Julekalender til mænd - Årets bedste kalendere til ham

Julekalender til mænd 2022 – Årets bedste kalendere til ham

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

En julekalender til mænd – kan man få det? Det kan du tro! Faktisk findes der efterhånden mange fede julekalendere til voksne, og her i blandt også et godt udvalg til mænd specifikt. Du kan få alt fra en øl julekalender til ham, til kalendere med værktøj, modelbiler og endda med rom og cognac. Med andre ord, du kan få en rigtig mande julekalender!

Uanset om du er på udkig efter en julekalender til manden du holder af, eller du er på udkig efter en til dig selv, er du landet det rette sted. I guiden her har du nemlig en lang liste med kandidater, til årets bedste julekalender til mænd 2022 .

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så kig guiden her godt igennem. Her får du gennemgået og fremvist de forskellige muligheder, og vil efterfølgende have en meget bedre ide, om hvilken julekalender du skal vælge.

De bedste julekalendere til mænd 2022

Årets julekalender med øl - 24 af de bedste specialøl

Årets øl julekalender fra Beer Me - 24 af de bedste specialøl

I denne øl julekalender får du ikke mindre end 24 af de bedste specialøl fra både danske og udenlandske bryggerier. Øllet af af højeste kvalitet, og der er et bredt udvalg af øltyper. Fragt til pakkeshop i inkl. i prisen.
1.149,00 kr.
Chili Klaus julekalender 2022

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
349,00 kr.
A.H. Riise Julekalender

A.H. Riise Rom julekalender

A.H. Riise Rom julekalenderen giver dig 24 fantastiske smagsoplevelser af rom og likør. Samtidig ligner julekalenderen en blanding mellem en bog og en gammel avis – utrolig dekorativ! En super kalender for alle der elsker rom.
499,00 kr.
595,00 kr.
599,00 kr.
599,00 kr.
599,00 kr.
599,00 kr.
Man Stuff Julekalender

Man Stuff julekalender til mænd

Denne alternative julekalender til mænd, indeholder en masse lækre personlige pleje produkter. Blandt andet cremer, sæbe, shampoo og skæg-produkter. Så kan du nemt holde dig pæn og ren i julemåneden, helt til juleaften! Den perfekte julekalender til ham som går op i sig selv og personlig pleje.
239,00 kr.
Wera julekalender 2022 med værktøj - 24 dele

Wera julekalender med værktøj

Her er julekalenderen til rigtige mænd (og kvinder)! Den indeholder nemlig værktøj, i form af skrueværktøj, bits og et tilhørende etui. Overrask manden, kæresten eller måske din far, med denne sjove pakkekalender, som samtidig er praktisk. Den helt perfekte julekalender til handymanden/kvinden!
579,00 kr.
Magasin Julekalender i Træ

Magasins chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.
599,00 kr.
599,00 kr.
749,00 kr.
Strømpejulekalender til mænd

Strømpe julekalender til mænd

I strømpekalenderen til mænd, får du ikke mindre en 24 par lækre, farverige strømper i størrelse 40-45. På den måde kan du holde fødderne varme i den kolde julemåned, med et par nye sokker hver dag hele julen. Den perfekte pakkekalender til ham som aldrig har sokker nok!
599,00 kr.
Milwaukee julekalender 2022

Milwaukee julekalender med værktøj

Milwaukee julekalender med værktøj er intet mindre end en genial julekalender til gør det selv manden! Hver dag i december får han et nyt stykke værktøj, kan kan bruge til at hygge sig med i julen - og resten af året for den sags skyld.
499,00 kr.
Værktøjs Pakkekalender til handymanden kvinden

Værktøjs pakkekalender til handymanden/kvinden

Pakkekalenderen her giver 24 gaver i form af værktøj til handymanden/handykvinden. Alt værktøj vil være brugbart for de fleste - selv de, som i forvejen har meget værktøj.
899,00 kr.
Gin og Tonic Julekalender fra Fever-Tree

Gin og Tonic Julekalender fra Fever-Tree

Foretrækker du en god gin and tonic frem for et glas juleglögg? Den ultimative gin og tonic julekalender giver dig hele 12 gin and tonic i løbet af julemåneden. De gin du finder bag lågerne, er forskellige og fra forskellige mærker, så du ikke får den samme drink hver dag. En luksus julekalender til voksne som elsker en god G&T!
690,00 kr.
690,00 kr.