Romantiske gaver til hende og ham

Romantisk gave til hende & ham – 55+ romantiske gaver 2024

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

”Det eneste du behøver, er kærlighed” sagde John Lennon engang. Har du fundet kærligheden, og vil du gerne vise din mand, kone, kæreste, at du sætter utroligt stor pris på vedkommende, så er en romantisk gave til ham eller hende oplagt at give. Det samme gælder, hvis du har et vennepar eller nogle forældre, du gerne vil glæde med en romantisk gave.

Vi har forsøgt at finde så mange forskellige romantiske gaver til ham og hende som muligt. Der er derfor både gaver til konen og manden. Dertil er der gaver til ham eller hende, der selv er meget romantisk anlagt, og til kæresten eller partneren, som godt kan lide romantik, men gerne vil holde det nede på jorden.

Tag derfor gerne et grundigt kig på vores mange forskellige bud på romantiske gaver og se, om ikke du kan blive fristet eller inspireret til den gave, du gerne vil give.

De mest romantiske gaver til ham og hende

Til

Metalfigurer med bryllups- og kærlighedstema

Giv håndlavet metalfigur med bryllups- og kærlighedstema. En anderledes, unik og super personlig gave, som du kan give i bryllupsgave, som gave til din kæreste, kone, mand, eller hvem du ellers mener fortjener end sådan fantastisk kærligheds dekoration til hjemmet.

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Personlige smykker med gravering

Få lavet et personligt smykke med gravering, med et minde i. Det kan være et fingeraftryk, en besked, dit barns tegning eller noget helt fjerde - du bestemmer! En fantastisk personlig gave som enhver vil ELSKE at modtage.

Personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker

Disse personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker er den perfekte personlig gave til hende. Hvad enten det er til din mor, datter eller gode veninde. Se det flotte udvalg af halskæder og andre smykker, og design dem med din egen personlige gravering.

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en personlig gave med dette kreative krus! Du kan tilpasse kruset med modtagerens navn og vælge en humoristisk bedømmelse, der beskriver deres karakter eller vaner. Ideel til kaffe- eller teelskere, der værdsætter en sjov start på dagen.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Personligt armbånd til mænd med gravering

Elegante og maskuline armbånd med gravering, perfekt til den stilbevidste mand. Disse armbånd kan personliggøres med en unik gravering. Vælg mellem sølvarmbånd, guld, læder m.m.
Inkl. gratis gravering

100 Dates Bucket List Skrabetavle

Denne skrabetavle giver jeg hele 100 ideer til sjove, romantiske og spændende dates du kan tage på med din partner. Efterhånden som i prøver de romantiske aktiviteter, vil i få skrabet hele plakaten med alle 100 felter. Den både anderledes og super romantisk gave som i begge uden tvivl vil nyde rigtig godt af i lang tid.

Bogstav Halskæde 18K Guldbelagt

Giv en 18K guldbelagt bogstav halskæde i gave til en heldig pige eller kvinde. Halskæden er i et enkelt, stilfuldt og tidsløst design, så det er en gave, der kan bruges hele livet. Der kan naturligvis vælges mellem alle bogstaver.

Personlig chokolade til den du elsker

At give chokolade til vores elskede er en klassisk gave, men personlig chokolade er en kærlighedserklæring, der ikke kan tages fejl af. Her får du nemlig det bedste fra 2 verdener; chokolade og betænksomhed = kærlighed. Vælg mellem personlig chokolade billeder, beskeder og meget mere blandt det flotte udvalg. Du kan også sende det direkte til modtageren.

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Billeder med graveret træholder

Giv 13 trykte kvalitets fotos sammen med en flot graveret træholder. En skøn personlig gave som aldrig går af mode.

Morgenmad på Sengen Sæt

Overrask en særlig person med en luksuriøs morgenmad på sengen. Dette komplette sæt inkluderer alt, hvad du behøver for at servere en perfekt morgenmad med stil og kærlighed. En omsorgsfuld og charmerende gave, der gør morgenerne ekstra specielle.

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Smykker by Stine Winther

Smykker by Stine Winther tilbyder er smukt udvalg af must-have smykker som er både klassiske og minimalistiske, samtidig med at de er trendy og skaber blikfang. Samtidig fås de til en fantastisk pris. Se det imponerende udvalg.

Guld Rose - Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

52 Uger af Romantik Skrabeposter: Årets mest Romantiske Overraskelse

Overrask din partner med en ny romantisk idé hver uge! Skrab og afslør 52 kreative og kærlige aktiviteter, som vil bringe jer endnu tættere sammen. Denne poster er den perfekte gave til at opfriske romantikken og skabe varige minder.

"You Are My Sunshine" Halskæde

Bring solskin ind i dit liv med 'You Are My Sunshine' halskæden. Denne unikke halskæde åbner op og afslører en hjertevarmende besked indeni. Designet i skinnende guld, sølv eller rosa guld finish, kombinerer den elegance med et rørende budskab. Det er en perfekt gave, der symboliserer kærlighed og glæde. Med håndværk af høj kvalitet og et tidløst design er denne halskæde en ideel måde at vise nogen, at de er dit lys i mørket.
15% rabatkode: MYPERSONALGEMS

18K guldbelagte fingerringe fra Josephine Nord

Her finder du et imponerende udvalg af smukke 18K guldbelagte fingerringe fra Josephine Nord. De moderne fingerringe fås samtidig til rigtig gode priser. Der er mulighed for at sammensætte flere af ringene, for at skabe dit eget unikke look.

Personlige parfumer med indgravering

En parfume er en klassisk gave som de fleste kan bruge, men hvorfor ikke spejse den lidt op, ved at give en personlig parfume med indgravering i stedet? Vælg mellem både parfume til kvinder og mænd, og design selv flasken med navn, dato eller anden tekst. Den perfekte gave til kæresten såvel som til konfirmationsgave.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Få malet et personligt maleri

Få malet et personligt maleri - den ultimative personlige gave! Malerierne er både personlige og håndlavede, og malet ud fra det eller de fotos, du vælger. Der lægges stor vægt på detaljer og kvalitet. Læs mere om denne fantastiske gaveide via linket.

18K guldbelagte øreringe fra Josephine Nord

Hos Josephine Nord finder du et stort udvalg af moderne 18K guldbelagte øreringe i unikke designs. Samtidig fås det til en super fordelagtig pris, du ikke finder mange andre steder. Se det imponerende udvalg af øreringe via linket.

Frækt undertøj, lingeri & kostumer

Skal i fejre en særlig romantisk anledning, eller vil du blot overraske en partner med en ekstra fræk overraskelse? I så fald er frækt undertøj, lingeri & kostumer lige sagen! Vælg her mellem alt fra frække bodystockings til sexede kostumer i alle størrelser, former og typer. Der skal helt sikkert nok være noget, som i begge vil blive mere end tilfredse med!

Personlig gavebog - 10 grunde til at elske

10 grunde til at elske bogen, er en personlig gavebog, hvor du selv skal personliggøre den med 10 grunde til, hvorfor de elsker modtageren. Samtidig kan du tilføje billeder og selv designe bogen. En fantastisk romantisk gave som enhver både mand og kvinde uden tvivl vil elske at modtage fra deres partner.

Få lavet en personlig karikaturtegning med tema

Her har du mulighed for at få lavet en karikaturtegning med valgfrit tema! Tegningen kan være af en, to eller en hel gruppe personer. Temaerne kan være alt fra superhelte, til bryllup, til jul og meget mere. En fantastisk sjov, betænksom og personlig gaveide til stort set enhver lejlighed! Se de mange muligheder via linket,
10% rabatkode: Rabat10

Ægte Håndmalet Oliemaleri fra Foto

Gør dine minder til kunst med FototilMaleri. Upload dit yndlingsbillede og få det forvandlet til et smukt maleri. Perfekt til at bevare særlige øjeblikke og en unik gaveide til enhver lejlighed.

Design selv personlige plakater

Her har du mulighed for selv af designe personlige plakater til en heldig modtager. Design selv de populære dialægt- og citatplakter, stjernetegnsplakater og mange andre personlige plakater, med sjove og søde designs. Du kan endda lave din helt egen billedecollage plakat - kun din fantasi sætter grænser for hvor god gaven kan blive! Prøv designeren på siden, og se hvor nemt det er.

Lækre lingeri-sæt fra Hunkemöller

Et lækkert lingeri-sæt er en både intim, betænksom og dejlig gave, som i begge kan nyde godt af. De bedste lingeri-sæt finder du uden tvivl hos Hunkemöller - se deres fantastiske udvalg via linket, og se om der ikke er et sæt der falder i dig og din partners smag.

Personlig træfigur med karikaturtegning-print

Få lavet en karikaturtegning og få den printet på en træfigur som kan stå til pynt. Vælg mellem et væld af fantastiske temaer som bryllup, gamer, sygeplejerske, familie, kærestepar og meget mere. Det eneste du skal gøre er at vælge tema og uploade billederne - så får du sendt din personlige træfigur med karikaturtegning-print. En super sjov, personlige og helt igennem fantastisk gave til de fleste lejligheder.
10% rabatkode: Rabat10

Personlig plakat med ''vores sang''

Har du en sang med din partner som er ''jeres'' sang? Det kan være sangen der blev spillet første gang i mødtes, til jeres bryllup, eller blot en sang i begge godt kan lide. Så kan du her få lavet en personlig plakate med billede af jer samt ''jeres'' sang. Kan naturligvis også bruges hvis du har en sang med din veninde, mor, ven, eller hvilken som helst anden person du holder af.
10% rabatkode: genialegaver2024

Chokoladefontæne

Lad chokoladen flyde, og dyb jordbær, skumfiduser og andre lækre sager i den varme lækre chokolade. En chokoladefontæne er perfekt som en romantisk gave til kæresten, såvel til at bruge, til en hyggelig aften med hele familien.

Personlig fotobog med dine billeder

En fotobog er en gave lige fra hjertet og er absolut en af de bedste personlige gaveideer, du kan give, da du kan fylde den med de bedste rejseminder, oplevelser og andre skønne ting, som I sammen har oplevet. Det er en fantastisk gave som modtageren uden tvivl vil knuselske.

Personlige frække & romantiske gavebøger

Hvis du vil give en både anderledes, spændende og super romantisk gave til din partner, så bør du overveje en af disse personlige frække og romantiske gavebøger! Bøgerne indeholder romantiske, kærlige og frække kuponer, afhængig af hvilken du vælger. Dertil er de fyldt med frække oplevelser og aktiviteter. Se hvordan de fungerer via linket.

Date Night Ideas Skrabekort

Giv dit parforhold et pift med dette Date Night Ideas Skrabekort. Det indeholder masser af sjove og romantiske idéer til dates. En ideel gave til romantikeren, der ønsker at overraske sin partner.

Ledningsfri Glødepære Med Hjerte: Til Romantikeren

Tænd romantikken med denne Ledningsfri Glødepære Med Hjerte. Det skaber en kærlig atmosfære og er perfekt til særlige lejligheder. En fantastisk gave til din elskede eller enhver, der sætter pris på romantiske detaljer.

Kærlighedspiller med personlige søde beskeder

Her får du en fint glas med ca. 90 kærlighedspiller du kan give din kæreste. Hver pille indeholder en tom seddel, hvor du kan skrive en lille kærlighedserklæring eller sød ting om din kæreste. Gem pillerne rundt om i huset, hvor din kæreste kan finde dem. En af de søde små gaver, som samtidig er både romantisk og personlig. En unik gaveide din kæreste med garanti vil elske dig for.

Erotisk legetøj og tilbehør til par

Giv din partner en gave der kan gøre jer mere intime sammen, og udleve jeres fantasier. En sådan gave kunne være erotisk legetøj. Her finder du et godt udvalg legetøj til par. Der er noget for enhver lyst - alt fra det blide til begyndere, til det mere udfordrende.

Things I Love About You Udfyld-selv-bog

Things I love about you bog er en sød og personlig gave til din partner, da den er fyldt med en masse søde sætninger, om det du bedst kan lide ved personen, og som du selv kan udfylde. Det er en perfekt og rigtig god personlig gave til hende eller ham, som betyder rigtig meget for dig. Ideel som års dags gave. I kan gøre det til en tradition at gå tilbage og læse i den, hvert år på jeres årsdag.

100 Kama Sutra Bucket List Skrabetavle

Denne skrabetavle fungerer som en Kama Sutra bucket liste, hvor i kan skrabe de forskellige positioner som i får prøvet dem. En både anderledes, spændende og vovet gave til din partner, som i uden tvivl begge vil få stor glæde af!

Billige rejser til sydens sol

Hvilken bedre gave, end en lækker rejse sydpå? Skal turen gå til Grækenland, Tyrkiet eller måske Spanien? Her kan du vælge i mellem en masse fantastiske solskinsrejse destinationer, og samtidig til super gode priser! Se evt. de vanvittigt billige afbudsrejser.
Sydeuropa

GIGANTISK rose

Denne gigantiske rose er perfekt for dig som vil gå den ekstra mil til valentinsdag, jeres årsdag eller anden romantisk lejlighed. En rose i denne størrelse vil med garanti slå benene væk under hende.

Letters to My Love Udfyld-selv breve - Personlige kærlighedsbreve

Med 12 kærligheds- eller personlige breve har du muligheden for at fortælle din bedste veninde, kæreste eller måske kone, hvorfor du er så glad for dem. Du kan også give ledetråde til overraskelser, der skal ske i den kommende tid. Det er på alle måder en god personlig gave, som egner sig godt til en fødselsdagsgave eller overraskelsesgave.

Naughty Knot

Overrask din partner med Naughty Knot, en sjov og sexet gaveindpakning. Dette er den perfekte gave til særlige lejligheder, hvor du ønsker at give en uforglemmelig oplevelse.

Hjerteformet Æske med Evighedsroser: Udødelig Kærlighedsgave

Giv kærligheden et evigt symbol med denne hjerteformede æske fyldt med evighedsroser. En romantisk og tidløs gave, der vil vise din evige hengivenhed. Perfekt til jubilæer, fødselsdage eller bare fordi.

52 Weeks of Romance

Tænd gnisten i forholdet med '52 Weeks of Romance'. Denne boks indeholder 52 romantiske udfordringer, én for hver uge i et år. Perfekt til par, der ønsker at tilføje lidt ekstra romantik i hverdagen.

DIY Håndafstøbningskit: Skab et Personligt Minde

Lav en unik og personlig gave med dette DIY håndafstøbningskit fra Spralla. Det er en sjov og kreativ aktivitet, som skaber et smukt minde, der vil vare evigt. Perfekt til par, familier eller venner.
Henter...

Gaveinspiration til romantiske gaver

Romantiske gaver er der mange af, og derfor kan det bestemt være svært at finde frem til, hvad du skal give. Vi kan dog trøste dig med, at du har fundet vej til det rette sted og måske endda også det mest overskuelige sted at finde en romantisk gave til ham eller hende, da vi har samlet en lang liste over romantiske gaveideer. Det gælder både om det er en årsdagsgave, en ”bare fordi gave”, eller en bryllupsdagsgave. Her er nemlig både romantiske gaveideer til hende, der fortjener lidt ekstra i en travl tid og til ham, der bare skal have at vide, hvor dejlig han er.

 

Hvorfor give romantiske gaver?

Har du og kæresten en travl hverdag? Eller får du og din mand sjældent gjort noget sammen? Romantiske gaver er meget mere end bare en kærlig gestus. Det er også en anledning til at sætte fokus på jeres forhold i en hverdag, hvor madpakker, studie, arbejde og fritidsinteresser fylder rigtig meget.

Det er vigtigt at give en romantisk gave i ny og næ, da det bekræfter den anden part i, at du stadig er glad for hende eller ham, og at du gerne vil jeres forhold. Sammen med gaven kan du derfor også meget passende planlægge en hyggelig aften bare for jer to eller en udflugt, hvor fokus bare er på at slappe af og hygge jer. Det skaber et bedre og tættere bånd til hinanden hver især og gavner jer i det daglige, hvor der måske ikke altid tænkes på at give et klap i måsen eller et lidenskabeligt kys.

Find derfor gerne en gave på vores liste og overrask ham eller hende, du holder rigtig meget af.

 

Sig det med romantiske gaver til hende eller ham

Den rette romantiske gave kan sige mere end tusind ord. Det lyder måske lidt overdrevet, men den er god nok. For sætter du dig ind i, hvad din partner har brug for lige nu, eller hvad han eller hun ville blive ovenud lykkelig for at få fra dig, kan det gøre en verden til forskel på, hvordan hverdagen opleves, og hvordan jeres forhold til hinanden fremadrettet kommer til at være.

Det behøver ikke være den dyreste gave, du kan finde på vores liste. Mindre kan også sagtens gøre det, hvis den rammer lige der, hvor den skal – nemlig i hjertet. Det er også meget vigtigt at nævne, at der ikke behøver være en anledning til, at du giver en romantisk gave til hende eller til ham. Det kan sagtens bare være fordi, du synes vedkommende fortjener det, eller fordi det er længe siden, at du har givet en god og romantisk gave.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at han eller hun nok skal blive rigtig glad for det, du giver.

 

Giv en gave til en romantisk middag

Når nu du alligevel planlægger at give en romantisk gave til hende eller ham, der fortjener det, kan du lige så godt gå all in på projektet. Når gaven er købt, kan du med fordel planlægge en romantisk middag, eller en oplevelse for 2, hvor du overrasker med en ekstra ting.

Den romantiske middag behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene eller foregå på en restaurant. En romantisk middag kan også sagtens foregå derhjemme, hvor du i al hemmelighed forbereder hans eller hendes yndlingsretter, dækker hyggeligt op og tænder op for pejsen og stearinlysene. Der skal ikke så meget til for, at tempoet sænkes og I bare kan sidde og hygge jer i hinandens selskab.

Siger det dig ikke så meget at lave en romantisk middag, og vil du derfor hellere spise ude, kan du med fordel se efter et gavekort til en romantisk middag, hvor der måske endda også er inkluderet en overnatning eller to i lækre omgivelser. Det giver lidt ekstra for romantikken med et romantisk weekendophold for 2 og vil helt sikkert også være noget, din partner eller kæreste vil blive rigtig glad for.

 

Husk en flot indpakning til den romantiske gave

Det er altid dejligt at få en romantisk gave. Men, det er bare lidt bedre, når den er pakket rigtig fint og flot ind, da det topper hele oplevelsen af at få en gave. Når du pakker din romantiske gave til ham eller hende flot ind, viser du også, at du virkelig gerne vil overraske, og at du gerne går all in for, at han eller hun bliver glad. Så selvom du måske ikke er så god til det, er det alle bestræbelserne værd.

Der skal heldigvis heller ikke så meget til for, at gaven bliver pakket flot ind. Alt du skal bruge er noget flot gavepapir, romantisk gavebånd og et sødt kort, hvori du skriver, hvor glad du er for hende eller ham, og hvorfor der skal en gave til.

Vil du gerne gå all in på gaven og indpakningen, kan du også med fordel finde en kurv eller en større form for indpakning, så du kan gøre ekstra meget ud af det og eventuelt lægge nogle drikkevarer, lækre snacks og andet med, så gaven ser ud af meget mere.

 

Glæd hende eller ham med små romantiske gaver

Romantiske gaver til ham eller hende behøver ikke være et dyrt, romantisk weekendophold eller en dyr romantisk middag. Det kan også bestå af små romantiske gaver, som du giver, når du synes, at han eller hun har fortjent det. Små romantiske gaver til kæresten kan være hyggeligt for dig at give over længere tid i hverdage, hvis du ved, der kommer lidt ekstra pres på jobbet, eller fordi du bare ikke kan lade være.

Det er altid rart at have en periode, hvor man får lidt ekstra og føler sig ekstra forkælet. Det er både piger og drenge, mænd som kvinder, der godt kan lide at blive forkælet lidt ekstra i hverdagen.

Tag gerne et kig på vores liste over gaveinspiration til romantiske gaver og se, om ikke du kan finde nogle små romantiske gaver, som du kan overraske med løbende. Så har du også noget at glæde dig til og over i en hverdag, hvor det måske hurtigt bliver lidt kedeligt med arbejde, lektier eller madlavning.

 

Hvad er den bedste romantiske gave?

Går du meget op i at give en rigtig god, romantisk gave? Det kan vi godt forstå, da det ikke er hver dag, man går ud og køber en romantisk gave. Smykker til kvinder er f.eks. særligt populære. Det vigtigste er dog, at du er afslappet omkring det og vælger en gave ud fra hjertet. Du skal ikke vælge efter en pris, eller hvad andre mon tænker om, hvad du giver. Det skal føles helt rigtigt i din mave og være en gave, som du ved, glæder din kæreste, mand eller partner.

Den bedste romantiske gave er derfor uden tvivl en gave, som du vælger med hjertet, og som du ikke mindst glæder dig til at give, fordi du ved, der kommer en skøn reaktion. Det er netop sådan, det skal være at give gaver.

Når du derfor går gennem vores liste over romantiske gaver, skal du gå efter de gaver, som du med det samme kan mærke nipper lidt i maven eller giver dig sommerfugle, simpelthen fordi du kan forestille dig glæden hos ham eller hende.

Når du først går i gang med at se dig om efter en romantisk gave, kommer du slet ikke til at være i tvivl om, hvad der er det rette at give.

 

Få masser af gaveinspiration til romantiske gaver til hende og ham

Der er én ting, vi godt kan garantere dig: Vi er bestemt ikke gået ned på romantiske gaveideer til hverken hende eller ham. Vi har gjort det hårde forarbejde for dig og har således samlet alt lige fra røde roser og romantiske weekendophold til mere personlige romantiske gaver. Skulle du ikke kunne finde en romantisk gave til hende i vores liste her, kan du også tage et kig på vores ideer til Valentinsgaver til hende, da mange af gaveideerne her også er romantiske. Er du på udkig efter gode Valentinsgaver til ham, har vi også en liste med ideer til det. Vi tør derfor godt love, at du som minimum får inspiration til, hvad du gerne vil give.

Du kan trygt handle din gave direkte gennem vores links til gaver, da de udelukkende fører hen til danske forhandlere, som du med al sandsynlighed i forvejen kender. Du kan derfor forvente gode priser, sikker betaling og hurtig levering, så du inden længe kan glæde din udkårne med en eller flere romantiske gaver.

Vi anbefaler dig at bruge god tid på at gå vores liste igennem, så du ikke misser en eneste gaveide til en romantisk gave til ham eller hende. Det vil være ærgerligt, at du går tomhændet herfra, når nu vi har samlet den måske bedste liste over romantiske gaver.

Vær endelig ikke nervøs over at give en romantisk gave, eller om den nu også er god nok, da det handler om at gøre noget godt for en anden. Selv hvis du bare køber en mindre romantisk gave, kan den ende med at være den bedste gave i år, simpelthen fordi den er givet med udgangspunkt i jeres kærlighed til hinanden. Mere romantisk og sødt bliver det ikke.

Der er ikke andet tilbage at sige, end at vi ønsker dig en rigtig god og romantisk gavejagt. Vi er helt sikre på, at det kommer til at give stor glæde og måske endda føre til endnu mere romantik og kærlighed i jeres forhold.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om romantiske gaver

Top 10 romantiske gaver til hende.

 • Gavekort til et romantisk ophold for 2
 • Kærlighedssmykker
 • Kæmpe bamse
 • Personlig stjernehimmel plakat
 • 24 karat guldrose
 • Personligt maleri af hende eller jer sammen
 • 52 weeks of romance skrabeplakat
 • Stort hjerte af roser som aldrig visner
 • Kærlighedspiller med søde beskeder
 • Personlig bog med kærlighedsbilletter

Top 10 romantiske gaver til ham.

 • Gavekort til spaophold for 2
 • Personligt maleri
 • Kærlighedsbrev-puslespil
 • Things i love about you bog
 • Chokolade med billede
 • ’’Jeg elsker dig’’ gavekurv
 • 52 weeks of romance opgavekort
 • Erotisk poker for par
 • Romantiske kærlighedsbilletter
 • Ur med indgraveret navn og hilsen

Den mest romantiske gave du kan give din eneste ene, er en personlig og betydningsfuld gave, som samtidig er nostalgisk. Et rigtigt godt bud på det, er en personlig stjernehimmel plakat. En plakat med et billede af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dato. Det kan være den første gang i mødtes, jeres bryllupsdag, eller en anden vigtig dato i jeres liv.

Denne artikel er anmeldt af Cathrine Lassen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne