Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Morgengave - betydningsfulde morgengaver til ham & hende

Morgengave – 75+ betydningsfulde morgengaver til ham & hende

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Traditionen med at give morgengave, er en af de bedste bryllupstraditioner vi har i Danmark. Det er en gave som gives morgenen efter brudeparret er blevet gift. Oprindeligt var det sådan, at manden gav en romantisk morgengave til konen. Traditionen har dog udviklet sig, og det er i dag ikke ualmindeligt, at konen også giver en gave til manden, morgenen efter brylluppet.

Yderligere gives der heller ikke længere kun romantiske gaver. Det bliver mere og mere populært for brudeparret, at give både personlige, kreative og anderledes morgengaver til hinanden. Faktisk er der stort set ingen regler for hvad du kan give – men gerne noget, som din nye kone eller mand, bliver glad og overrasket over at modtage.

De bedste ideer til morgengaver 2024

Til

Metalfigurer med bryllups- og kærlighedstema

Giv håndlavet metalfigur med bryllups- og kærlighedstema. En anderledes, unik og super personlig gave, som du kan give i bryllupsgave, som gave til din kæreste, kone, mand, eller hvem du ellers mener fortjener end sådan fantastisk kærligheds dekoration til hjemmet.

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Personlige smykker med gravering

Få lavet et personligt smykke med gravering, med et minde i. Det kan være et fingeraftryk, en besked, dit barns tegning eller noget helt fjerde - du bestemmer! En fantastisk personlig gave som enhver vil ELSKE at modtage.

NapPillow hovedpude

Sov godt med Nappillow, den perfekte hovedpude. Designet til optimal støtte og komfort, reducerer den nakkesmerter og forbedrer søvnkvaliteten. Lavet af hypoallergeniske materialer, der sikrer en sund og afslappende søvn. Ideel for alle, der værdsætter en god nattesøvn.

Eksklusivt silkesengetøj, dyner og puder

Eksklusivt silkesengetøj, dyner og puder, der sikrer luksus og komfort. Oplev silkens naturlige fordele med produkter, der både er smukke og funktionelle, perfekte til en elegant gave.

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en personlig gave med dette kreative krus! Du kan tilpasse kruset med modtagerens navn og vælge en humoristisk bedømmelse, der beskriver deres karakter eller vaner. Ideel til kaffe- eller teelskere, der værdsætter en sjov start på dagen.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Second hand designertasker

Preloved giver dig mulighed for at købe second hand designertasker fra designerbrands som Prada, Louis Vuitton, Gucci, Chanel, og mange flere. En gave som er både eksklusiv og miljøvenlig på samme tid. Ægtehedscertifikat medfølger.

Personligt armbånd til mænd med gravering

Elegante og maskuline armbånd med gravering, perfekt til den stilbevidste mand. Disse armbånd kan personliggøres med en unik gravering. Vælg mellem sølvarmbånd, guld, læder m.m.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige kortholdere med gravering

En stilfuld og praktisk kortholder er den perfekte gave til den moderne person. Med mulighed for personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Halskæder til mænd fra Northern Legacy

Giv en flot halskæde fra Northern Legacy i gave til ham! Vælg mellem flotte udgaver med bl.a. kompas og nordisk mytologi. Se det fulde udvalg via linket.

Stilfulde herreure til spotpriser

Stilfulde og moderne herreure til spotpriser. En praktisk og elegant gave til enhver mand. Se det flotte udvalg.

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

100 Dates Bucket List Skrabetavle

Denne skrabetavle giver jeg hele 100 ideer til sjove, romantiske og spændende dates du kan tage på med din partner. Efterhånden som i prøver de romantiske aktiviteter, vil i få skrabet hele plakaten med alle 100 felter. Den både anderledes og super romantisk gave som i begge uden tvivl vil nyde rigtig godt af i lang tid.

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Premium stendiffusere til æteriske olier

Elegante stendiffusere til æteriske olier, der skaber en afslappende atmosfære. Se de flotte udvalg af designs, der passer til enhver indretning. Fås i mange farver.

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2024

Second hand iPhones og iPads m. 2 års garanti

Kvalitetssikrede brugte iPhones og iPads til overkommelige priser. PreLovedElectronics tilbyder en bred vifte af modeller, alle grundigt testet og klar til brug. Kommer med 2 års garanti

Hoptimist med gravering

Spred glæde og optimisme med en sød Hoptimist figur. Disse livlige og farverige figurer er sikre på at bringe et smil på alles læber. Vælg mellem forskellige temaer som studenter, bryllup m.m.
Inkl. gratis gravering

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Bogstav Halskæde 18K Guldbelagt

Giv en 18K guldbelagt bogstav halskæde i gave til en heldig pige eller kvinde. Halskæden er i et enkelt, stilfuldt og tidsløst design, så det er en gave, der kan bruges hele livet. Der kan naturligvis vælges mellem alle bogstaver.

Personlig chokolade til den du elsker

At give chokolade til vores elskede er en klassisk gave, men personlig chokolade er en kærlighedserklæring, der ikke kan tages fejl af. Her får du nemlig det bedste fra 2 verdener; chokolade og betænksomhed = kærlighed. Vælg mellem personlig chokolade billeder, beskeder og meget mere blandt det flotte udvalg. Du kan også sende det direkte til modtageren.

Royal Copenhagen Alfabet kopper

Oplev elegance og kvalitet udvalget af Royal Copenhagen Alfabet porcelænskopper. Perfekt til enhver te- eller kaffeelsker, disse smukt designede kopper tilføjer et strejf af kongelig raffinement til ethvert hjem

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Personlige Zippo Lightere

Giv en klassisk og personlig gave med en Zippo lighter med gravering. Vælg mellem mange designs og få den graveret for at gøre den ekstra speciel.
Inkl. gratis gravering

Du er den brik som holder os sammen plakat

Du er den brik som holder os sammen plakaten er en anderledes og personlig plakat med en stor betydning. Giv den til din far, mor, bedsteforældre, kæreste, eller anden person i dit liv, du vil vise hvor meget betyder for dig. Du kan selv personliggøre plakaten med navne og tekst.
10% rabatkode: genialegaver2024

Billeder med graveret træholder

Giv 13 trykte kvalitets fotos sammen med en flot graveret træholder. En skøn personlig gave som aldrig går af mode.

Bordflag med gravering

Et personligt bordflag er en klassisk og højtidelig gave. Ideel til mærkedage, fødselsdage eller som en elegant og stilfuld gave generelt.
Inkl. gratis gravering

Forgyldt Nordahl Andersen Dagmarkors armbånd forgyldt

Udtryk din tro med stil med dette forgyldte Dagmarkors armbånd. Det delikate design og den tidløse elegance gør det til en meningsfuld og fashionabel accessory, der kan bæres hver dag.
Inkl. gratis gravering

En personlig bog

Den personlige bog med kærlighedsbilletter, er uden tvivl en af de bedste personlige gaver til ham eller hende. Du kan personliggøre bogen ved at indsætte hilsner, overskrifter, billeder og en slutning. Denne gaveide er både unik, betænksom og personlig. En af de gode personlige gaver til kæresten, som han helt sikkert vil elske, og i kan have som et minde resten af livet.

Smykker med fødselssten

Giv en personlig og betydningsfuld gave med et smykke med fødselssten. Perfekt til at fejre en speciel person eller begivenhed. Vælg mellem alle 12 fødselssten, bogstav, samt om smykket skal være i guld eller sølv.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Morgenmad på Sengen Sæt

Overrask en særlig person med en luksuriøs morgenmad på sengen. Dette komplette sæt inkluderer alt, hvad du behøver for at servere en perfekt morgenmad med stil og kærlighed. En omsorgsfuld og charmerende gave, der gør morgenerne ekstra specielle.

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige dørmåtter med tekst og billede

Få lavet en personlige dørmåtte i eget design, som viser hvem der bor på adressen. Udover tekst og navn, kan du designe måtterne med egne billeder, sko, dyr og mange andre ting. Se de mange fede muligheder via linket. Vælg mellem måtter af kokosfibre, gummi og skrabemåtter.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker

Disse personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker er den perfekte personlig gave til hende. Hvad enten det er til din mor, datter eller gode veninde. Se det flotte udvalg af halskæder og andre smykker, og design dem med din egen personlige gravering.

Et gavekort til en valgfri oplevelse

Giv eller send et gavekort til en oplevelse. Vælg et gavekort til en bestemt oplevelse, eller vælg et gavekort, som modtageren frit kan benytte, på lige præcis den oplevelse de ønsker. Det kan være alt fra et lækkert spaophold, til en ølsmagning, til en tur i en luftballon.

Livets træ med personlig tekst

Dette smukt udførte Livets Træ kan personliggøres med en speciel besked, hvilket gør det til en meningsfuld og unik gave. Et symbol på forbindelse, vækst og familie, det passer perfekt ind i ethvert hjem.

Personlig kortholder i læder med indgravering

Denne elegante læderkortholder er både praktisk og stilfuld. Perfekt til at holde styr på dine kort og sedler. Et sofistikeret tilbehør til den moderne person. Og så kan den personliggøres med indgraveret navn!

Tidy Sock Drawer (str. 40-45)

Giv orden i strømpeskuffen med Tidy Sock Drawer. Denne boks indeholder 15 par farverige strømper i størrelse 40-45, alle med deres egen plads. Bland og match som du vil, og sig farvel til strømperod. En perfekt gave til den, der elsker farver og orden i hverdagen.

Smykker by Stine Winther

Smykker by Stine Winther tilbyder er smukt udvalg af must-have smykker som er både klassiske og minimalistiske, samtidig med at de er trendy og skaber blikfang. Samtidig fås de til en fantastisk pris. Se det imponerende udvalg.

Guld Rose - Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.
Henter...

Den perfekte morgengave – få inspiration her

Hvis du snart skal giftes, og er så heldig at blive din eneste enes mand eller kone, er chancen, at du gerne vil finde den perfekte morgengave til ham/hende. Der er mange forskellige typer du kan give. Både romantiske, personlige og anderledes gaver. Det kan dog også være noget praktisk. Ved du f.eks., at din partner ønsker sig en ny kaffemaskine eller et nyt ur, er det en oplagt at give det.

En god morgengave, er en gave som du med sikkerhed ved, vil gøre din partner glad. Den bedste er en, som samtidig overrasker. Noget som din partner ikke havde set komme, men som de bliver lykkelige over at modtage. Kun du ved hvilken gave som kan skabe den effekt hos din partner. Dog kan vi her på Geniale Gaver hjælpe dig med at få inspiration, ved at vise dig en masse gode ideer til morgengaver.

Kom også meget gerne igen, bår du skal have fundet bryllupsdagsgave til næste år, når i har jeres første bryllupsdag.

 

Årets bedste morgengaver

Uanset om du er den kommende gom eller brud, så skal du have fundet en god gave, at give til din anden halvdel, morgenen efter brylluppet. Heldigvis kan du her få masser af inspiration og ideer til morgengaver til mænd og kvinder. Forhåbentlig kan du blandt gaveideerne finde den perfekte gaveide.

Morgengaven behøver ikke være en stor gave. Særligt hvis du allerede har givet en bryllupsgave til din partner. Det kan sagtens være en sød lille gave, som ikke koster det store. Ofte er de små personlige gaver, bedre en de store. Det at det er en betydningsfuld gave, er meget vigtigere end hvad den koster.

 

Ideer til morgengave til ham

Er du den kommende kone til manden i dit liv? Vis din gom hvor heldig en fyr han er, og giv den perfekte morgengave til ham. Her får du inspiration til 3 forskellige, men super gode ideer til morgengaver til manden i dit liv.

 • Erotisk poker for par – Spillet er som navnet antyder, et erotisk kortspil for par. Spillet er fyldt med belønninger og sexede udfordringer. Det perfekte spil for de forelskede nygifte, og en ikke mindst en anderledes morgengave til ham, som han med garanti vil elske.
 • Chokolade med billede – Hvis din kommende mand kan lide chokolade, kan du give ham en plade chokolade med trykt billede på. En både anderledes og sjov gave til ham, som samtidig smager godt!
 • Et gavekort til oplevelse – En oplevelsesgave til ham, er en fantastisk gave til mænd. Det kan være alt fra en hotel- eller spaophold, til et flødebollekursus, til en oplevelse fyldt med adrenalin. En god oplevelsesgave er altid en vinder.

Ideer til morgengave til hende

Som nygifte, vil i naturligvis gerne starte jeres liv som mand og kone ud, på bedste vis. Det kan en god morgengave til hende hjælpe jer med. Her får du 3 forslag til gaveideer til bruden.

 • Morgengave smykke – Et smykke er en klassisk morgengave, og det er der en god grund til. Kvinder elsker nemlig smykker, og det er derfor også en helt fantastisk gave til konen. Giv hende evt. et personligt smykke med gravering, et par flotte øreringe, eller et smykke med hjerte, som symboliserer din kærlighed til hende.
 • Romantisk opgave skrabeplakat – Vis hende, at bare fordi i er gift, stopper romantikken ikke her. En romantisk opgave skrabeplakat, er en plakat med 52 romantiske opgaver. Der er en romantisk opgave til hver uge, i et helt år. Den bedste måde at starte det første år som nygifte, og uden tvivl en helt fantastisk morgengave til hende, som hun kun kan blive glad for.
 • Vægttæppe – Et vægttæppe, er et stort og tung strikket tæppe. Uden sammenligning et af de mest hyggelige sofatæpper i verden, og en gave, som alle kvinder der elsker hygge, vil elske at modtage.

Anderledes morgengaver til ham og hende

Romantiske og personlige gaver til hende såvel som ham, er altid en god ide. Det er dog blevet populært, at give anderledes morgengaver til bruden og gommen. En anderledes gave har ofte et større overraskelsesmoment, da det er en gave, som modtageren ikke regner med at få. Her er 3 af vores favorit gaveideer, når det kommer til anderledes gaver til ham og hende.

 • Polaroid kamera – Polarid kameraer er virkelig blevet in igen, og vi forstår det godt! Det er nemlig super fedt, at kunne tage et billede som fremkaldes med det samme. Det er i teorien en maskine som producerer gode minder på stedet. Lyder det som en god morgengave? Det tror jeg nok!
 • Kaffemaskine eller espressomaskine – Alle ønsker sig en god kaffemaskine. Måske har i allerede snakket om, at i ønsker jer den der gode kaffemaskine fra Elgiganten. Opfyld din nye kone eller mands ønske, og giv en kaffemaskine eller espressomaskine i gave til hende/ham.
 • Chokoladefontæne – En chokoladefontæne er en af de bedste ideer til anderledes morgengaver vi har fundet frem. Det er nemlig både hyggeligt og romantisk at sidde med din elskede, og give hinanden chokoladeovertrukket jordbær og andre lækkerier.

Personlige morgengaver til gommen og bruden

En personlig morgengave, er den perfekte måde at vise din kærlighed på, og hvor meget din nye mand eller hustru betyder for dig. Der er bare noget helt specielt ved personlige gaver – og særligt hvis de kommer fra dem vi elsker allermest. Derfor er en personlig gave til ham eller hende, også en af de bedste du kan give morgenen efter jeres bryllup. Her får du 3 gode ideer:

 • Personlig stjernehimmel plakat – Giv en plakat med stjernebilledet, som det så ud på jeres bryllupsdag, samt dato og en lille hilsen nedenunder. Måske den bedste personlige morgengave der findes!
 • Fotobog med billederFotogaver er nogle af de mest personlige gaver du kan give. En bog som viser billeder af jer sammen, fyldt med gode minder og oplevelser. Forestil dig at sidde morgenen efter jeres bryllupsdag, og kigge igennem bogen sammen som nygifte. En fantastisk start på livet som nygifte.
 • Georg Jensen Damask håndklæder med navn – Georg Jensen Damask har nogle helt fantastiske håndklæder, som du samtidig kan du få syet navn i. Få syet navnet på din nye mand eller kone i en af de lækre kvalitetshåndklæder, og give det i gave morgenen efter i er blevet gift.

Den bedste morgengave til manden der har alt

Er din mand typen som har alt? Så er det lidt sværere at finde gave til ham – men bare rolig – du kan sagtens finde den perfekte morgengave til manden der har alt. Kig blot blandt de mange gaveideer vi har samlet på siden her. Der skal nok være mindst et par stykker i blandt, som selv manden der har alt, vil elske at modtage i gave. Skal vi have kogt gaveideerne lidt ned, får du 3 af vores yndlingsgaver til manden der har alt her:

 • Personlig brewbarrel – En brewbarrel er et ølbryggersæt, hvor du kan lave din helt egen øl på en uge. Du kan samtidig få tønden med et personligt billede på. 5 liter hjemmelavet øl med personlig mærkat – en genial gave til ham der har alt.
 • Strømper med eget foto – Vidste du, at du kan få strømper med eget foto på? Det er en rigtig sjov gaveide, som samtidig er personlig. Selv om han har alt, har han garanteret ikke et par sokker med billeder af dig på. Endnu i hvert fald.
 • Kortholder med gravering – En kortholder med gravering er noget de færreste mænd har. Har din kommende mand ikke en i forvejen, er det en fremragende gaveide. En både praktisk og personlig morgengave til gommen.
   

Du kan få mere gaveinspiration til gaver til manden der har alt her.

    

Boudoir billeder – en populær gave til gommen

Boudoir billeder er en populær morgengave til mænd. Men hvad er boudoir billeder? Boudoir billeder er smukke, sensuelle og frække billeder, som kvinden får taget i frækt, men elegant, undertøj. De bliver ofte taget hos en professionel fotograf, som også får fremkaldt billederne. Billederne bliver taget uden mandens viden, så når han modtager dem i morgengave, bliver ekstra overrasket.

Boudoirbilleder kan tages i mange forskellige stilarter, og du bestemmer selv, hvor let påklædt du vil være. Samtidig skal du vælge, hvor mange billeder du vil give din mand i gave. Skal det være et enkelt stort billede eller en fotobog med flere? Det er også populært at få lavet en kalender, så der er 12 billeder – en til hver måned i året.

Uanset hvilken stilart du ønsker at få lavet billederne i, og hvor mange du giver ham, vil han helt sikker elske at modtage dem i morgengave. Og han vil helt sikkert også blive glædeligt overrasket! Ønsker du at give en anderledes gave til ham morgenen efter jeres bryllup, er boudoir billeder bestemt noget du bør overveje.

 

Sølvbryllup, kobberbryllup og guldbryllup

Er det kun nygifte som giver morgengaver til hinanden? Nej – du kan sagtens give en gave om morgenen i kobberbryllupsgave, sølvbryllupsgave eller guldbryllupsgave. Til de store bryllupsdage giver du helt sikkert din mand eller kone en gave alligevel, så hvorfor ikke give den om morgenen i sengen?

Nogle giver morgengaver hver år på deres bryllupsdag. Det behøver dermed ikke kun være på de runde bryllupsdage. Morgengaver er en smuk bryllupstradition, så hvorfor ikke give en gave om morgenen til din partner, hvert år på jeres bryllupsdag? Alle elsker gaver, og de glæder både dem som giver dem, og dem som modtager dem. Derfor bør vi gribe en hver chance, der er for at give gaver til vores kære.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om morgengaver

Mange kvinder vælger at give deres mænd boudoirbilleder i morgengave. Andre gode morgengaver til manden er:

 • Maleri eller karikaturtegning af jer
 • Morgenkåbe
 • En personlig bog
 • Par-spil
 • Ny barbermaskine/barbergrej
 • Romantiske gaver
 • Oplevelsesgaver
 • Chokoladefontæne
 • Massagesæt eller massagepistol
 • Polaroid kamera

Morgengaven gives tradition tro morgenen efter brylluppet. Ofte gives den som noget af det første, når i vågner som nygifte efter brylluppet, og i stadig er i sengen. Det er dog ikke kun dagen efter selve bryllupsdagen, at der gives morgengave. I dag giver mange bryllupsdagsgaver til deres mand og kone, hvert år om morgenen.

 

Der er ikke nogen ramme for, hvor meget en morgengave skal koste. En lille personlig gave til 100 kr., kan være ligeså god som en espressomaskine til flere tusinde kroner. Giv det du føler dig bedst tilpas med, og lad være med at tænke på budgettet.

Denne artikel er anmeldt af Mai Kastrup (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne