Julekalender til mænd - Årets bedste kalendere til ham

Julekalender til mænd 2024 – Årets bedste kalendere til ham

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

En julekalender til mænd – kan man få det? Det kan du tro! Faktisk findes der efterhånden mange fede julekalendere til voksne, og her i blandt også et godt udvalg til mænd specifikt. Du kan få alt fra en øl julekalender til ham, til kalendere med værktøj, modelbiler og endda med rom og cognac. Med andre ord, du kan få en rigtig mande julekalender!

Uanset om du er på udkig efter en julekalender til manden du holder af, eller du er på udkig efter en til dig selv, er du landet det rette sted. I guiden her har du nemlig en lang liste med kandidater, til årets bedste julekalender til mænd 2024 .

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så kig guiden her godt igennem. Her får du gennemgået og fremvist de forskellige muligheder, og vil efterfølgende have en meget bedre ide, om hvilken julekalender du skal vælge.

De bedste julekalendere til mænd 2024

Baileys XL Julekalender - 340 gram

Baileys julekalender XL

Baileys chokoladejulekalenderen, er et af de største hits når vi snakker julekalendere til voksne! Baileys XL julekalender er fyldt med mælkechokoladetrøfler i forskellige baileys-smagsvarianter. Bl.a. Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. En af de bedste gaveideer til ham eller hende der elsker baileys og chokolade! Og hvem gør ikke det?
259,00 kr.
Pringles Julekalender

Pringles chips julekalender

Har du altid drømt on en chips julekalender? Så går din drøm i opfyldelse i år! Nu kan du nemlig få en Pringles julekalender fyldt med forskellige Pringles chips med forskellige smage. Et fantastisk alternativ til dig der er mere til salt end sødt.
449,00 kr.
Man Stuff Julekalender

Man Stuff julekalender til mænd

Denne alternative julekalender til mænd, indeholder en masse lækre personlige pleje produkter. Blandt andet cremer, sæbe, shampoo og skæg-produkter. Så kan du nemt holde dig pæn og ren i julemåneden, helt til juleaften! Den perfekte julekalender til ham som går op i sig selv og personlig pleje.
279,00 kr.
Anthon Berg likør julekalender

Anthon Berg likør julekalender

Elsker du også de små likør chokolader med likør i fra Anthon Berg? Her kan du få en Anthon Berg likør julekalender med 24 stk. Der er lækkert Anthon Berg chokolade med bl.a. whisky, gin og mange andre smage.
219,00 kr.
The Snaffling Pig Flæskesvær Julekalender

The Snaffling Pig flæskesvær julekalender

Så er det godt nyt til alle flæskesværs elskere! I år kan du nemlig få en flæskesværs julekalender fyldt af forskellige smag flæskesvær. Julekalenderen som du ikke vidste du manglede!
349,00 kr.
Kahls kaffejulekalender

Kahls kaffe julekalender

Kahls kaffe julekalender giver dig 24 poser med 30 gram malet kaffe i hver. Alle kafferne er forskellige og kommer fra forskellige steder i hele verden. Hver morgen er der derfor en ny spændende smag som skal opleves.
349,00 kr.
Anthon Berg julekalender med marcipan

Anthon Berg julekalender med marcipan

Forkæl dig selv eller en du holder af med årets Anthon Berg julekalender. 24 dage med den gode danske chokolade – en hver chokoladeelskers drøm!
Produktet er desværre udsolgt.
Skræddersy din egen personlige julekalender

Skræddersy din egen personlige julekalender

Byg din helt egen personlige julekalender eller adventskalender med få nemme trin! Du skal blot vælge selve kalenderen, er derefter indholdet du vil have i den. Der er masser af fantastiske produkter at vælge i mellem til både børn og voksne. Både slik, legetøj, beauty produkter og alkohol. Der er med andre ord noget for enhver, stor som lille. Byg den i dag, og giv modtagerens deres helt egen unikke julekalender.
Personlig Chokoladejulekalender med Billeder

Personlig chokoladejulekalender med billeder

Chokolade julekalenderen 2.0! På denne fantastiske chokolade julekalender får du ikke kun en masse lækkert chokolade, du kan også designe hver enkelt stykke med egne personlige billeder. På den måde kan du give en lækker chokolade julekalender til en du holder af, som samtidig er personlig. En ligeså gode kalender til voksne som den er til børn.
329,00 kr.
Julekalender Lakrids by Bülow 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Bülow lakrids julekalender

Bülow lakrids julekalenderen, er en af de bedste lakrids julekalendere til voksne. Den er fyldt med lækker lakrids i forskellige varianter. Lakrids med chokolade, sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids og blød lakrids.
Produktet er desværre udsolgt.
Rituals - Julekalender, Homme the Ultimate Gift Box

Rituals julekalender til mænd - Homme the Ultimate Gift Box

Rituals julekalender Homme the Ultimate Gift Box, er den ultimative forkælelsesjulekalender til mænd! I den får du 12 lækre luksusprodukter. Her i blandt Homme Strengthening Caffeine Shampoo, L'Essentiel Eau de Parfum og Sport Cooling Shower Gel.
Produktet er desværre udsolgt.
Stranger Things Julekalender

Stranger Things julekalender

Er du Stranger Things fan? Så må du ikke gå glip af årets Stranger Things julekalender! En anderledes kalender som hver dag gemmer på en ny unik overraskelse, i form af gadgets, merhandise m.m.
329,00 kr.
Mars Celebrations Julekalender

Mars Celebrations julekalender

Mars Celebrations julekalender indeholder alle dine favoritter - her i blandt både Mars, Snickers, Bounty, Milkyway, Maltesers, Galaxy og Twix.
149,00 kr.
Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2021

Summerbird julekalender - Chiffoniere

I denne luksus Summerbird julekalender, får en en komode med 24 skuffer. Skufferne er fyldt med lækre økologiske chokolader fra Summerbird. Den ultimative julekalender til ham eller hende der elsker chokolade. Indeholder 435 g chokolade fra Summerbird klassiske sortiment og vinter varer.
Produktet er desværre udsolgt.
Sinful Original Julekalender - Sort

Sinful julekalender - Original

Årets udgave af Sinful julekalenderen er som altid fyldt med frække overraskelser til par, som hjælper med at få absolut maksimal nydelse i soveværelset. Lige det der skal til i en den kolde juletid! Indholdet har en værdi af 2600 kr. Se indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Sinful Premium Julekalender - Sort

Sinful julekalender - Premium

Den populære Sinful julekalender fås her i en endnu mere luksuriøs Premium udgave. Den frække kalender indeholder sexede overraskelser til en værdi af hele 4400 kr. Giv den i gave til din partner, og nyd godt af den sammen. Se mere om indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd - Sort

Sinful julekalender til mænd - 12 Days of Christmas Adventures

Denne Sinful julekalender lavet specifikt til mænd, og kommer med 12 produkter samt inspirationshæfte, alt sammen til en værdi af 1500 kr. Se mere om indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Motörhead Julekalender - Socken-Adventskalender - Unisex - multifarvet

Motörhead julekalender med sokker

I denne anderledes men geniale Motörhead julekalender, får du i alt 12 par sokker med Motörhead tema. Så kan du holde fødderne varme med stil i julen!
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender Wally & Whiz vingummi 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Wally and Whiz vingummi julekalender - Grøn

Grøn Wally og Whiz julakalendere som ikke kun er utrolig smuk, men også byder dig på 275g gourmet vingummi i løbet af julen. Hver dag får du en omgang nye lækre vingummier, helt indtil juleaften. Alle vingummier er både veganske og glutenfri.
Produktet er desværre udsolgt.
Merci Julekalender

Merci chokolade julekalender

Sig tak til en du holder af med en lækker Merci julekalender med alt det lækre Merci chokolade du kender. Du får u alt 255 gram skøn Merci chokolade med denne flotte kalender.
169,00 kr.
Drik Portvin - Julekalender m. Portvin

Drik Portvin julekalender med portvin

I denne portvins julekalender vil julen blive forsødet med portvin fra husene Bulas, Vieira de Sousa, DR og Quinta da Prelada. Her finder du både typiske hverdags portvin, men også de mere specielle som f.eks. en 30 års Tawny. Glæd dig!
669,00 kr.
Maltesernes Julekalender

Maltesers julekalender

Hvis du elsker Maltesers lækre sprøde chokoladekugler, må du ikke gå glip af denne Maltesers chokolade julekalender! Stå op til en ny omgang Maltesers hver dag i julen og går ventetiden til juleaften lidt nemmere. Egner sig perfekte til både børn, voksne og alle her i mellem.
79,00 kr.
Lommelærke Julekalender

Lommelærke julekalender

Med denne anderledes men utroligt interessant lommelærke julekalender, får du en lommelærke, hvor du hver dag kan tage en god tår.
139,00 kr.
Chokoladejulekalender Winter Cubes - Lauenstein

Chokolade julekalender Winter Cubes - Lauenstein

Chokoladejulekalender Winter Cubes fra Lauenstein er en unik nedtælling til juleaften. Denne tyske kalender indeholder 24 æsker med luksuriøse fyldte chokolader i varierede smagsvarianter som æggelikør, mandellikør, nougat og vanilje. En perfekt gave til dem, der ønsker en voksen og luksuriøs juleoplevelse.
140,00 kr.
Reeses Julekalender

Reeses julekalender med Peanut Butter Cups

Reeses julekalender er fyldt med de populære Peanut Butter Cups, bestående af en perfekte kombination af chokolade og peanut butter crunch. Du får 3 varianter: mælkechokolade, hvid chokolade og mørk chokolade.
149,00 kr.
Magasin Julekalender i Træ

Magasins chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.
849,00 kr.
Chili Klaus Jingle Balls Julekalender

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
399,00 kr.
Øl-julekalender 2023 - Smag 24 af årets bedste specialøl (inkl. smageglas)

Øl julekalender med 24 af årets bedste bedste specialøl (inkl. smageglas)

I denne øl julekalender får du 24 indpakkede øl. De 24 øl er alle nogle af årets bedste special øl. Kalenderen her blev hurtigt udsolgt sidste år, så slå til mens den stadig er på lager. Samtidig får du et gratis øl smageglas med.
1.195,00 kr.
Vin Julekalender med 24 flasker junior vin

Vin julekalender med 24 flasker

Er du typen der godt kan lide et glas vin i julen? I denne eksklusive vin julekalender, får du ikke mindre end 24 x 10 cl rød/hvid/rosé vin, i alt 2,4 l vin. Du finder en god variation af både tyske, spanske, italienske, portugisiske og franske vin.
895,00 kr.
Wally and whiz julekalender med vingummi i rød

Wally and Whiz vingummi julekalender - Rød

En herlig Wally og Whiz julakalender fyldt med lækre gourmet vingummier – her i den røde version. Når kalenderen er tømt, kan den sagtens gemmes og bruges til næste år, hvor du selv kan putte nye lækkerier i de små skuffer.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Single

Summerbird julekalender - Enkelt chokolader

Årets Summerbirds julekalender. Kalenderen er fyldt med dansk økologisk luksus chokolade, og kommer i et flot stilfuldt design. Bag hver låge gemmer sig et stykke chokolade fra Summerbirds klassiske sortiment, samt vinter varer. En julekalender som enhver chokoladeelsker vil nyde godt af. Indeholder i alt 245 g chokolade.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender kaffe Ø The Brew Company

Coffee Brewers kaffe julekalender

Coffee brewers kaffe julekalender er en hver kaffe entusiasts drøm at få i julen. Den rummer nemlig 25 forskellige spændende kaffer. Du får kvalitetskaffe fra bl.a. Colombia, Brazil, Papua New Guinea, Mexico og mange andre lande.
399,00 kr.
Assassin's Creed Julekalender - Strømpe-kalender 2023 - Unisex - multifarvet

Assassin's Creed julekalender med strømper

Den ultimative sokke-julekalender til gameren! Denne Assassin's Creed julekalender indeholder 12 par lækre sokker med Assassin's Creed tema.
Produktet er desværre udsolgt.
Bagsværd lakrids julekalender

Bagsværd Lakrids julekalender

Bagsværd Lakrids har taget danskerne med storm, og de kommer i år med deres helt egen lakrids julekalender! I den er både klassisk lakrids, julevarianter samt nogle med chokoladeovertræk. Samtidig er der rigeligt til at kunne dele den 2 personer!
249,50 kr.
Cocoture - Julekalender hus med søde sager - Delevenlig

Cocoture julekalenderhus (næsten 1 kg indhold!)

Dette kæmpe flotte julakelnderhus indeholder chkolade og lækkerier rigeligt til 2 personer. Næsten 1 kg! Selve julekalenderen kan gemmes og bruges igen næste år – enten til at fylde op igen, eller som julepynt.
599,00 kr.
Skipper's Pipe lakridspibe julekalender

Skippers lakridspibe julekalender

Skippers lakridspibe julekalender indeholder – du gættede det – lakridspiber! Grib chancen for at nyde en lakridspibe hver dag i december. Det er med den gode klassiske smag du kender. En kalender fyldt med nostalgi.
179,00 kr.
Wera julekalender 2022 med værktøj - 24 dele

Wera julekalender med værktøj

Her er julekalenderen til rigtige mænd (og kvinder)! Den indeholder nemlig værktøj, i form af skrueværktøj, bits og et tilhørende etui. Overrask manden, kæresten eller måske din far, med denne sjove pakkekalender, som samtidig er praktisk. Den helt perfekte julekalender til handymanden/kvinden!
335,00 kr.
Årets julekalender med øl - 24 af de bedste specialøl

Årets øl julekalender fra Beer Me - 24 af de bedste specialøl

I denne øl julekalender får du ikke mindre end 24 af de bedste specialøl fra både danske og udenlandske bryggerier. Øllet af af højeste kvalitet, og der er et bredt udvalg af øltyper. Fragt til pakkeshop i inkl. i prisen.
Produktet er desværre udsolgt.
Nødde julekalender

Nødde julekalender

Her er et fantastisk alternativ til den usunde julekalender - nemlig nødde julekalenderen! Denne julekalender med nødder indeholder 24 små poser med forskellige nødder du kan guffe i julen. Her i blandt alt fra valnødder til cashewnødder til honningristede mandler.
Produktet er desværre udsolgt.
Electronic Games Julekalender

Electronic Games julekalender

Kom igennem ventetiden til juleaften med denne innovative Electronic Games julekalender. I kalenderen her finder du 24 elektroniske spil som kan underholde børn såvel som voksne i løbet af juletiden.
319,00 kr.
Fernet Branca Limited Julekalender 2023

Fernet Branca julekalender

Fernet Branca julekalender er den ultimative herre julekalender! Her får du i alt 24 Fernet Branca overraskelser som kan nydes i løbet af julen.
279,00 kr.
Kun Det Bedste julekalender med slik

Kun Det Bedste julekalender med slik

Er du i tvivl om, hvilken type julekalender med søde sager du skal have i år? Hvorfor vælge? Kun Det Bedste slik julekalender er fyldt med både lakrids, vingummier, karamel og mange andre slags slik – her har du alt i en!
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender - Lakridseriet EXCLUSIVE sort (forudbestil)

Lakridseriet julekalender - Exclusive sort

Denne eksklusive julekalender fra Lakridseriet indeholder 500 gram skønt lakrids fra Lakridseriet - rigelige til at nye den 2 personer hele julen. En høj flot julekalender, som pynter lige som meget i julehjemmet, som den smager godt.
299,00 kr.
379,00 kr.
Almuegaarden - Julekalender med blandede bolcher

Almuegaarden julekalender med blandede bolcher

Denne bolche julekalender ligner ikke kun et stort lækkert bolche, den er også fyldt med lækre blandede bolcher. Du får i alt 24 forskellige bolchesmage i denne kalender, som alle er glutenfri og smager af ren nostalgi.
Produktet er desværre udsolgt.
Erotisk julekalender til par

Erotisk julekalender til par

Denne erotiske julekalender til par kommer med 24 spændende overraskelser, som bl.a. indebærer frækt legetøj fra We-Vibe og Magic Shiver, glidecremerr, erotiske geleer, bondage og meget mere. Samtidig er kalenderen dobbeltsidet, så du kan vælge den du syntes er lækrest at kigge på.
999,00 kr.
Simply Chokolasde julekalender m. 30 låger - Lyseblå

Simply Chokolasde julekalender m. 30 låger - Lyseblå

Den lyseblå chokolade julekalender fra Simply har 30 låger og 300g vanvittigt lækkert chokolade! Minty Cindy, Grainy Billy og Creamy Caro er blot nogle af de smagsvarianter du har i vente med denne fantastiske chokoladekalender. Glæd dig!
359,00 kr.
529,00 kr.
Famous Grouse julekalender XL

Famous Grouse julekalender XL

Kan du lide chokolade og Famous Grouse whisky? Så er Famous Grouse XL julekalenderen lige noget for dig. Den er nemlig fyldt med chokoladetrøfler af mælkechokolade, smagt til med Famous Grouse whiskey. Det betyder også, at den indeholder alkohol, dog under 3%.
239,00 kr.
Creme chokolade julekalender med 30 låger

Simply Creme Chokolade julekalender m. 30 låger

Denne Creme Chokolade julekalender fra Simply har hele 30 låger og er samtidig fyldt med de lækreste creme chokolader. Du vil smage på 13 forskellige varianter som bl.a. indebærer den nye Cookie Joe og den elskede Creamy Carol.
359,00 kr.
569,00 kr.
Julekalender med økologiske fyldte chokolader fra Anker Chokolade (forudbestil)

Anker chokolade voksen julekalender

Anker chokolade voksen julekalenderen byder på 24 fantastiske stykker dessertchokolader fra dansk Anker chokolade. Nougat, marcipan, ris a la mande, karamel og kiksekage er blot noget af alle de forskellige varianter du får.
Produktet er desværre udsolgt.
Lindt Chocolate Factory Julekalender

Lindt Chocolate Factory julekalender

Lindt Chocolate Factory Julekalender er en stor chokolade julekalender fra Lindt, som ikke kun byder på en væld af lækkert Lindt chokolade, men også pynter flot i stuen eller på værelset. Den ultimative luksus chokolade julekalender til dig der elsker Lindt chokolade!
379,00 kr.
Black Magic julekalender med søde sager

Black Magic julekalender med søde sager

I denne Black Magic julekalender fra Cocoture finder du alt fra lækre chokolade, til lakrids og karamel og den god blanding heraf. Franske nougat, chokoladeovertrukket mandler og fyldte chokoladehjerter er blot nogle af de lækkerier du har i vente. I alt 460 gram søde julesager.
349,00 kr.
369,00 kr.
Julekalender - Portvin (forudbestil)

Fransk portvins julekalender

Denne franske luksus portvins julekalender tager dig med på en fantastisk smagsrejse igennem julen. Hver dag bliver du forkælet med en 5 cl portvin som skal nydes. Du vil blive budt på både mange forskellige stilarter såvel som årgange fra forskellige portvinshuse.
569,00 kr.
Kjaramjel Fabrjkken karamel julekalender

Kjaramjel Fabrjkken karamel julekalender

I denne karamel julekalender får du 180 gram lækker karamel fra Kjaramjel Fabrjkken. Du vil opleve et mix af flødekaramel med havsalt og mandel, lakrids, solbær, chokolade og meget mere.
119,00 kr.
Lindt Excellence Julekalender

Lindt Excellence julekalender

Lindt Excellence julekalender er perfekt til dig der elsker Lindt chokolade. Bag hver låge gemmer sig nemlig et stykke luksuriøst Lindt chokolade, som uden tvivl vil få munden til at løbe i vand. Der er forskellige smag som f.eks. Appelsin, Havsalt, 85% og mange flere.
199,00 kr.
Alkoholfri Øl-julekalender Smag 24 lækre alkoholfri specialøl (inkl smageglas)

Alkoholfri øl-julekalender: Smag 24 lækre alkoholfri specialøl (inkl. smageglas)

Nyd 24 lækre alkoholfri special øl i løbet af julen. De 24 øl kommer i en flot indpakket julekalender, hvor der samtidig medfølger øl smageglas så øllet kan nydes på bedste vis.
Produktet er desværre udsolgt.
Lav din egen ølflaskekalender

Lav din egen øljulekalender kasse

Her får du en kasse med et sjovt motiv og 24 numre, som nemt kan sættes over en kasse øl, og dermed lave den til en øl julekalender. Super nemt!
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender - Danmarkskalender med chokolade, lakrids, konfekt m.m. (til 2 personer) (forudbestil)

Danmarks julekalender m. chokolade, lakrids, konfekt m.m. (til 2 pers.)

Danmarks julekalenderen er en kalender der hylder det danske kongerige, med 500 gram lækker danske godter fra Solrød Lakrids, konfekt fra Hattesens Konfekt, vingummi fra Sweetkynd og bolsjer fra Almaregården. Der er rigeligt til 2 personer!
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender - Lakridseriet grøn (forudbestil)

Lakridseriet julekalender - Grøn

Den grønne julekalender fra Lakridseriet er en gourmetjulekalender med 360 gram lækker gourmet lakrids fra Lakridseriet. En julekalender som smager lige så lækkert som den ser ud.
199,00 kr.
Personlig julekalender med billeder

Personlig julekalender med billeder

Lav din egen personlige julekalender hvor der bag hver låge er et personligt billede. Du vælger selv billederne og skaber den personlige julekalender. En både sjov, særlig og personlige julekalender som vil blive husket og gemt.
Produktet er desværre udsolgt.
Xocolatl - Synnejysk dau for 2 - Julekalender

Synnejysk julekalender for 2 fra Xocolatl

Xocolatl sønderjyske julekalender for 2 personer – Synnejust dau for 2. Julekalenderen er fyldt med sønderjyske specialiteter og lækkerier. Bl.a. te, kaffe, honningkage, chokolade og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
FCK chokolade julekalender

FCK chokolade julekalender

En julekalender til FCK fans og chokoladeelskere! Denne FCK chokolade julekalender fra Simply Chocolate har hele 30 låger, hvor der bag ved hver gemmer sig et lækkert stykke luksus chokolade. Limited edition!
359,00 kr.
509,00 kr.
Familiejulekalender Wally & Whiz vingummi 2023 + smagsprøver

Wally and Whiz KÆMPE julekalender med vingummi

Den ultimative julekalender til voksne der elsker vingummi! Denne kæmpe Wally and Whiz XXL pakkekalender indeholder en hel dåse gourmetvingummi bag hver enkelt låge. Vingummierne er i forskellige smagvariationer som lakrids, bær og frugt. En luksus julekalender til hele familien i verdensklasse!
Produktet er desværre udsolgt.
Gin og Tonic Julekalender fra Fever-Tree

Gin og Tonic julekalender fra Fever-Tree

Foretrækker du en god gin and tonic frem for et glas juleglögg? Den ultimative gin og tonic julekalender giver dig hele 12 gin and tonic i løbet af julemåneden. De gin du finder bag lågerne, er forskellige og fra forskellige mærker, så du ikke får den samme drink hver dag. En luksus julekalender til voksne som elsker en god G&T!
Produktet er desværre udsolgt.
Gin Julekalender med tonic

Premium gin julekalender med tonic

I denne geniale gin julekalender får du ikke kun 24 x 100 ml flasker med premium gin, men også 24 x 200 ml tonic til at matche. Den ultimative julekalender til gin entusiasten!
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender med gin

Premium gin julekalender

Forkæl dig selv med 24 x 100 ml flasker med premium gin. Der medfølger samtidig info, smagsnoter m.m. til de forskellige gin.
Produktet er desværre udsolgt.
Haupt Lakrids - Julekalender

Haupt Lakrits lakrids julekalender

Haupt lakrids julekalenderen, er en luksus julekalender til voksne som elsker lakrids. Den indeholder nemlig masser af lækkert gourmetlakrids – både sød, salt og chokolade. Samtidig er den i et stilfuldt og flot design, hvilket gør den til den perfekte gaveide til ham eller hende der er vild med lakrids.
279,00 kr.
299,00 kr.
Fendt Vario 313 Julekalender

Fendt Vario 313 julekalender

Fendt Vario 313 julekalenderen er den ultimative julekalender til landmanden, eller til de som bare elsker traktorer. Her får du dele til at bygge en realistisk minimodel af Fendt Vario 313 traktoren i skala 1:32.
995,00 kr.
Venchi Prestige Chokoladejulekalender

Venchi Prestige chokolade julekalender

Venchi Prestige chokolade julekalender er en eksklusiv chokoladekalender der byder på det fineste italienske chokolade. Du får i alt 310 gram luksuriøs fyldt chokolade.
595,00 kr.
Amorelie x Loveboxxx - Erotisk Julekalender

Amorelie erotisk julekalender​

Sæt ekstra gang i julehyggen i december, med denne erotiske Amorelie julekalender. Bag hver af de 24 låger finder i sexede legetøj, massage produkter og andre fantasifulde ting til soveværelset. Overrask kæresten og gør december måned i år, til en i sent vil glemme. Der er produkter for en værdi af meget mere end kalenderens pris.