Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Bryllupsgaver - De bedste bryllupsgave ideer

Bryllupsgaver 2021 – Årets 75 bedste bryllupsgave ideer

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er du så heldig at være inviteret med til kærlighedsfesten over dem alle? Men kan du ikke rigtig finde ud af, hvad du skal give i bryllupsgave? Det er du ikke alene om. For det er ikke nogen nem opgave. Især ikke hvis du gerne vil skille dig ud eller være sikker på at give noget, som andre ikke giver. Netop derfor har vi lavet en liste, så du og andre kan komme nemt og godt i hus med bryllupsgaven.

Det er en ære at være inviteret med til et bryllup, da det som regel kun er de nærmeste, der bliver inviteret med. Derfor skal der selvfølgelig også gives en rigtig god bryllupsgave, som støtter op om den fantastiske fest og kærligheden mellem parret. Den gode og måske endda også perfekte bryllupsgave er en, der bringer gode minder med sig og som måske endda også er så speciel, at parret godt kan huske, hvem gaven er fra, når brylluppet er veloverstået.

Det kan dog heldigvis være mange ting, hvilket i høj grad også afhænger af det kommende brudepar. For at hjælpe dig godt på vej med at finde en eller flere gaver til bryllup har vi lavet en længere liste over populære og gode bryllupsgaver fra kendte og anerkendte forhandlere.

Med listen i hånden er det muligt for dig at finde sjove bryllupsgaver, tips til personlig bryllupsgave og endda en bryllupsgave med betydning. Vi har tænkt på det hele og mere til, så du blot skal koncentrere dig om at tage en beslutning.

Rigtig god gavejagt!

Gode gaver til bryllup 2021​

Personlig champagnesabel med indgravering

En super flot og stilfuld champagnesabel, fremstillet i rustfrit stål og oliventræ. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Dertil kommer den i en flot sort gaveæske. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.

Fra: 395,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Personlig Danmarkskort plakat

Personliggør Danmarkskortet her med sted hvor hjertet skal placeres, samt navne i bunden. Når du bestiller kan du nemt bestemme hvor hjeret skal være, og hvilke navne der skal stå. En skøn personlig gave til en du holder af.

Fra: 199,00 DKK

Silke hovedpudebetræk

Silke hovedpudebetræk er ikke kun utroligt lækre at sove på, de er også god for både din hud og dit hår som det skåner. Se her et fantastisk udvalg af økologiske silke hovedpudebetræk. Fås både i hvid, sort, blå, rød og andre flotte farver.

Fra: 297,00 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Fra: 200,00 DKK

LAGUIOLE Momuy Steakknive i træ gavekasse

Her får du 6 stk. LAGUIOLE Momuy Steak knive i bedste kvalitet. Samtidig kommer knivene i en super flot og eksklusiv gaveæske. Perfekt gaveide til ham som elsker kød, at grille eller skal have en fornem gave i den ene aller anden anledning.

Fra: 695,00 DKK

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.

Fra: 159,00 DKK

Personligt salt- og pebersæt

Salt og peber sættet her er lavet af bøgetræ, og har en karamikmekanisme i høj kvalitet. Men det bedste ved dette sæt, er at du kan personliggøre det med navn. En super god personlig gave som kan bruges resten af livet.

Fra: 489,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.

Fra: 99,00 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.

Fra: 299,00 DKK

Vinkøler – CASO WineCase One Black

Denne højkvalitets vinkøler, sikrer dig at du altid får serveret vinen ved den korrekte temperatur. På den måde får du den bedst mulige vinoplevelse. Den perfekte gave til en vinentusiast såvel som typen der har alt.

Fra: 1.195,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fra: 299,00 DKK

Champagnesabel

En champagnesabel er en både eksklusiv og anderledes gave. Det er en af de mest geniale gaver til manden der har alt. Han kan finde champagnesablen frem når der er gæster, og vise den imponerende genstand frem. Den skaber god opmærksomhed til en fest, helt perfekt til manden der har alt typen. En champagnesabel er også den ultimative værtindegave til nytår. Giv den som nytårsgave til værten nytårsaften.

Fra: 299,00 DKK

52 Weeks of Romance Skrabeposter

Med 52 weeks of romance skrabeplakaten, kan dig og din partner skrabe en ny romantisk aktivitet hver eneste uge hele året. Så er der lagt op til et spændende og lidenskabeligt år fuld af kærlighed!

Fra: 99,00 DKK

Polaroid Instantkamera

Fang øjeblikket, og gør mindet til fysiske minder med dette fede Polaroid Now Instantkamera. Kameraet har både dobbelteksponeringstilstand, indbygget blitz, selvudløser og mange andre smarte funktioner.

Fra: 1.019,00 DKK

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand, er en anderledes og unikt loftlampe, som uden tvivl sætter et personligt præg på hjemmet. Lampen er både sjov, men også både moderne og stilfuld. Passer både til køkkenet, stuen eller børneværelset.

Fra: 229,00 DKK

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.

Fra: 499,00 DKK

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.

Fra: 299,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.

Fra: 179,00 DKK

Personlig portrætmaleri efter dine fotos

Et personligt portrætmaleri kan meget vel være den ultimative gave at få! Det kan være et maleri af modtageren, modtagerens børn eller anden person. Du vælger selv billedet. Oplagt at give til store anledninger som runde fødselsdage, jubilæum, bryllup og lign.

Fra: 1.999,00 DKK

Baileys cupcakes chokoladeæske

Cupcake Baileys chokoladeæsken er en af de lækreste gaver til hende der elsker cupcakes og Baileys! Du får i alt 138g lækre cupcakes med 1% alkohol – så de er ikke egnet til børn.

Fra: 89,00 DKK

Svanen Figuren – Kåret til Årets Figur 2021

Svanen figuren er fremstillet i mahogni træ med messing fod og er 12,5 cm høj. Det et en stilfuld dekoration som passer ind i det moderne såvel som hyggelige hjem. Figuren er kåret som ”Årets figur” 2021 af Bolig Magasinet

Fra: 849,00 DKK

Ægget Figuren i mørkt mahogni træ med messing fod

Ægget Figuren i mørkt mahogni træ med messing fod er 10 cm høj, og en super flot dekoration til det moderne hjem. Træets struktur gør at alle figure er unikke, og giver samtidig et flot spil.

Fra: 649,00 DKK

Kærlighedsskulpture i bronze

Giv en flot skultur i bronze som symboliserer kærlighed og romantik. Vælg mellem de mange skønne modeller som bl.a. ”Hjerter mødes”, ”Fly me to the moon”, og ”Side by side”. En anderledes og personlig gaveide, som bl.a. egner sig perfekt til bryllup. BEMÆRK at mange af figurerne kun bliver lavet i 99 eksemplare. De er i et begrænset antal, så du får en figur, som ikke mange andre har.

Fra: 1.000,00 DKK

Urholder i egetræ

Med denne flotte urholde i egetræ, kan du opbevare dit ur på en flot og elegant måde. Stil den i soveværelset, badeværelset, stuen, eller hvor du ellers måtte ønske. Det moderne og minimalistiske design passer ind stort set hvor som helst. Passer naturligvis både til herreure og dameure.

Fra: 170,00 DKK

Karikaturtegning bryllupsgave efter dine fotos

Gør brueparrets dag endnu mere uforglemmelig, ved at give dem en karikaturtegning i gave. En bryllupsgave som skiller sig ud, og som med garanti vil blive husket. Parret kan have billedet som et dejligt minde resten af livet.

Fra: 399,00 DKK

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Guld Rose – Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Fra: 399,00 DKK

Plakat eller fotocollage med personlige billeder

En plakat eller fotocollage med personlige billeder er en af de personlige gaver til kvinder og mænd, som du kan være sikker på bringer glæde. Vælg en collage med flere billeder, former eller en collage med både tekst og billeder, som giver modtageren et smil på læben hver dag. FÅ 20% RABAT MED KODEN: 278016

Fra: 187,00 DKK

Sammenfoldeligt badekar

Et sammenfoldeligt badekar til voksne. Kan bruges både indenfor og udenfor på terrassen. Den perfekte gave til hende eller ham der har alt, udover et indbygget badekar i lejligheden eller huset. Badekaret kan nemt klappes sammen, så det tager minimal opbevaringsplads når det ikke bruges. En af de bedste gaver til ham der trænger til et varmt og afstressende karbad i ny og næ!

Fra: 1.399,00 DKK

Hvad giver man i bryllupsgave til par?

Når du skal i gang med at finde en bryllupsgave til det skønne brudepar, er det først og fremmest en rigtig god ide at spørge venner og familie om en ønskeliste, eller om de ved, hvad andre giver. Ved at gøre dette undgår du for det første at give noget, som andre også giver. Men du finder også ud af, hvilken typer af gaver de kan lide eller håber at få til deres bryllup.

Du behøver ikke følge ønskelisten, hvis ikke du synes, den er særligt inspirerende, eller du vurderer, at der er stor chance for, at andre køber det samme som dig. Det vigtigste er blot, at du finder en gave, som de begge kan bruge. Om det så er en fancy køkkenmaskine, smarte køkken gadgets, et ophold på et hotel eller dele til et helt særligt stel. Så selvom det måske kan synes snævert, hvad du kan give i bryllupsgave, er der nu alligevel en masse muligheder for at overraske.

Følg din mavefornemmelse – så skal det nok gå rigtig godt.

 

Hvor meget giver man for i bryllupsgave?

Et bryllup er meget anderledes end en rund fødselsdag eller et jubilæum. Det er en fejring af kærligheden og en fest, der starter tidligt og slutter sent med rigeligt mængder mad ind i mellem. Derfor er det også kutyme, at man giver for lidt mere til et bryllup end til andre begivenheder.

Det er også meget almindeligt, at jo tættere du er på brudeparret, jo større en gave giver du. Det er selvfølgelig ikke noget, der er fastlagt, men det er sådan, det er i mange familier. Dog er det meget vigtigt for os at nævne, at en særlig gave og en bryllupsgave med betydning ikke nødvendigvis kan gøres op i kroner og øre og ej heller behøver koste særligt mange penge. En tur i shelter et naturskønt sted i Danmark med forplejning og hygge inkluderet (hvis de er til det), kan være lige så værdifuldt eller endda mere end en tallerken fra Royal Copenhagen eller den bagemaskine, de længe har ønsket sig. Du bør derfor selvfølgelig også give for det, der giver mening for dig – både i din personlige tilknytning til parret og din egen økonomi.

Det gennemsnitlige beløb for en bryllupsgave til vennepar er typisk omkring 400-600 kroner, mens forældre og bedsteforældre som regel giver for en del mere.

 

Hvad er en god og unik bryllupsgave?

Vi kan godt forstå, at du gerne vil give en særlig gave til et bryllup. Det er forhåbentligt kun den ene gang, at de hver især skal giftes, så derfor skal det selvfølgelig også fejres med bravour.

Da det i dag langt fra er alle brudepar, der vælger at tage på en bryllupsrejse, kan en oplagt (og unik) gave være at give en oplevelse, som de kan få sammen. For at gøre det til noget mere særligt end et hotelophold, kan det være en tur i luftballon, en flyvetur i helikopter eller måske en romantisk weekend til Rom, så de får bare en lille smule romantik i deres hvedebrødsdage.

Det er alle sammen helt unikke oplevelser, som man ikke bare lige får gjort eller køber sig mulighed til at opleve. Vi kan næsten garantere, at der ikke vil være andre, som finder på at give det samme.

Er en tur i luften ikke lige det, der umiddelbart vil falde i god jord, kan et slotsophold eller et ophold på et gods måske være en god og unik gave i stedet for. Det giver i hvert fald brudeparret mulighed for at slappe af og komme ned på jorden igen efter mange måneders planlægning og en lang bryllupsdag.  Det vil de helt sikkert sætte pris for, til trods for at de måske har valgt ikke at skulle på bryllupsrejse eller noget, der ligner.

Og skulle de have valgt at tage på en bryllupsrejse, venter der blot endnu flere fede og unikke oplevelser og venter på dem, når de kommer hjem. Sådan en oplevelsesgave vil de med garanti blive glade for.

 

Bryllupsgave til ham – hvad kan man finde på?

Er du på jagt efter en bryllupsgave til din kommende mand? Eller er det en bryllupsgave til din gode ven? Til et bryllup er det også helt okay at give separate gaver til brudeparret. Særligt hvis du kun kender én af dem rigtig godt.

Der er rigtig mange gode bud at vælge mellem, og kan du ikke selv finde på en god bryllupsgave til ham ud fra ønskelisten, eller hvad han normalt godt kan lide, kunne følgende være oplagt:

 • Et klippekort, han skal indløse hos bruden. Det kan være massage, madlavning, koncerter og lignende.
 • En mandeweekend. For at undgå der ikke går for meget Hr. og Fru Jensen i den efter brylluppet, kan du med fordel give et gavekort til en mandeweekend, hvor I giver den gas med biler, mudder, kajak eller andre outdoor aktiviteter, hvor kvinder er forbudt.
 • En instruktionsbog til det gifte liv. Går du efter en sjov bryllupsgave til ham er en instruktionsbog til, hvordan man vasker op, lægger tøj sammen, støvsuger og laver mad en alletiders ide, som han kun kan grine af sammen med dig.
 • Værktøj. Hvilken mand kan ikke lide at rode med værktøj? Okay, måske ikke alle mænd. Men, hvis han er en handyman og godt kan lide at være ude i værkstedet, er det oplagt med noget særligt værktøj, han måske længe har snakket om eller manglet til samlingen.
 • En dag i øllens tegn. Hvad mere hyggeligt er der end at give en bryllupsgave til ham, som også kan nydes med dig? Hvis I begge er til øl, er det oplagt med ølsmagning eller rundtur på et bryggeri.

Der er mange gode bryllupsgave ideer at tage af, når først du går i gang med at brainstorme. Det behøver ikke være klassisk og traditionelt for at være godt. Så læg gerne hjernen i blød eller find inspiration fra vores liste, så du kan give en rigtig god gave til ham!

 

Bryllupsgave til hende – hvad kan du finde på?

Når nu vi er kommet på gode bryllupsgaver til ham, kan vi selvfølgelig ikke komme udenom bryllupsgave ideer til hende også. Det er måske i virkeligheden ikke så svært endda, da kvinder som regel stiller sig tilfredse med en del eller i hvert fald har nemt ved at finde på ting, de godt kunne tænke sig.

Vi har selvfølgelig også inkluderet nogle gaver udelukkende til hende her på vores liste over bryllupsgave ideer. Men, hvis du ikke synes, det er nok, eller du gerne vil supplere med noget mere, har vi følgende ideer:

 • Flotte smykker – Hvilke kvinder elsker ikke at få smykker? Og på en bryllupsdag er det mere end oplagt. For at gøre det til en mere personlig bryllupsgave kan det være med indgravering, et særligt vedhæng eller måske et veninde- eller vennesmykke, hvis I står hinanden nært.
 • Kogebøger i massevis – Som ægtehustru kommer hun med al sandsynlighed til at stå en del i køkkenet. Så hvorfor ikke give en masse kogebøger for at drille lidt?
 • Oplevelser – Alle elsker oplevelser, så det gør hun helt sikkert også. Det kan være alt fra en tur i biffen, en tur på restaurant med dig, et wellnessophold eller en mini getaway udenlands.
 • Sko – det er måske ikke så traditionel en gave til et bryllup, men det behøver det heller ikke være. Ønsker hun sig nogle særlige sko, er det oplagt at give på sådan en dag.

Du kan sikkert selv finde på en masse andre sjove og anderledes ideer, som du kan supplere til den eller de gaver til hende, du finder på vores liste. Der må godt være lidt spas og løjer på en bryllupsdag – for hvornår får du lige mulighed for det igen?

 

Ønsker til bryllup 2021

Er du ikke inviteret som gæst, men er derimod den heldige kvinde eller mand som snart skal giftes? Artiklen her er ikke kun ment som inspiration til bryllupsgaven. Den er i ligeså høj grad ment, som inspiration til at finde ønsker til bryllup 2021.

Tjek de mange forslag til bryllupsgaver igennem, og se om der ikke er et par stykker du kan skrive på ønskelisten. Nogle brudepar vælger også at give en lille gave til gæster ved bryllup. Er det noget i har planlagt, kan du måske også finde lidt gaveinspiration til det.

 

Få de bedste ideer til bryllupsgaver hos Genialegaver

Det er fantastisk at være med til et bryllup, og der er meget at glæde sig til. Men, det er selvfølgelig lidt nemmere at glæde dig, når du ved, at bryllupsgaven er helt på plads. Det er lige før, vi kan garantere dig, at det kommer til at ske, når du har kigget listen igennem og har læst dig igennem vores mange andre og øvrige ideer til gaver til bryllup, du kan give. For der er en masse godter at vælge mellem.

Vi anbefaler dig, at du bruger god tid på at gå gaverne igennem og efterfølgende bruger lidt tid til at tænke over, hvilken af gaverne der passer bedst til parret. For det er mere end dejligt at kunne give en gave, som med det samme giver et kæmpe smil på læben hos brudeparret.

Selv hvis du skulle være lidt sent ude, fordi du har haft svært ved at beslutte dig, eller bare helt har udskudt det, fordi det er så svært, kan vi trøste dig med at forhandlerne, vi linker til, alle har hurtig forsendelse. Finder du derfor de bedste bryllupsgaver på vores liste, kan du være helt rolig – de skal nok nå frem i tide. Hos flere af forhandlerne kan du også bestille og betale for indpakning, så gaven er klar til at blive givet, når du modtager den – det er smart.

Tilbage er der kun at ønske dig og brudeparret en rigtig god bryllupsfest.

Pigerne fra Friends i bryllupskjoler

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om bryllupsgaver

En god bryllupsgave må gerne være personlig, betydningsfuld og komme fra hjertet. Derudover er både sjove og praktiske gaver også fremragende gaver at give til et bryllup. Er det en fælles gave til parret, er det ligeledes vigtigt, at det er noget de begge kan bruge.

Det kan du give i gave til bryllup.

 • Karikaturtegning af brudeparret
 • Personligt portræt maleri
 • Kærlighedsskulpturer
 • Personlig stjernehimmelplakat
 • Forgyldt rose
 • Fotocollage med billeder
 • 52 weeks of romance skrabeplakat
 • Georg Jensen Damask sengetøj
 • Vin i personlig gaveæske
 • Håndholdt trådløs støvsuger

Giv gerne en personlig og betydningsfuld bryllupsgave til dine forældre. Dertil må den gerne være sjov, og samtidig noget de kan bruge. Det kan f.eks. være en karikaturtegning af dem. En karikaturtegning er en både personlig, unik, betydningsfuld, sjov og brugbar gaveide.

Denne artikel er anmeldt af Susanne F. (5/5)
5/5