Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Jubilæumsgaver - årets bedste gaver til jubilæum

Jubilæumsgaver 2024 – Se årets 50 bedste gaver til jubilæum

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Når du har arbejdet et vis antal år i den samme virksomhed, kan du fejre jubilæum. Og et jubilæum udløser selvfølgelig jubilæumsgaver – gaver fra firmaet, men også fra familie og venner. Firmaet kan ved en medarbejders 25 års jubilæum – og efterfølgende jubilæer – give en gave på et vis beløb, som er skattefrit. Samtidig kan virksomheden trække det fra i regnskabet. Derfor får mange medarbejdere jubilæumsgaver af firmaet. Det kaldes jubilæumsgratiale, og det kan du læse mere om længere nede i guiden.

I guiden her har du en række gode jubilæumsgaver til mænd og kvinder. Der er både klassiske jubilæumsgaver som Royal Copenhagen, Kay Bojesen og Georg Jensen, men også sjove og anderledes gaver, samt personlige gaver til jubilaren. Om du skal finde en god jubilæumsgave som firma, et familiemedlem, eller gave til kollegaen, kan du få god inspiration blandt de mange gode gaveideer.

De bedste jubilæumsgave ideer 2024

Til

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Personlige Zippo Lightere med fagtema

Her kan du få en Zippo lighter med fagtema som f.eks. murer, tømrer eller maler. Yderligere kan lighteren graveres med navn, hvilket gør det til den helt perfekte svendegave, jubilæumsgave, eller blot gave til en person i det givne fag generelt.
Inkl. gratis gravering

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Maya Soele træfigurer med fagtema

Eksklusivt og fint træarbejde fra Maya Soele. Ideel til den, der værdsætter håndværk og kvalitet, og som skal fejres. Vælg mellem adskillige fagområder, her i blandt maler, sosu, elektriker, sygeplejerske og mange flere.
Inkl. gratis gravering

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Panetti Pizzetta Primo elektrisk pizzaovn

Lav autentisk italiensk pizza derhjemme med Panetti Pizzetta Primo elektrisk pizzaovn. Denne kompakte ovn opnår høje temperaturer for at skabe sprøde, lækre pizzaer på få minutter. Perfekt til pizzaelskere, der ønsker restaurantkvalitet i eget køkken.

Lav din egen Rom, Whisky eller Gin sæt

Med Do Your sættene får du ingredienser og redskaber til at lave din egen Rom, Whisky eller Gin. Du få bl.a. en masse forskellige krydderier og urter, til at lave hundredvis af forskellige smagskombinationer. En super gave til en gin, whisky eller rom entusiast.

Ildborde til terrassen og hjemmet

Unikke ildborde, der kombinerer varme og stil til udendørsområder. Ildbordet tilbyder innovative designs, der skaber hygge og samvær året rundt. Gennemført kvalitet i dansk design - perfekt til manden eller kvinden der har alt.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Pokaler og medaljer med gravering

Udmærk præstationer med en pokal eller medalje. Perfekt til sportsbegivenheder, konkurrencer eller som en særlig anerkendelse.
Inkl. gratis gravering

Hoptimist med gravering

Spred glæde og optimisme med en sød Hoptimist figur. Disse livlige og farverige figurer er sikre på at bringe et smil på alles læber. Vælg mellem forskellige temaer som studenter, bryllup m.m.
Inkl. gratis gravering

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Gigantisk Chokolade Toblerone - 2 kg

Gør chokoladeelskerens dag med denne gigantiske Toblerone på hele 2 kg! Perfekt til de søde øjeblikke, hvor kun det bedste og største vil gøre. En uovertruffen gave til enhver lejlighed.

Royal Copenhagen Alfabet kopper

Oplev elegance og kvalitet udvalget af Royal Copenhagen Alfabet porcelænskopper. Perfekt til enhver te- eller kaffeelsker, disse smukt designede kopper tilføjer et strejf af kongelig raffinement til ethvert hjem

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Personlige Zippo Lightere

Giv en klassisk og personlig gave med en Zippo lighter med gravering. Vælg mellem mange designs og få den graveret for at gøre den ekstra speciel.
Inkl. gratis gravering

MuscleFeet Fodmassageapparat

Forkæl dine fødder med MuscleFeet fodmassageapparatet. Det lindrer spændinger, forbedrer blodcirkulationen og giver en afslappende massageoplevelse. Perfekt til dem med trætte eller ømme fødder efter en lang dag. Justerbare indstillinger sikrer en skræddersyet massage.

Bordflag med gravering

Et personligt bordflag er en klassisk og højtidelig gave. Ideel til mærkedage, fødselsdage eller som en elegant og stilfuld gave generelt.
Inkl. gratis gravering

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.

Morsø kniv i rustfrit stål med gravering

Oplev skarphed kombineret med elegance med Morsø Foresta Santoku kniven. Dette mesterstykke af rustfrit stål er ikke blot et køkkenværktøj, men en fejring af kulinarisk kunst. En exceptionel gave til den passionerede kok.
Inkl. gratis gravering

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Håndlavede metalfigurer med fagtema (alle fag)

Giv en unik håndlavet metalfigur med fagtema. Det kan være murer, tømrer, frisør eller stort set hvilket som helst andet fag. Figurerne er super flotte, og oplagt at give som svendegave til den nyuddannede. Kan også fås med gravering. Tjek dem mange forskellige beskæftigelser der er at vælge mellem.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Livets træ med personlig tekst

Dette smukt udførte Livets Træ kan personliggøres med en speciel besked, hvilket gør det til en meningsfuld og unik gave. Et symbol på forbindelse, vækst og familie, det passer perfekt ind i ethvert hjem.

Georg Jensen Øllefant med gravering

Oplev charmen med Øllefanten fra Georg Jensen, et ikonisk dansk design. Dette elegante stykke er en perfekt gave til konfirmanden, studenten, eller som en tidløs dekoration i hjemmet, der bringer et smil frem hos både børn og voksne.
Inkl. gratis gravering

Personlig kortholder i læder med indgravering

Denne elegante læderkortholder er både praktisk og stilfuld. Perfekt til at holde styr på dine kort og sedler. Et sofistikeret tilbehør til den moderne person. Og så kan den personliggøres med indgraveret navn!

Guld Rose - Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Unikke ''hæderspriser'' i bronze (lavet i begrænset antal)

Vil du gerne hædre en person som du mener har gennemført en stor bedrift? Så giv ham en af disse unikke hærderspriser, som er bronzefigurer lavet i begrænset antal, af kendte kunstnere som Palle Mernild. Der er forskellige temaer som VILJESTYRKE, STYRKE og andre betydningsfulde symboliker.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Fremkald billeder - En glemt men fantastisk gaveide

Forevig dine minder med professionel billedfremkaldelse. En personlig gave, der varer evigt. Giv evt. billedet i en flot ramme.

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Le Feu Turtle Pizzaovn 2.0

Le Feu Turtle Pizzaovn 2.0 giver dig mulighed for at lave dine ene lækre gourmet pizzaer derhjemme - mindst ligeså gode som fra pizzariaet! Pizzaovnen er en gasovn, og kan lave pizzaer på kun 60-120 sekunder.

Kvalitets køkkensæt med 5 års garanti

Er nye gryder og pander lige det, der mangler? Onyx laver gryder og pander i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Der er mange forskellige sæt at vælge mellem og dermed gode muligheder for at servere lækker mad.

Airfryere fra Cosori - Kåret som Danmarks bedste airfryer

Airfryerne fra Cosori har både vundet priser og kan samtidig kalde sig Danmarks bedste airfryer, da de har vundet en airfryer bedst i test. Er du på udkig efter en god airfryer af super god kvalitet, så er Cosori airfryeren lige det du leder efter. Se deres udvalg af smarte modeller via linket.
10% rabatkode: GG10

Få malet et personligt maleri

Få malet et personligt maleri - den ultimative personlige gave! Malerierne er både personlige og håndlavede, og malet ud fra det eller de fotos, du vælger. Der lægges stor vægt på detaljer og kvalitet. Læs mere om denne fantastiske gaveide via linket.

Personlig hammer med navn

En personlig hammer med navn er en fantastisk gave til manden der har alt, såvel som ham eller hende, der har færdiggjort en håndværker uddannelse. Hammeren er af god kvalitet, og du kan selv designe med navn og tekst. Du kan også vælge at den skal komme i en flot trækasse.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Personligt vintilbehør sæt med navn og billede

Få personliggjort et flot vintilbehør sæt med navn og/eller billede af den heldige modtager. Sættet indeholder proptrækker, prop og dråbefanger og kommer i en flot bambusæske. Den perfekte personlige gave til vin-elskeren!
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Polspotten Lysestager m.m. - Moderne & Kreativ Boligindretning

Polspotten tilbyder et flot udvalg af lysestager, vaser m.m. Med et bredt udvalg af innovative og smukt designede produkter, kan du finde den perfekte gave blandt deres trendy og kreative udvalg.

''Her bor en...'' plakater (kan personliggøres med tekst)

Disse fede unikke plakater er den perfekte gave til de, som elsker det du laver! ''Her bor en...'' plakaterne kan gives til alt fra svendegave til gave til gameren - det er blot om at vælge det design, som passer til modtageren. Samtidig kan du personliggøre plakaten endnu mere, ved selv at vælge en tekst. Landmand, brandmand, lastbilchauffør og sygeplejersker, er blot nogle af de designs du kan vælge i mellem.

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Over hele landet

Få lavet en personlig karikaturtegning med tema

Her har du mulighed for at få lavet en karikaturtegning med valgfrit tema! Tegningen kan være af en, to eller en hel gruppe personer. Temaerne kan være alt fra superhelte, til bryllup, til jul og meget mere. En fantastisk sjov, betænksom og personlig gaveide til stort set enhver lejlighed! Se de mange muligheder via linket,
10% rabatkode: Rabat10

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Over hele landet

Ægte Håndmalet Oliemaleri fra Foto

Gør dine minder til kunst med FototilMaleri. Upload dit yndlingsbillede og få det forvandlet til et smukt maleri. Perfekt til at bevare særlige øjeblikke og en unik gaveide til enhver lejlighed.
Henter...

Find den perfekte jubilæumsgave

Nogle holder 10 års jubilæum, men det første egentlige jubilæum med stor fejring er 25 års jubilæet. Herefter fejres jubilæet hvert 5. år – henholdsvis ved 30, 35, 40, 45, 50 år osv. i virksomheden. Heraf er de største og mest fejrede 25 og 40 års jubilæum. Da 25 år (eller mere) i samme firma er en stor bedrift, er det derfor også på sin plads med nogle jubilæumsgaver til jubilaren.

Vil du gerne finde den perfekte jubilæumsgave, så læs med her. Foruden de mange gode jubilæumsgave ideer ovenfor, går vi yderligere i dybden med de mange forskellige gaveideer. Der findes nemlig ikke én almægtig perfekt jubilæumsgave til alle – den perfekte gave er individuel fra person til person. Der er naturligvis nogle gaveideer, som egner sig til stort set alle former for jubilæumsgaver. Det kan f.eks. være en af Kay Bojesens træfigurer, en Georg Jensen lysestage eller lampe, eller noget flot Royal Copenhagen porcelæn.

De klassiske jubilæumsgaver giver mere eller mindre sig selv. Der hvor vi gerne vil være behjælpelig med inspiration, er til de mere anderledes og unikke gaveideer. Læs med videre, og få gaveinspiration til at vælge den helt rigtige gaveide. Alle de nævnte gaveideer vi være at finde på listen ovenfor.

 

Jubilæumsgaver til mænd

 • Et flot ur – Et flot herreur er en rigtig god jubilæumsgave til mænd, og noget som kan gives både fra firma, kone eller anden person med tæt tilknytning. Få evt. uret graveret, og lav det samtidig til en personlig gave til ham.
 • Special øl – En gaveæske med gode special øl er en fremragende gaveide. Ølgaver generelt er gode som jubilæumsgaver til ham der kan lide øl. Giv evt. øllene i en personlig gaveæske.
 • Smart krus – Et smart krus, er et krus som kan holde din kaffe varm. Det er elektronisk, og kan derfor justere varmen på indholdet i kruset. En både praktisk og sjov gaveide til ham som drikker meget kaffe på arbejdet.

Se flere gode ideer til jubilæumsgaver til manden her: Gaven til manden der har alt.

 

Jubilæumsgaver til kvinder

 • Elegant dameur – Giv et elegant dameur i jubilæumsgave til hende. Nogle brands som er særligt gode som gaver til hende er Daniel Wellington, Skagen og Christina Watches. Der er naturligvis en smagssag, og du kan give lige det ur du har lyst til.
 • Guldrose – En guldrose er en rigtig rose som er guldbelagt. Den er dermed vedvarende og kan holde i mange år frem. En rød rose et en flot jubilæumsgave til hende, en guldrose er en fantastisk en af slagsen.
 • Vin i personlig æske – De fleste kvinder (og mænd) får vin i jubilæumsgave. Gør noget anderledes, og giv hende vin i en personlig gaveæske. På den måde, er det også en personlig gave til hende. Det kan evt. være med billede af jubilaren på, eller med tekst, hvor du skriver en tillykke hilsen.

Se flere gode ideer til jubilæumsgaver til kvinden her: Gaven til kvinden der har alt.

 

25 års jubilæum gaveideer

 • Champagnesabel – Giv en god flaske champagne og tilhørende champagnesabel i 25 års jubilæumsgave. Sablen kommer samtidig i en flot gaveæske, klar til at give til jubilaren.
 • Georg Jensen Damask sengetøj – Georg Jensen Damask laver eksklusivt sengetøj i top kvalitet. Når vi snakker gaver til 25 års jubilæer, er kvalitet over kvantitet. Giv derfor noget af god kvalitet, som f.eks. et sæt Georg Jensen sengetøj.
 • Gavekort til hotel- eller spaopholdOplevelsesgaver er nogle af de bedste 25 års jubilæumsgaver du kan give. Giv et gavekort til et hotel- eller spaophold til jubilaren og vedkommendes partner, så de kan få en hyggelig weekend sammen. Ideelt at give som gave fra firma. 

40 års jubilæum gaveideer

40 år er lang tid at være i samme firma. At have været en trofast medarbejder så længe, ligger op til nogle rigtig gode gaver.

 • Personligt maleri – Få lavet et personligt maleri af ham eller hende som har jubilæum. Det eneste du skal gøre, er at indsende billede, og du vil efter noget tid få et unikt og personligt maleri retur. En utrolig fornem 40 års jubilæumsgave, som modtageren kun kan blive glædeligt overrasket over at få.
 • Whisky- eller vinsmagning – Når man har 40 års jubilæum, er man i en alder hvor der sættes pris på god kvalitet. Giv en whisky- eller vinsmagning i gave til hende eller ham der skal fejres.
 • Morsø gasgrill – En Morsø gasgrill er en utrolig fed grill, som egner sig godt til en terrasse såvel som i haven. Kan jubilaren lide at grille, er det uden tvivl en gave han/hun vil blive glad for.

Giv en personlig jubilæumsgave

Mange vælger at give en personlig gave til jubilæum – noget unikt som gives til modtageren, for at fejre de mange år i firmaet.

 • Chokolade med billede – Du kan få trykt en plade chokolade med valgfrit billede på. Det kan f.eks. være af jubilaren, eller det kan være af alle kollegaerne eller familien, afhængig af hvem der giver den.
 • Håndlavet metalfigur – Du kan få lavet håndlavede metalfigurer med tema fra en lang række erhverv. Alt fra håndværkererhverv til kontorjobs. Giv en håndlavet metalfigur med tema af det erhverv vedkommende har jubilæum i.
 • Personlig collage til væggen – Du kan selv være med til at designe en personlig collage med billede. Her er det oplagt at vælge et billede af jubilaren, og evt. lave tema omkring det firma, eller det erhverv, vedkommende fejrer jubilæum i.

Ideer til sjove jubilæumsgaver

 • Karikaturtegning – En karikaturtegning af jubilaren er en utrolig sjov jubilæumsgave, som efterfølgende kan pryde kontoret, eller hænges op et sted i hjemmet. Unikke gaver er nogle af de bedste jubilæumsgaver, og en karikaturtegning må man sige er unik.
 • Danish sayings plakat – Giv en sjov gave til hende eller ham, i form af en sjov plakat som kan give nogle gode grin når den gives. Efterfølgende kan den hænges op på jubilarens kontor eller i stuen derhjemme. Danish sayings plakaten er en af de sjoveste citatplakater.
 • Bryg dit eget øl sæt – Arbejde er indbegrebet af ydelse før nydelse, eller forretning før fornøjelse. Sæt derfor jubilaren på en lille sjov opgave, hvor kan skal yde for at kunne nyde. Han skal nemlig selv brygge sit øl, før han kan drikke det. Giv ham ”bryg dit eget øl” sættet, hvor han på 7 dage kan brygge sit eget øl. En vanvittig sjov gave til ham der har jubilæum.

Skatteregler og jubilæumsgratiale

Virksomheder kan i nogle tilfælde give medarbejdere et jubilæumsgratiale. Så hvad er et jubilæumsgratiale? Et jubilæumsgratiale, er en skattefri gave som firmaet kan give medarbejderen på op til et vis beløb. Beløbet ændrer sig løbende fra år til år, men er i skrivende stund 8000 kr. (2021). Firmaet kan ligeledes afskrive jubilæumsgratialet som driftsomkostninger i regnskabet.

Firmaet kan give jubilæumsgratiale når medarbejderen har jubilæum. Dvs. fra hans eller hendes 25 års jubilæum, og her ved alle fremtidige jubilæer, som regnes for at være hvert 5. år. Yderligere kan det gives ved virksomhedens eget 25 års jubilæum til alle medarbejdere.

Du kan altid finde de opdaterede oplysninger og satser for jubilæumsgratiale på Skats egen hjemmeside.

Tillykke med jubilæum!

Til sidst er der blot at sige stort tillykke med jubilæet til den trofaste mand eller kvinde, der har arbejdet det samme sted i 10, 25 eller flere år. Det er have jubilæum er en milepæl i livet, på lige fod med konfirmation, at blive student og bryllup. Det er en anledning der skal fejres med familie, venner og kollegaer, med skøn fest og gode gaver. Jeg håber du har fået inspiration til at finde den gave du ledte efter!

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om jubilæumsgaver

Nogle klassiske jubilæumsgaver er gaver fra Georg Jensen, Kay Bojesen og Royal Copenhagen. Dertil giver man ofte også vin, samt personlige og unikke gaver.

Der er mange gaver du kan give som 25 års jubilæumsgave. Nogle gaveideer vi anbefaler er bl.a. en champagnesabel, Georg Jensen Damask sengetøj samt gavekort til hotel- eller spaophold.

40 års jubilæet er en speciel anledning som ikke mange oplever. Det kræver ligeledes nogle specielle gaver. Vi anbefaler bl.a. at få lavet et personlig maleri, et gavekort til whiskysmagning eller en Morsø gasgrill.

Man har jubilæum når man har arbejdet det samme sted i et antal af år. Nogle af de mest fejrede jubilæer er 25, 40 og 50 års jubilæum. Mange regner med det første jubilæum efter 25 år, og herefter har man jubilæum hvert 5. år. Nogen fejrer dog også 10 års jubilæum.

En jubilar er en person som har jubilæum. Det har man når man har været ved en virksomhed i et bestemt antal år. F.eks. 10, 25 eller 50.

Denne artikel er anmeldt af Ole Frandsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne