Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Bryllupsgaver - De bedste bryllupsgave ideer

Bryllupsgaver 2024 – Årets 75 bedste bryllupsgave ideer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du så heldig at være inviteret med til kærlighedsfesten over dem alle? Men kan du ikke rigtig finde ud af, hvad du skal give i bryllupsgave til parret? Det er du ikke alene om. For det er ikke nogen nem opgave. Især ikke hvis du gerne vil skille dig ud, og give en god gave til brudeparret, som andre ikke giver. Netop derfor har vi lavet en liste, så du og andre kan komme nemt og godt i hus med den helt rigtige bryllupsgave til det lykkelige brudepar.

Med listen i hånden er det muligt for dig at finde sjove bryllupsgaver, tips til personlig bryllupsgave og endda en bryllupsgave med betydning. Vi har tænkt på det hele og mere til, så du blot skal koncentrere dig om at tage en beslutning. Rigtig god gavejagt!

P.S. Har parret allerede været gift i 25 år, så tjek vores artikel med årets bedste sølvbryllupsgaver i stedet.

Gode gaver til bryllup 2024

Til

Metalfigurer med bryllups- og kærlighedstema

Giv håndlavet metalfigur med bryllups- og kærlighedstema. En anderledes, unik og super personlig gave, som du kan give i bryllupsgave, som gave til din kæreste, kone, mand, eller hvem du ellers mener fortjener end sådan fantastisk kærligheds dekoration til hjemmet.

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Popcornmaskine i 50'er stil

Bring biografoplevelsen hjem med denne retro popcornmaskine. Lav sprøde, lækre popcorn på få minutter. Designet i charmerende 50'er stil, den er både funktionel og dekorativ. Perfekt til filmaftener og fester, og en sjov gaveidé til popcornelskere.

Panetti Pizzetta Primo elektrisk pizzaovn

Lav autentisk italiensk pizza derhjemme med Panetti Pizzetta Primo elektrisk pizzaovn. Denne kompakte ovn opnår høje temperaturer for at skabe sprøde, lækre pizzaer på få minutter. Perfekt til pizzaelskere, der ønsker restaurantkvalitet i eget køkken.

NapPillow hovedpude

Sov godt med Nappillow, den perfekte hovedpude. Designet til optimal støtte og komfort, reducerer den nakkesmerter og forbedrer søvnkvaliteten. Lavet af hypoallergeniske materialer, der sikrer en sund og afslappende søvn. Ideel for alle, der værdsætter en god nattesøvn.

Ildborde til terrassen og hjemmet

Unikke ildborde, der kombinerer varme og stil til udendørsområder. Ildbordet tilbyder innovative designs, der skaber hygge og samvær året rundt. Gennemført kvalitet i dansk design - perfekt til manden eller kvinden der har alt.

Eksklusivt silkesengetøj, dyner og puder

Eksklusivt silkesengetøj, dyner og puder, der sikrer luksus og komfort. Oplev silkens naturlige fordele med produkter, der både er smukke og funktionelle, perfekte til en elegant gave.

Personlig kæledyrsportræt

Kender du en, som elsker sin hund, kat, eller andet kældedyr, mere end noget andet? Så er dette personlige kæledyrsportræt uden tvivl den helt perfekte gave til vedkommende. Vælg et billede af dit kæledyr, skriv navnet, og du har hurtig og nemt et flot portræt af kæledyret, klar til at give i gave til en heldig modtager.
10% rabatkode: genialegaver2024

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Innovativt køkkenudstyr fra Sumisu

Innovative køkkenredskaber designet til at gøre madlavning lettere og mere effektiv. Fra holdbare non-stick gryder og pander til skarpe damaskusknive, Sumisu tilbyder produkter af høj kvalitet til overkommelige priser.

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Premium stendiffusere til æteriske olier

Elegante stendiffusere til æteriske olier, der skaber en afslappende atmosfære. Se de flotte udvalg af designs, der passer til enhver indretning. Fås i mange farver.

Hoptimist med gravering

Spred glæde og optimisme med en sød Hoptimist figur. Disse livlige og farverige figurer er sikre på at bringe et smil på alles læber. Vælg mellem forskellige temaer som studenter, bryllup m.m.
Inkl. gratis gravering

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Hyggelige hylder & møbler til hjemmet

Moderne og stilfulde opbevaringsløsninger og møbler fra Storage and Shelves. Disse hånslavede designmøbler er perfekte til at organisere hjemmet med stil.

Royal Copenhagen Alfabet kopper

Oplev elegance og kvalitet udvalget af Royal Copenhagen Alfabet porcelænskopper. Perfekt til enhver te- eller kaffeelsker, disse smukt designede kopper tilføjer et strejf af kongelig raffinement til ethvert hjem

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

MuscleFeet Fodmassageapparat

Forkæl dine fødder med MuscleFeet fodmassageapparatet. Det lindrer spændinger, forbedrer blodcirkulationen og giver en afslappende massageoplevelse. Perfekt til dem med trætte eller ømme fødder efter en lang dag. Justerbare indstillinger sikrer en skræddersyet massage.

Du er den brik som holder os sammen plakat

Du er den brik som holder os sammen plakaten er en anderledes og personlig plakat med en stor betydning. Giv den til din far, mor, bedsteforældre, kæreste, eller anden person i dit liv, du vil vise hvor meget betyder for dig. Du kan selv personliggøre plakaten med navne og tekst.
10% rabatkode: genialegaver2024

Boligtilbehør fra Dottir

Dottir tilbyder smukt nordisk design til hjemmet. Perfekt til dem, der elsker skandinavisk æstetik og håndværk.

Billeder med graveret træholder

Giv 13 trykte kvalitets fotos sammen med en flot graveret træholder. En skøn personlig gave som aldrig går af mode.

Kraftig Genopladelig Håndholdt støvsuger til bilen

Hold din bil ren og ryddelig med denne genopladelige håndstøvsuger. Denne kraftfulde, men kompakte støvsuger er en fantastisk gave til bilentusiaster og travle forældre.

En personlig bog

Den personlige bog med kærlighedsbilletter, er uden tvivl en af de bedste personlige gaver til ham eller hende. Du kan personliggøre bogen ved at indsætte hilsner, overskrifter, billeder og en slutning. Denne gaveide er både unik, betænksom og personlig. En af de gode personlige gaver til kæresten, som han helt sikkert vil elske, og i kan have som et minde resten af livet.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige dørmåtter med tekst og billede

Få lavet en personlige dørmåtte i eget design, som viser hvem der bor på adressen. Udover tekst og navn, kan du designe måtterne med egne billeder, sko, dyr og mange andre ting. Se de mange fede muligheder via linket. Vælg mellem måtter af kokosfibre, gummi og skrabemåtter.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Georg Jensen Øllefant med gravering

Oplev charmen med Øllefanten fra Georg Jensen, et ikonisk dansk design. Dette elegante stykke er en perfekt gave til konfirmanden, studenten, eller som en tidløs dekoration i hjemmet, der bringer et smil frem hos både børn og voksne.
Inkl. gratis gravering

Guld Rose - Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Le Feu Turtle Pizzaovn 2.0

Le Feu Turtle Pizzaovn 2.0 giver dig mulighed for at lave dine ene lækre gourmet pizzaer derhjemme - mindst ligeså gode som fra pizzariaet! Pizzaovnen er en gasovn, og kan lave pizzaer på kun 60-120 sekunder.

Kvalitets køkkensæt med 5 års garanti

Er nye gryder og pander lige det, der mangler? Onyx laver gryder og pander i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Der er mange forskellige sæt at vælge mellem og dermed gode muligheder for at servere lækker mad.

Personligt skærebræt med indgravering

Giv et personligt skærebræt med indgravering i gave! Du vælger selv tekst og evt. andet design du ønske på brættet. Samtidig er der adskillige flotte typer at vælge i mellem.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Airfryere fra Cosori - Kåret som Danmarks bedste airfryer

Airfryerne fra Cosori har både vundet priser og kan samtidig kalde sig Danmarks bedste airfryer, da de har vundet en airfryer bedst i test. Er du på udkig efter en god airfryer af super god kvalitet, så er Cosori airfryeren lige det du leder efter. Se deres udvalg af smarte modeller via linket.
10% rabatkode: GG10

Få malet et personligt maleri

Få malet et personligt maleri - den ultimative personlige gave! Malerierne er både personlige og håndlavede, og malet ud fra det eller de fotos, du vælger. Der lægges stor vægt på detaljer og kvalitet. Læs mere om denne fantastiske gaveide via linket.

Personligt vintilbehør sæt med navn og billede

Få personliggjort et flot vintilbehør sæt med navn og/eller billede af den heldige modtager. Sættet indeholder proptrækker, prop og dråbefanger og kommer i en flot bambusæske. Den perfekte personlige gave til vin-elskeren!
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Polspotten Lysestager m.m. - Moderne & Kreativ Boligindretning

Polspotten tilbyder et flot udvalg af lysestager, vaser m.m. Med et bredt udvalg af innovative og smukt designede produkter, kan du finde den perfekte gave blandt deres trendy og kreative udvalg.

Fotokalender - Lav din egen kalender med billeder

En fotokalender er en unik og personlig gave, der bringer glæde hele året. Perfekt til at huske særlige øjeblikke.

Få lavet en personlig karikaturtegning med tema

Her har du mulighed for at få lavet en karikaturtegning med valgfrit tema! Tegningen kan være af en, to eller en hel gruppe personer. Temaerne kan være alt fra superhelte, til bryllup, til jul og meget mere. En fantastisk sjov, betænksom og personlig gaveide til stort set enhver lejlighed! Se de mange muligheder via linket,
10% rabatkode: Rabat10

3D verdenskort til væg (mange varianter)

Pryd væggen med en af disse vanvittigt fede 3D verdenskort. De fås i forskellige størrelser, forskellige træsorter og forskellige farver - der er noget til enhver stilart. Fælles for dem alle er at du er fremstillet i kvalitetstræ og at de er super fede at se på! Egner sig ligeså godt til stuen som til, kontoret, soveværelset, børne- eller teenageværelset.

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Over hele landet

Margit Brandt Lotus Crystal Fyrfadsstage: Elegance til Hjemmet

Tilføj et strejf af elegance til dit hjem med Margit Brandt Lotus Crystal fyrfadsstage. Den smukke amber farve og krystal design skaber en varm og indbydende atmosfære. Den perfekte gave til boligelskeren.

Personlige tegninger af dit kæledyr

Få lavet en tegning af din eller modtagerens kæledyr! Vælg mellem karikatur, vandmaleri og mange flere stilarter. Disse dyre-tegninger er kunstnerisk udførte og tilbyder en unik og personlig gave. Skabt med omsorg og opmærksomhed på detaljer, vil disse tegninger være en elsket tilføjelse til ethvert hjem.

Chokoladefontæne

Lad dine gæster dykke ned i en verden af lækker chokolade med vores Chokoladefontæne. Den er perfekt til børnefødselsdage, romantiske aftener eller bare fordi! Skab uforglemmelige minder og nyd den lækre chokolade, der flyder som en drøm.

Ægte Håndmalet Oliemaleri fra Foto

Gør dine minder til kunst med FototilMaleri. Upload dit yndlingsbillede og få det forvandlet til et smukt maleri. Perfekt til at bevare særlige øjeblikke og en unik gaveide til enhver lejlighed.
Henter...

Giv brylluppets bedste bryllupsgave  2024

Det er en ære at være inviteret med til et bryllup, da det som regel kun er de nærmeste, der bliver inviteret med. Derfor skal der selvfølgelig også gives en rigtig god bryllupsgave, som støtter op om den fantastiske fest og kærligheden mellem parret. Den gode og måske endda også perfekte bryllupsgave, er en der bringer gode minder med sig. En som måske endda er så speciel, at parret kan huske, hvem gaven er fra, når brylluppet er veloverstået.

Det kan dog heldigvis være mange ting, hvilket i høj grad også afhænger af det kommende brudepar. For at hjælpe dig godt på vej med at finde en eller flere gaver til bryllup, har vi lavet en længere liste over populære og gode bryllupsgaver fra kendte og anerkendte forhandlere. På den finder du både klassiske, anderledes og personlige gaver, i en mange forskellige prisklasser.

Tip: Se også vores guide med helt fantastiske kobberbryllups gaver, for yderligere inspiration.

 

Hvad giver man i bryllupsgave til par?

Når du skal i gang med at finde en bryllupsgave til det skønne brudepar, er det først og fremmest en rigtig god ide at spørge venner og familie om en ønskeliste, eller om de ved, hvad andre giver. Ved at gøre dette undgår du for det første at give noget, som andre også giver. Men du finder også ud af, hvilken typer af gaver de kan lide eller håber at få til deres bryllup.

Du behøver ikke følge ønskelisten, hvis ikke du synes, den er særligt inspirerende, eller du vurderer, at der er stor chance for, at andre køber det samme som dig. Det vigtigste er blot, at du finder en gave til par, som de begge kan bruge. Om det så er en fancy køkkenmaskine, smarte køkken gadgets, et ophold på et hotel eller dele til et helt særligt stel. Så selvom det måske kan synes snævert, hvad du kan give i bryllupsgave, er der nu alligevel en masse muligheder for at overraske. Følg din mavefornemmelse – så skal det nok gå rigtig godt.

Tip: Vil du have endnu mere gaveinspiration? Se vores guide dedikeret til super gode guldbryllupsgaver.

 

Hvor meget giver man for i bryllupsgave?

Et bryllup er meget anderledes sammenlignet med en rund fødselsdag eller et jubilæum. Det er en fejring af kærligheden og en fest, der starter tidligt og slutter sent med rigeligt mængder mad ind i mellem. Derfor er det også kutyme, at man giver for lidt mere til et bryllup end til andre begivenheder.

Det er også meget almindeligt, at jo tættere du er på brudeparret, jo større en gave giver du. Det er selvfølgelig ikke noget, der er fastlagt, men det er sådan, det er i mange familier. Dog er det meget vigtigt for os at nævne, at en særlig gave og en bryllupsgave med betydning ikke nødvendigvis kan gøres op i kroner og øre og ej heller behøver koste særligt mange penge.

En tur i shelter et naturskønt sted i Danmark med forplejning og hygge inkluderet (hvis de er til det), kan være lige så værdifuldt, eller endda mere, end en tallerken fra Royal Copenhagen eller den bagemaskine, de længe har ønsket sig. Du bør derfor selvfølgelig også give for det, der giver mening for dig – både i din personlige tilknytning til parret og din egen økonomi.

Det gennemsnitlige beløb for en bryllupsgave til vennepar er typisk omkring 400-600 kroner, mens forældre og bedsteforældre som regel giver for en del mere. Når det så er sagt, så bør du ikke lade dit gavebudget begrænse sig. Der findes masser af fantastiske bryllupsgaver i alle prisklasser.

 

Hvad er en god og unik bryllupsgave?

Vi kan godt forstå, at du gerne vil give en særlig gave til et bryllup. Det er forhåbentligt kun den ene gang, at de hver især skal giftes, så derfor skal det selvfølgelig også fejres med bravour.

Da det i dag langt fra er alle brudepar, der vælger at tage på en bryllupsrejse, kan en oplagt (og unik) gave være at give en oplevelse for 2, som de kan få sammen. For at gøre det til noget mere særligt end et hotelophold, kan det være en tur i luftballon, en tur i helikopter eller måske en romantisk weekendophold for 2 til Rom. Med disse oplevelsesgaver er der lagt op til masser af romantik i deres hvedebrødsdage.

Det er alle sammen helt unikke oplevelser, som man ikke bare lige får gjort, eller køber sig mulighed til at opleve. Vi kan næsten garantere, at der ikke vil være andre, som finder på at give den samme oplevelsesgave.

Er en tur i luften ikke lige det, der umiddelbart vil falde i god jord, kan et slotsophold eller et ophold på et gods måske være den rette gave i stedet for. Det giver i hvert fald brudeparret mulighed for at slappe af og komme ned på jorden igen efter mange måneders planlægning og en lang bryllupsdag.  Det vil de helt sikkert sætte pris for, til trods for at de måske har valgt ikke at skulle på bryllupsrejse eller noget, der ligner.

Og skulle de have valgt at tage på en bryllupsrejse, venter der blot endnu flere fede og unikke oplevelser og venter på dem, når de kommer hjem. Sådan en oplevelsesgave vil de med garanti blive glade for.

 

Bryllupsgave til ham – hvad kan man finde på?

Er du på jagt efter den helt rigtige bryllupsgave til din kommende mand? Eller er det en bryllupsgave til din gode ven? Til et bryllup er det også helt okay at give separate gaver til brudeparret. Særligt hvis du kun kender én af dem rigtig godt.

Der er rigtig mange gode bud at vælge mellem, og kan du ikke selv finde på en god bryllupsgave til ham ud fra ønskelisten, eller hvad han normalt godt kan lide, kunne følgende være oplagt:

 • Et klippekort, han skal indløse hos bruden. Det kan være massage, madlavning, koncerter og lignende.

 • En mandeweekend. For at undgå der ikke går for meget Hr. og Fru Jensen i den efter brylluppet, kan du med fordel give et gavekort til en mandeweekend, hvor I giver den gas med biler, mudder, kajak eller andre outdoor aktiviteter, hvor kvinder er forbudt. En sjov oplevelse som er perfekt som gaven til manden der har alt.

 • En instruktionsbog til det gifte liv. Går du efter en sjov bryllupsgave til ham er en instruktionsbog til, hvordan man vasker op, lægger tøj sammen, støvsuger og laver mad en alletiders ide, som han kun kan grine af sammen med dig.

 • Værktøj. Hvilken mand kan ikke lide at rode med værktøj? Okay, måske ikke alle mænd. Men, hvis han er en handyman og godt kan lide at være ude i værkstedet, er det oplagt med noget særligt værktøj, han måske længe har snakket om eller manglet til samlingen.

 • En dag i øllens tegn. Hvad mere hyggeligt er der end at give en lækker bryllupsgave til ham, som også kan nydes med dig? Hvis I begge er til øl, er det oplagt med ølsmagning eller rundtur på et bryggeri. Et sikkert hit!

Der er mange gode bryllupsgave ideer at tage af, når først du går i gang med at brainstorme. Det behøver ikke være klassisk og traditionelt for at være godt. Så læg gerne hjernen i blød eller find inspiration fra vores liste, så du kan give en rigtig god gave til ham!

 

Bryllupsgave til hende – hvad kan du finde på?

Når nu vi er kommet på gode bryllupsgaver til ham, kan vi selvfølgelig ikke komme udenom bryllupsgave ideer til hende også. Det er måske i virkeligheden ikke så svært endda, da kvinder som regel stiller sig tilfredse med en del eller i hvert fald har nemt ved at finde på ting, de godt kunne tænke sig.

Vi har selvfølgelig også inkluderet nogle gode gaveideer udelukkende til hende, her på vores liste over bryllupsgave ideer. Men, hvis du ikke synes, det er nok, eller du gerne vil supplere med noget mere, har vi følgende ideer:

 • Flotte smykker til kvinder – Hvilke kvinder elsker ikke at få smykker? Og på en bryllupsdag er det mere end oplagt. For at gøre det til en mere personlig bryllupsgave kan det være med indgravering, et særligt vedhæng eller måske et veninde- eller vennesmykke, hvis I står hinanden nært.

 • Kogebøger i massevis – Som ægtehustru kommer hun med al sandsynlighed til at stå en del i køkkenet. Så hvorfor ikke give en masse kogebøger for at drille lidt?

 • Oplevelser – Alle elsker oplevelser, så det gør hun helt sikkert også. Det kan være alt fra en tur i biffen, en tur på restaurant med dig, et spaophold eller en mini getaway udenlands.

 • Sko – det er måske ikke så traditionel en gave til et bryllup, men det behøver det heller ikke være. Ønsker hun sig nogle særlige sko, er det oplagt at give på sådan en dag.

Du kan sikkert selv finde på en masse andre anderledes og sjove gaver til hende, som du kan supplere til den eller de gaver til hende, du finder på vores liste. Der må godt være lidt spas og løjer på en bryllupsdag – for hvornår får du lige mulighed for det igen?

Bryllupsgave ideer til ham og hende

Klassiske bryllupsgave ideer

En god klassiske bryllupsgave, er ofte også en praktisk gave. Det kan være alt fra køkkenting, til Georg Jensen lysestager, en Royal Copenhagen vase, eller andre praktiske ting til brudeparrets hjem. Her får du inspiration til en række klassiske, men gode bryllupsgaver til det nygifte par.

 • En lampe – Lamper er en oplagt bryllupsgave. Det kan være alt fra en designerlampe til stuen, til en sød natlampe til soveværelset.

 • Lækre håndklæder – Giv et sæt håndklæder i gave til brudeparret. Det kunne f.eks. være et sæt flotte Georg Jensen håndklæder.

 • Et lækkert møbel – Chancen er at det nygifte par for nyligt, eller snart skal flytte i hus. I det tilfælde er møbler en oplagt gaveide. En fantastisk bryllupsgave som kan hjælpe brudeparret godt på vej i deres nye hjem.

 • Kay Bojesen figurer – Dekorationer til hjemmet er endnu en oplagt gave du kan give brudeparret. Her er særligt Kay Bojesen figurer særligt populære.

 • Sengetøj – Der findes mange typer sengetøj du kan give. Det kan f.eks. være silkesengetøj, sengetøj lavet i egyptisk bomuld, eller et sæt fra Georg Jensen Damask. En rigtig lækker gave!

 

Giv en kreativ bryllupsgave

Nogle vil hellere give kreative gaver til brudeparret. Det kan være personlige gaver, en anderledes oplevelse eller en unik skulptur til hjemmet. Denne type gave er særligt populær at give fra de, som kender brudeparret godt. Og med god grund – en kreativ gave kan nemlig være den helt perfekte bryllupsgave at give brudeparret. Nogle gode ideer i denne kategori er:

 • En personlig plakat – Den personlige bryllupsgave med betydning, er mange gange den bedste. Giv derfor en personlig plakat – en både personlig, prisvenlig og betydningsfuld gaveide.

 • En fotobog – Hvis du virkelig vil give noget som brudeparret elsker, så giv dem en fotobog med billeder. Den helt perfekte gave til et nygift par, og noget som de kan have og mindes i mange år frem.

 • Et oplevelsesgavekort til spændende oplevelser – Giv et evigt minde i form af en oplevelsesgave. Det kan f.eks. være et gavekort til et luksus spaophold eller en anden spændende oplevelse. Der er masser af fede muligheder, når det kommer til oplevelsesgaver.

 

Hvad giver man et brudepar der har alt?

Har brudeparret allerede alt hvad hjertet begærer? Heldigvis findes der masser af fantastiske bryllupsgaver – selv til brudeparret som har alt. Det kunne f.eks. være:

 • Gavekurv – En gavekurv med lækker chokolade, god vin eller andre lækkerier. En oplagt bryllupsgave som de fleste brudepar uden tvivl vil elske at modtage.

 • Et gavekort til et romantisk ophold for to personer – En romantisk ophold for 2 er en perfekt bryllupsgave til det forelskede par. Selv de som har alt, kan uden tvivl altid bruge en fantastisk oplevelse til.

 • Tilskud til bryllupsrejsen – Et tilskud til bryllupsrejsen er den perfekte gave til brudeparret der har alt. Hvis de har alt, så skal de helt sikkert på en super lækker rejse fyldt med gode oplevelser efter brylluppet. Et tilskud hertil er uden tvivl den helt rette bryllupsgave til denne type par.

Ønsker til bryllup  2024

Er du ikke inviteret som gæst, men er derimod den heldige kvinde eller mand som snart skal giftes? Artiklen her er ikke kun ment som inspiration til bryllupsgaven. Den er i ligeså høj grad ment, som inspiration til at finde ønsker til bryllup 2024 . Får du ikke alt du ønsker dig, kan du altid gemme dine ønsker til når du skal have bryllupsdagsgave af din anden halvdel, på jeres bryllupsdag året efter.

Tjek de mange forslag til bryllupsgaver igennem, og se om der ikke er et par stykker du kan skrive på ønskelisten. Nogle brudepar vælger også at give en lille gave til gæster ved bryllup. Er det noget i har planlagt, kan du måske også finde lidt gaveinspiration til det.

 

Få de bedste ideer til bryllupsgaver hos Genialegaver.dk

Det er fantastisk at være med til et bryllup, og der er meget at glæde sig til. Men, det er selvfølgelig lidt nemmere at glæde dig til den festlige dag, når du ved, at bryllupsgaven er helt på plads. Det er lige før, vi kan garantere dig, at det kommer til at ske, når du har kigget listen igennem og har læst dig igennem vores mange andre og øvrige ideer til gaver til bryllup, du kan give. For der er en masse godter at vælge mellem.

Vi anbefaler dig, at du bruger god tid på at gå gaverne igennem og efterfølgende bruger lidt tid til at tænke over, hvilken af gaverne der passer bedst til parret. For det er mere end dejligt at kunne give den perfekte gave, som med det samme giver et kæmpe smil på læben hos det kommende brudepar.

Selv hvis du skulle være lidt sent ude, fordi du har haft svært ved at beslutte dig, eller bare helt har udskudt det, fordi det er så svært, kan vi trøste dig med at forhandlerne, vi linker til, alle har hurtig forsendelse. Finder du derfor de bedste bryllupsgaver på vores liste, kan du være helt rolig – de skal nok nå frem i tide. Hos flere af forhandlerne kan du også bestille og betale for indpakning, så gaven er klar til at blive givet, når du modtager den – det er smart.

Tilbage er der kun at ønske dig og brudeparret en rigtig god bryllupsfest.

Pigerne fra Friends i bryllupskjoler

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om bryllupsgaver

En god bryllupsgave må gerne være personlig, betydningsfuld og komme fra hjertet. Derudover er både sjove og praktiske gaver også fremragende gaver at give til et bryllup. Er det en fælles gave til parret, er det ligeledes vigtigt, at det er noget de begge kan bruge.

Det kan du give i gave til bryllup.

 • Karikaturtegning af brudeparret
 • Personligt portræt maleri
 • Kærlighedsskulpturer
 • Personlig stjernehimmelplakat
 • Forgyldt rose
 • Fotocollage med billeder
 • 52 weeks of romance skrabeplakat
 • Georg Jensen Damask sengetøj
 • Vin i personlig gaveæske
 • Håndholdt trådløs støvsuger

Giv gerne en personlig og betydningsfuld bryllupsgave til dine forældre. Dertil må den gerne være sjov, og samtidig noget de kan bruge. Det kan f.eks. være en karikaturtegning af dem. En karikaturtegning er en både personlig, unik, betydningsfuld, sjov og brugbar gaveide.

Denne artikel er anmeldt af Susanne F. (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne