Om Geniale Gaver

Velkommen til Geniale Gaver, og tusind tak for dit besøg!

Gaver og gaveideer

Missionen

Geniale Gaver er lavet til dig, som er på udkig efter den perfekte gave til en du holder af. Ideen er, at du med en stor og overskuelig oversigt, nemt kan finde ideer og inspiration til lige netop den gave du leder efter. Samtidig til de bedste priser og tilbud. 

Når man går på nettet for at søge efter gaveideer, er det fordi man allerede har overvejet de ”almindelige” gaver. Derfor vil du her på Geniale Gaver opleve, at mange af gaveideerne er anderledes, sjove og specielle. Det er gaveideer som mange ikke ville have tænkt på selv. Det kan være alt fra sjove gadgets til oplevelser til specielle produkter. Alt i alt en god blanding af stort set alle typer gaver som ikke er for ”kedelige”.

Drømmen og Visionen

Jeg har altid haft en drøm om at lave en virksomhed, som kan hjælpe andre og støtte op om et godt formål. Da jeg fik ideen til Geniale Gaver, tænkte jeg at det ville være det perfekte projekt til at føre drømmen ud i livet. Derfor donerer vi hos Geniale Gaver en del af overskuddet til velgørende formål. Vi har bl.a. været med til at give gaver til udsatte børn i Rumænien, som ikke selv har råd til julegaver, samt doneret penge til krigen i Ukraine.

Geniale Gaver er finansieret af reklamelinks. Det betyder, at køber du en gave igennem siden, modtager Geniale Gaver en lille kommission. Det er en del af overskuddet fra denne kommission, som går til de velgørende formål. Køber du dine gaver i gennem Geniale Gaver, er du dermed med til at støtte disse velgørende formål. Har du selv et godt formål at støtte, eller har du en ide til et, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Tak fordi du læser med og god gavejagt!

Med Venlig Hilsen

Geniale, inspirerende gaveideer så du kan finde den perfekte gave til den bedste pris, på en nem og overskuelig måde

Find den perfekte gave her

Andre initiativer Geniale Gaver støtter

Bedøm denne side

Klik på en stjerne