Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Morgengave - betydningsfulde morgengaver til ham & hende

Morgengave – 75+ betydningsfulde morgengaver til ham & hende

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Traditionen med at give morgengave, er en af de bedste bryllupstraditioner vi har i Danmark. Det er en gave som gives morgenen efter brudeparret er blevet gift. Oprindeligt var det sådan, at manden gav en romantisk morgengave til konen. Traditionen har dog udviklet sig, og det er i dag ikke ualmindeligt, at konen også giver en gave til manden, morgenen efter brylluppet.

Yderligere gives der heller ikke længere kun romantiske gaver. Det bliver mere og mere populært for brudeparret, at give både personlige, kreative og anderledes morgengaver til hinanden. Faktisk er der stort set ingen regler for hvad du kan give – men gerne noget, som din nye kone eller mand, bliver glad og overrasket over at modtage.

Uanset om du er den kommende gom eller brud, så skal du have fundet en god gave, at give til din anden halvdel, morgenen efter brylluppet. Heldigvis kan du her få masser af inspiration og ideer til morgengaver til mænd og kvinder. Forhåbentlig kan du blandt gaveideerne finde den perfekte gaveide.

Morgengaven behøver ikke være en stor gave. Særligt hvis du allerede har givet en bryllupsgave til din partner. Det kan sagtens være en sød lille gave, som ikke koster det store. Ofte er de små personlige gaver, bedre en de store. Det at det er en betydningsfuld gave, er meget vigtigere end hvad den koster.

Indholdsfortegnelse over morgengaver

De bedste ideer til morgengaver 2021

Personlig træ-ur med indgraveret navn

Dette træ ur er ikke kun vanvittigt flot i sig selv, det er samtidig en personlig gave. Du kan nemlig få navn graveret i uret på bagsiden. Du kan også få graveret dato eller din egen lille hilsen. En anderledes, personlig og betydningsfuld gaveide.
Fra: 979,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Bryg Din Egen Hjemmelavet Øl Sæt​

Med kittet her, kan han brygge sin egen hjemmelavet øl. På kun 7 dage får han 5 liter lækkert øl, på 5-6,5% alkohol. Gaven her er en super god gaveide til typen der har alt og samtidig elsker øl.
Fra: 289,00 DKK

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
Fra: 189,00 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.
Fra: 200,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

Popcornmaskine Cinema Style

Biograf popcorn er uden tvivl de bedste popcorn! Måske er det også derfor, vi betaler umenneskelige overpriser for dem? Nu kan du lave dine egne lækre cinema style popcorn, ligeså billiget som de almindelige microovns popcorn! Popcornmaskinen er en af de bedste gaveideer til manden der har alt, og samtidig elsker popcorn.
Fra: 499,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
Fra: 159,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

Pain Away Massagepistol

Her får du en utroligt lækker massagepistol, til en rigtig god pris! Massagepistolen giver dybdegående massage i musklerne, og kan bruges både af ung og ældre. Særligt god til de som dyrker sport, og skal restituere musklerne. Samtidig øger den blodcirkulation. FÅ YDERLIGERE 7% RABAT PÅ MASSAGEPISTOLEN MED KODEN: KLIK7
Fra: 499,00 DKK

Personlig XXL Toblerone med navn – 4,5 kg

Kender du en som elsker Toblrerone chokolade? Så kan du her give dem en KÆMPE stor overraskelse! Nemlig en personliggjort XXL Toblerone med navn. Du får hele 4,5 kg chokolade i den gigantiske chokoladebar!
Fra: 890,00 DKK

52 Weeks of Romance Skrabeposter

Med 52 weeks of romance skrabeplakaten, kan dig og din partner skrabe en ny romantisk aktivitet hver eneste uge hele året. Så er der lagt op til et spændende og lidenskabeligt år fuld af kærlighed!
Fra: 99,00 DKK

Snug Rug tæppe med ærmer

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.
Fra: 279,00 DKK

Stort hjerte af roser som aldrig visner

Giv kæresten et kæmpe hjerte af roser som aldrig visner. En romantisk gave som uden tvivl rammer lige i hjertet. Oplagt som valentinsgave.
Fra: 179,00 DKK

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
Fra: 99,00 DKK

Skriv et (kærligheds)brev puslespil

Med dette kærlighedsbrev-puslespil, kan du give din partner eller anden person du holder af, en sød eller romantisk besked. Det kan være alt fra en kærlighederklæring på valentinsdag til din elskede, til at fortælle de kommende bedsteforældre den store nyhed.
Fra: 99,00 DKK

Kærlighedspiller med søde beskeder

Her får du en fint glas med ca. 90 kærlighedspiller du kan give din kæreste. Hver pille indeholder en tom seddel, hvor du kan skrive en lille kærlighedserklæring eller sød ting om din kæreste. Gem pillerne rundt om i huset, hvor din kæreste kan finde dem. En af de søde små gaver, som samtidig er både romantisk og personlig. En unik gaveide din kæreste med garanti vil elske dig for.
Fra: 79,00 DKK

Guld Rose – Ægte Rose Forgyldt Med 24 Karat Guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.
Fra: 399,00 DKK

Dejligt blødt vægttæppe

Her får du verdens hyggeligst tæppe. Tæpper er både tung, blødt og dejlitg varmt. Det perfekte typpe til ham eller hende der elsker en god omgang hygge på sofaen. Vægten på tæppet gør samtidig, det det er dejligt trygt at have på, og giver en rolig og afslappende fornemmelse i kroppen.
Fra: 1.199,00 DKK

Robotstøvsuger – Rovac 1000

En lille smart robotstøvsuger, som på trods af størrelsen både er hurtig og effektiv. Sæt robotstøvsugeren i gang om morgenen, og når du kommer hjem fra arbejde er hjemmet pænt og rent. Robotstøvsugeren navigerer selv rundt om evt. forhindringer, via dens smarte sensor. En vanvittig god pris for en robotstøvsuger!
Fra: 199,00 DKK

Indgraverede te-glas

Er hun bare helt vild med te? Og vil du samtidig gerne give en personlig gave? Så er dette sæt helt perfekt, da du selv kan sætte dit aftryk på glassene med en passende og personlig tekst.
Fra: 159,00 DKK

Fotobog med de bedste billeder

En fotobog er en gave lige fra hjertet og er absolut en af de bedste personlige gaveideer til kvinder, du kan give, da du kan fylde den med de bedste rejseminder, oplevelser og andre skønne ting, som I sammen har oplevet. Det er en fantastisk gave til hende, som hun uden tvivl vil knuselske.
Fra: 79,95 DKK

Saphe One Trafikalarm

Saphe one trafikalarm tilkobles din smartphone, og advarer dig i trafikken. Bl.a. i mod fotovogne, ulykker, stærekasser og andre farer. Med over 650.000 solgte enheder er Saphe One trafikalarmen den meste populære trafikalarm i Danmark. Saphe One trafikalarmen er uden tvivl en af de bedste gaver til manden der har alt, i sær hvis han kører meget i bil. Virker også i udlandet.
Fra: 399,00 DKK

Things I love about you bog

Things I love about you bog er en sød og personlig gave til din partner, da den er fyldt med en masse søde sætninger, om det du bedst kan lide ved personen, og som du selv kan udfylde. Det er en perfekt og rigtig god personlig gave til hende eller ham, som betyder rigtig meget for dig. Ideel som års dags gave. I kan gøre det til en tradition at gå tilbage og læse i den, hvert år på jeres årsdag.
Fra: 89,00 DKK

Chokolade med billede

Vil du gerne give personlige gaver, som du ved er et hit? Det kan du med chokolade med et personligt print. Chokolade smager altid godt, men det smager bare lidt bedre, når det er med et billede, der bringer glæde, smil eller varme følelser. Du kan selv vælge hvilket billede, der skal fremkaldes på chokoladen.
Fra: 199,00 DKK

CHILLit Alu Hængekøje​

CHILLit udendørs hængekøjen har et stel fremstillet af aluminium, og stoffet i slidstærkt cobana stof. Hængekøjen er yderst modstanddygtig og kan stå udenfor i mange år. Den er rustfri og stoffet er vandafvisende. Hængekøjen er designet til at give super god komfort, og har håndsyede hørsting. En perfekt gave til ham eller hende som elsker at slappe af og nyde solen, evt. med en kold drink eller en god bog.
Fra: 2.999,00 DKK

Supergigantisk Bamse

En kæmpestor bamse som er over 2 meter høj! Den er ligesom blød og hyggelig som den er stor. Der er en bamse som skal have sin helt egen plads i sofaen eller sengen, og som kan bruges til alt fra valentinsgave til kæresten til barnedåbsgave til de små.
Fra: 1.449,00 DKK

Royal Copenhagen porcelæn

Royal Copenhagen porcelæn, er noget af det fineste porcelæn du kan få i Danmark. Hvis personen du leder efter gave til samler på Royal Copenhagen, så er noget herfra en oplagt gaveide. Vælg mellem de klassiske tallerkener, krus, skåle og meget mere.
Fra: 129,00 DKK

Den perfekte morgengave – få inspiration her

Hvis du snart skal giftes, og er så heldig at blive din eneste enes mand eller kone, er chancen, at du gerne vil finde den perfekte morgengave til ham/hende. Der er mange forskellige typer du kan give. Både romantiske, personlige og anderledes gaver. Det kan dog også være noget praktisk. Ved du f.eks., at din partner ønsker sig en ny kaffemaskine eller et nyt ur, er det en oplagt at give det.

En god morgengave, er en gave som du med sikkerhed ved, vil gøre din partner glad. Den bedste er en, som samtidig overrasker. Noget som din partner ikke havde set komme, men som de bliver lykkelige over at modtage. Kun du ved hvilken gave som kan skabe den effekt hos din partner. Dog kan vi her på Geniale Gaver hjælpe dig med at få inspiration, ved at vise dig en masse gode ideer til morgengaver.

 

Ideer til morgengave til ham

Er du den kommende kone til manden i dit liv? Vis din gom hvor heldig en fyr han er, og giv den perfekte morgengave til ham. Her får du inspiration til 3 forskellige, men super gode ideer til morgengaver til manden i dit liv.

 • Erotisk poker for par – Spillet er som navnet antyder, et erotisk kortspil for par. Spillet er fyldt med belønninger og sexede udfordringer. Det perfekte spil for de forelskede nygifte, og en ikke mindst en anderledes morgengave til ham, som han med garanti vil elske.
 • Chokolade med billede – Hvis din kommende mand kan lide chokolade, kan du give ham en plade chokolade med trykt billede på. En både anderledes og sjov gave til ham, som samtidig smager godt!
 • Et gavekort til oplevelse – Et gavekort til en oplevelse er en fantastisk gave til mænd. Det kan være alt fra en hotelophold, til et flødebollekursus, til en oplevelse fyldt med adrenalin. En god oplevelsesgave er altid en vinder.

Ideer til morgengave til hende

Som nygifte, vil i naturligvis gerne starte jeres liv som mand og kone ud, på bedste vis. Det kan en god morgengave til hende hjælpe jer med. Her får du 3 forslag til gaveideer til bruden.

 • Morgengave smykke – Et smykke er en klassisk morgengave, og det er der en god grund til. Kvinder elsker nemlig smykker, og det er derfor også en helt fantastisk gave til hende. Giv hende evt. et personligt smykke med gravering, et par flotte øreringe, eller et smykke med hjerte, som symboliserer din kærlighed til hende.
 • Romantisk opgave skrabeplakat – Vis hende, at bare fordi i er gift, stopper romantikken ikke her. En romantisk opgave skrabeplakat, er en plakat med 52 romantiske opgaver. Der er en romantisk opgave til hver uge, i et helt år. Den bedste måde at starte det første år som nygifte, og uden tvivl en helt fantastisk morgengave til hende, som hun kun kan blive glad for.
 • Vægttæppe – Et vægttæppe, er et stort og tung strikket tæppe. Uden sammenligning et af de mest hyggelige sofatæpper i verden, og en gave, som alle kvinder der elsker hygge, vil elske at modtage.

Anderledes morgengaver til ham og hende

Romantiske og personlige gaver til hende såvel som ham, er altid en god ide. Det er dog blevet populært, at give anderledes morgengaver til bruden og gommen. En anderledes gave har ofte et større overraskelsesmoment, da det er en gave, som modtageren ikke regner med at få. Her er 3 af vores favorit gaveideer, når det kommer til anderledes gaver til ham og hende.

 • Polaroid kamera – Polarid kameraer er virkelig blevet in igen, og vi forstår det godt! Det er nemlig super fedt, at kunne tage et billede som fremkaldes med det samme. Det er i teorien en maskine som producerer gode minder på stedet. Lyder det som en god morgengave? Det tror jeg nok!
 • Kaffemaskine eller espressomaskine – Alle ønsker sig en god kaffemaskine. Måske har i allerede snakket om, at i ønsker jer den der gode kaffemaskine fra Elgiganten. Opfyld din nye kone eller mands ønske, og giv en kaffemaskine eller espressomaskine i gave til hende/ham.
 • Chokoladefontæne – En chokoladefontæne er en af de bedste ideer til anderledes morgengaver vi har fundet frem. Det er nemlig både hyggeligt og romantisk at sidde med din elskede, og give hinanden chokoladeovertrukket jordbær og andre lækkerier.

Personlige morgengaver til gommen og bruden

En personlig morgengave, er den perfekte måde at vise din kærlighed på, og hvor meget din nye mand eller hustru betyder for dig. Der er bare noget helt specielt ved personlige gaver – og særligt hvis de kommer fra dem vi elsker allermest. Derfor er en personlig gave til ham eller hende, også en af de bedste du kan give morgenen efter jeres bryllup. Her får du 3 gode ideer:

 • Personlig stjernehimmel plakat – Giv en plakat med stjernebilledet, som det så ud på jeres bryllupsdag, samt dato og en lille hilsen nedenunder. Måske den bedste personlige morgengave der findes!
 • Fotobog med billeder – En fotobog er en af de mest personlige gaver du kan give. En bog som viser billeder af jer sammen, fyldt med gode minder og oplevelser. Forestil dig at sidde morgenen efter jeres bryllupsdag, og kigge igennem bogen sammen som nygifte. En fantastisk start på livet som nygifte.
 • Georg Jensen Damask håndklæder med navn – Georg Jensen Damask har nogle helt fantastiske håndklæder, som du samtidig kan du få syet navn i. Få syet navnet på din nye mand eller kone i en af de lækre kvalitetshåndklæder, og give det i gave morgenen efter i er blevet gift.

Den bedste morgengave til manden der har alt

Er din mand typen som har alt? Så er det lidt sværere at finde gave til ham – men bare rolig – du kan sagtens finde den perfekte morgengave til manden der har alt. Kig blot blandt de mange gaveideer vi har samlet på siden her. Der skal nok være mindst et par stykker i blandt, som selv manden der har alt, vil elske at modtage i gave. Skal vi have kogt gaveideerne lidt ned, får du 3 af vores yndlingsgaver til manden der har alt her:

 • Personlig brewbarrel – En brewbarrel er et ølbryggersæt, hvor du kan lave din helt egen øl på en uge. Du kan samtidig få tønden med et personligt billede på. 5 liter hjemmelavet øl med personlig mærkat – en genial gave til ham der har alt.
 • Strømper med eget foto – Vidste du, at du kan få strømper med eget foto på? Det er en rigtig sjov gaveide, som samtidig er personlig. Selv om han har alt, har han garanteret ikke et par sokker med billeder af dig på. Endnu i hvert fald.
 • Kortholder med gravering – En kortholder med gravering er noget de færreste mænd har. Har din kommende mand ikke en i forvejen, er det en fremragende gaveide. En både praktisk og personlig morgengave til gommen.

Du kan få mere gaveinspiration til gaver til manden der har alt her.

  

Boudoir billeder – en populær gave til gommen

Boudoir billeder er en populær morgengave til mænd. Men hvad er boudoir billeder? Boudoir billeder er smukke, sensuelle og frække billeder, som kvinden får taget i frækt, men elegant, undertøj. De bliver ofte taget hos en professionel fotograf, som også får fremkaldt billederne. Billederne bliver taget uden mandens viden, så når han modtager dem i morgengave, bliver ekstra overrasket.

Boudoirbilleder kan tages i mange forskellige stilarter, og du bestemmer selv, hvor let påklædt du vil være. Samtidig skal du vælge, hvor mange billeder du vil give din mand i gave. Skal det være et enkelt stort billede eller en fotobog med flere? Det er også populært at få lavet en kalender, så der er 12 billeder – en til hver måned i året.

Uanset hvilken stilart du ønsker at få lavet billederne i, og hvor mange du giver ham, vil han helt sikker elske at modtage dem i morgengave. Og han vil helt sikkert også blive glædeligt overrasket! Ønsker du at give en anderledes gave til ham morgenen efter jeres bryllup, er boudoir billeder bestemt noget du bør overveje.

 

Sølvbryllup, kobberbryllup og guldbryllup

Er det kun nygifte som giver morgengaver til hinanden? Nej – du kan sagtens give en gave om morgenen i kobberbryllupsgave, sølvbryllupsgave eller guldbryllupsgave. Til de store bryllupsdage giver du helt sikkert din mand eller kone en gave alligevel, så hvorfor ikke give den om morgenen i sengen?

Nogle giver morgengaver hver år på deres bryllupsdag. Det behøver dermed ikke kun være på de runde bryllupsdage. Morgengaver er en smuk bryllupstradition, så hvorfor ikke give en gave om morgenen til din partner, hvert år på jeres bryllupsdag? Alle elsker gaver, og de glæder både dem som giver dem, og dem som modtager dem. Derfor bør vi gribe en hver chance, der er for at give gaver til vores kære.

 

Hvornår giver man morgengave?

Morgengaven gives tradition tro morgenen efter brylluppet. Ofte gives den som noget af det første, når i vågner som nygifte efter brylluppet, og i stadig er i sengen. Det er dog ikke kun dagen efter selve bryllupsdagen, at der gives morgengave. I dag giver mange bryllupsdagsgaver til deres mand og kone, hvert år om morgenen.

 

Morgengave pris – hvad skal den koste?

Der er ikke nogen ramme for, hvor meget en morgengave skal koste. En lille personlig gave til 100 kr., kan være ligeså god som en espressomaskine til flere tusinde kroner. Giv det du føler dig bedst tilpas med, og lad være med at tænke på budgettet.

Denne artikel er anmeldt af Mai Kastrup (5/5)
5/5