Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

De Bedste Personlige Gaver Til Hende

50+ Af De Bedste Personlige Gaver Til Hende 2021

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Er du på udkig efter en fødselsdagsgave, julegave eller måske bare en god overraskelse til hende? Uanset hvilken type af gave du er på udkig efter, er personlige gaver til hende noget af det bedste, du kan give, da det viser, at du har brugt ekstra tid på at finde en gave, der vil glæde hende.

Så er spørgsmålet blot, hvilke personlige gaver til hende du skal give, og hvad der vil glæde hende? For selvom en personlig gave er det bedste at give til hende, kan det godt være svært at finde frem til, hvad det skal være. For at gøre det nemt for dig at finde den perfekte gave, har vi samlet rigtig mange gaveideer til personlige gaver til hende nedenfor.

Der er gaveinspiration til alt lige fra personlige gaver til kæresten og personlige gaver til veninden til de bedste gaver til din mor eller bedstemor. På listen finder du kærlighedsgaver, personlige gaver med billeder, smykker, citatplakater og alle mulige andre personlige gaver til hende, som du måske ikke selv har tænkt over at give. Der er dermed stor sikkerhed for, at du finder den eller de perfekte gaver.

Brug gerne god tid på at gå de personlige gaveideer til hende igennem, så du er sikker på at købe den helt rette, der vil glæde hende nu og i lang tid fremover.

Få også gaveinspiration til de absolut bedste personlige gaver til ham her.

Indholdsfortegnelse over personlige gaver til hende

De bedste personlige gaveideer til hende

Stor Personlig Slikkrukke med Navn​

Denne slikkrukke er fyldt med masser af lækkerier! Samtidig kan du designe slikkrukken med eget billede og navn/tekst. En sjov og unik gaveide, som modtageren HELT sikkert vil elske! Hvem elsker ikke slik?
Fra: 199,00 DKK

Hjerte Krus Med Personlig Besked​

Med dette krus kan du fortælle din kæreste, ven eller veninde at du elsker hende/ham, med en ny lille besked hver morgen. Du kan skrive personlige eller romantiske beskeder, afhængig af humøret. Eller du kan skrive små beskeder din kæreste skal huske. En af de søde gaver, som kan bruges igen og igen.
Fra: 49,00 DKK

Fotoalbum Til Billeder og Minder​

Der er ikke noget mere hyggeligt end at sidde sammen og kigge gamle billeder. Giv din kæreste et fotoalbum i gave, enten fyldt med billeder, eller i kan fylde det sammen hen af vejen som i får nye mindre og oplevelser. En fantastiske personlig gaveide til kæresten, som i kan vende tilbage til igen og igen og genopleve gamle minder.
Fra: 100,00 DKK

Romantisk Spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder, er en af de mest romantiske gaver til hende du kan give. Inviter hende på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus gaver til hende.
Fra: 1.500,00 DKK

Georg Jensen Billedrammer

Personlige gaver med billeder er altid dejlige at modtage fra en du holder af. Hvis du vil gøre det til en lidt mere eksklusiv gave, kan du give en flot Georg Jensen billedramme med et foto i. Det kan være et foto af dig, af både dig og ham eller måske med jeres barn, hvis i er så heldige at have det. En fantastisk personlig gave til manden/kvinden i dit liv, som de uden tvivl vil elske.
Fra: 499,00 DKK

Håndlavet Læder Nøglering Med Personligt Tryk​

Få lavet en håndlavet læder nøglering, med eget personligt tryk. Du vælger hvad der skal stå på den. Det kan være kærestens navn, ”jeg elsker dig” eller en anden personlig besked. En sød gave som samtidig er personlig.
Fra: 79,00 DKK

Personlig Besked i Chokolade​

Giv en personlig besked i chokolade. Det kan f.eks. være: tillykke med fødslesdagen, god jul og godt nytår, eller jeg elsker dig [navn]. Det er kun fantasien der sætter grænser. Elsker modtageren chokolade, er denne gaveide uden tvivl en af de bedste personlige gaver.
Fra: 139,00 DKK

Personlig Ferrero Rocher Chokoladeæske​

Ferrero Rocher er noget af det bedste chokolade du kan få. Giv en personlig Ferrero Rocher chokoladeæske med et billede af jer, og en lille ”jeg elsker dig” hilsen. En af de bedste personlige gaver til kæresten der er vild med Ferrero Rocher.
Fra: 149,00 DKK

Magisk krus med foto

Et krus med foto er en personlig gave, som modtageren kan tage frem hver morgen, når morgenkaffen skal nydes. Når kaffen eller en anden varm drik hældes i, bliver billedet du har valgt vist på magisk vis. Det er en god gaveide, som kan bruges til både fødselsdag og jul.
Fra: 109,00 DKK

Indgraveret notesbog med navn

Denne notesbog er en sød og personlig gave med gravering, som du både kan give som den er, men også vælge at skrive en masse søde historier, egenskaber og andet i, som du gerne vil fremhæve. Vælg den i hendes yndlingsfarve og i et design, som du ved, hun vil elske.
Fra: 169,00 DKK

Kærlighedsbrev som puslespil

Et kærlighedsbrev som puslespil er uden tvivl en af de bedste personlige gaver til hende, som du kan give. Du vælger helt selv, hvor personligt eller romantisk brevet skal være, og hvad der skal stå skrevet. Det er en gave, som virkelig kan overraske hende og gøre hende glad.
Fra: 99,00 DKK

Design selv citat plakat

En plakat med sætninger, hun ofte siger, eller ting hun gør bliver ikke mere sjovt og personligt. Med en citatplakat du selv designer, kan du selv bestemme, hvor personlig den skal være. Det er er en fantastisk gaveide til både kæresten, veninden, søsteren, din mor eller bedstemor til både jul og fødselsdag.
Fra: 249,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver til hende må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.
Fra: 179,00 DKK

Romersk halskæde med glas og stjernetegn

Elsker hun smykker, men vil du gerne give et smykke, der er noget særligt og skiller sig ud? Så er denne halskæde med romersk glas og stjernetegn den perfekte gaveide til hende, da den både er flot og meget personlig. Det er en god gave til veninden, kæresten eller søsteren.
Fra: 699,00 DKK 599,00 DKK

Dug med personligt print

En dug er altid rar at have, når der skal inviteres gæster, og det gerne må se ud af lidt mere. Mangler hun en dug, men vil du gerne gøre den mere personlig, kan du med denne dug selv vælge printet. Det kan være med hendes favoritsanger, et personligt billede eller et citat. Mulighederne er mange for at lave den bedste personlige gave til hende.
Fra: 1,00 DKK

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
Fra: 160,00 DKK

Hjerteformet chokolade med billeder

Alle elsker at få en god pakke chokolade og med denne gaveide kan du lave personaliserede chokolader, der kan gives til din bedsteveninde, bedstemor eller chokoladeelskende søster. Personlige gaver til hende kan sagtens gøres med chokolade – og du vælger selv, om de skal være med billeder eller et andet personligt tryk.
Fra: 139,00 DKK

Boks med 101 personlige beskeder

Vil du gerne fortælle hende, hvor glad du er for hende? Det kan du gøre med denne boks, der giver dig mulighed for at fortælle hende det på hele 101 forskellige måder. Det kan give hende en god start på dagen i 101 dage og er en god fødselsdagsgave, årsdagsgave eller romantisk gave, som ikke kan blive mere personlig end det.
Fra: 129,00 DKK

Personlige kærlighedsbreve

Med 12 kærligheds- eller personlige breve har du muligheden for at fortælle din bedste veninde, kæreste eller måske kone, hvorfor du er så glad for hende. Du kan også give hende ledetråde til overraskelser, der skal ske i den kommende tid. Det er på alle måder en god personlig gave, som egner sig godt til en fødselsdagsgave eller overraskelsesgave.
Fra: 99,00 DKK

Personlig collage til væggen

Vægge uden billeder er tomme og kedelige, men med en personlig collage til væggen med billeder, som du ved, modtageren holder af, bliver stuen eller entreen hyggelig at opholde sig i. Du kan vælge at bestille billedet på glas, lærred, aluplade eller som en plakat. Det er en af de gode personlige gaveideer, hvor du virkelig kan sætte dit eget præg.
Fra: 1.500,00 DKK

Plakat eller fotocollage med personlige billeder

En plakat eller fotocollage med personlige billeder er en af de personlige gaver til kvinder og mænd, som du kan være sikker på bringer glæde. Især hvis de går op i boligindretning. Vælg en collage med flere billeder, former eller en collage med både tekst og billeder, som giver modtageren et smil på læben hver dag.
Fra: 187,00 DKK

Personligt mobilcover med billede

Stort set alle har en smartphone eller en iPhone, og det har hun helt sikkert også. Med et mobilcover kan hun beskytte sin mobil på bedste vis og med et personligt billede på, kan hun hver dag blive mindet om jeres venskab eller forhold. Det er en personlig gave til hende, som hun ikke kan lade være med at bruge.
Fra: 159,00 DKK

Unik fotokalender til hende

En fotokalender er en perfekt gave til din mor, bedstemor eller måske søster, da du kan sammensætte en helt unik kalender med de absolut bedste billeder, du har. Det er en gave, du kan være helt sikker på, hun ikke har i forvejen – og så er det bare en af de helt gode personlige gaveideer til kvinder.
Fra: 99,00 DKK

Fotobog med de bedste billeder

En fotobog er en gave lige fra hjertet og er absolut en af de bedste personlige gaveideer til kvinder, du kan give, da du kan fylde den med de bedste rejseminder, oplevelser og andre skønne ting, som I sammen har oplevet. Det er en fantastisk gave til hende, som hun uden tvivl vil knuselske.
Fra: 79,95 DKK

Vedhæng med billede eller navn

Leder du efter personlige gaver med navn eller billeder til kæresten, veninden eller måske din mor, kan du glæde hende med et personligt vedhæng med et billede af jer to eller en sød gravering. Køb den sammen med en kæde, der passer til og giv hende en flot og rigtig sød gave, som hun kan bruge med det samme.
Fra: 109,00 DKK

Personlig bamse med billede

Kvinder og bamser er altid et godt og sikkert match. Så leder du efter personlige gaver til kæresten i forbindelse med måneds- eller årsdag, er denne oplagt. Der kan vælges mellem mange søde bamser, som du enten kan få med navn eller billede. Den kan hun kun blive glad for!
Fra: 159,00 DKK

Personlig t-shirt til hende

Personlige gaver med billeder findes i mange former og en af dem er en personlig t-shirt. Det er en perfekt gave at give til hende, hvis hun ikke ved, hvad hun ønsker sig, eller du gerne vil give hende en sjov og anderledes gave. Hvem ved, om det bliver hendes nye favorit?
Fra: 109,00 DKK

Pude med foto eller tryk

En pude med et personligt foto eller anden form for tryk er en rigtig god personlig gave til hende, da det gør det sjovere eller endnu mere hyggeligt at slappe af på sofaen. Bestil den med hendes absolutte yndlingsbillede af jer to og giv hende den ultimative personlige gave.
Fra: 119,00 DKK

Personlig nøglering med billede

Nøgler er noget, man bruger hver dag, så hvorfor ikke give en nøglering med billede? Det er en genial gaveide og en af de helt billige personlige gaver, som du kan give sammen med en anden gave eller bare fordi, du har lyst til at forkæle din partner med en sød ekstra gave til fødselsdag eller jul.
Fra: 79,00 DKK

Vin i personlig æske

Er hun en vinelsker? Så er den perfekte personlige gaveide til hende, en æske med vin pakket ind i en personlig æske med gravering eller print. Der er mange smagfulde vine og æsker at vælge mellem – så du har alle muligheder for at gøre gaven helt og aldeles personlig.
Fra: 229,00 DKK

Æske med personlig chokolade og roser

Denne æske af chokolade er ikke helt almindelig, da du kan skrive din egen besked til hende i chokolade og samtidig give hende en eller flere roser, der beholder udseendet i mindst 1 år! Det er måske en af de mest personlige gaver til kvinder, du kan give, da det rammer lige i hjertet på hende.
Fra: 129,00 DKK

Chokolade med billede

Vil du gerne give personlige gaver, som du ved er et hit? Det kan du med chokolade med et personligt print. Chokolade smager altid godt, men det smager bare lidt bedre, når det er med et billede, der bringer glæde, smil eller varme følelser. Du kan selv vælge hvilket billede, der skal fremkaldes på chokoladen.
Fra: 199,00 DKK

Personlig bog med kærlighedsbilletter

Har du nogensinde sagt til hende på en hyggelig måde, hvor meget du holder af hende? Det er en af de bedste gaver at give, og det kan du nu med en personlig bog med kærlighedsbilletter, som kan indløses til oplevelser i hverdage og weekender. Du kan personliggøre den endnu mere med billeder og søde beskeder.
Fra: 79,00 DKK

Smykke med gravering

Et smykke skal være personligt, men du kan gøre det endnu mere personligt med en gravering såsom navn, dit og kærestens navn, et citat eller måske en vigtig mærkedag for jer begge to. Det kan minde din partner om det vigtige i livet og du bestemmer selv, hvad der skal indgraveres. En veltænkt personlig gave er en af de bedste gaver.
Fra: 79,00 DKK

Fysiske billeder hver måned

Billeder i fysisk form er noget, mange af os ikke længere har. Det har hun sikkert heller ikke. Med denne gaveide kan du give hende et abonnement, hvor hun hver måned kan få tilsendt fysiske og personlige billeder, der er uploadet til et online fotoalbum. De bliver pakket og leveret lige til døren.
Fra: 75,00 DKK

Sig det med en kærlighedsplakat

Vil du gerne fortælle hende, hvor højt du elsker hende? Det kan du gøre med en sød kærlighedsplakat, som kan gives på Valentinsdag, en årsdag eller måske bare for at overraske hende på en tilfældig dag, fordi du synes, hun fortjener det. Der er mange flotte varianter at vælge mellem.
Fra: 249,00 DKK

Søde og personlige wallstickers

Mangler du gaveinspiration til en personlig gave? Med wallstickers kan du give personlige citater, der vækker rejselyst, giver et smil på læben eller minder om ting, som i måske gerne vil i jeres liv.  Der er mange forskellige at vælge mellem, og de efterlader ikke mærker på væggen. En af de mere personlige gaver til kæresten, som egner sig både som fødselsdagsgave, julegave eller måske endda indflytter gave til jeres nye hjem.
Fra: 79,00 DKK

Charm til læderarmbånd

Vil du gerne give hende noget særligt? Så glæd hende med et læderarmbånd med et charm i sølv eller guld med hendes stjernetegn. Vedhænget passer til et Christina Jewelry læderarmbånd og er en flot og meget elegant gave at give hende.
Fra: 399,00 DKK

Smykker med navn

Et smykke med navn er en både klassisk, sikker og meget personlig gave, som du kan give til hende, der godt kan lide at gå med smykker, som alle andre ikke nødvendigvis har. Smykkerne her er meget elegante og fås i 8 kt. guld og sterlingsølv.
Fra: 395,00 DKK

Halskæde med stjernetegn

På jagt efter personlige gaver til veninden? Vis hvor glad du er for hende, og hvor meget hun betyder for dig med en sød guld- eller sølvbelagt halskæde med hendes stjernetegn. Den bliver fint pakket ind i en smykkeæske og er en perfekt venindegave, fødselsdagsgave eller julegave.
Fra: 450,00 DKK

Ørestikker med stjernetegn

Nogle søde og flotte ørestikker kan gøre enhver kvinde glad. Ved du endda, hvad hendes stjernetegn er, kan du tilmed gøre gaven personlig. Er du derfor på jagt efter en eller flere personlige gaver til hende til fødselsdag eller jul, kan du være sikker på at få et smil med en gave som denne.
Fra: 195,00 DKK

Pandora vedhæng med stjernetegn

Har hun et Pandora armbånd eller halskæde? Så giv hende et charm med hendes stjernetegn, da det både er en flot og en god personlig gave til hende. Vedhængene er af Sterling sølv og er perfekt til hende, som elsker at gå med smykker.
Fra: 299,00 DKK

Smykke med stjernetegn ​

Et smykke er altid en personlig gave at give, men med et stjernetegnssmykke bliver det endnu mere personligt. Selvom hun måske har mange smykker i forvejen, vil dette med garanti bringe glæde, fordi det viser, at du kender hende godt eller har sat dig ind i, hvad hun godt kan lide.
Fra: 199,00 DKK

Vedhæng med bogstaver ​

Smykker er altid et hit som gave til kvinder. Med en halskæde med et eller flere vedhæng med bogstaver kan du gøre smykket og gaven til hende endnu mere personlig og til noget helt særligt. Du kan lave alt lige fra en personlig gave med navn til bare at nøjes med forbogstavet på hendes eller måske jeres begges navne.
Fra: 99,00 DKK

Personlig stjernetegnsplakat ​

Vis hvor glad du er for hende, og hvor skønt et menneske hun er med denne personlige stjernetegnsplakat, der beskriver de bedste egenskaber hos hende. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give til hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
Fra: 74,50 DKK

Digital fotoramme med personlige billeder​

Personlige gaver med billeder er altid et sikkert hit, når det kommer til gode gaver. Med denne digitale fotoramme kan du give hende en gave med de bedste minder, I har sammen. Det er en gave, der egner sig rigtig godt som både fødselsdagsgave og julegave til kæresten, veninden, konen eller din søster.
Fra: 629,00 DKK

Things I love about you bog

Things I love about you bog er en sød og personlig gave til din partner, da den er fyldt med en masse søde sætninger, om det du bedst kan lide ved personen, og som du selv kan udfylde. Det er en perfekt og rigtig god personlig gave til hende eller ham, som betyder rigtig meget for dig. Ideel som års dags gave. I kan gøre det til en tradition at gå tilbage og læse i den, hvert år på jeres årsdag.
Fra: 89,00 DKK

Personlig chokoladeæske med Marabou hjerter

Marabou smager altid godt, men det smager lidt bedre, når chokoladen består af hjerter og en sød personlig hilsen på gaveæsken. Du bestemmer selv, om der skal stå “Jeg elsker dig”, eller en mere personlig hilsen, som du ved, varmer hendes hjerte at læse. Personligt chokolade er desuden gode værtindegaver, og gave som er et hit hos de fleste! Køb evt. 2, hvis du leder efter værtindegaver til par.
Fra: 129,00 DKK

Kærlighedspiller med søde beskeder

Her får du en fint glas med ca. 90 kærlighedspiller du kan give din kæreste. Hver pille indeholder en tom seddel, hvor du kan skrive en lille kærlighedserklæring eller sød ting om din kæreste. Gem pillerne rundt om i huset, hvor din kæreste kan finde dem. En af de søde små gaver, som samtidig er både romantisk og personlig. En unik gaveide din kæreste med garanti vil elske dig for.
Fra: 79,00 DKK

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.
Fra: 129,00 DKK

Gaveinspiration til personlige gaver til hende 

Kvinder er normalt meget nemme at finde gode personlige gaver til, men er hun en kvinde, der generelt bare har alt, eller som måske har det med ikke rigtig at ønske sig noget, er det bare med at suge til dig af alle de personlige gaveideer til kvinder, som vi er kommet med ovenfor.

 Vi har gjort os meget umage med at finde på gaveideer, som du måske allerede har overvejet, og som du måske ikke vidste var en mulighed. Vi har med andre ord virkelig tænkt ud af boksen, så du har alletiders mulighed for at finde de ultimative personlige gaver til hende.

 

Personlige gaver til kvinder 

Er du dog stadig i tvivl om, hvilken af de personlige gaver til hende, der er den bedste at gå med, uddyber vi vores valg af personlige gaveideer til hende herunder, så du måske kan spore dig mere ind på, hvilken type af gave du godt kunne dig at give. 

  • Personlige gaver til hende med billeder – Det bliver som regel ikke mere personligt at give en gave med billeder, og det vil som regel også være en gave, som hun ikke har i forvejen. Der er ret mange muligheder for at lave både kreative, søde og romantiske gaver med billeder af dig og hende, da du kan lave plakater, bamser, krus, nøgleringe og mange andre gode og brugbare gaver. Ofte er det også en billig personlig gave at give, men som giver rigtig meget værdi for hende!

  • Personlige gaver til hende med gravering – Personlige gaver med gravering er bestemt ikke yt og giver dig mulighed for at give en ganske unik og skræddersyet gave, som kun hun har. Der kan både laves halskæder med flotte vedhæng og armbånd med hendes initialer for bare at nævne nogle af de muligheder, der er. Det kan fås i forskellige prisklasser alt efter, om du går efter et billigt smykke eller et mere klassisk og dyrt i guld eller Sterling sølv.

  • Personlige gaver til hende med oplevelser og beskeder – Enhver kvinde elsker at blive forkælet eller få fortalt, hvor dejlig eller skøn hun er. Det kan du lave til en gave i form af breve, kærlighedsbilletter til aktiviteter og hvad du ellers kan finde på. Jo mere du giver af dig selv i den personlige gave, jo mere vil den også bringe glæde hos hende – og det vil kunne mærkes, hvis du bruger tid på at skrive 12 breve eller invitere hende på en personlig aktivitet hver måned. 

 

Personlige gaveideer til kvinder til både jul og fødselsdag

Gode personlige gaver kan gives året rundt, og det er også med netop dette udgangspunkt, at vi har sammensat listen af gaveideer ovenfor. Mangler du derfor en sidste og rigtig god julegave, som gerne må være personlig, eller mangler du en ekstra gave til fødselsdag, kan du finde rigeligt med gode personlige gaveideer ovenfor.

Vil du også bare gerne glæde hende, fordi du har lyst, eller fordi du synes, hun fortjener det, behøver der ikke være en anledning for at give en eller flere af de gaver, vi er kommet med inspiration til ovenfor. De bedste gaver er typisk de gaver, der overrasker, og som man ikke forventer at få – og det har du rigeligt med muligheder for at gøre og give med de personlige gaveideer til hende, vi har fundet på.

 

Er billige personlige gaver til hende gode at give? 

Det er ikke beløbet, der afgør om din valgte personlige gave til hende er god. Det kommer an på tanken bag. Det lyder måske som en kliché, men den er god nok, da det at give en dyr gave ikke er lig med glæde hos hende, der skal have den. For er det ikke en gave, hun ønsker sig eller en gave, hun har brug for, er den ikke det store værd. 

Billige personlige gaver kan sagtens være meget mere værd, hvis det kan mærkes, at du har lagt en masse energi i gaven eller været meget omhyggelig med at udvælge den. En nøglering med et billede eller en fotoplakat kan derfor sagtens ende med at blive den bedste gave til jul eller fødselsdag. 

Hold dig derfor ikke tilbage med at give personlige gaver til hende, selvom dit budget måske ikke er så stort – for du kan sagtens finde gode personlige gaver til næsten ingen penge, der vil gøre hende glad.

 

Hvilken gave er den bedste personlige gave til hende? 

Fortjener hun at få den bedste gave? Den bedste gave til hende er en gave, som du har lagt tid og kræfter i at finde til hende. Det behøver ikke at være hverken den dyreste eller mest fancy gave, du kan finde. Brug derfor gerne god tid på at tænke over, hvad der gør hende glad, eller hvad hun har brug for. 

Den bedste personlige gave til hende er med andre ord en gave, der passer til hende. Din bedstemor vil f.eks. blive henrykt for en fotokalender eller et krus med et billede af dig og hende sammen. Omvendt vil din kæreste eller kone helt sikkert blive glad for en bog fuld af kærlighedsbilletter eller romantiske breve, der må indløses eller åbnes på bestemte datoer. 

Den bedste personlige gave til hende kan kun du finde og give, da det er dig, der kender hende ud og ind – og det er netop efter dette, at du skal købe den personlige gave.

Denne artikel er anmeldt af Michelle Berg (5/5)
5/5