Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Geniale Gaveideer Til Teenagere

Top 10 populære gaver til teenager 2021

Co-Driver i En Ferrari Eller Anden Sportsvogn​

Overrask ham med en oplevelsesgave, hvor han får mulighed for at være co-driver i hans yndlingsbil. Vælg mellem Ferrari, Lamborghini, Audi og Porsche. En hver mands drøm og en oplevelse for livet han aldrig vil glemme. Super fed gave til ham som elsker biler.
Fra: 895,00 DKK

Gofast GX4 El-Løbehjul​

Dette elektriske løbehjul er en sikker vinder til en hver der elsker gadgets. Det er 100% lovligt og har både forlys, baglys og ringeklokke. Det kan køre op til 20 km/t og er super nemt at lære at køre på. Perfekt gave til ham/hende der skal hurtigt fra A til B. Om det er skole, job eller andet.
Fra: 2.999,00 DKK

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.
Fra: 129,00 DKK

Personlig stjernetegnsplakat ​

Vis hvor glad du er for hende, og hvor skønt et menneske hun er med denne personlige stjernetegnsplakat, der beskriver de bedste egenskaber hos hende. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give til hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
Fra: 74,50 DKK

Elektrisk Skateboard​

Det elektriske skateboard kommer med forbedret grip og stødabsobering. Med en fjerbetjening kan du styre hastigheden på boardet, som har flere hastighedsniveauer. Helt op til 39 km/t. En fed gave til manden der har alt, såvel som teenagedrengen!
Fra: 4.900,00 DKK 4.000,00 DKK

Verdenskort Wallsticker​

Giv en verdenskort wallsticker i gave til din partner, og lav jeres egen personlige rejsevæg, med billeder fra jeres eventyrer rundt om i verden. Eller giv den til teenageren, som dekoration til teenage værelset. Verdenskort wallstickeren fås i flere forskellige farver og størrelser. En af de fede personlige gaver, som modtageren med garanti vil elske! For hvem vil ikke elske at have en mindevæg med skønne rejsebilleder og gode minder?
Fra: 199,00 DKK

Bobby Hero Anti-tyveri Rygsæk – Sort

Den tyverisikret Bobby rygsæk er en perfekt gave til ham eller hende der tager offentlig transport eller bor i byen. Den er designet så man kun kan gå i den fra den side som vender mod ryggen. Den har skjulte rum og er fremstillet i slidstærkt materiale. Samtidig har en USB lader kabel indbygget. En af de bedste gaver til teenagere såvel som voksne, i fødselsdagsgave eller julegave.
Fra: 749,00 DKK

Gamingpakke m. Tastatur, Mus + Måtte og Headphones​

Alt i en Havit Gaming pakke med Tastatur, USB 7.1 headphones, mus, musemåtte. Med dette sæt er han garanteret at have gamingudstyret i orden. Perfekt gave til ham som elsker at game, og trænger til en opgradering.
Fra: 825,00 DKK 468,75 DKK

LED Månelampe

Denne LED månelampe er den perfekte natlampe. Den er justerbar og har 2 forskellige lys, hvid og gul. Den kommer med genopladelige batterier som nemt kan genoplades via USB. Samtidig har den lavt strømforbrug da det er LED. Sød lille gave til både ham, hende, børn og teenager.
Fra: 299,00 DKK 229,00 DKK

RETROit Canvas Sækkestol​

RETROit Canvas sækkestolen er en udvikling af den klassiske sækkestol. En sækkestol 2.0! Den er lavet af 2 selvstændige sække. Når du sætter dig på den ene, presser den anden op og stytter ryggen. Den er lavet i et flot design, er super komfortabel og af god dansk kvalitet. Perfekt til drengeværelset hvor han kan sidde og spille Playstation i den, eller blot slappe af i og se en god film. Fed gave til teenage drengen.
Fra: 1.999,00 DKK

Find gode gaver til teenager

Jo ældre de bliver, jo sværere bliver det at finde gode gaveideer til teenagere. Teenagealderen strækker sig efter de flestes mening fra 13-18 års alderen. Barnet går fra at være et barn, til så småt at udvikle sig til at blive et voksent menneske. Det er en spændende, sjov og følelsesmæssig alder. På trods af, at de så småt begynder at blive voksne, elsker teenagere selvfølgelig stadig gaver. 

Som de bliver ældre og når teenagealderen, begynder det at blive sværere at finde gode gaver til teenager drengen og pigen. Samtidig er tendensen, at deres gaveønsker desværre også blive dyrere. Mange teenagere begynder at gå op i mode og trends, og afspejler sig også på teenagerens ønskeseddel. De vil gerne have hvad der er på mode lige nu, og hvad der er trendy. Selvom interesserne er forskellige, har de det til fælles, at de som regel gerne vil have det, alle de andre har. Om det er de fede tøjmærker, de nye fodboldsko eller den helt rigtige gamer mus og tastatur.

Dertil kommer det også an på anledningen, samt kønnet på teenageren. De bedste gaver til teenager drengen er naturligvis ikke altid ligeså interessante for teenagepigerne. Og det er heller ikke ligemeget med anledningen. F.eks. er der ofte tradition for at give større konfirmationsgaver, 18 års gave og studentergaver, end ved jul og fødselsdag.

 

De bedste gaveideer til teenagere

For at finde de bedste gaveideer til teenagere, gælder det som voksen og forældre om at følge med og holde sig opdateret. Det som er in i dag, er nemlig ikke nødvendigvis det som er in i næste uge. Derfor er de bedste gaveideer til teenagere, ofte det som er fremme lige nu. Det kan være alt fra den seneste Playstation til de nyeste sportssko.

Når det så er sagt, så er der selvfølgelig nogle gaveideer, som er særligt populære gaver til teenagerne. Her i blandt gadgets og tøj, som er kategorier du finder på stort set alle teenagerens ønskeseddel. Her på Geniale Gaver kan du naturligvis få gaveinspiration i et bredt udvalg af populære gaver til teenager.

    

Hvad giver man i gave til teenageren som der alt?

Vi kender alle sammen spørgsmålet ’’Hvad giver man til manden som har alt?’’. Men der et nyt udtryk som så småt er ved at komme frem, og måske er ved at blive endnu mere populært. Det er: ’’Hvad giver man til teenageren der har alt?’’. Og det er et rigtigt godt spørgsmål. Det nemme og kedelige valg er selvfølgelig penge. Men mange giver af princip ikke penge i gave, med mindre det er til konfirmationsgave. Hvis du er en af dem som altid giver penge i gave til teenagere, ville du højst sandsynligt slet ikke være inde på denne side og lede efter inspiration til gaverne. På Geniale Gaver finder du masser af fede gaver til teenager – også til teenageren som har alt.

 

Gavekort til tøj til teenagepiger og drenge

Hvis teenageren du skal give gave til, går op i tøj, så er det oplagt at give et gavekort til deres yndlingstøjbutik. Selv de har alt, kan de altid bruge mere tøj. Du kan få gavekort i alle tøjbutikker, og de fleste har dem også så du kan købe dem online. Du kan selvfølgelig også prøve at købe tøjet selv, men med mindre du er 100% sikker på hvilken type tøj, der står på teenagerens ønskeliste, vil jeg anbefale et gavekort i stedet.

 

Gavekort til oplevelsesgaver

En anden god gaveide til teenageren som har alt, er et gavekort til en oplevelse. Det kan være alt fra en tur i helikopter, en aktivitetstur eller faldskærmsudspring til de lidt ældre teenagere som elsker et godt adrenalinsus. En god oplevelse er et minde for livet, og er en af de absolut bedste gaver til teenageren som har alt.

 

Gaveideer til konfirmationen

I starten af teenagealderen når de når 13-14 års alderen, vælger de fleste teenagere at blive konfirmeret. De som ikke gør, bliver nonfirmeret. Uanset skal det selvfølgelig fejres med en tilhørende fest, og tradition tro bliver de lykkelige teenagere overvældet med gaver af familie og venner. Mange vælger at give penge i konfirmationsgave, og det skal der selvfølgelig også være plads til. Konfirmanderne skal have nogle penge de kan bruge på de ting, de længe har ønsket sig, og for ikke at glemme på blå mandag.

Hvis du vil være lidt mere kreativ end blot at give penge gaver til teenagern, har vi her på siden et spændende udbalg af både konfirmations gaver til drenge og konfirmationsgaver til piger. Om det er smykker til piger, ure til drenge eller noget helt andet som spillekonsol eller gadgets, vil du kunne finde det her på Geniale Gaver.

    

18 års fødselsdagsgave til teenager drenge og piger

Den store dag er kommet, det som børnene har ventet på mere eller mindre hele livet. Den dag de bliver ’’voksne’’, deres 18 års fødselsdag, hvor der selvfølgelig høre en god 18 års gave. Det er en stor dag både for fødselaren og forældrene, og der skal selvfølgelig findes den helt rigtige 18 års fødselsdagsgave. Men hvad er der af gode gaveideer til 18 års fødselsdagsgaver? 

18 års gaver må gerne være lidt ekstra, i forhold til andre gaver til teenager. Mange forældre giver et ur eller et smykke til deres børn i 18 års gave. Hvis der er udsigt til at han eller hun snart skal flytte hjemmefra, er gaver til hjemmet en super god gaveide. Det kan være alt fra køkkenmaskiner til håndklæder. Mange unge i den alder planlægger også at skulle ud og rejse. I sådan tilfælde vil det være ideelt med udstyr de kan bruge på rejsen. Det kunne være en rygsæk hvis de skal backpacke, eller alternativt en kuffert. Vi har selvfølgelig et stort udvalg af gaveideer til 18 års fødselsdagsgaver, som passer til en hver type 18 årig.

     

Gave til teenagekæresten

Hvis du er en teenager som er på udkig efter en gave til teenagekæresten, er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du et stort udvalg af gaver til teenagekæresten, både til drenge og piger. Du kan tjekke de mange gode gaveideer her på siden, som egner sig perfekt som gaver til teenagedrenge sålvel som gaver til teenagepiger. Hvis du vil ha et endnu større udvalg kan du kigge på kategorierne under gave til ham, gave til hende, eller tage et kig på den ultimative kæreste gave guide. Her er der masser af fede, sjove og romantiske gaver til teenager.

Denne artikel er anmeldt af Kristina Nielsen (5/5)
5/5