Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Wellnessophold guide De bedste spa og wellnessophold

Wellnessophold guide: De bedste spa og wellnessophold 2024

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Trænger du til at blive ekstra godt forkælet? Sådan i både krop og sjæl? Det er lige præcis, hvad et wellnessophold kan give dig. Her bliver du behandlet fra top til tå med alt, hvad den kan trække af behandlinger, saunaer og boblebade. Dertil er det ofte også krydret med lækker gastronomi samt et værelse, der indbyder til ren afslapning.

Wellnessophold bliver mere og mere populært blandt danskerne. Så trænger du til ren selvforkælelse, er det bare at hoppe ud i det. Og så er de er formidable som oplevelsesgaver til ham såvel som hende.

Vi har samlet de bedste spa- og wellnessophold, der er i Danmark i øjeblikket. Om du derfor leder efter et wellnessophold i Jylland eller et på Sjælland, finder du det herunder.

Årets bedste wellnessophold 2024

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige

Hotel Viking Aqua, Spa og Wellness ophold for 2

Kom på et lækkert Aqua, Spa og Wellness ophold hos Hotel Viking i Sæby. Vælg mellem fantastiske kur, spa og/eller wellness ophold for 2, med forkælelse helt i top. Hotel Viking har været kåret til Danmarks bedste Spa & Wellness, så du er uden tvivl sikret op oplevelse i absolut topklasse.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.
Ystad, Skåne, Sverige

Rooftop Deluxe spaophold på Hotel Skansen

Forkæl dig selv eller en du holder af med et luksuriøst ophold på Hotel Skansen. Oplevelsen inkluderer et ophold med udsigt fra tagterrassen, hvor du kan nyde den betagende panoramaudsigt og udsøgt service.
Båstad, Skåne, Sverige

Spaophold på Comwell Borupgaard

Forkæl en du holder af med et afslappende spaophold på Comwell Borupgaard. Nyd wellnessfaciliteterne, slap af i de skønne omgivelser og genoplad batterierne. Den ultimative gave til dem, der trænger til lidt selvforkælelse.
Nordsjælland

Spaophold på Torekov Hotell: Luksuriøs Afslapning

Forkæl dig selv eller en du holder af med et spaophold på det eksklusive Torekov Hotell. Nyd de fantastiske faciliteter, behandlinger og den smukke omgivelser. En ideel gaveidé til en romantisk weekend eller en venindetur.
Torekov, Skåne, Sverige

Spaophold i Göteborg: Forkælelse på Jacyz Spa

Nyd et luksuriøst spaophold på Jacyz Spa i Göteborg. Oplev førsteklasses faciliteter og afslappende behandlinger, der vil efterlade dig forfrisket og fornyet. En dejlig gaveidé for par eller venner.
Göteborg, Västra Götaland, Sverige

Spaophold på Hotel Skansen for 2

Tag på en weekendtur over grænsen til Hotel Skansen i Båstad, Sverige. Opholdet byder på en af de bedste spaoplevelser i Sverige. I får en overnatning med 3-retters menu, morgenmadsbuffet, samt fra adgang til spa og badehus.
Båstad, Skåne, Sverige

Wellness ophold for 2 personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.
Danmark - Tyskland - Sverige

3 nætters luksusspaophold på Hotel Budersand

Kom på 3-dages luksusspaophold på Hotel Budersand i Tyskland. I får 3 nætter på et deluxe-dobbeltværelse med privat balkon, velkomstdrinks, luksuriøs morgenbuffet, privat bar på værelset, adgang til spa og meget mere.
Hørnum, Slesvig-Holstein, Tyskland

Getaway & wellness ophold hos Bellinge House

Undslip hverdagens stress med et afslappende wellnessophold på Bellinge House. Denne oplevelse kombinerer luksuriøs indkvartering med afslapning og forkælelse, perfekt for dem, der trænger til en pause og tid til selvforkælelse.
Nykøbing Falster, Sjælland, Danmark

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Oplev et luksuriøst wellnessophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland for 2 personer. Ved ankomst vil der på værelset være fyldte chokolader fra Thy samt håndbrygget øl eller saft fra Staarup Håndbryg. Derudover får i bl.a. 4-retters menu, adgang til spa, stor morgenbuffet og gratis kaffe/varm chokolade/te.
Hurup Thy, Midtjylland

Home Spa Getaway på Langhoff & Juul Boutique Hotel for 2

Tag på et afslappende Home Spa ophold Langhoff & Juul Boutique Hotel i Ebeltoft. Ebeltoft er en fantastisk hyggelige by, og og så har i udsigt over Mols Bjerge, hvor i også kan gå en lang tur og nyde naturen.
Ebeltoft, Midtjylland

Spa ritual & ophold på Hotel Kong Arthur

Et spa ritual & ophold på Hotel Kong Arthur for 2 i København, indebærer bl.a. overnatning på et Spa Executive værelse, 2 timers adgang til Ni’mat Spa med valgfrie spa ritualer, Eksklusive Pañpuri produkter og meget mere. Et fantastisk spaophold som giver et afbræk fra hverdagen på bedste vis.
København, Hovedstaden

Spaophold på Hotel Thinggaard for 2

Et spaophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland byder på en lækker spaoplevelse. I får 3-retters menu, morgenbuffet og fri adgang til Sydthy Kurbad for to personer.
Hurup Thy, Midtjylland

Wellnessophold på Tambohus Kro & Badehotel

Kom på Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel i Nordjylland. Opholdet indkluderer, morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter, 3-retters gourmetmiddag samt adgang til wellness m.m.
Thyholm, Midtjylland

Spaophold på Falkenberg Strandbad: Forkælelse ved Havet

Giv en uforglemmelig spaoplevelse på det idylliske Falkenberg Strandbad. Nyd havudsigt, afslappende behandlinger og lækre retter i de fantastiske omgivelser. En fantastisk gave til dem, der fortjener en pause fra hverdagens stress og jag.
Falkenberg, Halland, Sverige

Velværeophold for 2 på Hvalpsund Færgekro

Et velværeophold for 2 på Hvalpsund Færgekro er den perfekte oplevelsesgave, til parret som trænger til at slappe af i hyggelige omgivelser. Opholdet indebærer bl.a. 4-retters middag, adgang til spaområde, overnatning på dobbeltværelse med egen balkon og meget mere.
Farsø, Nordjylland

Familieophold hos DGI Huset Herning

Tag familien med på et skønt familieophold hos DGI Huset Herning. I vil bl.a. få entré til Baboon City for 4 personer, adgang til moderne fitnessafdeling, badminton og bordtennis samt wellnessafdelingen.
Herning, Midtjylland

Forkælelsesophold hos DGI Huset Herning for 2

Dette forkælelsesophold hos DGI Huset i Herning for 2, er den perfekte oplevelsesgave til din partner! I skal overnatte i et lækkert dobbeltværelse, og får samtidig adgang til vandkulturhuset og wellness samt fitness. Dertil er der også morgenbuffet samt en times par massage med i købet.
Herning, Midtjylland

Spaophold på Fjordgaarden for 2

Et spaophold på Fjordgaarden byder udover en overnatning også på adgang til kurbad, stor morgenbuffet, 2 retters menu i restauranten og gratis lånecykler. En spaoplevelse som uden tvivl får jer ned i gear og ladet jeres batterier op.
Ringkøbing, Midtjylland

Wellnessophold hos DGI Huset Herning for 2

Tag en eller flere overnatninger på et dobbeltværelse i DGI Huset Herning. Udover overnatning får i også adgang til både wellness og aktiviteter, samt lækker morgenmad.
Herning, Midtjylland

Bad & Massage Weekend

Overrask din elskede med en afslappende Bad & Massage Weekend. Nyd velværen fra terapeutiske bade og afslappende massage. En gave, der garanterer total afslapning og velvære.
Malmö, Sverige
Henter...

Hvad kan man forvente af et wellnessophold i Danmark?

… Alt lige fra luksus til simpel forkælelse. For det kommer an på, hvad du er til, og hvad du gerne vil give for et wellnessophold. Tager du for eksempel og overrasker konen derhjemme med et ophold for par på Hotel Vejle Fjord får I begge, alt hvad den kan trække af luksus. For ikke alene er omgivelserne helt i top både ude og inde – det er behandlingerne og faciliteterne også.

Behøver det ikke være så luksuriøst, kan du i stedet få et ophold på Hotel Thinggaard med adgang til Sydthy Kurbad, hvor der er alt lige fra saunaer og vildtmarksbade til wellness yourself og ægyptisk bad.

Du kan derfor forvente en hel masse, hvis du er parat til at give lidt ekstra for god selvforkælelse. Uanset om du vælger et wellnessophold i København eller et wellnessophold i Nordjylland.

 

Hvad koster et wellnessophold?

Det er som at spørge, hvad et hotelophold koster. For der er stor forskel på, hvad du kan få for pengene – og ikke mindst hvad du selv har lyst til at få for pengene. Vil du gerne gå all in og komme afsted på et luksus spa- og wellnessophold, hvor der ikke mangler noget som helst, koster det naturligvis også en større sum penge. Til gengæld skal du ikke tænke på noget som helst andet end bare at slappe af og nyde det.

Dertil kan du også komme afsted på et wellnessophold, der ikke koster det hvide ud af øjnene, men hvor der til gengæld er skruet lidt ned for behandlinger, omgivelserne eller kvaliteten af maden.

Fælles for alle typer af wellness- og spaophold er dog, at forkælelse er i fokus. Så du kan være fuldstændig sikker på, at uanset hvad du booker, kommer du til at slappe fuldstændigt af og lade op til hverdagen igen.

Tag gerne et kig på de forskellige wellness- og weekendophold for 2, vi har listet nedenfor og se, om ikke du kan finde et eller måske to, som du kan forkæle dig selv og en anden med.

 

Hvorfor tage afsted på et ophold med wellness?  

Hygge er noget, vi danskere generelt er rigtig gode til. Men når det kommer til selvforkælelse i form af massage, ansigtsbehandlinger, spabade og lignende, halter det en smule. Ikke nødvendigvis fordi vi danskere er nærige – men fordi vi er for dårlige til at prioritere vores kroppe.

Vil du gerne gøre noget ekstra godt for dig selv og prioritere din krops ve og vel, kan du med fordel tage afsted på et wellnessophold. Her har du nemlig mulighed for at få løsnet op i de spændinger, du har oparbejdet gennem længere tid samt koble fuldstændigt af fra alt, der hedder nyheder, SMS’er og sociale medier. Du kan bare nyde dit og eventuelt en andens selskab, mens I passer godt på hinanden og jeres kroppe.

Wellness er noget, alle burde gøre et par gange om året, da det frigiver så meget stress og giver så meget overskud, at det kan mærkes helt ind i knoglerne.

Lyder det som noget for dig? Så se at få booket det wellnessophold, som du så længe gerne har villet afsted på!

 

Kom afsted på en romantisk oplevelse med wellness for 2

Er det første gang, du overvejer at tage afsted på et wellnessophold, kan det i første omgang godt være en smule grænseoverskridende. Men, når først din krop rammer det varme vand, eller du sætter dig ind i saunaen og lader den gøre sit arbejde, forsvinder blufærdigheden – og i stedet kan du fokusere på bare at nyde det.

Den bedste måde at nyde et wellnessophold på er sammen med en partner eller en rigtig tæt ven eller veninde, som bare fortjener det bedste. For det er fantastisk at kunne nyde den gode oplevelse sammen.

Et ophold med wellness kan være meget romantisk sammen med en partner, hvis det er med lækker mad, skønne behandlinger og et værelse, som indbyder til kvalitetstid. Trænger I derfor til at komme lidt væk fra hverdagen, kan det give et godt boost både til hinanden, kærligheden og den hverdag, der venter efter opholdet.

 

Hvor finder man et godt wellnessophold tilbud?

Lige her på vores side! Vi har i hvert fald udvalgt forskellige wellnessophold, som vi ved af og til også kommer på tilbud. Hvornår de gør det, er desværre ikke noget, vi har indflydelse på, da det er op til udbyderen og selve hotellet at beslutte.

Dog gør vi vores ypperste for at finde de bedste wellnessophold deals, så du nemt og hurtigt både kan finde et billigt wellnessophold men også et, der lever op til de forventninger du har.

Hold derfor gerne et løbende øje med siden her, så du ikke går glip af de bedste tilbud – for hvem ved, om der dukker et tilbud op, der er så godt, at du måske kan komme afsted på hele to ophold?

 

Hvad er forskellen på et spaophold og et wellnessophold?

I store træk er der egentligt ikke den store forskel på et spaophold og et wellnessophold. I hvert fald ikke når det kommer til typen af behandlinger og de bassiner og saunaer, der tilbydes på stedet.

I modsætning til et spaophold indebærer et wellnessophold ikke nødvendigvis spabad. Det kan sagtens bestå af massage, ansigtsbehandlinger, yoga og andre afstressende elementer. Er du derfor ikke så meget til at skulle hoppe i en badedragt eller et par badebukser, kan det være en fordel at se nærmere på wellness i stedet for spaophold.

 

Hvor i Danmark finder man det bedste wellnessophold?

Vil du gerne give den bedste mulige gave til kæresten? Eller går du bare all in, når du kigger på oplevelser for 2? Så kan du med fordel overveje et ophold ved Vejle Fjord, da hotellet er et af de absolut bedste i Danmark. De har gennem flere år specialiseret sig i wellness, hvilket der er kommet et topniveau ud af. Det er også et af de dyreste steder, du kan komme på et ophold – til gengæld får du virkelig også noget for pengene.

Når du ikke opholder dig indenfor i spaområdet, behandlingsområdet eller i restauranten, kan du blive forkælet med de smukkeste omgivelser udenfor. Her finder du nemlig Vejle Fjord samt Træskohage Fyr, som stille og charmerende står og våger over fjorden. Selv på overskyede dage er området ved hotellet ganske smukt og idyllisk – og det tæller også med i helhedsoplevelsen.

Er der langt til Hotel Vejle Fjord for dig, eller vil du gerne prøve noget andet end et wellnessophold i Jylland, kan du også sagtens finde fremragende ophold til kæresten og dig på Fyn og Sjælland.

Så det er bare med at gå på udkig i de mange forskellige ophold, der findes. Så er vi helt sikre på, at du nok skal finde det, der for dig er det bedste ophold!

 

Kan man komme afsted på et wellnessophold alene?

Wellness er ofte noget, der bliver solgt som en pakke for 2. Men sådan behøver det ikke være. For kan du godt lide dit eget selskab, eller har du bare brug for at komme væk fra det hele og kun tænke på dig selv, kan du sagtens tage af sted alene.

Flere af hotellerne tilbyder også enkeltmandsværelser og behandlingstilbud til enkeltpersoner. Der er derfor på ingen måder noget mærkeligt i at tage alene afsted. Det kan på mange måder også være sundt, hvis du generelt er vant til at være meget på eller tage ansvar for andre.

Samtlige ophold her på siden er også tiltænkt både singler og folk i forhold, som har brug for at trække stikket selv. Det gælder også, selvom der måske står ”ophold for 2” – for når du klikker dig videre, kommer der flere muligheder op, som du frit kan vælge mellem.

Vi håber, vi har inspireret dig til at tage sidste skridt til at forkæle dig selv.

 

Oplev hele Danmark med wellness

Har du ikke fået set alt det af Danmark, som du gerne vil? Så er det heldigt, at du sagtens kan kombinere det med wellness. Der findes nemlig efterhånden hoteller, kroer med mere rundt om i hele Danmark, som tilbyder den ene lækre wellness oplevelse efter den anden. Det er en oplagt mulighed for dig til at komme rundt i det danske land på – for hvilken bedre måde er der at opleve Danmark på end at gøre det med massage, god mad og saunaer?

Mangler du et sted at starte, er det bare at finde et sted på Nordsjælland eller Nordjylland og så ellers bevæge dig vest- eller østpå. Så får du på et tidspunkt oplevet de mange smukke kyster, fjorde og skove, som Danmark har at byde på.

Gør det gerne sammen med en, du holder af, så I sammen får nogle rigtig gode oplevelser ind på kontoen. Det er langt mere værd end film på sofaen, de rigtige møbler i stuen og det nye badeværelse. Det er oplevelserne og minderne, der i sidste ende definerer jeres liv.

 

Få masser af inspiration til wellnessophold for 2 hos os!

Gaver fås i mange forskellige indpakninger og former og bringer stort set altid meget glæde hos modtageren. Det er blandt grunden til, hvorfor vi elsker at beskæftige os med gaveideer og inspiration til dette.

Det er derfor vores største og inderste ønske, at du finder en luksus gave til hende, et wellnessophold med massage til dig selv eller bare en ekstra særlig gave til ham eller hende, der fortjener lidt ekstra.

Et wellnessophold er på mange måder også den ultimative måde at vise din kærlighed til din partner på eller til det tætte venskab, du har med din bedste ven eller veninde. For det er intimt at give eller sammen tage af sted på sådan et ophold.

Netop derfor har vi også gjort os meget umage med de wellnessophold, vi har udvalgt her på siden. For de er bestemt ikke valgt tilfældigt ud – det er ophold, hvor vi ved, der er styr på sagerne, og hvor du kan forvente, at forkælelse og afslapning er i højsædet.

Finder du et wellnessophold på Fyn, i Jylland eller på Sjælland, som du bare må give eller komme afsted på, kan du trygt købe det. For vi linker kun til pålidelige og anerkendte udbydere. Så snart du derfor har klikket i kurven og betalt for opholdet, kan du være sikker på at modtage gavekortet på mail eller en bekræftelse om, at det er på vej med posten.

Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse og håber, at det giver den ro og afslapning, som der er brug for.

 

Glem ikke at tage et kig på vores øvrige gaveideer!

Vil du gerne forkæle dig selv eller en anden med noget ekstra? Så har vi også et væld af andre fede gaveideer, som du kan give sammen med opholdet – eller på et senere tidspunkt for den sags skyld.

Der er til alle aldersgrupper, livsbegivenheder og anledninger. Så det er bare at gå på udkig så tosset, som du vil. Om det er til ham eller hende er heller ingen udfordring, da vi har til begge dele. Se f.eks. vores guide med de bedste oplevelser i København, eller de bedste glamping steder i Danmark.

Vi elsker som sagt gaver og at glæde andre. Så vi håber, du sammen med et wellnessophold kan glæde den eller de, som du holder rigtig meget af.

Rigtig god gavejagt. Og pas på! Wellness kan godt gå hen og blive vanedannende!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om wellnessophold

Der findes rigtig mange gode spa- og wellnessophold i både Danmark, Tyskland og Sverige. Vi har samlet årets bedste her, i en gennemført og komprimeret guide.

I guiden over de bedste spa- og wellnessophold, finder du ikke kun årets absolut bedste wellness oplevelser. Du finder også super gode deals, så du kan finde dem til de mest fordelagtige priser.

Et gavekort til en et wellnessophold kan gives til stort set alle par. De er særligt gode som fællesgaver til par i bryllupsgave, julegave, eller ved jubilæum. De er dog også gode som en romantisk gave til din partner – det kan være som fødselsdagsgave, års dags gave eller gave til valentinsdag.

Denne artikel er anmeldt af Kevin Jørgensen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne