Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Bedste Julegaver til Bedsteforældre - Julegaveideer

30+ Bedste Julegaver til Bedsteforældre 2020 – Julegaveideer

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Bedsteforældre har som regel aldrig de store ønsker på ønskelisten til jul. For dem passer det populære udsagn om gaver; ’’det er tanken der tæller’’, mere end for nogen andre. På trods af det, skal bedstemor og bedstefar selvfølgelig ikke være foruden julegaver. Det kan dog være svært, at finde gode julegaver til bedsteforældre. Derfor har vi her komprimeret en listen, med de absolut bedste julegaver til bedsteforældre 2020. Listen af fuld af gode julegaveideer til mormor og morfar, såvel som farmor og farfar.

På listen over gode julegaveideer, finder du både klassiske, anderledes og personlige julegaver til bedsteforældre. Og det er julegaver til ham såvel som hende, fra både voksne, børn og børnebørn. Til sidst i artiklen, giver vi yderligere vores bud på gode julegaver til hende (bedstemor, mormor og farmor) og til ham (bedstefar, morfar og farfar) hver i sær. Dertil også gode gaveideer til hjemmelavede julegaver til bedsteforældre fra børn, og samt gode julegaver til oldeforældre. Rigtig god fornøjelse, og ikke mindst god jul!

Indholdsfortegnelse over julegaver til bedsteforældre

Gode julegaver til bedsteforældre 2020

Månedlige Fotoprints Fra Online Fotoalbum

Et af årets bedste julegaver til bedsteforældre 2020! Opret et online fotoalbum, hvor i hver måned (eller hver 3.) vælger 10 billeder som skal fremkaldes, og sendes direkte til bedstemor og bedstefar. En af de personlige julegaver til bedsteforældre, de helt sikkert vil elske og sætte stor pris på.

iRobot Roomba Robotstøvsuger

En robotstøvsuger er en af de bedste julegaver til bedsteforældre 2020. iRobot Roomba robotstøvsugerne er nogle af de bedste på markedet. Mange af Roomba modellerne har vundet forskellige robotstøvsuger bedst i test. En af de gode julegaveideer til bedsteforældre, som kan gøre de daglige gøremål lettere for dem.

Familiens Juledagbog

Familiens juledagbog er en af de gode personlige julegaver til bedsteforældre, som er lige i deres ånd. Her kan i sammen skrive alle minderne ned fra julen, og have det som et foreviget minde. Det er også spændendne for fremtidige generationer, at læse hvad familien lavede juleaften for 10, 20 og 50 år siden.

Hjemmesko Af Ægte Lammeskind

Et par varme hjemmesko af ægte lammeskind, vil uden tvivl være et julegavehit hos de fleste bedsteforældre. En af de bedste gaveideer til de kolde vinter måneder. De lækre hjemmesko er af høj kvalitet, og ualmindeligt bløde indeni. En af de gode julegaver til bedsteforældre, de kan få glæde af hele vinteren.

Fodmassagerulle i Træ

Fodmassagerullen i træ giver en dejlig afslappet fodmassage, når fødderne rulles henover den. Perfekt til når der slappes af i sofaen. En af de gode julegaver til bedsteforældre, som har ømme fødder der trænger til afspænding.

Digital Fotoramme

Gode julegaver til bedsteforældre, er gaver som både er kreative og personlige. Det må man sige, at den digitale fotoramme er. Hjælp bedstemor eller bedstefar, med at overføre billederne til fotorammen, og de vil blive vist på skift. Fotorammen er med touch skærm, så der også nemt kan skiftes mellem billederne. Fås i flere størrelser og farver.

Varmetrøje Til Bedstemor Eller Bedstefar

Når man bliver ældre, kan de kolde vintermåneder være særligt hårde for kroppen. Kulden kan forudsage både stivhed og ømhed. Det kan forhindres med denne lækre varmetrøje. Den smarte varmetrøje kan varme bedstemor eller bedstefar i op til 8 timer, ved hjælp af en powerbank. En af de bedste julegaver til bedsteforældre.

Tile Starter Pack Bluetooth-Tracker

Kender du det, at din bedsteforældre nogle gange glemmer? Nogle gange er det et navn, andre gange hvor nøglerne er. Med tile starter bluetooth tracker pakken, er det slut med at glemme hvor nøglerne og pungen er. Via mobilen, kan du få trackerne til at lave lyde, som tingene nemt kan findes. Bluetooth trackerne er super gode julegaver til mormor og morfar, som har det med at glemme lidt en gang i mellem.

Automatisk Sæbepumpe

Med denne smarte automatiske sæbepumpe, kan du vaske dine hænder uden at få beskidte og våde hænder på sæben. Blot hold hånden under den, og der kommer automatisk sæbeskum ud. Den automatiske sæbepumpe er mere hygiejnisk end almindelige sæber, og virker med med sæbe og opvaskemiddel. En både sjov og god gave til bedsteforældrene.

Lil Davinci Tegningeramme

Lil Davinci tegningerammen, er uden tvivl en af de bedste julegaver til bedsteforældre fra børnebørn. Du kan nemt sætte en tegning i rammen, og skifte den ud når den næste fine tegning fra barnebarnet kommer. Giv evt. rammen med en tegning i. Den vil uden tvivl passe perfekt ind i mormors køkken eller på morfars kontor. Der kan være flere tegninger bag hinanden, op til 50 i alt.

Elektrisk Varmetæppe

Nu behøver bedstemor aldrig mere sidde ved bordet eller på sofaen og fryse. Med det elektriske varmetæppe, kan hun nemlig bare skrue op for varmen, indtil det har den rette temperatur. Det bløde fleecetæppe har hele 9 temperature at vælge i mellem. En af de gode julegaver til mormor eller farmor der altid fryser.

2 stk. Nors Karklude i Bomuld Eller Hør

Bedsteforældre sætter ofte mere pris på kvalitet frem for kvantitet. Derfor er et par lækre karklude af høj kvalitet, en af de gode gaver til bedsteforældre, som de uden tvivl vil sætte pris på. Vælg mellem karklude vævet i hør eller bomuld, i mange forskellige farver. Bl.a. blå, rød, grå, sort og mange andre.

Georg Jensen Juletræstæppe

Georg Jensen juletræstæpper er vævet i 100% bomuld og måler 130×130. Juletræstæpperne er i høj kvalitet og med det ikoniske julemotiv fra juledugen. En af de bedste julegaver til bedsteforældre, som passer perfekt til julen. Måske kan i endda skifte tæppet ud, og lægge det nye under, inden der skal danses om juletræet?

Eksklusivt Sengetøj i Egyptisk Bomuld

Dine bedsteforældre fortjener selvfølgelig det bedste. Hvis du mener det samme, kan du overraske dem med et eksklusivt sæt sengetøj vævet i 100% egyptisk bomuld. Det lækre sengetøj fås i mange forskellige farver og mønstre. Uden tvivl en af de bedste julegaver til mormor og morfar, som er kvalitetsbevidste og elsker at sove godt.

Premium Varmedunk af Lammeskind

Overrask bedstemor med en premium varmedunk af lammeskind. Den lækreste varmedunk du kan få! Fås i flere forskellige farver. En af de bedste julegaver til bedstemor der har det med at fryse lidt om vinteren.

Personlige Julegaver Til Bedsteforældre

Personlige julegaver til bedsteforældre, er nogle af de bedste gaver du kan give dem. Når du giver gaver til dine bedste forældre, er det virkelig tanken der tæller. Så hvilken bedre julegaveideer, end betænksomme og personlige julegaver? Vælg her mellem krus med billede, forskellige personlige chokolader, og mange andre personlige julegaver mormor og morfar med garanti vil elske.

Sammenklappelig Pedaltræner

Med den sammenklappelige pedaltræner, kan dine bedsteforældre nemt holde formen. Den kan både bruges ved sofaen og spidebordet. Når de er færdig med at bruge den, kan den nemt klappes sammen og pakkes væk. En af de gode julegaver til bedsteforældre, der hjælper dem med at holde formen efter alt den gode julemad.

Skridsikker Bademåtte Til Brusekabine

En skridsikker bademåtte, er noget de fleste bedsteforældre på et tidspunkt får brug for. Det er en af de ekstra små julegaver til bedsteforældre, som samtidig er praktiske. Hvis du er på udkig efter adventsgaver til bedsteforældre, er det også en super gode gaveide til det. 

Ergonomiske Køkkenknive Til Ældre

Ergonomiske knive giver mindre belastning på underarm og håndled, kontra almindelige køkkenknive. Det er særligt godt for ældre med gigt eller seneskedehindebetændelse, og kan skåne dem. En fremragende julegave til bedstefar og bedstemor.

Sjove Plakater Til Bedstefar, Morfar Eller Farfar

Har din bedstefar humor? Så vil han elske en af disse sjove plakater til bedstefar, morfar eller farfar. Vælg mellem forskellige årstaller som 60’erne og 70’erne, eller med defination af bedstefar, farfar og morfar. Der er også sjove Olsen Banden plakater, og mange andre valgmuligheder. De bedste julegaver til bedstefædre med humor!

Sjove Plakater Til Farmor, Bedstemor Eller Mormor

Hvis du bedstemor er med på en god joke, så er de sjove plakater her lige noget for hende. Vælg bl.a. mellem sjove Matador plakater, årstal og bedstemor, farmor eller mormor defination. En af de bedste sjove julegaver til bedstemødre med humor!

Flotte Byplakater Julegaver Til Bedsteforældre

Giv en flot byplakat i julegave til dine bedsteforældre. Plakaterne fås i forskellige smukke designs, med danske byer som København, Århus, Næstved og mange andre. Giv dem evt. deres fødeby, eller den by de bor i på nuværende tidspunkt.

Årets Nissepar 2020 - Klarborg Nisser

Årets Nissepar 2020 fra Klarborg Nisser, er de to søde nisser, Hans Christian og Janne. Lige netop dette sæt årets nissepar, er særligt specielle. Det er nemlig 20 års jubilæum for årets nissepar. En af de søde julegaver til bedsteforældre, som kan pynte i stuen hver jul, og bidrage til den gode julehygge.

Personlige Julekugler 2 stk.

Julekuglerne er gode personlige julegaver til bedsteforældre. Giv dem 2 personlige julekugler med eget billede i. Det kunne f.eks. være billeder af børnebørnene eller resten af familien. En af de bedste julegaver til farmor og farfar fra børnebørnene.

Garn og Hækling Julegaveideer Til Bedstemor

Strikker eller hækler din bedstemor? Gode julegaver til bedstemødre, er bl.a. gaver de kan bruge til deres hobby. Se her det store udvalg af alt i garn, til strik og hækling. Her i blandt strikkepinde, bøger, opskrifter, og meget andet. En af de bedste julegaver til bedstemor der strikker.

Gourmet Stone Skål 3 stk. Multi Farvede

De multifarvede gourmet stone skåle er i et unikt design og er utroligt dekorative. De flotte skåle vil uden tvivl passer perfekt i mormor og morfars køkken. Kan f.eks. bruges til juleslik som chokolade og andre lækkerier. Et super godt valg, når vi snakker julegaveideer til bedsteforældre 2020.

Krus m. Porcelænslåg - Verdens Bedste Morfar

Her er en helt speciel julegave til morfar. Et porcelænskrus med låg, hvor der står ”verdens bedste morfar”. En af de gode julegaver til morfar, som han helt sikker vil elske. Perfekt som julegave til morfar fra barnebarn.

Flot Bordlampe i Metal Sølv

Den flotte bordlampe er i et enkelt og stilfuldt design, som passer ind i de fleste moderne hjem. Lampen er lavet til støre glødepærer, hvorfor de passer bedst i den store fatning. En af de gode julegaver til farmor og farfar, som sætter pris på god boligindretning.

Lifa Living Sekskantet Hylde i Metal og Træ

En flot og moderne sekskantet hylde fra Lifa Living, lavet i metal og træ. Den flotte hylde egner sig til de fleste hjem, både i entre, stue og køkken. En super flot hylde, som uden tvivl er i kategorien gode julegaveideer til bedsteforældre 2020.

Georg Jensen Julepynt

Georg Jensen julepynt, er julepynt mange familier i Danmark bruger, til at skrue op for julestemningen, og få julehyggen helt i top. Din bedstemor og bedstefar, sætter helt sikkert også pris på de fine Georg Jensen dekorationer. Tag f.eks. Georg Jensen julestjernen som er en klassisker, og en favorit hos mange juleaften. Georg Jensen julepynt er uden tvivl en af de bedste julegaver til bedsteforældre 2020. 

Georg Jensen Lysestager

De klassiske Georg Jensen lysestager, er en af de julegaver mange har skrevet på ønskesedlen til jul 2020 – også bedsteforældrene. De flotte lysestager er i elegante designs, og vil uden tvivl pryde bedsteforældrenes hjem. En af de gode julegaver til morfar og mormor, som helt sikker er et af årets store julegavehits til bedsteforældre 2020. Vælg mellem de kendte designs some Cobra, Bloom og Harmony.

Årets julegave til bedsteforældre 2020

Der er 2 julegaver på listen som vi mener er særligt gode julegaver til bedsteforældre 2020. Faktisk mener vi de er så gode, at vi har tilladt os at udnævne dem som henholdsvis den bedste julegave til bedsteforældre 2020, og den næst bedste julegave til bedsteforældre 2020. De 2 julegaveideer, vil uden tvivl blive et af årets helt store julegavehits til bedstemor og bedstefar. Derfor deler de pladsen om årets julegave til bedsteforældre 2020.

Den bedste julegave til bedsteforældre 2020

Månedlige Fotoprints Fra Online Fotoalbum

Den næst bedste julegave til bedsteforældre 2020

iRobot Roomba Robotstøvsuger

Gode julegaveideer til mormor, farmor og bedstemor

Ikke alle julegaveideer til bedsteforældre, er lige gode til begge køn. Her får du inspiration til særligt gode gaveideer til mormor, farmor og bedstemor:

  • Julegaver til at holde varmen – Bedstemødre har det med at fryse, og det kan ubehageligt når man er af en ældre generation. Derfor er julegaver som kan varme hende, super gode gaveideer til jul. Tag f.eks. de lækre hjemmesko af lammeskind, varmedunken af lammeskind, eller det elektriske varmetæppe. Alle 3 virkelig gode gaver til mormor, farmor og bedstemor.
  • Personlige julegaver til bedste – De bedste julegaver til mormor, farmor og bedstemor, er uden tvivl personlige julegaver. Bedstemødre sætter stor pris på tanken bag gaven, og ikke mindst gaver med stor affektionsværdi. Giv hende årets julegave til bedsteforældre, som er det online fotoalbum, med print billeder tilsendt på abonnement. Alternativt kan du give hende personlige julekugler eller chokolade, som du alle finder på listen.
  • Smarte køkken gadgets – Køkken gadgets kan måske virke fjollede for bedstemødre. Det er dog endnu en god grund til, hvorfor de er gode julegaver til dem. Ikke nok med at køkken gadgets er praktiske, så vil i også få en masse sjov ud af, at lære mormor eller farmor at bruge dem.

Gode julegaveideer til morfar, farfar og bedstefar

Om det er morfar, farfar eller bedstefar du skal købe julegave til, har han højst sandsynligt ikke den længste juleønskeseddel i familien. Her kan du få inspiration til gode julegaveideer, som passer perfekt til bedstefædre:

  • Rammer med billeder – Om det er en fotoramme med et billede af barnebarnet, eller en tegneramme med en tegning tegnet af barnebarnet. Begge er super gode julegaver til morfar, farfar og bedstefar. Han kan have det hængende i stuen eller på kontoret, og få en glædelig følelse hver gang han ser det. Lige i den gode julestemnings ånd.
  • Sjove plakater til bedstefar – Bedstefædre er kendte for at have humor, i sær når det gælder deres børnebørn. Hvis du som barnebarn vil give din bedstefar en god julegave med humor, bør du vælge en af de sjove plakater på listen ovenfor. De er uden tvivl nogle af de bedste sjove julegaver til bedstefædre.
  • Georg Jensen julepynt eller lysestager – Om det er julepynt eller lysestager fra Georg Jensen, din bedstefar vil uden tvivl sætte stor pris på en gave fra den kendte danske designer. En klassisk julegave, som en hver bedstefar uden tvivl vil elske at finde under juletræet juleaften.

Hjemmelavede julegaver til bedsteforældre fra børn

Hvis du søger inspiration til hjemmelavede julegaver til bedsteforældre fra børn, bør du tjekke listen over gode adventsgaver til børn. Her finder du en hel kategori med kreative gaver til børn. Gaverne kan børnene så bruge, til at lave kreative julegaver til bedsteforældre. Der er alt fra tuscher til at lave flotte tegninger, til andre sjove sæt, hvor de kan lave gør det selv julegaver til bedsteforældre.

He kan du få inspiration og se nogle af de forskellige sæt, børnene kan bruge til at lave hjemmelavede julegaver til bedsteforældre:

Gode julegaver til oldemor og oldefar

Måske er du slet ikke på udkig efter julegaver til bedsteforældre. Det kan være du søger inspiration til gode julegaver til oldeforældre i stedet. Eller måske er dine bedsteforældre, og dine børns oldeforældre, hvoraf det i teorien leder efter julegaver til begge. Om ikke andet er de af en ældre generation. Her kan du få inspiration til gode julegaver til oldemor og oldefar:

  • Personligt krus eller chokolade – Ligesom til bedsteforældre, sætter oldeforældre også stor pris på personlige julegaver. Giv derfor en personlig julegave til oldemor eller oldefar, i form af et personlige krus eller chokoladealbum. Det vil med garanti blive et hit!
  • Pedaltræner – Jo ældre man bliver, jo mindre motion får man som regel. Med en sammenklappelig pedaltræner, kan dine oldeforældre dog stadig få deres daglige motion. Også på de dage, hvor de ikke forlader hjemmet. En af de bedste julegaver til oldemor og oldefar, som trænger til at holde motionen ved lige.
  • Årets nissepar fra Klarborg Nisser – Ældre generationer elsker at pynte op til jul. Det er vel og mærke med det gode gammeldags julepynt – ikke julelys rundt om hele huset og dansende julemænd. Derfor vil din oldemor og oldefar, med garanti elske at modtage årets nissepar i julegave.
Denne artikel er anmeldt af Tina Andersen (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.