Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Julekalender til mænd - Årets bedste kalendere til ham

Julekalender til mænd 2021 – Årets bedste kalendere til ham

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

En julekalender til mænd – kan man få det? Det kan du tro! Faktisk findes der efterhånden mange fede julekalendere til voksne, og her i blandt også et godt udvalg til mænd specifikt. Du kan få alt fra en øl julekalender til ham, til kalendere med værktøj, modelbiler og endda med rom og cognac. Med andre ord, du kan få en rigtig mande julekalender!

Uanset om du er på udkig efter en julekalender til manden du holder af, eller du er på udkig efter en til dig selv, er du landet det rette sted. I guiden her har du nemlig en lang liste med kandidater, til årets bedste julekalender til mænd 2021.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så kig guiden her godt igennem. Her får du gennemgået og fremvist de forskellige muligheder, og vil efterfølgende have en meget bedre ide, om hvilken julekalender du skal vælge.

De bedste julekalendere til mænd 2021

Chili Klaus Julekalender

Chili Klaus julekalender til rigtige mænd

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekaldender er IKKE for tøsedrenge! 

369,00 DKK
Man Stuff Julekalender

Man Stuff julekalender til mænd

Denne alternative julekalender til mænd, indeholder en masse lækre personlige pleje produkter. Blandt andet cremer, sæbe, shampoo og skæg-produkter. Så kan du nemt holde dig pæn og ren i julemåneden, helt til juleaften! Den perfekte julekalender til ham som går op i sig selv og personlig pleje.

Wera Værktøjskalender

Julekalender med værktøj

Her er julekalenderen til rigtige mænd (og kvinder)! Den indeholder nemlig værktøj, i form af skrueværktøj, bits og et tilhørende etui. Overrask manden, kæresten eller måske din far, med denne sjove pakkekalender, som samtidig er praktisk. Den helt perfekte julekalender til handymanden/kvinden!

Lav Din Egen Øl Julekalender

Lav din egen øl julekalender

Den ultimative julekalender til mænd der elsker øl! Her får du en kasse med 24 låger, hvor der bag hver er plads til en øl på 50 cl. Når kassen er samlet skal du blot finde 24 gode øl at fylde i den. Overrask din kæreste, far eller anden mand du kender som elsker en god øl. Øl julekalenderen vil helt sikkert blive et hit! 

Skipper's Pipe Julekalender

Skippers lakridspibe julekalender

Skippers lakridspibe julekalender indeholder – du gættede det – lakridspiber! Grib chancen for at nyde en lakridspibe hver dag i december. Det er med den gode klassiske smag du kender. En kalender fyldt med nostagi

Lav Din Egen Julekalender med Drikkevarer

Lav din egen julekalender med drikkevarer

Kender du en som er glad til lækre drikke? Fyld denne julekalender med 24 lækre drikke – det kan være øl, energidrik, juice, sodavand eller hvad modtageren allerbedst kan lide! En julekalender man kun kan elske.

A.H. Riise Julekalender 2021

A.H. Riise Rom julekalender til mænd

A.H. Riise Rom julekalenderen giver dig 24 fantastiske smagsoplevelser af rom og likør. Samtidig ligner julekalenderen en blanding mellem en bog og en gammel avis – utrolig dekorativ! En super kalender for alle der elsker rom.

Vinuniverset - Vin julekalender

Vin julekalender fra Vinuniverset

Er du typen der godt kan lide et glas vin i julen? I denne eksklusive vin julekalender fra Vinuniverset, får du ikke mindre end 4 x 10 cl rød/hvid/rosé vin, i alt 2,4 l vin. Du fidner en god variation af både tyske, spanske, italienske, portugisiske og franske vin. 

Portvinskalender 2021 - Drik mere Portvin

Portvins julekalender til voksne 2021

Denne portvins julekalender til voksne er den perfekte kalender til alle der elsker portvin. Du får i løbet af julen 24 portvin fra eksklusive producenter. Der vil bl.a. være 10 års White Porto over 30 års Tawny Porto, Late Bottle Vintage og mange andre.

Portvins julekalender med 24 forskellige portvin

Portvins julekalender med 24 forskellige portvin

I denne fantastiske portvins julekalender fra Nordjysk Vinimport, får du 24 forskellige portvin at nyde i julen. De forskellige vin har en gennemsnitsalder på 12 år, og du får bl.a. 40 års Tawny og 10 års Dry White.

Luksus portvins julekalender 2021

Luksus portvins julekalender 2021

Luksus portvins julekalenderen, er for dem der virkelige elsker portvin. Flaskerne har en gennemsnitsalder på 20 år, hvor den ældste flaske er fra 50’erne. Du vil bl.a. opleve 8 Colheita´er fra 5 årtier og 13 forskellige portvinstyper.

Gin & Tonic julekalender fra Fever-Tree

Gin og Tonic Julekalender fra Fever-Tree

Foretrækker du en god gin and tonic frem for et glas juleglögg? Den ultimative gin og tonic julekalender giver dig hele 12 gin and tonic i løbet af julemåneden. De gin du finder bag lågerne, er forskellige og fra forskellige mærker, så du ikke får den samme drink hver dag. En luksus julekalender til voksne som elsker en god G&T!

Mac-Y - Fransk Spiritus Julekalender

Fransk spiritus julekalender fra Mac-Y

I denne spændende spiritus julekalender, finder du spændende franske spiritusser. Her i blandt cognac, armagnac, Pinot de Charentes m.m.

Julekalender - Whisky

Whisky julekalender fra Mac-Y

Whisky julekalenderen fra Mac-Y er en af de mest elegante julekalendere til voksne du kan få. Den indeholder 24 velsmagende whisky, fra 17 forskellige producenter. Bl.a. Glasgow 1770 , Armorik, Benriach og mange flere.

Julekalender - Gin

Gin julekalender fra Mac-Y

Hayman’s, Warner’s og Berry’s er blot nogle producenter af de lækre gin du får i denne gin julekalender for voksne. Du får gin fra hele 14 producenter – 1 gin til hver dag i julen. En eksklusiv julekalender til gin entusiasten.

Julekalender med blandet spiritus (24 x 100 ml)

Julekalender med blandet spiritus (24 x 100 ml)

Nyed 24 flasker blandet spiritus i løbet af julen. Du får både Rom, Whisky, Gin og Cognac – minimum 4 flasker af hver – samt en masse andet spændnde. Alle flasker er på 100 ml. Årets ultimative spiritus julekalender!

Cognac julekalender på flaske

Whisky, Cognac eller Rom julekalender på flaske

En sjov og anderledes julekalender på flaske, som bruger samme koncept som et kalenderlys. Vælg mellem forskellige typer cognac, rom og whisky. Hvis dag kan du drikke en lille en, helt indtil juleaften.

Lav Din Egen Avec-kalender

Lav din egen Avec-kalender

Kender du en, som godt kan lide at få en lille en til kaffen? Så er denne Avec-Kalender den helt oplagte julekalender! Du får selve kalenderen med 24 låger, samt 24 små plastikflasker som kan fyldes med dit eller modtagerens yndlings spiritus. En af de bedste julekalendere til voksne, som med garanti vil gøre julemåneden lidt lettere.