Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Sjove Gaver Til Ham - Sjove Gaveideer Til Mænd

35+ Sjove Gaver Til Ham – Sjove Gaveideer Til Mænd 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Nogle gange er en sjov gave, den bedste gave du kan give. Det gæler både om du leder efter gaver til manden, kæresten, din bror eller måske endda en kollega. Til de personer vi ofte giver gaver til, er det nemlig en god ide, at veksle i mellem forskellige typer gaver. På den måde, er der større chance for, at han bliver overrasket over gaven når han modtager den. Og så er det generelt bare en smule små kedeligt, altid at få den samme type gave hver gang.

Det kan være du har givet personlige gaver til ham, til hans fødselsdag sidste år, og et flot ur til ham i julegave. Måske har du endda givet helt unikke gaver til manden der har alt, hvis han er sådan en type. Men hvad skal du så give ham til næste anledning, hvor han skal have en god gave? Det kunne tyde på, at det er tid til at finde de sjove gaver til ham frem!

Hvis du står i den situation, og har sat gavejagten i gang efter sjove gaveideer til mænd, er det din heldige dag. Her har du nemlig et stort udvalg af sjove gaver til ham, som en hver mand med humor vil elske at modtage. Det er uanset om du søger sjove gaver til manden i dit liv, til et brudepar, kobberbryllupsgaver eller endda sjove gaver til chefen. Det vigtigste er, at han er en rigtig spasmager der kan tage en joke. Tjek de mange morsomme, skøre og sjove gaver til ham, og se om du kan finde den perfekte sjove gave, til lige netop ham du leder efter gaveideer til.

Indholdsfortegnelse over sjove gaver til ham

Sjove gaveideer til ham 2021

Pick Your Poison Spil

Pick your poison spillet, går ud på at svare på spørgsmålet: ”Hvad vil du helst….?” Hertil finder i selv på de 2 svar muligheder i kan vælge i mellem. Et super sjovt spil i et selskab med folk der har humor. Det er en hver spasmagers favoritspil, og uden tvivl en af de sjove gaver til ham, som nok skal udløse masser af grineflip.

Vinholder gris

Vinholderen som ligner en gris er en både sjov og praktisk gave, til de som elsker vin. Udover at holde vinen, og holderen også dekorativ, og en sjov dekoration til stuen, køkkenet eller vinhælderen.
Fra: 219,00 DKK

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand, er en anderledes og unikt loftlampe, som uden tvivl sætter et personligt præg på hjemmet. Lampen er både sjov, men også både moderne og stilfuld. Passer både til køkkenet, stuen eller børneværelset.
Fra: 229,00 DKK

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet til kød er en super fed grill gadget, der lader dig sætte din personlige signatur på bøffen. Har du inviteret til grill aften, kan du også sætte hver enkelt gæsts navn på deres bøf. Perfekt gave til en hver der elsker at grille, eller lave gode bøffer generelt.
Fra: 139,00 DKK

Lysestage – Banana Romance (2 stk.)

2 stk. romantiske bananlysestager. Giv dem i gave til en der er vild med bananer. Foruden at være dekorative og anderledes, er de også utroligt sjove.
Fra: 169,00 DKK

Everyday Hero figur – Mand

Kender du en mand, som er en af hverdagens helte? Giv ham denne Everyday Hero figur i gave, som en hyldest til at være en af hverdagens helte. Det kan være din far, bror, onkel eller anden mand du mener fortjener den.
Fra: 349,00 DKK

Spionkamera-solbriller med indbygget kamera

Disse smarte spionkamera solbriller med indbygget kamera, er perfekt til dig der gerne vil filme diskret. Ligeledes er de gode til sport – f.eks. udendørs løb. Kameraet filer i fuld HD 1080P, så du får film af god kvalitet på trods af den lille størrelse.
Fra: 199,00 DKK

Guinness Varm Kakaopulver

Guinness varm kakaopulver er det perfekte kakaopulver for øl elskeren! Lav lækkert varm kakao med smag af den gode irske Guinness øl. En anederledes men lækker gaveide. Den skal prøves!
Fra: 119,00 DKK

Cheers Spil

Cheers spillet er et sjovt selskabsspil, som kan sætte gang i en hver fest! Kan både spilles på normal vis, eller som drukspil, hvor der skal drikkes som straf. Et spil lige i øl elskerens ånd.
Fra: 239,00 DKK

Øl plakater

Vælg mellem en lang række flotte og sjove øl plakater. Der er alt fra øl defination, øl-elsker plakater og en guide over de forskellige øl typer. En fantastisk gaveide til enhver så elsker øl.
Fra: 129,00 DKK

Send en prank gave!

Send en prank gave til en ven, veninde eller et familiemedlem, og tag r*ven på dem! Du vælger selv design på en MEGET lidt diskret pakke, som modtageren får tilsendt og må åbne i fuldkommen forlegenhed! En super sjov og anderledes gaveide – vælg mellem sjove, søde og frække designs og hilsner.
Fra: 150,00 DKK

Trådløs højtaler – gigantisk høretelefon

En stor trådløs højttaler som ligner en gigantisk høretelefon. Via bluetooth kan du koble din mobil til højttaleren og høre musik den vej. Samtidig er højttaleren i et super cool og anderledes design, som pynter godt på teenageværelset, børneværelset såvel som på kontoret.
Fra: 239,00 DKK

Mr. Lamp væglampe – mand på stige

Personliggør hjemmet med denne flotte lampe med anderledes og moderne design. Lampen kan bruges både i stuen og på kontoren, men også som natlamper i soveværelset. Samtidig er de også godt egnet til bøde børne- og teenageværelset.
Fra: 229,00 DKK

Kanjam Frisbee havespil

Kanjam er er super sjovt havespil, hvor det gælder om at kaste en frisbee over i modstanderens tønde. Spillet spilles i 2 hold, med 2 personer på hvert hold. Det er nemt at spille, og hele familien kan være med. Et genialt spil til haven for alle aldersgrupper.
Fra: 299,00 DKK

Grill sæt i kuffert

En fed kuffert med hele 10 grill redskaber. Kufferen er lavet af aluminium og foret med stof. Redskaberne er af rigtig god kvalitet. De er alle lavet i rustfri stål og med varmebestandige håndtag. Dertil tåler de at kommer i opvaskeren.
Fra: 399,00 DKK

iDventure Cluebox Davy Jones Locker

iDventure Cluebox Davy Jones Locker er et lille mekanisk puslespil, som kræver snilde for at åbne. Sagt på en anden måde er det et lille escape room, hvor ledetrådende skal findes og gåderne skal løses for at komme videre. Inden i er et hult rum, som evt. kan gemmes en lille ting i.
Fra: 369,00 DKK

EXIT: Puzzle Escape Room-spil

Bered dig på den sjoveste spilaften med et af de fede EXIT: Puzzle Escape Room-spil. For at klare spillet skal i finde ledetråde, løse gåder og være smarte. Det er i bund og grund Escape Room i spilformat. Vælg mellem 2 forskellige spil.
Fra: 229,00 DKK

Oppustelig Dinosaur Kostume

Her kan du få det oppustelige dinosaur kostume som er blev populært på internettet. Pust kostumet op ved at trykke på en knap, og det vil være fydt med luft alt den tid du har det på. Et super sjovt kostume som bliver op til 2,2 meter højt.
Fra: 449,00 DKK

Toiletpapirs gun

En gun som skyder med toiletpapir! Sæt en toiletrulle fast i geværet, og skyd ellers stråler med toiletpapir afsted. Geværet lavet almindeligt toiletpapir om til små våde toiletpapirskugler, klar til at skyde afsted.
Fra: 169,00 DKK

Personlig XXL Toblerone med navn – 4,5 kg

Kender du en som elsker Toblrerone chokolade? Så kan du her give dem en KÆMPE stor overraskelse! Nemlig en personliggjort XXL Toblerone med navn. Du får hele 4,5 kg chokolade i den gigantiske chokoladebar!
Fra: 819,00 DKK

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Money Maze

Med Money Mazen, kan du give penge på en sjov og anderledes måde. Du kan give penge i gave, uden det bliver en kedelige gave – geniale som konfirmationsgave, gave til fødselsdag, eller blot en gave, hvor du vil drille modtageren lidt.
Fra: 79,00 DKK

IQ-box

IQ-boxen åbner først op, når din IQ er høj nok til at kunne lure den, og dermed åbne den op. Super sjov lille boks, som kan bruges til at opbevare små ting i. Kan også bruges som en sjov gaveæske – evt. som pengegave til en konfirmation eller fødselsdag.
Fra: 69,00 DKK

3D Puslespil Pengeskab

Et 3D pengeskab puslespil, som efter du har samlet det, kan bruges som et rigtigt pengeskab. Giv det til en som elsker at lægge puslespil – efterfølgende kan det bruges til at opbevare penge eller andre genstande, og så er det bare super dekorativt flot. Alternativt kan du samle det selv, putte penge i det, og give det som en sjove pengegave til en fødselar eller konfirmand.
Fra: 429,00 DKK

Dice-Flix terninger

Bruger du også altid, alt for lang tid på at finde ud af, hvilken film du skal se på Netflix? Det problem løster Dice-Flix terningerne som vælger en film for dig, nemt, sjove og hurtigt!
Fra: 69,00 DKK

Star Wars Baby Yoda Farveskiftende Krus

Der er garanteret en god start på dagen, hvis du drikker din morgen kaffe af dette søde Star Wars Baby Yoda krus. Som der bliver hældre varm væske i kruset, skifter det farve. Den perfekte lille gaveide, til enhver der er vild med the Child fra The Mandalorian.
Fra: 89,00 DKK

iDventure The Cluebox (sjov alternativ gaveæske)

The Cluebox fra iDventure er et mekanisk puslespil som kræver at du lægger hjernen i blød! For at kassen kan åbnes, skal udfordringen løses. Boksen kan også bruges som gaveæske. Du kan nemlig gemme en ekstra lille gave inde i æsken. Evt. som en sjov pengegave.
Fra: 289,00 DKK

Constantin Puzzles Brainteasers

Er du til hjernevridere, eller er personen du skal give gave til? Disse små seje træpuslespil sætter din hjerne på en opgave. En sjov lille gave, som samtidig er dekorativt flot. Vælg mellem flere forskellige modeller.
Fra: 189,00 DKK

Chips- og Dipskål

Han har en chipsskål, og han har en dipskål, men har han en chips- OG dipskål? Næppe! Overrask ham med en sjov gave til ham, som han helt sikker ikke har. Fyld den evt. med hans yndlings chips og yndlings dip når du giver ham den. En af de bedste gaveideer, når vi snakker sjove gaver til manden der har alt.
Fra: 129,00 DKK

3D printer – print dine egne ting!

Med en 3D printer kan du printe stort set alle modeller og figurer i plast! Det er kun fantasien som sætter grænser. Den smarte teknologi har i mange år været forbeholdt virksomheder, da de har været utrolig dyre. Nu kan de dog fås til en yderst fordelagtig pris, så selv almindelige mennesker kan få glæde af dem.
Fra: 1.499,00 DKK

Sjove (grove) festballoner

Er du typen der siger tingene lige ud? Det kan du i hvert fald gøre med disse anderledes festballoner med grove/sjove bemærkninger. Perfekt til en fødselsdagsfest hvor der gerne må tages lidt gas på fødselaren!
Fra: 39,00 DKK

Gaveinspiration til sjove gaver til mænd

Sjove gaver er et vidt begreb, da ’’sjov’’ kan tolkes på flere forskellige måder. Der er de gaver som, som er en smule skøre, og giver modtageren et godt grin når de modtager den. Det er denne type gaver, som de fleste ser som den klassiske sjove gave.

Dertil er der spøg og skæmt gaver, som fungerer som en practical joke. Det kan være gaven til ham er pakket ind i en anden slags indpakning. F.eks. kan du give et par strømper med dit billede på, i en iPhone æske. Er det ondt? Måske. Bliver modtageren skuffet? Muligvis. Er det sjovt? Uden tvivl! Men bare rolig – hvis han har humor, vil han med tiden også syntes det er sjovt.

Til sidst er der de sjove gaver til ham, der som sådan ikke er sjove i sig selv, men er sjove at bruge. Det kan f.eks. være sjove spil og gadgets, som han kan få gode grin og stunder af, at bruge med venner og familie. Hvilken type sjov gave du skal give ham, kommer an på hvilken type han er, og hvad du syntes passer bedste, til lige netop ham og anledningen.

På listen ovenfor finder du gode gaveideer i hver af de sjove gaver kategorier, og generelt masser af gaveinspiration til sjove gaver til mænd. Hvis du har brug for endnu mere inspiration, kan du læse med nedenfor, hvor vi går lidt dybere ind i emnet.

 

Sjove gaver til kæresten

Hvis du søger sjove gaver til kæresten, men stadig er i tvivl om hvad der er den helt perfekte sjove gave til lige netop ham, kan du få yderligere gaveinspiration her. Her er 3 sjove gaver til ham, som egner sig perfekt som gaver til kæresten. Både fødselsdagsgave, julegaver, årsdagsgaver, eller anden lejlighed, hvor du mener det er på sin plads, at give han en gave, han kan få et godt grin af.

  • Sjove krus – Sjove krus er altid et hit, og en af de sjove gaver til mænd, som du kan give igen og igen. Krus er noget de fleste bruger hver dag, og det skader ikke, at få fornyet det jævnligt.
  • Chili Klaus hot gavepose – Hvis han er til chili, er Chili Klaus hot gaveposen ikke kun en sjov gave til ham, men også en rigtig god gave generelt. Den udløser nemlig både et grin når han modtager den, og så kan han gå på opdagelse i de mange spændende chiliprodukter efterfølgende.
  • Sjove jakkesæt til mænd – Sjove jakkesæt er generelt bare en super sjov gave. Det er en af de sjove gaver til ham, som ikke kun at er sjov når du giver den til ham. Det er også super skægt for venner og familie, når han tager det på og tropper op til festen i det. De sjove jakkesæt kan bruges til f.eks. nytårsaften, halloween, udklædningsfester, julefrokoster og mange andre lejligheder.

 

Skøre og sjove gaveideer til far

Måske er du en af de børn, som i mange år har lidt under den famøse far-humor fra din far. Hvis det er tilfældet, er det på tide at give din far en ordentlig skefuld af hans egen medicin! Vi har nemlig fundet 3 skøre og sjove gaveideer til far, som er indbegrebet af far humor.

  • Sjove plakater med far jokes – Overrask ham med en sjov plakat med far jokes på. Det kunne evt. være en af hans yndlingsjokes. Selvom mange mener at far jokes ikke er sjove, så er mange af dem så platte, at vi ikke kan andet end at grine af dem. Under alle omstændigheder får de os til at grine, og det må du betyde at de faktisk er morsomme?
  • Sjov vejrsten til haven – Den sjove vejrsten er uden tvivl blevet opfundet af en far, som har sat og skraldgrinet mens han har skrevet ideen ned og lavet den. Og vi forstår ham godt, den er faktisk sjov! Din far vil uden tvivl elske, at have den stående i haven, og vise den frem til gæster til en evt. grillaften med en kølig øl i hånden.
  • Elefant eller gris vinholder – Hvis din far drikker vin, kan du passende give ham en sjov vinholder i gave. Kombiner evt. vinholderen med en god flaske vin, på den måde er det ikke kun en sjov gave, men også en gode gave til ham.

 

Giv ham sjove gaver til 50 års fødselsdagen

Når han fylder 50 år, må du gerne tage til gas på ham. Det kan du f.eks. gøre med nogle sjove gaver til ham. En sjov gaveide, til en 50 års fødselsdagsgave til ham, kunne være toilet LED lyset som du finder på listen over sjove gaveideer til mænd 2021. Giv ham den, med den begrundelse, at han jo er ved at være gammel. Derfor har han både problemer med synet, og skal op og tisse flere gange om natten. Derfor er toilet LED lyset den perfekte gave til ham. Hvis han er en spasmager ligesom dig, vil han uden tvivl kunne se det sjove i det, og i kan få jer et godt grin sammen!

 

Små sjove gaver til pakkeleg

Hvis der er en anledning, hvor små sjove gaver er helt geniale, er det til pakkeleg. Det gælder uanset om det er pakkeleg med familien til lille juleaften, eller det er til firmajulefrokost med kollegaerne. Små sjove gaver til pakkeleg, kan dog være svære at finde. Heldigvis har vi gjort arbejdet for dig, og du skal bare kigge på listen, og vælge de små sjove gaver, som du bedste kan lide!

Tjek bl.a. fitness poker kortspillet, de sjove krus eller Carolina Reaper chilipulveret! Hvis du vil være rigtig morsom, får du printet et par sokker med dit eget billede på. Det må da være den ultimative sjove gave til pakkeleg. Hvem af dine familiemedlemmer, venner eller kollegaer, vil ikke elske at modtage et par strømper med dit ansigt på?

 

Kan man få billige sjove gaver til mænd?

Sjove gaver til mænd fås i alle størrelser, former og prisklasser. Og dermed svar på spørgsmålet; Ja, man kan godt få billige sjove gaver til mænd. Taget udgangspunkt i, at billige gaver, er gaver til under 100 kr., har vi inkluderet flere af dem på listen over sjove gaver til ham 2021. Se f.eks. den sjove oplukker som tæller hvor mange øl der åbnes. Eller de sjove krus, sjove plakater til ham og sjove chokolader. Med lidt god vilje, kan du finde masser af billige sjove gaver til ham. Det er nemlig ikke prisen som afgør hvor sjov en gave er, men derimod din og modtagerens humor. Den perfekte sjove gave, er nemlig en gave, som får både gavegiveren og gavemodtageren til at græde af grin.

Denne artikel er anmeldt af Aske L. (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.