Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

De Bedste Personlige Gaver Til Hende

50+ Af De Bedste Personlige Gaver Til Hende 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er du på udkig efter en fødselsdagsgave, julegave eller måske bare en god overraskelse til hende? Uanset hvilken type af gave du er på udkig efter, er personlige gaver til hende noget af det bedste, du kan give, da det viser, at du har brugt ekstra tid på at finde en gave, der vil glæde hende.

Så er spørgsmålet blot, hvilke personlige gaver til hende du skal give, og hvad der vil glæde hende? For selvom en personlig gave er det bedste at give til hende, kan det godt være svært at finde frem til, hvad det skal være. For at gøre det nemt for dig at finde den perfekte gave, har vi samlet rigtig mange gaveideer til personlige gaver til hende nedenfor.

Der er gaveinspiration til alt lige fra personlige gaver til kæresten og personlige gaver til veninden til de bedste gaver til din mor eller bedstemor. På listen finder du kærlighedsgaver, personlige gaver med billeder, smykker, citatplakater og alle mulige andre personlige gaver til hende, som du måske ikke selv har tænkt over at give. Der er dermed stor sikkerhed for, at du finder den eller de perfekte gaver.

Brug gerne god tid på at gå de personlige gaveideer til hende igennem, så du er sikker på at købe den helt rette, der vil glæde hende nu og i lang tid fremover.

Få også gaveinspiration til de absolut bedste personlige gaver til ham her.

Indholdsfortegnelse over personlige gaver til hende

De bedste personlige gaveideer til hende

Send en personlig gave

Send en personlig gave til en du holder af. Vælg mellem personliggjort chokolade, glas, notesbøger og meget meget andet. Vælg også mellem klassikere som krus, nøglering og forklæder.
Fra: 49,00 DKK

Personlig XXL Toblerone med navn – 4,5 kg

Kender du en som elsker Toblrerone chokolade? Så kan du her give dem en KÆMPE stor overraskelse! Nemlig en personliggjort XXL Toblerone med navn. Du får hele 4,5 kg chokolade i den gigantiske chokoladebar!
Fra: 890,00 DKK

Håndtegnet karikaturtegning efter eget fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Drikkeflaske med eget design på begge sider

Design selv din egen personlige drikkeflaske. Det kan være med navn, dato, en lille sød hilsen, et motiverende citat eller noget helt andet – du bestemmer! En super god og anderledes personlig gaveide.
Fra: 289,00 DKK

Ginglas graveret efter eget ønske

Kender du en som elsker gin? Så er et ginglas med gravering efter eget ønske, en både god, brugbar og personlig gave. Oplagt som både fødselsdagsgave, mors dags gave eller som gave til veninden.
Fra: 139,00 DKK

Skærebræt med graveret håndskreven opskrift

Få et skærebræt med graveret brændt håndskreven opskrift – det kan være dine mors hjemmelavede boller, din mormors gryderet eller måske en yndlingsdrink? En både sjov, personlige og anderledes gaveide.
Fra: 299,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.
Fra: 149,00 DKK

Nøglering med barnets håndskrift

En personlig nøglering i træ, med barnets håndskrift på. Samtidig kan du få graveret en sød lille besked af eget valg. Nøgleringen er formet som et hjerte og har en lille læderrem.
Fra: 239,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.
Fra: 179,00 DKK

Skriv et (kærligheds)brev puslespil

Med dette kærlighedsbrev-puslespil, kan du give din partner eller anden person du holder af, en sød eller romantisk besked. Det kan være alt fra en kærlighederklæring på valentinsdag til din elskede, til at fortælle de kommende bedsteforældre den store nyhed.
Fra: 99,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Personlig opskriftsbog

Kan hun godt lide at være i køkkenet? Så er en personlig opskriftsbog den perfekte gaveide. Her kan hun selv fylde siderne ud med de bedste opskrifter. Det kan hun kun blive glad for.
Fra: 119,00 DKK

Ovnhandsker med tekst eller billede

Er nogle personligt designede ovnhandsker lige det, der mangler i køkkenet? Disse ovnhandsker har en stærk bomuldsblanding og er helt varmesikre. Design dem som du gerne vil og skab masser af glæde.
Fra: 119,00 DKK

Romantisk hjertepude

Med en romantisk hjertepude kan du fortælle og vise din kærlighed hver eneste dag. Du kan designe den med et personligt billede og måske give den sammen med en god æske chokolade?
Fra: 199,00 DKK

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
Fra: 99,00 DKK

Moët champagnegave sæt med graveret glas

Bobler går man aldrig galt i byen med, hvis du gerne vil overraske. I dette sæt er der både champagneglas og en rigtig lækker Möet & Chandon champagne. Gaven leveres i en eksklusiv kasse.
Fra: 819,00 DKK

Sød kæresteplakat

Vis din kærlighed til din partner eller soulmate med denne søde og meget romantiske kæresteplakat. Her kan I få trykt jeres navne og den dato, I blev kærester. Mere sødt og romantisk bliver det ikke!
Fra: 249,00 DKK

Stor Personlig Slikkrukke med Navn​

Denne slikkrukke er fyldt med masser af lækkerier! Samtidig kan du designe slikkrukken med eget billede og navn/tekst. En sjov og unik gaveide, som modtageren HELT sikkert vil elske! Hvem elsker ikke slik?
Fra: 199,00 DKK

Hjerte Krus Med Personlig Besked​

Med dette krus kan du fortælle din kæreste, ven eller veninde at du elsker hende/ham, med en ny lille besked hver morgen. Du kan skrive personlige eller romantiske beskeder, afhængig af humøret. Eller du kan skrive små beskeder din kæreste skal huske. En af de søde gaver, som kan bruges igen og igen.
Fra: 49,00 DKK

Fotoalbum Til Billeder og Minder​

Der er ikke noget mere hyggeligt end at sidde sammen og kigge gamle billeder. Giv din kæreste et fotoalbum i gave, enten fyldt med billeder, eller i kan fylde det sammen hen af vejen som i får nye mindre og oplevelser. En fantastiske personlig gaveide til kæresten, som i kan vende tilbage til igen og igen og genopleve gamle minder.
Fra: 100,00 DKK

Romantisk Spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder, er en af de mest romantiske gaver til hende du kan give. Inviter hende på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus gaver til hende.
Fra: 1.500,00 DKK

Georg Jensen Billedrammer

Personlige gaver med billeder er altid dejlige at modtage fra en du holder af. Hvis du vil gøre det til en lidt mere eksklusiv gave, kan du give en flot Georg Jensen billedramme med et foto i. Det kan være et foto af dig, af både dig og ham eller måske med jeres barn, hvis i er så heldige at have det. En fantastisk personlig gave til manden/kvinden i dit liv, som de uden tvivl vil elske.
Fra: 499,00 DKK

Håndlavet Læder Nøglering Med Personligt Tryk​

Få lavet en håndlavet læder nøglering, med eget personligt tryk. Du vælger hvad der skal stå på den. Det kan være kærestens navn, ”jeg elsker dig” eller en anden personlig besked. En sød gave som samtidig er personlig.
Fra: 79,00 DKK

Personlig Besked i Chokolade​

Giv en personlig besked i chokolade. Det kan f.eks. være: tillykke med fødslesdagen, god jul og godt nytår, eller jeg elsker dig [navn]. Det er kun fantasien der sætter grænser. Elsker modtageren chokolade, er denne gaveide uden tvivl en af de bedste personlige gaver.
Fra: 139,00 DKK

Personlig Ferrero Rocher Chokoladeæske​

Ferrero Rocher er noget af det bedste chokolade du kan få. Giv en personlig Ferrero Rocher chokoladeæske med et billede af jer, og en lille ”jeg elsker dig” hilsen. En af de bedste personlige gaver til kæresten der er vild med Ferrero Rocher.
Fra: 149,00 DKK

Romantiske kærlighedsbilletter

En af de mest romantiske og personlige gaver til kæresten, som du kan give, er en romantisk bog eller et hæfte fyldt med kærlighedsbilletter. Billetterne kan være til romantiske oplevelser som en tur i biografen, til hendes yndlingsrestaurant eller andre romantiske overraskelser, som du ved, hun bliver mere end varm om hjertet af. Er også en af de mest romantiske gaver til manden eller kvinden der har alt.
Fra: 79,00 DKK

Dug med personligt print

En dug er altid rar at have, når der skal inviteres gæster, og det gerne må se ud af lidt mere. Mangler hun en dug, men vil du gerne gøre den mere personlig, kan du med denne dug selv vælge printet. Det kan være med hendes favoritsanger, et personligt billede eller et citat. Mulighederne er mange for at lave den bedste personlige gave til hende.
Fra: 1,00 DKK

Indgraveret notesbog med navn

Denne notesbog er en sød og personlig gave med gravering, som du både kan give som den er, men også vælge at skrive en masse søde historier, egenskaber og andet i, som du gerne vil fremhæve. Vælg den i hendes yndlingsfarve og i et design, som du ved, hun vil elske.
Fra: 169,00 DKK

Gaveinspiration til personlige gaver til hende 

Kvinder er normalt meget nemme at finde gode personlige gaver til, men er hun en kvinde, der generelt bare har alt, eller som måske har det med ikke rigtig at ønske sig noget, er det bare med at suge til dig af alle de personlige gaveideer til kvinder, som vi er kommet med ovenfor.

 Vi har gjort os meget umage med at finde på gaveideer, som du måske allerede har overvejet, og som du måske ikke vidste var en mulighed. Vi har med andre ord virkelig tænkt ud af boksen, så du har alletiders mulighed for at finde de ultimative personlige gaver til hende.

 

Personlige gaver til kvinder 

Er du dog stadig i tvivl om, hvilken af de personlige gaver til hende, der er den bedste at gå med, uddyber vi vores valg af personlige gaveideer til hende herunder, så du måske kan spore dig mere ind på, hvilken type af gave du godt kunne dig at give. 

  • Personlige gaver til hende med billeder – Det bliver som regel ikke mere personligt at give en gave med billeder, og det vil som regel også være en gave, som hun ikke har i forvejen. Der er ret mange muligheder for at lave både kreative, søde og romantiske gaver med billeder af dig og hende, da du kan lave plakater, bamser, krus, nøgleringe og mange andre gode og brugbare gaver. Ofte er det også en billig personlig gave at give, men som giver rigtig meget værdi for hende!

  • Personlige gaver til hende med gravering – Personlige gaver med gravering er bestemt ikke yt og giver dig mulighed for at give en ganske unik og skræddersyet gave, som kun hun har. Der kan både laves halskæder med flotte vedhæng og armbånd med hendes initialer for bare at nævne nogle af de muligheder, der er. Det kan fås i forskellige prisklasser alt efter, om du går efter et billigt smykke eller et mere klassisk og dyrt i guld eller Sterling sølv.

  • Personlige gaver til hende med oplevelser og beskeder – Enhver kvinde elsker at blive forkælet eller få fortalt, hvor dejlig eller skøn hun er. Det kan du lave til en gave i form af breve, kærlighedsbilletter til aktiviteter og hvad du ellers kan finde på. Jo mere du giver af dig selv i den personlige gave, jo mere vil den også bringe glæde hos hende – og det vil kunne mærkes, hvis du bruger tid på at skrive 12 breve eller invitere hende på en personlig aktivitet hver måned. 

 

Personlige gaveideer til kvinder til både jul og fødselsdag

Gode personlige gaver kan gives året rundt, og det er også med netop dette udgangspunkt, at vi har sammensat listen af gaveideer ovenfor. Mangler du derfor en sidste og rigtig god julegave, som gerne må være personlig, eller mangler du en ekstra gave til fødselsdag, kan du finde rigeligt med gode personlige gaveideer ovenfor.

Vil du også bare gerne glæde hende, fordi du har lyst, eller fordi du synes, hun fortjener det, behøver der ikke være en anledning for at give en eller flere af de gaver, vi er kommet med inspiration til ovenfor. De bedste gaver er typisk de gaver, der overrasker, og som man ikke forventer at få – og det har du rigeligt med muligheder for at gøre og give med de personlige gaveideer til hende, vi har fundet på.

 

Er billige personlige gaver til hende gode at give? 

Det er ikke beløbet, der afgør om din valgte personlige gave til hende er god. Det kommer an på tanken bag. Det lyder måske som en kliché, men den er god nok, da det at give en dyr gave ikke er lig med glæde hos hende, der skal have den. For er det ikke en gave, hun ønsker sig eller en gave, hun har brug for, er den ikke det store værd. 

Billige personlige gaver kan sagtens være meget mere værd, hvis det kan mærkes, at du har lagt en masse energi i gaven eller været meget omhyggelig med at udvælge den. En nøglering med et billede eller en fotoplakat kan derfor sagtens ende med at blive den bedste gave til jul eller fødselsdag. 

Hold dig derfor ikke tilbage med at give personlige gaver til hende, selvom dit budget måske ikke er så stort – for du kan sagtens finde gode personlige gaver til næsten ingen penge, der vil gøre hende glad.

 

Hvilken gave er den bedste personlige gave til hende? 

Fortjener hun at få den bedste gave? Den bedste gave til hende er en gave, som du har lagt tid og kræfter i at finde til hende. Det behøver ikke at være hverken den dyreste eller mest fancy gave, du kan finde. Brug derfor gerne god tid på at tænke over, hvad der gør hende glad, eller hvad hun har brug for. 

Den bedste personlige gave til hende er med andre ord en gave, der passer til hende. Din bedstemor vil f.eks. blive henrykt for en fotokalender eller et krus med et billede af dig og hende sammen. Omvendt vil din kæreste eller kone helt sikkert blive glad for en bog fuld af kærlighedsbilletter eller romantiske breve, der må indløses eller åbnes på bestemte datoer. 

Den bedste personlige gave til hende kan kun du finde og give, da det er dig, der kender hende ud og ind – og det er netop efter dette, at du skal købe den personlige gave.

Denne artikel er anmeldt af Michelle Berg (5/5)
5/5