Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Kobberbryllup Gave - skønne kobberbryllupsgaver

Kobberbryllup Gave – 50 skønne kobberbryllupsgaver 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Når du har været gift 12,5 år med din partner, kan du fejre kobberbryllup. Det er en stor dag for de som når den milepæl i livet. Okay – det er ikke atombryllup (75 år), men det er stadig flot! Det er over et årti siden i blev gift, og fik en masse gode bryllupsgaver. Udover at være en stor dag for jer, et det ligeledes en stor dag for de nærmeste, og særdeles børnene.

Ved kobberbryllup er der tradition for at give en kobberbryllup gave til parret. Enten en fælles gave til dem sammen, eller en gave til dem hver for sig. Så er du inviteret til at fejre deres 12,5 års bryllupsdag med dem, skal du selvfølgelig have fundet en skøn gave du kan give dem. Samtidig er der også tradition for, at i som mand og kone, giver en kobberbryllupsgave til hinanden indbyrdes. Så er det dig der skal fejres på den store dag, skal du ligeledes på gavejagt, efter en god gave til manden eller konen.

Her på siden får du en række skønne kobberbryllup gaveideer, som passer til enhver situation. Der er både kobberbryllup gaver til hende, kobberbryllup gaver til ham, og samt fælles gaver til parret. Samtidig er der dem som egner sig godt, til at give til mand og kone indbyrdes, men også gaveideer som egner sig perfekt at give som gæst. Så om du skal finde kobberbryllup gave til mor og far, en kollega eller et vennepar, kan du finde inspiration til den her på Geniale Gaver.

Er det din far og mors kobberbryllup? Så kan du med fordel tjekke guiden med de bedste gaver til forældre.

Indholdsfortegnelse

De bedste kobberbryllup gaveideer 2021

LAGUIOLE Momuy Steakknive i træ gavekasse

Her får du 6 stk. LAGUIOLE Momuy Steak knive i bedste kvalitet. Samtidig kommer knivene i en super flot og eksklusiv gaveæske. Perfekt gaveide til ham som elsker kød, at grille eller skal have en fornem gave i den ene aller anden anledning.

Fra: 695,00 DKK

Personlig champagnesabel med indgravering

En super flot og stilfuld champagnesabel, fremstillet i rustfrit stål og oliventræ. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Dertil kommer den i en flot sort gaveæske. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.

Fra: 395,00 DKK

Personlig Danmarkskort plakat

Personliggør Danmarkskortet her med sted hvor hjertet skal placeres, samt navne i bunden. Når du bestiller kan du nemt bestemme hvor hjeret skal være, og hvilke navne der skal stå. En skøn personlig gave til en du holder af.

Fra: 199,00 DKK

Personligt salt- og pebersæt

Salt og peber sættet her er lavet af bøgetræ, og har en karamikmekanisme i høj kvalitet. Men det bedste ved dette sæt, er at du kan personliggøre det med navn. En super god personlig gave som kan bruges resten af livet.

Fra: 489,00 DKK

Ølglas sæt med 6 smageglas – 3 forskellige

Dette Birrateque ølglas sæt består af 6 ølglas – 3 forskellige slags. Tester, IPA/Ale og Hvede ølgas. Ølglassene er lavet til ølsmagninger og er uden tvivl af de bedste gaver til manden der elsker øl.

Fra: 249,95 DKK

FableWood Mor Elefant

Denne smarte og dekorative Mor Elefant fra FableWood, består af 6 magnetiske stykker træ som kan samles. Det er en anderledes dekoration til hjemmet, som er i dansk design og i høj kvalitet. Elefanten er lavet af nordamerikansk valnød og ask.

Fra: 499,00 DKK

Kølebrønd til drikkevarer

Denne geniale kølebrønd gør at du kan nyde jordkølede bajere i din egen have. Slut med at gå hele vejen ind til køleskabet når der skal haves en bytter. Kølebrønden kan rumme 15 flasker og holder dine øl, sodavand og andre drikkevarer dejligt kolde.

Fra: 329,00 DKK

Polaroid Instantkamera

Fang øjeblikket, og gør mindet til fysiske minder med dette fede Polaroid Now Instantkamera. Kameraet har både dobbelteksponeringstilstand, indbygget blitz, selvudløser og mange andre smarte funktioner.

Fra: 1.019,00 DKK

Romantisk slotsophold for 2 (6 valgmuligheder)

Inviter din eneste ene med på et romantisk slotsophold for 2. Vælg mellem 6 lokationer i Danmark. Perfekt til det forelskede kærestepar såvel som parret der fejre sølvbryllup eller anden bryllupsdag.

Fra: 2.180,00 DKK

3 dages storbyferie i Europa

Et gavekort til 2 personer, som indkluderer en 3 dages storbyferie i Europa. Vælg mellem mange forskellige hoteller rundt om i Europa, som har op til 5 stjerner. Oplagt som en forlænget romantisk weekend med din partner.

Fra: 999,00 DKK

Svanen Figuren – Kåret til Årets Figur 2021

Svanen figuren er fremstillet i mahogni træ med messing fod og er 12,5 cm høj. Det et en stilfuld dekoration som passer ind i det moderne såvel som hyggelige hjem. Figuren er kåret som ”Årets figur” 2021 af Bolig Magasinet

Fra: 849,00 DKK

Ægget Figuren i mørkt mahogni træ med messing fod

Ægget Figuren i mørkt mahogni træ med messing fod er 10 cm høj, og en super flot dekoration til det moderne hjem. Træets struktur gør at alle figure er unikke, og giver samtidig et flot spil.

Fra: 649,00 DKK

Karikaturtegning til kobberbryllup efter dine fotos

Giv den perfekte kobberbryllup gave i form af en karikaturtegning af parret. Det kan være fra mande til kone eller omvendt, men også fra børn og andre i familien, som en overraskelse til parret.

Fra: 399,00 DKK

Personlig portrætmaleri efter dine fotos

Et personligt portrætmaleri kan meget vel være den ultimative gave at få! Det kan være et maleri af modtageren, modtagerens børn eller anden person. Du vælger selv billedet. Oplagt at give til store anledninger som runde fødselsdage, jubilæum, bryllup og lign.

Fra: 1.999,00 DKK

Kærlighedsskulpture i bronze

Giv en flot skultur i bronze som symboliserer kærlighed og romantik. Vælg mellem de mange skønne modeller som bl.a. ”Hjerter mødes”, ”Fly me to the moon”, og ”Side by side”. En anderledes og personlig gaveide, som bl.a. egner sig perfekt til bryllup. BEMÆRK at mange af figurerne kun bliver lavet i 99 eksemplare. De er i et begrænset antal, så du får en figur, som ikke mange andre har.

Fra: 1.000,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Skærebræt med graveret håndskreven opskrift

Få et skærebræt med graveret brændt håndskreven opskrift – det kan være dine mors hjemmelavede boller, din mormors gryderet eller måske en yndlingsdrink? En både sjov, personlige og anderledes gaveide.

Fra: 299,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.

Fra: 149,00 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.

Fra: 299,00 DKK

Evighedsbuketter – Ægte blomster som aldrig visner

Hvad er bedre end en buket blomster? En buket blomster som aldrig visner! Giv en buket ægte blomster som aldrig visner, i gave til en du holder af. En anderledes gaveide som du ikke finder hvor som helst. Buketten bliver leveret i en flot æske med dag-til-dag levering. BRUG FØLGENDE KODE FOR 5% RABAT: QC9776QNXKA2

Fra: 299,00 DKK

Vandfontæner til haven

Vandfontæner og små springvand til haven skaber en hel særlig stemning. De er både beroligende og hyggelige, og så er de utroligt flotte. Vælg mellem mange flotte modeller, både store, små samt med og uden LED lys.

Fra: 799,00 DKK

Flotte indendørs springvand

De flotte indendørs springvand skaber en dejligt rolig atmosfære, med lyden af de rindende vand i baggrunden. Samtidig er de utroligt dekorative. Vælg mellem mange skønne modeller, nogle med LED lys.

Fra: 299,00 DKK

Hjemmebag med bagemaskine

Med en bagemaskine er det nemmere end nogensinde før at stå op til nybagt brød. Ingredienser hældes i, timeren sættes og vupti! Så er der brød. Det er om noget en god gave.

Fra: 478,00 DKK

Raclette og Fondue

Er mange timers hygge ved aftensmaden bare sagen? Så er det perfekt at give en raclette eller fondue i gave. Med sådan en kan der laves lækker mad i godt selskab gang på gang.

Fra: 230,00 DKK

Den berømte foodprocessor

Det er ikke kun Gertrud Sand, der kan få glæde af en foodprocessor. Det kan enhver, der elsker at stå i køkkenet, da den kan hjælpe med alt lige fra at ælte til at blende.

Fra: 450,00 DKK

Smart slowjuicer

Med en slowjuicer er der mulighed for at lave den lækreste juice med friske frugter og grøntsager. Det er lige før, det smager af ferie i sydens sol. Der er mange forskellige modeller at vælge mellem.

Fra: 438,00 DKK

Espressomaskine

Bliver der hældt meget kaffe indenbords i løbet af en dag? Så er en espressomaskine den perfekte gave. Der kan både vælges mellem fuldautomatiske og semi-automatiske maskiner med mælkeskummer.

Fra: 567,00 DKK

Georg Jensen karklude i bomuld eller hør

Denne gave er til de som sætter mere pris på kvalitet frem for kvantitet. Vælg mellem karklude vævet i hør eller bomuld, i mange forskellige farver. Bl.a. blå, rød, grå, sort og mange andre.

Fra: 120,00 DKK

Gode ideer til gaver til kobberbryllup

Er du inviteret til kobberbryllup? Så skal du have fundet den indre gaveekspert i dig frem. Det er nemlig en vanskelig anledning at finde gode gaveideer til. Skal gaven være mest til ham? Mest til hende? Til dem begge to? Eller skal de have en separat gave hver? Som udgangspunkt vil det pæneste være at finde en god fælles kobberbryllups gave til parret, som de kan nyde sammen. Det kan være noget til hjemmet, oplevelsesgaver eller en pengegave, som tilskud til noget de sparer op til.

Kender du den ene meget bedre end du kender den anden, kan du godt give en gave, som passer mere til personen du kender. Det er dog god stil, at give noget de begge kan bruge. Så et glattejern er f.eks. ikke den bedste kobberbryllupsgave du kan give. Med mindre du selvfølgelig giver dem separat, så hun får glattejernet, og han får en god gave til mænd.

Med hvad er der af gode gaver til kobberbryllup, som det lykkelige par kan få glæde af? Det spørgsmål vil du snart få svar på. Vi går nemlig i dybden med netop kobberbryllupsgaver til ham og hende.

 

Hvad giver man i kobberbryllupsgave?

Ja, hvad giver man i kobberbryllupsgave? Som vi har været inde på, kommer det an på om gaven ska være fælles eller de skal have en hver. Dertil kommer det også an på, hvilken relation du har til parret. Er det dine forældres kobberbryllup? Dit barn og svigerbarns? Eller måske en god veninde? Uanset hvem du er på udkig efter kobberbryllup gave til, har vi en der passer. Samtidig har vi også til et hvert budget. Både om det er billige gaver til under 200 kr., eller det er eksklusive gaver til et højere budget.

Lad os se nærmere på, hvad der udgør en god kobberbryllup gave til hende, ham, konen, manden eller forældrene.

 

Kobberbryllup gave til manden (til ham)

Har du været så heldig at finde kærligheden, og blive gift med manden i dit liv for ca. 12,5 år siden? I og med i stadig er lykkeligt gift, så vil du sikkert gerne finde den perfekte kobberbryllup gave til ham. Men hvad er en god kobberbryllup gave til manden, som du som hans kone kan give ham? Det har vi et par gode ideer til, og dem får du 3 eksempler på her:

 • Giv en personlig gave til ham – Den perfekte kobberbryllup gave til manden, er mange gange en personlig gave. En personlig gave som har hans navn indgraveret – f.eks. et sæt whiskyglas, et ur eller noget helt tredje. Alternativt kan det noget symbolsk, som personligt for jer indbyrdes.
 • Overrask ham med noget han ikke forventer – Hvis du virkelig vil overraske ham, så giv ham en gave som ikke står på hans ønskeliste. Noget han ikke har ønsket sig, men som du ved han vil blive glad for. Som hans kone kender du ham godt, og kun du ved hvad der vil passe bedst til denne type gave.
 • Giv en kobberbryllup gave til manden som vækker gode minder – Giv ham noget som vækker gode minder og er nostalgisk. Det kan være noget som minder ham om en god ferie i har været på, jeres bryllupsrejse, eller en anden vigtig anledning i jeres liv.

Kobberbryllup gave til konen (til hende)

Vil du gerne give den perfekte kobberbryllup gave til konen, så skal du tænke ud over hendes gaveønsker. Det skal ikke være noget der er på hendes ønskeliste over bryllupsgaveønske. Det skal være noget som rammer dybere end det, og vækker følelser hos hende. Som hendes mand kender du din kone godt, og hvis du lægger hjernen lidt i blød, vil du uden tvivl kunne finde den bedste kobberbryllup gave til hende. Vi giver dig lidt inspiration til ideen her:

 • Giv en personlig gave til hende – Kvinder elsker personlige gaver, og det gør din kone helt sikkert også. Giv hende et flot smykke med en lille personlig hilsen indgraveret. Eller giv hende en romantisk gave, og skriv et personligt brev, hvor du udtrykker dine følelser for hende. Det vil uden tvivl gøre hende varm om hjertet, også selvom i har været sammen i mere end et årti.
 • Inviter hende med på et romantisk weekendophold – Når man har været gift i 12,5 år, kan man nogle gange glemme, at tage på romantiske ture som man gjorde i starten af forholdet. Inviter hende derfor med på et romantisk weekendophold, eller et hotelophold, hvor i kan få endnu en fantastisk oplevelse for livet sammen.
 • Giv en kobberbryllup konen til hende som symboliserer jeres kærlighed – Er der noget som symboliserer jeres kærlighed? Det kan være et stort hjerte, en guldrose, eller det kan være en figur, plakat eller andet som symboliserer jeres kærlighed på den ene eller anden måde. Noget som der symboliserer jeres kærlighed, er en af de bedste kobberbryllupsgaver til hende du kan give.

Kobberbryllup gave til mor og far

Skal more og far fejre kobberbryllup? Uanset om du er barn, teenager eller voksen, så vil du garanteret gerne give en god kobberbryllup gave til mor og far. Så hvad er en god kobberbryllup gave til forældre? Det kan f.eks. være et gavekort oplevelser de kan have sammen. Georg Jensen lysestager, Kay Bojesen figurer og Royal Copenhagen porcelæn er ligeledes gode klassiske gaver til kobberbryllup.

Det kan også være du vil give en mere kreativ gave, der kommer udover det sædvanlige. Her kan en personlig stjernehimmelplakat være en fremragende gaveide. En plakat med stjernebilledet, som det så ud den dag de blev gift, og på det sted de blev gift. Det er en både anderledes og betydningsfuld kobberbryllupsgave, som dine forældre uden tvivl ikke havde regnet med at få. Denne gaveide finder du naturligvis på listen ovenfor.

 

Andre gode kobberbryllup gaveideer

Nu har vi været omkring gaver til konen, manden og forældrene, men hvad hvis du ikke falder ind under en af de kategorier? Måske et det en gave til veninden, kollegaen eller en søskende du er på udkig efter. I det tilfælde har vi dig selvfølgelig også dækket ind. Her får du yderligere gaveinspiration til gode kobberbryllup gaveideer:

 • En god vin – Hvis parret drikker vin, er en god rødvin eller hvidvin altid en god gaveide. Særligt hvis du ved hvilken type vin de kan lide. Du kan sagtens finde en rigtig god vin til 250-500 kr.
 • Køkkenudstyr og andre smarte køkken gadgets – Foodprocessor, bordgril, slow juicer eller en chokoladefontæne. Der findes et utal af skønne gaveideer i denne kategori – find ud af hvad de mangler, og giv den til dem i gave. Der er stor chance for, at de også har noget til køkkenet på ønskesedlen. Gå evt. sammen med en anden, hvis gaven skulle ske at komme over budget.
 • Ting til hjemmet – Alle kan bruge ting til hjemmet. Det er en både nem og god gave, som du ikke går galt i byen med. Ting til hjemmet kan være billeder, pynteting, duftpinde og meget mere. Der skal nok være mindst et par ting i denne kategori, at parret vil elske at modtage som en fælles gave.

Kobberbryllup tradition

Ligesom der er traditioner til det egentlige bryllup, er der også traditioner forbundet med kobberbryllup. Den måske vigtigste kobberbryllup tradition, er æresporten. Æresporten sættes op af parrets familie og venner – ofte de helt tætte som børn, forældre og tætte vennepar. Den sættes op tidligt om morgenen, hvorefter der synges for parret, og de kommer ud og står i æresporten. Samtidig medbringes der morgenmad, så i efter at have sunget parret op, kan nyde en god morgenmad med en kop kaffe til, og nyde morgenen sammen.

En særlig ting med kobberbryllup æresporten er, at den er halvt så stor som den klassiske æresport, som sættes op ved sølvbryllup og guldbryllup. Det skyldtes at 12,5 selvfølgelig ikke er ligeså ’’stort’’ som 25 og 50 år, og derfor er æresporten også kun halv så stor.

 

Hvornår har man kobberbryllup?

Man har kobberbryllup når man har været gift i 12,5 år. Til forskel for sølvbryllup og guldbryllup, er kobberbryllup er en dansk tradition, som kun fejres i Danmark og de resterende skandinaviske lande. Udover de 3 store – henholdsvis kobber-, sølv- og guldbryllup, findes der også mange andre navne til bryllupsdage. De er dog ikke ligeså udbredte, og fejres ikke på samme måde. Vi har samlet nogle af de sjoveste bryllupsdage navne her:

 • 3 år – læderbryllup
 • 7 år – uldbryllup
 • 16 år – månebryllup
 • 19 år – granatbryllup

Og så nogle af de helt store:

 • 60 år – diamantbryllup
 • 70 år – atombryllup eller kronjuvelbryllup
 • 80 år – platinbryllup
 • 90 år – granitbryllup

Kobberbryllup gave priser – hvor meget giver man for?

Hvor meget giver man for i kobberbryllupsgave? Som med mange andre gaver, kommer prisen an på din relation til parret. Er i meget tætte, kan du godt give en lidt større gave, end hvis det blot er din kollega eller grandfætter du har set får 3. gang på 10 år. Ellers er der ikke nogle faste regler for, hvor meget du skal give for. Hvis der skulle være en prisramme, vil det være fair at sætte den til 250-1000 kr., igen afhængig af din relation. Det er dog blot et estimat, og i sidste ende skal du naturligvis give hvad du selv har lyst til, og hvad du kan. Det bedste er, hvis du kan finde en god balance mellem hvad du selv syntes er fair, hvad du har lyst til, og hvad du har budget til.

God fest, og tillykke med det!

Denne artikel er anmeldt af Vicky F. (5/5)
5/5