Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Romantiske gaver til hende og ham

65+ Romantiske gaver til hende og ham 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

”Det eneste du behøver, er kærlighed” sagde John Lennon engang. Har du fundet kærligheden, og vil du gerne vise din mand, kone, kæreste, at du sætter utroligt stor pris på vedkommende, så er en romantisk gave til ham eller hende oplagt at give. Det samme gælder, hvis du har et vennepar eller nogle forældre, du gerne vil glæde med en romantisk gave.

Romantiske gaver er der mange af, og derfor kan det bestemt være svært at finde frem til, hvad du skal give. Vi kan dog trøste dig med, at du har fundet vej til det rette sted og måske endda også det mest overskuelige sted at finde en romantisk gave til ham eller hende, da vi har samlet en lang liste over romantiske gaveideer. Her er både romantiske gaveideer til hende, der fortjener lidt ekstra i en travl tid og til ham, der bare skal have at vide, hvor dejlig han er.

Vi har forsøgt at finde så mange forskellige romantiske gaver til ham og hende som muligt, så der både er gaver til ham eller hende, der selv er meget romantisk anlagt og til kæresten eller partneren, som godt kan lide romantik, men gerne vil holde det nede på jorden.

Tag derfor gerne et grundigt kig på vores mange forskellige bud på romantiske gaver og se, om ikke du kan blive fristet eller inspireret til den gave, du gerne vil give.

Indholdsfortegnelse over romantiske gave

Gaveinspiration til romantiske gaver 2021

Til
100DKK1.000DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Ur og Smykker Gavesæt Til Hende

Overrask hende med et matchende ur og smykke gavesæt. Vælg mellem ure som Daniel Wellington, Sekonda, Sinobi og mange flere. Et ur er en klassisk og elegant gave, som både kan gives fra kæreste, familie og venner. Den perfekte gaveide til hende. Samtidig kommer uret i en flot urkasse. Gaveindpakning kan tilkøbes for mindre beløb.
Fra: 245,00 DKK

Sif Jakobs Smykker Med Indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gave til hende.
Fra: 499,00 DKK

Loving Hjerte Halskæde og Øreringe Smykkesæt​

Dette fantastiske loving hjerte smykkesæt fra Abelstedt, er fremstiller i sterlingsølv og belagt med 18 karat guld. Dertil har de facetterede krystaller. Smykkesættet består af én halskæde og et sæt øreringe. De er af dansk design og holder en livstid.
Fra: 2.499,00 DKK

Stort hjerte af roser som aldrig visner

Giv kæresten et kæmpe hjerte af roser som aldrig visner. En romantisk gave som uden tvivl rammer lige i hjertet. Oplagt som valentinsgave.
Fra: 179,00 DKK

DIY Håndafstøbningskit

Et DIY håndstøbningskit, hvor dig og din partner kan støbe jeres hænder mens i fletter fingre. En anderledes og romantisk gave som i kan have stående i hjemmet som symbol på jeres kærlighed.
Fra: 219,00 DKK

52 Weeks of Romance Skrabeposter

Med 52 weeks of romance skrabeplakaten, kan dig og din partner skrabe en ny romantisk aktivitet hver eneste uge hele året. Så er der lagt op til et spændende og lidenskabeligt år fuld af kærlighed!
Fra: 99,00 DKK

Chokoladebombehjerter til Varm Chokolade 2-pak

Chokoladebombehjerterne til varm chokolade er den perfekte lille gave til en du vil vise din kærlighed til. Chokoladehjerterne smelter, og der kommer små skumfiduser ud i kakaoen. Det giver en lækker lyserød kakao, fyldt med de små skumfiduser, og ikke mindst fuld af kærlighed.
Fra: 129,00 DKK

Love lips chokolade

En anderledes, men ikke mindre fantastisk æske chokolade. De lækre chokolade ligner læber, og du kan dermed give modtageren en hel æske med chokoladekys. De søde kys har smag af bl.a. salted caramel, hasselnød og hindbær. Giv den i gave til din partner, veninde eller som værtindegave.
Fra: 120,00 DKK

Supergigantisk Bamse

En kæmpestor bamse som er over 2 meter høj! Den er ligesom blød og hyggelig som den er stor. Der er en bamse som skal have sin helt egen plads i sofaen eller sengen, og som kan bruges til alt fra valentinsgave til kæresten til barnedåbsgave til de små.
Fra: 1.449,00 DKK

Romantisk hjertepude

Med en romantisk hjertepude kan du fortælle og vise din kærlighed hver eneste dag. Du kan designe den med et personligt billede og måske give den sammen med en god æske chokolade?
Fra: 199,00 DKK

Romantisk valentins gavekurve

Skal der forkæles med lækker chokolade, lakridser i god kvalitet og måske en vin eller nogle bobler? Så er en gavekurv perfekt. Sammen med en udflugt er det den perfekte overraskelse til en, man holder af.
Fra: 45,00 DKK

Smukke kærligheds smykker

Smykker som gave er altid et hit. Her kan du få de smukkeste halskæder, charms og ørestikker med hjerter, som symboliserer din kærlighed til hende. Der er både sølv- og guldsmykker i mange størrelser og former.
Fra: 295,00 DKK

Sød tin med billede

Vil du gerne overraske med en sød lille gave? Så er denne tin med mulighed for et personligt billede oplagt. Inde i den kan du lægge en ekstra sød eller romantisk overraskelse.
Fra: 139,00 DKK

Bolcher med kærlighed

Nogle gange er det nok at vise din kærlighed med bolcher. Disse er i hvert fald helt og aldeles perfekte til det, da de er formet som hjerter. Posen indeholder 1 kilo bolcher, så der er kærlighed i lange baner.
Fra: 280,00 DKK

Sød kæresteplakat

Vis din kærlighed til din partner eller soulmate med denne søde og meget romantiske kæresteplakat. Her kan I få trykt jeres navne og den dato, I blev kærester. Mere sødt og romantisk bliver det ikke!
Fra: 249,00 DKK

Gaveæske med lækker chokolade

Chokolade går man aldrig galt i byen med som gave. Denne æske indeholder 6 forskellige chokolader med 2 slags af hver og er med alt lige fra mælkechokolade med karamel til hvid chokolade med hindbær.
Fra: 99,00 DKK

Hjerte Armbånd i Sterlingsølv fra Abelstedt​

Smukt hjertearmbåd i sterlingsølv (925) og dansk design.  Armbåndet måler 16.5 + 2 cm og passer alle håndled.  Armbåndet holder hele livet og kommer med 2 års garanti. Perfekt gaveide til hende som trænger til at blive forkælet.
Fra: 1.049,00 DKK 839,20 DKK

Tungsten Ring – Wood Grå​

Tungsten ringen er fra Abelstedt og lavet af det mest ridsefri metal der eksisterer. Den er 8mm bred. Ringen holder hele livet og kommer med 2 års garanti. Perfekt gave til ham som går op i stil og mode.
Fra: 1.199,00 DKK 959,20 DKK

Hjerteøreringe fra Abelstedt​

Disse hjerteøreringe fra Abelstedt vil gå rent hjem som gave til din kæreste, kone eller veninde. Øreringene er af høj kvalitet. De er fremstillet af sterlingsølv (925), belagt med 18 karat guld og har facetterede krystaller. De er af dansk design og holder en livstid. Den perfekte gaveide til hende.
Fra: 499,00 DKK 399,20 DKK

Gavekort Til Spa og Wellness Ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.
Fra: 299,00 DKK

Hjerte Krus Med Personlig Besked​

Med dette krus kan du fortælle din kæreste, ven eller veninde at du elsker hende/ham, med en ny lille besked hver morgen. Du kan skrive personlige eller romantiske beskeder, afhængig af humøret. Eller du kan skrive små beskeder din kæreste skal huske. En af de søde gaver, som kan bruges igen og igen.
Fra: 49,00 DKK

”Love” Ramme​

Love rammen er perfekt til et billede af dig og din eneste ene. En genial gaveide til kæresten, som både er unik, personlig og romantisk på en og samme tid. Giv den i fødselsdagsgave, julegave, eller bare fordi du vil fortælle din kæreste hvor meget du elsker hende/ham.
Fra: 229,00 DKK

Luck & Love Sexspil​

Luck & Love spillet er et erotisk terninge spil for par. Ved at kombinere terningerne, skal du vinde sexede udfordringer fra din partner. Spillet er delt op i 2 faser, først opvarmning, og derefter de hede udfordringer. Spilletiden er ca. 60-120 minutter, og er et spil der kan spilles igen og igen grundet dets mange kombinationer. En spændende gave til kæresten, som vil udfordre jeg begge!
Fra: 169,00 DKK

Bedroom Battle

Bedroom battle spillet tager jer igennem 3 niveaur, som starter fra forspil og slutter med et hedt klimaks. Spillet er baseret på fantasifulde og hede udfordringer og belønninger. Et spil som både dig og kæresten uden tvivl vil nyde! En af de gode gaver til kæresten på hans eller hende fødselsdag, jeres årsdag eller som valentins gave.
Fra: 199,00 DKK

Hjertecollage med 46 fotos

Hvis du leder efter personlige gaver, så er denne gaveide et godt valg! Indsend 46 billeder af dig og modtageren og jeres oplevelser sammen, og du får tilsendt dem som en flot hjertecollage. Du kan vælge mellem flere størrelser, baggrundsfarver og designs. Perfekt gave til valentinsdag, fødselsdag eller års dagen.
Fra: 209,00 DKK

ByBiehl ”Follow Your Dreams” Guldhalskæde​

Overrask hende med denne utroligt smukke og inspirerende guldhalskæde fra ByBiehl. I medaljonen står der ”Follow year dreams”, som er et fantastisk citat alle bør leve efter. Det kan denne halskæde hjælpe dem med at huske på og guide dem hen i mod. Uden tvivl en af de bedste gaver til som både fødselsdagsgave, konfirmationsgave eller studentergave.
Fra: 1.995,00 DKK

Romantisk Spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder, er en af de mest romantiske gaver til hende du kan give. Inviter hende på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus gaver til hende.
Fra: 1.500,00 DKK

Privat Tur i Luftballon​

En privat tur i en luftballon med solnedgang i baggrunden, er en af de mest eksklusive oplevelsesgaver til hende. Luksus gaver til hende, er gaver hvor du virkelig gør det ekstra, og det må siges med oplevelsesgaven her. Perfekt som gaveide til store anledninger som bryllupgave, års dags gave, eller hvis du skal give hende en helt særlig nyhed. En af de absolut bedste gaveideer til kvinden i dit liv.
Fra: 11.995,00 DKK

Polareventyr Med Nordlys i Sverige​

Tag kvinden i dig liv med på polareventyr i Sverige. Her vil i overnatte i opvarmet tipi med rensdyrskind, gå på jagt efter nordlys og køre med hundeslæde. En oplevelse for livet sammen i aldrig glemmer, og uden tvivl en af de mest fantastiske luksus gaver til hende. Se mere info om turen via linket.
Fra: 9.560,00 DKK

Adeligt Slotsophold Med Helikoptertur​

Nu kan du invitere kæresten eller konen med på et eksklusivt adeligt ophold med helikopter tur. I bliver afhentet i København af en helikopter, hvorefter i flyves til Dragsholm slot og tjekkes ind. Her får i velkomstdrinks, og seneres skal i nyde en 5-retters gourmet menu. Til aften er der aftenkaffe med hjemmelavet chokolade, og i slutter dagen af med at overnatte i en af de eksklusive værelser på slottet. Dagen efter er der slotsmorgenmad, og i bliver igen fløjet til København i helikopter.
Fra: 19.500,00 DKK

Personlig Ferrero Rocher Chokoladeæske​

Ferrero Rocher er noget af det bedste chokolade du kan få. Giv en personlig Ferrero Rocher chokoladeæske med et billede af jer, og en lille ”jeg elsker dig” hilsen. En af de bedste personlige gaver til kæresten der er vild med Ferrero Rocher.
Fra: 149,00 DKK

Naughty Knot

Overrask manden i dit liv, med den absolut bedste gave til manden der har alt – nemlig dig! Bind knuden på dig selv og giv ham en gave han aldrig glemmer. En super sexet overraskelse, som passer perfekt som fødselsdagsgave, årsdags gave og valentinsgave til ham.
Fra: 149,00 DKK

Romantiske kærlighedsbilletter

En af de mest romantiske og personlige gaver til kæresten, som du kan give, er en romantisk bog eller et hæfte fyldt med kærlighedsbilletter. Billetterne kan være til romantiske oplevelser som en tur i biografen, til hendes yndlingsrestaurant eller andre romantiske overraskelser, som du ved, hun bliver mere end varm om hjertet af. Er også en af de mest romantiske gaver til manden eller kvinden der har alt.
Fra: 79,00 DKK

Hjerteformet chokolade med billeder

Alle elsker at få en god pakke chokolade og med denne gaveide kan du lave personaliserede chokolader, der kan gives til din bedsteveninde, bedstemor eller chokoladeelskende søster. Personlige gaver til hende kan sagtens gøres med chokolade – og du vælger selv, om de skal være med billeder eller et andet personligt tryk.
Fra: 139,00 DKK

Minicruise til Oslo for 2

Vil du overraske kæresten med et gavekort til en romantisk oplevelse for 2? Så er et minicruise til Oslo er en af de bedste oplevelsesgaver til par, du kan give hende/ham. Gavekortet indebærer 2 nætter med DFDS seaways fra København til Oslo for 2 personer. Ombord har i alt fra restaurant, café, vinbar jacuzzi, sauna, en natklub og meget mere. Nyd en romantisk miniferie sammen og få en oplevelse for livet. Mini cruiset til Oslo for 2, er uden tvivl en af de bedste oplevelser i København til prisen.
Fra: 995,00 DKK

Thanks For The Orgasms Krus

Vil du gerne takke hende for det, men ved ikke helt hvordan? Lad hende vide at hun gør det godt, og giv hende det sjove krus med skriften ”Thanks for the orgasms”. En af de sjove gaver til hende der har alt, som uden tvivl vil give hende et godt grin og et smil på læben.
Fra: 89,00 DKK

Personlige kærlighedsbreve

Med 12 kærligheds- eller personlige breve har du muligheden for at fortælle din bedste veninde, kæreste eller måske kone, hvorfor du er så glad for hende. Du kan også give hende ledetråde til overraskelser, der skal ske i den kommende tid. Det er på alle måder en god personlig gave, som egner sig godt til en fødselsdagsgave eller overraskelsesgave.
Fra: 99,00 DKK

Wellness Ophold For 2 Personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.
Fra: 1.499,00 DKK

Vedhæng med billede eller navn

Leder du efter personlige gaver med navn eller billeder til kæresten, veninden eller måske din mor, kan du glæde hende med et personligt vedhæng med et billede af jer to eller en sød gravering. Køb den sammen med en kæde, der passer til og giv hende en flot og rigtig sød gave, som hun kan bruge med det samme.
Fra: 109,00 DKK

Personlig bamse med billede

Kvinder og bamser er altid et godt og sikkert match. Så leder du efter personlige gaver til kæresten i forbindelse med måneds- eller årsdag, er denne oplagt. Der kan vælges mellem mange søde bamser, som du enten kan få med navn eller billede. Den kan hun kun blive glad for!
Fra: 159,00 DKK

Æske med personlig chokolade og roser

Denne æske af chokolade er ikke helt almindelig, da du kan skrive din egen besked til hende i chokolade og samtidig give hende en eller flere roser, der beholder udseendet i mindst 1 år! Det er måske en af de mest personlige gaver til kvinder, du kan give, da det rammer lige i hjertet på hende.
Fra: 129,00 DKK

Chokolade med billede

Vil du gerne give personlige gaver, som du ved er et hit? Det kan du med chokolade med et personligt print. Chokolade smager altid godt, men det smager bare lidt bedre, når det er med et billede, der bringer glæde, smil eller varme følelser. Du kan selv vælge hvilket billede, der skal fremkaldes på chokoladen.
Fra: 199,00 DKK

Personlig bog med kærlighedsbilletter

Har du nogensinde sagt til hende på en hyggelig måde, hvor meget du holder af hende? Det er en af de bedste gaver at give, og det kan du nu med en personlig bog med kærlighedsbilletter, som kan indløses til oplevelser i hverdage og weekender. Du kan personliggøre den endnu mere med billeder og søde beskeder.
Fra: 79,00 DKK

Smykke med gravering

Et smykke skal være personligt, men du kan gøre det endnu mere personligt med en gravering såsom navn, dit og kærestens navn, et citat eller måske en vigtig mærkedag for jer begge to. Det kan minde din partner om det vigtige i livet og du bestemmer selv, hvad der skal indgraveres. En veltænkt personlig gave er en af de bedste gaver.
Fra: 79,00 DKK

Sig det med en kærlighedsplakat

Vil du gerne fortælle hende, hvor højt du elsker hende? Det kan du gøre med en sød kærlighedsplakat, som kan gives på Valentinsdag, en årsdag eller måske bare for at overraske hende på en tilfældig dag, fordi du synes, hun fortjener det. Der er mange flotte varianter at vælge mellem.
Fra: 249,00 DKK

Søde og personlige wallstickers

Mangler du gaveinspiration til en personlig gave? Med wallstickers kan du give personlige citater, der vækker rejselyst, giver et smil på læben eller minder om ting, som i måske gerne vil i jeres liv.  Der er mange forskellige at vælge mellem, og de efterlader ikke mærker på væggen. En af de mere personlige gaver til kæresten, som egner sig både som fødselsdagsgave, julegave eller måske endda indflytter gave til jeres nye hjem.
Fra: 79,00 DKK

Smykker med navn

Et smykke med navn er en både klassisk, sikker og meget personlig gave, som du kan give til hende, der godt kan lide at gå med smykker, som alle andre ikke nødvendigvis har. Smykkerne her er meget elegante og fås i 8 kt. guld og sterlingsølv.
Fra: 395,00 DKK

Things I love about you bog

Things I love about you bog er en sød og personlig gave til din partner, da den er fyldt med en masse søde sætninger, om det du bedst kan lide ved personen, og som du selv kan udfylde. Det er en perfekt og rigtig god personlig gave til hende eller ham, som betyder rigtig meget for dig. Ideel som års dags gave. I kan gøre det til en tradition at gå tilbage og læse i den, hvert år på jeres årsdag.
Fra: 89,00 DKK

Rosenblade til romantisk date

Rosenblade kan sprede en romantisk stemning som intet andet. Disse kan stryges ud over sengen, i badekarret eller hvor end, du gerne vil skabe en romantisk stemning. De er syntetiske og kan derfor bruges igen og igen.
Fra: 79,00 DKK

Guld Rose – Ægte Rose Forgyldt Med 24 Karat Guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.
Fra: 399,00 DKK

Romantisk Weekendophold i Udlandet​

Overrask din kæreste med et gavekort til en romantisk getaway weekend i udlandet. I får 2 overnatninger på et af over 1000 hoteller i kan vælge i mellem. Blandt andet i London, Paris, New York, Rom og mange andre fantastiske destinationer. Den perfekte romantiske gave til kæresten i årsdags gave eller fødselsdagsgave. Gaven som vil gøre en hver kæreste blød i knæene!
Fra: 1.899,00 DKK

Hygge-weekend på slot i Frankrig

Inviter kvinden i dit liv på et romantisk weekend ophold, på et slot i Frankrig. Perfekt til jer der er nyforelskede, har en særlig lejlighed at fejre, eller bare fordi i vil fejre jeres kærlighed til hinanden. En af de eksklusive luksus gaver til hende, som giver hende en oplevelse for livet hun aldrig vil glemme.
Fra: 7.470,00 DKK

”Jeg Elsker Dig” Gavekurv​

Alle elsker en god gavekurv! Overrask din kæreste med alle de lækkerier han eller hun elsker. ”Jeg Elsker Dig” gavekurven er ideel både til mand og kvinder, og indeholder forskellige lækkert chokolade og en rosévin. Perfekt gaveide til studentergave, jubilæumsgave, valentinsgave til kæresten eller bare fordi han/hun skal forkæles lidt ekstra.
Fra: 475,00 DKK

Personlig Halskæde Med Navne og Hjerte i Sølv​

Overrask din eneste ene med en personlig halskæde med jeres navne og et hjerte indgraveret. Halskæden er en Scrouples Wearlove halskæde med Wearlove-tag. Både vedhænget og halskæden er fremstillet i sterlingsølv. Hvis du vil give din kæreste en sød og personlig gave, er denne halskæde den perfekte gaveide. Kommer i en flot gaveæske.
Fra: 395,00 DKK

Kærlighedsbuket af roser

Vis din kærlighed til kæresten, ved at give en kærlighedsbuket af røde roser. Du vælger selv størrelse på buketten, og om roserne skal være lyserøde, røde eller hvide. En romantisk gave til kæresten som passer til stort set hver en anledning. Både i fødselsdagsgave til kæresten, valentinsgave, eller bare fordi du vil fortælle du elsker hende/ham. Man kan altid give en flot buket roser!
Fra: 600,00 DKK

Gavepakke Til Kæresten (Til Hende)​

Overrask hende ved at sende hende en gavepakke med en smuk lys buket blomster, mousserende vin og lækkert chokolade i en flot æske. Sende hende pakken med et kort, for at huske hende på hvor meget du elsker hende. En romantisk gave til kæresten som er oplagt som valentinsgave, fødselsdagsgave til hende eller studentergave.
Fra: 795,00 DKK

Personlig chokoladeæske med Marabou hjerter

Marabou smager altid godt, men det smager lidt bedre, når chokoladen består af hjerter og en sød personlig hilsen på gaveæsken. Du bestemmer selv, om der skal stå “Jeg elsker dig”, eller en mere personlig hilsen, som du ved, varmer hendes hjerte at læse. Personligt chokolade er desuden gode værtindegaver, og gave som er et hit hos de fleste! Køb evt. 2, hvis du leder efter værtindegaver til par.
Fra: 129,00 DKK

Kæmpe Bamse Hjerte​

Vis den kæreste hvor meget du elsker ham/hende, med dette kæmpe bamse hjerte. Hjertet er en hel meter bred og super behagelig at ligge på. En af de gode romantiske gaver til kæresten, som egner sig særligt godt som valentinsgave, års dags gave eller fødselsdagsgave. Med denne gave er din kæreste ikke i tvivl om hvor meget du elsker ham/hende!
Fra: 369,00 DKK

Kærlighedspiller med søde beskeder

Her får du en fint glas med ca. 90 kærlighedspiller du kan give din kæreste. Hver pille indeholder en tom seddel, hvor du kan skrive en lille kærlighedserklæring eller sød ting om din kæreste. Gem pillerne rundt om i huset, hvor din kæreste kan finde dem. En af de søde små gaver, som samtidig er både romantisk og personlig. En unik gaveide din kæreste med garanti vil elske dig for.
Fra: 79,00 DKK

52 Weeks of Romance Opgavekort​

52 weeks og romance opgavekortene, sikre jeg 52 ugers romantik fra begge parter. Pakken indeholder 2 poser, hvor der er 26 romantiske opgaver i hver, og er fuld af romantiske ideer. Hvis du leder efter romantiske gaver til kæresten, er denne gaveide helt perfekt. Perfekt til både bryllupsgave, års dags gave og valentins gave til kærsten.
Fra: 119,00 DKK

Hvorfor give romantiske gaver?

Har du og kæresten en travl hverdag? Eller får du og din mand sjældent gjort noget sammen? Romantiske gaver er meget mere end bare en kærlig gestus. Det er også en anledning til at sætte fokus på jeres forhold i en hverdag, hvor madpakker, studie, arbejde og fritidsinteresser fylder rigtig meget.

Det er vigtigt at give en romantisk gave i ny og næ, da det bekræfter den anden part i, at du stadig er glad for hende eller ham, og at du gerne vil jeres forhold. Sammen med gaven kan du derfor også meget passende planlægge en hyggelig aften bare for jer to eller en udflugt, hvor fokus bare er på at slappe af og hygge jer. Det skaber et bedre og tættere bånd til hinanden hver især og gavner jer i det daglige, hvor der måske ikke altid tænkes på at give et klap i måsen eller et lidenskabeligt kys.

Find derfor gerne en gave på vores liste og overrask ham eller hende, du holder rigtig meget af.

  

Sig det med romantiske gaver til hende eller ham

Den rette romantiske gave kan sige mere end tusind ord. Det lyder måske lidt overdrevet, men den er god nok. For sætter du dig ind i, hvad din partner har brug for lige nu, eller hvad han eller hun ville blive ovenud lykkelig for at få fra dig, kan det gøre en verden til forskel på, hvordan hverdagen opleves, og hvordan jeres forhold til hinanden fremadrettet kommer til at være.

Det behøver ikke være den dyreste gave, du kan finde på vores liste. Mindre kan også sagtens gøre det, hvis den rammer lige der, hvor den skal – nemlig i hjertet. Det er også meget vigtigt at nævne, at der ikke behøver være en anledning til, at du giver en romantisk gave til hende eller til ham. Det kan sagtens bare være fordi, du synes vedkommende fortjener det, eller fordi det er længe siden, at du har givet en god og romantisk gave.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at han eller hun nok skal blive rigtig glad for det, du giver.

 

Giv en gave til en romantisk middag

Når nu du alligevel planlægger at give en romantisk gave til hende eller ham, der fortjener det, kan du lige så godt gå all in på projektet. Når gaven er købt, kan du med fordel planlægge en romantisk middag kun for jer to, hvor du overrasker med en ekstra ting.

Den romantiske middag behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene eller foregå på en restaurant. En romantisk middag kan også sagtens foregå derhjemme, hvor du i al hemmelighed forbereder hans eller hendes yndlingsretter, dækker hyggeligt op og tænder op for pejsen og stearinlysene. Der skal ikke så meget til for, at tempoet sænkes og I bare kan sidde og hygge jer i hinandens selskab.

Siger det dig ikke så meget at lave en romantisk middag, og vil du derfor hellere spise ude, kan du med fordel se efter et gavekort til en romantisk middag, hvor der måske endda også er inkluderet en overnatning eller to i lækre omgivelser. Det giver lidt ekstra for romantikken med et romantisk weekendophold og vil helt sikkert også være noget, din partner eller kæreste vil blive rigtig glad for.

 

Husk en flot indpakning til den romantiske gave

Det er altid dejligt at få en romantisk gave. Men, det er bare lidt bedre, når den er pakket rigtig fint og flot ind, da det topper hele oplevelsen af at få en gave. Når du pakker din romantiske gave til ham eller hende flot ind, viser du også, at du virkelig gerne vil overraske, og at du gerne går all in for, at han eller hun bliver glad. Så selvom du måske ikke er så god til det, er det alle bestræbelserne værd.

Der skal heldigvis heller ikke så meget til for, at gaven bliver pakket flot ind. Alt du skal bruge er noget flot gavepapir, romantisk gavebånd og et sødt kort, hvori du skriver, hvor glad du er for hende eller ham, og hvorfor der skal en gave til.

Vil du gerne gå all in på gaven og indpakningen, kan du også med fordel finde en kurv eller en større form for indpakning, så du kan gøre ekstra meget ud af det og eventuelt lægge nogle drikkevarer, lækre snacks og andet med, så gaven ser ud af meget mere.

 

Glæd hende eller ham med små romantiske gaver

Romantiske gaver til ham eller hende behøver ikke være et dyrt, romantisk weekendophold eller en dyr romantisk middag. Det kan også bestå af små romantiske gaver, som du giver, når du synes, at han eller hun har fortjent det. Små romantiske gaver til kæresten kan være hyggeligt for dig at give over længere tid i hverdage, hvis du ved, der kommer lidt ekstra pres på jobbet, eller fordi du bare ikke kan lade være.

Det er altid rart at have en periode, hvor man får lidt ekstra og føler sig ekstra forkælet. Det er både piger og drenge, mænd som kvinder, der godt kan lide at blive forkælet lidt ekstra i hverdagen.

Tag gerne et kig på vores liste over gaveinspiration til romantiske gaver og se, om ikke du kan finde nogle små romantiske gaver, som du kan overraske med løbende. Så har du også noget at glæde dig til og over i en hverdag, hvor det måske hurtigt bliver lidt kedeligt med arbejde, lektier eller madlavning.

 

Hvad er den bedste romantiske gave?

Går du meget op i at give en rigtig god, romantisk gave? Det kan vi godt forstå, da det ikke er hver dag, man går ud og køber en romantisk gave. Det vigtigste er, at du er afslappet omkring det og vælger en gave ud fra hjertet. Du skal ikke vælge efter en pris, eller hvad andre mon tænker om, hvad du giver. Det skal føles helt rigtigt i din mave og være en gave, som du ved, glæder din kæreste, mand eller partner.

Den bedste romantiske gave er derfor uden tvivl en gave, som du vælger med hjertet, og som du ikke mindst glæder dig til at give, fordi du ved, der kommer en skøn reaktion. Det er netop sådan, det skal være at give gaver.

Når du derfor går gennem vores liste over romantiske gaver, skal du gå efter de gaver, som du med det samme kan mærke nipper lidt i maven eller giver dig sommerfugle, simpelthen fordi du kan forestille dig glæden hos ham eller hende.

Når du først går i gang med at se dig om efter en romantisk gave, kommer du slet ikke til at være i tvivl om, hvad der er det rette at give.

 

Få masser af gaveinspiration til romantiske gaver til hende og ham

Der er én ting, vi godt kan garantere dig: Vi er bestemt ikke gået ned på romantiske gaveideer til hverken hende eller ham. Vi har gjort det hårde forarbejde for dig og har således samlet alt lige fra røde roser og romantiske weekendophold til mere personlige romantiske gaver. Skulle du ikke kunne finde en romantisk gave til hende i vores liste her, kan du også tage et kig på vores ideer til Valentinsgaver til hende, da mange af gaveideerne her også er romantiske. Er du på udkig efter gode Valentinsgaver til ham, har vi også en liste med ideer til det. Vi tør derfor godt love, at du som minimum får inspiration til, hvad du gerne vil give.

Du kan trygt handle din gave direkte gennem vores links til gaver, da de udelukkende fører hen til danske forhandlere, som du med al sandsynlighed i forvejen kender. Du kan derfor forvente gode priser, sikker betaling og hurtig levering, så du inden længe kan glæde din udkårne med en eller flere romantiske gaver.

Vi anbefaler dig at bruge god tid på at gå vores liste igennem, så du ikke misser en eneste gaveide til en romantisk gave til ham eller hende. Det vil være ærgerligt, at du går tomhændet herfra, når nu vi har samlet den måske bedste liste over romantiske gaver.

Vær endelig ikke nervøs over at give en romantisk gave, eller om den nu også er god nok, da det handler om at gøre noget godt for en anden. Selv hvis du bare køber en mindre romantisk gave, kan den ende med at være den bedste gave i år, simpelthen fordi den er givet med udgangspunkt i jeres kærlighed til hinanden. Mere romantisk og sødt bliver det ikke.

Der er ikke andet tilbage at sige, end at vi ønsker dig en rigtig god og romantisk gavejagt. Vi er helt sikre på, at det kommer til at give stor glæde og måske endda føre til endnu mere romantik og kærlighed i jeres forhold.

Denne artikel er anmeldt af Cathrine Lassen (5/5)
5/5