Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Bryllupsgaver - De bedste bryllupsgave ideer

Bryllupsgaver – 75+ af de bedste bryllupsgave ideer 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er du så heldig at være inviteret med til kærlighedsfesten over dem alle? Men kan du ikke rigtig finde ud af, hvad du skal give i bryllupsgave? Det er du ikke alene om. For det er ikke nogen nem opgave. Især ikke hvis du gerne vil skille dig ud eller være sikker på at give noget, som andre ikke giver. Netop derfor har vi lavet en liste, så du og andre kan komme nemt og godt i hus med bryllupsgaven.

Det er en ære at være inviteret med til et bryllup, da det som regel kun er de nærmeste, der bliver inviteret med. Derfor skal der selvfølgelig også gives en rigtig god bryllupsgave, som støtter op om den fantastiske fest og kærligheden mellem parret. Den gode og måske endda også perfekte bryllupsgave er en, der bringer gode minder med sig og som måske endda også er så speciel, at parret godt kan huske, hvem gaven er fra, når brylluppet er veloverstået.

Det kan dog heldigvis være mange ting, hvilket i høj grad også afhænger af det kommende brudepar. For at hjælpe dig godt på vej med at finde en eller flere gaver til bryllup har vi lavet en længere liste over populære og gode bryllupsgaver fra kendte og anerkendte forhandlere.

Med listen i hånden er det muligt for dig at finde sjove bryllupsgaver, en personlig bryllupsgave og endda en bryllupsgave med betydning. Vi har tænkt på det hele og mere til, så du blot skal koncentrere dig om at tage en beslutning.

Rigtig god gavejagt!

Indholdsfortegnelse over adventsgaver til teenagere

Gode gaver til bryllup 2021

Vandfontæner til haven

Vandfontæner og små springvand til haven skaber en hel særlig stemning. De er både beroligende og hyggelige, og så er de utroligt flotte. Vælg mellem mange flotte modeller, både store, små samt med og uden LED lys.
Fra: 799,00 DKK

Flotte indendørs springvand

De flotte indendørs springvand skaber en dejligt rolig atmosfære, med lyden af de rindende vand i baggrunden. Samtidig er de utroligt dekorative. Vælg mellem mange skønne modeller, nogle med LED lys.
Fra: 299,00 DKK

Kanvastelt til glamping

Glamping er det nye inden for fede oplevelser! Glamurøs camping, hvor du lever i luksus i et telt ude i naturen. Nu kan du få dit helt eget glampingtelt, og slå op i haven eller et sted du camperer. Om du har dit eget telt eller ej, så er glamping noget der skal prøves! Perfekt som en romantisk oplevelse med kæresten.
Fra: 6.579,00 DKK

Månelampe

En super flot månelampe som giver er dejligt behageligt lys. Den har 3 forskellige farver, hvis, gul og orange skær. Lampen måler hele 18 cm i diameter, og er den perfekte lampe til værelset, kontoret eller soveværelset.
Fra: 229,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

Storm Glass Vejrstation

Denne gave er super fed! Storm glasset fungerer som en vejrstation der kan vise hvordan vejret er udenfor. Den indeholder små krystaller som ændre sig i takt med vejret. Den kan både vise når der er solskin, overskyet, fugtigt, tordenvejr og meget mere. Se den fulde vejledning via linket.
Fra: 189,00 DKK

Hånddamper

Med en hånddamper er det slut med krøllede skjorter, kjoler, bluser eller hvad end, der ofte bruges fra garderoben. De fås i forskellige udgaver men kan alle det samme: opfriske tøjet.
Fra: 299,00 DKK

Bedst i test støvsugere

En støvsuger er altid praktisk at have stående. Skal det være endnu mere praktisk og tidsbesparende kan den også opgraderes til en robotstøvsuger. Begge dele kan fås!
Fra: 739,00 DKK

Hjemmebag med bagemaskine

Med en bagemaskine er det nemmere end nogensinde før at stå op til nybagt brød. Ingredienser hældes i, timeren sættes og vupti! Så er der brød. Det er om noget en god gave.
Fra: 478,00 DKK

Bordgrill

Der er ikke noget så lækkert som en frisklavet panini eller varm sandwich. Det kan der laves i stride strømme med en bordgrill! Den er hurtig varm og nem at gøre ren.
Fra: 296,00 DKK

Raclette og Fondue

Er mange timers hygge ved aftensmaden bare sagen? Så er det perfekt at give en raclette eller fondue i gave. Med sådan en kan der laves lækker mad i godt selskab gang på gang.
Fra: 230,00 DKK

Den berømte foodprocessor

Det er ikke kun Gertrud Sand, der kan få glæde af en foodprocessor. Det kan enhver, der elsker at stå i køkkenet, da den kan hjælpe med alt lige fra at ælte til at blende.
Fra: 450,00 DKK

Smart slowjuicer

Med en slowjuicer er der mulighed for at lave den lækreste juice med friske frugter og grøntsager. Det er lige før, det smager af ferie i sydens sol. Der er mange forskellige modeller at vælge mellem.
Fra: 438,00 DKK

Espressomaskine

Bliver der hældt meget kaffe indenbords i løbet af en dag? Så er en espressomaskine den perfekte gave. Der kan både vælges mellem fuldautomatiske og semi-automatiske maskiner med mælkeskummer.
Fra: 567,00 DKK

Forkælelsespakke

Er forkælelse ikke det, der normalt står højt på listen? Så er det en alletiders gave at give. Der er både aurora øjenmassage, en massagehånd og en rygstøtte med i pakken. Det er forkælelse på højt plan.
Fra: 1.749,95 DKK 1.079,95 DKK

Personlig bryllupsplakat

Går du efter en personlig gave, er det oplagt med denne personlige bryllupsplakat, hvor der er mulighed for at indtaste navne og dato. Den kan fås i flere forskellige størrelser.
Fra: 249,00 DKK

Google Nest Mini

Google Nest Mini giver informationer om vejret, nyheder og meget andet, når man spørger den om det. Den er den perfekte, personlige assistent, som kan hjælpe med at planlægge dagen.
Fra: 319,00 DKK

Royal Copenhagen porcelæn

Royal Copenhagen porcelæn, er noget af det fineste porcelæn du kan få i Danmark. Hvis personen du leder efter gave til samler på Royal Copenhagen, så er noget herfra en oplagt gaveide. Vælg mellem de klassiske tallerkener, krus, skåle og meget mere.
Fra: 129,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.
Fra: 200,00 DKK

Lyngby krystal whiskysæt i 5 dele

Et flot whiskysæt fra Lyngby i krystal. Sættet består af karaffel og 4 whiskeyglas. Perfekt gave til whsikyelskeren. Sættet er ikke kun praktisk og god til whisky, det er også utroligt dekorativt. Giv det evt. med en god flaske whisky.
Fra: 549,95 DKK 399,95 DKK

Air fryer – AeroFryer XXL, 5,6L

Med Air Fryer, eller varmluftsfrituregryde, kan du lave lækkert smagfuldt frituremad og pomfritter, med meget lidt til ingen olie. Den varme luft giver maden den samem lækre sprødhed som friture, men er derimod sundt, da der næste ingen olie bruges. Perfekt til dig der elsker pomfritter, men ønsker at spise sundere.
Fra: 789,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.
Fra: 1.790,00 DKK

En God Flaske Champagne Eller Vin​

De fleste elsker en god flaske champagne eller vin. Det kunne f.eks. være Möet & Chandon champagnen som er et populært valg. Folk skal fejres når der er anledning til det. Det gøres ofte med våde varer. Derfor er en god flaske champagne eller vin en oplagt gave til de fleste.
Fra: 24,00 DKK

100 Things You Must Do Before You Die Plakat​

Skal du have krydset nogle ting af bucket listen. Denne plakat med 100 ting du skal gøre før du dør, er den perfekte gave til de som skal ud og rejse eller trænger til oplevelser. Efterhånden som de forskellige punkter er fuldført kan lågnere åbnes.
Fra: 229,95 DKK 125,00 DKK

Kay Bojesen Garder med Dannebrog

En klassisk studentergave fra Kay Bojesens træ figurer. Garderen er lavet med inspiration fra Amalienborgs gartere der vogter ved dronningen. Garderen er en super god studentergave, og kan efterfølgende bruges til at sætte frem på fødselsdagsbordet ved fødselsdage. Ønsker du at finde en personlig gave til studenten eller studinen, kan den samtidig graveres.
Fra: 699,00 DKK

Hot Stone Massage-sæt

Med hot stone massasge sættet kan du få og give den lækreste hot stone masssage derhjemme. Der medfølger 8 basaltsten samt varmetaske til at varme dem. Denne form for massage er utroligt afslappende og super god til spændte muskler. En nydelse der skal prøves!
Fra: 529,00 DKK

Kvalitets køkkensæt med 5 års garanti

Er nye gryder og pander lige det, der mangler? Onyx laver gryder og pander i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Der er mange forskellige sæt at vælge mellem og dermed gode muligheder for at servere lækker mad.
Fra: 899,00 DKK

Knivblok i træ med indgravering

Skal stjernen i køkkenet have det bedste at arbejde med? Så er en knivblok oplagt, da den hjælper med at holde styr på knivene. På knivblokken kan du også skrive en personlig hilsen eller skrive et navn eller en dato.
Fra: 379,00 DKK

Hvad giver man i bryllupsgave til par?

Når du skal i gang med at finde en bryllupsgave til det skønne brudepar, er det først og fremmest en rigtig god ide at spørge venner og familie om en ønskeliste, eller om de ved, hvad andre giver. Ved at gøre dette undgår du for det første at give noget, som andre også giver. Men du finder også ud af, hvilken typer af gaver de kan lide eller håber at få til deres bryllup.

Du behøver ikke følge ønskelisten, hvis ikke du synes, den er særligt inspirerende, eller du vurderer, at der er stor chance for, at andre køber det samme som dig. Det vigtigste er blot, at du finder en gave, som de begge kan bruge. Om det så er en fancy køkkenmaskine, smarte køkken gadgets, et ophold på et hotel eller dele til et helt særligt stel. Så selvom det måske kan synes snævert, hvad du kan give i bryllupsgave, er der nu alligevel en masse muligheder for at overraske.

Følg din mavefornemmelse – så skal det nok gå rigtig godt.

 

Hvor meget giver man for i bryllupsgave?

Et bryllup er meget anderledes end en rund fødselsdag eller et jubilæum. Det er en fejring af kærligheden og en fest, der starter tidligt og slutter sent med rigeligt mængder mad ind i mellem. Derfor er det også kutyme, at man giver for lidt mere til et bryllup end til andre begivenheder.

Det er også meget almindeligt, at jo tættere du er på brudeparret, jo større en gave giver du. Det er selvfølgelig ikke noget, der er fastlagt, men det er sådan, det er i mange familier. Dog er det meget vigtigt for os at nævne, at en særlig gave og en bryllupsgave med betydning ikke nødvendigvis kan gøres op i kroner og øre og ej heller behøver koste særligt mange penge. En tur i shelter et naturskønt sted i Danmark med forplejning og hygge inkluderet (hvis de er til det), kan være lige så værdifuldt eller endda mere end en tallerken fra Royal Copenhagen eller den bagemaskine, de længe har ønsket sig. Du bør derfor selvfølgelig også give for det, der giver mening for dig – både i din personlige tilknytning til parret og din egen økonomi.

Det gennemsnitlige beløb for venner og bekendte er typisk omkring 400-600 kroner, mens forældre og bedsteforældre som regel giver for en del mere.

 

Hvad er en god og unik bryllupsgave?

Vi kan godt forstå, at du gerne vil give en særlig gave til et bryllup. Det er forhåbentligt kun den ene gang, at de hver især skal giftes, så derfor skal det selvfølgelig også fejres med bravour.

Da det i dag langt fra er alle brudepar, der vælger at tage på en bryllupsrejse, kan en oplagt (og unik) gave være at give en oplevelse, som de kan få sammen. For at gøre det til noget mere særligt end et hotelophold, kan det være en tur i luftballon, en flyvetur i helikopter eller måske en romantisk weekend til Rom, så de får bare en lille smule romantik i deres hvedebrødsdage.

Det er alle sammen helt unikke oplevelser, som man ikke bare lige får gjort eller køber sig mulighed til at opleve. Vi kan næsten garantere, at der ikke vil være andre, som finder på at give det samme.

Er en tur i luften ikke lige det, der umiddelbart vil falde i god jord, kan et slotsophold eller et ophold på et gods måske være en god og unik gave i stedet for. Det giver i hvert fald brudeparret mulighed for at slappe af og komme ned på jorden igen efter mange måneders planlægning og en lang bryllupsdag.  Det vil de helt sikkert sætte pris for, til trods for at de måske har valgt ikke at skulle på bryllupsrejse eller noget, der ligner.

Og skulle de have valgt at tage på en bryllupsrejse, venter der blot endnu flere fede og unikke oplevelser og venter på dem, når de kommer hjem. Sådan en oplevelsesgave vil de med garanti blive glade for.

 

Bryllupsgave til ham – hvad kan man finde på?

Er du på jagt efter en bryllupsgave til din kommende mand? Eller er det en bryllupsgave til din gode ven? Til et bryllup er det også helt okay at give separate gaver til brudeparret. Særligt hvis du kun kender én af dem rigtig godt.

Der er rigtig mange gode bud at vælge mellem, og kan du ikke selv finde på en god bryllupsgave til ham ud fra ønskelisten, eller hvad han normalt godt kan lide, kunne følgende være oplagt:

  • Et klippekort, han skal indløse hos bruden. Det kan være massage, madlavning, koncerter og lignende.
  • En mandeweekend. For at undgå der ikke går for meget Hr. og Fru Jensen i den efter brylluppet, kan du med fordel give et gavekort til en mandeweekend, hvor I giver den gas med biler, mudder, kajak eller andre outdoor aktiviteter, hvor kvinder er forbudt.
  • En instruktionsbog til det gifte liv. Går du efter en sjov bryllupsgave til ham er en instruktionsbog til, hvordan man vasker op, lægger tøj sammen, støvsuger og laver mad en alletiders ide, som han kun kan grine af sammen med dig.
  • Værktøj. Hvilken mand kan ikke lide at rode med værktøj? Okay, måske ikke alle mænd. Men, hvis han er en handyman og godt kan lide at være ude i værkstedet, er det oplagt med noget særligt værktøj, han måske længe har snakket om eller manglet til samlingen.
  • En dag i øllens tegn. Hvad mere hyggeligt er der end at give en bryllupsgave til ham, som også kan nydes med dig? Hvis I begge er til øl, er det oplagt med ølsmagning eller rundtur på et bryggeri.

Der er mange gode bryllupsgave ideer at tage af, når først du går i gang med at brainstorme. Det behøver ikke være klassisk og traditionelt for at være godt. Så læg gerne hjernen i blød eller find inspiration fra vores liste, så du kan give en rigtig god gave til ham!

 

Bryllupsgave til hende – hvad kan du finde på?

Når nu vi er kommet på gode bryllupsgaver til ham, kan vi selvfølgelig ikke komme udenom bryllupsgave ideer til hende også. Det er måske i virkeligheden ikke så svært endda, da kvinder som regel stiller sig tilfredse med en del eller i hvert fald har nemt ved at finde på ting, de godt kunne tænke sig.

Vi har selvfølgelig også inkluderet nogle gaver udelukkende til hende her på vores liste over bryllupsgave ideer. Men, hvis du ikke synes, det er nok, eller du gerne vil supplere med noget mere, har vi følgende ideer:

  • Flotte smykker – Hvilke kvinder elsker ikke at få smykker? Og på en bryllupsdag er det mere end oplagt. For at gøre det til en mere personlig bryllupsgave kan det være med indgravering, et særligt vedhæng eller måske et veninde- eller vennesmykke, hvis I står hinanden nært.
  • Kogebøger i massevis – Som ægtehustru kommer hun med al sandsynlighed til at stå en del i køkkenet. Så hvorfor ikke give en masse kogebøger for at drille lidt?
  • Oplevelser – Alle elsker oplevelser, så det gør hun helt sikkert også. Det kan være alt fra en tur i biffen, en tur på restaurant med dig, et wellnessophold eller en mini getaway udenlands.
  • Sko – det er måske ikke så traditionel en gave til et bryllup, men det behøver det heller ikke være. Ønsker hun sig nogle særlige sko, er det oplagt at give på sådan en dag.

Du kan sikkert selv finde på en masse andre sjove og anderledes ideer, som du kan supplere til den eller de gaver til hende, du finder på vores liste. Der må godt være lidt spas og løjer på en bryllupsdag – for hvornår får du lige mulighed for det igen?

 

Få de bedste ideer til bryllupsgaver hos Genialegaver

Det er fantastisk at være med til et bryllup, og der er meget at glæde sig til. Men, det er selvfølgelig lidt nemmere at glæde dig, når du ved, at bryllupsgaven er helt på plads. Det er lige før, vi kan garantere dig, at det kommer til at ske, når du har kigget listen igennem og har læst dig igennem vores mange andre og øvrige ideer til gaver til bryllup, du kan give. For der er en masse godter at vælge mellem.

Vi anbefaler dig, at du bruger god tid på at gå gaverne igennem og efterfølgende bruger lidt tid til at tænke over, hvilken af gaverne der passer bedst til parret. For det er mere end dejligt at kunne give en gave, som med det samme giver et kæmpe smil på læben hos brudeparret.

Selv hvis du skulle være lidt sent ude, fordi du har haft svært ved at beslutte dig, eller bare helt har udskudt det, fordi det er så svært, kan vi trøste dig med at forhandlerne, vi linker til, alle har hurtig forsendelse. Finder du derfor de bedste bryllupsgaver på vores liste, kan du være helt rolig – de skal nok nå frem i tide. Hos flere af forhandlerne kan du også bestille og betale for indpakning, så gaven er klar til at blive givet, når du modtager den – det er smart.

Tilbage er der kun at ønske dig og brudeparret en rigtig god bryllupsfest.

Pigerne fra Friends i bryllupskjoler
Denne artikel er anmeldt af Susanne F. (5/5)
5/5