Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Personlige smykker - populære personlige smykker

Personlige smykker 2024 – 15 populære personlige smykker

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du på jagt efter en personlig gave? Eller bare et flot smykke, som samtidig også er personligt? Når et smykke er personligt, giver det meget mere mening at bære – og lysten til det er også meget større.

Det kan måske være, der er sket en stor begivenhed i din eller en andens liv? Der kan være mange grunde til at gå efter personlige smykker – og uanset din grund, er du velkommen til at dykke ned i vores fantastiske og inspirerende liste med personlige smykker.

Så uanset om du leder efter en gave til kæresten, en julegave til hende eller måske en venindegave, er vi helt sikre på, at du finder den her hos os. Vi har været kreative og fundet det bedste frem, så du kan overraske og forkæle på bedste vis.

Rigtig god fornøjelse med at finde det bedste og flotteste smykke!

Årets bedste personlige smykker 2024 ​

Personlige smykker med gravering

Få lavet et personligt smykke med gravering, med et minde i. Det kan være et fingeraftryk, en besked, dit barns tegning eller noget helt fjerde - du bestemmer! En fantastisk personlig gave som enhver vil ELSKE at modtage.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Personligt armbånd til mænd med gravering

Elegante og maskuline armbånd med gravering, perfekt til den stilbevidste mand. Disse armbånd kan personliggøres med en unik gravering. Vælg mellem sølvarmbånd, guld, læder m.m.
Inkl. gratis gravering

Bogstav Halskæde 18K Guldbelagt

Giv en 18K guldbelagt bogstav halskæde i gave til en heldig pige eller kvinde. Halskæden er i et enkelt, stilfuldt og tidsløst design, så det er en gave, der kan bruges hele livet. Der kan naturligvis vælges mellem alle bogstaver.

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Forgyldt Nordahl Andersen Dagmarkors armbånd forgyldt

Udtryk din tro med stil med dette forgyldte Dagmarkors armbånd. Det delikate design og den tidløse elegance gør det til en meningsfuld og fashionabel accessory, der kan bæres hver dag.
Inkl. gratis gravering

Smykker med fødselssten

Giv en personlig og betydningsfuld gave med et smykke med fødselssten. Perfekt til at fejre en speciel person eller begivenhed. Vælg mellem alle 12 fødselssten, bogstav, samt om smykket skal være i guld eller sølv.

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker

Disse personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker er den perfekte personlig gave til hende. Hvad enten det er til din mor, datter eller gode veninde. Se det flotte udvalg af halskæder og andre smykker, og design dem med din egen personlige gravering.

Fødselsår ring 1997-2011

Disse fødselsår ringe er utroligt populære blandt unge mennesker, og vi kan godt se hvorfor! De smukke ringe er nemlig ikke kun smykke og trendy, men er også en ring som modtageren kan have resten af livet. De fås i både gulv og sølv farve, fra fødselsår 1997 til 2011. Årets gavehit til unge!

Nordahl Andersen Dagmarkors vedhæng forgyldt inkl. kæde

Bær et stykke historie med dette forgyldte Dagmarkors. Dette kors kombinerer dyb symbolik med udsøgt håndværk, en meningsfuld gave, der vil blive værdsat i generationer.
Inkl. gratis gravering

Personlige ure til mænd og kvinder

Få lavet et personligt ur til en du holder af! Det kan være med et billede af modtagerens børn, modtageren selv, et kæledyr eller noget helt fjerde! Du designer selv uret med tekst og billede. Vælg mellem pæne ure til mænd, til kvinder samt sportsure. Vælg også mellem forskellige remme.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Personlig sølvhalskæde med navneplade

Der er kun en ting som kvinder elsker mere end smykker, og det er personlige smykker! Giv en smuk sølvhalskæde med modtagerens navn, en dato, eller lille hilsen - det er op til dig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Smykker med fingeraftryk

Her har du mulighed for at give et personligt smykke med eget fingeraftryk graveret. Det ultimative personlige smykke til en du holder af! Vælg mellem forskellige vedhæng, halskæder ringe m.m. Kan fås i både sølv, guld, hvid guld, rosa guld og endda med diamanter.

Stjernetegns Halskæder Fra Pilgrim​

Stjernetegnssmykker er en fantastisk personlig gave, at give til en du holder af. Disse guld og sølv stjernetegns halskæder fra Pilgrim kommer i flere forskellige designs. Samtidig kan de selvfølgelig fås med hvert enkelt stjernetegn. Om det er tyren, jomfruen, krebsen eller et af de andre. En af de gode personlige gaver til hende, som hun kan have hele livet, og uden tvivl vil elske.

Hjerte smykker med betydning

Hjertet er et fantastisk symbol, som kan stå for mange ting. Derfor er hjerte smykker ofte givet symbolsk, og med en betydning. Giv det til din partner, familiemedlem eller en god veninde. En gave som enhver vil elske at modtage. Se de mange flotte hjerte smykker der er at vælge i mellem.

Smykker med poteaftryk

Et smykke med poteaftryk af modtagerens kæledyr, er en personlig gave med betydning, ud over det sædvanlige! På smykket kan du få indgraveret hundens unikke poteaftryk. En oplagt gave til hende som elsker sin hund mere end noget andet. Se de mange spændendne smykker med poteaftryk der er at vælge mellem.

Charm til læderarmbånd

Vil du gerne give hende noget særligt? Så glæd hende med et læderarmbånd med et charm i sølv eller guld med hendes stjernetegn. Vedhænget passer til et Christina Jewelry læderarmbånd og er en flot og meget elegant gave at give hende.

Halskæde med stjernetegn

På jagt efter personlige gaver til veninden? Vis hvor glad du er for hende, og hvor meget hun betyder for dig med en sød guld- eller sølvbelagt halskæde med hendes stjernetegn. Den bliver fint pakket ind i en smykkeæske og er en perfekt venindegave, fødselsdagsgave eller julegave.

Vedhæng med billede eller navn

Leder du efter personlige gaver med navn eller billeder til kæresten, veninden eller måske din mor, kan du glæde hende med et personligt vedhæng med et billede af jer to eller en sød gravering. Køb den sammen med en kæde, der passer til og giv hende en flot og rigtig sød gave, som hun kan bruge med det samme.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Pandora vedhæng med stjernetegn

Har hun et Pandora armbånd eller halskæde? Så giv hende et charm med hendes stjernetegn, da det både er en flot og en god personlig gave til hende. Vedhængene er af Sterling sølv og er perfekt til hende, som elsker at gå med smykker.

Vedhæng med bogstaver ​

Smykker er altid et hit som gave til kvinder. Med en halskæde med et eller flere vedhæng med bogstaver kan du gøre smykket og gaven til hende endnu mere personlig og til noget helt særligt. Du kan lave alt lige fra en personlig gave med navn til bare at nøjes med forbogstavet på hendes eller måske jeres begges navne.

Smukke kærligheds smykker

Smykker som gave er altid et hit. Her kan du få de smukkeste halskæder, charms og ørestikker med hjerter, som symboliserer din kærlighed til hende. Der er både sølv- og guldsmykker i mange størrelser og former.

Smykke med stjernetegn ​

Et smykke er altid en personlig gave at give, men med et stjernetegnssmykke bliver det endnu mere personligt. Selvom hun måske har mange smykker i forvejen, vil dette med garanti bringe glæde, fordi det viser, at du kender hende godt eller har sat dig ind i, hvad hun godt kan lide.

Smykker med navn

Et smykke med navn er en både klassisk, sikker og meget personlig gave, som du kan give til hende, der godt kan lide at gå med smykker, som alle andre ikke nødvendigvis har. Smykkerne her er meget elegante og fås i 8 kt. guld og sterlingsølv.

Hvad er et personligt smykke?

Et personligt smykke er et smykke, som fortæller noget om, hvem du er eller modtageren er. Det kan vises eller fortælles med et initial, et symbol, et vedhæng eller endda et citat. Men det er et smykke, som bidrager til fortællingen om den, der bærer det. Det er måske i virkeligheden også derfor, at personlige smykker er blevet så populære i dag.

For vi vil alle gerne skille os ud og være unikke – i hvert fald i nogen grad. Det passer personlige smykker rigtig godt ind i, fordi det netop giver os mulighed for på en unik måde at fortælle mere om, hvem vi er.

Et personligt smykke kan se ud på mange måder og være:

 • En halskæde
 • En ring
 • Et armbånd
 • Et vedhæng
 • Øreringe

Om det så er med tekst, symboler eller noget helt tredje afhænger af, hvem vedkommende er, eller hvad du har af kreative ideer. Uanset, er det en super god personlig gave til hende såvel som ham.

Har du brug for at blive inspireret lidt for at få nogle kreative ideer, er det netop, hvad du kan få med vores liste. For vi har valgt mange forskellige typer af personlige smykker ud, så du har mulighed for at vælge netop den type af smykke, som passer til dig, eller den du holder af.

Husk også, der ikke nødvendigvis behøver være en anledning til at give smykket. Du kan også bare give smykket, fordi du har lyst til at vise, at vedkommende er noget helt særligt for dig.

 

Brug personlige smykker som din signatur

Personlige smykker behøver ikke kun være interessante i forbindelse med gaver til andre. For hvorfor ikke forkæle dig selv med personlige smykker? Det kan være en halskæde med dit navn, en halskæde med et vedhæng af dit forbogstav eller en smuk og enkel ring med dine initialer.

Personlige smykker er langt mere unikke og fortæller også mere om dig. Så hvilken historie vil du gerne fortælle? Dette kan du overveje, når du kigger efter personlige smykker på vores liste.

Èn ting er i hvert fald sikker: du skiller dig ud og skaber opmærksomhed omkring dig og dine smykker, når du vælger at gøre dem personlige.

 

Vis dine følelser ved at give smykker med gravering i gave

Har du en, du holder ekstra meget af? Og som du gerne vil vise, at du er glad for? Det kan du i særdeleshed gøre med et smykke med gravering. For gravering behøver ikke kun være navn eller initialer. Det kan også være en barnefod, et hjerte, et dyr eller noget helt fjerde, som giver mening i den kontekst, du giver smykket.

Når du vælger at give et smykke med gravering i gave, viser du, at du gerne vil vedkommende – og at du holder ekstra meget af ham eller hende. For når du kommer med en personlig gravering i et smykke, viser det om noget, at du har lagt tid og energi i at give en gave, der er personlig.

Er der en pige, kvinde, dreng eller mand, som du har et godt øje til, er et personligt smykke også en god indfaldsvinkel til at vise, hvad du virkelig føler.

 

Personlige smykker er perfekte gaver til store livsbegivenheder

Har du en mor, der fylder rund? En veninde der skal giftes? Eller måske en ven, der lige er blevet far? Hvis ikke du ved, hvad du skal give, men gerne vil give noget personligt, kunne et personligt smykke være værd at overveje.

Der findes mange forskellige personlige smykker til mor, personlige smykker til mænd og ikke mindst personlige smykker til veninde, som du kan gå på opdagelse i. Vi har forsøgt at samle så mange af dem som overhovedet muligt i en kvalitet, der stemmer overens med den værdi og glæde, som store livsbegivenheder skaber.

Personlige smykker behøver ikke at skrige af personlighed som navnesmykker for eksempel gør det. Det kan også være noget helt simpelt såsom:

 • Et armbånd med et særligt vedhæng
 • Et ambånd med et helt særligt symbol (forgyldt blad, evighedstegn eller hjerte)
 • Specialdesignet ørestikker
 • Et vedhæng
 • Ankelkæde med musling
 • Hjertering
 • Ring med sten

Er du ikke så meget til den klassiske eller oplagte halskæde med navn eller ring med initial på, er der heldigvis mange andre måder at vise din støtte, kærlighed eller hengivenhed på med et personligt smykke.

 

Personlige smykker til mænd – hvad kan du give?

Synes du, det er svært at komme på et personligt smykke til en mand? Uden det bliver for feminint? Personlige smykker har længe været noget, som har været forbeholdt kvinder. Men, mændene er også begyndt at komme på banen, når det kommer til at bære smykker. Faktisk er det i dag en fremragende personlig gave til ham. Det betyder, at det nu også i højere grad er muligt at finde alt lige fra et personligt armbånd til en personlig signetring til mænd.

Med personlige smykker til mænd kan du også med fordel tænke lidt ud af boksen, så han har lyst til at bære det:

 • Giv ham et flot læderarmbånd med initialer
 • Giv ham en slipsenål med et særligt citat
 • Giv ham en halskæde med plade med et særligt indgraveret symbol
 • Giv ham en klassisk herrering med initialer indgraveret

Så længe smykket passer til hans stil og også udstråler maskulinitet, vil han uden tvivl blive glad for det og rent faktisk bære smykket. Særligt hvis det også kommer fra en, som han holder lidt ekstra meget af.

 

Hvad koster et personligt smykke?

Personlige smykker med tekst, navne og indgravering er blevet mere og mere populære de senere år. Det er der heller ikke noget at sige til, da det kan noget helt særligt i forhold til andre smykker.

Fordi det er så populært med personlige og mere særlige smykker, er prisniveauet heldigvis meget fornuftigt. Med det sagt er der naturligvis altid de helt billige smykker samt de noget dyrere smykker i ædelmetal.

Men generelt kan du få et personligt smykke i et rigtig flot og indbydende design for ganske få hundrede kroner. Om det er så et simpelt og minimalistisk armbånd eller et mere fyldigt læderarmbånd.

Prisen kommer naturligvis an på, hvilket materiale det er lavet af, samt hvilket brand der står bag.

På vores liste over personlige smykker har vi forsøgt at finde smykker i flere forskellige prisklasser og kvaliteter som muligt, så du har mulighed for at vælge det, der passer bedst til din pengepung og vedkommende, der skal have gaven.

Vigtigst er dog ikke beløbet – men den gave du ender med at vælge og give videre.

 

Bliv inspireret til personlige smykker til hende og ham

At sige det med en gave er nogle gange nemmere end med ord. Og er der noget usagt i luften, eller vil du gerne vise, at du altid er der, er et smykke bare et rigtig godt symbol på dette. Det betyder meget mere, end hvad du lige regner med. Det kan du være helt sikker på.

Vi er derfor heller ikke gået på kompromis, når det kommer til udvalget af gaveideer på vores liste over personlige smykker og smykker med indgravering.

Du finder bl.a.:

 • Personlige smykker med tekst
 • Personlige smykker med navn
 • Personlig halskæde
 • Personlig ring
 • Personligt armbånd

Så om det er smykker til kvinder, en julegave til mor eller en kærlighedsgave til hende eller ham, du er ude efter, finder du det med al sandsynlighed her hos os.

Er du heldig at falde over et personligt smykke til hende eller ham, kan du shoppe det med det samme ved blot at klikke på gaveidéen. Vi har nemlig tilføjet et link til den bedste og mest prisvenlige forhandler ved alle gaveidéer. Altså behøver du ikke lede nettet tynd selv efter netop dét smykke, du har udset dig.

Det skal blot ses som en effektiv hjælp, så du nemt og hurtigt kan få købt en skøn og dejlig gave til den, du holder af. Har du derfor også spørgsmål til levering eller andet, skal du henvende dig til den online webshop, vi har linket til.

Vi håber, du finder en helt fantastisk gave og kan overraske med noget særligt, og ja selvfølgelig – personligt.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om personlige smykker

Årets mest populære personlige smykker 2024 , er halskæder med indgravering, halskæde med navn, smykker med stjernetegn og smykker med bogstaver. Alle nævnte, samt de smykker vi har samlet i guiden, er alle populære, og super gode som gaveideer.

Pilgrim, Mindesmykke og Sif Jakobs, er alle steder du kan købe smykker der er personlige. Vi har naturligvis samlet smykker fra alle 3 nævnte, samt en række andre troværdige forhandlere. For det fulde overblik bør du tjekke listen i guiden.

Ja – et personligt smykke er en rigtig god gave. Personlige gaver er generelt nogle af de bedste du kan give. Kombinerer du det med et smykke, har du en formidabel gave. Det gælder både som gave til konen, kæresten, din mor og stort set hvem som helst ellers.

Denne artikel er anmeldt af Kenneth Bach (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne