Gurli Gris julekalender - STOR guide - Sammenlign priser

Gurli Gris julekalender 2022 – STOR guide til årets bedste

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du et barn, eller kender du et barn, som er helt tosset med Gurli Gris legetøj? Det er også en herlig figur, som gennem årene er blevet mere og mere populær blandt de små. Nu er det også muligt at få en Gurli Gris julekalender – og der er endda flere forskellige muligheder.

Se også vores guide med årets bedste LOL julekalender til piger.

Årets bedste Gurli Gris julekalendere 2022 ​

Gurli Gris Julekalender 2022

Gurli Gris julekalender 2022

Gurli Gris julekalenderen indeholder figurer og tilbehør fra der skønne Gurli Gris univers. Julekalenderen kan foldes ud og bruges til at lege med figurerne på. Egnet til børn helt ned til 3 år.
399,00 kr.
Gurli Gris julekalender med 24 små gaver

Gurli Gris julekalender med 24 små gaver

Puslespil, tegneredskaber og nøglering, er blot nogle af de søde små gaver der er i vente, i denne skønne Gurli Gris julekalender.
149,95 kr.
Gurli Gris julekalender 2021 (med legetøj)

Gurli Gris julekalender 2021 (med legetøj)

I denne Gurli Gris julekalender får du hver dag et nyt lille stykke legetøj med Gurli Gris og hendes søde venner og familie. En must have julekalender for en hver lille Gurli Gris fan.
249,00 kr.
279,95 kr.
Gurli Gris og venner julekalender

Gurli Gris og venner julekalender

Gurli Gris er mange små børns favorit! Derfor skal de selvfølgelig have en pakkekalender med Gurli Gris og hendes venner. I denne julekalender finder du Gurli Gris figurer, samt julefigurer som f.eks. juletræ. Alle figurerne kan bruges til at lave en juleopstilling, og kan selvfølgelig også leges med efter jul. En super god julekalender for de mindste.
269,00 kr.
Gurli Gris Julekalender Med Bøger

Gurli Gris julekalender med minibøger

Kom i julestemning med Gurli Gris, med nye spændende Gurli Gris historier hver dag i december. Julekalenderen indehoder 24 min bøger med Gurli Gris og hendes venner. Der er snor i bøgerne, så de kan hænges op. Det kunne evt. være some julepynt eller på juletræet.
179,96 kr.
199,00 kr.
199,95 kr.
Lille Gurli Gris julekalener

Gurli Gris julekalender 3 år+

Denne lille Gurli Gris julekalender kan børn helt ned til 3 år få glæde af. Den indeholder bl.a. klistermærker, kridt, tusser, og mange andre sjove sager.
79,00 kr.
Gurli Gris julekalender med 24 små bøger

Gurli Gris julekalender med 24 små bøger

I denne eventyrlige Gurli Gris julekalender, får du 24 sm bøger, som alle har en lille historie om den skønne Gurli Gris. En ny historie hver dag i julen. En anderledes men helt igennem fantastisk julekalender.
199,00 kr.
199,00 kr.
199,00 kr.
199,95 kr.
199,95 kr.
Gurli Gris julekalender med skolesager_

Gurli Gris julekalender med skolesager

Denne fine Gurli Gris julekalender er fyldt med små skønne gaver, hvor mange af dem er skolesager. Bl.a. hviskelæder, kuglepen og lign, men også små puslespil, stempler og andre sjove ting.
94,98 kr.
189,00 kr.
Gurli Gris Julekalender

Gurli Gris julekalender med legetøj

Den søde Gurli Gris kommer her på julebesøg, i form af en sød Gurli Gris julekalender med legetøj og figurer. Samtidig kan kalenderen foldes ud som en flot landskab, hvor der kan leges med figurerne.
Produktet er desværre udsolgt.
Gurli gris julekalendere til små børn

Gurli Gris julekalender - Merry Christmas!

I denne Gurli Gris julekalender finder du 24 små ting bag lågerne. Her i blandt puslespilsbrikker, kuglepenne og meget andet sjovt med Gurli Gris. En af de julekalendere til børn, som helt sikkert et hit hos de små. De små overraskelser vil garanti bidrage til den gode julehygge, og være med til at gøre julemåneden endnu mere speciel for din barn.
</