Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

De Bedste Personlige Gaver Til Hende

50+ Af De Bedste Personlige Gaver Til Hende 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er du på udkig efter en fødselsdagsgave, julegave eller måske bare en god overraskelse til hende? Uanset hvilken type af gave du er på udkig efter, er personlige gaver til hende noget af det bedste, du kan give, da det viser, at du har brugt ekstra tid på at finde en gave, der vil glæde hende.

Så er spørgsmålet blot, hvilke personlige gaver til hende du skal give, og hvad der vil glæde hende? For selvom en personlig gave er det bedste at give til hende, kan det godt være svært at finde frem til, hvad det skal være. For at gøre det nemt for dig at finde den perfekte gave, har vi samlet rigtig mange gaveideer til personlige gaver til hende nedenfor.

Der er gaveinspiration til alt lige fra personlige gaver til kæresten og personlige gaver til veninden til de bedste gaver til din mor eller bedstemor. På listen finder du kærlighedsgaver, personlige gaver med billeder, smykker, citatplakater og alle mulige andre personlige gaver til hende, som du måske ikke selv har tænkt over at give. Der er dermed stor sikkerhed for, at du finder den eller de perfekte gaver.

Brug gerne god tid på at gå de personlige gaveideer til hende igennem, så du er sikker på at købe den helt rette, der vil glæde hende nu og i lang tid fremover.

Få også gaveinspiration til de absolut bedste personlige gaver til ham her.

Indholdsfortegnelse over personlige gaver til hende

De bedste personlige gaveideer til hende

Hjertehalskæde med indgravering i sølv eller guld

Alle kvinder vil elske at modtage en hjerte halskæde fra en de elsker. Endnu bedre, en personlig hjertehalskæde med navn. En både romantisk og personlig gave til hende. Fås både i sølv og guld.

Fra: 499,00 DKK

Personlig Danmarkskort plakat

Personliggør Danmarkskortet her med sted hvor hjertet skal placeres, samt navne i bunden. Når du bestiller kan du nemt bestemme hvor hjeret skal være, og hvilke navne der skal stå. En skøn personlig gave til en du holder af.

Fra: 199,00 DKK

Personligt salt- og pebersæt

Salt og peber sættet her er lavet af bøgetræ, og har en karamikmekanisme i høj kvalitet. Men det bedste ved dette sæt, er at du kan personliggøre det med navn. En super god personlig gave som kan bruges resten af livet.

Fra: 489,00 DKK

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal – de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Fra: 500,00 DKK

Design selv badeforhæng

Design dit helt eget personlige badeforhæng, og giv det i gave til en du holder af. Forhænget er af super god kvalitet, og du bestemmer selv størrelsen. En anderledes personlig gave, som kan sætte et personligt præg på badeværelset.

Fra: 99,00 DKK

Håndafstøbningskit

Med dette håndstøbningskit kan du lave din egen unikke gipsfigur. Det kan være dig og kærestens håndtryk, eller barnets hånd eller fødder. Der er mange muligheder med kittet, og det fungerer både som kreativ og romantisk gave til din partner, såvel som en anderledes gave til mødre og børn.

Fra: 219,00 DKK

Personlig gin flaske

Giv en gin flaske med egen personlige etiket. Super god mulighed for at give en både sjov og personlig gin gave. Du vælger selv billeder og designer etiketten.

Fra: 289,00 DKK

Personligt termokrus med billede

Få lavet et personlig termokrus med billede – du bestemmer billede og design. Perfekt gave til ham eller hende, som elsker en kop kaffe eller anden drik på farten.

Fra: 139,00 DKK

Personlige stearinlys

Giv en anderledes personlig gave, i form af personlige stearinlys med billede. En sød lille gave til ham eller hende der kan lide at brænde stearinlys af derhjemme. Lysene er også gode som pynt til konfirmation eller fødselsdag.

Fra: 89,00 DKK

Personlige krus med billede

Giv et personlige krus med billede i gave. Vælg mellem de klassiske hvide eller sorte krus, hvor du vælger foto og design. Dertil kan du også vælge ølkrus, eller de magiske krus som skifter farve, når der hældes en varm drik i.

Fra: 99,00 DKK

Personlig knivblok i træ inkl. knivsæt

Denne personlige knivblok er den perfekte gave, til ham eller hende der elsker at stå i køkkenet. Få graveret navn og/eller en lille hilsen med lasergravering. Den er både stilfuld, elegant og af rigtig god kvalitet. Samtidig medfølger et fuldt knivsæt til blokken.

Fra: 379,00 DKK

Personliggjort familieplakat

Få lavet en personlige plakat med familiens bogstaver. Bogstaverne er håndillustreret og i et fantastisk flot design, som passer ind i det moderne hjem. Vælg mellem flere størrelser og farver.

Fra: 249,00 DKK

Babyaftryk plakat

Lav babyen eller barnets hånd- og/eller fodaftryk, om til en smuk unik plakat. Den kan pynte flot i stuen, på kontoret, barneværelset, eller hos bedsteforældrene. En oplagt gaveide, til de som har en lille en i familien. Klik på linket og læs mere om hvordan det gøres.

Fra: 329,00 DKK

Design-selv dialægt plakat

Design din helt egen unikke og personlige dialægt plakat. Sæt kreativiteten løs, og lav det til en sjov, sød, romantisk eller skør plakat – du bestemmer og kun fantasien sætter grænser!

Fra: 319,00 DKK

Årstal plakat med tekst

En flot og anderledes plakat med årstal og tekst. Du vælger selv hvilket årstal, og hvilke ord der skal stå på plakaten. Dertil vælger du selv størrelse og farve.

Fra: 199,95 DKK

Personlig plakat med bogstav

En personlig bogstav med modtagerens forbogstav og navn inden i. Plakaten fås i flere forskellige farver og størrelser. Det kan også være med kærestens, barnets eller andet navn, som er vigtig for modtageren.

Fra: 199,95 DKK

Personlig portrætmaleri efter dine fotos

Et personligt portrætmaleri kan meget vel være den ultimative gave at få! Det kan være et maleri af modtageren, modtagerens børn eller anden person. Du vælger selv billedet. Oplagt at give til store anledninger som runde fødselsdage, jubilæum, bryllup og lign.

Fra: 1.999,00 DKK

Send en personlig gave

Send en personlig gave til en du holder af. Vælg mellem personliggjort chokolade, glas, notesbøger og meget meget andet. Vælg også mellem klassikere som krus, nøglering og forklæder.

Fra: 49,00 DKK

Personlig XXL Toblerone med navn – 4,5 kg

Kender du en som elsker Toblrerone chokolade? Så kan du her give dem en KÆMPE stor overraskelse! Nemlig en personliggjort XXL Toblerone med navn. Du får hele 4,5 kg chokolade i den gigantiske chokoladebar!

Fra: 989,00 DKK

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Skærebræt med graveret håndskreven opskrift

Få et skærebræt med graveret brændt håndskreven opskrift – det kan være dine mors hjemmelavede boller, din mormors gryderet eller måske en yndlingsdrink? En både sjov, personlige og anderledes gaveide.

Fra: 299,00 DKK

Drikkeflaske med eget design på begge sider

Design selv din egen personlige drikkeflaske. Det kan være med navn, dato, en lille sød hilsen, et motiverende citat eller noget helt andet – du bestemmer! En super god og anderledes personlig gaveide.

Fra: 289,00 DKK

Ginglas graveret efter eget ønske

Kender du en som elsker gin? Så er et ginglas med gravering efter eget ønske, en både god, brugbar og personlig gave. Oplagt som både fødselsdagsgave, mors dags gave eller som gave til veninden.

Fra: 139,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.

Fra: 149,00 DKK

Nøglering med barnets håndskrift

En personlig nøglering i træ, med barnets håndskrift på. Samtidig kan du få graveret en sød lille besked af eget valg. Nøgleringen er formet som et hjerte og har en lille læderrem.

Fra: 239,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.

Fra: 179,00 DKK

Skriv et (kærligheds)brev puslespil

Med dette kærlighedsbrev-puslespil, kan du give din partner eller anden person du holder af, en sød eller romantisk besked. Det kan være alt fra en kærlighederklæring på valentinsdag til din elskede, til at fortælle de kommende bedsteforældre den store nyhed.

Fra: 149,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Gaveinspiration til personlige gaver til hende 

Kvinder er normalt meget nemme at finde gode personlige gaver til, men er hun en kvinde, der generelt bare har alt, eller som måske har det med ikke rigtig at ønske sig noget, er det bare med at suge til dig af alle de personlige gaveideer til kvinder, som vi er kommet med ovenfor.

 Vi har gjort os meget umage med at finde på gaveideer, som du måske allerede har overvejet, og som du måske ikke vidste var en mulighed. Vi har med andre ord virkelig tænkt ud af boksen, så du har alletiders mulighed for at finde de ultimative personlige gaver til hende.

 

Personlige gaver til kvinder 

Er du dog stadig i tvivl om, hvilken af de personlige gaver til hende, der er den bedste at gå med, uddyber vi vores valg af personlige gaveideer til hende herunder, så du måske kan spore dig mere ind på, hvilken type af gave du godt kunne dig at give. 

  • Personlige gaver til hende med billeder – Det bliver som regel ikke mere personligt at give en gave med billeder, og det vil som regel også være en gave, som hun ikke har i forvejen. Der er ret mange muligheder for at lave både kreative, søde og romantiske gaver med billeder af dig og hende, da du kan lave plakater, bamser, krus, nøgleringe og mange andre gode og brugbare gaver. Ofte er det også en billig personlig gave at give, men som giver rigtig meget værdi for hende!

  • Personlige gaver til hende med gravering – Personlige gaver med gravering er bestemt ikke yt og giver dig mulighed for at give en ganske unik og skræddersyet gave, som kun hun har. Der kan både laves halskæder med flotte vedhæng og armbånd med hendes initialer for bare at nævne nogle af de muligheder, der er. Det kan fås i forskellige prisklasser alt efter, om du går efter et billigt smykke eller et mere klassisk og dyrt i guld eller Sterling sølv.

  • Personlige gaver til hende med oplevelser og beskeder – Enhver kvinde elsker at blive forkælet eller få fortalt, hvor dejlig eller skøn hun er. Det kan du lave til en gave i form af breve, kærlighedsbilletter til aktiviteter og hvad du ellers kan finde på. Jo mere du giver af dig selv i den personlige gave, jo mere vil den også bringe glæde hos hende – og det vil kunne mærkes, hvis du bruger tid på at skrive 12 breve eller invitere hende på en personlig aktivitet hver måned. 

 

Personlige gaveideer til kvinder til både jul og fødselsdag

Gode personlige gaver kan gives året rundt, og det er også med netop dette udgangspunkt, at vi har sammensat listen af gaveideer ovenfor. Mangler du derfor en sidste og rigtig god julegave, som gerne må være personlig, eller mangler du en ekstra gave til fødselsdag, kan du finde rigeligt med gode personlige gaveideer ovenfor.

Vil du også bare gerne glæde hende, fordi du har lyst, eller fordi du synes, hun fortjener det, behøver der ikke være en anledning for at give en eller flere af de gaver, vi er kommet med inspiration til ovenfor. De bedste gaver er typisk de gaver, der overrasker, og som man ikke forventer at få – og det har du rigeligt med muligheder for at gøre og give med de personlige gaveideer til hende, vi har fundet på.

 

Er billige personlige gaver til hende gode at give? 

Det er ikke beløbet, der afgør om din valgte personlige gave til hende er god. Det kommer an på tanken bag. Det lyder måske som en kliché, men den er god nok, da det at give en dyr gave ikke er lig med glæde hos hende, der skal have den. For er det ikke en gave, hun ønsker sig eller en gave, hun har brug for, er den ikke det store værd. 

Billige personlige gaver kan sagtens være meget mere værd, hvis det kan mærkes, at du har lagt en masse energi i gaven eller været meget omhyggelig med at udvælge den. En nøglering med et billede eller en fotoplakat kan derfor sagtens ende med at blive den bedste gave til jul eller fødselsdag. 

Hold dig derfor ikke tilbage med at give personlige gaver til hende, selvom dit budget måske ikke er så stort – for du kan sagtens finde gode personlige gaver til næsten ingen penge, der vil gøre hende glad.

 

Hvilken gave er den bedste personlige gave til hende? 

Fortjener hun at få den bedste gave? Den bedste gave til hende er en gave, som du har lagt tid og kræfter i at finde til hende. Det behøver ikke at være hverken den dyreste eller mest fancy gave, du kan finde. Brug derfor gerne god tid på at tænke over, hvad der gør hende glad, eller hvad hun har brug for. 

Den bedste personlige gave til hende er med andre ord en gave, der passer til hende. Din bedstemor vil f.eks. blive henrykt for en fotokalender eller et krus med et billede af dig og hende sammen. Omvendt vil din kæreste eller kone helt sikkert blive glad for en bog fuld af kærlighedsbilletter eller romantiske breve, der må indløses eller åbnes på bestemte datoer. 

Den bedste personlige gave til hende kan kun du finde og give, da det er dig, der kender hende ud og ind – og det er netop efter dette, at du skal købe den personlige gave.

Denne artikel er anmeldt af Michelle Berg (5/5)
5/5