Among Us julekalender + Årets bedste alternativer

Among Us julekalender 2024 + Årets bedste alternativer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er Among Us det hele store lige nu? Måske det endda tager fokus fra Minecraft eller andre lignende spil? Så er der ingen tvivl om, at en Among Us julekalender er det helt rette at give til dit barn.

Er rummet endda også noget, der optager den lille lige nu, er der slet ingen tvivl om, at du må sætte i gang med at købe en Among Us julekalender 2024 . Der venter 24 spændende overraskelser, der sætter godt gang i fantasien.

Vil du gerne have hjælp til at finde en online? Så se mere på vores liste herunder.

Årets Among Us julekalender 2024 + alternativer

Among Us julekalender 2022

Among Us julekalender

Among Us er et super populært spil blandt børn, hvor det med garanti også bliver en populær julekalender! Selve julekalenderen kan bruges som en spilleplade, og figurerne i kalenderen som spillebrikker. Der er bl.a. 7 figurer, 5 kæledyr og 5 specielle tegneserier i kalenderen.
399,00 kr.
419,00 kr.
Among Us julekalender - Surprise gift box

Among Us julekalender - Surprise gift box

Among Surprise gift box julekalenderen gemmer på 24 Among Us overraskelser. Der er både figurer, tilbehør, og så kan julekalenderen foldes ud og bruges til at leget på, eller stille figurerne til pynt.
279,00 kr.

Bedste Among us julekalender alternativer

LEGO Harry Potter julekalender 2023

LEGO Harry Potter julekalender 2023

LEGO Harry Potter julekalenderen 2023 har den magiske landsby Hogsmeade som tema. Bag hver låge finder du Harry Potter LEGO som du kan bruge til at bygge den magiske landsby op. Her i blandt også 6 LEGO Harry Potter figurer.
LEGO Star Wars julekalender 2023

LEGO Star Wars julekalender 2023

LEGO Star Wars julekalender 2023 indeholder som altid masser af fede Star Wars LEGO figurer som skal tilføjes samlingen. Den indeholder figurer fra både Star Wars: Jedi-ridderen vender tilbage, Star Wars: The Clone Wars og Star Wars: De Hårde Hunde.
LEGO Harry Potter julekalender 2022

LEGO Harry Potter julekalender 2022

Denne LEGO Harry Potter julekalender er særligt spændende, da temaet ikke omhandler en enkelt film, men alle sammen. De første 3 stykker legetøj har relation til den første film, de næste 3 til den anden film osv. Til juleaften har du dermed en scene fra hver enkelt film, klar til at lege med, eller stille til pynt. Se indhold via linket.
LEGO Guardians of the Galaxy julekalender 2022

LEGO Guardians of the Galaxy julekalender 2022

LEGO Guardians of the Galaxy julekalenderen er uden tvivl en af de fedeste julekalendere til både LEGO og Guardians of the Galaxy fans. Den er fyldt med fedt LEGO med Guardians of the Galaxy tema, og indeholder også dine yndlingskarakterer som Groot og Quill.
Original price was: 299,00 kr..Current price is: 249,00 kr..
249,00 kr.
Minecraft julekalender 2022 - Mob Head

Minecraft julekalender - Mob Head

Minecraft Mob Head julekalenderen er intet mindre end en genial julekalender til Minecraft gameren. Den indeholder 24 Minecraft overraskelser. Her i blandet en figur med nissehue, en zombie, juletræ og meget mere.
Roblox julekalender

Roblox julekalender

Roblox julekalenderen er fyldt med alle de fede Roblox figurer, som du kender dem fra spillet. De forskellige dele fra figurerne kan mixes og matches, så du kan lave dine helt egne sjove og unikke figurer.
329,00 kr.
369,00 kr.
LEGO Star Wars julekalender 2022

LEGO Star Wars julekalender 2022

LEGO Star Wars julekalender 2022 indeholder 24 overraskelser med Star Wars LEGO. Du finder helt sikkert nogle af dine yndlings Star Wars figurer du kan føje til samlingen. Hertil også en masse andet sejt Star Wars LEGO, du kan bruge til at udspille forskellige scener fra filmene.
LEGO City Julekalender 2022

LEGO City julekalender 2022

Årets LEGO City Julekalender 2022 er en fantastisk julekalender til børn i alderen 5 år og opefter, som er vild med LEGO. Indholdet har juletema, og byder bl.a. på en masse figurer, heste, juletilbehør og meget mere. Se indhold via link.
Marvel Ooshies Julekalender

Marvel Ooshies julekalender

Marvel Ooshies julekalender er den perfekte julekalender til den lille Marvel fan! Her får du 24 figurer fra det spændende Marvel univers. Bl.a. Spiderman, Ironman og mange flere!
299,00 kr.
Harry Potter Funko Pop julekalender 2021

Harry Potter Funko Pop julekalender

Funko Pop! Harry Potter julekalenderen 2021 er ikke kun for børn, det er i høj grad også en julekalender for voksne! De små Funko Pop Harry Potter figurer er både søde og dekorative, og gør sig perfekt til en juleopsætning. Dertil er figurerne også samlerobjekter for Harry Potter fans, hvor de nye figurer samles hvert år i årets nye kalender.
479,00 kr.
529,00 kr.
599,95 kr.
Super Mario julekalender

Super Mario julekalender

En fed julekalender med dine yndlings Nintendo figurer! Super Mario julekalender indeholder sjovt Super Mario legetøj – både med Mario, Luigi og alle de andre.
Merch shark logo
Original price was: 129,00 kr..Current price is: 9,95 kr..
289,00 kr.
Fortnite julekalender

Fortnite julekalender

Fortnite julekalenderen er lavet i samarbejde med Funko Pop. Du får 24 Funko Pop Fortnite figurer i kalenderen. En julekalender til børn, Funko samlere og gamere der spiller Fortnite, som egner sig til børn fra 3 år og opefter.
Funko POP Marvel julekalender

Funko POP Marvel julekalender

Samler du på Funko Pop figurer, eller kender du et barn som er vild med Marvel? Så må du ikke gå glip af denne Funko POP Marvel julekalender, som indeholder 24 Marvel figurer. Her i blandt Thor, Hulk, Iron Man og mange andre.
Produktet er desværre udsolgt.
DC Comics Ooshies Julekalender

DC Comics Ooshies julekalender

Kender du et barn som er helt vild med Superman, Wonder Woman eller nogle af de andre seje superhelte fra DC Comics? Så er DC Comics Ooshies julekalender med garanti lige noget for dem! 24 seje superhelt figurer i løbet af julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Funko Pop! Julekalender The Nightmare Before Christmas

The Nightmare Before Christmas Funko Pop julekalender

The Nightmare Before Christmas Funko Pop julekalenderen, skaber den perfekte stemning mellem hyggelig jul og uhyggelig halloween. Pakkekalenderen er fyldt med små Funko Pop figurer i The Nightmare Before Christmas tema. Den perfekte julekalender til de som er vild med Jack Skellington, Sally, Oogie Boogie og de andre karaktere fra filmen.
Produktet er desværre udsolgt.

Glæd barnet med en Among Us julekalender 2024

Er der noget bedre end at kunne glæde et barn? Og er der noget bedre end at kunne overraske det med noget, som det måske ikke havde forventet? Among Us har om noget taget børneværelserne med storm. Så snakker dit barn, nevø eller barnebarn rigtig meget om rummet, astronauter og svindlere, så er det slet ikke så underligt.

Det er et af de helt populære spil i 2024 . Vælger du derfor at give en Among Us julekalender 2024 , får du helt sikkert titlen som den bedste mor, far eller bedsteforælder. Den titel siger ikke så lidt!

Vil du samtidig også gerne være fri for at skulle lede efter julekalenderen i en fysisk forretning, er det godt, at du er landet her hos os. For vi har fundet frem til de danske netbutikker, der har julekalenderen på hylden. Vi håber, det er med til at gøre dine julegaveindkøb lidt nemmere og lidt mere overskueligt.

Du kan trygt vælge en julekalender fra en af de butikker, vi linker til, da de udelukkende er danske. Her kan du læse mere om indholdet og ikke mindst, hvad du kan forvente dig af leveringstiden.

 

Hvad er Among Us?

Har du ikke før hørt om, hvad Among Us er? Eller vil du bare gerne sætte dig ind i, hvad det rent faktisk er, du køber til dit barn?

Among Us er et videospil, der foregår i det ydre rum. Man skal være flere om at spille. Langt de fleste af spillerne er besætningsmedlemmer på et sejt rumskib. Dem, der ikke er besætningsmedlemmer, spiller svindlere. Man bestemmer det ikke selv. Videospillet fordeler selv rollerne helt tilfældigt.

Om man er svindler eller besætningsmedlem, har man nogle forskellige opgaver:

 • Besætningsmedlemmerne skal gennemføre nogle tildelte opgaver. Det skal de gerne gøre hurtigst muligt samtidig med, at de skal opdage, hvem svindlerne er.
 • Er man svindler, skal man gøre alt, hvad man kan for at sabotere missionen og opgaven for dem, der er besætningsmedlemmer. Derudover skal man slå dem ihjel én efter én, uden det vækker mistanke.
 • Når man som besætningsmedlem er blevet dræbt, bliver man til et spøgelse. Man er ikke ude af spillet. For man kan fortsætte med opgaven dog uden at kunne komme i kontakt med de andre.
   

Det er et spil, der er blevet mindst lige så populært som Minecraft og Roblox. Har barnet prøvet at have en Minecraft julekalender eller en hvilken som helst anden gamer julekalender, er det oplagt at prøve med en Among Us julekalender i år.

 

Er en Among Us julekalender passende for børn?

Ja, det er en julekalender, der er lavet til og for børn. Spillet i sig selv, som julekalenderen udspringer fra, er også meget børnevenligt. Det er i virkeligheden også derfor, at spillet er gået hen og blevet så populært.

Faktisk er det så populært, at det har mere end 40 millioner downloads på verdensplan. Dertil er det også gået hen og blevet ret populært på de danske børneværelser.

Det er et meget tilforladeligt spil, der egentligt blot handler om at hjælpe crewet på rumskibet. Og hvilket barn kan ikke godt lide at skabe historier om, hvad der sker i det ydre rum? Selv for voksne er det et spændende emne!

Du kan derfor roligt give dit barn en Among Us julekalender, hvis du gerne vil overraske det og give det mulighed for at skabe nogle sjove historier december igennem.

Vær dog påpasselig med ikke at give den til helt små børn, da julekalenderen indeholder små dele.

 

Hvad indeholder en Among Us julekalender 2024 ?

Nedtællingen er begyndt! Eller det gør den i hvert fald sammen med Among Us julekalender, da den holder børn meget kreativt optaget, mens de venter på, at julemanden og hans slæde lægger vejen forbi. For sammen med Among Us kan børn selv skabe deres egen historie bestående af 24 overraskelser og en spilleflade.

Det spændende for børn er, at de får lov til at bestemme skæbnen over de crewmates, der er på rumskibet. Hver eneste historie er derfor også forskellig.

Man behøver ikke have nogle figurer eller en spilleplade i forvejen for at kunne gøre brug af Among Us julekalender.

Den indeholder nemlig:

 • Spilleplade udformet som et rumskib (en del af emballagen)
 • 7 figurer
 • 3 stempler
 • 5 specielle tegneserier
 • 5 kæledyr
 • 15 klistermærker
   

Indholdet er taget ud fra, hvad der var i sidste års julekalender. Om der derfor er en anden fordeling af indholdet i Among Us julekalender 2024 er ikke til at sige.

Man behøver ikke at åbne alle 24 låger først for at kunne spille. Det er naturligvis sjovere, jo flere elementer der kommer til. Men med børns fantasi og de ting, der kommer hver dag, er der ikke langt til leg og sjov.

 

Hvad koster en Among Us julekalender?

En Among Us julekalender vil på mange måder være meget mere interessant for barnet at åbne end en med chokolade. For der er til mange timers leg. De få hundrede kroner er derfor meget godt givet ud. Særligt fordi spillet og figurerne kan gemmes og blive brugt til at spille om og om igen.

Den er i samme prisleje som en Roblox julekalender og andre typer af gamer julekalendere. Det er lidt dyrere end en billig chokoladejulekalender. Til gengæld tænder det op for fantasien og giver i høj grad noget at se frem til hver dag mod juleaften.

Det er oplagt at give en Among Us pakkekalender som en del af advent eller en ”kan ikke vente til juleaften”-gave, hvis du godt kan lide at forkæle barnet lidt ekstra. Har barnet i forvejen nogle små figurer, vil de også sagtens kunne blive brugt i spillet.

For at se den nøjagtige pris på en Among Us julekalender, kan du med fordel klikke dig videre til de butikker, vi har linket til. Her får du et overblik over prisen med det samme. Du kan også være heldig at klikke dig ind på et tidspunkt, hvor der er ekstra gode priser eller tilbud – vi har ikke noget med det at gøre, men du kan være heldig!

 

Hyg jer sammen med Among Us

Der er ikke noget bedre for et barn, end når en voksen har lyst til at spille og lege med. Det er sjovt og giver endnu mere energi til barnets fantasi og påfund. Du kan med fordel hygge dig om julekalenderen sammen med dit barn og vælge at spille med, når lågen er blevet åbnet.

Det vil være en dejlig hyggestund, hvor I kan få noget god kvalitetstid sammen. Det er noget, børn holder rigtig meget af og godt kan lide. Et spil på spillepladen tager som regel ikke særligt lang tid. Så har du en halv time, når I er stået op eller kommet hjem fra børnehave eller skole, vil det være en rigtig god måde at hygge lidt om hinanden i juletiden. Måske endda sammen med en god hjemmebagt småkage eller et lille stykke chokolade? Så er det lige før, det ikke bliver bedre set i barnets øjne.

Der er mange måder at hygge på – og det kan man også sagtens gennem et spil. Børn i dag bruger meget tid på at lære gennem spil. Hvem ved? Måske du også kan lære en ting eller to gennem dit barn ved at spille? Vi er sikre på, at det kun kan overraske.

 

Find en Among Us julekalender 2024 og giv en god overraskelse!

Julen er en dejlig tid. Det er en tid, hvor vi forkæler dem, vi holder ekstra meget af. Børn er meget svære ikke at holde af. Og står den lige nu på meget rumsnak og Among Us bag skærmen, er der ingen tvivl om, at det er, hvad der skal gives her til jul.

Det bedste er at kunne glæde med noget, som ikke bliver forventet. For det giver et fantastisk stort smil på læben og en glæde, der er usammenlignelig. Ved barnet ikke, at der findes en julekalender med Among Us, er det bare med at finde den bedste netbutik og få den klikket hjem til jul.

Se også gerne nærmere på andre julekalendere her på siden. Mangler du også en anden type julekalender til børn eller voksne, er der rige muligheder for at finde inspiration. For der er alt lige fra gamer- og makeup kalendere til chokolade- og kaffekalendere. Der er ikke det, du ikke kan finde til børn og voksne.

Rigtig god december!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Among Us julekalender

I guiden her har vi samlet en række forhandlere, hvor du kan købe den populære Among Us julekalender online. Dvs. du kan sammenligne priser hos de forskellige webshops, og dermed sikre dig den bedste pris.

Ja – der findes flere gode gamer julekalendere der minder om den fra Among Us. I guiden her kan du se de 10 bedste alternativer til den.

Denne artikel er anmeldt af Oliver Møller (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne