Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Sjove Gaver Til Ham - Sjove Gaveideer Til Mænd

35+ Sjove Gaver Til Ham – Sjove Gaveideer Til Mænd 2021

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nogle gange er en sjov gave, den bedste gave du kan give. Det gæler både om du leder efter gaver til manden, kæresten, din bror eller måske endda en kollega. Til de personer vi ofte giver gaver til, er det nemlig en god ide, at veksle i mellem forskellige typer gaver. På den måde, er der større chance for, at han bliver overrasket over gaven når han modtager den. Og så er det generelt bare en smule små kedeligt, altid at få den samme type gave hver gang.

Det kan være du har givet personlige gaver til ham, til hans fødselsdag sidste år, og et flot ur til ham i julegave. Måske har du endda givet helt unikke gaver til manden der har alt, hvis han er sådan en type. Men hvad skal du så give ham til næste anledning, hvor han skal have en god gave? Det kunne tyde på, at det er tid til at finde de sjove gaver til ham frem!

Hvis du står i den situation, og har sat gavejagten i gang efter sjove gaveideer til mænd, er det din heldige dag. Her har du nemlig et stort udvalg af sjove gaver til ham, som en hver mand med humor vil elske at modtage. Det er uanset om du søger sjove gaver til manden i dit liv, til et brudepar, kobberbryllup eller endda sjove gaver til chefen. Det vigtigste er, at han er en rigtig spasmager der kan tage en joke. Tjek de mange morsomme, skøre og sjove gaver til ham, og se om du kan finde den perfekte sjove gave, til lige netop ham du leder efter gaveideer til.

Indholdsfortegnelse over sjove gaver til ham

Sjove gaveideer til ham 2021

Nintendo Switch Spillekonsol

Den populære Nintendo Switch spillekonsol, her i en ny model med Joy-con og full HD. Her i sort, neonrød og neonblå. Fås også i en helt sort udgave. Med Nintendo Switch kan dit barn spille alle sine yndlingsspil på farten. Om det er Super Mario, Minecraft eller noget helt tredje.
Fra: 2.439,00 DKK

Social Distancing Zapper

Er du ved at være godt træt at folk som ikke giver dig dit private space? Med social distancing zapper, kan du give de som kommer for tæt på, et lille stød. Det skal nok skræmme dem væk, og du sikre dit at overholde social distancing!
Fra: 99,00 DKK

Champagne Pistol

Med den seje champagnepistol kan du styre trykket fra champagneflasken, og dermed hvor champagnen sprøjtes hen. Sæt gang i festen, og skyd champagnen i munden på dine venner. En super fed festgadget, som få mennesker ejer.
Fra: 519,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.
Fra: 249,00 DKK

24 Karat Guld Spillekort​

24 karat guld spillekortene er det måske sejeste sæt kort i verden og en sjov lille gadget. De er ikke kun utrolig fede, de er også robuste, vandafvisende og generelt virkelig holdbare. Perfekt til et spil kort med vennerne eller familien. En sjov gave til de som elsker et godt spil kort.
Fra: 149,00 DKK 99,00 DKK

Hvide Dancing Water Speakers​

Disse fede højttalere indeholder vand og neonlys, og får vandet til at danse i take med musikken. De kan sættes til både computeren eller mobilen, og spiller samtidig utroligt godt på trods af deres størrelse. Fed gadget til drengeværelset eller som supplement til en fest. Perfekt gave til teenageren der har alt.
Fra: 249,00 DKK

Gavekort Til Adrenalin Spækket Oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Fra: 120,00 DKK

Kitchen Safe Opbevaringsboks​

På udkig efter gave til typen som spiser lidt for meget slik og søde sager? Eller bruger lidt for meget tid på mobilen? Med denne kitchen safe opbevaringsboks, kan du låse jeres snolder, snacks eller endda mobiler inde i en bestemt tid. Boksen vil først låse sig op når den indstillede tid er nået. En sjov gave til de, som trænger til en pause på den ene eller anden måde.
Fra: 349,00 DKK

How To Live With a Huge Penis Bog

Hvis du spørger ham om han kender til problemet siger han helt sikkert ja. How to live with a huge penis bogen, lærer ham præcis det som titlen nævner. En af de sjove gaver til manden der har alt, som kan med stor sikkerhed ikke har i forvejen. Perfekt som adventsgave eller ekstra lille fødselsdagsgave til ham.
Fra: 118,19 DKK

Sjove Plakater Med Far Jokes

Nogle jokes kan være så platte og usjove, at de faktisk ender med at blive vanvittigt sjove! Sådan er det med far jokes. Hvis du søger gaveinspiration til en som har far humor, så bør du tjekke de mange sjove far jokes plakater ud. Plakaterne er uden tvivl en af de sjove gaver til ham, som han knækker sammen af grin over.
Fra: 199,00 DKK

Sjove Danish Sayings Plakater

Har du nogensinde tænkt på, hvor sjove danske talemåder er, når de oversættes til engelsk? Her kan du få en plakat med alle de sjoveste danish sayings oversat til engelsk. Du kan desværre ikke ”fart about the price”, men du kan til gengæld få dem til en super skarp pris!
Fra: 249,00 DKK

Sjove Jakkesæt Til Mænd

Sjove jakkesæt til mænd er en oplagt gave til kæresten. Det kunne f.eks. være til en sjov fødselsdagsgave eller nytårsgave til ham. Også oplagt som julegave, hvor han efterfølgende kan bruge det faverige jakkesæt til nytårsaften! Tjek de mange sjove modeller, og vælg den, som passer bedst til manden du leder efter gaveinspiration til.
Fra: 449,96 DKK

Droner Til Begyndere og Øvede

Droner er måske ikke sjove på ”haha” måden, men de er uden tvivl vanvittigt sjove at flyve med! Vælg mellem de mange fede droner, hvor der er både til helt nybegyndere, og de mere øvede. En af de sjove gaver til ham, en hver mand vil elske at modtage! Til begyndere er Hubsan X4 H107 og Ryze Tello dronerne et godt valg.
Fra: 299,00 DKK

Sjove Plakater Til Ham

Sjove plakater til boligen, er fantastiske som gaver til mænd med med humor. Vælg mellem mange sjove plakater. Bl.a. simple med lakridspibe, bacon eller kaffe. Eller de mere detaljerede som the periodic beer system og chili cheklisten. I det store udvalg kan du nemt finde sjove gaver til ham, som passer til lige netop jeres humor!
Fra: 41,65 DKK

Chili Klaus Hot Gavepose

Hvis manden du leder efter gave til, er til stærke sager, så er Chili Klaus hot gaveposen helt perfekt til ham! Gaveposen er fyldt med stærke chili produkter, bl.a. chili nødder, hot sauce, chili aioli og mange andre chili delikatesser! Sjove gaver til ham er et vidt begreb. I starten vil han uden tvivl syntes det er sjovt, men det kan ændre sig lyn hurtigt når han smager på de stærke sager!
Fra: 399,95 DKK

Beer Tracker – Sjov Gave Til Øl Drikkeren

Hvor mange øl var det nu lige vi drak til den sidste fest eller sidste julefrokost? Det svar kunne du have fået, hvis du havde brugt beer trackeren! Den sjove oplukker tæller nemlig hvor mange øl der åbnes, og kan tælle helt op til 99.999. Challenge accepted, sæt i gang! En af de sjove gaveideer til ham der elsker at drikke øl med vennerne.
Fra: 49,00 DKK

Dødningehoved Blomsterkrukke

Dødningehoved blomsterkrukkerne er uden tvivl en af de sejeste måder at have planter på. Blomsterkrukkerne er lavet af beton, og kan også bruges som skål og til lys. Hvis du er på udkig efter sjove gaver til ham der elsker skulls, så har du her den perfekte gave til ham!
Fra: 99,00 DKK

Sjove Krus Til Mænd

Et sjovt krus, er en af de klassiske sjove gaver til ham, som du aldrig går galt i byen med. For hvem kan ikke altid bruge et sjovt krus til? At drikke sin morgenkaffe fra en sjovt krus, er den bedste måde at starte dagen på. Vælg mellem de mange sjove varianter. Hav det som det faste morgenkrus derhjemme, eller tag det med på arbejde.
Fra: 89,00 DKK

Fitness Poker Kortspil

Med fitness poker kort spillene kan du få masser af inspiration til træningen. Vælg mellem flere varianter som fitness, crossfit og yoga. En af de sjove gaver til ham som træner, som samtidig kan give ham god inspiration til træningen.
Fra: 89,00 DKK

Stødbånd Som Sjov Gave Til Ham​

Stødbånd er en af de sjove gaver til mænd, som passer perfekt til en polterabend, firmafest eller studenterfest. Bemærk at det er vældig sjovt for ham med fjernbetjeningen, men mindre sjovt for ham med stødbåndet på! Kan indstilles med styrke fra 1-100.
Fra: 249,00 DKK

Burittotæppe​

Er ham du leder efter gaveinspiration til, glad for mexicansk mad? Sjove gaveideer til ham, er ekstra sjove hvis de kan relatere til personen. Så er han glad for tacos, tequila og burittios, så er butittotæppet her uden tvivl en af de sjoveste gaver du kan give ham.
Fra: 249,00 DKK

Elektrisk Skægbørste​

Den elektrisk skægbørste er ikke kun en sjov gave til ham, men også utrolig praktisk. I hvert fald hvis han har skæg! Den varmes op, hvorefter den nemt glatter skægget ud og retter det til. En af de sjove gaver til ham med skæg, som samtidig er brugbar. Ligeledes er det en af de bedste gaveideer til manden der har alt.
Fra: 399,00 DKK

Sjovt Toilet LED Lys​

Det sjove toilet LED lys monteres ligesom duftfriskere, og er med bevægelsescensor, så det selv slukker og tænder. Ikke kun en sjov gadget, men også praktisk når du skal på toilet om natten og morgen, og ikke ønsker at blive blændet af lyset på badeværelset. En af de skøre gaver til ham, som er mere praktisk end du regner med.
Fra: 139,00 DKK

Shock Spil – Et sjovt spil med stød i​

Shock spillet er et reaktionsspil, hvor det gælder om at være hurtig! Ham som er langsomst, får nemlig stød fra håndtaget. Kan indstilles til flere forskellige styrker. En af de sjove gaver til mænd, som ikke er for tøsedrenge! En rigtig drengerøvs gave som nok skal blive et hit blandt vennerne.
Fra: 239,00 DKK

Strømper Med Eget Foto​

Her er en af de sjove gaver til mænd, som samtidig er personlig! Nemlig strømper med eget foto på. Du har mulighed for at gøre denne gave super sjov, ved at sætte et sjovt billede af enten dig eller ham på sokkerne. Et par sokker med en vens ansigt på? Så bliver den ironiske humor ikke meget sjovere!
Fra: 189,00 DKK

Vinholder Gris – Sjov Gave Til Vinelskeren​

Hvis han er en gris der elsker vin, hvorfor så ikke give ham en gris der elsker vin? Vinholderen passer til de fleste vinflasker, og fås både som gris og elefant. En af de sjove gaver til ham der elsker vin, som nok skal give et godt grin hos modtageren.
Fra: 219,00 DKK

Spikeball Spil​

Spikeball er et vanvittigt sjovt spil, til haven såvel som til stranden. Deet gælder om at slå bolden ned på nettet, og få modstanderen til at miste den. Kan spilles 2 mod hinanden, eller som holdspil. Måske det sjoveste holdspil der kan spilles på så lidt plads! Og uden tvivl en af de sjove gaver til ham han vil elske, hvis han er til udendørs sport og spil.
Fra: 569,00 DKK

Guinness Pint Chokolade​

Var det noget med 7 Guinness fadøl i en flot æske? I form lækre mini pints chokolader! De små Guinness pints består af mørk chokolade uden på, og er cremet indeni. Nøjagtigt ligesom den gode Guinness øl. Er du på udkig efter sjove gaver til ham som elsker både øl og chokolade, så er Guinness pint chokolade det oplagte valg.
Fra: 59,00 DKK

Cornhole Kastespil​

Kender du cornhole spillet? Spillet går ud på at kaste poserne over i modstanderens hul. Super sjovt spil som børn såvel som voksne kan spille med venner og familie i haven. Pak kongespillet og stangtennis sammen, cornhole er det nye havespil!
Fra: 699,00 DKK

Knojernskrus​

Knojernskruset er et rigtigt herrekrus. At drikke morgenkaffe fra det, er en af de mest mandige måder at starte dagen på! En af de sjove gaver til mænd, som nok skal give ham et smil på læberne, når han pakker den op. Verdens sejeste krus? Uden tvivl en værdig kandidat!
Fra: 159,00 DKK

3D Printer Pen i Blå​

3D printer pennen gør det muligt at tegne 3D figurer i den fri luft. Pakken indkluderer 3D pen, oplader, filameter i 3 forskellige farver (det der bruges til at printe) og en brugermanual, så du nemt kan lære hvordan den bruges. Perfekt gaveide til børn fra 8 år såvel som kreative voksne.
Fra: 499,00 DKK 249,00 DKK

Ølkøler i Rustfrit Stål​

Til en hver grillaften på en varm sommerdag, hører selvfølgelig kolde øl. Det kan dog være en udfordring af holde øllene kolde. Ikke længere! Med denne smarte ølkøler, kan grillmesteren holde hans øl kold mens han står og griller i sommervarmen. Læg ølkøleren i fryseren, hvorefter den sættes fast i flasken. En genial gadget til grillmesteren som elsker en god KOLD øl mens han griller.
Fra: 39,00 DKK

Vintønde dispenser 5,5liter

Denne smarte vintønde vindispenser er en perfekt gave til vinelskeren som ønsker at drikke vin med stil. Du kan benytte bag-in-box vin på både 3 og 5 liter. Hvis din far elsker vin vil denne gave helt sikkert være et hit, også selvom den ikke er på ønskelisten.
Fra: 549,00 DKK

Nutella Spand 3 kg​

Kender du en som elsker nutella? Giv ham hans helt egen 3 kilos nutella spand, og der vil med garanti gå noget tid før han har arbejdet sig igennem den. En sjov gave til alle som elsker nutella! Ideel som sjov gave til fødselsdagsgave, konfirmationsgave eller studendergaver.
Fra: 359,00 DKK

Dejfordeler Med Piskeris​

Nu er det lettere end nogensinde før at lave de perfekte pandekager. Slip for dryppende dej og griseri, når du skal lave pandekager til dig selv eller familien. Put ingredienserne i dejfordeleren, drej på håndtaget for at mikse dem, og tryk derefter på håndtaget for at skyde dejen ud. Den er super nem og bruge, og selv børn kan nemt lave pandekager uden griseri. En af de smarte køkken gadgets til dig som har børn, eller som gaveide til teenageren som skal flytte hjemmefra.
Fra: 139,00 DKK

Sjov Vejrsten​

En sjov vejrsten som gør det utroligt nemt at aflæse vejret! Blot kig på stenen og se hvordan den ser ud. Hvis du leder efter sjove gaver til ham der elsker at være i haven, er den sjove vejrsten en fantastisk gaveide.
Fra: 279,00 DKK

Coca-Cola Minikøleskab

Hvis ham du leder efter gave til, elsker at drikke Coca Cola, er dette Coca Cola minikøleskab uden tvivl en af de sjove gaver til ham, som han nok skal tage godt i mod! Minikøleskabet har plads til 12 sodavandsdåser, og kan også tilsluttes bilen. Perfekt til en varm sommerdag eller lange roadtrips.

Sjov Boksebold Til Skrivebordet

Skrivebords boksebolden er en super sjov kontor gadget, og alt i alt helt genial når vi snakker sjove gaver til ham. Sæt boksebolden fast på skrivebordet, og giv den at slag hvis frustrationerne bliver for meget, eller bare for sjov! Fantastisk til at afstresse, hvis du har en lang dag på kontoret.

Chili Klaus Last Man Standing Spil

I dette sjove spil fra Chili Klaus, gælder det om at komme rundt på pladen og samle point. Du får point ved at spise chilikugler, som har 5 forskellige styrker. En af de sjove gaver til mænd, som ikke er for tøsedrenge! Udfordre vennerne til at spil, og se hvem der kan klare mest chili.

Pick Your Poison Spil

Pick your poison spillet, går ud på at svare på spørgsmålet: ”Hvad vil du helst….?” Hertil finder i selv på de 2 svar muligheder i kan vælge i mellem. Et super sjovt spil i et selskab med folk der har humor. Det er en hver spasmagers favoritspil, og uden tvivl en af de sjove gaver til ham, som nok skal udløse masser af grineflip.

Gaveinspiration til sjove gaver til mænd

Sjove gaver er et vidt begreb, da ’’sjov’’ kan tolkes på flere forskellige måder. Der er de gaver som, som er en smule skøre, og giver modtageren et godt grin når de modtager den. Det er denne type gaver, som de fleste ser som den klassiske sjove gave.

Dertil er der spøg og skæmt gaver, som fungerer som en practical joke. Det kan være gaven til ham er pakket ind i en anden slags indpakning. F.eks. kan du give et par strømper med dit billede på, i en iPhone æske. Er det ondt? Måske. Bliver modtageren skuffet? Muligvis. Er det sjovt? Uden tvivl! Men bare rolig – hvis han har humor, vil han med tiden også syntes det er sjovt.

Til sidst er der de sjove gaver til ham, der som sådan ikke er sjove i sig selv, men er sjove at bruge. Det kan f.eks. være sjove spil og gadgets, som han kan få gode grin og stunder af, at bruge med venner og familie. Hvilken type sjov gave du skal give ham, kommer an på hvilken type han er, og hvad du syntes passer bedste, til lige netop ham og anledningen.

På listen ovenfor finder du gode gaveideer i hver af de sjove gaver kategorier, og generelt masser af gaveinspiration til sjove gaver til mænd. Hvis du har brug for endnu mere inspiration, kan du læse med nedenfor, hvor vi går lidt dybere ind i emnet.

 

Sjove gaver til kæresten

Hvis du søger sjove gaver til kæresten, men stadig er i tvivl om hvad der er den helt perfekte sjove gave til lige netop ham, kan du få yderligere gaveinspiration her. Her er 3 sjove gaver til ham, som egner sig perfekt som gaver til kæresten. Både fødselsdagsgave, julegaver, årsdagsgaver, eller anden lejlighed, hvor du mener det er på sin plads, at give han en gave, han kan få et godt grin af.

  • Sjove krus – Sjove krus er altid et hit, og en af de sjove gaver til mænd, som du kan give igen og igen. Krus er noget de fleste bruger hver dag, og det skader ikke, at få fornyet det jævnligt.
  • Chili Klaus hot gavepose – Hvis han er til chili, er Chili Klaus hot gaveposen ikke kun en sjov gave til ham, men også en rigtig god gave generelt. Den udløser nemlig både et grin når han modtager den, og så kan han gå på opdagelse i de mange spændende chiliprodukter efterfølgende.
  • Sjove jakkesæt til mænd – Sjove jakkesæt er generelt bare en super sjov gave. Det er en af de sjove gaver til ham, som ikke kun at er sjov når du giver den til ham. Det er også super skægt for venner og familie, når han tager det på og tropper op til festen i det. De sjove jakkesæt kan bruges til f.eks. nytårsaften, halloween, udklædningsfester, julefrokoster og mange andre lejligheder.

 

Skøre og sjove gaveideer til far

Måske er du en af de børn, som i mange år har lidt under den famøse far-humor fra din far. Hvis det er tilfældet, er det på tide at give din far en ordentlig skefuld af hans egen medicin! Vi har nemlig fundet 3 skøre og sjove gaveideer til far, som er indbegrebet af far humor.

  • Sjove plakater med far jokes – Overrask ham med en sjov plakat med far jokes på. Det kunne evt. være en af hans yndlingsjokes. Selvom mange mener at far jokes ikke er sjove, så er mange af dem så platte, at vi ikke kan andet end at grine af dem. Under alle omstændigheder får de os til at grine, og det må du betyde at de faktisk er morsomme?
  • Sjov vejrsten til haven – Den sjove vejrsten er uden tvivl blevet opfundet af en far, som har sat og skraldgrinet mens han har skrevet ideen ned og lavet den. Og vi forstår ham godt, den er faktisk sjov! Din far vil uden tvivl elske, at have den stående i haven, og vise den frem til gæster til en evt. grillaften med en kølig øl i hånden.
  • Elefant eller gris vinholder – Hvis din far drikker vin, kan du passende give ham en sjov vinholder i gave. Kombiner evt. vinholderen med en god flaske vin, på den måde er det ikke kun en sjov gave, men også en gode gave til ham.

 

Giv ham sjove gaver til 50 års fødselsdagen

Når han fylder 50 år, må du gerne tage til gas på ham. Det kan du f.eks. gøre med nogle sjove gaver til ham. En sjov gaveide, til en 50 års fødselsdagsgave til ham, kunne være toilet LED lyset som du finder på listen over sjove gaveideer til mænd 2021. Giv ham den, med den begrundelse, at han jo er ved at være gammel. Derfor har han både problemer med synet, og skal op og tisse flere gange om natten. Derfor er toilet LED lyset den perfekte gave til ham. Hvis han er en spasmager ligesom dig, vil han uden tvivl kunne se det sjove i det, og i kan få jer et godt grin sammen!

 

Små sjove gaver til pakkeleg

Hvis der er en anledning, hvor små sjove gaver er helt geniale, er det til pakkeleg. Det gælder uanset om det er pakkeleg med familien til lille juleaften, eller det er til firmajulefrokost med kollegaerne. Små sjove gaver til pakkeleg, kan dog være svære at finde. Heldigvis har vi gjort arbejdet for dig, og du skal bare kigge på listen, og vælge de små sjove gaver, som du bedste kan lide!

Tjek bl.a. fitness poker kortspillet, de sjove krus eller Carolina Reaper chilipulveret! Hvis du vil være rigtig morsom, får du printet et par sokker med dit eget billede på. Det må da være den ultimative sjove gave til pakkeleg. Hvem af dine familiemedlemmer, venner eller kollegaer, vil ikke elske at modtage et par strømper med dit ansigt på?

 

Kan man få billige sjove gaver til mænd?

Sjove gaver til mænd fås i alle størrelser, former og prisklasser. Og dermed svar på spørgsmålet; Ja, man kan godt få billige sjove gaver til mænd. Taget udgangspunkt i, at billige gaver, er gaver til under 100 kr., har vi inkluderet flere af dem på listen over sjove gaver til ham 2021. Se f.eks. den sjove oplukker som tæller hvor mange øl der åbnes. Eller de sjove krus, sjove plakater til ham og sjove chokolader. Med lidt god vilje, kan du finde masser af billige sjove gaver til ham. Det er nemlig ikke prisen som afgør hvor sjov en gave er, men derimod din og modtagerens humor. Den perfekte sjove gave, er nemlig en gave, som får både gavegiveren og gavemodtageren til at græde af grin.

Denne artikel er anmeldt af Aske L. (5/5)
5/5