Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Personlige gaver

Alle elsker en personlig gave, hvorfor de også er en af de mest populære gaveideer i Danmark. En personliggjort gave, viser virkelig, at du har lagt ekstra tanker og kærlighed i den. Men hvilke personlige gaver skal du give, og hvor er det bedst at købe dem? Bliv klogere i vores mange gaveguides til personlige gaveideer, eller se listen med de mest populære personlige gaver længere nede på siden.

Guides til personlige gaveideer

Personlige plakater
Personlige smykker
Karikaturtegning
Karikatur-tegninger
En personlig gave
Gaver med gravering
Fotogave
fotogaver

Populære personlige gaver 2024

Oversigt over personlige gaver

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Fodboldtrøjer med eget navn og nummer​

Hvis du leder efter gode personlige gaveideer til en fodboldfan, så er en hans yndlings fodboldtrøje med eget navn og nummer det perfekte valg. Vælg t-shirten fra hans yndlings fodboldhold, og få skrevet hans eget navn eller efternavn bagpå, med et nummer af eget valg. En af de fedeste personlige gaver til ham der elsker fodbold.

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Personlige Zippo Lightere med fagtema

Her kan du få en Zippo lighter med fagtema som f.eks. murer, tømrer eller maler. Yderligere kan lighteren graveres med navn, hvilket gør det til den helt perfekte svendegave, jubilæumsgave, eller blot gave til en person i det givne fag generelt.
Inkl. gratis gravering

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Danmarks Landsholdstrøjer

Enhver foldboldfan vil elske en af Danmarks landsholdstrøjer. Vælg mellem både de nyeste samt ældre modeller, både dem til hjemmebane og udebane. Samtidig fås de i alle tænkelige størrelser, og du kan endda tilføje eget print bagpå, så det evt. har modtagerens navn og yndlings nummer.

Personlige smykker med gravering

Få lavet et personligt smykke med gravering, med et minde i. Det kan være et fingeraftryk, en besked, dit barns tegning eller noget helt fjerde - du bestemmer! En fantastisk personlig gave som enhver vil ELSKE at modtage.

Maya Soele træfigurer med fagtema

Eksklusivt og fint træarbejde fra Maya Soele. Ideel til den, der værdsætter håndværk og kvalitet, og som skal fejres. Vælg mellem adskillige fagområder, her i blandt maler, sosu, elektriker, sygeplejerske og mange flere.
Inkl. gratis gravering

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en personlig gave med dette kreative krus! Du kan tilpasse kruset med modtagerens navn og vælge en humoristisk bedømmelse, der beskriver deres karakter eller vaner. Ideel til kaffe- eller teelskere, der værdsætter en sjov start på dagen.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Personlig kæledyrsportræt

Kender du en, som elsker sin hund, kat, eller andet kældedyr, mere end noget andet? Så er dette personlige kæledyrsportræt uden tvivl den helt perfekte gave til vedkommende. Vælg et billede af dit kæledyr, skriv navnet, og du har hurtig og nemt et flot portræt af kæledyret, klar til at give i gave til en heldig modtager.
10% rabatkode: genialegaver2024

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Personligt armbånd til mænd med gravering

Elegante og maskuline armbånd med gravering, perfekt til den stilbevidste mand. Disse armbånd kan personliggøres med en unik gravering. Vælg mellem sølvarmbånd, guld, læder m.m.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige kortholdere med gravering

En stilfuld og praktisk kortholder er den perfekte gave til den moderne person. Med mulighed for personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2024

Pokaler og medaljer med gravering

Udmærk præstationer med en pokal eller medalje. Perfekt til sportsbegivenheder, konkurrencer eller som en særlig anerkendelse.
Inkl. gratis gravering

Hoptimist med gravering

Spred glæde og optimisme med en sød Hoptimist figur. Disse livlige og farverige figurer er sikre på at bringe et smil på alles læber. Vælg mellem forskellige temaer som studenter, bryllup m.m.
Inkl. gratis gravering

Personligt smartphone/iPhone cover

Personliggør din mobil eller tablet med et unikt cover med personlige billeder. En praktisk og personlig gaveidé, som samtidig er prisvenlig.

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Design Din Egen Papmaske

Personliggør din maske med dit eget billede! Denne unikke maske tillader dig at uploade et billede direkte gennem webshoppen, hvilket gør den ideel til fester, events eller som en sjov gave. Perfekt til dem, der ønsker at skille sig ud og vise deres personlighed på en kreativ og iøjnefaldende måde.

Krystal smykker

Eksklusive og håndlavede smykker, der kombinerer skønhed og energi. Ideel til den modebevidste og spirituelle. Vælg mellem alt fra chakra smykker til spirituelle smykker.

Bogstav Halskæde 18K Guldbelagt

Giv en 18K guldbelagt bogstav halskæde i gave til en heldig pige eller kvinde. Halskæden er i et enkelt, stilfuldt og tidsløst design, så det er en gave, der kan bruges hele livet. Der kan naturligvis vælges mellem alle bogstaver.

Personlig chokolade til den du elsker

At give chokolade til vores elskede er en klassisk gave, men personlig chokolade er en kærlighedserklæring, der ikke kan tages fejl af. Her får du nemlig det bedste fra 2 verdener; chokolade og betænksomhed = kærlighed. Vælg mellem personlig chokolade billeder, beskeder og meget mere blandt det flotte udvalg. Du kan også sende det direkte til modtageren.

Stilfulde personlige stjernetegnsplakater

Disse personlige stjernetegnsplakater er utrolig stilfulde, og passer perfekt ind i en moderne stue, såvel som på børne- eller teenageværelset. Vælg mellem alle stjernetegn, og vælg også mellem forskellige flotte designs. Skab evt. en kombination med 2 forskellige plakater som set på billedet. Eller 2 med dig og din partners stjernetegn. Der er masser af muligheder for fede kombinationer! Fås i flere farver, størrelser og designs.

Royal Copenhagen Alfabet kopper

Oplev elegance og kvalitet udvalget af Royal Copenhagen Alfabet porcelænskopper. Perfekt til enhver te- eller kaffeelsker, disse smukt designede kopper tilføjer et strejf af kongelig raffinement til ethvert hjem

Personlige Zippo Lightere

Giv en klassisk og personlig gave med en Zippo lighter med gravering. Vælg mellem mange designs og få den graveret for at gøre den ekstra speciel.
Inkl. gratis gravering

Du er den brik som holder os sammen plakat

Du er den brik som holder os sammen plakaten er en anderledes og personlig plakat med en stor betydning. Giv den til din far, mor, bedsteforældre, kæreste, eller anden person i dit liv, du vil vise hvor meget betyder for dig. Du kan selv personliggøre plakaten med navne og tekst.
10% rabatkode: genialegaver2024

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Personlig holder til hovedtelefoner med gravering

Giv en fed holder til hovedtelefoner som samtidig kan graveres og gøres personlig. En genial gave til teenageværelset eller kontoret.

Billeder med graveret træholder

Giv 13 trykte kvalitets fotos sammen med en flot graveret træholder. En skøn personlig gave som aldrig går af mode.

Personligt forklæde - World’s Greatest Dad

Vis din påskønnelse med et 'World's Greatest Dad' forklæde – perfekt til fars dag eller bare fordi.

Bordflag med gravering

Et personligt bordflag er en klassisk og højtidelig gave. Ideel til mærkedage, fødselsdage eller som en elegant og stilfuld gave generelt.
Inkl. gratis gravering

Forgyldt Nordahl Andersen Dagmarkors armbånd forgyldt

Udtryk din tro med stil med dette forgyldte Dagmarkors armbånd. Det delikate design og den tidløse elegance gør det til en meningsfuld og fashionabel accessory, der kan bæres hver dag.
Inkl. gratis gravering

Morsø kniv i rustfrit stål med gravering

Oplev skarphed kombineret med elegance med Morsø Foresta Santoku kniven. Dette mesterstykke af rustfrit stål er ikke blot et køkkenværktøj, men en fejring af kulinarisk kunst. En exceptionel gave til den passionerede kok.
Inkl. gratis gravering

Smykker med fødselssten

Giv en personlig og betydningsfuld gave med et smykke med fødselssten. Perfekt til at fejre en speciel person eller begivenhed. Vælg mellem alle 12 fødselssten, bogstav, samt om smykket skal være i guld eller sølv.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Håndlavede metalfigurer med fagtema (alle fag)

Giv en unik håndlavet metalfigur med fagtema. Det kan være murer, tømrer, frisør eller stort set hvilket som helst andet fag. Figurerne er super flotte, og oplagt at give som svendegave til den nyuddannede. Kan også fås med gravering. Tjek dem mange forskellige beskæftigelser der er at vælge mellem.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige dørmåtter med tekst og billede

Få lavet en personlige dørmåtte i eget design, som viser hvem der bor på adressen. Udover tekst og navn, kan du designe måtterne med egne billeder, sko, dyr og mange andre ting. Se de mange fede muligheder via linket. Vælg mellem måtter af kokosfibre, gummi og skrabemåtter.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker

Disse personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker er den perfekte personlig gave til hende. Hvad enten det er til din mor, datter eller gode veninde. Se det flotte udvalg af halskæder og andre smykker, og design dem med din egen personlige gravering.

Livets træ med personlig tekst

Dette smukt udførte Livets Træ kan personliggøres med en speciel besked, hvilket gør det til en meningsfuld og unik gave. Et symbol på forbindelse, vækst og familie, det passer perfekt ind i ethvert hjem.

Georg Jensen Øllefant med gravering

Oplev charmen med Øllefanten fra Georg Jensen, et ikonisk dansk design. Dette elegante stykke er en perfekt gave til konfirmanden, studenten, eller som en tidløs dekoration i hjemmet, der bringer et smil frem hos både børn og voksne.
Inkl. gratis gravering

Personlig kortholder i læder med indgravering

Denne elegante læderkortholder er både praktisk og stilfuld. Perfekt til at holde styr på dine kort og sedler. Et sofistikeret tilbehør til den moderne person. Og så kan den personliggøres med indgraveret navn!

Fødselsår ring 1997-2011

Disse fødselsår ringe er utroligt populære blandt unge mennesker, og vi kan godt se hvorfor! De smukke ringe er nemlig ikke kun smykke og trendy, men er også en ring som modtageren kan have resten af livet. De fås i både gulv og sølv farve, fra fødselsår 1997 til 2011. Årets gavehit til unge!
Henter...

Seneste Gaveartikler

Find den perfekte personlige gave

Ofte kan det være svært at finde den helt rette gave til en man holder af, hvis vedkommende ikke har nogen ønsker, eller man gerne vil give en betydningsfuld gave. Her er en personlig gave vejen frem. Med personlige gaver har du mulighed for at vise vedkommende at du kender personens smag, interesser og ønsker – ligegyldigt om det er en personlig gave til din far, mor, søster, bedsteforælder, ven, veninde eller noget helt syvende.

Når man skal give en gave til en man holder af, vil man gerne give den perfekte gave, som man ved at vedkommende vil blive glad for. Men hvad er den perfekte gave og hvordan lykkedes man med at finde den? Med personlige gaver har du mulighed for at forkæle en person med en gave, der viser at du kender vedkommende og ved, hvad personen særlig godt kan lide.

Det kan generelt være svært at finde på noget at give i gave, da flere og flere selv køber det de står og mangler. Det gør det udfordrende at overraske positivt med gaver, ligesom det bliver sværere at finde en god gave år efter år. Derfor har vi fundet nogle personlige gaveideer til dig, der er på jagt efter den perfekte gave.

 

Hvorfor personlige gaver?

Det er et godt spørgsmål. For de flestes vedkommende er det med hensigten om at give en personlig hilsen, der beskriver jeres forhold, som gør det oplagt med personlige gaver. Jo tættere du er på vedkommende, desto større behov har du ofte også for at finde en god gave. Hvis man har kendt hinanden i mange år, bliver det ofte heller ikke nemmere at finde en god gave – nærmere tværtimod.

De fleste har en tendens til at købe, hvad de står og mangler og venter derfor ikke på det bliver jul eller fødselsdag med at ønske sig det. Derfor kan det være svært at finde en gave, som personen virkelig har brug for. Og hvad skal man så finde på? Her er det superoplagt med en gave, der siger noget om vedkommende, der får gaven.

 

En personlig gaveide til enhver anledning

Ligegyldigt hvilken anledning der gør, at du søger efter en personlig gave, kan du finde en gave hos os. Især til de store arrangementer såsom konfirmation, bryllup og barnedåb er personlige gaver et hit, men du finder også masser af inspiration til gaver, der er oplagt til fødselsdag, jul, mors dag og fars dag.

Det er ikke altid, der behøver at være en særlig anledning til at give en gave. Nogle gange kan en følelse af taknemmelighed over en anden person, få en lyst til at give en gave til vedkommende. På den måde er gaven en anerkendelse af personen og en måde at sige ’tak’ på. Til dette formål er personlige gaver, der passer til den situation, som du ønsker at takke eller lovprise vedkommende for, perfekte.

 

En personlig gaveide til alle

Uanset om du leder efter en personlig gave til ham eller hende, er der stor inspiration at finde her på siden. Vi har både gaveideer til kreative personlige gaver og små personlige gaver, hvis budgettet er småt eller du blot er ude efter en lille gave, der kan gives som en anerkendelse af personen. Du kan også finde gaver med indgravering, personlige smykker og sjove personlige gaver, der i den grad kan få jeres smil frem, når vedkommende pakker gaven op.

En personlig gave er altid genialt at give til alle anledninger, fordi den tilføjer et strejf af genkendelighed og mindeværdighed, som for altid vil være en del af jeres fælles historie og som kan give anledning til en masse gode snakke.

 

Til ham

Kender du det, at den person du skal finde en gave til, har alt? Det gør vi. Derfor har vi samlet en masse gode personlige gaveideer – især til manden, der har alt. Ligegyldigt om du leder efter en personlig gave til kæresten, din bror eller en personlig gave til far kan du finde den helt rigtige gave på vores side. Du finder desuden gaver til alle anledninger – lige fra en personlig fars dags gave eller fødselsdagsgave til en personlig gave til konfirmanden eller personlige julegaver.

 

Til hende

Hvis en kvinde du holder af, har fødselsdag, er det meget oplagt med en personlig gave, der kan binde jer tættere sammen og vise det tætte bånd I har til hinanden. Det gælder ligegyldigt om du leder efter en personlig gave til mormor, mor eller datter. De fleste gaver er desuden oplagt som en personlig gave til søster, hvor der er et væld af forskellige ideer til personlige gaver, der kan vise jeres søskende-bånd.

Hvis du leder efter en personlig gave til datter, vil det være oplagt at kigge på de forskellige muligheder for indgravering i smykker eller en personlig plakat, der kan symbolisere jeres forhold. Hvis du sidder på den anden side af bordet og leder efter en personlig gave til mor, kan en kaffekop med navn eller en eller en æske personlige chokolader være et godt valg. Hvis du leder efter en personlig mors dags gave, er det oplagt at finde en gave med skriften: ”Verdens bedste mor”. Dem kan man efterhånden finde en del af på markedet og de vil helt sikkert gøre din mor meget glad.

 

Til børn

Kender du nogen, der lige fået et barn, og leder du derfor efter personlige gaver til nyfødt? Så kan du finde en masse gode personlige gaveideer hos os. Vi har et hav af forskellige gode ideer til gaver til barselsbesøg og barnedåb, som er tilpasset det mindre barn og den glæde barnet kan få af gaven gennem sin opvækst. En personlig gave til baby behøver dog ikke nogen anledning, og du kan derfor også finde mindre gaver, der kan bruges som en lille forkælelse til forældre og barn.

Ligegyldigt formålet og anledningen finder du her på siden masser af inspiration til dit gaveindkøb til børn. Det er meget oplagt med personlige gaver med navn, indgravering gaver eller en personlig halskæde, hvis du leder efter en gave til et barn, men også tøj med personlig skrift eller en personlig plakat er ideelt til formålet.

 

Til kollega

Vil du gerne vise din kollega, at du sætter pris på vedkommende eller har kollegaen ydet en særlig indsats, der kræver en særlig anerkendelse? Så er en personlig gave til din kollega en god gaveidé. Med en personlig gave vil din kollega uden tvivl huske, af hvem og hvorfor vedkommende fik den fine gave. Personlige gaver – hvad enten de er til din kollega eller andre – er en god måde at vise, at du sætter pris på vedkommende og jeres samarbejde.

 

Til brudeparret

Når nogen i familien eller omgangskredsen skal giftes, er det stort. Det er en stor dag for alle – brudeparret som gæster – og alle gør sig umage og finder deres pæneste tøj frem og har deres pudsede laksko på. Det skal derfor også være en helt særlig gave, man giver sådan en dag. Det kan dog godt være svært at finde den helt rette gave, da den skal passe til begge personer. Med en personlig bryllupsgave har du mulighed for at give en rigtig god og mindeværdig gave, der får brudeparret til at tænke tilbage på deres store dag og din tilstedeværelse.  

 

Til veninden

Hvis du skal finde en gave til en veninde, kan du lige så godt all-in og vælge en personlig gave. Med en personlig gave til bedste veninde eller en veninde du holder særligt meget af, giver du vedkommende en gave, der helt sikkert vil gøre et stort indtryk. Det kan både være en personlig nøglering, der får hende til at tænke på dig, hver gang hun tager fat i nøglebundtet, eller en æske med personlig chokolade, hvis din veninde er en ægte chokolade-elsker.

 

Til kæresten

Det kan være svært at finde på noget at give sin kæreste år efter år. Ofte er ens kæreste den person, man har allernærmest i sit liv. Derfor har man ofte også høje krav til den gave man giver, da den skal afspejle kærligheden mellem jer. På samme måde kan det ofte heller ikke undgås, at kæresten har nogle forventninger til det, der bliver givet.

En god gave at give sin kæreste, er en gave, der beskriver jeres kærlighed til hinanden. Derfor er det perfekt at give en personlig gave der viser, at du kender din kæreste godt. Gaven kan symbolisere en form for fællesskab mellem jer og en taknemmelighed for at have en person, man kan dele stort og småt med. Det er store krav til en gave og det kan være svært at finde. Men at sætte dit personlige præg på gaven, gør det ofte noget nemmere at få indfriet ens krav. En perfekt gave til kæreste kan f.eks. være en indgraveret gave eller personlige gaver med billeder, men det kan i virkeligheden være alting, der på en eller anden måde viser vigtigheden af jeres forhold.

 

Til bedsteforældre

Ofte har bedsteforældre ikke særlig høje forventninger, når de får en gave. Derfor vil de i den grad glædes ved personlige gaver fra dig, der viser at du tænker på dem. Hvis du leder en gave, der skal gives til et bedsteforældre-par, er det især oplagt med en gave, der kan hænges op i hjemmet, så de hver dag kan gå og kigge på gaven. Det kan også være oplagt med noget spiseligt – såsom bolsjer eller chokolade – det vil falde i de flestes smag.

Hvis du leder efter en gave til enten din bedstemor eller bedstefar er det vigtigt at se på deres interesser og smag, og tag en vurdering af, hvilke personlige gaver der på baggrund af det vil falde i deres smag.

 

Personlig gaveidé til konfirmanden

For mange unge mennesker der skal konfirmeres, er det en stor dag, som har været i de unges tanker i lang tid – ligesom det er en dag, der bliver gjort meget ud af med fest, gaver og pynt. Og det er jo forståeligt nok. Det er jo dagen, hvor barnet bliver voksen og derved træder ind i de voksnes rækker. Derfor skal der også en helt særlig gave til.

Der er mange gode gaveideer til konfirmationsgaver. Ved at give en personlig gave til konfirmanden er det muligt at give en gave, der taler ind i det unge menneskes interesser og drømme for fremtiden.

 

Personlig gaveide til studenten

Når man bliver student, er der i den grad noget af fejre. Det er en stor dag og der er en kæmpe lettelse at spore hos det unge menneske, der har gennemgået en uddannelse og gennemført den. Nu har alle anstrengelserne båret frugt og det er en anerkendelse værd! Derfor er det også en anledning, der i allerhøjeste grad bliver fejret rundt rundt omkring i løbet af hele sommeren.

Mange har deres venner og familie med, når huen gives på. Her er det en god anledning at overraske den studerende med en gave, der symboliserer den rejse, som vedkommende har været igennem. Det kan også være, at den studerende holder studentergilde, og så kan gaven gives der. Der findes rigtig mange forskellige gaveideer til personlige gaver for studenter, hvilket giver god mening. For mange af de studerende er det en rigtig stor dag at blive færdig med uddannelsen, og derfor er det også en dag, der er værd at fejre med mindeværdige gaver, der kan få dem til at huske tilbage på en god (og ikke mindst hård) tid.

 

Personlige gaver med billeder

Billeder siger mere end 1000 ord, siges det! Derfor er en personlig gave med billeder også en genial gaveidé, hvis du vil overraske en person, du holder af, med en sød og betænksom gave. Med billeder har du mulighed for at samle alle jeres minder og gode stunder i en gave, som du kan være sikker på, vil falde i god jord. Mere personlige gaver findes ikke.

 

Personliggjorte gaver med gravering

Man kan indgravere i alverdens materialer såsom glas, træ, sten og metal, hvilket giver et væld af muligheder for at give personlige gaver – lige som man ønsker. Du kan blandt andet give et indgraveret smykke med et citat, vedkommendes navn eller en mindeværdig dato, men du kan også vælge at indgravere i et glas eller i en metal- eller træfigur, hvis du ønsker det.

 

Sjove personlige gaveideer

Hvis du leder efter en gave til en person du holder af, kan det være hyldende morsomt at finde en gave, der både er personlig og sjov på samme tid. På vores side finder du flere sjove gaveideer. Et af de bedste eksempler på vores side er en karikaturtegning af vedkommende, men der er mange andre gode gaveideer at finde på siden.

 

Personlige gaver med hurtig levering

Ofte kan det være en udfordring at finde den perfekte gave, fordi det skal føles helt rigtigt. Derfor ender det ofte med, at man finder en gave i sidste øjeblik. Her er det afgørende, at webshoppen har hurtig levering, så gaven kan nå frem i tide til festen eller anledningen, hvor den skal gives. Vi bestræber os på at samarbejde med webshops, der kan levere din personlige gave med mindst mulig ventetid, så leveringen ikke risikere at sætte en stopper for dit gavevalg.

 

Gaver til små og store beløb

Ligegyldigt dit budget er det muligt at finde en personlig gave. Det er altså ikke dit budget der skal have betydning for, hvorvidt du har mulighed for at finde den rette gave til den du holder af, og som du gerne vil forkæle. Du kan finde alt fra nøgleringe, der hører til den lille prisklasse, til karikaturtegninger og større skulpturerer i den høje ende af skalaen.

Ofte er beløbet ikke så afgørende, når man køber en personlig gave, fordi tanken bag den personlige gave er at give en gave, der forbinder jer sammen. Af samme grund kan en personlig gave ofte betyde langt mere end en dyr gave, fordi der er nogle helt andre tanker bag den personlige gave. Du behøver derfor ikke gå så højt op i, hvor meget du giver for, når du giver en personlig gave, da det (for de flestes vedkommende) ikke vil have den store betydning for den der modtager gaven.

 

Hvordan ved jeg, hvilken personlig gave jeg skal vælge?

Se… Det er jo et rigtig godt spørgsmål. Det er desværre ikke noget, der er så nemt for os at svare på, og det er der en ganske simpel grund til: fordi den er personlig. Vi kender ikke den person, der skal modtage gaven, ligesom vi heller ikke kender jeres forhold til hinanden. Derfor kan vi ikke vide, hvad der vil gøre vedkommende glad.

Du skal bruge din viden om personen – hvad enten det er en person tæt på dig eller en mere perifer person – til at beslutte, hvad der er den rigtige gave at give. Ofte ligger der en historie bag personlige gaver. Derfor kan det være nødvendigt at knytte en kommentar til gaven, når den gives.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om personlige gaver

En personlig gave er noget, der er nøje udvalgt eller skræddersyet til at afspejle modtagerens personlighed, interesser, eller forhold til giveren. Den kan inkludere tilpassede objekter, såsom indgraverede smykker eller håndlavede genstande. Personlige gaver er specielle, fordi de viser, at giveren har lagt tanke og omsorg i at vælge noget unikt og meningsfuldt. De er ikke kun materielle objekter, men de er også udtryk for kærlighed, påskønnelse, og det særlige bånd mellem giver og modtager.

Den bedste personlige gave, kommer i høj grad an på modtageren, samt dit forhold til denne. Der er derfor ikke én personlig gave, som er den ultimativt bedste til alle.

Du kan med fordel tjekke årets top 50 mest populære personlige gaver her. Her kan du uden tvivl finde den bedste personlige gave, til lige netop ham eller hende, du er på udkig efter gave til.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne