Julekalender til voksne - STOR guide Årets bedste

Julekalender til voksne 2022 – STOR guide: Årets 100 bedste

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

At åbne julekalender hver dag i december, er en at de hyggeligste og mest udbredte juletraditioner vi har i Danmark. Tradition tro, skal børnene have en julekalender, og gerne så mange som muligt hvis man spørger dem! Men julekalendere er i den grad ikke kun længere for børn. Faktisk er der i dag et utal at spændende julekalendere for voksne, i et hav af forskellige variationer.

Ligesom vi voksne er blevet vild med traditionen om mandelgaver, hopper vi også mere og mere på julevognen når det gælder voksen julekalendere. Og lige her kan du få et godt overblik over dem. Vi har nemlig lavet den ultimative guide over julekalender til voksne 2022 .

De bedste voksen julekalendere 2022 ​

Chokolade julekalendere

Chili Klaus julekalender 2022

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
349,00 kr.
Magasin Julekalender i Træ

Magasins chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.
599,00 kr.
749,00 kr.
Anthon Berg likør julekalender

Anthon Berg likør julekalender

Elsker du også de små likør chokolader med likør i fra Anthon Berg? Her kan du få en Anthon Berg likør julekalender med 24 stk. Der er lækkert Anthon Berg chokolade med bl.a. whisky, gin og mange andre smage.
209,00 kr.
Summerbirds Amberjulekalender 2022

Summerbird Amberjulekalender

Den lækre og økologiske Amberjulekalender fra Summerbird byder på lækkert amber chokolade. Amber chokoladerne er cremede og karamelliserede, og er faktisk sin helt egen form for chokolade. Der er både plade og fyldte chokolader, og hele 225 gram i alt.
248,00 kr.
248,00 kr.
248,00 kr.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Single

Summerbird julekalender - Til en person

Årets Summerbirds julekalender. Kalenderen er fyldt med dansk økologisk luksus chokolade, og kommer i et flot stilfuldt design. Bag hver låge gemmer sig et stykke chokolade fra Summerbirds klassiske sortiment, samt vinter varer. En julekalender som enhver chokoladeelsker vil nyde godt af. Indeholder i alt 245 g chokolade.
248,00 kr.
248,00 kr.
248,00 kr.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Delekalender Voksen

Summerbird julekalender - Delekalender

Dele udgaven af årets Summerbirds julekalender. Bag hver a