Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Wellnessophold guide De bedste spa og wellnessophold

Wellnessophold guide: De bedste spa og wellnessophold 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Trænger du til at blive ekstra godt forkælet? Sådan i både krop og sjæl? Det er lige præcis, hvad et wellnessophold kan give dig. Her bliver du behandlet fra top til tå med alt, hvad den kan trække af behandlinger, saunaer og boblebade. Dertil er det ofte også krydret med lækker gastronomi samt et værelse, der indbyder til ren afslapning.

Wellnessophold bliver mere og mere populært blandt danskerne. Så trænger du til ren selvforkælelse, er det bare at hoppe ud i det.

Vi har samlet de bedste spa- og wellnessophold, der er i Danmark i øjeblikket. Om du derfor leder efter et wellnessophold i Jylland eller et på Sjælland, finder du det herunder.

Årets bedste wellnessophold 2021​

3 nætters luksusspaophold på Hotel Budersand

Kom på 3-dages luksusspaophold på Hotel Budersand i Tyskland. I får 3 nætter på et deluxe-dobbeltværelse med privat balkon, velkomstdrinks, luksuriøs morgenbuffet, privat bar på værelset, adgang til spa og meget mere.

Fra: 11.250,00 DKK

Getaway & Spa på Kurhotel Skodsborg

Inviter din bedre halvdel på en hverdags-getaway på Kurhotel Skodsborg på Sjælland. I får fri adgang til spa- og fitnesscenter, morgenmad, Nordic afternoon tea og en valgfri aftenret hver.

Fra: 2.099,00 DKK

Luksus spaophold – Orient Deluxe på Alter Meierhof

Her får du et Orient Deluxe wellnessophold på Alter Meierhof i Tyskland, ud over det sædvanlige. I får 2 overnatninger i stilfuldt “Meierhof”-dobbeltværelse, 3 retters menu, 6-retters menu i hotellets Michelin-restaurant “Meierei Dirk Luther”, Full Body-massage for 2, Hamam-ceremony for 2, Kropsbehandling for 2 m.m.

Fra: 11.059,00 DKK

Luksus spaophold på HimmerLand

Tag på et luksus spaophold på HimmerLand i Nordjylland, et af Danmarks bedste spa- & golfresorts. I får en overnatning i et værelse med god udsigt, 9 serveringer i HimmerRiget, morgenbuffet, entre til spa, spabehandling for 2 personer inkl. en gave samt meget mere.

Fra: 4.620,00 DKK

Luksus spaophold på THE THIEF

Tag til Oslo på spaophold hos THE THIEF, hvor i vil opleve wellnessoplevelse i luksusstil. I får en overnatning på et deluxe værelse, 50 minutters massage, adgang til spa og gym, samt morgenmad.

Fra: 4.450,00 DKK

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Oplev et luksuriøst wellnessophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland for 2 personer. Ved ankomst vil der på værelset være fyldte chokolader fra Thy samt håndbrygget øl eller saft fra Staarup Håndbryg. Derudover får i bl.a. 4-retters menu, adgang til spa, stor morgenbuffet og gratis kaffe/varm chokolade/te.

Fra: 2.596,00 DKK

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Kom pa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel i Helsingør, hvor opholdet starter med et glas champagne. I får et superior værelse med havudsigt, 5 retters servering, fri morgenbuffet og entré til både indendørs og udendørs spa faciliteter.

Fra: 4.295,00 DKK

Spaophold på Alter Meierhof 5-stjernet luksushotel

Inviter kæresten, manden eller konen på et lækkert spaophold i Tyskland, på  det 5 stjernet hotel Alter Meierhof. I får bl.a. gourmet morgenbuffet, 3-retters menu, fri adgang til hotellets thermal spa, 1 x lagune spabad eller en en papaya-peeling i det orientalske Rasul-dampbad for 2 personer m.m.

Fra: 2.989,00 DKK

Spaophold på Fjordgaarden

Tag på et skønt spaophold p Fjordgaarden i Ringkøbing. Oplevelsen indebærer 2-retters menu, fri adgang til kurbad, stor morgenbuffet, gratis lånecykler og meget mere.

Fra: 2.458,00 DKK

Spaophold på HimmerLand

Tag på et dejligt spaophold på HimmerLand spa- og golfresort i Jylland. HimmerLand er et af Danmarks nyeste & fineste sparesorts. I får et lækkert værelse med god udsigt, entre til spa, fri adgang til badelandet & fitnesscenteret samt morgenbuffet.

Fra: 1.400,00 DKK

Spaophold på Hotel Skansen

Tag på en weekendtur over grænsen til Hotel Skansen i Båstad, Sverige. Opholdet byder på en af de bedste spaoplevelser i Sverige. I får en overnatning med 3-retters menu, morgenmadsbuffet, samt fra adgang til spa og badehus.

Fra: 2.340,00 DKK

Spaophold på Hotel Thinggaard

Et spaophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland byder på en lækker spaoplevelse. I får 3-retters menu, morgenbuffet og fri adgang til Sydthy Kurbad for to personer.

Fra: 2.196,00 DKK

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Tag på den ultimative Spa-oplevelse med din eneste ene, på Kurhotel Skodsborg Spa. I får 3-retters middag, morgenbuffet, fri adgang til Spa- & Fitnesscenter og meget mere.

Fra: 2.400,00 DKK

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.

Fra: 2.799,00 DKK

Tid for 2 på Alter Meierhof

Tag på en fantastisk spaophold til Tyskland på Alter Meierhog, med personen du holder aller mest af. I får to overnatninger i stilfuldt “Meierhof” dobbeltværelse, en flaske mousserende vin, fri adgang til hotellers thermal spa, 4-retters candlelight dinner, 1 x hamam ceremoni for 2 på en time, samt en overraskelse og meget mere.

Fra: 6.950,00 DKK

Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Kom på Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel i Nordjylland. Opholdet indkluderer, morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter, 3-retters gourmetmiddag samt adgang til wellness m.m.

Fra: 1.998,00 DKK

You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel

You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel, er en fantastisk afslappende oplevelse med din partner. I skal overnatte i et superior-dobbeltværelse, får 3-retters middag i Restaurant Marienlyst, adgang til morgenspa og saunagus på afrejsedagen, fri adgang til Casino og bliver ellers bare vartet op.

Fra: 3.295,00 DKK

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

En overnatining i et luksuriøst glampingtelt for 2 personer, hos Thorséng Nature Resort i Svendborg på Fyn. Oplevelsen inkluderer all-inclusive 100% økologisk anti-inflamatorisk cuisine, adgang til wellness faciliteter som sauna, dampbad og varmtvandsbassin, samt privat strand og meget mere.

Fra: 5.490,00 DKK

Romantisk Spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder, er en af de mest romantiske gaver til hende du kan give. Inviter hende på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus gaver til hende.

Fra: 1.500,00 DKK

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.

Fra: 299,00 DKK

Luksus cruise for 2

Et luksus cruise for 2 på Oslobåden. I får 2 overnatninger på Oslobåden som er fyldt med skønne aktiviteter for par. Dertil får i tid til at opleve Oslo. Turen indebærer gratis morgenmad og en luksuskahyt på båden.

Fra: 1.995,00 DKK

Wellness Ophold For 2 Personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.

Fra: 1.499,00 DKK

Romantisk Spaophold på HimmerLand

HimmerLand golf og spa resort, er et prisvindende resort som båder har hotel, spa,  bowlingbane, badeland og meget mere. Derudover er de anerkendt for deres golfanlæg, hvor de også har afholdt den international golf turnering ”Made In Denmark” flere gange. Opholdet inkluderer: Overnatning i dobbeltværelse, Nordic Spa entré, 3 retter middag, m.m.

Fra: 2.390,00 DKK

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Overrask din bedre halvdel med et gavekort til et lækker spaophold på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet badehotel, med flot udsigt udover vandet. De fik i 2019 prisen ‘Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. En af de mest fantastiske oplevelsesgaver til ham eller hende, som trænger til lidt forkælelse på Nordsjælland.

Fra: 3.695,00 DKK

Hvad kan man forvente af et wellnessophold i Danmark?

… Alt lige fra luksus til simpel forkælelse. For det kommer an på, hvad du er til, og hvad du gerne vil give for et wellnessophold. Tager du for eksempel og overrasker konen derhjemme med et ophold for par på Hotel Vejle Fjord får I begge, alt hvad den kan trække af luksus. For ikke alene er omgivelserne helt i top både ude og inde – det er behandlingerne og faciliteterne også.

Behøver det ikke være så luksuriøst, kan du i stedet få et ophold på Hotel Thinggaard med adgang til Sydthy Kurbad, hvor der er alt lige fra saunaer og vildtmarksbade til wellness yourself og ægyptisk bad.

Du kan derfor forvente en hel masse, hvis du er parat til at give lidt ekstra for god selvforkælelse. Uanset om du vælger et wellnessophold i København eller et wellnessophold i Nordjylland.

 

Hvad koster et wellnessophold?

Det er som at spørge, hvad et hotelophold koster. For der er stor forskel på, hvad du kan få for pengene – og ikke mindst hvad du selv har lyst til at få for pengene. Vil du gerne gå all in og komme afsted på et ophold, hvor der ikke mangler noget som helst, koster det naturligvis også en større sum penge. Til gengæld skal du ikke tænke på noget som helst andet end bare at slappe af og nyde det.

Dertil kan du også komme afsted på et wellnessophold, der ikke koster det hvide ud af øjnene, men hvor der til gengæld er skruet lidt ned for behandlinger, omgivelserne eller kvaliteten af maden.

Fælles for alle typer af wellness- og spaophold er dog, at forkælelse er i fokus. Så du kan være fuldstændig sikker på, at uanset hvad du booker, kommer du til at slappe fuldstændigt af og lade op til hverdagen igen.

Tag gerne et kig på de forskellige wellness- og weekendophold for 2, vi har listet nedenfor og se, om ikke du kan finde et eller måske to, som du kan forkæle dig selv og en anden med.

 

Hvorfor tage afsted på et ophold med wellness?  

Hygge er noget, vi danskere generelt er rigtig gode til. Men når det kommer til selvforkælelse i form af massage, ansigtsbehandlinger, spabade og lignende, halter det en smule. Ikke nødvendigvis fordi vi danskere er nærige – men fordi vi er for dårlige til at prioritere vores kroppe.

Vil du gerne gøre noget ekstra godt for dig selv og prioritere din krops ve og vel, kan du med fordel tage afsted på et wellnessophold. Her har du nemlig mulighed for at få løsnet op i de spændinger, du har oparbejdet gennem længere tid samt koble fuldstændigt af fra alt, der hedder nyheder, SMS’er og sociale medier. Du kan bare nyde dit og eventuelt en andens selskab, mens I passer godt på hinanden og jeres kroppe.

Wellness er noget, alle burde gøre et par gange om året, da det frigiver så meget stress og giver så meget overskud, at det kan mærkes helt ind i knoglerne.

Lyder det som noget for dig? Så se at få booket det wellnessophold, som du så længe gerne har villet afsted på!

 

Kom afsted på en romantisk oplevelse med wellness for 2

Er det første gang, du overvejer at tage afsted på et wellnessophold, kan det i første omgang godt være en smule grænseoverskridende. Men, når først din krop rammer det varme vand, eller du sætter dig ind i saunaen og lader den gøre sit arbejde, forsvinder blufærdigheden – og i stedet kan du fokusere på bare at nyde det.

Den bedste måde at nyde et wellnessophold på er sammen med en partner eller en rigtig tæt ven eller veninde, som bare fortjener det bedste. For det er fantastisk at kunne nyde den gode oplevelse sammen.

Et ophold med wellness kan være meget romantisk sammen med en partner, hvis det er med lækker mad, skønne behandlinger og et værelse, som indbyder til kvalitetstid. Trænger I derfor til at komme lidt væk fra hverdagen, kan det give et godt boost både til hinanden, kærligheden og den hverdag, der venter efter opholdet.

 

Hvor finder man et godt wellnessophold tilbud?

Lige her på vores side! Vi har i hvert fald udvalgt forskellige wellnessophold, som vi ved af og til også kommer på tilbud. Hvornår de gør det, er desværre ikke noget, vi har indflydelse på, da det er op til udbyderen og selve hotellet at beslutte.

Dog gør vi vores ypperste for at finde de bedste wellnessophold deals, så du nemt og hurtigt både kan finde et billigt wellnessophold men også et, der lever op til de forventninger du har.

Hold derfor gerne et løbende øje med siden her, så du ikke går glip af de bedste tilbud – for hvem ved, om der dukker et tilbud op, der er så godt, at du måske kan komme afsted på hele to ophold?

 

Hvad er forskellen på et spaophold og et wellnessophold?

I store træk er der egentligt ikke den store forskel på et spaophold og et wellnessophold. I hvert fald ikke når det kommer til typen af behandlinger og de bassiner og saunaer, der tilbydes på stedet.

I modsætning til et spaophold indebærer et wellnessophold ikke nødvendigvis spabad. Det kan sagtens bestå af massage, ansigtsbehandlinger, yoga og andre afstressende elementer. Er du derfor ikke så meget til at skulle hoppe i en badedragt eller et par badebukser, kan det være en fordel at se nærmere på wellness i stedet for spaophold.

 

Hvor i Danmark finder man det bedste wellnessophold?

Vil du gerne give den bedste mulige gave til kæresten? Eller går du bare all in, når du kigger på oplevelser for 2? Så kan du med fordel overveje et ophold ved Vejle Fjord, da hotellet er et af de absolut bedste i Danmark. De har gennem flere år specialiseret sig i wellness, hvilket der er kommet et topniveau ud af. Det er også et af de dyreste steder, du kan komme på et ophold – til gengæld får du virkelig også noget for pengene.

Når du ikke opholder dig indenfor i spaområdet, behandlingsområdet eller i restauranten, kan du blive forkælet med de smukkeste omgivelser udenfor. Her finder du nemlig Vejle Fjord samt Træskohage Fyr, som stille og charmerende står og våger over fjorden. Selv på overskyede dage er området ved hotellet ganske smukt og idyllisk – og det tæller også med i helhedsoplevelsen.

Er der langt til Hotel Vejle Fjord for dig, eller vil du gerne prøve noget andet end et wellnessophold i Jylland, kan du også sagtens finde fremragende ophold til kæresten og dig på Fyn og Sjælland.

Så det er bare med at gå på udkig i de mange forskellige ophold, der findes. Så er vi helt sikre på, at du nok skal finde det, der for dig er det bedste ophold!

 

Kan man komme afsted på et wellnessophold alene?

Wellness er ofte noget, der bliver solgt som en pakke for 2. Men sådan behøver det ikke være. For kan du godt lide dit eget selskab, eller har du bare brug for at komme væk fra det hele og kun tænke på dig selv, kan du sagtens tage af sted alene.

Flere af hotellerne tilbyder også enkeltmandsværelser og behandlingstilbud til enkeltpersoner. Der er derfor på ingen måder noget mærkeligt i at tage alene afsted. Det kan på mange måder også være sundt, hvis du generelt er vant til at være meget på eller tage ansvar for andre.

Samtlige ophold her på siden er også tiltænkt både singler og folk i forhold, som har brug for at trække stikket selv. Det gælder også, selvom der måske står ”ophold for 2” – for når du klikker dig videre, kommer der flere muligheder op, som du frit kan vælge mellem.

Vi håber, vi har inspireret dig til at tage sidste skridt til at forkæle dig selv.

 

Oplev hele Danmark med wellness

Har du ikke fået set alt det af Danmark, som du gerne vil? Så er det heldigt, at du sagtens kan kombinere det med wellness. Der findes nemlig efterhånden hoteller, kroer med mere rundt om i hele Danmark, som tilbyder den ene lækre wellness oplevelse efter den anden. Det er en oplagt mulighed for dig til at komme rundt i det danske land på – for hvilken bedre måde er der at opleve Danmark på end at gøre det med massage, god mad og saunaer?

Mangler du et sted at starte, er det bare at finde et sted på Nordsjælland eller Nordjylland og så ellers bevæge dig vest- eller østpå. Så får du på et tidspunkt oplevet de mange smukke kyster, fjorde og skove, som Danmark har at byde på.

Gør det gerne sammen med en, du holder af, så I sammen får nogle rigtig gode oplevelser ind på kontoen. Det er langt mere værd end film på sofaen, de rigtige møbler i stuen og det nye badeværelse. Det er oplevelserne og minderne, der i sidste ende definerer jeres liv.

 

Få masser af inspiration til wellnessophold for 2 hos os!

Gaver fås i mange forskellige indpakninger og former og bringer stort set altid meget glæde hos modtageren. Det er blandt grunden til, hvorfor vi elsker at beskæftige os med gaveideer og inspiration til dette.

Det er derfor vores største og inderste ønske, at du finder en luksus gave til hende, et wellnessophold med massage til dig selv eller bare en ekstra særlig gave til ham eller hende, der fortjener lidt ekstra.

Et wellnessophold er på mange måder også den ultimative måde at vise din kærlighed til din partner på eller til det tætte venskab, du har med din bedste ven eller veninde. For det er intimt at give eller sammen tage af sted på sådan et ophold.

Netop derfor har vi også gjort os meget umage med de wellnessophold, vi har udvalgt her på siden. For de er bestemt ikke valgt tilfældigt ud – det er ophold, hvor vi ved, der er styr på sagerne, og hvor du kan forvente, at forkælelse og afslapning er i højsædet.

Finder du et wellnessophold på Fyn, i Jylland eller på Sjælland, som du bare må give eller komme afsted på, kan du trygt købe det. For vi linker kun til pålidelige og anerkendte udbydere. Så snart du derfor har klikket i kurven og betalt for opholdet, kan du være sikker på at modtage gavekortet på mail eller en bekræftelse om, at det er på vej med posten.

Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse og håber, at det giver den ro og afslapning, som der er brug for.

 

Glem ikke at tage et kig på vores øvrige gaveideer!

Vil du gerne forkæle dig selv eller en anden med noget ekstra? Så har vi også et væld af andre fede gaveideer, som du kan give sammen med opholdet – eller på et senere tidspunkt for den sags skyld.

Der er til alle aldersgrupper, livsbegivenheder og anledninger. Så det er bare at gå på udkig så tosset, som du vil. Om det er til ham eller hende er heller ingen udfordring, da vi har til begge dele. Se f.eks. vores guide med de bedste oplevelser i København, eller de bedste glamping steder i Danmark.

Vi elsker som sagt gaver og at glæde andre. Så vi håber, du sammen med et wellnessophold kan glæde den eller de, som du holder rigtig meget af.

Rigtig god gavejagt. Og pas på! Wellness kan godt gå hen og blive vanedannende!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om wellnessophold

Der findes rigtig mange gode spa- og wellnessophold i både Danmark, Tyskland og Sverige. Vi har samlet årets bedste her, i en gennemført og komprimeret guide.

I guiden over de bedste spa- og wellnessophold, finder du ikke kun årets absolut bedste wellness oplevelser. Du finder også super gode deals, så du kan finde dem til de mest fordelagtige priser.

Et gavekort til en et wellnessophold kan gives til stort set alle par. De er særligt gode som fællesgaver til par i bryllupsgave, julegave, eller ved jubilæum. De er dog også gode som en romantisk gave til din partner – det kan være som fødselsdagsgave, års dags gave eller gave til valentinsdag.

Denne artikel er anmeldt af Kevin Jørgensen (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.