Julekalender til voksne - STOR guide Årets bedste

Julekalender til voksne 2023 – STOR guide: Årets 100 bedste

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

At åbne julekalender hver dag i december, er en at de hyggeligste og mest udbredte juletraditioner vi har i Danmark. Tradition tro, skal børnene have en julekalender, og gerne så mange som muligt hvis man spørger dem! Men julekalendere er i den grad ikke kun længere for børn. Faktisk er der i dag et utal at spændende julekalendere for voksne, i et hav af forskellige variationer.

Ligesom vi voksne er blevet vild med traditionen om mandelgaver, hopper vi også mere og mere på julevognen når det gælder voksen julekalendere. Og lige her kan du få et godt overblik over dem. Vi har nemlig lavet den ultimative guide over julekalender til voksne 2023 .

De bedste voksen julekalendere 2023 ​

Chokolade julekalendere

Baileys XL Julekalender - 340 gram

Baileys julekalender XL

Baileys chokoladejulekalenderen, er et af de største hits når vi snakker julekalendere til voksne! Baileys XL julekalender er fyldt med mælkechokoladetrøfler i forskellige baileys-smagsvarianter. Bl.a. Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. En af de bedste gaveideer til ham eller hende der elsker baileys og chokolade! Og hvem gør ikke det?
249,00 kr.
Magasin Julekalender i Træ

Magasins chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.
Produktet er desværre udsolgt.
Chili Klaus julekalender 2022

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
Produktet er desværre udsolgt.
Ferrero Collection Julekalender - 271 gram

Ferrero julekalender

Elsker du de lækre Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir? Så er denne julekalender lige dig - den indeholder nemlig en god mængde af alle 3!
Produktet er desværre udsolgt.
Hedh-Escalante Fyldt Chokolade julekalender

Hedh-Escalante fyldt chokolade julekalender

Som navnet antyder, er Hedh-Escalante julekalenderen her proppet med fyldte chokolader! De håndlavede chokolader er ikke kun flot dekoreret, men kommer i en væld af varianter, og smager super godt!
Produktet er desværre udsolgt.
OneToHundred Proteinbars-julekalender

Proteinbar julekalender

Proteinbar julekalenderen er til ham eller hende der går op i sin træning og kost, men stadig gerne vil tage del i de skønne juletraditioner. Kalenderen her giver en lækker proteinbar hver dag i julen, med mange forskellige spændende smagsvarianter.
Produktet er desværre udsolgt.
Heavenly by Schöttinger Chokoladejulekalender

Heavenly by Schöttinger chokolade julekalender

Heavenly by Schöttinger chokolade julekalenderen indeholder chokoladepralinéer lavet af de lækreste belgiske chokolade. Chokoladen er af super kvalitet og der masser af spændende smagsvarianter.
Produktet er desværre udsolgt.
Anker Chokolade - Børne Julekalender

Anker Chokolade børne julekalender

Anker Chokolade har lavet en fantastisk chokolade julekalender til børn. Den indeholder forskellige lækre chokolader som bl.a. kiksekage, hvid chokolade, jordbær og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbirds Amberjulekalender 2022

Summerbird Amberjulekalender

Den lækre og økologiske Amberjulekalender fra Summerbird byder på lækkert amber chokolade. Amber chokoladerne er cremede og karamelliserede, og er faktisk sin helt egen form for chokolade. Der er både plade og fyldte chokolader, og hele 225 gram i alt.
248,00 kr.
Anthon Berg likør julekalender

Anthon Berg likør julekalender

Elsker du også de små likør chokolader med likør i fra Anthon Berg? Her kan du få en Anthon Berg likør julekalender med 24 stk. Der er lækkert Anthon Berg chokolade med bl.a. whisky, gin og mange andre smage.
Produktet er desværre udsolgt.