Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

gaver til teenagere

Gave til teenager
populære gaver
Gave til teenagepige
til teenagepigen
Gave til dreng
til drenge
Oplevelsesgave til hende
oplevelsesgaver

gaver til teenager baseret på modtager

Gave til studenten
til studenten
Gave til konfirmand
til konfirmanden
Gave til veninden
til veninden
Gave til Harry Potter fan
til harry potter fans

personlige gaver til teenageren

Personlig gave til ham
til ham
Personlig gave til hende
til hende
Karikaturtegning
karikaturtegninger
Fotogave
fotogaver

Populære gaver til teenagere 2021

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.

Fra: 127,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fra: 299,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Smykker med fingeraftryk

Her har du mulighed for at give et personligt smykke med eget fingeraftryk graveret. Det ultimative personlige smykke til en du holder af! Vælg mellem forskellige vedhæng, halskæder ringe m.m. Kan fås i både sølv, guld, hvid guld, rosa guld og endda med diamanter.

Fra: 549,00 DKK

Personlige gavebøger med stjernetegn

En personlig gavebog med modtagerens stjernetegn, er en af de sødeste, og mest betænksomme personlige gaver du kan give! Bogen vil blive personliggjort med modtagerens navn, dato og stjernetegn. Dertil kan du yderligere personliggøre den med personlige tekster du selv skriver. Vælg mellem 3 flotte designs: Nightsky, Retro og Fairy.

Fra: 229,00 DKK

Månelampe

Denne fantastiske 3D månelampe giver et behageligt hyggelys til et hvert rum i huset! Brug den som aftenlys i stuen, natlampe eller på kontoret. Lampen er hele 18 cm og kommer med en fjernbetjening, hvor du kan skifte mellem de 16 forskellige farver. Se video af lampen via linket.

Fra: 169,00 DKK

Personlig stjernetegnsplakat ​

Vis hvor glad du er for hende, og hvor skønt et menneske hun er med denne personlige stjernetegnsplakat, der beskriver de bedste egenskaber hos hende. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give til hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.

Fra: 74,50 DKK

Saturn LED lampe

En super sej Saturn LED lampe med fjernbetjening, som kan lyse i hele 16 forskellige farver. Der medfølger en træbund så lampen kan stå stabilt, samt en USB ledning til ladning. Brug den som natlampe, til børneværelset eller kontoret.

Fra: 99,00 DKK

Playstation 5 spillekonsol

Sony Playstation 5, er uden tvivl et af årets største gavehits. Den står på stort set alle børns ønskeseddel. Både piger og drenge drømmer om at finde den under juletræet d. 24 december, eller få den om morgenen på deres fødselsdag. Da Playstation 5 først kom frem, blev den revet væk fra hylderne. Så skal du sikre dig din inden den er udsolgt, så tøv ikke!

FIFA 2022 til Playstation

FIFA 2022 er et af årets absolut mest populære spil til Playstation (hvis ikke det mest populære). Kender du en FIFA fan som skal forkæles med den nye udgave? Tryk på linket for at finde den bedste pris på FIFA 2022 netop nu.

RGB hjørnelampe 50 cm med fjernbetjening

Denne fede RGB hjørnelampe er sort og lavet af aluminium, som giver et eksklusivt look. Lampen kan lyse, blinke, og fade i et utal af fantastiske farver. En fed lampe til gamer værelset såvel som til kontoret.

Fra: 399,00 DKK

EXIT: The Game Escape Room-spil

Er du klar til en omgang udfordrenge og spændende spil hjemme i stuen? Med en af de mange fede Escape Room spil, kan du og familien og venner har jeres helt egen Escape room udfordring hjemme i stuen. Tjek de mange fede valgmuligheder.

Fra: 129,00 DKK

Slush Ice maskine

Du har garanteret på et eller anden tidspunkt i dit liv, ønsket dig at have din egen slush ice maskine. Gør drømmen til virkelighed med slush ice maskinen her. Den er genial til både børnefødselsdag, til voksenfester og til hverdagsbrug, og så er den super nem at betjene.

Fra: 199,00 DKK

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.

Fra: 129,00 DKK

Boksebold til skrivebordet

Skrivebords boksebolden er en super sjov kontor gadget, og alt i alt en super sjov gave. Sæt boksebolden fast på skrivebordet, og giv den at slag hvis frustrationerne bliver for meget, eller bare for sjov! Fantastisk til at afstresse, hvis du har en lang dag på kontoret.

Fra: 99,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.

Fra: 179,00 DKK

iDventure The Cluebox (sjov alternativ gaveæske)

The Cluebox fra iDventure er et mekanisk puslespil som kræver at du lægger hjernen i blød! For at kassen kan åbnes, skal udfordringen løses. Boksen kan også bruges som gaveæske. Du kan nemlig gemme en ekstra lille gave inde i æsken. Evt. som en sjov pengegave.

Fra: 289,00 DKK

Personlig Danmarkskort plakat

Personliggør Danmarkskortet her med sted hvor hjertet skal placeres, samt navne i bunden. Når du bestiller kan du nemt bestemme hvor hjeret skal være, og hvilke navne der skal stå. En skøn personlig gave til en du holder af.

Fra: 199,00 DKK

Chili Klaus chili roulette

Prøv en omgang chili roulette med Chili Klaus’ lucky bag. Du får en kasse med chili kugler, den eneste hage er, at du ikke ved hvilke der er stærke. Nogle er okay stærke, nogle milde, og andre vanvittigt stærke!

Fra: 139,00 DKK

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.

Fra: 120,00 DKK

LED-lysbånd med fotoklemmer

Hæng LED-lysbåndet med fotoklemmer op i stuen, på værelset eller kontoret, og hæng dine yndlingsbilleder på den. Det kan være billeder af dig og familien, fra en god ferie, eller hvilke som helst andre du føler for at hænge op. Perfekt til billeder fra et polariod kamera.

Fra: 99,00 DKK

Retro spillekonsol Nintendo NES style

I denne retro Nintendo NES spillekonsol er der garanteret nostalgi med alle de kendte klassike spil. Den kommer med hele 620 spil, her i blandt Super Mario, Donkey Kong, Spiderman og mange mange flere! Der er til rigtig mange timers underholding. Den perfekte gave til ham eller hende, som har spillet Nintendo NES som barn.

Fra: 349,00 DKK

Sammenklappeligt Laptopbord

På udkig efter gave til en som arbejder hjemmefra eller studerer? Så er dette sammenklappelige laptopbord den perfekte gave til dem. Juster bordet i den korrekte position, og sid meget bedre, om du sidder med det ved bordet, i sofaen eller på gulvet.

Fra: 199,00 DKK

Mini Donut Maker

Nu kan du lave dine egne mini donuts derhjemme – nøjagtig ligesom du laver vafler. Kom donutdejen i donut makeren, og få lækre hjemmelavede donuts på kun få minutter. Den bliver uden tvivl familiens yndlings køkkenmaskine!

Fra: 289,00 DKK

Chips- og Dipskål

Han har en chipsskål, og han har en dipskål, men har han en chips- OG dipskål? Næppe! Overrask ham med en sjov gave til ham, som han helt sikker ikke har. Fyld den evt. med hans yndlings chips og yndlings dip når du giver ham den. En af de bedste gaveideer, når vi snakker sjove gaver til manden der har alt.

Fra: 129,00 DKK

24 Karat Guld Spillekort

24 karat guld spillekortene er det måske sejeste sæt kort i verden og en sjov lille gadget. De er ikke kun utrolig fede, de er også robuste, vandafvisende og generelt virkelig holdbare. Perfekt til et spil kort med vennerne eller familien. En sjov gave til de som elsker et godt spil kort.

Fra: 79,00 DKK

Candyfloss maskine

Med denne geniale candyfloss maskien kan du lave din helt egen candyfloss som du kender den fra cirkus og tivoli. Det er nemt og ligetil, og så bringer det både nostalgi og hygge! En genial gaveide til børn såvel som voksne som elsker candy floss.

Fra: 189,00 DKK

100 movies you must watch before you die plakat

Denne plakat er den perfekte gave til filmelskeren. På den er der 100 must watch film, som hver befinder sig bage lågerne. Du får både en fed plakat, samt en genial inspirationskilde til gode film.

Fra: 125,00 DKK

Snug Rug Hoodie

Hvad mere kan man ønske sig, end en stor, dejlig og blød hyggetrøje? Alt det er Snug Rug Hoodien, og så er den samtidig af super kvalitet. Det er lavet af utroligt blødt materiale, og er perfekt til en hyggedag på sofaen, en filmaften eller endda en weekeend morgen. Fås i flere farver.

Fra: 499,00 DKK

Stjernetegns Halskæder Fra Pilgrim​

Stjernetegnssmykker er en fantastisk personlig gave, at give til en du holder af. Disse guld og sølv stjernetegns halskæder fra Pilgrim kommer i flere forskellige designs. Samtidig kan de selvfølgelig fås med hvert enkelt stjernetegn. Om det er tyren, jomfruen, krebsen eller et af de andre. En af de gode personlige gaver til hende, som hun kan have hele livet, og uden tvivl vil elske.

Fra: 199,00 DKK

FableWood trædyr til pynt og/eller leg

De søde og dekorative figurer fra FableWood, kan både bruges til pynt og leg. Dyrene er sat sammen med magneter, og kan på den måde nemt bygges og skilles ad igen. Når de er bygget, kan de både leges med at børn, eller stå til pynt på børneværelset, i stuen eller andet sted i hjemmet. En fantastisk gaveide til børn såvel som voksne!

Fra: 249,00 DKK

Coca-Cola minikøleskab​

Hvis ham du leder efter gave til, elsker at drikke Coca Cola, er dette Coca Cola minikøleskab uden tvivl en af de sjove gaver til ham, som han nok skal tage godt i mod! Minikøleskabet har plads til 12 sodavandsdåser, og kan også tilsluttes bilen. Perfekt til en varm sommerdag eller lange roadtrips.

Fra: 1.249,00 DKK

Elektrisk mini skateboard

Dette elektriske mini skateboard er ikke kun genialt at køre fra destination til destination, der er også utroligt sjovt. Der er det i et unikt design, som gøre det både nemt, stabilt og behageligt at stå på. Det kan køre 20 km/t og har en batteritid på 2 timer.

Fra: 1.499,00 DKK

Target Ball boksetræning

Target ball er en af de super sjove adventsgaver til børn, hvor kordination og reaktionsevnen samtidig bliver trænet. Sæt pandebåndet på, slå til bolden og sæt gang i boksetræningen. En super fed adventsgave til dit barn, som han/hun uden tvivl vil få meget sjov ud af.

Fra: 99,00 DKK

Snug Rug tæppe med ærmer

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.

Fra: 279,00 DKK

Guld Rose – Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Fra: 399,00 DKK

Brugt iPhone med 2 års garanti

En iPhone er en dyr gave som står på mange ønskesedler. Her kan du få en brugt iPhone i super god stand og med 2 års garanti. Det er til en brøkdel af prisen, hvis du skulle købe den fra ny. Du finder alle nyere modeller. Her i blandt iPhone 13, 12, X, iPhone XS, iPhone 8 plus og mange andre modeller.

Fra: 395,00 DKK

Stærke gaming PC’er til prisen

Her kan du få en super god og samtidig billig gamer computer. Computerne er bygget af det bedste hardware. Vælg mellem budget, gamer, og high end. En god gamer computer står på de fleste børn og teenageres ønskeseddel.

Fra: 3.499,00 DKK

4-i-1 sminkespejl med forstørrelseszoner og lys

Et super smart sminespejl med både spejle, forstørrelseszoner og lys. Udover at være smart, er det også utroligt dekorativt, og pynter flot på sminkebordet. Opgrader dit smine udstyr med spejlet her, og læg en bedre make-up.

Fra: 169,00 DKK

Oppustelig Gymnastikmåtte

Denne oppustelige gymnastikmåtte, eller airtrack, er den helt perfekte gave til pigen eller drengen som elsker at lave gymnastik. Med den kan du lave alt fra koldbøtter, til vejrmøller, til saltoer derhjemme. Den kan bruges både ude og inde, og er nem at puste op med pumpen der følger med. En af de fede gaver til børn, en hver lille gymnast vil elske at modtage.

Fra: 1.999,00 DKK

Fodboldtrøjer med eget navn og nummer​

Hvis du leder efter gode personlige gaveideer til en fodboldfan, så er en hans yndlings fodboldtrøje med eget navn og nummer det perfekte valg. Vælg t-shirten fra hans yndlings fodboldhold, og få skrevet hans eget navn eller efternavn bagpå, med et nummer af eget valg. En af de fedeste personlige gaver til ham der elsker fodbold.

Fra: 245,00 DKK

Personlig bamse med billede

Bamser er altid en god gave – og særligt en bamse, som samtidig er personlig. Så leder du efter personlige gaver til et barn, kæresten eller en helt tredje, så er den søde bamse her et oplagt valg. Der kan vælges mellem mange søde bamser, som du enten kan få med navn eller billede.

Fra: 159,00 DKK

Gamerstole

Bliver der brugt mange timer foran computerskærmen? Så er det oplagt med en rigtig god og komfortabel gamerstol, som man sidder perfekt i. Der er gamerstole i alle mulige farver og helt sikkert også i modtagerens favoritfarve.

Fra: 499,00 DKK

Bobby Elle Anti-Tyveri Rygsæk i Pink​

Bobby Elle anti-tyveri rygsækken, gør at muligt for teenagepigen er passe godt på sine ejendele. Lynlåsen sidder ved ryggen, så ingen kan komme i tasken så længe hun har den på. Samtidig har den hemmelige små lommer, så hun nemt kan komme til sine mindre genstande. En af de bedste gaver til hende som gerne vil passe på sine ting, og samtidig være moderigtig med en stilet og elegant rygsæk.

Fra: 699,95 DKK

Gaming udstyr pakker

Trænger gameren til at få opgraderet sit gaming udstyr? Disse fede gaming pakkeer er i topklasse, og indeholder enten gaming tastatur, headphones, mus og mussemåtte eller det hele. Alt sammen tilen super god pris! Normalpris for produkterne hver for sig er næsten det dobbelte.

Fra: 199,00 DKK

Buddha Board

På dette smarte Buddha Board, kan du male med vand og pensel alt det du vil. Efter få minutter, forsvinder det nemlig igen, og du har en ren hvid tavle. Perfekt til den kreative kvinde, som jævnligt trænger til at udfolde sig kreativt. Og ikke mindst en af de bedste gaver til hende der har alt, og elsker at male.

Fra: 319,00 DKK

Gofast GX4 El-Løbehjul​

Dette elektriske løbehjul er en sikker vinder til en hver der elsker gadgets. Det er 100% lovligt og har både forlys, baglys og ringeklokke. Det kan køre op til 20 km/t og er super nemt at lære at køre på. Perfekt gave til ham/hende der skal hurtigt fra A til B. Om det er skole, job eller andet.

Fra: 2.999,00 DKK

Kør i Sportsvogn På Bane Eller Gade​

De fleste drenge har haft en drøm om at køre en sportsvogn. Nu har du chancen! Få drengedrømmer opfyldt og prøvekør din yndlings bil. Du kan både vælge at køre på bane, eller på gaden afhængig af hvilken oplevelse du vælger. Vælg mellem biler som Ferrari, Lamborghini, Audi R8, Porsche med flere.

Fra: 895,00 DKK

Umulige Metalpuslespil

De umulige metalpuslespil er en rigtig hjernevrider, og kan være en utrolig frustrerende udfordring! De er en af de sjove gaver til manden der har alt, som er perfekt hvis du vil drille ham lidt med en svær udfordring. De er nemlig næsten umulige at løse! Vælg mellem de mange forskellige modeller.

Fra: 129,00 DKK

Find gode gaver til teenager

Leder du efter inspiration til at finde den perfekte gave til teenager? Der er mange anledninger i løbet at teenagealderen hvor der er tradition for at give gaver. Her på Geniale Gaver har vi dig dækket, uanset hvilken anledning det er du skal købe gave til en teenager. Om du leder efter gaveideer til dit eget teenagebarn, til konfirmationsgave, 18 års fødselsdagsgave, eller julegave til teenageren, kan du finde inspiration og masser at gaveideer her på siden.

Gaveideerne er delt op i overskuelige kategorier, så du nemt kan finde den helt rigtige gave til teenageren. Du finder bl.a. gaver til teenagedrenge, gaver til teenagepiger, konfirmationsgaver og fødselsdagsgaver. Der kan helt sikkert finde den rigtige gave til teenageren i en af de kategorier. God fornøjelse!

 

De bedste gaveideer til teenagere

Jo ældre de bliver, jo sværere bliver det at finde gode gaveideer til teenagere. Teenagealderen strækker sig efter de flestes mening fra 13-18 års alderen. Barnet går fra at være et barn, til så småt at udvikle sig til at blive et voksent menneske. Det er en spændende, sjov og følelsesmæssig alder. På trods af, at de så småt begynder at blive voksne, elsker teenagere selvfølgelig stadig gaver. 

Som de bliver ældre og når teenagealderen, begynder det at blive sværere at finde gode gaver til teenager drengen og pigen. Samtidig er tendensen, at deres gaveønsker desværre også blive dyrere. Mange teenagere begynder at gå op i mode og trends, og afspejler sig også på teenagerens ønskeseddel. De vil gerne have hvad der er på mode lige nu, og hvad der er trendy. Selvom interesserne er forskellige, har de det til fælles, at de som regel gerne vil have det, alle de andre har. Om det er de fede tøjmærker, de nye fodboldsko eller den helt rigtige gamer mus og tastatur.

Dertil kommer det også an på anledningen, samt kønnet på teenageren. De bedste gaver til teenager drengen er naturligvis ikke altid ligeså interessante for teenagepigerne. Og det er heller ikke ligemeget med anledningen. F.eks. er der ofte tradition for at give større konfirmationsgaver, 18 års gave og studentergaver, end julegaver og fødselsdagsgaver.

 

Hold dig opdateret på den nuværende gavetrend

For at finde de bedste gaveideer til teenagere, gælder det som voksen og forældre om at følge med og holde sig opdateret. Det som er in i dag, er nemlig ikke nødvendigvis det som er in i næste uge. Derfor er de bedste gaveideer til teenagere, ofte det som er fremme lige nu. Det kan være alt fra den seneste Playstation til de nyeste sportssko.

Når det så er sagt, så er der selvfølgelig nogle gaveideer, som er særligt populære gaver til teenagerne. Her i blandt gadgets og tøj, som er kategorier du finder på stort set alle teenagerens ønskeseddel. Her på Geniale Gaver kan du naturligvis få gaveinspiration i et bredt udvalg af populære gaver til teenager.

      

Hvad giver man i gave til teenageren som der alt?

Vi kender alle sammen spørgsmålet ’’Hvad giver man i gave til manden som har alt?’’. Men der et nyt udtryk som så småt er ved at komme frem, og måske er ved at blive endnu mere populært. Det er: ’’Hvad giver man i gave til teenageren der har alt?’’. Og det er et rigtigt godt spørgsmål. Det nemme og kedelige valg er selvfølgelig penge. Men mange giver af princip ikke penge i gave, med mindre det er til konfirmationsgave. Hvis du er en af dem som altid giver penge i gave til teenagere, ville du højst sandsynligt slet ikke være inde på denne side og lede efter inspiration til gaverne. På Geniale Gaver finder du masser af fede gaver til teenager – også til teenageren som har alt.

 

Gavekort til tøj til teenagepiger og drenge

Hvis teenageren du skal give gave til, går op i tøj, så er det oplagt at give et gavekort til deres yndlingstøjbutik. Selv de har alt, kan de altid bruge mere tøj. Du kan få gavekort i alle tøjbutikker, og de fleste har dem også så du kan købe dem online. Du kan selvfølgelig også prøve at købe tøjet selv, men med mindre du er 100% sikker på hvilken type tøj, der står på teenagerens ønskeliste, vil jeg anbefale et gavekort i stedet.

 

Gavekort til oplevelsesgaver

En anden god gaveide til teenageren som har alt, er et gavekort til en oplevelse. Det kan være alt fra en tur i helikopter, en aktivitetstur eller faldskærmsudspring til de lidt ældre teenagere som elsker et godt adrenalinsus. En god oplevelse er et minde for livet. Derfor er oplevelsesgaver en af de absolut bedste gaver til teenageren som har alt.

 

Gaveideer til konfirmationen

I starten af teenagealderen når de når 13-14 års alderen, vælger de fleste teenagere at blive konfirmeret. De som ikke gør, bliver nonfirmeret. Uanset skal det selvfølgelig fejres med en tilhørende fest, og tradition tro bliver de lykkelige teenagere overvældet med gaver af familie og venner. Mange vælger at give penge i konfirmationsgave, og det skal der selvfølgelig også være plads til. Konfirmanderne skal have nogle penge de kan bruge på de ting, de længe har ønsket sig, og for ikke at glemme på blå mandag.

Hvis du vil være lidt mere kreativ end blot at give penge gaver til teenagern, har vi her på siden et spændende udbalg af både konfirmations gaver til drenge og konfirmationsgaver til piger. Om det er smykker til piger, ure til drenge eller noget helt andet som spillekonsol eller gadgets, vil du kunne finde det her på Geniale Gaver.

      

18 års fødselsdagsgave til teenager drenge og piger

Den store dag er kommet, det som børnene har ventet på mere eller mindre hele livet. Den dag de bliver ’’voksne’’, deres 18 års fødselsdag, hvor der selvfølgelig høre en god 18 års gave. Det er en stor dag både for fødselaren og forældrene, og der skal selvfølgelig findes den helt rigtige 18 års fødselsdagsgave. Men hvad er der af gode gaveideer til 18 års fødselsdagsgaver? 

18 års gaver må gerne være lidt ekstra, i forhold til andre gaver til teenager. Mange forældre giver et smykke eller et ur til teenager barnet i 18 års gave. Hvis der er udsigt til at han eller hun snart skal flytte hjemmefra, er gaver til hjemmet en super god gaveide. Det kan være alt fra køkkenmaskiner til håndklæder. Mange unge i den alder planlægger også at skulle ud og rejse. I sådan tilfælde vil det være ideelt med udstyr de kan bruge på rejsen. Det kunne være en rygsæk hvis de skal backpacke, eller alternativt en kuffert. Vi har selvfølgelig et stort udvalg af gaveideer til 18 års fødselsdagsgaver, som passer til en hver type 18 årig.

       

Gave til teenagekæresten

Hvis du er en teenager som er på udkig efter en gave til teenagekæresten, er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du et stort udvalg af gaver til teenagekæresten, både til drenge og piger. Du kan tjekke de mange gode gaveideer her på siden, som egner sig perfekt som gaver til teenagedrenge sålvel som gaver til teenagepiger. Hvis du vil ha et endnu større udvalg kan du kigge på kategorierne under gave til ham, gave til hende, eller tage et kig på den ultimative kæreste gave guide. Her er der masser af fede, sjove og romantiske gaver til teenager. 

 

Gaveinspiration til flere gode gaver til teenagere

Udover at have gode gaveartikler med et utal af gaveideer, som du kan give teenagere i gave, har vi yderligere lavet en top 50 liste over gaver til teenager her på siden. Her kan du få yderligere gaveinspiration til gode gaver til teenagere. Nogle af vores absolut favoritter på listen er:

 • Gadgets og elektronik gaver – Gadgets er en af den type gaver, så står rigtig højt på mange teenageres ønskeseddel til både jul og fødselsdag. Det er alt fra el-løbehjul, til smartphones, til droner. Mangler du inspiration indenfor denne kategori, kan du tjekker listen ovenfor. Den er nemlig spækket med fede gadgets og elektronik gaver til teenageren.
 • Fede ting til teenage værelset – Fede ting til teenage værelset er endnu en gavetype som mange teenagere vægter højt når der skal laves gaveønsker. Sækkestole er f.eks. et møbel som mange teenagere er vilde med, både til at chille og game i. Til teenagepiger er smykkeskrin og stjernetegnsplakater et hit, mens drengene er helt vilde med minikøleskabe, sjove plakater samt højttalere og andet hi-fi.
 • Spil og gamerudstyr – Spil og gamerudstyr dækker både over møbler som gamerstol og bord, men også tastatur, mus og høretelefoner. Yderligere kan de være konsoller som PlayStation og Nintendo Switch, eller en af de nyeste trends, Virtual Reality udstyr. 

Gaveønsker til teenager

Er du selv teenager, og ikke på udkig efter gaveideer at give andre, men derimod gaveønsker til dig selv? Alle de gaver du finder på siden kan naturligvis også bruges som inspiration til din egen ønskeseddel. Både på denne specifikke side, og i mange af de forskellige artikler på siden, finder du masser af gaveønsker til teenager. Når du har fundet en gave du kan lide, kan du f.eks. bruges væres wishlist funktion her på siden. Du tilføjer blot gaven til din ønskeliste på knappen, og du kan derefter tilgå din ønskelisten under ’’min ønskeliste’’. Her har du ikke kun et samlet overblik over alle dine ønsker, du kan også sende dem til din email.

Yderligere kan du sende den til dine forældres email, så de har en nem digital ønskeliste fra dig. Ved at gøre det nemmere for dine forældre, er der med garanti større chance for, at du får det du ønsker dig allermest i gave.

 

De sikre teenagegaver du ikke går galt i byen med

Udover de 50 populære gaver til teenagere du finder her på siden, er dr nogle sikre teenagegaver, som er en sikker vinder stort set hver gang. Det er populære gaver, som langt de fleste teenagere ønsker sig, og du går derfor ikke galt i byen. I og med at teenagere ikke er de letteste i verden af finde gode gaveideer til, er det rart at man kan ty til disse typer gaver. Gaveideerne er:

 • Teenage tøj – Ja, teenage tøj er helt sikker ikke den revolutionerende gaveide du måske er på udkig efter. Til gengæld er det næste altid en sikker vinder! Teenagere kan altid bruge mere tøj. Om det er et par nye sko, en teenage hoodie eller en ny jakke. Skal gaven være helt skudsikker, kan du give et gavekort. Så risikerer du heller ikke at købe det forkerte tøj.
 • Teenage plakater – Ting til teenage værelset er generelt en sikker gavevinder hos teenagere. Teenage plakater er helt sikkert! Det kan være både stjernetegnsplakater, gamerplakater eller fodboldplakater. Det som er vigtigt, er at det er noget som teenageren interesserer sig for. Er det det, har du en sikker teenagegave!
 • Teenage bøger – Ikke alle teenagere er vilde med at læse bøger. Men hos de som er, er teenage bøger en fremragende gaveide til dem. Om det er Harry Potter, Ringenes Herrer eller noget helt tredje. Igen, det skal være noget teenageren interesserer sig for. Har du en ide om hvad det kan være, og køber du en bog omhandlende det, går du ikke galt i byen.
Gaver til teenager

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til teenagere

Mange teenagere ønsker sig nye smartphones, computere, smartwatch og andre dyre gadgets. Der er dog mange andre spændende ting, som en teenager kan ønske sig.

Gode gaveønsker til teenagere:

 • Popcorn maskine cinema style
 • En personlig XXL Toblerone (4,5 kg)
 • Stjernehimmel lampe projektor
 • iDventure the cluebox
 • 3D puslespil
 • Virtual Reality briller
 • Drone
 • Elektrisk skateboard
 • Gaming udstyr
 • Personlig stjernetegnsplakat

Den bedste gave til teenageren, er ofte det de ønsker sig, eller det de mangler. Vil du gerne give noget anderledes de ikke regner med at få, kan du finde mange gode gaveideer på listen over top 50 gaver til teenager 2021. Her finder du de mest købte gaver til teenagere i år.

Det ønsker unge mennesker sig i 2021.

 • iPhone
 • Tablet
 • Computer
 • PlayStation 5
 • VR briller
 • Smartwatch
 • Tøj
 • Penge
 • Ting til deres hobby
 • Fede ting til værelset
 • Gadgets og elektonik
 • El-løbehjul
 • Bøger
Denne artikel er anmeldt af Kristina Nielsen (5/5)
5/5