Gaver til teenager

Her finder du alle årets bedste gaver til teenagere – teenagepiger såvel som teenagedrenge. Unge i alderen 13-18 år, er nogle af de sværeste at finde gode gaveideer til. Vores gaveeksperter har dog udarbejdet en lang række gaveguides og artikler, fyldt med geniale gaver til teenageren. Tjek dem ud, eller rul længere ned på siden her, og se de mest populære gaver til dem netop nu. Den perfekte gave til teenageren er uden tvivl her i blandt.

Geniale gaver til teenagere

Gave til teenager
populære gaver
Gave til teenagepige
til teenagepigen
Gave til dreng
til drenge
Oplevelsesgave til hende
oplevelsesgaver

gaver til teenager baseret på modtager

Gave til studenten
til studenten
Gave til konfirmand
til konfirmanden
Gave til veninden
til veninden
Gave til Harry Potter fan
til harry potter fans

personlige gaver til teenageren

Personlig gave til ham
til ham
Personlig gave til hende
til hende
Karikaturtegning
karikaturtegninger
Fotogave
fotogaver

Populære gaver til teenagere 2024

Oversigt over gaver til teenagere

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Personlig kæledyrsportræt

Kender du en, som elsker sin hund, kat, eller andet kældedyr, mere end noget andet? Så er dette personlige kæledyrsportræt uden tvivl den helt perfekte gave til vedkommende. Vælg et billede af dit kæledyr, skriv navnet, og du har hurtig og nemt et flot portræt af kæledyret, klar til at give i gave til en heldig modtager.
10% rabatkode: genialegaver2024

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2024

Personligt smartphone/iPhone cover

Personliggør din mobil eller tablet med et unikt cover med personlige billeder. En praktisk og personlig gaveidé, som samtidig er prisvenlig.

Bogstav Halskæde 18K Guldbelagt

Giv en 18K guldbelagt bogstav halskæde i gave til en heldig pige eller kvinde. Halskæden er i et enkelt, stilfuldt og tidsløst design, så det er en gave, der kan bruges hele livet. Der kan naturligvis vælges mellem alle bogstaver.

Stilfulde personlige stjernetegnsplakater

Disse personlige stjernetegnsplakater er utrolig stilfulde, og passer perfekt ind i en moderne stue, såvel som på børne- eller teenageværelset. Vælg mellem alle stjernetegn, og vælg også mellem forskellige flotte designs. Skab evt. en kombination med 2 forskellige plakater som set på billedet. Eller 2 med dig og din partners stjernetegn. Der er masser af muligheder for fede kombinationer! Fås i flere farver, størrelser og designs.

Delx 3-i-1 Quick Charge Trådløs Docking Ladestation

Forenkle opladning med Delx 3-i-1 Quick Charge trådløs docking ladestation. Dette elegante og kompakte design giver mulighed for at oplade op til tre enheder samtidigt uden rod og besvær. En stilfuld og praktisk gave til enhver gadget-elsker.

G-Shape LED lampe med vilde funktioner

Denne G-Shape LED lampe tilføjer et unikt og moderne præg til ethvert rum. Med dens vilde funktioner og unikke form, er denne lampe ikke bare en belysningskilde, men også en samtalestarter.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Danmarks Landsholdstrøjer

Enhver foldboldfan vil elske en af Danmarks landsholdstrøjer. Vælg mellem både de nyeste samt ældre modeller, både dem til hjemmebane og udebane. Samtidig fås de i alle tænkelige størrelser, og du kan endda tilføje eget print bagpå, så det evt. har modtagerens navn og yndlings nummer.

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fødselsår ring 1997-2011

Disse fødselsår ringe er utroligt populære blandt unge mennesker, og vi kan godt se hvorfor! De smukke ringe er nemlig ikke kun smykke og trendy, men er også en ring som modtageren kan have resten af livet. De fås i både gulv og sølv farve, fra fødselsår 1997 til 2011. Årets gavehit til unge!

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide.
10% rabatkode: Rabat10

Smykker by Stine Winther

Smykker by Stine Winther tilbyder er smukt udvalg af must-have smykker som er både klassiske og minimalistiske, samtidig med at de er trendy og skaber blikfang. Samtidig fås de til en fantastisk pris. Se det imponerende udvalg.

ASUS ROG Ally Ryzen Z1 Extreme spillekonsol

Denne fede spillekonsol fra ASUS er et af årets helt store hits indenfor gaming. Med en stor touchskærm på 7,0" og en 8 timers batteritid, er der lagt op til masser af sjov action. Find den bedste pris her.

Personaliserede Multiface Strømper: Til Den Originale Personlighed

Gør dit fodtøj personligt med disse sjove Multiface strømper. Upload dit foto, og få en unik og sjov gave, der er lige så unik som dig.

Gelblasters

Gelblasters er den nyeste trend indenfor legetøjsvåben og airsoft våben. Gelblasteren fyldes med gelkugler som bruges som ammunition og ''eksploderer'' når de rammer målet. Super sjovt legetøj for både børn, teenagere og voksne. Se det store udvalg af fede blastere via linket - der er alt fra geværer til pistoler.

Candyfloss-maskine fra KitchPro

Skab magi i dit køkken med KitchPro's Candyfloss-maskine! Trods den almindelige opfattelse er det ikke kernefysik at lave candyfloss. Alt hvad du behøver er sukker og denne maskine. På få minutter kan du lave perfekt candyfloss, som smager præcis som den fra tivoli. Denne maskine gør det super nemt at lave candyfloss derhjemme, og du behøver ikke længere at stå i lange køer for at nyde denne lækre godbid. En ægte livskvalitetsforbedring for slikelskere!

Snug Rug Hoodie

Hvad mere kan man ønske sig, end en stor, dejlig og blød hyggetrøje? Alt det er Snug Rug Hoodien, og så er den samtidig af super kvalitet. Det er lavet af utroligt blødt materiale, og er perfekt til en hyggedag på sofaen, en filmaften eller endda en weekeend morgen. Fås i flere farver.

Personlige parfumer med indgravering

En parfume er en klassisk gave som de fleste kan bruge, men hvorfor ikke spejse den lidt op, ved at give en personlig parfume med indgravering i stedet? Vælg mellem både parfume til kvinder og mænd, og design selv flasken med navn, dato eller anden tekst. Den perfekte gave til kæresten såvel som til konfirmationsgave.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

DreamHoodies - Store bløde jule-hoodies

Tag dig juletrøje-game til det næste niveau med en af disse jule DreamHoodies! De store bløde juletrøjer er både blød, dejlig varm og super hyggelig. Helt perfekt til julen. Se de mange flotte varianter via linket. Egnet til både herre og damer.

Få lavet en personlig karikaturtegning med tema

Her har du mulighed for at få lavet en karikaturtegning med valgfrit tema! Tegningen kan være af en, to eller en hel gruppe personer. Temaerne kan være alt fra superhelte, til bryllup, til jul og meget mere. En fantastisk sjov, betænksom og personlig gaveide til stort set enhver lejlighed! Se de mange muligheder via linket,
10% rabatkode: Rabat10

Design selv personlige plakater

Her har du mulighed for selv af designe personlige plakater til en heldig modtager. Design selv de populære dialægt- og citatplakter, stjernetegnsplakater og mange andre personlige plakater, med sjove og søde designs. Du kan endda lave din helt egen billedecollage plakat - kun din fantasi sætter grænser for hvor god gaven kan blive! Prøv designeren på siden, og se hvor nemt det er.

Lenovo Trådløse In-Ear Høretelefoner med Opladningsboks

Lenovo trådløse in-ear høretelefoner leverer en enestående lydkvalitet og komfort i et kompakt design. Inkluderet opladningsboks sikrer, at høretelefonerne altid er klar til brug. Et fremragende gavevalg for musikelskere og sportsudøvere.

Personlig træfigur med karikaturtegning-print

Få lavet en karikaturtegning og få den printet på en træfigur som kan stå til pynt. Vælg mellem et væld af fantastiske temaer som bryllup, gamer, sygeplejerske, familie, kærestepar og meget mere. Det eneste du skal gøre er at vælge tema og uploade billederne - så får du sendt din personlige træfigur med karikaturtegning-print. En super sjov, personlige og helt igennem fantastisk gave til de fleste lejligheder.
10% rabatkode: Rabat10

Mekaniske puslespil med gåder og hemmelige rum

Kender du en som elsker gåder og mystik? Så giv en af disse mekaniske puslespil fra Escape Welt. Flere af dem gemmer på hemmelige rum, og kan dermed bruges som en anderledes gaveæske, eller blot et hemmeligt rum, til at gemme det du nu har lyst til. Se de mange fede udgaver af spillet via linket.

Personlige hexagon vægbilleder

Lav din egen billedevæg med disse moderne hexagon billeder. Du kan lave det som et stort billede som består af flere haxagoner, eller ud kan lave dem med et seperat billede i hver. En super fed personlig gaveide, som du selv kan designe!

MEGA HappyHoodies til børn og voksne

Kender du en som vil elske disse kæmpestore, bløde, lækre, dejlige og behagelige mega HappyHoodies? I så fald kan du her vælge mellem en masse varianter, som enten er enkeltfarvet eller med seje og sjove elementer på. De lækre hoodies fås både til børn og voksne.

Personlig smykkeholder med lys

Denne flotte smykkeholder med lys kan personaliseres med både billede og tekst. Vælg mellem flere modeller. Den perfekte personlige og praktiske gave til hende som elsker smykker.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Gaming udstyr pakker

Trænger gameren til at få opgraderet sit gaming udstyr? Disse fede gaming pakker er i topklasse, og indeholder enten gaming tastatur, headphones, mus og mussemåtte eller det hele. Alt sammen til en super god pris!

Plakat eller fotocollage med personlige billeder

En plakat eller fotocollage med personlige billeder er en af de personlige gaver til kvinder og mænd, som du kan være sikker på bringer glæde. Vælg en collage med flere billeder, former eller en collage med både tekst og billeder, som giver modtageren et smil på læben hver dag.

Playstation 5 spillekonsol

Sony Playstation 5, er uden tvivl et af årets største gavehits. Den står på stort set alle børns ønskeseddel. Både piger og drenge drømmer om at finde den under juletræet d. 24 december, eller få den om morgenen på deres fødselsdag. Da Playstation 5 først kom frem, blev den revet væk fra hylderne. Så skal du sikre dig din inden den er udsolgt, så tøv ikke!
Sammenlign priser

Premium negle starter kit

Dette Premium negle starter kit er en rigtig lækker gave til hende, som gerne vil begynde at lægge flotte negle. Der er alt hvad du skal bruge for at starte. Kittet indeholder bl.a. Pro neglelampe, cleanser, topcoat, neglebåndsklipper og meget mere. Samtidig medfølger en 32 siders hæfte med guides og inspiration.

Nintendo Switch Spillekonsol

Den populære Nintendo Switch spillekonsol, her i sort, neonrød og neonblå. Fås også i en helt sort udgave. Med Nintendo Switch kan dit barn spille alle sine yndlingsspil på farten. Om det er Super Mario, Minecraft, det nye Pokémon eller noget helt tredje.
Sammenlign priser

Personlige gavebøger med stjernetegn

En personlig gavebog med modtagerens stjernetegn, er en af de sødeste, og mest betænksomme personlige gaver du kan give! Bogen vil blive personliggjort med modtagerens navn, dato og stjernetegn. Dertil kan du yderligere personliggøre den med personlige tekster du selv skriver. Vælg mellem 3 flotte designs: Nightsky, Retro og Fairy.

Personlige termokopper

Disse geniale termokopper kan holde din drik enten varm eller kold i timevise. Dertil kan de designes med personlig tekst, egne billeder og personligt design. Den perfekte gave til de som sætter pris på en enten varm eller kold drik. Kan bruges både i hjemmet, på arbejde, i bilen, skolen og hver som helst ellers.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Populære PlayStation 5 spil

PlayStation spil står altid høj på ønskelisten til børn der har en PlayStation. Her kan du se nogle af de mest populære PlayStation 5 spil lige nu, og samtidig sammenligne priser på dem, så du kan sikre dig det absolut bedste tilbud. Se bl.a. nogle af det helt store hits lige nu som FIFA, God of War og Call of Duty.
Sammenlign priser

Personlig plakat med efternavn

Få lavet en personlig plakat i et smukt og stilfuldt design, med modtagerens eget efternavn. Egner sig både som gave til mor, til bryllupsgave til et par, såvel som til teenageren der kan hænge den op på værelset.. En super god personlig gave til en rigtig god pris.

Personlig besked i chokolade

Giv en personlig besked i chokolade. Det kan f.eks. være: tillykke med fødslesdagen, god jul og godt nytår, eller jeg elsker dig [navn]. Det er kun fantasien der sætter grænser. Elsker modtageren chokolade, er denne gaveide uden tvivl en af de bedste personlige gaver.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Svævende jordklode lampe

Denne facinerende lampe består af en svævende jordklode, som holdes fast i ved hjælp af magnetisme. Den perfekte lampe og gave til de som elsker rummet og fede gadgets. Samtidig er lampen i et stilfuldt design, som passer ind de fleste steder.

Smykker med fingeraftryk

Her har du mulighed for at give et personligt smykke med eget fingeraftryk graveret. Det ultimative personlige smykke til en du holder af! Vælg mellem forskellige vedhæng, halskæder ringe m.m. Kan fås i både sølv, guld, hvid guld, rosa guld og endda med diamanter.

FIFA 23 til Playstation

FIFA 2023 er et af årets absolut mest populære spil til Playstation (hvis ikke det mest populære). Kender du en FIFA fan som skal forkæles med den nye udgave? Tryk på linket for at finde den bedste pris på FIFA 2023 netop nu.
Sammenlign priser

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.

Stjernetegns Halskæder Fra Pilgrim​

Stjernetegnssmykker er en fantastisk personlig gave, at give til en du holder af. Disse guld og sølv stjernetegns halskæder fra Pilgrim kommer i flere forskellige designs. Samtidig kan de selvfølgelig fås med hvert enkelt stjernetegn. Om det er tyren, jomfruen, krebsen eller et af de andre. En af de gode personlige gaver til hende, som hun kan have hele livet, og uden tvivl vil elske.

Personlige lamper med billede og tekst

Disse personlige 3D lamper kan personaliseres med både billede og tekst. Vælg mellem flere modeller - særligt hjertet og den rektangulære med et musik nummer er særligt populære som gaver.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Stærke gaming PC'er til prisen

Her kan du få en super god og samtidig billig gamer computer. Computerne er bygget af det bedste hardware. Vælg mellem budget, gamer, og high end. En god gamer computer står på de fleste børn og teenageres ønskeseddel.

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet.
10% rabatkode: Rabat10

FableWood trædyr til pynt og/eller leg

De søde og dekorative figurer fra FableWood, kan både bruges til pynt og leg. Dyrene er sat sammen med magneter, og kan på den måde nemt bygges og skilles ad igen. Når de er bygget, kan de både leges med at børn, eller stå til pynt på børneværelset, i stuen eller andet sted i hjemmet. En fantastisk gaveide til børn såvel som voksne!
Henter...

Seneste Gaveartikler

Find gode gaver til teenager

Leder du efter inspiration til at finde den perfekte gave til teenager? Der er mange anledninger i løbet at teenagealderen hvor der er tradition for at give gaver. Her på Geniale Gaver har vi dig dækket, uanset hvilken anledning det er du skal købe gave til en teenager. Om du leder efter gaveideer til dit eget teenagebarn, til konfirmationsgave, 18 års fødselsdagsgave, eller julegave til teenageren, kan du finde inspiration og masser at gaveideer her på siden.

Gaveideerne er delt op i overskuelige kategorier, så du nemt kan finde den helt rigtige gave til teenageren. Du finder bl.a. gaver til teenagedrenge, gaver til teenagepiger, konfirmationsgaver og fødselsdagsgaver. Der kan helt sikkert finde den rigtige gave til teenageren i en af de kategorier. God fornøjelse!

 

De bedste gaveideer til teenagere

Jo ældre de bliver, jo sværere bliver det at finde gode gaveideer til teenagere. Teenagealderen strækker sig efter de flestes mening fra 13-18 års alderen. Barnet går fra at være et barn, til så småt at udvikle sig til at blive et voksent menneske. Det er en spændende, sjov og følelsesmæssig alder. På trods af, at de så småt begynder at blive voksne, elsker teenagere selvfølgelig stadig gaver. 

Som de bliver ældre og når teenagealderen, begynder det at blive sværere at finde gode gaver til teenager drengen og pigen. Samtidig er tendensen, at deres gaveønsker desværre også blive dyrere. Mange teenagere begynder at gå op i mode og trends, og afspejler sig også på teenagerens ønskeseddel. De vil gerne have hvad der er på mode lige nu, og hvad der er trendy. Selvom interesserne er forskellige, har de det til fælles, at de som regel gerne vil have det, alle de andre har. Om det er de fede tøjmærker, de nye fodboldsko eller den helt rigtige gamer mus og tastatur.

Dertil kommer det også an på anledningen, samt kønnet på teenageren. De bedste gaver til teenager drengen er naturligvis ikke altid ligeså interessante for teenagepigerne. Og det er heller ikke ligemeget med anledningen. F.eks. er der ofte tradition for at give større konfirmationsgaver, 18 års gave og studentergaver, end julegaver og fødselsdagsgaver.

 

Hold dig opdateret på den nuværende gavetrend

For at finde de bedste gaveideer til teenagere, gælder det som voksen og forældre om at følge med og holde sig opdateret. Det som er in i dag, er nemlig ikke nødvendigvis det som er in i næste uge. Derfor er de bedste gaveideer til teenagere, ofte det som er fremme lige nu. Det kan være alt fra den seneste Playstation til de nyeste sportssko.

Når det så er sagt, så er der selvfølgelig nogle gaveideer, som er særligt populære gaver til teenagerne. Her i blandt gadgets og tøj, som er kategorier du finder på stort set alle teenagerens ønskeseddel. Her på Geniale Gaver kan du naturligvis få gaveinspiration i et bredt udvalg af populære gaver til teenager.

      

Hvad giver man i gave til teenageren som der alt?

Vi kender alle sammen spørgsmålet ’’Hvad giver man i gave til manden som har alt?’’. Men der et nyt udtryk som så småt er ved at komme frem, og måske er ved at blive endnu mere populært. Det er: ’’Hvad giver man i gave til teenageren der har alt?’’. Og det er et rigtigt godt spørgsmål. Det nemme og kedelige valg er selvfølgelig penge. Men mange giver af princip ikke penge i gave, med mindre det er til konfirmationsgave. Hvis du er en af dem som altid giver penge i gave til teenagere, ville du højst sandsynligt slet ikke være inde på denne side og lede efter inspiration til gaverne. På Geniale Gaver finder du masser af fede gaver til teenager – også til teenageren som har alt.

 

Gavekort til tøj til teenagepiger og drenge

Hvis teenageren du skal give gave til, går op i tøj, så er det oplagt at give et gavekort til deres yndlingstøjbutik. Selv de har alt, kan de altid bruge mere tøj. Du kan få gavekort i alle tøjbutikker, og de fleste har dem også så du kan købe dem online. Du kan selvfølgelig også prøve at købe tøjet selv, men med mindre du er 100% sikker på hvilken type tøj, der står på teenagerens ønskeliste, vil jeg anbefale et gavekort i stedet.

 

Gavekort til oplevelsesgaver

En anden god gaveide til teenageren som har alt, er et gavekort til en oplevelse. Det kan være alt fra en tur i helikopter, en aktivitetstur eller faldskærmsudspring til de lidt ældre teenagere som elsker et godt adrenalinsus. En god oplevelse er et minde for livet. Derfor er oplevelsesgaver en af de absolut bedste gaver til teenageren som har alt.

 

Gaveideer til konfirmationen

I starten af teenagealderen når de når 13-14 års alderen, vælger de fleste teenagere at blive konfirmeret. De som ikke gør, bliver nonfirmeret. Uanset skal det selvfølgelig fejres med en tilhørende fest, og tradition tro bliver de lykkelige teenagere overvældet med gaver af familie og venner. Mange vælger at give penge i konfirmationsgave, og det skal der selvfølgelig også være plads til. Konfirmanderne skal have nogle penge de kan bruge på de ting, de længe har ønsket sig, og for ikke at glemme på blå mandag.

Hvis du vil være lidt mere kreativ end blot at give penge gaver til teenagern, har vi her på siden et spændende udbalg af både konfirmations gaver til drenge og konfirmationsgaver til piger. Om det er smykker til piger, ure til drenge eller noget helt andet som spillekonsol eller gadgets, vil du kunne finde det her på Geniale Gaver.

      

18 års fødselsdagsgave til teenager drenge og piger

Den store dag er kommet, det som børnene har ventet på mere eller mindre hele livet. Den dag de bliver ’’voksne’’, deres 18 års fødselsdag, hvor der selvfølgelig høre en god 18 års gave. Det er en stor dag både for fødselaren og forældrene, og der skal selvfølgelig findes den helt rigtige 18 års fødselsdagsgave. Men hvad er der af gode gaveideer til 18 års fødselsdagsgaver? 

18 års gaver må gerne være lidt ekstra, i forhold til andre gaver til teenager. Mange forældre giver et smykke eller et ur til teenager barnet i 18 års gave. Hvis der er udsigt til at han eller hun snart skal flytte hjemmefra, er gaver til hjemmet en super god gaveide. Det kan være alt fra køkkenmaskiner til håndklæder. Mange unge i den alder planlægger også at skulle ud og rejse. I sådan tilfælde vil det være ideelt med udstyr de kan bruge på rejsen. Det kunne være en rygsæk hvis de skal backpacke, eller alternativt en kuffert. Vi har selvfølgelig et stort udvalg af gaveideer til 18 års fødselsdagsgaver, som passer til en hver type 18 årig.

       

Gave til teenagekæresten

Hvis du er en teenager som er på udkig efter en gave til teenagekæresten, er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du et stort udvalg af gaver til teenagekæresten, både til drenge og piger. Du kan tjekke de mange gode gaveideer her på siden, som egner sig perfekt som gaver til teenagedrenge sålvel som gaver til teenagepiger. Hvis du vil ha et endnu større udvalg kan du kigge på kategorierne under gave til ham, gave til hende, eller tage et kig på den ultimative kæreste gave guide. Her er der masser af fede, sjove og romantiske gaver til teenager. 

 

Gaveinspiration til flere gode gaver til teenagere

Udover at have gode gaveartikler med et utal af gaveideer, som du kan give teenagere i gave, har vi yderligere lavet en top 50 liste over gaver til teenager her på siden. Her kan du få yderligere gaveinspiration til gode gaver til teenagere. Nogle af vores absolut favoritter på listen er:

 • Gadgets og elektronik gaver – Gadgets er en af den type gaver, så står rigtig højt på mange teenageres ønskeseddel til både jul og fødselsdag. Det er alt fra el-løbehjul, til smartphones, til droner. Mangler du inspiration indenfor denne kategori, kan du tjekker listen ovenfor. Den er nemlig spækket med fede gadgets og elektronik gaver til teenageren.
 • Fede ting til teenage værelset – Fede ting til teenage værelset er endnu en gavetype som mange teenagere vægter højt når der skal laves gaveønsker. Sækkestole er f.eks. et møbel som mange teenagere er vilde med, både til at chille og game i. Til teenagepiger er smykkeskrin og stjernetegnsplakater et hit, mens drengene er helt vilde med minikøleskabe, sjove plakater samt højttalere og andet hi-fi.
 • Spil og gamerudstyr – Spil og gamerudstyr dækker både over møbler som gamerstol og bord, men også tastatur, mus og høretelefoner. Yderligere kan de være konsoller som PlayStation og Nintendo Switch, eller en af de nyeste trends, Virtual Reality udstyr.
 

Gaveønsker til teenager

Er du selv teenager, og ikke på udkig efter gaveideer at give andre, men derimod gaveønsker til dig selv? Alle de gaver du finder på siden kan naturligvis også bruges som inspiration til din egen ønskeseddel. Både på denne specifikke side, og i mange af de forskellige artikler på siden, finder du masser af gaveønsker til teenager. Når du har fundet en gave du kan lide, kan du f.eks. bruges væres wishlist funktion her på siden. Du tilføjer blot gaven til din ønskeliste på knappen, og du kan derefter tilgå din ønskelisten under ’’min ønskeliste’’. Her har du ikke kun et samlet overblik over alle dine ønsker, du kan også sende dem til din email.

Yderligere kan du sende den til dine forældres email, så de har en nem digital ønskeliste fra dig. Ved at gøre det nemmere for dine forældre, er der med garanti større chance for, at du får det du ønsker dig allermest i gave.

 

De sikre teenagegaver du ikke går galt i byen med

Udover de 50 populære gaver til teenagere du finder her på siden, er dr nogle sikre teenagegaver, som er en sikker vinder stort set hver gang. Det er populære gaver, som langt de fleste teenagere ønsker sig, og du går derfor ikke galt i byen. I og med at teenagere ikke er de letteste i verden af finde gode gaveideer til, er det rart at man kan ty til disse typer gaver. Gaveideerne er:

 • Teenage tøj – Ja, teenage tøj er helt sikker ikke den revolutionerende gaveide du måske er på udkig efter. Til gengæld er det næste altid en sikker vinder! Teenagere kan altid bruge mere tøj. Om det er et par nye sko, en teenage hoodie eller en ny jakke. Skal gaven være helt skudsikker, kan du give et gavekort. Så risikerer du heller ikke at købe det forkerte tøj.
 • Teenage plakater – Ting til teenage værelset er generelt en sikker gavevinder hos teenagere. Teenage plakater er helt sikkert! Det kan være både stjernetegnsplakater, gamerplakater eller fodboldplakater. Det som er vigtigt, er at det er noget som teenageren interesserer sig for. Er det det, har du en sikker teenagegave!
 • Teenage bøger – Ikke alle teenagere er vilde med at læse bøger. Men hos de som er, er teenage bøger en fremragende gaveide til dem. Om det er Harry Potter, Ringenes Herrer eller noget helt tredje. Igen, det skal være noget teenageren interesserer sig for. Har du en ide om hvad det kan være, og køber du en bog omhandlende det, går du ikke galt i byen.
Gaver til teenager

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til teenagere

Mange teenagere ønsker sig nye smartphones, computere, smartwatch og andre dyre gadgets. Der er dog mange andre spændende ting, som en teenager kan ønske sig.

Gode gaveønsker til teenagere:

 • Popcorn maskine cinema style
 • En personlig XXL Toblerone (4,5 kg)
 • Stjernehimmel lampe projektor
 • iDventure the cluebox
 • 3D puslespil
 • Virtual Reality briller
 • Drone
 • Elektrisk skateboard
 • Gaming udstyr
 • Personlig stjernetegnsplakat

Den bedste gave til teenageren, er ofte det de ønsker sig, eller det de mangler. Vil du gerne give noget anderledes de ikke regner med at få, kan du finde mange gode gaveideer på listen over top 50 gaver til teenager 2022. Her finder du de mest købte gaver til teenagere i år.

Det ønsker unge mennesker sig i 2022.

 • iPhone
 • Tablet
 • Computer
 • PlayStation 5
 • VR briller
 • Smartwatch
 • Tøj
 • Penge
 • Ting til deres hobby
 • Fede ting til værelset
 • Gadgets og elektonik
 • El-løbehjul
 • Bøger
Denne artikel er anmeldt af Kristina Nielsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne