Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

gaver til hende

Personlig gave til hende
personlige gaver
Oplevelsesgave til hende
oplevelsesgaver
Luksus gave til hende
Luksus gaver
Spaophold
spaophold
Fotogave
fotogaver

gaver til hende baseret på modtager

Gave til hende der har alt
Hende der har alt
Gave til kæresten
kæresten
Gave til veninden
veninden
Gave til søster
søster
Gave til moster
moster

gaver til hende baseret på anledninger

Årsdagsgave
årsdag
Bryllupsgave
bryllup
Kobberbryllupsgave
kobberbryllup
Værtindegave
værtindegave

gaver til kvinden i dit liv

Romantisk gave
romantiske gaver
Morgengave
morgengave
Send en gave
send en gave
Øreringe til hende
populære øreringe
Kæmpe bamse
kæmpe bamser

Populære gaver til hende 2021

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fra: 299,00 DKK

52 Weeks of Romance Skrabeposter

Med 52 weeks of romance skrabeplakaten, kan dig og din partner skrabe en ny romantisk aktivitet hver eneste uge hele året. Så er der lagt op til et spændende og lidenskabeligt år fuld af kærlighed!

Fra: 99,00 DKK

Minicruise til Oslo for 2

Inviter din kæreste, mand eller kone, med på et romantisk Minicruise til Oslo. I får 2 overnatninger på det flydende hotel, som både har gode restauranter, spa og mange andre spændende aktiviteter.

Fra: 995,00 DKK

RGB hjørnelampe 50 cm med fjernbetjening

Denne fede RGB hjørnelampe er sort og lavet af aluminium, som giver et eksklusivt look. Lampen kan lyse, blinke, og fade i et utal af fantastiske farver. En fed lampe til gamer værelset såvel som til kontoret.

Fra: 399,00 DKK

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand, er en anderledes og unikt loftlampe, som uden tvivl sætter et personligt præg på hjemmet. Lampen er både sjov, men også både moderne og stilfuld. Passer både til køkkenet, stuen eller børneværelset.

Fra: 229,00 DKK

Snug Rug tæppe med ærmer

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.

Fra: 279,00 DKK

Romantisk Spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder, er en af de mest romantiske gaver til hende du kan give. Inviter hende på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus gaver til hende.

Fra: 1.500,00 DKK

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.

Fra: 299,00 DKK

3 dages storbyferie i Europa

Et gavekort til 2 personer, som indkluderer en 3 dages storbyferie i Europa. Vælg mellem mange forskellige hoteller rundt om i Europa, som har op til 5 stjerner. Oplagt som en forlænget romantisk weekend med din partner.

Fra: 999,00 DKK

Personlig stjernetegnsplakat ​

Vis hvor glad du er for hende, og hvor skønt et menneske hun er med denne personlige stjernetegnsplakat, der beskriver de bedste egenskaber hos hende. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give til hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.

Fra: 74,50 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.

Fra: 179,00 DKK

Brugt iPhone med 2 års garanti

En iPhone er en dyr gave som står på mange ønskesedler. Her kan du få en brugt iPhone i super god stand og med 2 års garanti. Det er til en brøkdel af prisen, hvis du skulle købe den fra ny. Du finder alle nyere modeller. Her i blandt iPhone 13, 12, X, iPhone XS, iPhone 8 plus og mange andre modeller.

Fra: 395,00 DKK

Design-selv dialægt plakat

Design din helt egen unikke og personlige dialægt plakat. Sæt kreativiteten løs, og lav det til en sjov, sød, romantisk eller skør plakat – du bestemmer og kun fantasien sætter grænser!

Fra: 319,00 DKK

Personlig plakat med bogstav

En personlig bogstav med modtagerens forbogstav og navn inden i. Plakaten fås i flere forskellige farver og størrelser. Det kan også være med kærestens, barnets eller andet navn, som er vigtig for modtageren.

Fra: 199,95 DKK

Personlig portrætmaleri efter dine fotos

Et personligt portrætmaleri kan meget vel være den ultimative gave at få! Det kan være et maleri af modtageren, modtagerens børn eller anden person. Du vælger selv billedet. Oplagt at give til store anledninger som runde fødselsdage, jubilæum, bryllup og lign.

Fra: 1.999,00 DKK

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Guld Rose – Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Fra: 399,00 DKK

Sammenfoldeligt badekar

Et sammenfoldeligt badekar til voksne. Kan bruges både indenfor og udenfor på terrassen. Den perfekte gave til hende eller ham der har alt, udover et indbygget badekar i lejligheden eller huset. Badekaret kan nemt klappes sammen, så det tager minimal opbevaringsplads når det ikke bruges. En af de bedste gaver til ham der trænger til et varmt og afstressende karbad i ny og næ!

Fra: 1.399,00 DKK

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.

Fra: 129,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Georg Jensen Damask Sengetøj​

Det luksuriøse sengetøj fra Georg Jensen Damsask i AGER design, er vævet af 100% egyptisk kæmmet bomuld. Det lækre sengetøj fås i forskellige flotte farver og mønstr. En af de luksus gaver til hende, som uden tvivl får hende til at sove som en drøm.

Fra: 1.000,00 DKK

Hjertecollage med 46 fotos

Hvis du leder efter personlige gaver, så er denne gaveide et godt valg! Indsend 46 billeder af dig og modtageren og jeres oplevelser sammen, og du får tilsendt dem som en flot hjertecollage. Du kan vælge mellem flere størrelser, baggrundsfarver og designs. Perfekt gave til valentinsdag, fødselsdag eller års dagen.

Fra: 224,00 DKK

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.

Fra: 99,00 DKK

Tile Starter Pack Bluetooth-Tracker

Kender du en, som nogle gange glemmer? Nogle gange er det et navn, andre gange hvor nøglerne er. Med tile starter bluetooth tracker pakken, er det slut med at glemme hvor nøglerne og pungen er. Via mobilen, kan du få trackerne til at lave lyde, som tingene nemt kan findes.

Fra: 449,00 DKK

Wellness ophold for 2 personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.

Fra: 1.499,00 DKK

Snug Rug Hoodie

Hvad mere kan man ønske sig, end en stor, dejlig og blød hyggetrøje? Alt det er Snug Rug Hoodien, og så er den samtidig af super kvalitet. Det er lavet af utroligt blødt materiale, og er perfekt til en hyggedag på sofaen, en filmaften eller endda en weekeend morgen. Fås i flere farver.

Fra: 499,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.

Fra: 149,00 DKK

Dejligt blødt vægttæppe

Her får du verdens hyggeligst tæppe. Tæpper er både tung, blødt og dejlitg varmt. Det perfekte typpe til ham eller hende der elsker en god omgang hygge på sofaen. Vægten på tæppet gør samtidig, det det er dejligt trygt at have på, og giver en rolig og afslappende fornemmelse i kroppen.

Fra: 1.199,00 DKK

Indgraverede te-glas

Er hun bare helt vild med te? Og vil du samtidig gerne give en personlig gave? Så er dette sæt helt perfekt, da du selv kan sætte dit aftryk på glassene med en passende og personlig tekst.

Fra: 159,00 DKK

Fotobog med de bedste billeder

En fotobog er en gave lige fra hjertet og er absolut en af de bedste personlige gaveideer til kvinder, du kan give, da du kan fylde den med de bedste rejseminder, oplevelser og andre skønne ting, som I sammen har oplevet. Det er en fantastisk gave til hende, som hun uden tvivl vil knuselske.

Fra: 79,95 DKK

Chokolade med billede

Vil du gerne give personlige gaver, som du ved er et hit? Det kan du med chokolade med et personligt print. Chokolade smager altid godt, men det smager bare lidt bedre, når det er med et billede, der bringer glæde, smil eller varme følelser. Du kan selv vælge hvilket billede, der skal fremkaldes på chokoladen.

Fra: 199,00 DKK

Kageblanding Med Personligt Billede

Her får du ikke kun alle ingredienserne til en lækker brownie, i en flot dekorativ flaske. Nej – du får også mulighed for at sætte dit egen personlige billede og hilsen på. Samtidig kan den personlige flaske genbruges efter. En super god personlig gave, som uden tvivl vil blive husket.

Fra: 119,00 DKK

Personlig opskriftsbog

Kan hun godt lide at være i køkkenet? Så er en personlig opskriftsbog den perfekte gaveide. Her kan hun selv fylde siderne ud med de bedste opskrifter. Det kan hun kun blive glad for.

Fra: 119,00 DKK

Supergigantisk Bamse

En kæmpestor bamse som er over 2 meter høj! Den er ligesom blød og hyggelig som den er stor. Der er en bamse som skal have sin helt egen plads i sofaen eller sengen, og som kan bruges til alt fra valentinsgave til kæresten til barnedåbsgave til de små.

Fra: 1.449,00 DKK

Billige Gaver Til Hjemmet

Hvis du leder efter en god billig gave til hjemmet og boligen, bør du tjekke de mange gode gaveideer her. Du finder bl.a. små søde vaser, kopper og krus, duftpinde og mange andre skønne ting til boligen. Ting til boligen, er desuden super gode værtindegaver til par!

Fra: 35,00 DKK

Vin i personlig æske

Er hun en vinelsker? Så er den perfekte personlige gaveide til hende, en æske med vin pakket ind i en personlig æske med gravering eller print. Der er mange smagfulde vine og æsker at vælge mellem – så du har alle muligheder for at gøre gaven helt og aldeles personlig.

Fra: 229,00 DKK

Baileys Gaver

Hvem elsker ikke Baileys? Det kan dog være lidt for originalt, blot at give en flaske Baileys i værtindegave. Kombiner det i stedet med en af disse lækre Baileys produkter. Om det er chokoladeæsken, Baileys chokoladepulver eller røret med chokoladekugler. Uanset hvilken du vælger, er det en af de spiselige værtindegaver til par, som med garanti vil blive taget godt i mod.

Fra: 49,00 DKK

Behagelig kugledyne

Kugledynen lægger et behageligt tryk på kroppen, som gør at du slapper mere af og dermed sover bedre. Fås i flere størrelser og både i hvid og grå. Kugledynen er en af de super gode gaver til kvinden der har alt, som ønsker en bedre og behageligere søvn. En anderledes gaveide, som også egner sig perfekt som gaver til manden der har alt.

Fra: 699,00 DKK

Blødt Lammeskind Fra New Zealand​

Dette bløde lammeskind fra New Zealand er et fantastisk supplement til stuen. Passer perfekt til over sofaen, en stol eller sengen. Lammeskindet er er god kvalitet, og kan ikke sammenlignes med dem som købes i supermarkederne. Fås i flere farver, blandt andet lysebrun, hvid og lysegrå. En af de gode gaver, som vil pynte i stuen eller soveværelset.

Fra: 599,00 DKK

Baileys Varm Kakaopulver

Alle har almindeligt kakaopulver til at stå derhjemme, men de færreste har Baileys varm kakakopulver. Gode gaver til manden der har alt, behøver ikke nødvendigvis være store, dyre gaver. Det kan sagtens være en speciel lille gave som Baileys varm kakaopulver her. En gaveide han uden tvivl vil elske, og hvis du er heldig, giver han dig måske lov til at smage den lækre likør drik.

Fra: 119,00 DKK

Personlig vin med billede

En personlig vin med billede, er en af de bedste personlige værtindegaver til hende såvel som ham. Vælg mellem flere gode rødvin, hvidvin, rose vin og vingavesæt. Du vælger først hvilken vin du ønsker, og derefter personliggøre du den med billede inden du bestiller den. Super nemt!

Fra: 119,00 DKK

Byplakater med danske byer​

En plakat med den by i bor i, eller hans fødeby, er en fantastisk personlig gave til ham. De flotte byplakater kommer i flere forskellige designs, og har alle de store danske byer at vælge i mellem. Både København, Århus, Odense og mange andre. Ideel som både julegave, års dags gave og fødselsdagsgave til ham.

Fra: 211,65 DKK

Skriv et (kærligheds)brev puslespil

Med dette kærlighedsbrev-puslespil, kan du give din partner eller anden person du holder af, en sød eller romantisk besked. Det kan være alt fra en kærlighederklæring på valentinsdag til din elskede, til at fortælle de kommende bedsteforældre den store nyhed.

Fra: 149,00 DKK

Eksklusive Kimonoer​

Det er en hver kvindes drøm, at ege en lækker kimono hun kan tage på om morgenen, aftenen eller hyggedagene derhjemme. De eksklusive kimonoer er vævet i 100% bomuld eller 100% hør. De er super bløde og lækre, og af højeste kvalitet. En af de eksklusive gaver til hende, som hun helt sikkert vil elske dig for.

Fra: 840,00 DKK

Flødebollekursus​

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer: 1-3 timers flødebollekursus, lav dine egne flødeboller, lær om processer og faldgruber, få flødebollerne med hjem m.m. Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie.

Fra: 349,00 DKK

Beige cashmere hue med kvast

Forkæl hende med en lækker cashmere hue med kvast i gave. Cashmere strikhuen er af super høj og lækker kvalitet. Fås i flere farver, f.eks. beige, hvid, grå og sort. En af de luksus gaver til hende, som passer perfekt som julegave til de kolde vintermåneder.

Fra: 650,00 DKK

Gavekurve med vin, øl, søde sager og delikatesser

Gavekurve er vanvittigt gode værtindegaver til par. De kan nemlig være fyldt med lækre sager, til både ham og hende. Vælg mellem de mange lækre gavekurver, som kan indeholde både vin, øl, søde sager, delikatesser og andre skønne sager. En gavekurv er en oplagt værtindegave til jul, nytår og hvilken som helst anden anledning.

Fra: 103,00 DKK

Kærlighedspiller med søde beskeder

Her får du en fint glas med ca. 90 kærlighedspiller du kan give din kæreste. Hver pille indeholder en tom seddel, hvor du kan skrive en lille kærlighedserklæring eller sød ting om din kæreste. Gem pillerne rundt om i huset, hvor din kæreste kan finde dem. En af de søde små gaver, som samtidig er både romantisk og personlig. En unik gaveide din kæreste med garanti vil elske dig for.

Fra: 79,00 DKK

Find de bedste gaver til hende

Er du på jagt efter den perfekte gave til hende? Som mænd vil vi selvfølgelig altid gerne giver vores kæreste eller kone den bedste gave. Men det er ofte lettere sagt end gjort, og det kan være svært at finde inspiration til gode gaveideer. Kvinder har ofte meget mere sans for smag og detaljer end mænd, og derfor kommer vi lynhurtigt på udebane når man vi skal finde den perfekte gave til hende. Er det her en creme hun bruger? Vil hun gå med den her halskæde? Er den her trøje den rigtige størrelse?

Du kan slappe helt af – her på Geniale Gaver har vi nemlig samlet et stort udvalg af gaver, som de fleste kvinder vil elske. De er samtidig delt op i overskuelige kategorier, så du kan få gaveideer til lige netop den type kvinde du leder efter gave til. Kategorierne er bl.a. personlige gaver til hende, gaver til kvinden der har alt og romantiske gaver til hende. Derudover har vi også fundet en masse gode gaver til veninden, søster og moster.

Hvis du ønsker et sikkert valg af gaveideer til hende, så kan du tjekke forsiden her hvor vi har samlet en liste over top 50 populære gaveideer til hende.

 

Vis at du værdsætter hende med den perfekte gave

At finde gode gaver til hende, og ikke mindst den helt rigtige gaveide til en kvinde du holder af, kan være en skræmmende idé. Ikke kun for mænd, men også for andre kvinder. En kvinde kan virke svær at forstå, på grund af hvor anderledes de er end mænd på nogle områder. Men hvad mænd vil mere end noget andet, er at vise dem, at de er elsket og værdsat. En måde at gøre hende glad og vise at du sætter pris på hende, er at give en gave til hende, som hun virkelig ønsker sig og vil nyde – med andre ord, en perfekt gave. At finde den perfekte gaveide til hende er desværre ikke så nemt. 

Heldigvis kan du her på Geniale Gaver finde adskillige gode gaveideer til kvinder. Her i blandt både romantiske gaver til hende, samt unikke, sjove og specielle gaver til hende. Det kan forhåbentlig hjælpe dig med, at finde den perfekte gaveide til hende, og give hende et smil på læben.

 

Hvordan finder jeg den perfekte gave til hende?

Alle kvinder er unikke i forhold til hvad de kan lide, og hvad de ikke kan lide. Derfor findes den universale perfekte gaveide for alle kvinder desværre ikke. De bedste gaver til hende, er valgt med omtanke og er samtidig personlige gaver. Du bør derfor stræbe efter at give hende en gave som ikke er kedelig og kliche. Men hvordan finder du den helt rigtige gaveide til hende, som matcher hendes personlighed?

Først og fremmest er du nød til at tænke på hende. Hendes hverdag, hendes hobbyer og interesser. Hvad hun bruger sin tid og energi på. Ved at gøre det, kan du sikre dig at du finder nogle gode gaveideer til hende, som hun kan bruge. For det andet, vær ikke bange for at tænke ud af boksen og overraske hende med gaven. Chancen er, at hun ikke vidste hun ønskede sig gaven, før du giver den til hende. 

Ofte er det sådan, at jo mindre hun forventer det, og jo mere anderledes gaven til hende er, jo mere viser det at du har valgt den med omtanke. Har du f.eks. lagt mærke til om hun går meget i høje hæle, eller står hun f.eks. meget op på sit arbejde? Så kunne et gavekort til en fodmassage være en fantastisk gaveide til hende. Og husk, vær ikke genert med dine gaver til hende, for hvad der virkelig betyder noget, er at du har tænk på hende og vil gøre hende glad.

 

Hvad er de bedste gaveideer til hende?

Som tidligere nævnt er alle kvinder unikke, så der er ikke én perfekt gave som passer til alle kvinder. Men der er til gengæld gaveideer som mange kvinder vil kunne bruge og blive glade for, uanset deres smag. Disse gaveideer er dog sværere at komme i tanke om. Her på Geniale Gaver har vi nøje udvalgt en lang række gaveideer til hende, som passer til de fleste typer kvinder. 

Ved at tjekke vores store udvalg, vil du helst sikkert kunne finde en fantastisk gave til hende som hun vil elske. Ikke nok med det, så passer vores udvalg af geniale gaveideer til kvinder, også til mange forskellige anledninger. Du finder gaveideer til alt fra fødselsdagsgaver til hende, julegaver, jubilæumsgaver og endda gaver til tilfældige lejligheder, hvor du bare vil vise hende at du holder af hende.

 

Gode gaver til hende til en hver anledning

Husker du den sjove juletrøje, som du engang fik i julegave? Selvom mange gaver, der gives ved særlige anledninger, ikke kan bruges uden for den specifikke tid på året, kan den stadig give nogle fantastiske minder. De kan gøre anledningen uforglemmelig, samtidig med at de er brugbare. Også selvom det bare er en dekoration eller en lille sjov gave.

Her på siden kan du finde den perfekte gaveide til mange forskellige anledninger, som både passer på personen og anledningen. Kig de forskellige gaveideer til hende igennem, og vælg den gaveide som passer til lige netop hende. Du kan vælge i mellem mange forskellige kategorier, alt fra sjove gaver til hende, til gaver til hender der har alt. Husk at kategorierne ikke er ment som retningslinjer, men mere som en guide til at få inspiration til den helt rigtige gaveide. Den eneste regel er, at du skal nyde processen i at finde den perfekte gave til hende. At være på gavejagt og forberede en smuk overraskelse til kvinden du elsker, bør tages som en oplevelse.

 

Hvordan giver man en gave til hende som ingen ønsker har?

Det er ikke ualmindeligt, at hende du skal give en gave til, ikke har nogle specifikke ønsker. Det kan være fordi hun ikke mener hun mangler noget, og det kan så vidt også være sandt. Dog går den perfekte gaveide ofte udover det praktiske aspekt, og handler mere om følelserne som er involveret. Kærlighed bør vises og gives konstant, ligesom en flamme skal holdes i live, og nogle gange blusses op og gøres stærkere. Derfor kan det være en god ide, at give gaver til hende, som ikke er en absolut nødvendighed, men i stedet viser at du elsker hende. Her bør du finde gaveideer som forkæler hende, og får hende til at føle at du syntes hun er speciel. Sådan en gave kan ofte bringe jer tættere sammen.

En sådan gaveide kan f.eks. være et par smukke øreringe, som komplimentere hendes skønhed. Det kunne også være en lækker taske som får hende til at føle sig mere luksuriøs og værdsat. Her på Geniale Gaver har vi samlet et stort udvalg af romantiske gaver til kvinder, som kan hjælpe dig med at få hende til at føle sig ligeså elsket som hun var i begyndelsen.

 

En uforglemmelig oplevelsesgave til hende

Følelser og minder har det med at holde mere end noget andet. Tid sammen med dem vi elsker, er den mest dyrebare gave vi kan få. Intet materielt kan få dig til at føle følelser så stærke, som en fantastisk oplevelse kan. Hvis du er på udkig efter gaver til hende, som du ønsker skal give hende stærke følelser og uforglemmelige minder, så er du kommet til det rette sted. Fra at føle adrenalinsuset fra at flyve i luftballon, til at give hende muligheden for at lære nye færdigheder. Ved at give en oplevelsesgave til hende, sikre du dig, at du giver hende en gave som hun aldrig glemmer. 

Her på siden finder du et alsidigt udvalg af gaveideer til hende, til masser af spændende oplevelser. Der er helt sikkert en gaveide som ikke kun passer til hende, men måske til jer begge to, så i kan få en god oplevelse sammen. Der er ikke noget bedre end en gave, hvor i sammen kan få en fantastisk oplevelse og dele jeres glæde.

 

Gaveønsker til hende der skal lave ønskeliste

Gaveguiden her er ikke kun til, for at give gaveinspiration til de som skal give en gave. Det er ligeså meget en guide, til selv at finde gaveønsker som kan skrives på ønskelisten. Hvis du er kvinde, som leder efter gaveideer du kan tilføje din egen ønskeseddel, så får du her et par gode ideer:

 • Gaver til hende der har alt – Er du kvinden der har alt? Det er der stor chance for, hvis du ikke ved hvilke gaveønsker du skal skrive på din ønskeliste. Her på siden har vi ikke kun gode gaver som de fleste kvinder kan lide. Vi har ligeledes fundet et hav af gaveideer, som er perfekt til kvinden der har alt.
 • Personlige gaver til kvinder – Personlige gaver fra venner og familie er altid et hit. Hvis du har svært ved at finde gode ønsker, så kan du altid ønske dig noget personligt. Det kan være en personlig opskriftsbog, en pude med et billede eller indgraveret vinglas. Ønsker du mere gaveinspiration inden for den personlige kategori, har vi en hel side dedikeret til dem, som du kan tjekke ud.
 • Sjove gaver til hende – Hvis det er fødselsdagsønsker du søger inspiration til, så er sjove gaver en oplagt mulighed. Sjove gaver bringer altid glæde, også selvom de måske ikke er så brugbare på lang sigt. Men hey – det behøver alle gaver heller ikke at være. Så længe gaven bringer glæde og grin, så er det en god gave! 
   

Fødselsdagsgaver til hende

Fødselsdag er en fast anledning, som vi ved kommer igen år efter år. Derfor er det vigtigt, at du ikke giver hende den samme slags gave, hvert år til hendes fødselsdag. Jo – det er da fantastisk med nye smykker og gavekort til tøj, men får hun det hvert år, kan det hurtigt blive trivielt og forudsigeligt. Det gælder både om det er til hendes 18 års fødselsdags eller 50 års fødselsdagsgave.

En anden måde at differentiere på, er på prisen. Det kan være du til hendes 25 års fødselsdagsgave har givet en forholdsvis stor og dyr gave til hende. Her kan du året efter, sagtens give en som er lidt billigere. Hvis du gerne vil holde et fast budget, kan du alternativt give hende flere små gaver, frem for en stor.

 

Ideer til gaver til hende 30 år

30 års fødselsdagen er en stor dag for de fleste kvinder. Derfor har vi valgt at give eksempler på gode gaveideer, til lige netop denne fødselsdag. Så hvad kan du give til hende der fylder 30 år?

 • Køkkenudstyr – Køkkenudstyr er et vidt begreb. Det omfatter både gryder, pander og køkkenknive. Men i den grad også porcelæn, som f.eks. Royal Copenhagen kopper, tallerkener og lign. Dertil har vi køkkenudstyret i den lidt dyrere ende, som bagemaskiner, espressomaskiner og juicere. Det er alle ting som kan bruges i køkkenet, og som en kvinde på 30 år med stor sikkerhed kan bruge.
 • Oplevelsesgaver – At give en oplevelsesgave til hende, er ikke kun en super god gaveide. Det er også er anderledes gave, som hun måske ikke havde forventet at få. Gode oplevelsesgaver kan være alt fra en god middag, til et flødebollekursus, til en tur i helikopter. Der er stort udvalg inden for denne gavetype, og der vil med sikkerhed også være noget for den 30 års fødselar du leder efter gave til.
 • Elektronik til træning – Hvad er elektronik til træning tænker du måske? Det er bl.a. sportshøretelefoner og sportsure. Rigtig mange kvinder på 30 år dyrker sport, og det er altid sjovere, når du har nogle nye ting der skal prøves af i træningscenteret. Om det er træningstøj eller et nyt sportsur med pulsmåler. 

Det var vores bud, på gode 30 års fødselsdagsgaver til hende. Det er alle generelle ideer, som fint kan gives som gave til søster, moster eller endda din kæreste.

   

Send gave til hende du holder af

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at sende en gave til hende, frem for at give den fysisk. Det kan være i bor langt væk fra hinanden. Det kan også være, at du bare gerne vil overraske hende. Blomster, chokolade og gavekurve er klassiske ’’send en gave’’ gaver. Dem kender vi alle sammen, og det er der ikke noget nyt i. En flot buket blomster eller en lækker gavekurv er altid dejligt at modtage. Men hvis du virkelig vil sende hende en gave der fejer benene væk under hende, skal du finde noget helt særligt.

Heldigvis er der utroligt nemt at sende gaver i dag. Når du køber en vare online, skriver du blot hendes adresse ind som modtager. På den måde, kan du faktisk sende stort set alle gaver til hende, som kan købes på nettet. Så hvis du har fundet den perfekte gave til hende, og du ønsker den sendes direkte til hende, er det bare om at komme i gang. Hun vil helt sikkert blive mere overrasket, end hvis du giver den til hende fysisk.

   

Billig gave til hende 200 kr. eller derunder

Der er ingen der siger, at en god gave skal være dyr. Der findes masser af gode gaveideer til kvinder, der ikke koster mere end 200 kr. Så hvis du er op udkig efter billige gaver til hende, så kan du nemt få fuldført den opgave. Tag bare et kig på vores side med billige gaver til under 200 kr., som er en kategori kun med gode, sjove og geniale gaveideer indenfor denne prisklasse.

Gaver til hende

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til hende

Den bedste gave du kan give hende, er en betydningsfuld gave som kommer fra hjertet, og som du har lagt tanker og tid i. Den bedste gave til hende, er samtidig forskellig fra kvinde til kvinde. Der er dog nogle gaveideer, som altid er gode til kvinder. F.eks. parfume, smykker, ure og gavekort til hotel- eller spaophold. Mangler du gaveinspiration til anderledes gaver til kvinder, bør du tjekke top 50 mest populære gaver til hende 2021.

De mest populære gaver til hende 2021 er:

 • Personlig stjernehimmel plakat fra KISPUS
 • Stjernehimmel lampe
 • Snug rug tæppe med ærmer
 • 52 weeks of romance skrabeplakat
 • Stort rose hjerte
 • Personligt kærlighedsbrev-puslespil
 • Personlige vinglas med gravering
 • Massagepistol
 • Smykker med gravering
 • Georg Jensen Damask sengetøj

Der er en klar tendens, at kvinder hovedsageligt ønsker sig personlige og romantiske gaver. Dertil er nogle andre ønsker der står højt på listen hos kvinder: Tøj, parfumer, smykker, flotte og elegante dekorationer til hjemmet og Royal Copenhagen porcelæn. Yderligere er elektronik gaver som smartwatch og massagepistoler, samt føntørrer, glattejern og hånddampere populære ønsker til i sær yngre og middel aldrende  kvinder.

Du skal give hende det hun ønsker sig allermest. Det som står på hendes ønskeliste, som hun har ønsket sig i lang tid. Mangler du inspiration til gaveideer, kan du give hende noget fra listen over top 50 gaver til hende 2021. Det er alle populære gaver til hende, som du ikke går galt i byen med.

Denne artikel er anmeldt af Kristian Larsen (5/5)
5/5