Gave til mormor, farmor & bedstemor - gode gaveideer

Gave til mormor, farmor & bedstemor – 75+ gode gaveideer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vil du gerne give den bedste gave til mormor, farmor eller bedstemor? Hvis hun er den bedste i hele verden og altid gør dig glad, skal hun selvfølgelig fejres med en god gave. Om hun så har fødselsdag, om det er jul, eller du bare gerne vil forkæle hende, fordi hun er dejlig. Ligesom dig, elsker hun helt sikkert også at modtage gaver!

Der er bare det med kvinder i den alder, at de kan være lidt svære at finde gaver til. Ofte fordi de har det hele og mere til og derfor ikke selv synes, at de behøver noget. Så hvis du har svært ved at finde en gave til mormor, eller en gave til farmor for den sags skyld, har vi samlet en række gaveideer til at hjælpe dig.

Se også vores gaveguides med gode gaver til bedsteforældre samt gaver til forældre.

Årets bedste gaver til mormor 2023

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2023

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Lækre uld hjemmesko til hele familien

Her finder du de lækreste uld hjemmesko til hele familien. Vælg mellem forskellige typer, farver og størrelser. Fælles for dem alle er at de er lavet i uld, utrolig lækre og varme og af super kvalitet.

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Personlige termokopper

Disse geniale termokopper kan holde din drik enten varm eller kold i timevise. Dertil kan de designes med personlig tekst, egne billeder og personligt design. Den perfekte gave til de som sætter pris på en enten varm eller kold drik. Kan bruges både i hjemmet, på arbejde, i bilen, skolen og hver som helst ellers.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Skab din egen personlige fotovæg med fototiles

Vælg mellem 6-kantede eller firkantede fototiles, som kan sammensættes til at lave din egen personlige billedvæg. Du skal blot uploade billederne, så vil dine fototiles blive lavet og sendt til dig indenfor få dage. De er dertil super nemme både at sætte op og tage ned.

Verdens lækreste uldhjemmesko i 100% bæredygtigt dansk design

Disse helt igennem fantastisk hjemmesko i uld er håndlavet i Netop og i 100% bæredygtigt dansk design. De er fremstillet i 100% ren ECO-Friendly certificeret uld fra New Zealand, og er ligeså varme og lækre at have på, som de er at se på. Fås i flere farver, og både som hjemmesko, tøfler og støvler.

Kraftig Genopladelig Håndholdt støvsuger til bilen

Hold din bil ren og ryddelig med denne genopladelige håndstøvsuger. Denne kraftfulde, men kompakte støvsuger er en fantastisk gave til bilentusiaster og travle forældre.

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2023

Du er den brik som holder os sammen plakat

Du er den brik som holder os sammen plakaten er en anderledes og personlig plakat med en stor betydning. Giv den til din far, mor, bedsteforældre, kæreste, eller anden person i dit liv, du vil vise hvor meget betyder for dig. Du kan selv personliggøre plakaten med navne og tekst.
10% rabatkode: genialegaver2023

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige dørmåtter med tekst og billede

Få lavet en personlige dørmåtte i eget design, som viser hvem der bor på adressen. Udover tekst og navn, kan du designe måtterne med egne billeder, sko, dyr og mange andre ting. Se de mange fede muligheder via linket. Vælg mellem måtter af kokosfibre, gummi og skrabemåtter.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Gaveæsker til hende

Her finder du et fantastisk udvalg af populære gaveæsker til kvinder. De spænder sig fra alt til parfumer, til makeup, til personlig pleje produkter. Er du i tvivl om hvad du skal give i gave, så vælg en gaveæske til hende - det kan du aldrig gå galt i byen med.

Personligt Forklæde med Billede

Gør madlavningen ekstra sjov og personlig med dette unikke forklæde fyldt med ansigter. Vælg dit favoritbillede, og vi vil printe det i et kreativt mønster over hele forklædet. Lavet af 100% polyester, det er både holdbart og let at rengøre. Perfekt som en tankevækkende gave til den madelskende person i dit liv, der ønsker at tilføje et personligt touch til deres køkken.

Guld Rose - Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Kvalitets køkkensæt med 5 års garanti

Er nye gryder og pander lige det, der mangler? Onyx laver gryder og pander i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Der er mange forskellige sæt at vælge mellem og dermed gode muligheder for at servere lækker mad.

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Tæppe med ærmer - Snug Rug Deluxe

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.

Personligt skærebræt med indgravering

Giv et personligt skærebræt med indgravering i gave! Du vælger selv tekst og evt. andet design du ønske på brættet. Samtidig er der adskillige flotte typer at vælge i mellem.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige hjemmesko

Skab hygge hjemme med disse personlige hjemmesko. Vælg design og tilføj en personlig touch for den ultimative komfort og stil i hjemmet. Fås i beige og blå.

Personlige ure til mænd og kvinder

Få lavet et personligt ur til en du holder af! Det kan være med et billede af modtagerens børn, modtageren selv, et kæledyr eller noget helt fjerde! Du designer selv uret med tekst og billede. Vælg mellem pæne ure til mænd, til kvinder samt sportsure. Vælg også mellem forskellige remme.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Print dit barns egen tegning - Håndtegnede plakater

Giv en gave, der bevarer minderne. Lille Plakat kan hjælpe dig med at omdanne dit barns tegning til en smuk plakat. En unik og personlig gave, der vil glæde i mange år.

Få malet et personligt maleri

Få malet et personligt maleri - den ultimative personlige gave! Malerierne er både personlige og håndlavede, og malet ud fra det eller de fotos, du vælger. Der lægges stor vægt på detaljer og kvalitet. Læs mere om denne fantastiske gaveide via linket.

Personligt vintilbehør sæt med navn og billede

Få personliggjort et flot vintilbehør sæt med navn og/eller billede af den heldige modtager. Sættet indeholder proptrækker, prop og dråbefanger og kommer i en flot bambusæske. Den perfekte personlige gave til vin-elskeren!
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Sjove krus & kopper

Et sjovt krus er altid en skøn gave! Og så er den både budgetvenlig, og kan gives til hvem som helst, til stort set enhver anledning. Se her et sjovt udvalg af spændende, anderledes og sjove krus og kopper.

Karikaturtegning af børn og baby

Få lavet en flot karikaturtegning af børn og/eller babyer. Tegningerne er af super god kvalitet, og så er de 100% håndtegnede. En skøn gave til mor, far, bedsteforældre eller børnene selv.
10% rabatkode: Rabat10

Polspotten Lysestager m.m. - Moderne & Kreativ Boligindretning

Polspotten tilbyder et flot udvalg af lysestager, vaser m.m. Med et bredt udvalg af innovative og smukt designede produkter, kan du finde den perfekte gave blandt deres trendy og kreative udvalg.

Personlig fotobog med dine billeder (testvinder Politiken 2020)

En fotobog er en gave lige fra hjertet og er absolut en af de bedste personlige gaveideer, du kan give, da du kan fylde den med de bedste rejseminder, oplevelser og andre skønne ting, som I sammen har oplevet. Det er en fantastisk gave som modtageren uden tvivl vil knuselske.
20% rabat: Tilmeld forhandlers nyhedsbrev

Varmedunk af lammeskind

Overrask med en lækker varmedunk af lammeskind i gave. Den er fremstillet af lammeskind fra New Zealand i høj kvalitet, og fås i flere forskellige farver. Bl.a. hvid, sort, brun m.fl. Hvis du ønsker endnu mere gaveinspiration til de der har alt, kan du også tjekke de mange andre lækre lammeskinds produkter via linket.

Få lavet en personlig karikaturtegning med tema

Her har du mulighed for at få lavet en karikaturtegning med valgfrit tema! Tegningen kan være af en, to eller en hel gruppe personer. Temaerne kan være alt fra superhelte, til bryllup, til jul og meget mere. En fantastisk sjov, betænksom og personlig gaveide til stort set enhver lejlighed! Se de mange muligheder via linket,
10% rabatkode: Rabat10

Lækre tørklader i ægte pels eller lammeskind

Et halstørklæde i pels eller lammeskind er ikke kun utrolig lækkert og varmt af have på, og det er også virkelig flot. Perfekt til den stilet kvinde, såvel som til hende der ønsker at holde sig ekstra godt varm til vinter.

Margit Brandt Lotus Crystal Fyrfadsstage: Elegance til Hjemmet

Tilføj et strejf af elegance til dit hjem med Margit Brandt Lotus Crystal fyrfadsstage. Den smukke amber farve og krystal design skaber en varm og indbydende atmosfære. Den perfekte gave til boligelskeren.

Personlige tegninger af dit kæledyr

Få lavet en tegning af din eller modtagerens kæledyr! Vælg mellem karikatur, vandmaleri og mange flere stilarter. Disse dyre-tegninger er kunstnerisk udførte og tilbyder en unik og personlig gave. Skabt med omsorg og opmærksomhed på detaljer, vil disse tegninger være en elsket tilføjelse til ethvert hjem.

Chokoladefontæne

Lad dine gæster dykke ned i en verden af lækker chokolade med vores Chokoladefontæne. Den er perfekt til børnefødselsdage, romantiske aftener eller bare fordi! Skab uforglemmelige minder og nyd den lækre chokolade, der flyder som en drøm.

Ægte Håndmalet Oliemaleri fra Foto

Gør dine minder til kunst med FototilMaleri. Upload dit yndlingsbillede og få det forvandlet til et smukt maleri. Perfekt til at bevare særlige øjeblikke og en unik gaveide til enhver lejlighed.

Huer og handsker i skind og pels

Bliv klar til kulden med et par varme handsker og en lækker hue. Handskerne er af skind og nogle med pels, mens huerne er lavet af uld og pels. Både handsker og huer fås i mange forskellige varianter og farver. Se det fantastiske udvalg via linket.

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Personlige håndklæder med navn fra Georg Jensen Damask

Få lavet et personligt Georg Jensen Damask badehåndklæde med navn! De luksuriøse håndklæder er vævet i 100 % egyptisk dobbelttvundet kæmmet bomuld. En både praktisk og personlig gave som kan gives til hele familien.

Elektrisk Varmetæppe Deluxe

Et super blødt og lækkert tæppe, som samtidig har indbygget varme! Det elektriske varmetæppe har 9 forskellige temperaturtrin, og vil uden tvivl skrue sofahyggen helt i top. I sær til de kolde vintermåneder, er varmetæppet en god gaveide. Absolut en af de lækreste gaver til hende der har alt. Ideel som julegave til hende.

Personlig træfigur med karikaturtegning-print

Få lavet en karikaturtegning og få den printet på en træfigur som kan stå til pynt. Vælg mellem et væld af fantastiske temaer som bryllup, gamer, sygeplejerske, familie, kærestepar og meget mere. Det eneste du skal gøre er at vælge tema og uploade billederne - så får du sendt din personlige træfigur med karikaturtegning-print. En super sjov, personlige og helt igennem fantastisk gave til de fleste lejligheder.
10% rabatkode: Rabat10

iRobot Roomba robotstøvsugere

iRobot Roomba robotstøvsugerne er nogle af de bedste robotstøvsugere på markedet, og her får du dem oven i købet til en super god pris. Robotstøvsugeren støvsuger selv huset, det kan evt. være når du er på arbejde. Når den er færdig, vender den selv tilbage i ladestationen. En af de bedste gaver til de som gerne vil spare tid og arbejde!

Personlige smykker med gravering

Få lavet et personligt smykke med gravering, med et minde i. Det kan være et fingeraftryk, en besked, dit barns tegning eller noget helt fjerde - du bestemmer! En fantastisk personlig gave som enhver vil ELSKE at modtage.

Georg Jensen Damask karklude i bomuld

Vælg mellem flere forskellige typer Georg Jensen Damask karklude i bomuld. Karkludene er designet til at være slidstærke, have en lang holdbarhed samt at have gode tørreegenskaber.

Send en gave til hende

Vis hvor meget du elsker hende og send en gave til hende. Vælg mellem roser, buketter, gavekurve, chokolade, vin, champagne og meget mere. Se det store udvalg - der er alt fra god bedring gaver til romantiske valentinsgaver, tillykke gaver og meget mere.

Unik fotokalender med billeder

En fotokalender er en perfekt gave til din mor, bedstemor eller måske søster, da du kan sammensætte en helt unik kalender med de absolut bedste billeder, du har. Det er en gave, du kan være helt sikker på, hun ikke har i forvejen - og så er det bare en af de helt gode personlige gaveideer til kvinder.

Things I Love About You Udfyld-selv-bog

Things I love about you bog er en sød og personlig gave til din partner, da den er fyldt med en masse søde sætninger, om det du bedst kan lide ved personen, og som du selv kan udfylde. Det er en perfekt og rigtig god personlig gave til hende eller ham, som betyder rigtig meget for dig. Ideel som års dags gave. I kan gøre det til en tradition at gå tilbage og læse i den, hvert år på jeres årsdag.

Sjove og praktiske badeværelse/bryggers plakater

Pust nyt liv på dit badeværelse eller i bryggerset med en af disse sjove og praktiske plakater. Vælg mellem geniale designs som vaskeguiden, citatplakater og meget mere. Se det store udvalg via linket.

Georg Jensen Damask sengetøj i 100% egyptisk bomuld

Forkæl en du holder af med et sæt lækkert Georg Jensen Damask sengetøj i 100% egyptisk, kæmmet bomuld. De luksuriøse sengetøj fås både i flere størrelser og farver. Bl.a. grå, hvid, rød, blå og grøn.

Eternity roser - Roser som holder evigt

En rose er en romantisk gave, men en buket af evighedsroser som holder for evigt, den bliver svær at slå! Eternity roser kan gives både som en romantisk gave til din partner, eller som en eksklusiv gave til jubilæum, konfirmationer, studenterfester og lign. Vælg mellem en enkelt rose, en stok buket, eller noget her i mellem.

Få lavet et personligt maleri efter eget foto

Et personligt portrætmaleri kan meget vel være den ultimative gave at få! Det kan være et maleri af modtageren, modtagerens børn eller anden person. Du vælger selv billedet. Oplagt at give til store anledninger som runde fødselsdage, jubilæum, bryllup og lign.
10% rabatkode: Rabat10

Airfryere fra Cosori - Kåret som Danmarks bedste airfryer

Airfryerne fra Cosori har både vundet priser og kan samtidig kalde sig Danmarks bedste airfryer, da de har vundet en airfryer bedst i test. Er du på udkig efter en god airfryer af super god kvalitet, så er Cosori airfryeren lige det du leder efter. Se deres udvalg af smarte modeller via linket.
10% rabatkode: GG10

Warmies Premium Nakkevarmer

Slap af og lind smerten i nakken med denne Warmies Premium Nakkevarmer. Det er blødt, behageligt og kan let opvarmes i mikrobølgeovnen. Perfekt gave til den, der kunne bruge lidt ekstra selvforkælelse.

Personlige sokker med eget print

Gør din gave personlig med disse geniale sokker med foto. Vælg dit yndlingsbillede og skab en sjov og unik gave, der garanteret vil bringe et smil på læben. Den ideelle gave til dem, du holder af.

Måne Lampe - 18cm med fjernbetjening

Denne smarte 3D Måneformet Lampe måler 18 cm i diameter og har 16 forskellige farver, her i blandt hvid, gul og orange måneskær. Perfekt som natlampe, til kontoret eller et børneværelse.

Flotte Vingavesæt Til Vin Elskeren

Vingavesæt er en fantastisk værtindegave til hende såvel som ham. Så længe værtinden/værten elsker at drikke vin! Vælg mellem de mange flotte vingavesæt, med forskelligt vin tilbehør i. De fleste kommer i en flot æske, som egner sig perfekt som gaver generelt. Oplagt som værtindegave til jul og nytår.

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske.
10% rabatkode: Rabat10

Plakat eller fotocollage med personlige billeder

En plakat eller fotocollage med personlige billeder er en af de personlige gaver til kvinder og mænd, som du kan være sikker på bringer glæde. Vælg en collage med flere billeder, former eller en collage med både tekst og billeder, som giver modtageren et smil på læben hver dag.

Georg Jensen Damask gavepakker

Vælg mellem et flot udvalg af Georg Jensen Damask gavepakker i forskellige størrelser og varianter. I dem kan du bl.a. finde håndklæder i 100% egyptisk bomuld, karklude, sengetøj og meget mere.

Georg Jensen Damask badekåber

Disse luksuriøse Georg Jensen Damask badekåber er vævet i 100% økologisk bomuld og fås i både flere farver, størrelser og designs. De er dejligt bløder og varmer godt om kroppen. Kan bruges til alt fra morgenkåbe til vinterbadnings-badekåbe.

Georg Jensen Damask håndklæder i 100% egyptisk bomuld

Georg Jensen Damask håndklæder i 100% egyptisk dobbelttvundet kæmmet bomuld. Disse luksuriøse håndklæder er af super kvalitet, og er ikke mindst utrolig bløde og behagelige. En gave som enhver vil elske at modtage! Fås i adskillige farver, her i blandt hvid, blå, rosa og grå.

Luksus fodvarmer med massage

Denne luksus fodvarmer med massage fra Beurer, er den perfekte gave til de som fryser fusserne om vinteren. Betrækket er vaskbart og dejligt blødt. Med denne fodvarmer er det slut med at fryse de kolde dage.
Sammenlign priser

Personlig diplom - Verdens bedste...

Her har du mulighed for at lave din helt egen diplom, til en du mener du fortjener det! Det kan være til verdens bedste far, den nyuddannet student, din partner, eller hvem det nu måtte være. Du designer selv diplomet med egen tekst og vælger hvem der skal hyldes!

Ecooking gaveæsker

Giv en gaveæske fra Ecooking, med en række af deres fantastiske hudplejeprodukter i. Der er mange penge at spare ved at købe en af de færdige gaveæsker - se bl.a. en af de lækre forkælelsespakker.

Luksus krystal bordlampe

Denne Luksus Krystal Bordlampe er den perfekte kombination af funktionalitet og stil. Den vil skabe et elegant lys i ethvert rum og vil være en sofistikeret tilføjelse til ethvert interiør. En ideel gave til designelskere.

Hjemmesko i lammeskind og skind til hende

Fryser hun fødderne om vinteren? Så er et par lækre hjemmesko i lammeskind den perfekte gave til hende. Hjemmeskoene er af super kvalitet og holder varmer utrolig godt. Se de mange flotte varianter via linket. Fås i alt fra naturlige farver, til sort, til pink.

Luksuriøse rose bjørne

En en buket roser for almindeligt? Prøv i stedet med en af disse luksuriøse rose bjørne. De små flotte roser danner tilsammen en bjørn, og det bedste er, at den holder meget, meget længere, end en almindelige buket blomster. Samtidig kommer den i en flot kasse klar til at give. Fås i 4 forskellige farver og 2 størrelser.

Personlige gavebøger med stjernetegn

En personlig gavebog med modtagerens stjernetegn, er en af de sødeste, og mest betænksomme personlige gaver du kan give! Bogen vil blive personliggjort med modtagerens navn, dato og stjernetegn. Dertil kan du yderligere personliggøre den med personlige tekster du selv skriver. Vælg mellem 3 flotte designs: Nightsky, Retro og Fairy.

Filmrulle nøglering med 10 billeder

På denne filmrulle nøglering kan du vælge 10 personlige billeder. En super god og personlig gave til en rigtig god pris, og uden tvivl en af de fedeste nøgleringe vi nogensinde har set.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Pels ponchoer

Mange kvinder drømmer om i lækker poncho i pels, til at tage over sig når man skal holdes ekstra varm. Her har du et smukt udvalg af pels ponchoer i flere forskellige varianter og farver. En fantastisk gave til kvinder i alle aldre.

Ecooking hudplejeprodukter

På udkig efter nogle godt hudplejeprodukter til gave? Så bør du overveje hudplejeprodukterne fra Ecooking. Deres produkter er af super kvalitet, og de fleste af dem parfumefri. Se bl.a. deres populære Dagcreme og Natcreme. Der er også mulighed for at købe en samlet pakke med flere produkter, hvilke er oplagte som gaver.

Pelsveste & lammeskindsuld veste

Med en lammeskindsuld eller pelsvest er du garanteret at se godt ud mens du holder varmen. Vælg mellem veste i forskellige former for pels og lammeskindsuld. De fleste findes i flere forskellige farver. Se udvalget og find din favorit via linket.

Bløde ægte lammeskind

Disse bløde ægte lammeskind kommer bl.a. fra New Zealand, og er et fantastisk supplement til stuen. Passer perfekt til over sofaen, en stol eller sengen. Lammeskindet er er god kvalitet, og kan ikke sammenlignes med dem som købes i supermarkederne. Fås i flere farver, blandt andet lysebrun, hvid og lysegrå. En af de gode gaver, som vil pynte i stuen eller soveværelset.

Hugged kugledyne til voksne

Kugledynen fra Hugged har 7000+ glade kunder og over 100 gode anmeldelser, og med rigtig god grund. Den mindsker nemlig urolig søvn, og ved hjælp af trykstimulering giver den en beroligende effekt. Helt perfekt til dig som har søvnproblemer, eller dig, som blot værdsætter en god og dyb søvn.

Skulpturer og pyntegenstande til hjemmet

Her finder du et FANTASTISK udvalg af flotte, moderne og anderledes skulpturer og pyntegenstande til hjemmet. Dekorationerne her giver en helt særlig charme til indretningen, og flere af dem er med symbolik. Se det flotte udvalg for dig selv, for det skal ses!

Læder covers til iPhones, Smartphones & tablets

En cover til en iPhone, Smartphone eller tablet er en super gaveide til børn såvel som voksne. Det kan være et læderetui til din partners smartphone, eller et læderetui til børnenes tablet. Der er masser af fede udgaver at vælge i mellem - se dem alle via linket.

Personlig portræt plakat af barn

En personlig portræt plakat af et barn, er den perfekte gave både til barnet selv til at hænge på værelset, og til at have som et godt minde når det bliver ældre. Men kan i den grad også gives til en mor, moster eller bedsteforældre. En fantastisk personlig gaveide som uden tvivl vil bringe et smil på læben af modtageren!
10% rabatkode: genialegaver2023

Personligt vinsæt med gravering

Dette lækre vinsæt indeholder både tjernekniv, hældetud, anti-dryp ring og prop. Dertil kommer det i en flot æske, som samtidig kan graveres. En eksklusiv personlig vingaven til ham eller hende der elsker vin.

Personlige bedsteforældre plakater

Giv dine bedsteforældre årets gave, i form af en personlig bedsteforældre plakat! Du vælger selv et billede, og bestemmer teksten på plakaten. Så om der skal stå mormor, farfar eller bedsteforældre på den, er helt op til dig. Design plakaten nemt og hurigt via linket.
10% rabatkode: genialegaver2023

Personlig besked i chokolade

Giv en personlig besked i chokolade. Det kan f.eks. være: tillykke med fødslesdagen, god jul og godt nytår, eller jeg elsker dig [navn]. Det er kun fantasien der sætter grænser. Elsker modtageren chokolade, er denne gaveide uden tvivl en af de bedste personlige gaver.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Gaveæske Afternoon Tea: En Smagfuld Oplevelse

Forkæl en te-elsker med denne gaveæske med Afternoon Tea. Den indeholder et udvalg af kvalitetste, der vil skabe en dejlig, afslappende eftermiddag. Nyd en stille stund med en god kop te!

Saltlampe fra Himalaya

Den unikke Himalaya salt lampe, er lavet af lyserødt Himalaya salt, og vejer 5-7 kg. Den giver en hyggelig dæmpet belysning, som er perfekt til både stuen og soveværelset. Saltlampen er en af de gode gaveideer til hende der har alt, som hun helt sikkert vil elske, hvis hun altså elsker hygge! Men hvem elsker ikke hygge?

Smykke perlesmykker

Sorelle Jewellery har et skønt udvalg af fantastiske perlesmykker til kvinder og mænd. Se her deres bedst sælgende. Vælg mellem halskæder, øreringe, armbånd m.m. En fantastisk gave som kan gives til enhver anledning.

Figurer med betydning

Vil du gerne give en gave med betydning, som samtidig står flot i hjemmet? Så giv en af disse smukke figurer, som symbolisere kærlighed, styrke, gåpå mod m.m. Se alle de flotte figurer via linket.

Dcuk figurer (kan personliggøres)

Hvis du gerne vil give en flot dekoration til hjemmet i gave, bør du overveje en af de smukke Dcuk figurer. Dcuk figurer er håndmalet og lavet af bæredygtige materialer, og så fås de i et væld af temaer. Både de klassiske med gummistøvler, men også til fødselsdage, bryllup og meget mere. Du kan også få personliggjort figuren, end indgraveret plade der hænges om halsen.

Bland selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Bland din egen gavekurv og skab den perfekte personlige gave. Vælg mellem en række produkter for at lave en kurv, der passer til din modtagers smag. Du har også muligt for at købe en færdiglavet kurv.

Kvalitets Knivsæt fra ONYX

ONYX knivene er fremstillet i patenteret hybrid keramisk stål, og er nogle af de bedste køkkenknive der nogensinde er lavet. Materialet gør både at kvinene holdes skarpe i lang tid, samt giver dem en lang levetid. En af de bedste gaveideer til mesterkokken. Dertil er der hele 5 års garanti på knivene!

Fodbad med Damp

Forkæl dine fødder med dette Zenkuru fodbad med damp. Det er den perfekte måde at slappe af på efter en lang dag og pleje dine trætte fødder.

Indkøbsvogn med store hjul og termorum

Denne indkøbsvogn - eller shopping trolley - er særlig praktisk for ældre, da den er udstyret med store hjul, som gør den lettere at køre med på forskellige underlag. Dertil har den et stort termorum som kan holde evt. madvarer varme eller kolde. En super god og praktisk gave til ældre.

Chokolader med billede

Vil du gerne give personlige gaver, som du ved er et hit? Det kan du med chokolade med et personligt print. Chokolade smager altid godt, men det smager bare lidt bedre, når det er med et billede, der bringer glæde, smil eller varme følelser. Du kan selv vælge hvilket billede, der skal fremkaldes på chokoladen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Beurer Aroma diffuser til aromaterapi

Hvis du gerne vil give en gave, som kan bringe afslapning og mindfulness til modtageren, så bør du overveje denne Beurer LA40 aromadiffuser. Med dufte kan du kontrollere hvilken stemning og energi der er i hjemmet, og det kan få dig i både bedre humør og mere afslappet. Blot tilføj vand og lidt dråber aromaolie, og du kan herefter indstille diffuseren i forhold til hvor kraftig en duft du ønsker.

Personlig bykort plakat med hjerte

Her kan du få lavet en personlig plakat med jeres by i et hjerte eller anden form. Samtidig kan du personliggøre den med navn og tekst.
10% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Kramme engel træfigur

Denne kramme engel er en symbolsk gave, som symbolisere et kram. Kender du en som trænger til en kram og lidt opmuntring? Så giv den skønne kramme engel her.

Håndsyede læderdyr

Disse flotte håndsyede læderdyr kan både bruges som dekoration i hjemmet, en bamse, eller som dårstopper, da de indeholder stålkugler. Vælg mellem af de mange smukke udgaver - der er med alverdens dyr, måske også modtagerens yndlingsdyr?

Hjerteformet chokolade med billeder

Alle elsker at få en god pakke chokolade og med denne gaveide kan du lave personaliserede chokolader, der kan gives til din bedsteveninde, bedstemor eller chokoladeelskende søster. Personlige gaver til hende kan sagtens gøres med chokolade – og du vælger selv, om de skal være med billeder eller et andet personligt tryk.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Stort personligt chokoladehjerte

Giv et stort personligt chokoladehjerte, til en du har en stor kærlighed til! Du designer selv det store 260 grams chokoladehjerte med billede og en evt. tekst og hilsen. Giv det som alt fra Mors Dags gave til en sød værtindegave til veninden.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Badekåbe til kvinder

Giv hende en lækker bådekåbe med hendes navn broderet på. Badekåben er dejlig blød og rigtig lækker at have på. Den fås i flere størrelser og farver. Du skal blot designe badekøben med navn, og det er klar til at blive broderet og sendt afsted til dig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Gavekurv eller gaveæske med kaffe eller te

Giv en lækker gavekurv eller gaveæske, med et udvalg af lækre kaffer og te. Du kan vælge en færdig æske, eller du kan sammensætte en kurv eller æske selv, af valgfrie produkter fra shoppen. Den perfekte gave til en te eller kaffeelsker.

Automatisk Sæbepumpe

Med denne Automatiske Sæbepumpe kan du nemt og hygiejnisk dosere sæbe. Det er den perfekte tilføjelse til ethvert badeværelse eller køkken.
Henter...

Gaver til mormødre, farmødre og bedstemødre

I vores liste over ideer til gaver til mormor, bedstemor og farmor, har vi forsøgt at finde en masse gode gaveideer, som vi ved, vores egne bedstemødre ville blive glade for at få. Du finder alt lige fra en mormor plakat og et perfekt smykke til mormor, til en gave til mormor og farmor der har alt. 

Vi er derfor helt sikre på, at du nok skal finde frem til en gave eller to, uanset om du leder efter en julegave til mormor og farmor, eller en mere personlig gave til mormor eller bedstemor.

Find inspiration fra guiden her, og husk, at mormødre som regel bliver glade, uanset hvad du dukker op med af gave.

 

Hvad giver man i gave til bedstemor, mormor og farmor?

Selvom en mormor, farmor eller bedstemor sjældent forventer særligt meget i gave, kan det nu alligevel være svært at finde den der vildt gode gave til hende. Du er ikke ene om det, da det netop er derfor, vi har brugt tid på at finde gaveideer til dig.

Der er naturligvis de helt klassiske gaver til mormødre såsom lysestager, duge og nyt tøj. Men, hvis du synes, det bliver for kedeligt, kan du i stedet overveje:

 • De populære gaver fra vores liste over gaveideer til mormor, bedstemor og farmor (til alle aldre)

 • Oplevelsesgaver til hende (med kvalitetstid sammen med dig)

 • Hjemmelavet gave til mormor (fotogaver, collage, billeder, malerier, scrapbog osv.)

Der er mange muligheder for at finde en god gave til mormor, farmor eller bedstemor, når først du sætter dig ind i det. Du skal blot åbne op for din kreativitet, så kommer det helt af sig selv. Du kan naturligvis finde inspiration til gaven til mormor i guiden her, hvis du har brug for lidt hjælp.

 

Hvad kan man give i gave til mormor og morfar?

Er det ikke kun din søde mormor, du gerne vil finde en gave til? For synes du også, at din morfar fortjener en god gave? Så er der ingen tvivl om, at de vil elske at få en gave, som de enten begge kan bruge, eller som giver dem mulighed for ekstra kvalitetstid sammen med dig.

Det behøver ikke nødvendigvis være en dyr oplevelsesgave, men kan i stedet være nogle sjove spil både til ude og inde, en dag i skovens tegn eller måske endda et kursus i, hvordan man laver klassisk dansk mad – med dem som læremestre. Sådanne oplevelsesgaver vil de uden tvivl også sætte stor pris på.

Vi har selvfølgelig også inkluderet flere ideer til morfar og mormor gaver, så du har mulighed for at finde en gave, der falder i god jord hos begge.

Se evt. også vores geniale artikel med de bedste gaver til morfar, i tilfælde af, han også skal forkæles med lidt luksus eller en sød gave.

 

Hvad kan man give i gave til mormor fra baby?

Har du en skøn lille guldklump, som bare elsker sin mormor, farmor eller bedstemor over alt på jorden? Så skal du selvfølgelig glæde hende med en gave til mormor fra barnebarn. Intet mindre.

Det behøver ikke være noget dyrt og voldsomt, men kan være en fotobog med billeder af mormor og babyen sammen, et krus med et sødt billede på, en kalender med masser af sjove billeder af guldklumpen eller måske et gavekort til en hyggeweekend med alt inkluderet bare de to sammen.

Det er slet ikke så svært at komme på en rigtig god gave til mormor fra baby, da det som regel bringer glæde at bruge billeder eller lade samvær være en del af gaven.

Uanset hvad du finder på, og om du også kombinerer det med en gaveide til mormor fra vores liste, er vi helt sikre på, at du gør hende mere end glad.

 

Gaver til verdens bedste mormor, farmor og bedstemor

Det er dejligt, at du husker på dine bedsteforældre. For de er nemlig meget vigtige at sætte pris på, da de desværre ikke er her for evigt og desværre nok heller ikke er der i størstedelen af dit voksenliv. Derfor er der ingen tvivl om, at du ved at købe gaver til din farmor, mormor eller bedstemor vil bringe en rigtig stor glæde – for det er nemt at glemme at prioritere.

Vi har derfor samlet de bedste gaver til verdens bedste mormor, farmor og bedstemor, så du nemt og hurtigt kan købe den helt perfekte gave hjem uanset, hvad anledningen er. Vi er sikre på, det ikke tager mange minutter, fra du har kigget listen igennem, til du har besluttet dig for, hvad du gerne vil give. Det er i hvert fald, hvad vi håber, da vi ønsker alt det bedste for din mormor, farmor eller bedstemor.

Du finder derfor blandt andet:

 • Smykker til kvinder – Det kan være et Georg Jensen smykke, eller et med hjerte som hvis din kærlighed til hende.

 • Personlige plakater – Personlige plakater er både søde og sjove, og vil uden tvivl gøre sig godt i bedstefar og bedstemors hjem.

 • Køkkenmaskiner – Hvis din mormor elsker at være i køkkenet, kan en ny køkkenmasmine være den helt rigtige gave til hende.

 • Porcelæn – Særligt Royal Copenhagen er særligt populært og en fremragende gaveide.

 • Personlige gaver til hende – Smykker med indgravering, en fotobog eller personligt chokolade er alle anderledes men super gode gaveforslag.

 • Oplevelser – Giv din mormor et besøg og inviter hende med på en god oplevelse. Det kan du gøre til både hendes fødselsdag, Mors Dag eller bare fordi du har lyst.

Kig gerne på vores gaveideer til farmor, mormor og bedstemor og brug hellere 10 minutter for meget end for lidt, så du kan glæde dig ekstra meget til at give den gave, du finder.

 

Hvor meget giver man for i gave til mormor, farmor og bedstemor?

Er du lidt i tvivl om, hvor meget du skal give for i gaver til farmor, mormor eller bedstemor? Det kan vi godt forstå, da der er meget stor forskel på, hvad der bliver givet for fra familie til familie. Derudover er der også forskel på, om det drejer sig om julegaveideer til mormor, en gave til mormor 70 år, eller om det bare er for at forkæle hende.

Når det så er sagt, skal du naturligvis give en gave til din mormor, bedstemor eller farmor alt efter, hvad du selv har mulighed for at give men også, hvad der er naturligt for dig at give for. Har du derfor lyst til at give for et par få hundrede kroner eller mere, er det bare, hvad du gør.

På vores liste over gaveideer til bedstemor, gaveideer til farmor og gaveideer til mormor har vi selvfølgelig også sørget for at inkludere gaver i forskellige prisklasser. Både til den store 70 års fødselsdagsgave, og den lille ”bare fordi” gave. Uanset hvad der derfor giver mening for dig, er der gode chancer for, at du finder en god gave hos os. Om ikke andet kan det være, at vores gaveideer til bedstemor, farmor og mormor giver dig en masse inspiration til gaver, du selv finder.

 

Forkæl din mormor, bedstemor og farmor med gaver, når du har lyst

Når man bliver mormor, farmor eller bedstemor, er det næsten lige så stort, som når man bliver forældre. Især når det første barnebarn kommer til verden. Forpligtelserne er bare nogle helt andre, og de kan i højere grad bare nyde samværet. Der er derfor ingen tvivl om, at kærligheden til dig er stor, og at det er en kæmpe gave, at du har lyst til at være en del din mormors, farmors eller bedstemors liv.

Glæden bliver endnu større, hvis du en gang imellem har lyst til at give dem en gave eller to, uden der nødvendigvis er en anledning bag. Det er ikke på grund af det materielle aspekt i at give en gave, men fordi det på en anden måde viser (især hvis gaven er personlig), at det betyder meget for dig at have en mormor, farmor eller bedstemor som hende i dit liv.

Det er ikke alle, der er så heldige, at have en mormor at købe en gave til, og som selv ville ønske, at de kunne købe en gave til deres mormor, farmor eller bedstemor.

 

Skab gode minder med gaver til bedstemor, farmor og mormor

Der er ikke noget bedre end at kunne tænke tilbage på nogle gode og sjove stunder sammen. Også når din bedstemor, farmor eller mormor ikke længere er her. Det kan du blandt andet gøre med gaver til mormødre, der har fokus på oplevelser og samvær. Det har vi også fokus på, og derfor kan du enten her på siden eller på en af vores andre gavesider finde gavekort til madsteder, wellnessophold og mange andre gode oplevelsesgaver, som kunne være helt vildt hyggelige at gøre sammen.

Den rigtig gode gave til mormor, farmor og bedstemor er nemlig en gave, som giver jer minder sammen. Så betyder det ikke så meget, hvad det er, du giver, eller hvor meget du giver for. Så længe gaven bare tager udgangspunkt i, at I skal hygge jer og senere kunne tænke tilbage på en rigtig god dag.

Minder er til for at blive skabt – og der er ingen bedre at gøre det med end sin mormor.

 

Gaver til mormor der har alt

Er din mormor typen der bare har alt? Der er ikke noget at sige til, at man får samlet lidt af hvert sammen i løbet af et langt liv, og at hun derfor syntes at have alt. Men men ikke stadig er er nogle gode gaver til hende du kan give? Her får du nogle flere gaveideer, som de fleste bedsteforældre elsker – også de som har alt:

 • Noget til den søde tand – Har din mormor en sød tand, og elsker hun bare søde sager generelt? Så er en æske chokolade, hjemmelavede kager eller andre lækkerier en oplagt gave til hende. Det gode ved at give gaver som denne, er at de kan gives igen og igen.

 • Personlige gaver – En perfekt gave til mormor, er en personlig gave. En gave som du har lagt kærlighed og tanker i, og som hun bliver rigtig glad for. Det kan være alt fra personlige håndklæder med navn till et portræt af familien i en flot ramme.

 • Gode oplevelser med dig – En hyggelig aften eller en dag med forkælelse sammen med børnebørnene, er en sikker vinder som gave til de fleste bedstemødre. Det kan være alt fra en film aften med hygge til noget alternativt som at tage på et flødebollekursus sammen.

 • En gavekurv – En gavekurv med kaffe, vin, en buket blomster og måske endda en god bog, er altid et sikkert hit.

 • Grej til at strikke – Et godt bud på gaver som mormor sætter pris på, er strikkepinde, garn og andet hun kan bruge til at strikke med. Det er noget som skal fornyes jævnligt, og der derfor en super ide. Så kan hun måske endda lave lidt lidt julegaver til sine børn og børnebørn med dem.

 

Hjemmelavede gaver

En anden type gave der egner sig helt perfekt til sine bedsteforældre, er hjemmelavede gaver. En hjemmelavede gave en af børnebørnene har lavet, som kan stå og pryde mormors hjem, og hun kan være stolt af. Det kan være alt fra en hjemmelavet nøglering, til en tegning, til en vase som barnet har malet på. Husk også at lægge et flot kort ved som er underskrevet af barnet personligt.

Er i i det kreative hjørne, kan i også lave en fotocollage med egne billeder – evt. med billeder af hele familien. En fantastisk gave som bedstemor uden tvivl vil have stor glæde af i mange år frem.

 

Klassiske julegaver til mormor

Der er mange forskellige julegaver til mormor du kan give. Mange gange er de klassiske og sikre gaver det rette valg til jul. Her er vores bud på nogle gode gaver du kan give til mormor denne jul – vi håber de kan inspirere dig:

 • En smuk vase – En ny smuk vase er altid en god gave til hjemmet – det kunne evt. være en Kähler vase.

 • Bøger – Er bøger en af de fælles interesser du har med din mormor? Så giv hende en god bog, du ved hun vil elske. Evt. du også har læst, så i kan snakke om den efterfølgende.

 • Sengetøj – Hvis du vil give mormor en lækker julegave, som overvej et sæt Georg Jensen sengetøj.

 • Praktiske ting til ældre – Når man bliver ældre er der nogle praktiske ting, som man får brug for. Det kan være alt fra en pilleæske, til en pedaltræner. Der er masser af forskellige gaver i denne kategori, det handler blot om at vælge en, som lige netop hun har brug for.

 

Vi giver dig de bedste gaveideer til mormor, farmor og bedstemor

Der er ikke noget bedre end at kunne give en gave og bringe glæde hos en, du holder ekstra meget af. Det vil vi meget gerne bidrage til her hos Genialegaver.dk og håber derfor også, at du enten finder den perfekte gave til din bedstemor eller finder en masse inspiration til, hvad du kan finde på.

Det er ikke nogen nem disciplin. Men vi har gjort vores bedste til at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt ved at samle rigtig mange forskellige typer af gaveideer i forskellige prisklasser.

Så uanset om din mormor, bedstemor eller farmor mest er til hygge i køkkenet, hygge bag en symaskine eller hygge i det fri, er der helt sikkert noget til hende. Det gælder også, hvis hun elsker at pynte sig med smykker eller samle et bestemt stel. Vi har tænkt over det hele og måske endda også lidt mere end det, hvilket vi håber, du straks kan se, når du går gennem vores liste. Vi har i hvert fald ikke sparet på ideerne, så det bliver så nemt for dig som overhovedet muligt.

Gaveideerne er alle fra danske forhandlere, som har sikre betalingsløsninger og hurtig levering. Du kan derfor ganske trygt klikke dig videre, da intet er overladt til tilfældighederne.

Vi ønsker din mormor, farmor og bedstemor alt det bedste samt al held og lykke til dig med at finde den bedste gave til hende. Vi håber, I får skabt en masse glæde sammen!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til mormor

Årets bedste og mest populære gaver til mormødre i 2023 er:

 • Personlig plakat
 • Unik skulptur
 • Karikaturtegning af dig og/eller hende
 • Personlige smykke
 • En fotobog med minder og billeder
 • Georg Jensen karklude, håndklæder og sengetøj
 • Lækre hjemmesko
 • Tæppe med ærmer
 • Varmedunk i lammeskind

Find yderligere inspiration til masser af gode gaveideer til mormor, farmor og bedstemor i guiden her.

Der er mange gode gaver du kan give din mormor i julegave. I guiden her har vi fundet 75+ af de bedste og mest populære gaver til hende. Kig dem gerne igennem og se hvilken som passer perfekt til lige netop din mormor.

Denne artikel er anmeldt af Kasper Vest (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne