Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gave til mormor, farmor & bedstemor - gode gaveideer

Gave til mormor, farmor & bedstemor – 75+ gode gaveideer

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Har du en skøn mormor, farmor eller bedstemor? Hvis hun er den bedste i hele verden og altid gør dig glad, skal hun selvfølgelig fejres med en gave. Om hun så har fødselsdag, om det er jul, eller du bare gerne vil forkæle hende, fordi hun er dejlig.

Der er bare det med kvinder i den alder, at de kan være lidt svære at finde gaver til. Ofte fordi de har det hele og mere til og derfor ikke selv synes, at de behøver noget. Så hvis du har svært ved at finde en gave til mormor eller en gave til farmor for den sags skyld, har vi samlet en række gaveideer.

I vores liste over ideer til gaver til mormor, bedstemor og farmor har vi forsøgt at finde alle tænkelige gaveideer, som vi ved, vores egne bedstemødre ville blive glade for at få. Du finder alt lige fra en mormor plakat og et perfekt smykke til mormor til en gave til mormor og farmor der har alt. 

Vi er derfor helt sikre på, at du nok skal finde frem til en gave eller to, uanset om du leder efter en julegave til mormor og farmor eller en mere personlig gave til mormor eller bedstemor.

Husk at mormødre som regel bliver glade, uanset hvad du dukker op med af gave.

Se også vores gaveguides med gode gaver til bedsteforældre samt gaver til forældre.

Indholdsfortegnelse

Gaver til mormødre, farmødre og bedstemødre

Trådløs håndstøvsuger

Denne lille trådløse håndstøvsuger er intet mindre end genial. Den kan bruges i bilen, på kontoret, på teenageværelset, og hvor som helst, hvor der en gang i mellem skal støvesuges lidt krummer eller nullermænd.

Fra: 289,00 DKK

Uld og vaskebjørnpels hue

Den behagelig hue er lavet af krøllede uld stof, som går, at den sidder helt perfekt på hovedet. Dertil er der en flot kvast af vaskebjørnepels på toppen. En super varm og lækker hue til den stilfulde kvinde. Fås i mange forskellige farver.

Fra: 399,00 DKK

Strikket pelsponcho

Den smukke Molly Poncho, er en poncho strikket af pels og uld. Det er en one size som kan bruges både om sommeren og vinteren. Pelsen gør den ultra blød, og den er i fantastisk kvalitet. En super lækker gave til kvinden der elsker velvære og luksus. Fås både i sort, lys, grå og mange andre varianter.

Fra: 599,00 DKK

Vest i lammeuld

Ivette lammuldsvesten er en vanvittigt lækkker vest som er super blød og dejlig at have på. Samtidig varmer den godt, hvilket gør den helt ideel til de kolde tider. Vesten er af rigtig god kvalitet, og skøn gave til kvinden med stil.

Fra: 1.299,00 DKK

Personlig Danmarkskort plakat

Personliggør Danmarkskortet her med sted hvor hjertet skal placeres, samt navne i bunden. Når du bestiller kan du nemt bestemme hvor hjeret skal være, og hvilke navne der skal stå. En skøn personlig gave til en du holder af.

Fra: 199,00 DKK

Varme uldsokker/hyggesokker

Alle elsker et par dejlige varme uldsokker om vinteren. Det er ikke for sjov de bliver kaldt hyggesokker – så snart de varme strømper er på, bliver der helt automatisk skruet op for hyggen. Der er i fantastisk kvalitet, og både til mænd og kvinder. Giv dem i gave, eller køb et par til dig selv. Se det flotte udvalg via linket.

Fra: 60,00 DKK

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal – de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Fra: 500,00 DKK

Silke hovedpudebetræk

Silke hovedpudebetræk er ikke kun utroligt lækre at sove på, de er også god for både din hud og dit hår som det skåner. Se her et fantastisk udvalg af økologiske silke hovedpudebetræk. Fås både i hvid, sort, blå, rød og andre flotte farver.

Fra: 297,00 DKK

Slippers – Bløde mikroovnssutsko

Du kan smide disse bløde mikroovnssutsko i mikrobølgeovnen i 60-90 sekunder, og de holder varmen i op til 2 timer. De perfekte slippers til den kolde tid. Et par anderledes hjemmesko som hun helt sikkert vil elske at modtage i gave.

Fra: 124,00 DKK

Heart Varmepude

Dette bløde hjerte fungerer samtidig som en dejlig hvedepude. Smid hjertet i mikroovnen, og den lækre varmepude er efterfølgende varm i op til 2 timer. En sød og anderledes gave til den du elsker.

Fra: 159,00 DKK

Foto i akrylblok

En akrylblok med eget foto er en fremragende personlig gave til julen, og en flot juledekoration. Oplagt som gave til forældre eller bedsteforældre fra børn og børnebørn, eller som juledekoration til børneværelset.

Fra: 109,00 DKK

Karikaturtegning af børn og baby

Få lavet en flot karikaturtegning af børn og/eller babyer. Tegningerne er af super god kvalitet, og så er de 100% håndtegnede. En skøn gave til mor, far, bedsteforældre eller børnene selv.

Fra: 399,00 DKK

Svanen Figuren – Kåret til Årets Figur 2021

Svanen figuren er fremstillet i mahogni træ med messing fod og er 12,5 cm høj. Det et en stilfuld dekoration som passer ind i det moderne såvel som hyggelige hjem. Figuren er kåret som ”Årets figur” 2021 af Bolig Magasinet

Fra: 849,00 DKK

Ægget Figuren i mørkt mahogni træ med messing fod

Ægget Figuren i mørkt mahogni træ med messing fod er 10 cm høj, og en super flot dekoration til det moderne hjem. Træets struktur gør at alle figure er unikke, og giver samtidig et flot spil.

Fra: 649,00 DKK

Karikaturegning til bedsteforældre efter dine fotos

Få lavet en karikaturterning af dine bedsteforældre – evt. af bedsteforældre og barnebarnet sammen. Du sender blot billede ind af personerne som skal tegnes, og du får en karikaturtegning af dem retur. En sjov og personlig gave, en hver bedsteforældre vil elske.

Fra: 399,00 DKK

Personlig portrætmaleri efter dine fotos

Et personligt portrætmaleri kan meget vel være den ultimative gave at få! Det kan være et maleri af modtageren, modtagerens børn eller anden person. Du vælger selv billedet. Oplagt at give til store anledninger som runde fødselsdage, jubilæum, bryllup og lign.

Fra: 1.999,00 DKK

Smart elektronisk pilleæske med alarm

Denne smarte elektroniske pilleæske med alarm, er en fed gadget til dine bedsteforældre. Æsken kan indstilles med alarm, så alarmen lyder når det er tid til at tage pillerne. Et super godt hjælpemiddel til ældre mennesker der dagligt tager piller.

Fra: 119,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Lil Davinci Tegningeramme

Lil Davinci tegningerammen, er en ramme hvor du kan sætte tegninger i. Du kan nemt sætte en tegning i rammen, og skifte den ud når den næste fine tegning fra barnet kommer. Giv evt. rammen med en tegning i. Den vil uden tvivl passe perfekt ind i mormors køkken eller på fars kontor. Der kan være flere tegninger bag hinanden, op til 50 i alt.

Fra: 299,00 DKK

Skærebræt med graveret håndskreven opskrift

Få et skærebræt med graveret brændt håndskreven opskrift – det kan være dine mors hjemmelavede boller, din mormors gryderet eller måske en yndlingsdrink? En både sjov, personlige og anderledes gaveide.

Fra: 299,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.

Fra: 149,00 DKK

Håndholdt symaskine

En håndholdt symaskine er super praktisk, og helt perfekt til små syninger og reperationer på tøj og andet stof. En sød lille gaveide til hende eller ham som elsker at sy.

Fra: 119,00 DKK

Dejligt blødt vægttæppe

Her får du verdens hyggeligst tæppe. Tæpper er både tung, blødt og dejlitg varmt. Det perfekte typpe til ham eller hende der elsker en god omgang hygge på sofaen. Vægten på tæppet gør samtidig, det det er dejligt trygt at have på, og giver en rolig og afslappende fornemmelse i kroppen.

Fra: 1.199,00 DKK

Evighedsbuketter – Ægte blomster som aldrig visner

Hvad er bedre end en buket blomster? En buket blomster som aldrig visner! Giv en buket ægte blomster som aldrig visner, i gave til en du holder af. En anderledes gaveide som du ikke finder hvor som helst. Buketten bliver leveret i en flot æske med dag-til-dag levering. BRUG FØLGENDE KODE FOR 5% RABAT: QC9776QNXKA2

Fra: 299,00 DKK

Skriv et (kærligheds)brev puslespil

Med dette kærlighedsbrev-puslespil, kan du give din partner eller anden person du holder af, en sød eller romantisk besked. Det kan være alt fra en kærlighederklæring på valentinsdag til din elskede, til at fortælle de kommende bedsteforældre den store nyhed.

Fra: 149,00 DKK

Hjemmebag med bagemaskine

Med en bagemaskine er det nemmere end nogensinde før at stå op til nybagt brød. Ingredienser hældes i, timeren sættes og vupti! Så er der brød. Det er om noget en god gave.

Fra: 478,00 DKK

Den berømte foodprocessor

Det er ikke kun Gertrud Sand, der kan få glæde af en foodprocessor. Det kan enhver, der elsker at stå i køkkenet, da den kan hjælpe med alt lige fra at ælte til at blende.

Fra: 450,00 DKK

Garn og tilbehør til gode priser

På udkig efter gave til en der strikker? Gode gaver, er bl.a. gaver der kan bruges til modtagerens deres hobby. Se her det store udvalg af alt i garn, til strik og hækling. Her i blandt strikkepinde, bøger, opskrifter, og meget andet.

Fra: 29,00 DKK

Sjove plakater til farmor, bedstemor eller mormor ​

Hvis du bedstemor er med på en god joke, så er de sjove plakater her lige noget for hende. Vælg bl.a. mellem sjove Matador plakater, årstal og bedstemor, farmor eller mormor defination. En af de bedste gaver til bedstemødre med humor!

Fra: 149,00 DKK

Hvad giver man i gave til bedstemor, mormor og farmor?

Selvom en mormor, farmor eller bedstemor sjældent forventer særligt meget i gave, kan det nu alligevel være svært at finde den der vildt gode gave til hende. Du er ikke ene om det, da det netop er derfor, vi har brugt tid på at finde gaveideer til dig.

Der er naturligvis de helt klassiske gaver til mormødre såsom lysestager, duge og nyt tøj. Men, hvis du synes, det bliver for kedeligt, kan du i stedet overveje:

  • Gaver fra vores liste over gaveideer til mormor, bedstemor og farmor
  • Oplevelsesgaver (med kvalitetstid sammen med dig)
  • Hjemmelavet gave til mormor (collage, billeder, malerier, scrapbog osv.)

Der er mange muligheder for at finde en god gave til mormor, farmor eller bedstemor, når først du sætter dig ind i det. Du skal blot åbne op for din kreativitet, så kommer det helt af sig selv.

 

Hvad kan man give i gave til mormor og morfar?

Er det ikke kun din søde mormor, du gerne vil finde en gave til? For synes du også, at din morfar fortjener en god gave? Så er der ingen tvivl om, at de vil elske at få en gave, som de enten begge kan bruge, eller som giver dem mulighed for ekstra kvalitetstid sammen med dig.

Det behøver ikke nødvendigvis være en dyr oplevelsesgave, men kan i stedet være nogle sjove spil både til ude og inde, en dag i skovens tegn eller måske endda et kursus i, hvordan man laver klassisk dansk mad – med dem som læremestre. Det vil de uden tvivl sætte stor pris på.

VI har selvfølgelig også inkluderet flere ideer til morfar og mormor gaver, så du har mulighed for at finde en gave, der falder i god jord hos begge. 

 

Hvad kan man give i gave til mormor fra baby?

Har du en skøn lille guldklump, som bare elsker sin mormor, farmor eller bedstemor over alt på jorden? Så skal du selvfølgelig glæde hende med en gave til mormor fra barnebarn. Intet mindre.

Det behøver ikke være noget dyrt og voldsomt, men kan være en fotobog med billeder af mormor og babyen sammen, et krus med et sødt billede på, en kalender med masser af sjove billeder af guldklumpen eller måske et gavekort til en hyggeweekend med alt inkluderet bare de to sammen.

Det er slet ikke så svært at komme på en rigtig god gave til mormor fra baby, da det som regel bringer glæde at bruge billeder eller lade samvær være en del af gaven.

Uanset hvad du finder på, og om du også kombinerer det med en gaveide til mormor fra vores liste, er vi helt sikre på, at du gør hende mere end glad.

 

Gaver til verdens bedste mormor, farmor og bedstemor

Det er dejligt, at du husker på dine bedsteforældre. For de er nemlig meget vigtige at sætte pris på, da de desværre ikke er her for evigt og desværre nok heller ikke er der i størstedelen af dit voksenliv. Derfor er der ingen tvivl om, at du ved at købe gaver til din farmor, mormor eller bedstemor vil bringe en rigtig stor glæde – for det er nemt at glemme at prioritere.

Vi har derfor samlet gaver til verdens bedste mormor, farmor og bedstemor, så du nemt og hurtigt kan købe nogle gaver hjem uanset, hvad anledningen er. Vi er sikre på, det ikke tager mange minutter, fra du har kigget listen igennem, til du har besluttet dig for, hvad du gerne vil give. Det er i hvert fald, hvad vi håber, da vi ønsker alt det bedste for din mormor, farmor eller bedstemor.

Du finder derfor blandt andet:

Kig gerne på vores gaveideer til farmor, mormor og bedstemor og brug hellere 10 minutter for meget end for lidt, så du kan glæde dig ekstra meget til at give den gave, du finder.

 

Hvor meget giver man for i gave til mormor, farmor og bedstemor?

Er du lidt i tvivl om, hvor meget du skal give for i gaver til farmor, mormor eller bedstemor? Det kan vi godt forstå, da der er meget stor forskel på, hvad der bliver givet for fra familie til familie. Derudover er der også forskel på, om det drejer sig om julegaveideer til mormor, en gave til mormor 70 år, eller om det bare er for at forkæle hende.

Når det så er sagt, skal du naturligvis give en gave til din mormor, bedstemor eller farmor alt efter, hvad du selv har mulighed for at give men også, hvad der er naturligt for dig at give for. Har du derfor lyst til at give for et par få hundrede kroner eller mere, er det bare, hvad du gør.

På vores liste over gaveideer til bedstemor, gaveideer til farmor og gaveideer til mormor har vi selvfølgelig også sørget for at inkludere gaver i forskellige prisklasser. Uanset hvad der derfor giver mening for dig, er der gode chancer for, at du finder en god gave hos os. Om ikke andet kan det være, at vores gaveideer til bedstemor, farmor og mormor giver dig en masse inspiration til gaver, du selv finder.

 

Forkæl din mormor, bedstemor og farmor med gaver, når du har lyst

Når man bliver mormor, farmor eller bedstemor, er det næsten lige så stort, som når man bliver forældre. Især når det første barnebarn kommer til verden. Forpligtelserne er bare nogle helt andre, og de kan i højere grad bare nyde samværet. Der er derfor ingen tvivl om, at kærligheden til dig er stor, og at det er en kæmpe gave, at du har lyst til at være en del din mormors, farmors eller bedstemors liv.

Glæden bliver endnu større, hvis du en gang imellem har lyst til at give dem en gave eller to, uden der nødvendigvis er en anledning bag. Det er ikke på grund af det materielle aspekt i at give en gave, men fordi det på en anden måde viser (især hvis gaven er personlig), at det betyder meget for dig at have en mormor, farmor eller bedstemor som hende i dit liv.

Det er ikke alle, der er så heldige, at have en mormor at købe en gave til, og som selv ville ønske, at de kunne købe en gave til deres mormor, farmor eller bedstemor.

 

Skab gode minder med gaver til bedstemor, farmor og mormor

Der er ikke noget bedre end at kunne tænke tilbage på nogle gode og sjove stunder sammen. Også når din bedstemor, farmor eller mormor ikke længere er her. Det kan du blandt andet gøre med gaver til mormødre, der har fokus på oplevelser og samvær. Det har vi også fokus på, og derfor kan du enten her på siden eller på en af vores andre gavesider finde gavekort til madsteder, hotelophold og meget andet, som kunne være helt vildt hyggeligt at gøre sammen.

Den rigtig gode gave til mormor, farmor og bedstemor er nemlig en gave, som giver jer minder sammen. Så betyder det ikke så meget, hvad det er, du giver, eller hvor meget du giver for. Så længe gaven bare tager udgangspunkt i, at I skal hygge jer og senere kunne tænke tilbage på en rigtig god dag.

Minder er til for at blive skabt – og der er ingen bedre at gøre det med end sin mormor.

 

Vi giver dig de bedste gaveideer til mormor, farmor og bedstemor

Der er ikke noget bedre end at kunne give en gave og bringe glæde hos en, du holder ekstra meget af. Det vil vi meget gerne bidrage til her hos Genialegaver.dk og håber derfor også, at du enten finder den perfekte gave til din bedstemor eller finder en masse inspiration til, hvad du kan finde på.

Det er ikke nogen nem disciplin. Men vi har gjort vores bedste til at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt ved at samle rigtig mange forskellige typer af gaveideer i forskellige prisklasser.

Så uanset om din mormor, bedstemor eller farmor mest er til hygge i køkkenet, hygge bag en symaskine eller hygge i det fri, er der helt sikkert noget til hende. Det gælder også, hvis hun elsker at pynte sig med smykker eller samle et bestemt stel. Vi har tænkt over det hele og måske endda også lidt mere end det, hvilket vi håber, du straks kan se, når du går gennem vores liste. Vi har i hvert fald ikke sparet på ideerne, så det bliver så nemt for dig som overhovedet muligt.

Gaveideerne er alle fra danske forhandlere, som har sikre betalingsløsninger og hurtig levering. Du kan derfor ganske trygt klikke dig videre, da intet er overladt til tilfældighederne.

Vi ønsker din mormor, farmor og bedstemor alt det bedste samt al held og lykke til dig med at finde den bedste gave til hende. Vi håber, I får skabt en masse glæde sammen!

Denne artikel er anmeldt af Kasper Vest (5/5)
5/5