Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Gurli Gris julekalender - STOR guide - Sammenlign priser

Gurli Gris julekalender 2024 – STOR guide til årets bedste

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du et barn, eller kender du et barn, som er helt tosset med Gurli Gris legetøj? Det er også en herlig figur, som gennem årene er blevet mere og mere populær blandt de små. Nu er det også muligt at få en Gurli Gris julekalender – og der er endda flere forskellige muligheder.

Se også vores guide med årets bedste LOL julekalender til piger.

Årets bedste Gurli Gris julekalendere 2024 ​

Gurli Gris Julekalender 2022

Gurli Gris julekalender 2022

Gurli Gris julekalenderen indeholder figurer og tilbehør fra der skønne Gurli Gris univers. Julekalenderen kan foldes ud og bruges til at lege med figurerne på. Egnet til børn helt ned til 3 år.
399,00 kr.
Gurli Gris julekalender med 24 små gaver

Gurli Gris julekalender med 24 små gaver

Puslespil, tegneredskaber og nøglering, er blot nogle af de søde små gaver der er i vente, i denne skønne Gurli Gris julekalender.
149,95 kr.
Gurli Gris julekalender 2021 (med legetøj)

Gurli Gris julekalender 2021 (med legetøj)

I denne Gurli Gris julekalender får du hver dag et nyt lille stykke legetøj med Gurli Gris og hendes søde venner og familie. En must have julekalender for en hver lille Gurli Gris fan.
Produktet er desværre udsolgt.
Gurli Gris og venner julekalender

Gurli Gris og venner julekalender

Gurli Gris er mange små børns favorit! Derfor skal de selvfølgelig have en pakkekalender med Gurli Gris og hendes venner. I denne julekalender finder du Gurli Gris figurer, samt julefigurer som f.eks. juletræ. Alle figurerne kan bruges til at lave en juleopstilling, og kan selvfølgelig også leges med efter jul. En super god julekalender for de mindste.
269,00 kr.
Gurli Gris Julekalender Med Bøger

Gurli Gris julekalender med minibøger

Kom i julestemning med Gurli Gris, med nye spændende Gurli Gris historier hver dag i december. Julekalenderen indehoder 24 min bøger med Gurli Gris og hendes venner. Der er snor i bøgerne, så de kan hænges op. Det kunne evt. være some julepynt eller på juletræet.
199,95 kr.
Lille Gurli Gris julekalener

Gurli Gris julekalender 3 år+

Denne lille Gurli Gris julekalender kan børn helt ned til 3 år få glæde af. Den indeholder bl.a. klistermærker, kridt, tusser, og mange andre sjove sager.
79,00 kr.
Gurli Gris julekalender med 24 bøger

Gurli Gris julekalender med 24 små bøger

I denne eventyrlige Gurli Gris julekalender, får du 24 sm bøger, som alle har en lille historie om den skønne Gurli Gris. En ny historie hver dag i julen. En anderledes men helt igennem fantastisk julekalender.
179,95 kr.
199,95 kr.
199,95 kr.
Gurli Gris julekalender med skolesager_

Gurli Gris julekalender med skolesager

Denne fine Gurli Gris julekalender er fyldt med små skønne gaver, hvor mange af dem er skolesager. Bl.a. hviskelæder, kuglepen og lign, men også små puslespil, stempler og andre sjove ting.
Original price was: 199,00 kr..Current price is: 169,15 kr..
Gurli Gris julekalender med skoleting

Gurli Gris julekalender med skoleting

I denne Gurli Gris julekalender med skoleting, får du al hvad der skal bruges til første skoledag. Blyant, hviskelæder, notesblok og mange andre overraskelser – alt sammen naturligvis med Gurli Gris tema.
Original price was: 199,00 kr..Current price is: 169,15 kr..
Gurli gris julekalendere til små børn

Gurli Gris julekalender - Merry Christmas!

I denne Gurli Gris julekalender finder du 24 små ting bag lågerne. Her i blandt puslespilsbrikker, kuglepenne og meget andet sjovt med Gurli Gris. En af de julekalendere til børn, som helt sikkert et hit hos de små. De små overraskelser vil garanti bidrage til den gode julehygge, og være med til at gøre julemåneden endnu mere speciel for din barn.
Produktet er desværre udsolgt.
Gurli Gris julekalender med legetøj (3 år +)

Gurli Gris julekalender med legetøj (3 år +)

Gurli Gris og vennerne er igen klar til en jul med sjov, leg og eventyr! Hver dag gemmer sig en lille legetøjs figur med Gurli Gris bag de 24 låger.
Produktet er desværre udsolgt.
Gurli Gris Julekalender

Gurli Gris julekalender med legetøj

Den søde Gurli Gris kommer her på julebesøg, i form af en sød Gurli Gris julekalender med legetøj og figurer. Samtidig kan kalenderen foldes ud som en flot landskab, hvor der kan leges med figurerne.
Produktet er desværre udsolgt.
Gurli Gris Julekalender - Chokolade - SlikWorld

Gurli Gris chokolade julekalender

Elsker du Gurli Gris og elsker du chokolade? Så har du her den perfekte julekalender. Bag hver låge gemmer sig et stykke lækkert chokolade med Gurli Gris tema.
Produktet er desværre udsolgt.

Find den perfekte Gurli Gris julekalender  2024

Vi har samlet forskellige bud på en Gurli Gris julekalender 2024 , som du kan give til et heldigt barn eller to. Så får du et hurtigt og nemt overblik, ligesom du også kan klikke dig videre og købe favoritten med det samme, hvis du har lyst. Vi håber, du finder den perfekte Gurli Gris julekalender!

 

Hvad er Gurli Gris?

Gurli Gris er en tegneseriefigur, der er populær hos rigtig mange danske børn. Hun er en kær figur, der optræder med sin familie og venner og altid har fuld fart på. Med Gurli Gris er det altid et eventyr.

Der er derfor ikke noget at sige til, at hun er meget elsket blandt børn og nu også har sin helt egen julekalender til børn.

 

Hvem er med i Gurli Gris familien?

Er du ikke helt sikker på, hvem Gurli Gris er, eller hvilke figurer der er med? Så kan vi fortælle dig, at hele Gurli Gris-universet centrerer sig om Far Gris, Mor Gris og så naturligvis Gurli Gris.

De er alle tre meget søde figurer, som kan leges med i timevis. Ja, faktisk er det kun barnets egen fantasi, der sætter grænsen for, hvad der alt kan leges af lege. Figurerne i pakkekalenderen har alle en størrelse, som er gode at lege med, og som ikke bare lige kan sluges eller går i stykker.

Det er derfor helt sikker og sjov leg, der er i vente.

 

Hvad er det særlige ved en Gurli Gris julekalender?

Alle børn har nogle helte, som de hver især ser op til. For mange mindre børn er Gurli Gris lidt en helt, fordi hun altid er glad og klar på eventyr. Derfor er det helt sikkert også en stor oplevelse og glæde for børn at modtage en vaskeægte Gurli Gris julekalender. Flere vil sikkert synes, det næsten er lige så spændende som juleaften. For hvad mon gemmer sig bag lågerne?

Vi kan i hvert fald varmt anbefale at købe en eller flere kalendere med den søde gris, da hun nærmest er garanti for en overflod af glæde. Det er præcis det, som julen handler om. Så vil du gerne være sikker på at give et stort smil på læben hos den mindste i familien, er det bare med at give en Gurli Gris julekalender.

Når barnet er blevet lidt ældre, kan den skiftes ud med Frost, Spiderman eller LEGO julekalender i stedet.

Indtil da håber vi, at din valgte Gurli Gris julekalender bringer lige så meget juleglæde, som du håber på.

Så garanterer vi, at vi udelukkende har linket videre til forhandlere, som selv går højt op i jul og at levere julekalenderen i en fart, så den er klar til at blive givet videre på 01. december, hvor magien starter.

 

Gurli Gris julekalender med bøger

En af de helt populære julekalendere med Gurli Gris er en med små Gurli Gris bøger. Bøgerne tager udgangspunkt i Gurli Gris og fortællingen om hende og familien. Den fortælling er børn helt med på. Derfor vil dit barn, niece eller måske nevø også elske at modtage en Gurli Gris julekalender med 24 små bøger.

For så kan de få lidt mere at vide om den søde gris hver dag frem til juleaften. I hver eneste lille bog gemmer der sig nemlig en sjov og farverig fortælling om Gurli Gris og hendes søde venner.

De 24 små bøger minder på mange måder om Pixi-bøger, som altid er et hit blandt små børn. Det er ikke kun tekst – for bøgerne er fyldt med flotte tegninger på hele 8 sider. Derudover indeholder en Gurli Gris julekalender med bøger også en helt særlig gylden bog, som børnene vil elske at få!

 

Gurli Gris pakkekalender med figurer

Er barnet bare helt tosset med Gurli Gris legetøj? Og er leg med Gurli Gris også en del af hverdagen? Så er det oplagt med en pakkekalender med Gurli Gris figurer, så barnet selv kan opdigte en masse fortællinger og bruge fantasien til at skabe en masse personlige fortællinger.

Kalenderen er ikke kun fyldt med figurer af Gurli Gris. Det er også de mange karakterer omkring Gurli Gris, som følger med i pakkekalenderen. Dermed er der gode muligheder for barnet at lege en masse sjove lege gennem december.

I en af pakkekalenderne, følger der f.eks. i alt 8 karakterer og 16 ting med.

 

Hvilken alder er en Gurli Gris julekalender god til?

Er du lidt i tvivl om, hvorvidt barnet er for gammel til at få en Gurli Gris julekalender? For det første er alderen underordnet, hvis barnet selv viser interesse for det og leger lege med Gurli Gris.

Dog er en Gurli Gris julekalender som regel ment til børn fra 3 år og et par år opefter. Herefter begynder der som regel at være nogle andre figurer, der er mere interessante for barnet.

Så har barnet en legende og rigtig god alder i forhold til Gurli Gris-universet, er det bare med at få købt en julekalender. Det er f.eks. en super god gave til 3 årige til 5 årige børn, som første adventsgave.

 

Hvad koster en Gurli Gris julekalender?

En Gurli Gris julekalender med figurer, bøger eller kreative ting koster lidt mere end en traditionel chokolade julekalender. I hvert fald hvis det er en julekalender med chokolade fra supermarkedet.

Til gengæld er sådan en julekalender fra Gurli Gris et rigtig godt alternativ til en almindelig pakkekalender til børn. For den koster et par hundrede kroner og er fyldt med indhold, der lægger op til aktiv eller hyggelig leg. Har du derfor også overvejet en pakkekalender, kan den være et dejligt, billigt alternativ til det.

Er du ude i god tid, kan du godt være heldig at få en Gurli Gris julekalender lidt billigere end den vejledende pris til 199,95 kroner. Det er dog ikke ofte, at de er på tilbud – og ellers indgår der som regel noget andet i købsprisen, som kan gives videre til barnet.

 

Lad barnet frit vælge mellem Gurli Gris julekalendere

Med flere forskellige julekalendere at vælge imellem, kan vi godt forstå, hvis du har svært ved at træffe et endeligt valg. For er det sjovest med bøger? Figurer? Eller kreative ting? Alle er glimrende bud på gode kalendere til børn, der gerne vil have noget sjovt at se frem til hver dag frem til juleaften.

Derfor er en mulighed også, at du lader barnet selv vælge, hvilken julekalender der kunne være sjovest at få den 01. december. Så får du i hvert fald lyttet til barnets lyst og behov – og så kan du altid give en af de andre næste år, hvis den søde gris på det tidspunkt stadig er et hit.

 

Gør hver dag sjov og hyggelig med en julekalender med legetøj

En chokolade eller slik julekalender er det helt oplagte valg, når december banker på døren. Men synes du, det er begyndt at blive lidt for oplagt og kedelig? Hvorfor så ikke prøve med en julekalender med legetøj? Det er der mange muligheder inden for, hvilket også er gældende med en Gurli Gris julekalender, der som sagt også er med figurer.

Børn bliver fyldt med rigeligt sukker op til jul, så der er ingen grund til dårlig samvittighed over ikke at give en julekalender med chokolade til børn. Vi er også helt sikre på, at de synes, det er meget sjovere at få en julekalender med legetøj, fordi glæden så ikke slutter et øjeblik efter. Der kan leges dagen lang med det legetøj, der nu er i julekalenderen – og den glæde er uundværlig.

 

Find den bedste Gurli Gris julekalender 2024 hos os

Selvom der ikke er 100 forskellige kalendere at vælge mellem med den søde gris, er det nu alligevel gjort nemt for dig her hos os. For vi har samlet alle de muligheder, der nu og engang er. Dermed kan du både nemt og hurtigt finde den perfekte julekalender til børn, om det så skal være med eller uden Gurli Gris figur eller Gurli Gris bøger.

Kommer du alligevel i tvivl om, hvorvidt det er bedre med en pakkekalender til børn, der er fyldt med chokolade og andre godter, har du også mulighed for at klikke dig videre til det fra vores hjemmeside.

For vi elsker jul og alt, hvad der hører med til den. Derfor er vi selvfølgelig ikke gået ned på hverken Gurli Gris julekalender 2024 eller andre gode og søde julekalendere.

Skulle du samtidig også blive fristet til at kigge nærmere på julegaver, nu hvor du alligevel er i gang, er du også velkommen til at klikke videre til det. For vi har samlet ideer til alt fra julegaver til børn på 1 år og helt op til voksne. Så der er ikke de ideer, du ikke kan få ved at klikke rundt på vores gavesite.

Vi ønsker dig og modtageren af en sød Gurli Gris julekalender en rigtig god jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Gurli Gris julekalendere

Vi har lavet én stor guide, med alle årets bedste Gurli Gris julekalendere 2024 . Du finder både alle de bedste fra i år, men også de fra tidligere år, som var særligt gode.

I guiden her har vi gjort meget ud af, at vise alle de forskellige steder, du kan købe Gurli Gris julekalendere. På den måde har du nemlig mulighed for at tjekke og sammenligne priserne, så du sikre dig det bedste tilbud.

Det kommer an på, hvilken pakkekalender du vælger. I nogle er der legetøj og figurer, mens der i andre er små bøger. Der er endda nogle, med skolesager og diverse Gurli Gris merchandise. Du kan læse ud fra hver julekalender, hvilket type indhold den har, og dermed få en god ide af, hvad der er i vente.

Denne artikel er anmeldt af Signe Lyngby (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne