Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Bedste gaver til teenagepigen

30+ Af De Bedste Gaver Til Teenagepigen 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Det kan være vanskeligt at finde på gode gaver til teenagere, og især teenagepiger. Som regel står der tøj, smykker og penge på ønskesedlen. Der er mange anledninger i løbet af et år, til at give gaver til teenagere. Både fødselsdagsgaver, julegaver og adventsgaver til teenagepigen. Hvis det er din kæreste du leder efter gave til, så også års dags gaver og valentinsgaver til hende. Dertil kommer der også konfirmationen og studentereksamen, hvor der også er tradition for at give en gave til hende. At give tøj, smykker eller penge hver gang, kan derfor hurtigt blive lidt trivielt. Så hvordan bliver du ved med at finde nye gode gaver til teenagepigen?

Vi har her samlet en liste med de bedste gaver til teenagepiger. Samtidig har vi samlet gaveideer til en masse forskellige interesseområder og i forskellige prisklasser. På den måde, vil du næsten med sikkerhed kunne finde den perfekte gave, til lige netop den type teenagepige du skal give en gave til.

Du finder både sjove, fede, søde og personlige gaveideer hende. Der er gaver til teenagepigen som er aktiv, hende som går op i mode, og endda nogle unikke gaveideer som du helt sikkert aldrig ville have tænkt på selv. Samtidig har vi selvfølgelig også inddraget en del ideer til smykker og tøj, da det jo er gaver som står højt på ønskesedlen hos stort set alle teenagepiger. Rigtig god gavejagt!

Indholdsfortegnelse over de bedste gaver til teenagepigen

De Bedste Gaver Til Teenagepigen

Bordspejl Fra Gillian Jones Med LED Lys

Gillian Jones bordspejlet med LED lys er det perfekte spejl til at lægge makeup med. Bordspejlet har indbygget justerbart LED lys, og det kommer med et tilhørende x10 forstørrelses spejl. Smatidig kan spejlet vipes så det står i en skrå vinkel. En genial gaveide til teenagepigen som elsker at lægge makeup. Oplagt som gaveide til veninden.

Hjertehalskæde med indgravering i sølv eller guld

Alle kvinder vil elske at modtage en hjerte halskæde fra en de elsker. Endnu bedre, en personlig hjertehalskæde med navn. En både romantisk og personlig gave til hende. Fås både i sølv og guld.

Fra: 499,00 DKK

Månelampe

Denne fantastiske 3D månelampe giver et behageligt hyggelys til et hvert rum i huset! Brug den som aftenlys i stuen, natlampe eller på kontoret. Lampen er hele 18 cm og kommer med en fjernbetjening, hvor du kan skifte mellem de 16 forskellige farver. Se video af lampen via linket.

Fra: 229,00 DKK

Smartwatch Eva

Smartwatch Eva er et både funktionelt og stilfuldt ud til kvinder, som samtidig fås her til en super god pris. Det har bluetooth, er vandtæt, har puls og blodtryk måler, kalorietækker, fitness tracker og meget mere. Se de fulde specifikationer via linket.

Fra: 549,00 DKK

Silke hovedpudebetræk

Silke hovedpudebetræk er ikke kun utroligt lækre at sove på, de er også god for både din hud og dit hår som det skåner. Se her et fantastisk udvalg af økologiske silke hovedpudebetræk. Fås både i hvid, sort, blå, rød og andre flotte farver.

Fra: 297,00 DKK

Udfyld-selv-plakat verdenskort

Et sjovt udfyldt selv verdenskort, hvor du kan male de steder du har besøgt i verden. Udover verdenskortet følger også 12 tuscher med i forskellige farver. Papiret med verdenskortet er tykt og af godt kvalitet, klar til at blive hængt op.

Fra: 189,00 DKK

Lama powerbank

Er en almindelig powerbank for kedelig? Hvad så med en super sød lama powerbank? Powerbanken giver ca. en fuld opladning til mobilen. Hvis du leder efter søde adventsgaver til teenagepigen, så er lama powerbanken et super godt valg.

Fra: 139,00 DKK

Cupcake socks

På udkig efter søde gaver til pigen? Så er cupcake socks det helt perfekte valg! De bløde strømper er rullet sammen så de ligner en cupcake, og er samtidig pakken ind i en flot gaveæske. Dertil følger der en god cupcake opskrift med!

Fra: 69,00 DKK

Candyfloss maskine

Med denne geniale candyfloss maskien kan du lave din helt egen candyfloss som du kender den fra cirkus og tivoli. Det er nemt og ligetil, og så bringer det både nostalgi og hygge! En genial gaveide til børn såvel som voksne som elsker candy floss.

Fra: 189,00 DKK

Hyggelig hængekøje

I denne hyggelige hængekøje får du dit eget lille hyggelige rum, hvor du kan læse, se film eller blot tage en lille lur. Hængekøjen kan både hænges op inde i stuen såvel som udenfor.

Fra: 1.299,00 DKK

Smartphone fængsel

Kender du en, hvis smartphone trænger til at komme i fængsel? Smartphone fængsel kan gives som en sjov gave til en som bruger sin telefon lidt for meget. Eller den kan bruges til at få mere kvalitetstid sammen med familien.

Fra: 79,00 DKK

LED-lysbånd med fotoklemmer

Hæng LED-lysbåndet med fotoklemmer op i stuen, på værelset eller kontoret, og hæng dine yndlingsbilleder på den. Det kan være billeder af dig og familien, fra en god ferie, eller hvilke som helst andre du føler for at hænge op. Perfekt til billeder fra et polariod kamera.

Fra: 99,00 DKK

Trådløs Karaoke mikrofon med højttaler

Find den indre sangstjerne frem, og giv den gas med denne super smarte trådløse karaoke mikrofon med højttaler. Mikrofonen egner sig både til børn, teenagere og voksne. Så om det er en børnefødselsdag eller voksenfest, så er karaoke mikrofonen her et fantastisk indslag.

Fra: 199,00 DKK

Ringholder sæt i egetræ (2 stk.)

Dette sæt enkle men elegante sæt ringholdere i egetræ, er den perfekte måde, at opbevare ringe på, på en praktisk og stilfuld måde. Holderne er i et flot design, som passer godt ind i det moderne hjem.

Fra: 350,00 DKK

Smykkestativ i egetræ

Et flot smykkestativ i egetræ med sort hang-on, til hende som har brug for at holde styr på smykkerne. Kan bruges til halskæder, øreringe, ringe og alle andre former for smykker.

Fra: 345,00 DKK

Kompakt symaskine 6 V 1000 mA – transportabel

En super fin symaskine som er lille og kompakt, og nem at flytte rundt på. Kender du en som elsker at sy, eller gerne vil lære at sy, er denne sysmaskine er oplagt gave til dem. Symaskinen har 2 hastigheder og kan anvendes både med strømkabel eller batterier.

Fra: 549,00 DKK

4-i-1 sminkespejl med forstørrelseszoner og lys

Et super smart sminespejl med både spejle, forstørrelseszoner og lys. Udover at være smart, er det også utroligt dekorativt, og pynter flot på sminkebordet. Opgrader dit smine udstyr med spejlet her, og læg en bedre make-up.

Fra: 169,00 DKK

Drikkeflaske med eget design på begge sider

Design selv din egen personlige drikkeflaske. Det kan være med navn, dato, en lille sød hilsen, et motiverende citat eller noget helt andet – du bestemmer! En super god og anderledes personlig gaveide.

Fra: 289,00 DKK

Airpod-etui med Filmkarakterer

Pift dit Airpod eutui op, med en af disse fede etuier med filmkaraktere. Vælg mellem elskede favoritter som Harry Potter, Baby Yoda og Minions. En god lille gave til børn, teenagere såvel som barnlige sjæle.

Fra: 149,00 DKK

Buttet Kattepude

Kender du en som er vild med katte? Så var en buttet kattepude eller 2 måske noget? De søde kattepuder pynter både på børneværelset, teenageværelset såvel som på sofaen i stuen.

Fra: 149,00 DKK

Skønheden og Udyret Lampe

Rose lampen fra Skønheden og Udyret er en både eventyrlig og romantisk lampe. Den flotte rose er smuk både med og uden lys i lampen, og skaber en dejlig hyggelig stemning. En super god gave til både børn og voksne.

Fra: 229,00 DKK

Vendbare bamser til at vise dine følelser

De søde vendbare bamser er super sjove for både børn og teenagere. Her kan de nemlig vende bamsen alt efter deres humør, da den både har en glad og en sur side. Dertil er den rigtig blød og dejlig at røre ved.

Fra: 119,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fra: 299,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.

Fra: 179,00 DKK

Sparebøsse med kløer

Sparebøsssen med kløer er en af de sjove gaver, som samtidig er super sød. Den fungerer som en sparegris. Læg dine mønter eller sedler oven på boksen, og katten kommer frem og snupper pengene. Boksen er også med lyd.

Fra: 149,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Snug Rug tæppe med ærmer

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.

Fra: 279,00 DKK

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.

Fra: 499,00 DKK

Brugt iPhone med 2 års garanti

En iPhone er en dyr gave som står på mange ønskesedler. Her kan du få en brugt iPhone i super god stand og med 2 års garanti. Det er til en brøkdel af prisen, hvis du skulle købe den fra ny. Du finder alle nyere modeller. Her i blandt iPhone 13, 12, X, iPhone XS, iPhone 8 plus og mange andre modeller.

Fra: 395,00 DKK

Selfie-lampe med mobilstativ

Selfie-lampen med mobilstativ, giver dig mulighed for at tage de helt perfekte billeder med din smartphone. Du får det helt rigtige lys, og du kan positionere mobilen som du vil. Perfekt til både billeder, at optage og til at lave live streams.

Fra: 229,00 DKK

Find den perfekte gave til teenagepigen

For at kunne give den perfekte gave til teenagepigen, er første skridt at sættes dig ind i hvad hun er for en type, og hvad hun mangler. Den perfekte gave til hende, er nemlig noget som appellere til hendes interesser eller hobby, og som hun samtidig kan bruge. Alle mennesker er unikke, og derfor er det selvfølgelig også forskelligt fra person til person, hvad der udgør den perfekte gave.

 

Ideer til gode gaver til teenagepigen

Er hun f.eks. en teenager som elsker sport og motion, vil det være oplagt at give hende noget hun kan bruge til det. Enten noget som passer specifikt på den sport hun dyrker, eller mere generelt kunne det være et sæt træningstøj eller et aktivitetsur.

Går hun meget op i tøj og mode, kan den perfekte gave til hende være en sød sommerkjole om sommeren, eller en dejlig sweater til de mere kolde måneder. Det kan også være hun har ønsket sig en dyr trøje i lang tid, som hun ikke selv har råd til. Lige præcis den trøje vil være en oplagt gaveide til hende. Nogle gange når vi vil give tøj i gave, kan det også være godt at give et gavekort. Det kan umiddelbart virke mere kedeligt, men kan være det bedre valg i sidste ende, hvis hun er typen der har svært ved at vælge tøj. Uanset, kommer vi ikke uden om, at både tøj og smykker er gode gaver til teenagepigen.

 

Gave til teenage kæresten

Leder du efter den bedste gave til kæresten? Nogle gange kan det være helt okay at give hende en flot buket blomster, og tage hende med ud og spise. Men hvis du virkelig vil give en god gave til teenage kæresten, skal du lægge hovedet lidt mere i blød.

På listen her finder du adskillige gaveideer til teenagepigen, som egner sig perfekt som gave til kæresten. Er det en fødselsdagsgave eller julegave du er på udkig efter til hende, kan et flot smykke være en god gaveide. En halskæde som passer godt til hende, er altid en god gave til kæresten. Det kunne være en med hendes stjernetegn, eller en af nøgle vedhængene fra ByBiehl, som har forskellige motiver. På den måde kan du samtidig give en personlig gave til hende.

Hvis du er på udkig efter mere romantiske gaver til teenage kæresten, kan du give hende et par flotte øreringe eller en god parfume. Begge disse gaveideer er oplagt til både års dags gave og valentinsgave til hende. Hvis du vil give en mere utraditionel gave, men som stadig er romantisk og betænksom, kan du give hende en bamsebuket. Bamsebuketten er et både godt og sjovt alternativ til den almindelige buket blomster.

 

Gave til veninde 15 år

På udkig efter gode gaveideer til veninden? Din venindes 15 års fødselsdag er en stor dag for hende, og jeg er sikker på du gerne vil finde den perfekte gaveide til anledningen. Men hvad er der af gode gaveideer til teenager veninden som fylder 15 år? Gaven skal både være noget som din veninde kan bruge og ønsker sig. Mange teenagere har ikke en masse penge at bruge på gaver, derfor må det også gerne være en billig gave. Men det er helt okay, man kan nemlig sagtens finde super gode gaveideer til veninden for 100-300 kr.

På listen ovenfor er der adskillige billige gaver til teenagepiger, som egner sig perfekt som gave til veninden på 15 år. Det kan f.eks. være Power Poof power banken, LED måne lampen eller havfrue tæppet. Dette er alle 3 gaveideer som de fleste teenagepiger ikke har, men ville være super glade for at modtage. Hvis du vil give hende en lidt anderledes gave, kan du give hende en af de mange søde Pusheen puder, eller en af de sjove summer globes.

 

Personlige gaver til teenage veninden

Hvis du vil give en mere traditionel og personlig gave til hende, kan du give hende et smykke. Her ville en stjernetegns halskæde fra Pilgrim være et oplagt valg. Som du kan se, er der er masser af fantastiske gaveideer på listen over de bedste gaver til teenagepigen, som egner sig godt som veninde gaver. Jeg er sikker på at der er mindst et par stykker af dem, som din veninden vil blive lykkelig over at modtage i fødselsdagsgave.

Denne artikel er anmeldt af Nora L. (5/5)
5/5