Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Jubilæumsgaver - årets bedste gaver til jubilæum

Jubilæumsgaver 2021 – Se årets 50 bedste gaver til jubilæum

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Når du har arbejdet et vis antal år i den samme virksomhed, kan du fejre jubilæum. Og et jubilæum udløser selvfølgelig jubilæumsgaver – gaver fra firmaet, men også fra familie og venner. Firmaet kan ved en medarbejders 25 års jubilæum – og efterfølgende jubilæer – give en gave på et vis beløb, som er skattefrit. Samtidig kan virksomheden trække det fra i regnskabet. Derfor får mange medarbejdere jubilæumsgaver af firmaet. Det kaldes jubilæumsgratiale, og det kan du læse mere om længere nede i guiden.

Nogle holder 10 års jubilæum, men det første egentlige jubilæum med stor fejring er 25 års jubilæet. Herefter fejres jubilæet hvert 5. år – henholdsvis ved 30, 35, 40, 45, 50 år osv. i virksomheden. Heraf er de største og mest fejrede 25 og 40 års jubilæum. Da 25 år (eller mere) i samme firma er en stor bedrift, er det derfor også på sin plads med nogle jubilæumsgaver til jubilaren.

I guiden her har du en række gode jubilæumsgaver til mænd og kvinder. Der er både klassiske jubilæumsgaver som Royal Copenhagen, Kay Bojesen og Georg Jensen, men sjove, anderledes og personlige gaver til jubilaren. Om du skal finde en god jubilæumsgave som firma, kollega eller familiemedlem, kan du få god inspiration blandt de mange gode gaveideer.

Indholdsfortegnelse over jubilæumsgaver

De bedste jubilæumsgave ideer 2021

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.
Fra: 299,00 DKK

Årstal plakat med tekst

En flot og anderledes plakat med årstal og tekst. Du vælger selv hvilket årstal, og hvilke ord der skal stå på plakaten. Dertil vælger du selv størrelse og farve.
Fra: 199,95 DKK

Personlig portrætmaleri efter dine fotos

Et personligt portrætmaleri kan meget vel være den ultimative gave at få! Det kan være et maleri af modtageren, modtagerens børn eller anden person. Du vælger selv billedet. Oplagt at give til store anledninger som runde fødselsdage, jubilæum, bryllup og lign.
Fra: 1.999,00 DKK

Svanen Figuren – Kåret til Årets Figur 2021

Svanen figuren er fremstillet i mahogni træ med messing fod og er 12,5 cm høj. Det et en stilfuld dekoration som passer ind i det moderne såvel som hyggelige hjem. Figuren er kåret som ”Årets figur” 2021 af Bolig Magasinet
Fra: 849,00 DKK

Ægget Figuren i mørkt mahogni træ med messing fod

Ægget Figuren i mørkt mahogni træ med messing fod er 10 cm høj, og en super flot dekoration til det moderne hjem. Træets struktur gør at alle figure er unikke, og giver samtidig et flot spil.
Fra: 649,00 DKK

Karikaturtegning jubilæumsgave efter dine fotos

Giv en karikaturtegning af jubilaren i jubilæumsgave. Et jubilæum kræver en god unik gave, og hvilken bedre end en karikaturtegning? En sjov, unik og personlig gave som vil blive husket i mange år frem.
Fra: 399,00 DKK

Dameure til hende

Giv et flot damur i gave til hende. Se de mest populære dameure lige nu, og vælg mellem kendte brands som Daniel Wellington, Skagen, Christina Ure og mange flere. Se udvalget og find det helt perfekte ur til hende.
Fra: 299,00 DKK

Herreure til ham

Se et godt udvalg af populære herreure. Vælg mellem alle de kendte brands som Skagen, Tommy Hilfiger, Armani og mange flere. Du finder varianter med og uden læderre, ure i guld, sølv og meget mere. Find det perfekte ur til en god pris til ham her.
Fra: 199,00 DKK

Plakat eller fotocollage med personlige billeder

En plakat eller fotocollage med personlige billeder er en af de personlige gaver til kvinder og mænd, som du kan være sikker på bringer glæde. Vælg en collage med flere billeder, former eller en collage med både tekst og billeder, som giver modtageren et smil på læben hver dag. FÅ 20% RABAT MED KODEN: 278016
Fra: 187,00 DKK

Bryg Din Egen Hjemmelavet Øl Sæt​

Med kittet her, kan han brygge sin egen hjemmelavet øl. På kun 7 dage får han 5 liter lækkert øl, på 5-6,5% alkohol. Gaven her er en super god gaveide til typen der har alt og samtidig elsker øl.
Fra: 289,00 DKK

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
Fra: 159,00 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.
Fra: 200,00 DKK

Plakater med erhverv

Personlige og super sjove plakater til folk med bestemte erhverv. En oplagt gave til de som er glade for deres arbejde. Se de mange forskellige valgmuligheder. Bl.a. til tømrer, pædagoger, elektrikeren, landmanden og mange flere.
Fra: 249,00 DKK

Grill sæt i kuffert

En fed kuffert med hele 10 grill redskaber. Kufferen er lavet af aluminium og foret med stof. Redskaberne er af rigtig god kvalitet. De er alle lavet i rustfri stål og med varmebestandige håndtag. Dertil tåler de at kommer i opvaskeren.
Fra: 399,00 DKK

Special øl gaver

Giv en god special øl i gave. Vælg mellem mange spændende varianter i flere forskellige prisklasser. Vælg et par gode øl enkeltvis, eller giv en samlet sæt af gode øl, i en gaveæske eller kasse.
Fra: 65,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

LED fakkel med bluetooth højtaler

Denne LED fakkel med bluetooth, fungerer både som hyggeligt lys og højttaler. Den kan bruges både udendørs og indendørs. Der er garanti for god steming på de hyggelige sommeraftener når faklen tændes og spiller musik. Genial gadget som supplement til grillaften hvor der nydes en god bøf og en kold øl.
Fra: 219,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.
Fra: 249,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
Fra: 159,00 DKK

Champagnesabel

En champagnesabel er en både eksklusiv og anderledes gave. Det er en af de mest geniale gaver til manden der har alt. Han kan finde champagnesablen frem når der er gæster, og vise den imponerende genstand frem. Den skaber god opmærksomhed til en fest, helt perfekt til manden der har alt typen. En champagnesabel er også den ultimative værtindegave til nytår. Giv den som nytårsgave til værten nytårsaften.
Fra: 299,00 DKK

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.
Fra: 129,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Lav din egen gavekurv

Her kan du sammensætte din egen gavekurv, og vælge mellem et utal af skønne ting at putte i den. Både vin øl, chokolade, delikatesser og alt hvad hjertet ellers begærer. Du bestemmer hvad der skal i den, og hvor stor gavekurven skal være.
Fra: 45,00 DKK

Gavekurve med TILLYKKE tema

En gavekurv er en fantastisk TILLYKKE gave, uanset hvad det er til. Både som fødselsdagsgave, studentergave, jubilæumsgave, og stort set alle andre anledninger, hvor du vil ønske tillykke.
Fra: 45,00 DKK

Send en tillykke gave

Sig tillykke med en tillykke-buket, gavekurv eller andet gave. Send den direkte til modtagerens adresse på den valgte dato, sammen med et personligt kort.
Fra: 150,00 DKK

Chili Klaus Grillmaster BBQ-æske

Grillmaster BBQ kassen fra Chili Klaus er den perfekte gaveøske til ham, som elsker at grille, og elsker stærk mad. Der er masser af Chili Klaus lækkerier, og de er naturligvis utroligt stærke!
Fra: 549,00 DKK

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.
Fra: 42,00 DKK

Personlig træ-ur med indgraveret navn

Dette træ ur er ikke kun vanvittigt flot i sig selv, det er samtidig en personlig gave. Du kan nemlig få navn graveret i uret på bagsiden. Du kan også få graveret dato eller din egen lille hilsen. En anderledes, personlig og betydningsfuld gaveide.
Fra: 819,00 DKK

Personlig lighter med navn eller billede

Giv en personlig lighter graveret navn, perosnlig hilsen eller billede. Lighteren er flot blank og lavet i kvalitetsmetal. En super fin lille gave, som modtageren altid kan have med sig i lommen.
Fra: 199,00 DKK

Find den perfekte jubilæumsgave

Vil du gerne finde den perfekte jubilæumsgave, så læs med her. Foruden de mange gode jubilæumsgave ideer ovenfor, går vi yderligere i dybden med de mange forskellige gaveideer. Der findes nemlig ikke én almægtig perfekt jubilæumsgave til alle – den perfekte gave er individuel fra person til person. Der er naturligvis nogle gaveideer, som egner sig til stort set alle former for jubilæumsgaver. Det kan f.eks. være en af Kay Bojesens træfigurer, en Georg Jensen lysestage eller lampe, eller noget flot Royal Copenhagen porcelæn.

De klassiske jubilæumsgaver giver mere eller mindre sig selv. Der hvor vi gerne vil være behjælpelig med inspiration, er til de mere anderledes og unikke gaveideer. Læs med videre, og få gaveinspiration til at vælge den helt rigtige gaveide. Alle de nævnte gaveideer vi være at finde på listen ovenfor.

 

Jubilæumsgaver til mænd

 • Et flot ur – Et flot herreur er en rigtig god jubilæumsgave til mænd, og noget som kan gives både fra firma, kone eller anden person med tæt tilknytning. Få evt. uret graveret, og lav det samtidig til en personlig gave til ham.
 • Special øl – En gaveæske med gode special øl er en fremragende gaveide. Ølgaver generelt er gode som jubilæumsgaver til ham der kan lide øl. Giv evt. øllene i en personlig gaveæske.
 • Smart krus – Et smart krus, er et krus som kan holde din kaffe varm. Det er elektronisk, og kan derfor justere varmen på indholdet i kruset. En både praktisk og sjov gaveide til ham som drikker meget kaffe på arbejdet.

Se flere gode ideer til jubilæumsgaver til manden her: Gaver til manden der har alt.

 

Jubilæumsgaver til kvinder

 • Elegant dameur – Giv et elegant dameur i jubilæumsgave til hende. Nogle brands som er særligt gode som gaver til hende er Daniel Wellington, Skagen og Christina Watches. Der er naturligvis en smagssag, og du kan give lige det ur du har lyst til.
 • Guldrose – En guldrose er en rigtig rose som er guldbelagt. Den er dermed vedvarende og kan holde i mange år frem. En rød rose et en flot jubilæumsgave til hende, en guldrose er en fantastisk en af slagsen.
 • Vin i personlig æske – De fleste kvinder (og mænd) får vin i jubilæumsgave. Gør noget anderledes, og giv hende vin i en personlig gaveæske. Det kan evt. være med billede af jubilaren på, eller med tekst, hvor du skriver en tillykke hilsen.

Se flere gode ideer til jubilæumsgaver til kvinden her: Gaver til kvinden der har alt.

 

25 års jubilæum gaveideer

 • Champagnesabel – Giv en god flaske champagne og tilhørende champagnesabel i 25 års jubilæumsgave. Sablen kommer samtidig i en flot gaveæske, klar til at give til jubilaren.
 • Georg Jensen Damask sengetøj – Georg Jensen Damask laver eksklusivt sengetøj i top kvalitet. Når vi snakker gaver til 25 års jubilæer, er kvalitet over kvantitet. Giv derfor noget af god kvalitet, som f.eks. et sæt Georg Jensen sengetøj.
 • Gavekort til hotel- eller spaopholdOplevelsesgaver er nogle af de bedste 25 års jubilæumsgaver du kan give. Giv et gavekort til et hotel- eller spaophold til jubilaren og vedkommendes partner, så de kan få en hyggelig weekend sammen. Ideelt at give som gave fra firma.
   

40 års jubilæum gaveideer

40 år er lang tid at være i samme firma. At have været en trofast medarbejder så længe, ligger op til nogle rigtig gode gaver.

 • Personligt maleri – Få lavet et personligt maleri af ham eller hende som har jubilæum. Det eneste du skal gøre, er at indsende billede, og du vil efter noget tid få et unikt og personligt maleri retur. En utrolig fornem 40 års jubilæumsgave, som modtageren kun kan blive glædeligt overrasket over at få.
 • Whisky- eller vinsmagning – Når man har 40 års jubilæum, er man i en alder hvor der sættes pris på god kvalitet. Giv en whisky- eller vinsmagning i gave til hende eller ham der skal fejres.
 • Morsø gasgrill – En Morsø gasgrill er en utrolig fed grill, som egner sig godt til en terrasse såvel som i haven. Kan jubilaren lide at grille, er det uden tvivl en gave han/hun vil blive glad for.

Giv en personlig jubilæumsgave

Mange vælger at give en personlig gave til jubilæum – noget unikt som gives til modtageren, for at fejre de mange år i firmaet.

 • Chokolade med billede – Du kan få trykt en plade chokolade med valgfrit billede på. Det kan f.eks. være af jubilaren, eller det kan være af alle kollegaerne eller familien, afhængig af hvem der giver den.
 • Håndlavet metalfigur – Du kan få lavet håndlavede metalfigurer med tema fra en lang række erhverv. Alt fra håndværkererhverv til kontorjobs. Giv en håndlavet metalfigur med tema af det erhverv vedkommende har jubilæum i.
 • Personlig collage til væggen – Du kan selv være med til at designe en personlig collage med billede. Her er det oplagt at vælge et billede af jubilaren, og evt. lave tema omkring det firma, eller det erhverv, vedkommende fejrer jubilæum i.

Ideer til sjove jubilæumsgaver

 • Karikaturtegning – En karikaturtegning af jubilaren er en utrolig sjov jubilæumsgave, som efterfølgende kan pryde kontoret, eller hænges op et sted i hjemmet. Unikke gaver er nogle af de bedste jubilæumsgaver, og en karikaturtegning må man sige er unik.
 • Danish sayings plakat – Giv en sjov plakat som kan give nogle gode grin når den gives, og efterfølgende hænges op på jubilarens kontor eller i stuen derhjemme. Danish sayings plakaten er en af de sjoveste citatplakater.
 • Bryg dit eget øl sæt – Arbejde er indbegrebet af ydelse før nydelse, eller forretning før fornøjelse. Sæt derfor jubilaren på en lille sjov opgave, hvor kan skal yde for at kunne nyde. Han skal nemlig selv brygge sit øl, før han kan drikke det. Giv ham ”bryg dit eget øl” sættet, hvor han på 7 dage kan brygge sit eget øl.

Skatteregler og jubilæumsgratiale

Virksomheder kan i nogle tilfælde give medarbejdere et jubilæumsgratiale. Så hvad er et jubilæumsgratiale? Et jubilæumsgratiale, er en skattefri gave som firmaet kan give medarbejderen på op til et vis beløb. Beløbet ændrer sig løbende fra år til år, men er i skrivende stund 8000 kr. (2021). Firmaet kan ligeledes afskrive jubilæumsgratialet som driftsomkostninger i regnskabet.

Firmaet kan give jubilæumsgratiale når medarbejderen har jubilæum. Dvs. fra hans eller hendes 25 års jubilæum, og her ved alle fremtidige jubilæer, som regnes for at være hvert 5. år. Yderligere kan det gives ved virksomhedens eget 25 års jubilæum til alle medarbejdere.

Du kan altid finde de opdaterede oplysninger og satser for jubilæumsgratiale på Skats egen hjemmeside.

 

Tillykke med jubilæum!

Til sidst er der blot at sige stort tillykke med jubilæet til den trofaste mand eller kvinde, der har arbejdet det samme sted i 10, 25 eller flere år. Det er have jubilæum er en milepæl i livet, på lige fod med konfirmation, at blive student og bryllup. Det er en anledning der skal fejres med familie, venner og kollegaer, med skøn fest og gode gaver. Jeg håber du har fået inspiration til at finde den gave du ledte efter!

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om jubilæumsgaver

Nogle klassiske jubilæumsgaver er gaver fra Georg Jensen, Kay Bojesen og Royal Copenhagen. Dertil giver man ofte også vin, samt personlige og unikke gaver.

Der er mange gaver du kan give som 25 års jubilæumsgave. Nogle gaveideer vi anbefaler er bl.a. en champagnesabel, Georg Jensen Damask sengetøj samt gavekort til hotel- eller spaophold.

40 års jubilæet er en speciel anledning som ikke mange oplever. Det kræver ligeledes nogle specielle gaver. Vi anbefaler bl.a. at få lavet et personlig maleri, et gavekort til whiskysmagning eller en Morsø gasgrill.

Man har jubilæum når man har arbejdet det samme sted i et antal af år. Nogle af de mest fejrede jubilæer er 25, 40 og 50 års jubilæum. Mange regner med det første jubilæum efter 25 år, og herefter har man jubilæum hvert 5. år. Nogen fejrer dog også 10 års jubilæum.

En jubilar er en person som har jubilæum. Det har man når man har været ved en virksomhed i et bestemt antal år. F.eks. 10, 25 eller 50.

Denne artikel er anmeldt af Ole Frandsen (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.