Julekalender til mænd - Årets bedste kalendere til ham

Julekalender til mænd 2023 – Årets bedste kalendere til ham

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

En julekalender til mænd – kan man få det? Det kan du tro! Faktisk findes der efterhånden mange fede julekalendere til voksne, og her i blandt også et godt udvalg til mænd specifikt. Du kan få alt fra en øl julekalender til ham, til kalendere med værktøj, modelbiler og endda med rom og cognac. Med andre ord, du kan få en rigtig mande julekalender!

Uanset om du er på udkig efter en julekalender til manden du holder af, eller du er på udkig efter en til dig selv, er du landet det rette sted. I guiden her har du nemlig en lang liste med kandidater, til årets bedste julekalender til mænd 2023 .

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så kig guiden her godt igennem. Her får du gennemgået og fremvist de forskellige muligheder, og vil efterfølgende have en meget bedre ide, om hvilken julekalender du skal vælge.

De bedste julekalendere til mænd 2023

Årets julekalender med øl - 24 af de bedste specialøl

Årets øl julekalender fra Beer Me - 24 af de bedste specialøl

I denne øl julekalender får du ikke mindre end 24 af de bedste specialøl fra både danske og udenlandske bryggerier. Øllet af af højeste kvalitet, og der er et bredt udvalg af øltyper. Fragt til pakkeshop i inkl. i prisen.
Produktet er desværre udsolgt.
Brewdog Christmas Advent Calender 24 cans + 1 glas

Brewdog øl julekalender med glas

Brewdog øl julekalender indeholder 24 fantastiske øl samt en glas, som du kan drikke dem af i løbet af julen. Intet mindre end en genial julekalender til øl entusiasten som samtidig er super dekorativ.
Produktet er desværre udsolgt.
Gin og Tonic Julekalender fra Fever-Tree

Gin og Tonic julekalender fra Fever-Tree

Foretrækker du en god gin and tonic frem for et glas juleglögg? Den ultimative gin og tonic julekalender giver dig hele 12 gin and tonic i løbet af julemåneden. De gin du finder bag lågerne, er forskellige og fra forskellige mærker, så du ikke får den samme drink hver dag. En luksus julekalender til voksne som elsker en god G&T!
690,00 kr.
Baileys XL Julekalender - 340 gram

Baileys julekalender XL

Baileys chokoladejulekalenderen, er et af de største hits når vi snakker julekalendere til voksne! Baileys XL julekalender er fyldt med mælkechokoladetrøfler i forskellige baileys-smagsvarianter. Bl.a. Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. En af de bedste gaveideer til ham eller hende der elsker baileys og chokolade! Og hvem gør ikke det?
249,00 kr.

Øl julekalender med 24 af årets bedste julebryg

I denne øl julekalender får du 24 indpakkede øl. De 24 øl er alle nogle af årets bedste julebryg. Kalenderen her blev hurtigt udsolgt sidste år, så slå til mens den stadig er på lager.
895,00 kr.
Magasin Julekalender i Træ

Magasins chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.
Produktet er desværre udsolgt.
Chili Klaus julekalender 2022

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
Produktet er desværre udsolgt.
Årets Øl Julekalender 24 x 33 cl.

Årets øl julekalender med 24 x 33 cl. øl

Denne øl julekalender byder på 24 lækre 33 cl øl i julen. Du vil smage på lidt af hvert - både lyse, mørke, bitre og søde øl. Alle er pakket enkeltvis med nummer og kommer i en flot rustik trækasse.
Produktet er desværre udsolgt.
Hedh-Escalante Fyldt Chokolade julekalender

Hedh-Escalante fyldt chokolade julekalender

Som navnet antyder, er Hedh-Escalante julekalenderen her proppet med fyldte chokolader! De håndlavede chokolader er ikke kun flot dekoreret, men kommer i en væld af varianter, og smager super godt!
Produktet er desværre udsolgt.
OneToHundred Proteinbars-julekalender

Proteinbar julekalender

Proteinbar julekalenderen er til ham eller hende der går op i sin træning og kost, men stadig gerne vil tage del i de skønne juletraditioner. Kalenderen her giver en lækker proteinbar hver dag i julen, med mange forskellige spændende smagsvarianter.
Produktet er desværre udsolgt.
Heavenly by Schöttinger Chokoladejulekalender

Heavenly by Schöttinger chokolade julekalender

Heavenly by Schöttinger chokolade julekalenderen indeholder chokoladepralinéer lavet af de lækreste belgiske chokolade. Chokoladen er af super kvalitet og der masser af spændende smagsvarianter.
Produktet er desværre udsolgt.
Viking Julekalender

The Spirit of a Viking 3-ugers kalender

Denne kalender er en smule anderledes end de fleste julekalendere. Den kan nemlig bruges hvornår på året du ønsker. I den får du 3 ugers udfordringer, som udfordrer dig både mentalt, fysisk og spirituelt. Er du klar til at tage kampen op, eller kender du en som er?
69,00 kr.
139,00 kr.
A.H. Riise Julekalender

A.H. Riise Rom julekalender

A.H. Riise Rom julekalenderen giver dig 24 fantastiske smagsoplevelser af rom og likør. Samtidig ligner julekalenderen en blanding mellem en bog og en gammel avis – utrolig dekorativ! En super kalender for alle der elsker rom.
599,00 kr.
599,00 kr.
Julekalender, Rum 24stk.

Mac Y rom julekalender

I rom julekalenderen fra Mac Y får du 24 herlige flasker med rom. Mere end rigeligt til at nyde dem hele julen igennem. En fantastisk julekalender til rom entusiasten.
650,00 kr.
Man Stuff Julekalender

Man Stuff julekalender til mænd

Denne alternative julekalender til mænd, indeholder en masse lækre personlige pleje produkter. Blandt andet cremer, sæbe, shampoo og skæg-produkter. Så kan du nemt holde dig pæn og ren i julemåneden, helt til juleaften! Den perfekte julekalender til ham som går op i sig selv og personlig pleje.