Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Sjove Gaver Til Ham - Sjove Gaveideer Til Mænd

35+ Sjove Gaver Til Ham – Sjove Gaveideer Til Mænd 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Nogle gange er en sjov gave, den bedste gave du kan give. Det gæler både om du leder efter gaver til manden, kæresten, din bror eller måske endda en kollega. Til de personer vi ofte giver gaver til, er det nemlig en god ide, at veksle i mellem forskellige typer gaver. På den måde, er der større chance for, at han bliver overrasket over gaven når han modtager den. Og så er det generelt bare en smule små kedeligt, altid at få den samme type gave hver gang.

Det kan være du har givet personlige gaver til ham, til hans fødselsdag sidste år, og et flot ur til ham i julegave. Måske har du endda givet helt unikke gaver til manden der har alt, hvis han er sådan en type. Men hvad skal du så give ham til næste anledning, hvor han skal have en god gave? Det kunne tyde på, at det er tid til at finde de sjove gaver til ham frem!

Hvis du står i den situation, og har sat gavejagten i gang efter sjove gaveideer til mænd, er det din heldige dag. Her har du nemlig et stort udvalg af sjove gaver til ham, som en hver mand med humor vil elske at modtage. Det er uanset om du søger sjove gaver til manden i dit liv, til et brudepar, kobberbryllupsgaver eller endda sjove gaver til chefen. Det vigtigste er, at han er en rigtig spasmager der kan tage en joke. Tjek de mange morsomme, skøre og sjove gaver til ham, og se om du kan finde den perfekte sjove gave, til lige netop ham du leder efter gaveideer til.

Indholdsfortegnelse over sjove gaver til ham

Sjove gaveideer til ham 2021

Pick Your Poison Spil

Pick your poison spillet, går ud på at svare på spørgsmålet: ”Hvad vil du helst….?” Hertil finder i selv på de 2 svar muligheder i kan vælge i mellem. Et super sjovt spil i et selskab med folk der har humor. Det er en hver spasmagers favoritspil, og uden tvivl en af de sjove gaver til ham, som nok skal udløse masser af grineflip.

Unstable Unicorns kortspil

Unstable Unicorns er et sjovt kortspil hvor du skal samle enhjørnigner til at lave en hær der kan klare modstanderen! Du starter med en baby enhjørning, og skal bygge din hær af enhjørninger op fra den. Hver enhjørning har deres særlige evne. Spillet er super sjovt både med venner og familie. Kan spillles af børn 8 år+.

Fra: 239,95 DKK

Lightning Reaction Reloaded reaktionsspil

I denne sjove reaktionsspil gælder det om at være hurtigt! Den som har den ringeste reaktionsevne får stød. Spillet kan spilles 2-4 spillere og er vanvittgt sjovt!

Fra: 229,00 DKK

Snallern festspil

Snallern er et selskabsspil, som også kan bruges som drukspil. Det kan være stødende, hvorfor det også er for 14 år+. Det gør det dog kun det sjovere. En af årets bedste selskabsspil, og en super sjov gave såvel som ældre teenagere. Læs reglerne til det super sjove spil via linket.

Fra: 79,95 DKK

Det Dårlige Selskab spil – Årets selskabsspil

Det Dårlige Selskab er et vanvittigt sjovt spil, som kan spilles både med venner og familie. Det er endda kåret som årets selskabsspil. Spillet går kort sagt ud på at kombinere forskellige kort med sjove (og til tider upassende) sætninger. Det kommer der ofte noget rigtig, rigtig sjove ud af!

Fra: 259,95 DKK

Don’t Break The Bottle vin-puslespil

Dont Break The Bottle er et lille fængsel til vinen, hvor et puslespil skal løses for at kunne åbne den. Brug den til at gøre en almindelig vingave sjovere. Det kunne f.eks. være som værtindegave til en, du mener skal arbejde lidt for vinen.

Fra: 149,00 DKK

Hjernegymnastik toiletpapir

Kender du en som godt kunne trænge til at træne hjernen lidt med lidt hjernegymnastik? Hvilket bedre tidspunkt end på toilettet – det er da optimal udnyttelse af tiden. En sjov lille gaveide som kun kan bringe smil og grin til en hver modtager.

Fra: 59,00 DKK

Rustik øl plakat ”Øl guiden”

Denne rustikke øl plakat med navnet Øl Guiden, er i sandhed en guide til øl. Den viser nemlig mange forskellige typer på en båe informativ og dekorativ måde. En fantastisk gave til manden der elsker øl. Fås i flere farver.

Fra: 189,00 DKK

Rustik vin-plakat ”Vinguiden”

Den rustikke og flotte vin plakat, er samtidig en dekorativ vinguide. På plakaten vises forskellige vin, vinglas, og temperature de forskellige vin skal serveres ved. Den perfekte gave til vinentusiasten. Fås i flere farver.

Fra: 189,00 DKK

Spiselige melorme

Vidste du, at man kan spise tørrede melorme, og de faktisk er sunde og fyldt med proteiner? Prøv en omgamg melorme med neutral smag, eller smag af BBQ, chili, lakrids, salt, eller en af de andre varianter. Køb en lille snack til dig selv, eller giv dem i gave, til en som skal prøve!

Fra: 32,95 DKK

How To Live With A Huge Penis – bog

How to live with a huge penis bogen, er uden tvivl en af de sjovere gaver til mænd. Hvis kæresten skal klappes lidt på skulderen, og du vil give han en boost af selvtillid, så er denne bog den perfekte gaveide til ham.

Fra: 109,95 DKK

A Year of sex spillekort

Med A Year of Sex spillekortene får du over 50 Kama Sutra positioner i 5 forskellige sværhedsgrader. En skøn lille og udfordrende gave til kæresten, manden eller konen. Med dette sæt vil i helt sikkert ikke komme til at kede jer det næste års tid!

Fra: 39,00 DKK

Chili Klaus chili roulette

Prøv en omgang chili roulette med Chili Klaus’ lucky bag. Du får en kasse med chili kugler, den eneste hage er, at du ikke ved hvilke der er stærke. Nogle er okay stærke, nogle milde, og andre vanvittigt stærke!

Fra: 139,00 DKK

Klunke Voks by Dick Johnson

Kender du en, hvis nedre dele trænger til ekstra pleje? Så giv ham en omgang klunke voks fra Dick Johnson! Det både reducerer sved, giver bedre lugt, gør dem blødere, og er perfekt til før og efter intim barbering. En super sjov og anderledes gave, så han med garanti aldrig har fået før!

Fra: 119,00 DKK

Spionkamera kuglepen 1080P

Denne kuglepen er ikke bare en kuglepen. Det er også et spionkamera som filmer i 1080P Full HD. Kameraet kan både tage billeder og filme, og er samtidig nemt at betjene.

Fra: 285,00 DKK

Kølebrønd til drikkevarer

Denne geniale kølebrønd gør at du kan nyde jordkølede bajere i din egen have. Slut med at gå hele vejen ind til køleskabet når der skal haves en bytter. Kølebrønden kan rumme 15 flasker og holder dine øl, sodavand og andre drikkevarer dejligt kolde.

Fra: 329,00 DKK

Blæser med nakkestrop

En super genial trådløs blæser med nakkestrop. Med den smarte blæser kan du blive kølet af, lige meget hvor du er. Ude og handle, ved stranden eller i bilen – det er lige meget. Du får en frisk brise af dejlig kølig luft, uanset hvor du befinder dig!

Fra: 179,00 DKK

Smartphone fængsel

Kender du en, hvis smartphone trænger til at komme i fængsel? Smartphone fængsel kan gives som en sjov gave til en som bruger sin telefon lidt for meget. Eller den kan bruges til at få mere kvalitetstid sammen med familien.

Fra: 79,00 DKK

Storm Glass Vejrstation

Din Vejrstation Storm Glass, er an anderledes og dekorativ vejrstation. Ved at aflæse krystallerne i glasset, kan du forudse vejret. Glasdråben skal blot placeres på træpladen, og du vil efterfølgende se krystallerne i glasset ændre sig i forhold til om der vind, solskin, regn eller hvilken som helst anden type vejr.

Fra: 189,00 DKK

Vinholder gris

Vinholderen som ligner en gris er en både sjov og praktisk gave, til de som elsker vin. Udover at holde vinen, og holderen også dekorativ, og en sjov dekoration til stuen, køkkenet eller vinhælderen.

Fra: 219,00 DKK

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand, er en anderledes og unikt loftlampe, som uden tvivl sætter et personligt præg på hjemmet. Lampen er både sjov, men også både moderne og stilfuld. Passer både til køkkenet, stuen eller børneværelset.

Fra: 229,00 DKK

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet til kød er en super fed grill gadget, der lader dig sætte din personlige signatur på bøffen. Har du inviteret til grill aften, kan du også sætte hver enkelt gæsts navn på deres bøf. Perfekt gave til en hver der elsker at grille, eller lave gode bøffer generelt.

Fra: 139,00 DKK

Everyday Hero figur – Mand

Kender du en mand, som er en af hverdagens helte? Giv ham denne Everyday Hero figur i gave, som en hyldest til at være en af hverdagens helte. Det kan være din far, bror, onkel eller anden mand du mener fortjener den.

Fra: 349,00 DKK

Spionkamera-solbriller med indbygget kamera

Disse smarte spionkamera solbriller med indbygget kamera, er perfekt til dig der gerne vil filme diskret. Ligeledes er de gode til sport – f.eks. udendørs løb. Kameraet filer i fuld HD 1080P, så du får film af god kvalitet på trods af den lille størrelse.

Fra: 199,00 DKK

Guinness Varm Kakaopulver

Guinness varm kakaopulver er det perfekte kakaopulver for øl elskeren! Lav lækkert varm kakao med smag af den gode irske Guinness øl. En anederledes men lækker gaveide. Den skal prøves!

Fra: 119,00 DKK

Cheers Spil

Cheers spillet er et sjovt selskabsspil, som kan sætte gang i en hver fest! Kan både spilles på normal vis, eller som drukspil, hvor der skal drikkes som straf. Et spil lige i øl elskerens ånd.

Fra: 239,00 DKK

Øl plakater

Vælg mellem en lang række flotte og sjove øl plakater. Der er alt fra øl defination, øl-elsker plakater og en guide over de forskellige øl typer. En fantastisk gaveide til enhver så elsker øl.

Fra: 129,00 DKK

Send en prank gave!

Send en prank gave til en ven, veninde eller et familiemedlem, og tag r*ven på dem! Du vælger selv design på en MEGET lidt diskret pakke, som modtageren får tilsendt og må åbne i fuldkommen forlegenhed! En super sjov og anderledes gaveide – vælg mellem sjove, søde og frække designs og hilsner.

Fra: 150,00 DKK

Kanjam Frisbee havespil

Kanjam er er super sjovt havespil, hvor det gælder om at kaste en frisbee over i modstanderens tønde. Spillet spilles i 2 hold, med 2 personer på hvert hold. Det er nemt at spille, og hele familien kan være med. Et genialt spil til haven for alle aldersgrupper.

Fra: 299,00 DKK

Trådløs højtaler – gigantisk høretelefon

En stor trådløs højttaler som ligner en gigantisk høretelefon. Via bluetooth kan du koble din mobil til højttaleren og høre musik den vej. Samtidig er højttaleren i et super cool og anderledes design, som pynter godt på teenageværelset, børneværelset såvel som på kontoret.

Fra: 239,00 DKK

Grill sæt i kuffert

En fed kuffert med hele 10 grill redskaber. Kufferen er lavet af aluminium og foret med stof. Redskaberne er af rigtig god kvalitet. De er alle lavet i rustfri stål og med varmebestandige håndtag. Dertil tåler de at kommer i opvaskeren.

Fra: 399,00 DKK

Gaveinspiration til sjove gaver til mænd

Sjove gaver er et vidt begreb, da ’’sjov’’ kan tolkes på flere forskellige måder. Der er de gaver som, som er en smule skøre, og giver modtageren et godt grin når de modtager den. Det er denne type gaver, som de fleste ser som den klassiske sjove gave.

Dertil er der spøg og skæmt gaver, som fungerer som en practical joke. Det kan være gaven til ham er pakket ind i en anden slags indpakning. F.eks. kan du give et par strømper med dit billede på, i en iPhone æske. Er det ondt? Måske. Bliver modtageren skuffet? Muligvis. Er det sjovt? Uden tvivl! Men bare rolig – hvis han har humor, vil han med tiden også syntes det er sjovt.

Til sidst er der de sjove gaver til ham, der som sådan ikke er sjove i sig selv, men er sjove at bruge. Det kan f.eks. være sjove spil og gadgets, som han kan få gode grin og stunder af, at bruge med venner og familie. Hvilken type sjov gave du skal give ham, kommer an på hvilken type han er, og hvad du syntes passer bedste, til lige netop ham og anledningen.

På listen ovenfor finder du gode gaveideer i hver af de sjove gaver kategorier, og generelt masser af gaveinspiration til sjove gaver til mænd. Hvis du har brug for endnu mere inspiration, kan du læse med nedenfor, hvor vi går lidt dybere ind i emnet.

 

Sjove gaver til kæresten

Hvis du søger sjove gaver til kæresten, men stadig er i tvivl om hvad der er den helt perfekte sjove gave til lige netop ham, kan du få yderligere gaveinspiration her. Her er 3 sjove gaver til ham, som egner sig perfekt som gaver til kæresten. Både fødselsdagsgave, julegaver, årsdagsgaver, eller anden lejlighed, hvor du mener det er på sin plads, at give han en gave, han kan få et godt grin af.

  • Sjove krus – Sjove krus er altid et hit, og en af de sjove gaver til mænd, som du kan give igen og igen. Krus er noget de fleste bruger hver dag, og det skader ikke, at få fornyet det jævnligt.
  • Chili Klaus hot gavepose – Hvis han er til chili, er Chili Klaus hot gaveposen ikke kun en sjov gave til ham, men også en rigtig god gave generelt. Den udløser nemlig både et grin når han modtager den, og så kan han gå på opdagelse i de mange spændende chiliprodukter efterfølgende.
  • Sjove jakkesæt til mænd – Sjove jakkesæt er generelt bare en super sjov gave. Det er en af de sjove gaver til ham, som ikke kun at er sjov når du giver den til ham. Det er også super skægt for venner og familie, når han tager det på og tropper op til festen i det. De sjove jakkesæt kan bruges til f.eks. nytårsaften, halloween, udklædningsfester, julefrokoster og mange andre lejligheder.

 

Skøre og sjove gaveideer til far

Måske er du en af de børn, som i mange år har lidt under den famøse far-humor fra din far. Hvis det er tilfældet, er det på tide at give din far en ordentlig skefuld af hans egen medicin! Vi har nemlig fundet 3 skøre og sjove gaveideer til far, som er indbegrebet af far humor.

  • Sjove plakater med far jokes – Overrask ham med en sjov plakat med far jokes på. Det kunne evt. være en af hans yndlingsjokes. Selvom mange mener at far jokes ikke er sjove, så er mange af dem så platte, at vi ikke kan andet end at grine af dem. Under alle omstændigheder får de os til at grine, og det må du betyde at de faktisk er morsomme?
  • Sjov vejrsten til haven – Den sjove vejrsten er uden tvivl blevet opfundet af en far, som har sat og skraldgrinet mens han har skrevet ideen ned og lavet den. Og vi forstår ham godt, den er faktisk sjov! Din far vil uden tvivl elske, at have den stående i haven, og vise den frem til gæster til en evt. grillaften med en kølig øl i hånden.
  • Elefant eller gris vinholder – Hvis din far drikker vin, kan du passende give ham en sjov vinholder i gave. Kombiner evt. vinholderen med en god flaske vin, på den måde er det ikke kun en sjov gave, men også en gode gave til ham.

 

Giv ham sjove gaver til 50 års fødselsdagen

Når han fylder 50 år, må du gerne tage til gas på ham. Det kan du f.eks. gøre med nogle sjove gaver til ham. En sjov gaveide, til en 50 års fødselsdagsgave til ham, kunne være toilet LED lyset som du finder på listen over sjove gaveideer til mænd 2021. Giv ham den, med den begrundelse, at han jo er ved at være gammel. Derfor har han både problemer med synet, og skal op og tisse flere gange om natten. Derfor er toilet LED lyset den perfekte gave til ham. Hvis han er en spasmager ligesom dig, vil han uden tvivl kunne se det sjove i det, og i kan få jer et godt grin sammen!

 

Små sjove gaver til pakkeleg

Hvis der er en anledning, hvor små sjove gaver er helt geniale, er det til pakkeleg. Det gælder uanset om det er pakkeleg med familien til lille juleaften, eller det er til firmajulefrokost med kollegaerne. Små sjove gaver til pakkeleg, kan dog være svære at finde. Heldigvis har vi gjort arbejdet for dig, og du skal bare kigge på listen, og vælge de små sjove gaver, som du bedste kan lide!

Tjek bl.a. fitness poker kortspillet, de sjove krus eller Carolina Reaper chilipulveret! Hvis du vil være rigtig morsom, får du printet et par sokker med dit eget billede på. Det må da være den ultimative sjove gave til pakkeleg. Hvem af dine familiemedlemmer, venner eller kollegaer, vil ikke elske at modtage et par strømper med dit ansigt på?

 

Kan man få billige sjove gaver til mænd?

Sjove gaver til mænd fås i alle størrelser, former og prisklasser. Og dermed svar på spørgsmålet; Ja, man kan godt få billige sjove gaver til mænd. Taget udgangspunkt i, at billige gaver, er gaver til under 100 kr., har vi inkluderet flere af dem på listen over sjove gaver til ham 2021. Se f.eks. den sjove oplukker som tæller hvor mange øl der åbnes. Eller de sjove krus, sjove plakater til ham og sjove chokolader. Med lidt god vilje, kan du finde masser af billige sjove gaver til ham. Det er nemlig ikke prisen som afgør hvor sjov en gave er, men derimod din og modtagerens humor. Den perfekte sjove gave, er nemlig en gave, som får både gavegiveren og gavemodtageren til at græde af grin.

Denne artikel er anmeldt af Aske L. (5/5)
5/5