Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Sjove Gaver Til Ham - Sjove Gaveideer Til Mænd

35+ Sjove Gaver Til Ham – Sjove Gaveideer Til Mænd 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Nogle gange er en sjov gave, den bedste gave du kan give. Det gæler både om du leder efter gaver til manden, kæresten, din bror eller måske endda en kollega. Til de personer vi ofte giver gaver til, er det nemlig en god ide, at veksle i mellem forskellige typer gaver. På den måde, er der større chance for, at han bliver overrasket over gaven når han modtager den. Og så er det generelt bare en smule små kedeligt, altid at få den samme type gave hver gang.

Det kan være du har givet personlige gaver til ham, til hans fødselsdag sidste år, og et flot ur til ham i julegave. Måske har du endda givet helt unikke gaver til manden der har alt, hvis han er sådan en type. Men hvad skal du så give ham til næste anledning, hvor han skal have en god gave? Det kunne tyde på, at det er tid til at finde de sjove gaver til ham frem!

Hvis du står i den situation, og har sat gavejagten i gang efter sjove gaveideer til mænd, er det din heldige dag. Her har du nemlig et stort udvalg af sjove gaver til ham, som en hver mand med humor vil elske at modtage. Det er uanset om du søger sjove gaver til manden i dit liv, til et brudepar, kobberbryllupsgaver eller endda sjove gaver til chefen. Det vigtigste er, at han er en rigtig spasmager der kan tage en joke. Tjek de mange morsomme, skøre og sjove gaver til ham, og se om du kan finde den perfekte sjove gave, til lige netop ham du leder efter gaveideer til.

Indholdsfortegnelse over sjove gaver til ham

Sjove gaveideer til ham 2021

Pick Your Poison Spil

Pick your poison spillet, går ud på at svare på spørgsmålet: ”Hvad vil du helst….?” Hertil finder i selv på de 2 svar muligheder i kan vælge i mellem. Et super sjovt spil i et selskab med folk der har humor. Det er en hver spasmagers favoritspil, og uden tvivl en af de sjove gaver til ham, som nok skal udløse masser af grineflip.

3D printer – print dine egne ting!

Med en 3D printer kan du printe stort set alle modeller og figurer i plast! Det er kun fantasien som sætter grænser. Den smarte teknologi har i mange år været forbeholdt virksomheder, da de har været utrolig dyre. Nu kan de dog fås til en yderst fordelagtig pris, så selv almindelige mennesker kan få glæde af dem.
Fra: 1.499,00 DKK

Sjove (grove) festballoner

Er du typen der siger tingene lige ud? Det kan du i hvert fald gøre med disse anderledes festballoner med grove/sjove bemærkninger. Perfekt til en fødselsdagsfest hvor der gerne må tages lidt gas på fødselaren!
Fra: 39,00 DKK

Smart LED-belysning

Smart LED-belysning i 6 kanter, som kan bygges op lige som du vil. De kan forbindes en en app, og skifte farve i takt med musikken. Dertil har de et utal af flotte farvekombinationer. Brug det som hyggelys, festlys eller læselys når der skal læses en god bog.
Fra: 729,00 DKK

24 Karat Guld Spillekort

24 karat guld spillekortene er det måske sejeste sæt kort i verden og en sjov lille gadget. De er ikke kun utrolig fede, de er også robuste, vandafvisende og generelt virkelig holdbare. Perfekt til et spil kort med vennerne eller familien. En sjov gave til de som elsker et godt spil kort.
Fra: 99,00 DKK

Boksebold til skrivebordet

Skrivebords boksebolden er en super sjov kontor gadget, og alt i alt en super sjov gave. Sæt boksebolden fast på skrivebordet, og giv den at slag hvis frustrationerne bliver for meget, eller bare for sjov! Fantastisk til at afstresse, hvis du har en lang dag på kontoret.
Fra: 119,00 DKK

Jerrycan Bar med 2 glas

Jerrycan minibar på 20 liter med plads til 2 glas, dåser og en flaske af hans yndlings alkohol. Sjov gave som han næsten med garanti ikke ejer i forvejen, og som han heller ikke forventer at få i gave. En af de mere geniale gaveideer til ham som har alt og elsker ting med motor og benzin.
Fra: 1.199,00 DKK

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet lader grillmesteren sætte sig personlige præg på de lækre grillbøffer. Han kan både sætte sit egen navn, som en signatur på kødet. Eller han kan brænde gæsternes navne i hver deres grillbøf. Et sjov indslag til grillaftenen, og en helt igennem genial gaveide til grillmesteren. Indeholder stempel, 61 bogstaver og 8 mellemrum.
Fra: 139,00 DKK

Burritotæppe

Kender du en der elsker mexicansk mad? Med burittotæppet kan du lave dig selv om til en stor lækker buritto! Køb det til dig selv eller en som du ved elsker burittoer.
Fra: 249,00 DKK

Seje VR-briller

VR-briller er for fede og giver mulighed for nogle helt andre spiloplevelser. Så er modtageren meget glad for gadgets og tech, er der ingen tvivl om, at de er den perfekte gave.
Fra: 2.992,00 DKK

Bogskrin til alle pengene

Er han eller hun god til at spare op? Så bliver det endnu sjovere med dette bogskrin, som til perfektion ligner en bog, men faktisk er et skjult skrin med plads til alle de opsparede penge.
Fra: 119,00 DKK

Baby Yoda t-shirt til voksne

Er du også helt vild med Baby Yoga, eller The Child, fra den populære serie The Mandalorian? Her kan du få en Baby Yoda t-shirt til voksne. Perfekt gave til en Mandalorian fan! Vælg mellem flere modeller og størrelser.
Fra: 199,00 DKK

Chili Klaus Last Man Standing Spil​

I dette sjove spil fra Chili Klaus, gælder det om at komme rundt på pladen og samle point. Du får point ved at spise chilikugler, som har 5 forskellige styrker. En af de sjove gaver, som ikke er for tøsedrenge! Udfordre vennerne til at spil, og se hvem der kan klare mest chili.
Fra: 299,00 DKK

Himitsu-Bako Hemmelig Æske

Denne fine pusleboks er håndlavet i Japan. Æsken har adskillige mekanismer, og små trin som skal klares for at den kan åbnes. Giv den som enkeltstående gave, hvor modtageren kan bruge den som puslespil, eller som eksklusiv gaveæske, hvor du har gemt endnu en gave indeni, som modtageren skal bruge hjernen for at få.
Fra: 495,00 DKK

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis personen du leder efter gave til er til stærk mad og chili, er dette den ultimative gave. Den er ikke for tøsedrenge!
Fra: 189,00 DKK

Seje 3D puslespil i træ

Puslespil bliver man aldrig for gammel til og slet ikke, når det er i 3D! Der er både en flot cabriolet, et sejt tog og en cool motorcykel at vælge mellem, som bare venter på at blive samlet.
Fra: 229,00 DKK

Nutella-spand 3kg

Kender du en der elsker Nutella? Så er denne 3 kilos Nutella spand måske en af de bedste gaver du kan give! Der skulle gerne være til lang tid, og så er det en rigtig billig kilopris.
Fra: 359,00 DKK

Einsten Solcelle Figur​

Einstein solcelle figuren er en super sjov gave til kontoret eller skrivebordet. Når Einstein får sol begynder han at prikke sig i tindingen, og på den måde minder modtageren om at han eller hun skal bruge hovedet!
Fra: 169,95 DKK

100 Things You Must Do Before You Die Plakat​

Skal du have krydset nogle ting af bucket listen. Denne plakat med 100 ting du skal gøre før du dør, er den perfekte gave til de som skal ud og rejse eller trænger til oplevelser. Efterhånden som de forskellige punkter er fuldført kan lågnere åbnes.
Fra: 229,95 DKK 125,00 DKK

Mega Toblerone Chokolade På 4,5kg​

Denne mega toblerone på 4,5 kg er den ultimative gave til chokoladeelskeren! Der er sikret chokolade i lang tid, og rigeligt til at dele med venner og familie. En sjov gave som en hver der elsker chokolade vil blive lykkelig over at modtage. Med XXL tobleronen er du sikker på ikke at løbe tør for chokolade foreløbigt!
Fra: 899,00 DKK

Gigantisk Chokolade Daim

Her er en af de gaveideer som egner sig perfekt til chokoladeelskeren. Chokoladeæsken indeholder hele 20 x 84 gram Daim-chokolade! Med den gigantiske daim, er der chokolade nok til hele familien. En anderledes og sjov gave, som modtageren med garanti ikke havde regnet med at modtage.
Fra: 349,00 DKK

Magnetfiske-sæt

I dette magnetfiske-sæt får du en vanvittig stærk magnet, som kan fiske alt metal op fra vandet af. Smid den i havnen, en sø eller i havet og se hvad du kan fange af spændende ting og sager. Hvem ved, måske du finder en glemt skat? En genial gave til samleren eller ham der elsker at fiske.
Fra: 729,00 DKK

3D-tæppe med optisk illusion

Et super sjovt 3D-tæppe med optisk illusion. Tæppet giver en illusion af at der er et hul i gulvet. Det skal nok få gæsterne til at kigge en ekstra gang, og måske endda give dem et chock. En rigtig sjov gave som også kan bruges som practical joke.
Fra: 69,00 DKK

Erotisk poker for par

Et erotisk spil poker som uden tvivl kan sætte gang lidenskaben. Det er spillet som tager over efter stripoker er færdigt. Der medfølger spilleplade, 54 spillekort og hele 62 belønningskort med 211 sexede udfordringer.
Fra: 169,00 DKK

Coca-Cola Minikøleskab​

Hvis ham du leder efter gave til, elsker at drikke Coca Cola, er dette Coca Cola minikøleskab uden tvivl en af de sjove gaver til ham, som han nok skal tage godt i mod! Minikøleskabet har plads til 12 sodavandsdåser, og kan også tilsluttes bilen. Perfekt til en varm sommerdag eller lange roadtrips.
Fra: 1.199,00 DKK

Lagkagefad med gavegemmested

Et lagekagefad med indbygget gavegemmested. Her har du virkelig mulighed for at give en både sjov og kreativ gave. Lav en god kage, om gem hvilken som helst gave inden i den, som passer der til. Det kan være alt fra et gavekort til solbriller.
Fra: 169,00 DKK

Gokkesok sokker

På udkig efter en sjov gave til en der har lidt for meget brug for sådan en sok her? Gokkesokkerne er perfekt som en sjov gave, men kan også bruges som almindelige sokker.
Fra: 39,00 DKK

Bryg Din Egen Hjemmelavet Øl Sæt​

Med kittet her, kan han brygge sin egen hjemmelavet øl. På kun 7 dage får han 5 liter lækkert øl, på 5-6,5% alkohol. Gaven her er en super god gaveide til typen der har alt og samtidig elsker øl.
Fra: 289,00 DKK

Nintendo Switch Spillekonsol

Den populære Nintendo Switch spillekonsol, her i en ny model med Joy-con og full HD. Her i sort, neonrød og neonblå. Fås også i en helt sort udgave. Med Nintendo Switch kan dit barn spille alle sine yndlingsspil på farten. Om det er Super Mario, Minecraft eller noget helt tredje.
Fra: 2.439,00 DKK

Social Distancing Zapper

Er du ved at være godt træt at folk som ikke giver dig dit private space? Med social distancing zapper, kan du give de som kommer for tæt på, et lille stød. Det skal nok skræmme dem væk, og du sikre dit at overholde social distancing!
Fra: 99,00 DKK

Champagne Pistol

Med den seje champagnepistol kan du styre trykket fra champagneflasken, og dermed hvor champagnen sprøjtes hen. Sæt gang i festen, og skyd champagnen i munden på dine venner. En super fed festgadget, som få mennesker ejer.
Fra: 519,00 DKK

Gaveinspiration til sjove gaver til mænd

Sjove gaver er et vidt begreb, da ’’sjov’’ kan tolkes på flere forskellige måder. Der er de gaver som, som er en smule skøre, og giver modtageren et godt grin når de modtager den. Det er denne type gaver, som de fleste ser som den klassiske sjove gave.

Dertil er der spøg og skæmt gaver, som fungerer som en practical joke. Det kan være gaven til ham er pakket ind i en anden slags indpakning. F.eks. kan du give et par strømper med dit billede på, i en iPhone æske. Er det ondt? Måske. Bliver modtageren skuffet? Muligvis. Er det sjovt? Uden tvivl! Men bare rolig – hvis han har humor, vil han med tiden også syntes det er sjovt.

Til sidst er der de sjove gaver til ham, der som sådan ikke er sjove i sig selv, men er sjove at bruge. Det kan f.eks. være sjove spil og gadgets, som han kan få gode grin og stunder af, at bruge med venner og familie. Hvilken type sjov gave du skal give ham, kommer an på hvilken type han er, og hvad du syntes passer bedste, til lige netop ham og anledningen.

På listen ovenfor finder du gode gaveideer i hver af de sjove gaver kategorier, og generelt masser af gaveinspiration til sjove gaver til mænd. Hvis du har brug for endnu mere inspiration, kan du læse med nedenfor, hvor vi går lidt dybere ind i emnet.

 

Sjove gaver til kæresten

Hvis du søger sjove gaver til kæresten, men stadig er i tvivl om hvad der er den helt perfekte sjove gave til lige netop ham, kan du få yderligere gaveinspiration her. Her er 3 sjove gaver til ham, som egner sig perfekt som gaver til kæresten. Både fødselsdagsgave, julegaver, årsdagsgaver, eller anden lejlighed, hvor du mener det er på sin plads, at give han en gave, han kan få et godt grin af.

  • Sjove krus – Sjove krus er altid et hit, og en af de sjove gaver til mænd, som du kan give igen og igen. Krus er noget de fleste bruger hver dag, og det skader ikke, at få fornyet det jævnligt.
  • Chili Klaus hot gavepose – Hvis han er til chili, er Chili Klaus hot gaveposen ikke kun en sjov gave til ham, men også en rigtig god gave generelt. Den udløser nemlig både et grin når han modtager den, og så kan han gå på opdagelse i de mange spændende chiliprodukter efterfølgende.
  • Sjove jakkesæt til mænd – Sjove jakkesæt er generelt bare en super sjov gave. Det er en af de sjove gaver til ham, som ikke kun at er sjov når du giver den til ham. Det er også super skægt for venner og familie, når han tager det på og tropper op til festen i det. De sjove jakkesæt kan bruges til f.eks. nytårsaften, halloween, udklædningsfester, julefrokoster og mange andre lejligheder.

 

Skøre og sjove gaveideer til far

Måske er du en af de børn, som i mange år har lidt under den famøse far-humor fra din far. Hvis det er tilfældet, er det på tide at give din far en ordentlig skefuld af hans egen medicin! Vi har nemlig fundet 3 skøre og sjove gaveideer til far, som er indbegrebet af far humor.

  • Sjove plakater med far jokes – Overrask ham med en sjov plakat med far jokes på. Det kunne evt. være en af hans yndlingsjokes. Selvom mange mener at far jokes ikke er sjove, så er mange af dem så platte, at vi ikke kan andet end at grine af dem. Under alle omstændigheder får de os til at grine, og det må du betyde at de faktisk er morsomme?
  • Sjov vejrsten til haven – Den sjove vejrsten er uden tvivl blevet opfundet af en far, som har sat og skraldgrinet mens han har skrevet ideen ned og lavet den. Og vi forstår ham godt, den er faktisk sjov! Din far vil uden tvivl elske, at have den stående i haven, og vise den frem til gæster til en evt. grillaften med en kølig øl i hånden.
  • Elefant eller gris vinholder – Hvis din far drikker vin, kan du passende give ham en sjov vinholder i gave. Kombiner evt. vinholderen med en god flaske vin, på den måde er det ikke kun en sjov gave, men også en gode gave til ham.

 

Giv ham sjove gaver til 50 års fødselsdagen

Når han fylder 50 år, må du gerne tage til gas på ham. Det kan du f.eks. gøre med nogle sjove gaver til ham. En sjov gaveide, til en 50 års fødselsdagsgave til ham, kunne være toilet LED lyset som du finder på listen over sjove gaveideer til mænd 2021. Giv ham den, med den begrundelse, at han jo er ved at være gammel. Derfor har han både problemer med synet, og skal op og tisse flere gange om natten. Derfor er toilet LED lyset den perfekte gave til ham. Hvis han er en spasmager ligesom dig, vil han uden tvivl kunne se det sjove i det, og i kan få jer et godt grin sammen!

 

Små sjove gaver til pakkeleg

Hvis der er en anledning, hvor små sjove gaver er helt geniale, er det til pakkeleg. Det gælder uanset om det er pakkeleg med familien til lille juleaften, eller det er til firmajulefrokost med kollegaerne. Små sjove gaver til pakkeleg, kan dog være svære at finde. Heldigvis har vi gjort arbejdet for dig, og du skal bare kigge på listen, og vælge de små sjove gaver, som du bedste kan lide!

Tjek bl.a. fitness poker kortspillet, de sjove krus eller Carolina Reaper chilipulveret! Hvis du vil være rigtig morsom, får du printet et par sokker med dit eget billede på. Det må da være den ultimative sjove gave til pakkeleg. Hvem af dine familiemedlemmer, venner eller kollegaer, vil ikke elske at modtage et par strømper med dit ansigt på?

 

Kan man få billige sjove gaver til mænd?

Sjove gaver til mænd fås i alle størrelser, former og prisklasser. Og dermed svar på spørgsmålet; Ja, man kan godt få billige sjove gaver til mænd. Taget udgangspunkt i, at billige gaver, er gaver til under 100 kr., har vi inkluderet flere af dem på listen over sjove gaver til ham 2021. Se f.eks. den sjove oplukker som tæller hvor mange øl der åbnes. Eller de sjove krus, sjove plakater til ham og sjove chokolader. Med lidt god vilje, kan du finde masser af billige sjove gaver til ham. Det er nemlig ikke prisen som afgør hvor sjov en gave er, men derimod din og modtagerens humor. Den perfekte sjove gave, er nemlig en gave, som får både gavegiveren og gavemodtageren til at græde af grin.

Denne artikel er anmeldt af Aske L. (5/5)
5/5