Chili Klaus julekalender og geniale Chili Klaus gaver

Chili Klaus julekalender 2024 + 5 geniale Chili Klaus gaver

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Sæt gang i julen med årets Chili Klaus julekalender 2024 . Kalenderen byder på både slik og andre stærke chili produkter, fra Chilis Klaus’ sortiment. Noget af indholdet er mildt, mens andet er så stærkt, at det er helt ude fra vindstyrke skalaen. Bag låge nr. 7, hvor der er et dødningehoved på, er indholdet usædvanligt stærkt. Chili Klaus anbefaler selv, at du ringer til en voksen inden du propper det i munden!

Både Chili Klaus og Bubber skal garanteret nyde julen med årets Chili Klaus julekalender 2024 . Tør du være med? Det er en seriøs julekalender til mænd og kvinder, som ikke er bange for udfordringer og stærk mad. Børn og teenagere kan også være med – men pas på med de allerstærkeste!

Kalenderen er kun lavet i et begrænset antal, så sikre dig din mens du kan.

Årets Chili Klaus julekalender 2024

Chili Klaus Jingle Balls Julekalender

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
Produktet er desværre udsolgt.

Andre fede Chili Klaus produkter til julen

Chili Klaus Spicy Gaveæske: En Eksplosion af Smag og Styrke!

Overrask en ægte chilielsker med Chili Klaus Spicy Gaveæske! Denne eksklusive æske er fyldt til randen med stærke delikatesser, fra chilichips til kraftfuld BBQ-sauce og verdens stærkeste chilipulver. En uforglemmelig gave, der garanteret vil sætte ild i smagsløgene og varme i hjertet!

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis personen du leder efter gave til er til stærk mad og chili, er dette den ultimative gave. Den er ikke for tøsedrenge!

Chili Klaus Hot Sauce No. 1

Giv en smagsoplevelse udover det sædvanlige med Chili Klaus Hot Sauce No. 1 – perfekt til den modige smagsnyder.

Chili Klaus Last Man Standing spil

Udfordr venner og familie med Last Man Standing spillet fra Chili Klaus – hvem kan håndtere varmen?

Chili Klaus Chili Roulette

Prøv en omgang chili roulette med Chili Klaus' lucky bag. Du får en kasse med chili kugler, den eneste hage er, at du ikke ved hvilke der er stærke. Nogle er okay stærke, nogle milde, og andre vanvittigt stærke!

Chili Klaus Chilikugler 4-pak

Til den modige madentusiast er her Chili Klaus Chilikugler. Dette sæt med 4 styrker vil teste dine smagsløg til det yderste. Perfekt til den person, der elsker stærk mad og nye udfordringer.

Chili Skud Vs 6 Fl 70 - Ghost Bitter

Chili Klaus har lavet en flaske med chili alkohol - her på en vindstyrke 6. Giv den som en sjov gave til en ud holder af, eller som gave til ham eller hende der elsker chili! Flasken har en alkohol på 20% og er naturligvis utrolig chili-stærk!

Chili Klaus Grillmaster BBQ-æske

Opgrader grillfesten med Chili Klaus Grillmaster BBQ æske – et must-have for den seriøse grillentusiast.

Chili Klaus julekalender og produkter

Chili Klaus står bag en række super spændende produkter med chili. Det er ikke bare almindelig chilisauce og pulver – det er produkter i en klasse for sig. Foruden den populære Chili Klaus julekalender, kan der også nævnes Carolina Reaper chilipulver, chili roulette og det sjove Chili Klaus spil; Last Man Standing.

Carolina Reaper er verdens stærkeste chili, og den har Claus altså lavet hans egen Carolina Reaper chilipulver på. Det er med Klaus’ ord en vindstyrke 15 på Chili Klaus vindstyrke skalaen – hvilket betyder, at det stort set ikke kan fås stærkere!

Chili Roulette er en pakke med chili chokoladekugler. Nogle kugler er milde og andre virkelig stærke. Hagen er, at du ikke ved hvilke der er stærke, og hvilke der er milde. At spise sådan en pakke med en ven der også elsker chili, kan kun blive sjovt!

Last Man Standing Chili Klaus spillet, er et spil der går ud på at kæmpe sig igennem en bane. På vejen er der dog fyldt med chilibomber, hvor nogle er meget, meget stærke.

Både Chili Klaus julekalender, samt de andre produkter vi her har nævnt, er alle fantastiske som gaveideer. Alt fra mandelgave til juleaften med familien, til en værtindegave til veninden.

  

Hvad er der i Chili Klaus’ julekalender 2024 ?

Vil du gerne vide, hvad der er i Chili Klaus’ julekalender 2024 ? Kalenderen indeholder naturligvis produkter med chili. Nogle er mere milde en andre, og nogle er meget stærke – ligeså den er god i ørerne. Lidt mere præcist, indeholder den Chili Klaus kugler, som er overtrukket med chokolade og krydret med chili. Chili Klaus chokolade er dog ikke det eneste kalenderen indeholder i år. Du vil dertil også finde håndlavede bolsjer og blød chilivingummi. Slikket har 4 forskellige vindstyrker, hvilket betyder, at der er 4 forskellige trin af styrker.

Kalenderen har ikke 24, men hele 25 låger. En til hver af de 24 juledage, som alle indeholder en af de før beskrevne typer chilislik. Dertil låge nummer 25, som er en nytårslåge, der skal åbnes nytårsaften d. 31 december. Bag nytårslagen er der en Hot Sauce. Men ikke bare hvilket som helst hot sauce. En hot sauce lavet på verdens stærkeste chili – Carolina Reaper. Den skal nok sætte ekstra fut i nytårsaften!

Den stærke julekalender til voksne (og modige børn og unge) har en nettovægt på i alt 420 gram. Det er altså næsten ½ kilo chiliprodukter der skal fortæres i løbet af december.

 

Chili Klaus julekalender pris – hvad koster den?

Prisen på en Chili Klaus julekalender varierer, alt efter hvor du køber den. Du vil typisk finde den i prisklassen 359-370 kr. Det kan være du er heldig, at finde et Chili Klaus julekalender 2024 tilbud, hvor prisen er lidt lavere. Det er dog ikke noget vi anbefaler du venter på, da kalenderen som sagt er lavet i et begrænset antal, og er utrolig populær. Venter du for længe, risikerer du at den er udsolgt alle steder.

Den bedste måde, at finde den bedste Chili Klaus julekalender pris på, er ved at sammenligne priser. Det kan du gøre her i vores lille guide. Under kalenderen kan du se priserne fra de forskellige forhandlere. Her kan du både se hvem der har den bedste pris, og samtidig, om den skulle være på tilbud.

 

En julekalender for rigtige mænd

Chili Klaus julekalender, er virkelig en kalender for rigtige mænd. Rigtige mænd, ligesom Bubber, Thomas Hartmann og selvfølgelig Chili Klaus selv. Alle 3 er personer, som ikke er bange for at tage en chili udfordring op. Kender du en rigtig mand som trænger til en udfordring i løbet af julen? Så er det bare at give ham kalenderen her, og se ham kæmpe med den! Det kunne være som en adventsgave til ham, eller som alternativ til den typiske chokolade julekalender.

Hvis du er rigtig sej, så køber du både en til dig selv, og til din partner. På den måde kan i udfordre hinanden i løbet at julen, og se hvem der kan holde til mest chili.

 

Chili Klaus og Bubber

Chili Klaus blev populær som chili ekspert, med hans Youtube kanal, hvor han spiser chili med kendte mennesker. Han har haft mange spændene gæster. Her i blandt alt fra politikere, til komikere som Thomas Hartmann og Christian Fuhlendorff. Hartmann er muligvis den gæst, som har klaret chili udfordringen allerbedst, mens Christian Fuhlendorff var knap så elegant.

Den klart mest populære video, er dog den hvor Chili Klaus og Bubber spiser chili (Carolina Reaper) sammen. Se videoen her:

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Chili Klaus julekalender

Der er flere steder du kan købe kalenderen online. Vi har samlet en række steder i guiden her, hvor du kan få kalenderen til en super god pris.

Du finder den bedste pris på Chili Klaus’ julekalender, det sted der har den bedste pris, den givne dag. I guiden her kan du sammenligne priser på de forskellige steder, og på den måde altid se, hvor du får den bedste pris.

Chili Klaus hedder rigtig Klaus Pilgaard og kommer fra Midtjylland. Han er mest kendt fra sin Youtube kanal, hvor han spiser en række af verdens stærkeste chilier, med kendte mennesker. Efter succesen med hans Youtube kanal, har Klaus lavet sit eget brand med chiliprodukter.

Denne artikel er anmeldt af Jesper Thorsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne