Julekalender til mænd - Årets bedste kalendere til ham

Julekalender til mænd 2023 – Årets bedste kalendere til ham

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

En julekalender til mænd – kan man få det? Det kan du tro! Faktisk findes der efterhånden mange fede julekalendere til voksne, og her i blandt også et godt udvalg til mænd specifikt. Du kan få alt fra en øl julekalender til ham, til kalendere med værktøj, modelbiler og endda med rom og cognac. Med andre ord, du kan få en rigtig mande julekalender!

Uanset om du er på udkig efter en julekalender til manden du holder af, eller du er på udkig efter en til dig selv, er du landet det rette sted. I guiden her har du nemlig en lang liste med kandidater, til årets bedste julekalender til mænd 2023 .

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så kig guiden her godt igennem. Her får du gennemgået og fremvist de forskellige muligheder, og vil efterfølgende have en meget bedre ide, om hvilken julekalender du skal vælge.

De bedste julekalendere til mænd 2023

Baileys XL Julekalender - 340 gram

Baileys julekalender XL

Baileys chokoladejulekalenderen, er et af de største hits når vi snakker julekalendere til voksne! Baileys XL julekalender er fyldt med mælkechokoladetrøfler i forskellige baileys-smagsvarianter. Bl.a. Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. En af de bedste gaveideer til ham eller hende der elsker baileys og chokolade! Og hvem gør ikke det?
259,00 kr.
Pringles Julekalender

Pringles chips julekalender

Har du altid drømt on en chips julekalender? Så går din drøm i opfyldelse i år! Nu kan du nemlig få en Pringles julekalender fyldt med forskellige Pringles chips med forskellige smage. Et fantastisk alternativ til dig der er mere til salt end sødt.
449,00 kr.
Man Stuff Julekalender

Man Stuff julekalender til mænd

Denne alternative julekalender til mænd, indeholder en masse lækre personlige pleje produkter. Blandt andet cremer, sæbe, shampoo og skæg-produkter. Så kan du nemt holde dig pæn og ren i julemåneden, helt til juleaften! Den perfekte julekalender til ham som går op i sig selv og personlig pleje.
279,00 kr.
Anthon Berg likør julekalender

Anthon Berg likør julekalender

Elsker du også de små likør chokolader med likør i fra Anthon Berg? Her kan du få en Anthon Berg likør julekalender med 24 stk. Der er lækkert Anthon Berg chokolade med bl.a. whisky, gin og mange andre smage.
219,00 kr.
The Snaffling Pig Flæskesvær Julekalender

The Snaffling Pig flæskesvær julekalender

Så er det godt nyt til alle flæskesværs elskere! I år kan du nemlig få en flæskesværs julekalender fyldt af forskellige smag flæskesvær. Julekalenderen som du ikke vidste du manglede!
175,00 kr.
Kahls kaffejulekalender

Kahls kaffe julekalender

Kahls kaffe julekalender giver dig 24 poser med 30 gram malet kaffe i hver. Alle kafferne er forskellige og kommer fra forskellige steder i hele verden. Hver morgen er der derfor en ny spændende smag som skal opleves.
349,00 kr.
Anthon Berg julekalender med marcipan

Anthon Berg julekalender med marcipan

Forkæl dig selv eller en du holder af med årets Anthon Berg julekalender. 24 dage med den gode danske chokolade – en hver chokoladeelskers drøm!
219,00 kr.
Skræddersy din egen personlige julekalender

Skræddersy din egen personlige julekalender

Byg din helt egen personlige julekalender eller adventskalender med få nemme trin! Du skal blot vælge selve kalenderen, er derefter indholdet du vil have i den. Der er masser af fantastiske produkter at vælge i mellem til både børn og voksne. Både slik, legetøj, beauty produkter og alkohol. Der er med andre ord noget for enhver, stor som lille. Byg den i dag, og giv modtagerens deres helt egen unikke julekalender.
Personlig Chokoladejulekalender med Billeder

Personlig chokoladejulekalender med billeder

Chokolade julekalenderen 2.0! På denne fantastiske chokolade julekalender får du ikke kun en masse lækkert chokolade, du kan også designe hver enkelt stykke med egne personlige billeder. På den måde kan du give en lækker chokolade julekalender til en du holder af, som samtidig er personlig. En ligeså gode kalender til voksne som den er til børn.
329,00 kr.
Julekalender Lakrids by Bülow 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Bülow lakrids julekalender

Bülow lakrids julekalenderen, er en af de bedste lakrids julekalendere til voksne. Den er fyldt med lækker lakrids i forskellige varianter. Lakrids med chokolade, sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids og blød lakrids.
375,00 kr.
375,00 kr.
Rituals - Julekalender, Homme the Ultimate Gift Box

Rituals julekalender til mænd - Homme the Ultimate Gift Box

Rituals julekalender Homme the Ultimate Gift Box, er den ultimative forkælelsesjulekalender til mænd! I den får du 12 lækre luksusprodukter. Her i blandt Homme Strengthening Caffeine Shampoo, L'Essentiel Eau de Parfum og Sport Cooling Shower Gel.
500,00 kr.
Stranger Things Julekalender

Stranger Things julekalender

Er du Stranger Things fan? Så må du ikke gå glip af årets Stranger Things julekalender! En anderledes kalender som hver dag gemmer på en ny unik overraskelse, i form af gadgets, merhandise m.m.
329,00 kr.
Mars Celebrations Julekalender

Mars Celebrations julekalender

Mars Celebrations julekalender indeholder alle dine favoritter - her i blandt både Mars, Snickers, Bounty, Milkyway, Maltesers, Galaxy og Twix.
89,00 kr.
Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2021

Summerbird julekalender - Chiffoniere

I denne luksus Summerbird julekalender, får en en komode med 24 skuffer. Skufferne er fyldt med lækre økologiske chokolader fra Summerbird. Den ultimative julekalender til ham eller hende der elsker chokolade. Indeholder 435 g chokolade fra Summerbird klassiske sortiment og vinter varer.
398,00 kr.
398,00 kr.
Sinful Original Julekalender - Sort

Sinful julekalender - Original

Årets udgave af Sinful julekalenderen er som altid fyldt med frække overraskelser til par, som hjælper med at få absolut maksimal nydelse i soveværelset. Lige det der skal til i en den kolde juletid! Indholdet har en værdi af 2600 kr. Se indholdet via linket.
716,00 kr.
Sinful Premium Julekalender - Sort

Sinful julekalender - Premium

Den populære Sinful julekalender fås her i en endnu mere luksuriøs Premium udgave. Den frække kalender indeholder sexede overraskelser til en værdi af hele 4400 kr. Giv den i gave til din partner, og nyd godt af den sammen. Se mere om indholdet via linket.
1.116,00 kr.
Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd - Sort

Sinful julekalender til mænd - 12 Days of Christmas Adventures

Denne Sinful julekalender lavet specifikt til mænd, og kommer med 12 produkter samt inspirationshæfte, alt sammen til en værdi af 1500 kr. Se mere om indholdet via linket.
476,00 kr.
Motörhead Julekalender - Socken-Adventskalender - Unisex - multifarvet

Motörhead julekalender med sokker

I denne anderledes men geniale Motörhead julekalender, får du i alt 12 par sokker med Motörhead tema. Så kan du holde fødderne varme med stil i julen!
379,95 kr.
Julekalender Wally & Whiz vingummi 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Wally and Whiz vingummi julekalender - Grøn

Grøn Wally og Whiz julakalendere som ikke kun er utrolig smuk, men også byder dig på 275g gourmet vingummi i løbet af julen. Hver dag får du en omgang nye lækre vingummier, helt indtil juleaften. Alle vingummier er både veganske og glutenfri.
319,00 kr.
Merci Julekalender

Merci chokolade julekalender

Sig tak til en du holder af med en lækker Merci julekalender med alt det lækre Merci chokolade du kender. Du får u alt 255 gram skøn Merci chokolade med denne flotte kalender.
169,00 kr.
Drik Portvin - Julekalender m. Portvin

Drik Portvin julekalender med portvin

I denne portvins julekalender vil julen blive forsødet med portvin fra husene Bulas, Vieira de Sousa, DR og Quinta da Prelada. Her finder du både typiske hverdags portvin, men også de mere specielle som f.eks. en 30 års Tawny. Glæd dig!
669,00 kr.
Maltesernes Julekalender

Maltesers julekalender

Hvis du elsker Maltesers lækre sprøde chokoladekugler, må du ikke gå glip af denne Maltesers chokolade julekalender! Stå op til en ny omgang Maltesers hver dag i julen og går ventetiden til juleaften lidt nemmere. Egner sig perfekte til både børn, voksne og alle her i mellem.
79,00 kr.
Lommelærke Julekalender

Lommelærke julekalender

Med denne anderledes men utroligt interessant lommelærke julekalender, får du en lommelærke, hvor du hver dag kan tage en god tår.
139,00 kr.
Chokoladejulekalender Winter Cubes - Lauenstein

Chokolade julekalender Winter Cubes - Lauenstein

Chokoladejulekalender Winter Cubes fra Lauenstein er en unik nedtælling til juleaften. Denne tyske kalender indeholder 24 æsker med luksuriøse fyldte chokolader i varierede smagsvarianter som æggelikør, mandellikør, nougat og vanilje. En perfekt gave til dem, der ønsker en voksen og luksuriøs juleoplevelse.
140,00 kr.
Reeses Julekalender

Reeses julekalender med Peanut Butter Cups

Reeses julekalender er fyldt med de populære Peanut Butter Cups, bestående af en perfekte kombination af chokolade og peanut butter crunch. Du får 3 varianter: mælkechokolade, hvid chokolade og mørk chokolade.
104,00 kr.
Magasin Julekalender i Træ

Magasins chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.
519,20 kr.
695,00 kr.
Chili Klaus Jingle Balls Julekalender

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
399,00 kr.
399,00 kr.
Øl-julekalender 2023 - Smag 24 af årets bedste specialøl (inkl. smageglas)

Øl julekalender med 24 af årets bedste bedste specialøl (inkl. smageglas)

I denne øl julekalender får du 24 indpakkede øl. De 24 øl er alle nogle af årets bedste special øl. Kalenderen her blev hurtigt udsolgt sidste år, så slå til mens den stadig er på lager. Samtidig får du et gratis øl smageglas med.
1.195,00 kr.
Vin Julekalender med 24 flasker junior vin

Vin julekalender med 24 flasker

Er du typen der godt kan lide et glas vin i julen? I denne eksklusive vin julekalender, får du ikke mindre end 24 x 10 cl rød/hvid/rosé vin, i alt 2,4 l vin. Du finder en god variation af både tyske, spanske, italienske, portugisiske og franske vin.
845,00 kr.
849,00 kr.
Wally and whiz julekalender med vingummi i rød

Wally and Whiz vingummi julekalender - Rød

En herlig Wally og Whiz julakalender fyldt med lækre gourmet vingummier – her i den røde version. Når kalenderen er tømt, kan den sagtens gemmes og bruges til næste år, hvor du selv kan putte nye lækkerier i de små skuffer.
299,00 kr.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Single

Summerbird julekalender - Enkelt chokolader

Årets Summerbirds julekalender. Kalenderen er fyldt med dansk økologisk luksus chokolade, og kommer i et flot stilfuldt design. Bag hver låge gemmer sig et stykke chokolade fra Summerbirds klassiske sortiment, samt vinter varer. En julekalender som enhver chokoladeelsker vil nyde godt af. Indeholder i alt 245 g chokolade.
249,00 kr.
260,00 kr.
260,00 kr.
Julekalender kaffe Ø The Brew Company

Coffee Brewers kaffe julekalender

Coffee brewers kaffe julekalender er en hver kaffe entusiasts drøm at få i julen. Den rummer nemlig 25 forskellige spændende kaffer. Du får kvalitetskaffe fra bl.a. Colombia, Brazil, Papua New Guinea, Mexico og mange andre lande.
279,00 kr.
399,00 kr.
Assassin's Creed Julekalender - Strømpe-kalender 2023 - Unisex - multifarvet

Assassin's Creed julekalender med strømper

Den ultimative sokke-julekalender til gameren! Denne Assassin's Creed julekalender indeholder 12 par lækre sokker med Assassin's Creed tema.
339,95 kr.
Bagsværd lakrids julekalender

Bagsværd Lakrids julekalender

Bagsværd Lakrids har taget danskerne med storm, og de kommer i år med deres helt egen lakrids julekalender! I den er både klassisk lakrids, julevarianter samt nogle med chokoladeovertræk. Samtidig er der rigeligt til at kunne dele den 2 personer!
319,20 kr.
389,00 kr.
395,00 kr.
Cocoture - Julekalender hus med søde sager - Delevenlig

Cocoture julekalenderhus (næsten 1 kg indhold!)

Dette kæmpe flotte julakelnderhus indeholder chkolade og lækkerier rigeligt til 2 personer. Næsten 1 kg! Selve julekalenderen kan gemmes og bruges igen næste år – enten til at fylde op igen, eller som julepynt.
400,00 kr.
489,00 kr.
599,00 kr.
Skipper's Pipe lakridspibe julekalender

Skippers lakridspibe julekalender

Skippers lakridspibe julekalender indeholder – du gættede det – lakridspiber! Grib chancen for at nyde en lakridspibe hver dag i december. Det er med den gode klassiske smag du kender. En kalender fyldt med nostalgi.
107,00 kr.
Wera julekalender 2022 med værktøj - 24 dele

Wera julekalender med værktøj

Her er julekalenderen til rigtige mænd (og kvinder)! Den indeholder nemlig værktøj, i form af skrueværktøj, bits og et tilhørende etui. Overrask manden, kæresten eller måske din far, med denne sjove pakkekalender, som samtidig er praktisk. Den helt perfekte julekalender til handymanden/kvinden!
395,00 kr.
Årets julekalender med øl - 24 af de bedste specialøl

Årets øl julekalender fra Beer Me - 24 af de bedste specialøl

I denne øl julekalender får du ikke mindre end 24 af de bedste specialøl fra både danske og udenlandske bryggerier. Øllet af af højeste kvalitet, og der er et bredt udvalg af øltyper. Fragt til pakkeshop i inkl. i prisen.
1.399,00 kr.
Nødde julekalender

Nødde julekalender

Her er et fantastisk alternativ til den usunde julekalender - nemlig nødde julekalenderen! Denne julekalender med nødder indeholder 24 små poser med forskellige nødder du kan guffe i julen. Her i blandt alt fra valnødder til cashewnødder til honningristede mandler.
Produktet er desværre udsolgt.
Electronic Games Julekalender

Electronic Games julekalender

Kom igennem ventetiden til juleaften med denne innovative Electronic Games julekalender. I kalenderen her finder du 24 elektroniske spil som kan underholde børn såvel som voksne i løbet af juletiden.
419,00 kr.
Fernet Branca Limited Julekalender 2023

Fernet Branca julekalender

Fernet Branca julekalender er den ultimative herre julekalender! Her får du i alt 24 Fernet Branca overraskelser som kan nydes i løbet af julen.
279,00 kr.
Kun Det Bedste julekalender med slik

Kun Det Bedste julekalender med slik

Er du i tvivl om, hvilken type julekalender med søde sager du skal have i år? Hvorfor vælge? Kun Det Bedste slik julekalender er fyldt med både lakrids, vingummier, karamel og mange andre slags slik – her har du alt i en!
375,00 kr.
Julekalender - Lakridseriet EXCLUSIVE sort (forudbestil)

Lakridseriet julekalender - Exclusive sort

Denne eksklusive julekalender fra Lakridseriet indeholder 500 gram skønt lakrids fra Lakridseriet - rigelige til at nye den 2 personer hele julen. En høj flot julekalender, som pynter lige som meget i julehjemmet, som den smager godt.
299,00 kr.
299,00 kr.
299,00 kr.
350,00 kr.
379,00 kr.
Almuegaarden - Julekalender med blandede bolcher

Almuegaarden julekalender med blandede bolcher

Denne bolche julekalender ligner ikke kun et stort lækkert bolche, den er også fyldt med lækre blandede bolcher. Du får i alt 24 forskellige bolchesmage i denne kalender, som alle er glutenfri og smager af ren nostalgi.
199,95 kr.
Erotisk julekalender til par

Erotisk julekalender til par

Denne erotiske julekalender til par kommer med 24 spændende overraskelser, som bl.a. indebærer frækt legetøj fra We-Vibe og Magic Shiver, glidecremerr, erotiske geleer, bondage og meget mere. Samtidig er kalenderen dobbeltsidet, så du kan vælge den du syntes er lækrest at kigge på.
999,00 kr.
1.499,00 kr.
Simply Chokolasde julekalender m. 30 låger - Lyseblå

Simply Chokolasde julekalender m. 30 låger - Lyseblå

Den lyseblå chokolade julekalender fra Simply har 30 låger og 300g vanvittigt lækkert chokolade! Minty Cindy, Grainy Billy og Creamy Caro er blot nogle af de smagsvarianter du har i vente med denne fantastiske chokoladekalender. Glæd dig!
359,00 kr.
529,00 kr.
Famous Grouse julekalender XL

Famous Grouse julekalender XL

Kan du lide chokolade og Famous Grouse whisky? Så er Famous Grouse XL julekalenderen lige noget for dig. Den er nemlig fyldt med chokoladetrøfler af mælkechokolade, smagt til med Famous Grouse whiskey. Det betyder også, at den indeholder alkohol, dog under 3%.
239,00 kr.
Creme chokolade julekalender med 30 låger

Simply Creme Chokolade julekalender m. 30 låger

Denne Creme Chokolade julekalender fra Simply har hele 30 låger og er samtidig fyldt med de lækreste creme chokolader. Du vil smage på 13 forskellige varianter som bl.a. indebærer den nye Cookie Joe og den elskede Creamy Carol.
233,35 kr.
359,00 kr.
569,00 kr.
Julekalender med økologiske fyldte chokolader fra Anker Chokolade (forudbestil)

Anker chokolade voksen julekalender

Anker chokolade voksen julekalenderen byder på 24 fantastiske stykker dessertchokolader fra dansk Anker chokolade. Nougat, marcipan, ris a la mande, karamel og kiksekage er blot noget af alle de forskellige varianter du får.
275,00 kr.
275,00 kr.
275,00 kr.
Lindt Chocolate Factory Julekalender

Lindt Chocolate Factory julekalender

Lindt Chocolate Factory Julekalender er en stor chokolade julekalender fra Lindt, som ikke kun byder på en væld af lækkert Lindt chokolade, men også pynter flot i stuen eller på værelset. Den ultimative luksus chokolade julekalender til dig der elsker Lindt chokolade!
379,00 kr.
Black Magic julekalender med søde sager

Black Magic julekalender med søde sager

I denne Black Magic julekalender fra Cocoture finder du alt fra lækre chokolade, til lakrids og karamel og den god blanding heraf. Franske nougat, chokoladeovertrukket mandler og fyldte chokoladehjerter er blot nogle af de lækkerier du har i vente. I alt 460 gram søde julesager.
349,00 kr.