Gave til mormor, farmor & bedstemor - gode gaveideer

Gave til mormor, farmor & bedstemor – 75+ gode gaveideer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vil du gerne give den bedste gave til mormor, farmor eller bedstemor? Hvis hun er den bedste i hele verden og altid gør dig glad, skal hun selvfølgelig fejres med en god gave. Om hun så har fødselsdag, om det er jul, eller du bare gerne vil forkæle hende, fordi hun er dejlig. Ligesom dig, elsker hun helt sikkert også at modtage gaver!

Der er bare det med kvinder i den alder, at de kan være lidt svære at finde gaver til. Ofte fordi de har det hele og mere til og derfor ikke selv synes, at de behøver noget. Så hvis du har svært ved at finde en gave til mormor, eller en gave til farmor for den sags skyld, har vi samlet en række gaveideer til at hjælpe dig.

Se også vores gaveguides med gode gaver til bedsteforældre samt gaver til forældre.

Årets bedste gaver til mormor 2024

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Personlige smykker med gravering

Få lavet et personligt smykke med gravering, med et minde i. Det kan være et fingeraftryk, en besked, dit barns tegning eller noget helt fjerde - du bestemmer! En fantastisk personlig gave som enhver vil ELSKE at modtage.

Personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker

Disse personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker er den perfekte personlig gave til hende. Hvad enten det er til din mor, datter eller gode veninde. Se det flotte udvalg af halskæder og andre smykker, og design dem med din egen personlige gravering.

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en personlig gave med dette kreative krus! Du kan tilpasse kruset med modtagerens navn og vælge en humoristisk bedømmelse, der beskriver deres karakter eller vaner. Ideel til kaffe- eller teelskere, der værdsætter en sjov start på dagen.

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Birdie luftkvalitetsmåler

Birdie luftkvalitetsmåleren kombinerer moderne design med funktionalitet. Dens unikke form skaber en hyggelig atmosfære i ethvert rum, samtidig med, at den fortæller dig hvornår der skal luftes ud. Perfekt som en dekorativ detalje i stuen, soveværelset eller på kontoret. Denne stilfulde lampe er en ideel gaveidé til dem, der værdsætter æstetik, kvalitet og god luftkvalitet.

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2024

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Krystal smykker

Eksklusive og håndlavede smykker, der kombinerer skønhed og energi. Ideel til den modebevidste og spirituelle. Vælg mellem alt fra chakra smykker til spirituelle smykker.

Personlig chokolade til den du elsker

At give chokolade til vores elskede er en klassisk gave, men personlig chokolade er en kærlighedserklæring, der ikke kan tages fejl af. Her får du nemlig det bedste fra 2 verdener; chokolade og betænksomhed = kærlighed. Vælg mellem personlig chokolade billeder, beskeder og meget mere blandt det flotte udvalg. Du kan også sende det direkte til modtageren.

Du skal være... babyplakat

Denne søde "Du Skal Være..." Babyplakat er en personlig og kærlig gave, og en fantastisk måde at bryde nyheden om en lille ny på. Plakaten kan tilrettes enhver modtager; mormor, onkel, søster osv. Med sit nuttede design og varme budskab, er plakaten en smuk tilføjelse til ethvert børneværelse, og en dejlig måde at byde den lille ny velkommen.

Royal Copenhagen Alfabet kopper

Oplev elegance og kvalitet udvalget af Royal Copenhagen Alfabet porcelænskopper. Perfekt til enhver te- eller kaffeelsker, disse smukt designede kopper tilføjer et strejf af kongelig raffinement til ethvert hjem

Du er den brik som holder os sammen plakat

Du er den brik som holder os sammen plakaten er en anderledes og personlig plakat med en stor betydning. Giv den til din far, mor, bedsteforældre, kæreste, eller anden person i dit liv, du vil vise hvor meget betyder for dig. Du kan selv personliggøre plakaten med navne og tekst.
10% rabatkode: genialegaver2024

Boligtilbehør fra Dottir

Dottir tilbyder smukt nordisk design til hjemmet. Perfekt til dem, der elsker skandinavisk æstetik og håndværk.

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Billeder med graveret træholder

Giv 13 trykte kvalitets fotos sammen med en flot graveret træholder. En skøn personlig gave som aldrig går af mode.

Forgyldt Nordahl Andersen Dagmarkors armbånd forgyldt

Udtryk din tro med stil med dette forgyldte Dagmarkors armbånd. Det delikate design og den tidløse elegance gør det til en meningsfuld og fashionabel accessory, der kan bæres hver dag.
Inkl. gratis gravering

Kraftig Genopladelig Håndholdt støvsuger til bilen

Hold din bil ren og ryddelig med denne genopladelige håndstøvsuger. Denne kraftfulde, men kompakte støvsuger er en fantastisk gave til bilentusiaster og travle forældre.

Smykker med fødselssten

Giv en personlig og betydningsfuld gave med et smykke med fødselssten. Perfekt til at fejre en speciel person eller begivenhed. Vælg mellem alle 12 fødselssten, bogstav, samt om smykket skal være i guld eller sølv.

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Design selv ophæng i træ

Fejr en særlig person i dit liv med "Verdens Bedste" ophæng fra Wooden Factory. Dette hjertevarme og personlige hjemmetilbehør er en fantastisk gaveide til at vise din påskønnelse og kærlighed.

Personlige dørmåtter med tekst og billede

Få lavet en personlige dørmåtte i eget design, som viser hvem der bor på adressen. Udover tekst og navn, kan du designe måtterne med egne billeder, sko, dyr og mange andre ting. Se de mange fede muligheder via linket. Vælg mellem måtter af kokosfibre, gummi og skrabemåtter.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Livets træ med personlig tekst

Dette smukt udførte Livets Træ kan personliggøres med en speciel besked, hvilket gør det til en meningsfuld og unik gave. Et symbol på forbindelse, vækst og familie, det passer perfekt ind i ethvert hjem.

Gaveæsker til hende

Her finder du et fantastisk udvalg af populære gaveæsker til kvinder. De spænder sig fra alt til parfumer, til makeup, til personlig pleje produkter. Er du i tvivl om hvad du skal give i gave, så vælg en gaveæske til hende - det kan du aldrig gå galt i byen med.

Personligt Forklæde med Billede

Gør madlavningen ekstra sjov og personlig med dette unikke forklæde fyldt med ansigter. Vælg dit favoritbillede, og vi vil printe det i et kreativt mønster over hele forklædet. Lavet af 100% polyester, det er både holdbart og let at rengøre. Perfekt som en tankevækkende gave til den madelskende person i dit liv, der ønsker at tilføje et personligt touch til deres køkken.

Ramme til tegninger

Bevar og fremvis dine børns kunstværker med denne innovative tegneramme fra Wooden Factory. Rammen giver dig mulighed for nemt at udskifte tegningerne, så du altid kan udstille de nyeste mesterværker.

Guld Rose - Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Fremkald billeder - En glemt men fantastisk gaveide

Forevig dine minder med professionel billedfremkaldelse. En personlig gave, der varer evigt. Giv evt. billedet i en flot ramme.

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Kvalitets køkkensæt med 5 års garanti

Er nye gryder og pander lige det, der mangler? Onyx laver gryder og pander i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Der er mange forskellige sæt at vælge mellem og dermed gode muligheder for at servere lækker mad.

Tæppe med ærmer - Snug Rug Deluxe

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.

Personligt skærebræt med indgravering

Giv et personligt skærebræt med indgravering i gave! Du vælger selv tekst og evt. andet design du ønske på brættet. Samtidig er der adskillige flotte typer at vælge i mellem.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige hjemmesko

Skab hygge hjemme med disse personlige hjemmesko. Vælg design og tilføj en personlig touch for den ultimative komfort og stil i hjemmet. Fås i beige og blå.

Lamper fra Lights Copenhagen

Opdag en verden af stemningsfuld belysning med Lights Copenhagen. Deres unikke og stilfulde lamper vil lyse ethvert rum op og skabe en hyggelig atmosfære. Perfekt til den designbevidste gave.
Spar op til 20% ved køb af flere

Personlige ure til mænd og kvinder

Få lavet et personligt ur til en du holder af! Det kan være med et billede af modtagerens børn, modtageren selv, et kæledyr eller noget helt fjerde! Du designer selv uret med tekst og billede. Vælg mellem pæne ure til mænd, til kvinder samt sportsure. Vælg også mellem forskellige remme.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

"You Are My Sunshine" Halskæde

Bring solskin ind i dit liv med 'You Are My Sunshine' halskæden. Denne unikke halskæde åbner op og afslører en hjertevarmende besked indeni. Designet i skinnende guld, sølv eller rosa guld finish, kombinerer den elegance med et rørende budskab. Det er en perfekt gave, der symboliserer kærlighed og glæde. Med håndværk af høj kvalitet og et tidløst design er denne halskæde en ideel måde at vise nogen, at de er dit lys i mørket.
15% rabatkode: MYPERSONALGEMS

Airfryere fra Cosori - Kåret som Danmarks bedste airfryer

Airfryerne fra Cosori har både vundet priser og kan samtidig kalde sig Danmarks bedste airfryer, da de har vundet en airfryer bedst i test. Er du på udkig efter en god airfryer af super god kvalitet, så er Cosori airfryeren lige det du leder efter. Se deres udvalg af smarte modeller via linket.
10% rabatkode: GG10

Få malet et personligt maleri

Få malet et personligt maleri - den ultimative personlige gave! Malerierne er både personlige og håndlavede, og malet ud fra det eller de fotos, du vælger. Der lægges stor vægt på detaljer og kvalitet. Læs mere om denne fantastiske gaveide via linket.

Sjove krus & kopper

Et sjovt krus er altid en skøn gave! Og så er den både budgetvenlig, og kan gives til hvem som helst, til stort set enhver anledning. Se her et sjovt udvalg af spændende, anderledes og sjove krus og kopper.

Personligt vintilbehør sæt med navn og billede

Få personliggjort et flot vintilbehør sæt med navn og/eller billede af den heldige modtager. Sættet indeholder proptrækker, prop og dråbefanger og kommer i en flot bambusæske. Den perfekte personlige gave til vin-elskeren!
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Polspotten Lysestager m.m. - Moderne & Kreativ Boligindretning

Polspotten tilbyder et flot udvalg af lysestager, vaser m.m. Med et bredt udvalg af innovative og smukt designede produkter, kan du finde den perfekte gave blandt deres trendy og kreative udvalg.

Fotokalender - Lav din egen kalender med billeder

En fotokalender er en unik og personlig gave, der bringer glæde hele året. Perfekt til at huske særlige øjeblikke.

Få lavet en personlig karikaturtegning med tema

Her har du mulighed for at få lavet en karikaturtegning med valgfrit tema! Tegningen kan være af en, to eller en hel gruppe personer. Temaerne kan være alt fra superhelte, til bryllup, til jul og meget mere. En fantastisk sjov, betænksom og personlig gaveide til stort set enhver lejlighed! Se de mange muligheder via linket,
10% rabatkode: Rabat10

Margit Brandt Lotus Crystal Fyrfadsstage: Elegance til Hjemmet

Tilføj et strejf af elegance til dit hjem med Margit Brandt Lotus Crystal fyrfadsstage. Den smukke amber farve og krystal design skaber en varm og indbydende atmosfære. Den perfekte gave til boligelskeren.

Personlige tegninger af dit kæledyr

Få lavet en tegning af din eller modtagerens kæledyr! Vælg mellem karikatur, vandmaleri og mange flere stilarter. Disse dyre-tegninger er kunstnerisk udførte og tilbyder en unik og personlig gave. Skabt med omsorg og opmærksomhed på detaljer, vil disse tegninger være en elsket tilføjelse til ethvert hjem.

Krystalssæt

Et krystalsæt er en unik gave til den spirituelt interesserede. Vælg mellem forskellige sæt til healing og meditation. Enten sæt som passer til modtagerens stjernetegn, eller som virker til noget specifikt som stress, angst, øget energi osv.
Henter...

Gaver til mormødre, farmødre og bedstemødre

I vores liste over ideer til gaver til mormor, bedstemor og farmor, har vi forsøgt at finde en masse gode gaveideer, som vi ved, vores egne bedstemødre ville blive glade for at få. Du finder alt lige fra en mormor plakat og et perfekt smykke til mormor, til en gave til mormor og farmor der har alt. 

Vi er derfor helt sikre på, at du nok skal finde frem til en gave eller to, uanset om du leder efter en julegave til mormor og farmor, eller en mere personlig gave til mormor eller bedstemor.

Find inspiration fra guiden her, og husk, at mormødre som regel bliver glade, uanset hvad du dukker op med af gave.

 

Hvad giver man i gave til bedstemor, mormor og farmor?

Selvom en mormor, farmor eller bedstemor sjældent forventer særligt meget i gave, kan det nu alligevel være svært at finde den der vildt gode gave til hende. Du er ikke ene om det, da det netop er derfor, vi har brugt tid på at finde gaveideer til dig.

Der er naturligvis de helt klassiske gaver til mormødre såsom lysestager, duge og nyt tøj. Men, hvis du synes, det bliver for kedeligt, kan du i stedet overveje:

 • De populære gaver fra vores liste over gaveideer til mormor, bedstemor og farmor (til alle aldre)

 • Oplevelsesgaver til hende (med kvalitetstid sammen med dig)

 • Hjemmelavet gave til mormor (fotogaver, collage, billeder, malerier, scrapbog osv.)

Der er mange muligheder for at finde en god gave til mormor, farmor eller bedstemor, når først du sætter dig ind i det. Du skal blot åbne op for din kreativitet, så kommer det helt af sig selv. Du kan naturligvis finde inspiration til gaven til mormor i guiden her, hvis du har brug for lidt hjælp.

 

Hvad kan man give i gave til mormor og morfar?

Er det ikke kun din søde mormor, du gerne vil finde en gave til? For synes du også, at din morfar fortjener en god gave? Så er der ingen tvivl om, at de vil elske at få en gave, som de enten begge kan bruge, eller som giver dem mulighed for ekstra kvalitetstid sammen med dig.

Det behøver ikke nødvendigvis være en dyr oplevelsesgave, men kan i stedet være nogle sjove spil både til ude og inde, en dag i skovens tegn eller måske endda et kursus i, hvordan man laver klassisk dansk mad – med dem som læremestre. Sådanne oplevelsesgaver vil de uden tvivl også sætte stor pris på.

Vi har selvfølgelig også inkluderet flere ideer til morfar og mormor gaver, så du har mulighed for at finde en gave, der falder i god jord hos begge.

Se evt. også vores geniale artikel med de bedste gaver til morfar, i tilfælde af, han også skal forkæles med lidt luksus eller en sød gave.

 

Hvad kan man give i gave til mormor fra baby?

Har du en skøn lille guldklump, som bare elsker sin mormor, farmor eller bedstemor over alt på jorden? Så skal du selvfølgelig glæde hende med en gave til mormor fra barnebarn. Intet mindre.

Det behøver ikke være noget dyrt og voldsomt, men kan være en fotobog med billeder af mormor og babyen sammen, et krus med et sødt billede på, en kalender med masser af sjove billeder af guldklumpen eller måske et gavekort til en hyggeweekend med alt inkluderet bare de to sammen.

Det er slet ikke så svært at komme på en rigtig god gave til mormor fra baby, da det som regel bringer glæde at bruge billeder eller lade samvær være en del af gaven.

Uanset hvad du finder på, og om du også kombinerer det med en gaveide til mormor fra vores liste, er vi helt sikre på, at du gør hende mere end glad.

 

Gaver til verdens bedste mormor, farmor og bedstemor

Det er dejligt, at du husker på dine bedsteforældre. For de er nemlig meget vigtige at sætte pris på, da de desværre ikke er her for evigt og desværre nok heller ikke er der i størstedelen af dit voksenliv. Derfor er der ingen tvivl om, at du ved at købe gaver til din farmor, mormor eller bedstemor vil bringe en rigtig stor glæde – for det er nemt at glemme at prioritere.

Vi har derfor samlet de bedste gaver til verdens bedste mormor, farmor og bedstemor, så du nemt og hurtigt kan købe den helt perfekte gave hjem uanset, hvad anledningen er. Vi er sikre på, det ikke tager mange minutter, fra du har kigget listen igennem, til du har besluttet dig for, hvad du gerne vil give. Det er i hvert fald, hvad vi håber, da vi ønsker alt det bedste for din mormor, farmor eller bedstemor.

Du finder derfor blandt andet:

 • Smykker til kvinder – Det kan være et Georg Jensen smykke, eller et med hjerte som hvis din kærlighed til hende.

 • Personlige plakater – Personlige plakater er både søde og sjove, og vil uden tvivl gøre sig godt i bedstefar og bedstemors hjem.

 • Køkkenmaskiner – Hvis din mormor elsker at være i køkkenet, kan en ny køkkenmasmine være den helt rigtige gave til hende.

 • Porcelæn – Særligt Royal Copenhagen er særligt populært og en fremragende gaveide.

 • Personlige gaver til hende – Smykker med indgravering, en fotobog eller personligt chokolade er alle anderledes men super gode gaveforslag.

 • Oplevelser – Giv din mormor et besøg og inviter hende med på en god oplevelse. Det kan du gøre til både hendes fødselsdag, Mors Dag eller bare fordi du har lyst.

Kig gerne på vores gaveideer til farmor, mormor og bedstemor og brug hellere 10 minutter for meget end for lidt, så du kan glæde dig ekstra meget til at give den gave, du finder.

 

Hvor meget giver man for i gave til mormor, farmor og bedstemor?

Er du lidt i tvivl om, hvor meget du skal give for i gaver til farmor, mormor eller bedstemor? Det kan vi godt forstå, da der er meget stor forskel på, hvad der bliver givet for fra familie til familie. Derudover er der også forskel på, om det drejer sig om julegaveideer til mormor, en gave til mormor 70 år, eller om det bare er for at forkæle hende.

Når det så er sagt, skal du naturligvis give en gave til din mormor, bedstemor eller farmor alt efter, hvad du selv har mulighed for at give men også, hvad der er naturligt for dig at give for. Har du derfor lyst til at give for et par få hundrede kroner eller mere, er det bare, hvad du gør.

På vores liste over gaveideer til bedstemor, gaveideer til farmor og gaveideer til mormor har vi selvfølgelig også sørget for at inkludere gaver i forskellige prisklasser. Både til den store 70 års fødselsdagsgave, og den lille ”bare fordi” gave. Uanset hvad der derfor giver mening for dig, er der gode chancer for, at du finder en god gave hos os. Om ikke andet kan det være, at vores gaveideer til bedstemor, farmor og mormor giver dig en masse inspiration til gaver, du selv finder.

 

Forkæl din mormor, bedstemor og farmor med gaver, når du har lyst

Når man bliver mormor, farmor eller bedstemor, er det næsten lige så stort, som når man bliver forældre. Især når det første barnebarn kommer til verden. Forpligtelserne er bare nogle helt andre, og de kan i højere grad bare nyde samværet. Der er derfor ingen tvivl om, at kærligheden til dig er stor, og at det er en kæmpe gave, at du har lyst til at være en del din mormors, farmors eller bedstemors liv.

Glæden bliver endnu større, hvis du en gang imellem har lyst til at give dem en gave eller to, uden der nødvendigvis er en anledning bag. Det er ikke på grund af det materielle aspekt i at give en gave, men fordi det på en anden måde viser (især hvis gaven er personlig), at det betyder meget for dig at have en mormor, farmor eller bedstemor som hende i dit liv.

Det er ikke alle, der er så heldige, at have en mormor at købe en gave til, og som selv ville ønske, at de kunne købe en gave til deres mormor, farmor eller bedstemor.

 

Skab gode minder med gaver til bedstemor, farmor og mormor

Der er ikke noget bedre end at kunne tænke tilbage på nogle gode og sjove stunder sammen. Også når din bedstemor, farmor eller mormor ikke længere er her. Det kan du blandt andet gøre med gaver til mormødre, der har fokus på oplevelser og samvær. Det har vi også fokus på, og derfor kan du enten her på siden eller på en af vores andre gavesider finde gavekort til madsteder, wellnessophold og mange andre gode oplevelsesgaver, som kunne være helt vildt hyggelige at gøre sammen.

Den rigtig gode gave til mormor, farmor og bedstemor er nemlig en gave, som giver jer minder sammen. Så betyder det ikke så meget, hvad det er, du giver, eller hvor meget du giver for. Så længe gaven bare tager udgangspunkt i, at I skal hygge jer og senere kunne tænke tilbage på en rigtig god dag.

Minder er til for at blive skabt – og der er ingen bedre at gøre det med end sin mormor.

 

Gaver til mormor der har alt

Er din mormor typen der bare har alt? Der er ikke noget at sige til, at man får samlet lidt af hvert sammen i løbet af et langt liv, og at hun derfor syntes at have alt. Men men ikke stadig er er nogle gode gaver til hende du kan give? Her får du nogle flere gaveideer, som de fleste bedsteforældre elsker – også de som har alt:

 • Noget til den søde tand – Har din mormor en sød tand, og elsker hun bare søde sager generelt? Så er en æske chokolade, hjemmelavede kager eller andre lækkerier en oplagt gave til hende. Det gode ved at give gaver som denne, er at de kan gives igen og igen.

 • Personlige gaver – En perfekt gave til mormor, er en personlig gave. En gave som du har lagt kærlighed og tanker i, og som hun bliver rigtig glad for. Det kan være alt fra personlige håndklæder med navn till et portræt af familien i en flot ramme.

 • Gode oplevelser med dig – En hyggelig aften eller en dag med forkælelse sammen med børnebørnene, er en sikker vinder som gave til de fleste bedstemødre. Det kan være alt fra en film aften med hygge til noget alternativt som at tage på et flødebollekursus sammen.

 • En gavekurv – En gavekurv med kaffe, vin, en buket blomster og måske endda en god bog, er altid et sikkert hit.

 • Grej til at strikke – Et godt bud på gaver som mormor sætter pris på, er strikkepinde, garn og andet hun kan bruge til at strikke med. Det er noget som skal fornyes jævnligt, og der derfor en super ide. Så kan hun måske endda lave lidt lidt julegaver til sine børn og børnebørn med dem.

 

Hjemmelavede gaver

En anden type gave der egner sig helt perfekt til sine bedsteforældre, er hjemmelavede gaver. En hjemmelavede gave en af børnebørnene har lavet, som kan stå og pryde mormors hjem, og hun kan være stolt af. Det kan være alt fra en hjemmelavet nøglering, til en tegning, til en vase som barnet har malet på. Husk også at lægge et flot kort ved som er underskrevet af barnet personligt.

Er i i det kreative hjørne, kan i også lave en fotocollage med egne billeder – evt. med billeder af hele familien. En fantastisk gave som bedstemor uden tvivl vil have stor glæde af i mange år frem.

 

Klassiske julegaver til mormor

Der er mange forskellige julegaver til mormor du kan give. Mange gange er de klassiske og sikre gaver det rette valg til jul. Her er vores bud på nogle gode gaver du kan give til mormor denne jul – vi håber de kan inspirere dig:

 • En smuk vase – En ny smuk vase er altid en god gave til hjemmet – det kunne evt. være en Kähler vase.

 • Bøger – Er bøger en af de fælles interesser du har med din mormor? Så giv hende en god bog, du ved hun vil elske. Evt. du også har læst, så i kan snakke om den efterfølgende.

 • Sengetøj – Hvis du vil give mormor en lækker julegave, som overvej et sæt Georg Jensen sengetøj.

 • Praktiske ting til ældre – Når man bliver ældre er der nogle praktiske ting, som man får brug for. Det kan være alt fra en pilleæske, til en pedaltræner. Der er masser af forskellige gaver i denne kategori, det handler blot om at vælge en, som lige netop hun har brug for.

 

Vi giver dig de bedste gaveideer til mormor, farmor og bedstemor

Der er ikke noget bedre end at kunne give en gave og bringe glæde hos en, du holder ekstra meget af. Det vil vi meget gerne bidrage til her hos Genialegaver.dk og håber derfor også, at du enten finder den perfekte gave til din bedstemor eller finder en masse inspiration til, hvad du kan finde på.

Det er ikke nogen nem disciplin. Men vi har gjort vores bedste til at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt ved at samle rigtig mange forskellige typer af gaveideer i forskellige prisklasser.

Så uanset om din mormor, bedstemor eller farmor mest er til hygge i køkkenet, hygge bag en symaskine eller hygge i det fri, er der helt sikkert noget til hende. Det gælder også, hvis hun elsker at pynte sig med smykker eller samle et bestemt stel. Vi har tænkt over det hele og måske endda også lidt mere end det, hvilket vi håber, du straks kan se, når du går gennem vores liste. Vi har i hvert fald ikke sparet på ideerne, så det bliver så nemt for dig som overhovedet muligt.

Gaveideerne er alle fra danske forhandlere, som har sikre betalingsløsninger og hurtig levering. Du kan derfor ganske trygt klikke dig videre, da intet er overladt til tilfældighederne.

Vi ønsker din mormor, farmor og bedstemor alt det bedste samt al held og lykke til dig med at finde den bedste gave til hende. Vi håber, I får skabt en masse glæde sammen!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til mormor

Årets bedste og mest populære gaver til mormødre i 2024 er:

 • Personlig plakat
 • Unik skulptur
 • Karikaturtegning af dig og/eller hende
 • Personlige smykke
 • En fotobog med minder og billeder
 • Georg Jensen karklude, håndklæder og sengetøj
 • Lækre hjemmesko
 • Tæppe med ærmer
 • Varmedunk i lammeskind

Find yderligere inspiration til masser af gode gaveideer til mormor, farmor og bedstemor i guiden her.

Der er mange gode gaver du kan give din mormor i julegave. I guiden her har vi fundet 75+ af de bedste og mest populære gaver til hende. Kig dem gerne igennem og se hvilken som passer perfekt til lige netop din mormor.

Denne artikel er anmeldt af Kasper Vest (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne