Gave til guldbryllup - Årets BEDSTE guldbryllupsgaver

Gave til guldbryllup 2024 – Årets BEDSTE guldbryllupsgaver

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Guldbryllup – 50 år som mand og kone. Det er lang tid at være gift, og noget som de færreste kommer til at opleve i livet. Det er en begivenhed som er ligeså smuk som den er sjælden. Ved sådan en fantastisk anledning, skal guldbrudeparret selvfølgelig fejres med en guldbryllupsgave og tilhørende fest. Et guldbryllup bliver ofte fejret med en komsammen med familie og venner, hvor der holdes tale, synges sange og gives guldbryllupsgaver til parret.

Vi har gjort vores absolut bedste, for at finde en række rigtig gode guldbryllup gaveideer. Her i blandt både personlige, unikke og anderledes guldbryllupsgaver.

Se ogå vores gaveideer til: sølvbryllupsgaver til 25 års bryllupsdag og kobberbryllupsgaver til 12,5 års bryllupsdag.

Gode gaver til guldbryllup 2024

Metalfigurer med bryllups- og kærlighedstema

Giv håndlavet metalfigur med bryllups- og kærlighedstema. En anderledes, unik og super personlig gave, som du kan give i bryllupsgave, som gave til din kæreste, kone, mand, eller hvem du ellers mener fortjener end sådan fantastisk kærligheds dekoration til hjemmet.

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Hoptimist med gravering

Spred glæde og optimisme med en sød Hoptimist figur. Disse livlige og farverige figurer er sikre på at bringe et smil på alles læber. Vælg mellem forskellige temaer som studenter, bryllup m.m.
Inkl. gratis gravering

Royal Copenhagen Alfabet kopper

Oplev elegance og kvalitet udvalget af Royal Copenhagen Alfabet porcelænskopper. Perfekt til enhver te- eller kaffeelsker, disse smukt designede kopper tilføjer et strejf af kongelig raffinement til ethvert hjem

En personlig bog

Den personlige bog med kærlighedsbilletter, er uden tvivl en af de bedste personlige gaver til ham eller hende. Du kan personliggøre bogen ved at indsætte hilsner, overskrifter, billeder og en slutning. Denne gaveide er både unik, betænksom og personlig. En af de gode personlige gaver til kæresten, som han helt sikkert vil elske, og i kan have som et minde resten af livet.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Livets træ med personlig tekst

Dette smukt udførte Livets Træ kan personliggøres med en speciel besked, hvilket gør det til en meningsfuld og unik gave. Et symbol på forbindelse, vækst og familie, det passer perfekt ind i ethvert hjem.

Guld Rose - Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Lamper fra Lights Copenhagen

Opdag en verden af stemningsfuld belysning med Lights Copenhagen. Deres unikke og stilfulde lamper vil lyse ethvert rum op og skabe en hyggelig atmosfære. Perfekt til den designbevidste gave.
Spar op til 20% ved køb af flere

Få malet et personligt maleri

Få malet et personligt maleri - den ultimative personlige gave! Malerierne er både personlige og håndlavede, og malet ud fra det eller de fotos, du vælger. Der lægges stor vægt på detaljer og kvalitet. Læs mere om denne fantastiske gaveide via linket.

Personligt vintilbehør sæt med navn og billede

Få personliggjort et flot vintilbehør sæt med navn og/eller billede af den heldige modtager. Sættet indeholder proptrækker, prop og dråbefanger og kommer i en flot bambusæske. Den perfekte personlige gave til vin-elskeren!
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Polspotten Lysestager m.m. - Moderne & Kreativ Boligindretning

Polspotten tilbyder et flot udvalg af lysestager, vaser m.m. Med et bredt udvalg af innovative og smukt designede produkter, kan du finde den perfekte gave blandt deres trendy og kreative udvalg.

Ægte Håndmalet Oliemaleri fra Foto

Gør dine minder til kunst med FototilMaleri. Upload dit yndlingsbillede og få det forvandlet til et smukt maleri. Perfekt til at bevare særlige øjeblikke og en unik gaveide til enhver lejlighed.

Laguiole - Traditionelt Håndværk & Eksklusiv Kvalitet

Besøg Laguiole for en autentisk oplevelse af fransk håndværk og kvalitet. Deres sortiment indeholder en række produkter, der er perfekte som gaver til dig selv eller til en, du holder af. Du finder bestik, champagnesabler, og mange flere eksklusive gaver i topkvalitet.

Personlig træfigur med karikaturtegning-print

Få lavet en karikaturtegning og få den printet på en træfigur som kan stå til pynt. Vælg mellem et væld af fantastiske temaer som bryllup, gamer, sygeplejerske, familie, kærestepar og meget mere. Det eneste du skal gøre er at vælge tema og uploade billederne - så får du sendt din personlige træfigur med karikaturtegning-print. En super sjov, personlige og helt igennem fantastisk gave til de fleste lejligheder.
10% rabatkode: Rabat10

iRobot Roomba robotstøvsugere

iRobot Roomba robotstøvsugerne er nogle af de bedste robotstøvsugere på markedet, og her får du dem oven i købet til en super god pris. Robotstøvsugeren støvsuger selv huset, det kan evt. være når du er på arbejde. Når den er færdig, vender den selv tilbage i ladestationen. En af de bedste gaver til de som gerne vil spare tid og arbejde!

Personlig fotobog med dine billeder

En fotobog er en gave lige fra hjertet og er absolut en af de bedste personlige gaveideer, du kan give, da du kan fylde den med de bedste rejseminder, oplevelser og andre skønne ting, som I sammen har oplevet. Det er en fantastisk gave som modtageren uden tvivl vil knuselske.

Laguiole Proptrækkere - Elegant & Funktionel

Disse proptrækkere fra franske Laguiole er den perfekte kombination af funktionalitet og elegance. De er lavet af høj kvalitetsmaterialer og præsenterer den klassiske Laguiole stil. En fantastisk gave til vinelskere. Se det flotte udvalg via linket.

Flotte Vingavesæt Til Vin Elskeren

Vingavesæt er en fantastisk værtindegave til hende såvel som ham. Så længe værtinden/værten elsker at drikke vin! Vælg mellem de mange flotte vingavesæt, med forskelligt vin tilbehør i. De fleste kommer i en flot æske, som egner sig perfekt som gaver generelt. Oplagt som værtindegave til jul og nytår.

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske.
10% rabatkode: Rabat10

Plakat eller fotocollage med personlige billeder

En plakat eller fotocollage med personlige billeder er en af de personlige gaver til kvinder og mænd, som du kan være sikker på bringer glæde. Vælg en collage med flere billeder, former eller en collage med både tekst og billeder, som giver modtageren et smil på læben hver dag.

Japanske kokkeknive

Giv en japansk kokkekniv i gave, til en du ved vil sætte pris på det. Vælg mellem en række super fede japanske kokkeknive i høj kvalitet, som f.eks. den populære Gyoto kokkekniv. Du kan både købe den enkeltvis, eller i sæt af 2 eller flere.

Morsø Forno Gas Medio

Forno Medio Gasgrill er det ultimative valg for grillentusiaster. Med dens elegante design og høj funktionalitet, gør den grillaftenen til en sand fornøjelse. Den er nem at betjene og sikrer perfekt tilberedning hver gang. Gør sommeraftenerne endnu bedre med Forno Medio Gasgrill.
Sammenlign priser

Skulpturer og pyntegenstande til hjemmet

Her finder du et FANTASTISK udvalg af flotte, moderne og anderledes skulpturer og pyntegenstande til hjemmet. Dekorationerne her giver en helt særlig charme til indretningen, og flere af dem er med symbolik. Se det flotte udvalg for dig selv, for det skal ses!

Send en bryllupsgave (buket, gavekurv, vin og/eller chokolade)

Send en god bryllupsgave i form af en buketblomster - evt. kombineret med vin og chokolade. Alternativt kan du også sende en gavekurv med alle 3 gaver kombineret i en. Kan leveres samme dag. Se det smukke udvalg via linket.

Whisky i personlig gavekasse

Hvad er bedre end en god whisky? En god whisky i en personliggavekasse! Vælg mellem mange gode whiskyer som Jack Daniels, Jameson og mange andre. Du designer selv kassen som du vil, med eller uden billeder, med tekst osv. En gave som er ligeså sjov at designe som den er at give.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige bedsteforældre plakater

Giv dine bedsteforældre årets gave, i form af en personlig bedsteforældre plakat! Du vælger selv et billede, og bestemmer teksten på plakaten. Så om der skal stå mormor, farfar eller bedsteforældre på den, er helt op til dig. Design plakaten nemt og hurigt via linket.
10% rabatkode: genialegaver2024

Unikke og elegante dyrefigurer (lavet i begrænset antal)

Giv en enik og elegant dyrefigur, lavet af kendte kunstnere som Palle Mernild. Mange af figurerne er lavet i kun 99 eksemplarer, og flere af dem har også en symbolsk betydning, som f.eks. visdom, styrke m.m.

Globusbarskab

Globusbarskabet her er mulgivis en af verdens fedeste og mest dekorative barskabe! Globussen har plads til både flasker og glas, og nendenunder er der plads til yderligere. Barskabet har samtidig hjul, så det nemt kan rykkes rundt på.
Sammenlign priser

Figurer med betydning

Vil du gerne give en gave med betydning, som samtidig står flot i hjemmet? Så giv en af disse smukke figurer, som symbolisere kærlighed, styrke, gåpå mod m.m. Se alle de flotte figurer via linket.

Dcuk figurer (kan personliggøres)

Hvis du gerne vil give en flot dekoration til hjemmet i gave, bør du overveje en af de smukke Dcuk figurer. Dcuk figurer er håndmalet og lavet af bæredygtige materialer, og så fås de i et væld af temaer. Både de klassiske med gummistøvler, men også til fødselsdage, bryllup og meget mere. Du kan også få personliggjort figuren, end indgraveret plade der hænges om halsen.

Metalfigur - Champagne holder og brudepar

Denne metalfigur er både en champagneholder samt en flot figur af et brudepar. Figuren er håndlavet og med mange flotte detaljer. Perfekt som bryllupsgave og kan evt. kombineres med en god flaske champagne.

Fodbad med Damp

Forkæl dine fødder med dette Zenkuru fodbad med damp. Det er den perfekte måde at slappe af på efter en lang dag og pleje dine trætte fødder.

Unikke havefigurer (lavet i begrænset antal)

Vil du give en unik og utrolig eksklusiv gave? Så giv en af disse unikke haveskulpturer lavet i begrænset antal. Figurerne er lavet af kendte kunstnere, og de fleste af dem har også en symbolik. Perfekt til bryllupsgave, jubilæumsgave, eller andre store anledninger. Se hele udvalget via linket.

Hjerteformet chokolade med billeder

Alle elsker at få en god pakke chokolade og med denne gaveide kan du lave personaliserede chokolader, der kan gives til din bedsteveninde, bedstemor eller chokoladeelskende søster. Personlige gaver til hende kan sagtens gøres med chokolade – og du vælger selv, om de skal være med billeder eller et andet personligt tryk.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlig vinkøler med gravering

Den personlige vinkøler med gravering, er den oplagte personlige gave til en der elsker vin. Få modtagerens navn eller evt. en lille hilsen graveret på vinkøleren. En vinkøler er en god gave, ,men en personlig vinkøler er en genial gave!
8% rabatkode: gave

Gavekurv eller gaveæske med kaffe eller te

Giv en lækker gavekurv eller gaveæske, med et udvalg af lækre kaffer og te. Du kan vælge en færdig æske, eller du kan sammensætte en kurv eller æske selv, af valgfrie produkter fra shoppen. Den perfekte gave til en te eller kaffeelsker.

Personligt puslespil med billede​

Kan han lide at lægge puslespil? Så er et personligt puslespil med billede af ham eller familien, den perfekte personlige gave til ham. Du designer selv puslespillet og vælger hvor mange brikker det skal have. Det største har 1500 brikker. En anderledes og sjov personlig gave til ham, som han uden tvivl vil elske.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlig lighter med navn eller billede

Giv en personlig lighter graveret navn, perosnlig hilsen eller billede. Lighteren er flot blank og lavet i kvalitetsmetal. En super fin lille gave, som modtageren altid kan have med sig i lommen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Mr. Wattson bordlampe

Mr. Wattson bordlampen er en anderledes og kreativ bordlampe, som du kan sætte et helt særligt præg på indretningen med. Lampen fås i flere forskellige størrelser og farver, så den passer ind i stort set enhver moderne indretning.
Sammenlign priser

Smykker med fingeraftryk

Her har du mulighed for at give et personligt smykke med eget fingeraftryk graveret. Det ultimative personlige smykke til en du holder af! Vælg mellem forskellige vedhæng, halskæder ringe m.m. Kan fås i både sølv, guld, hvid guld, rosa guld og endda med diamanter.
Henter...

Find den perfekte gave til guldbryllup

En god gave til guldbryllup er en betydningsfuld gave. Husk på, at til en særlig anledning, skal der også en særlig gave til. En anden faktor som gør sig gældende for gode gaver til guldbryllup er, at kvalitet er over kvantitet. Det betyder at du skal tænke mere i unikke og personlige gaver, frem for materielle gaver.

Når kærligheden mellem 2 personer har varet i 50 år eller mere, så er det værd at lave en dag ud af. En dag med fejring, glæde og guldbryllupsgaver. Parret der fejrer guldbryllup har uden tvivl fået masser af skønne gaver igennem livet. Vil du give den perfekte gave til guldbryllup, skal du derfor have sat gang i tænkeboksen.

Der findes dog masser af geniale gaveideer du kan give til parret. Uanset om det er gave til oldemor og oldefar, bedsteforældre eller andet par, der fejrer guldbryllup. Her i blandt både personlige, anderledes og kreative guldbryllupsgaver. Vil du have sat godt gang i inspirationen, er det blot at gennemgå listen over årets bedste ideer til guldbryllupsgaver her på siden. Blandt dem kan du uden tvivl finde den perfekte gave til guldbryllup.

 

Inspiration til en god guldbryllupsgave til forældre

Er det dine forældre som skal fejre 50 års bryllupsdag? Gaver til forældre kan være vanskelige, og du har sikkert givet mange af den igennem livet. Men på deres 50 års bryllupsdag er der lagt op til en helt særlig gave. En guldbryllupsgave til forældre bliver bedst taget i mod, hvis den kommer fra hjertet. Det kunne f.eks. være:

 • Speciallavet maleri – Få lavet et speciallavet maleri af dine forældre. Det kan også være af hele familien, eller evt. af børnebørnene. Et personligt maleri er en fantastisk guldbryllups gaveide, i og med den er både personlig, betænksom, betydningsfuld og eksklusiv.
 • Karikaturtegning – En karikaturtegning er altid en god gaveide, og særligt som gave til guldbryllup. Den er nemlig både sjov og personlig, hvilket en 50 års bryllupsgave gerne må være.
 • Abonnement til månedlige fotoprints – Giv et abonnement, hvor dine forældre får tilsendt X antal fysiske billeder med posten hver måned. Billederne vælges fra et online fotoalbum, som i løbende kan uploade til, når i tager billeder ar børnebørnene, de ture i er på, og hverdagen.
   

Personlig guldbryllupsgave ideer

En personlig gave, er altid en god gaveide til guldbryllup. Som vi har været inde på, at kvalitet over kvantitet når vi snakker gaver til guldbryllup. Er en gave personlig, er den i manges optik meget bedre. Derfor få du her inspiration til nogle personlige guldbryllups gaveideer:

 • Fotobog – Hvad er mere personligt end fotogaver? Giv en bog fyldt med personlige billeder af parret og deres oplevelser igennem livet? Giv dem en fotobog hvor du har udvalgt alle billederne. Det kan evt. starte med deres bryllupsbilleder, og så vise deres liv helt indtil deres guldbryllup.
 • Glad med gravering – Glas med gravering er en klassisk personlig guldbryllupsgave – og med god grund. Giv evt. de glas, som relaterer til parrets yndlingsdrinks. Kan hun lide te, så giv indgraveret teglas til hende. Kan han lide øl, så give et sæt personlige ølglas til ham.
 • Personlig plakat af stjernehimlen –En personlig stjernehimmel plakat er en af de bedste personlige guldbryllupsgaver du kan give til prisen. Et stjernebillede af himlen på en bestemt date, gerne med dato og navn. Det kunne evt. være deres oprindelige bryllupsdag, som blev brugt som dato.

Anderledes guldbryllupsgave ideer

Med alle de gaver parret har modtaget igennem deres lang liv, skal du stå tidligt op for at overraske dem. Derfor kan det være en fordel, at overveje en anderledes guldbryllupsgave. En anderledes gave som ikke er på ønskelisten, og som de garanteret ikke regner med at få. Sådanne gaveideer har vi masser af på listen over årets bedste gaver til guldbryllup – her har du 3 af dem:

 • Kærlighedsskulptur – Giv en flot kærlighedsskulptur i bronze lavet af dansk kunstner. De fleste af de flotte figurer bliver lavet i et begrænset antal på kun 99. Du giver dermed en flot dekoration til hjemmet, som ikke mange andre har. En romantisk gave som egner sig perfekt til et guldbryllup.
 • Springvand – Et springvand skaber en dejlig rolig atmosfære – uanset om det er et springvand til haven eller indenfor. En skøn gave til parret, som symboliserer liv.
 • Håndklæder med navn fra Georg Jensen – Georg Jensen Damask har nogle super lækre håndklæder som er vævet i egyptisk bomuld. De kan samtidig bestilles med navn, så det bliver til en personlig gave til guldbryllup. Giv evt. både et til ham og et til hende.

Guldbryllup traditioner

Ligesom der er traditioner til bryllup, sølvbryllup og andre store anledninger, er der også en række guldbryllup traditioner. De 2 mest anvendte traditioner til guldbryllup er henholdsvis guldbryllup æresport og sang. Og selvfølgelig det at give bryllupsdagsgave til hinanden parret i mellem.

De nære venner og familie laver en æresport, som typisk består af gran eller grene, flag, og et skjold (også kaldet guldbryllup skilt) med parrets navne, dato og antal år de er gift. I det her tilfælde 50 år. Æresporten bliver sat op foran parrets dør.

Om morgenen vækkes parret med sang, og de kommer ud og står i døråbningen under guldbryllup æresporten, som tidligere er sat op af venner og familie. Nogle vælger at hyre professionelle musikere til at spille musik, men det er bestemt ikke et krav. Når parret er blevet sunget op, byder de ofte på morgenmad og en kop kaffe til de fremmødte.

Udover ovenstående er der naturligvis 2 andre uhyrligt vigtige traditioner forbundet med guldbryllup. Nemlig selve fejringen af parret, med enten en fest eller komsammen. Og hertil vores absolutte yndlingstradition her hos Geniale Gaver – nemlig at parret skal have en masse skønne guldbryllupsgaver!

Vi håber at du har fået inspiration til at finde den helt rigtige gave til guldbryllup blandt vores forslag. Stort tillykke med de 50 år til parret, og rigtig god fest.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til guldbryllup

Til guldbryllup giver man ofte en personlig og betydningsfuld gave. Nogle af de bedste gaver du kan give til guldbryllup er:

 • Personlig stjernehimmel plakat
 • Personligt maleri
 • Karikaturtegning af parret
 • Kærlighedsskulptur i begrænset antal
 • Personlig gaveæske med vin eller øl
 • Glas med gravering
 • Fotobog
 • Plakat med billeder, evt. collage
 • Georg Jensen håndklæder med navn
 • Flot dekoration eller skulptur til hjemmet (evt. Svanen – årets figur 2021)

En guldbryllupsgave til forældre må gerne være noget helt særligt. Det kan være en unik, personlig, kreativ, og betydningsfuld gave. Tjek evt. listen over årets bedste guldbryllupsgaver for inspiration til den type gaver.

Man har guldbryllup når man har været gift i 50 år. Du fejrer dermed guldbryllup, på din 50 års bryllupsdag. Til sammenligning har man sølvbryllup på sin 25 års bryllupsdag, og kronjuvelbryllup på sin 75 års bryllupsdag.

Denne artikel er anmeldt af Dorthe Nielsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne