Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Julekalender til kvinder - kalendere hun vil elske!

Julekalender til kvinder 2024 – 55+ kalendere hun vil elske!

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Leder du efter den perfekte julekalender til kvinder? Men ved du endnu ikke, hvad det er? Så er det godt, du er landet her hos os, da vi elsker julen og julekalendere. Vi har derfor gjort arbejdet for dig og researchet os frem til de absolut bedste og mest populære julekalendere til hende.

Du kan derfor være heldig at finde alt lige fra en velsmagende kaffe julekalender, til en forkælende makeup julekalender. Er hun ikke så meget til en julekalender, der smager af noget, har vi naturligvis også tænkt på dette.

Gå på opdagelse i vores spændende juleunivers og se, om ikke du kan finde en eller flere kalendere, som passer perfekt til hende.

Se også vores guide med de bedste julekalender til mænd – den er bestemt et besøg værd!

Årets bedste julekalendere til kvinder 2024 ​

Baileys XL Julekalender - 340 gram

Baileys julekalender XL

Baileys chokoladejulekalenderen, er et af de største hits når vi snakker julekalendere til voksne! Baileys XL julekalender er fyldt med mælkechokoladetrøfler i forskellige baileys-smagsvarianter. Bl.a. Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. En af de bedste gaveideer til ham eller hende der elsker baileys og chokolade! Og hvem gør ikke det?
259,00 kr.
Anthon Berg likør julekalender

Anthon Berg likør julekalender

Elsker du også de små likør chokolader med likør i fra Anthon Berg? Her kan du få en Anthon Berg likør julekalender med 24 stk. Der er lækkert Anthon Berg chokolade med bl.a. whisky, gin og mange andre smage.
219,00 kr.
Jo Malone London Julekalender

Jo Malone London julekalender

Denne fantastiske julekalender fra Jo Malone London indeholder 25 produkter med skønne dufte. I den får du bl.a. English Pear & Freesia Body and Hand Wash 50ml​, Lime Basil & Mandarin Body & Hand Wash 30ml​ og Wood Sage & Sea Salt Body Crème 15ml​. Se alt indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Kahls kaffejulekalender

Kahls kaffe julekalender

Kahls kaffe julekalender giver dig 24 poser med 30 gram malet kaffe i hver. Alle kafferne er forskellige og kommer fra forskellige steder i hele verden. Hver morgen er der derfor en ny spændende smag som skal opleves.
Produktet er desværre udsolgt.
Anthon Berg julekalender med marcipan

Anthon Berg julekalender med marcipan

Forkæl dig selv eller en du holder af med årets Anthon Berg julekalender. 24 dage med den gode danske chokolade – en hver chokoladeelskers drøm!
Produktet er desværre udsolgt.
Skræddersy din egen personlige julekalender

Skræddersy din egen personlige julekalender

Byg din helt egen personlige julekalender eller adventskalender med få nemme trin! Du skal blot vælge selve kalenderen, er derefter indholdet du vil have i den. Der er masser af fantastiske produkter at vælge i mellem til både børn og voksne. Både slik, legetøj, beauty produkter og alkohol. Der er med andre ord noget for enhver, stor som lille. Byg den i dag, og giv modtagerens deres helt egen unikke julekalender.
Luksuriøs marmelade julekalender

Luksuriøs marmelade julekalender

Her er en luksus julekalender, som kan give dig den perfekte start på morgenen, hver dag i julens 24 dage. Hver morgen får du nemlig en ny lille luksus marmelade, du kan bruge til morgenmaden. Du får 12 forskellige smage, blandt andet honning, nødder, blåbær, hindbær og chokolade. Mmm!
349,00 kr.
Advent Calendar23 WW XMS

Sephora skønheds julekalender - The future is yours

Wishing You skønheds julekalenderen indeholder lækre beauty produkter som makeup, hudpleje, badetilbehør m.m. Alt sammen noget du der kan forkæle dig lidt ekstra i julen.
269,00 kr.
Sephora Favorites julekalender med makeup

Sephora Favorites julekalender

Sephora Favorites julekalender indeholder en masse bestsellere og nyheder fra Sephora. Her i blandt Paco Rabanne, Olaplex, Rare Beauty og Augustinus Bader. Læs mere om den fantastiske julekalender via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
The Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Advent Of Change''

”The Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen er fyldt med lækre produkter fra The Body Shop. Håndcreme, Body Butter, Shower gel og conditioner, er blot nogle af de skønne overraskelser du har i vente. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
The Big Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Big Advent Of Change''

”The Big Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen giver dig hver dag i december et nyt skønt The Body Shop produkt. Det kan være en håndcreme, en conditioner eller noget helt tredje. En kalender enhver kvinde vil elske!
Produktet er desværre udsolgt.
The Ultimate Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Ultimate Advent Of Change''

The Body Shop julekalender ”The Ultimate Advent Of Change” er den ultimative The Body Shop julekalender, og muligvis den ultimative julekalender til kvinder generelt! Den gør hver dag til en juleaften. Se bare alt det lækre indhold via linket, og du vil være helt enig.
Produktet er desværre udsolgt.
essence Advent Calendar Merry Everything & Happy Always

Essence julekalender med skønhedsprodukter

Essence julekalender – HAPPY HOLIDAYS, er fyldt med fantastiske skønhedsprodukter fra Essence. Både fra deres oprindelige sortiment, samt nogle nye unikke produkter, du kun finder i kalenderen her.
Produktet er desværre udsolgt.
Personlig Chokoladejulekalender med Billeder

Personlig chokoladejulekalender med billeder

Chokolade julekalenderen 2.0! På denne fantastiske chokolade julekalender får du ikke kun en masse lækkert chokolade, du kan også designe hver enkelt stykke med egne personlige billeder. På den måde kan du give en lækker chokolade julekalender til en du holder af, som samtidig er personlig. En ligeså gode kalender til voksne som den er til børn.
369,00 kr.
Julekalender Lakrids by Bülow 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Bülow lakrids julekalender

Bülow lakrids julekalenderen, er en af de bedste lakrids julekalendere til voksne. Den er fyldt med lækker lakrids i forskellige varianter. Lakrids med chokolade, sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids og blød lakrids.
Produktet er desværre udsolgt.
Mars Celebrations Julekalender

Mars Celebrations julekalender

Mars Celebrations julekalender indeholder alle dine favoritter - her i blandt både Mars, Snickers, Bounty, Milkyway, Maltesers, Galaxy og Twix.
149,00 kr.
Julekalender English Tea Shop

Julekalender English Tea Shop​

Nyd en dejlig kop te, hver dag i december helt til juleaften. Te julekalenderen er fyldt med økologisk te, og er en af de hyggligste julekalendere til voksne. Den indeholder 12 forskellige te smage. Du finder både sort, rød, hvid, grøn, urtete og rooboiste. Den bedste måde at holde varmen på i julen.
149,00 kr.
Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2021

Summerbird julekalender - Chiffoniere

I denne luksus Summerbird julekalender, får en en komode med 24 skuffer. Skufferne er fyldt med lækre økologiske chokolader fra Summerbird. Den ultimative julekalender til ham eller hende der elsker chokolade. Indeholder 435 g chokolade fra Summerbird klassiske sortiment og vinter varer.
Produktet er desværre udsolgt.
Sinful Original Julekalender - Sort

Sinful julekalender - Original

Årets udgave af Sinful julekalenderen er som altid fyldt med frække overraskelser til par, som hjælper med at få absolut maksimal nydelse i soveværelset. Lige det der skal til i en den kolde juletid! Indholdet har en værdi af 2600 kr. Se indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Sinful Premium Julekalender - Sort

Sinful julekalender - Premium

Den populære Sinful julekalender fås her i en endnu mere luksuriøs Premium udgave. Den frække kalender indeholder sexede overraskelser til en værdi af hele 4400 kr. Giv den i gave til din partner, og nyd godt af den sammen. Se mere om indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Hunkemöller Private Naughty & Nice Adventskalender

Hunkemöller Private Naughty & Nice julekalender

Hunkemöller Private Naughty & Nice julekalender indeholder produkter du kan bruge til at styrke lidenskaben i december, og den kan bruges af ALLE - både par og til solo brug. Du får i alt 24 fantastiske gaver - læs mere om dem via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinder - Sort

Sinful julekalender til kvinder - 12 Days of Christmas Adventures

Sinful har i år lavet en julekalender specifik til kvinder! I den finder du 12 erotiske produkter samt et frækt inspirationshæfte til at bruge dem. Se mere om indholdet via linket, som har en værdi af 1500 kr.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender Wally & Whiz vingummi 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Wally and Whiz vingummi julekalender - Grøn

Grøn Wally og Whiz julakalendere som ikke kun er utrolig smuk, men også byder dig på 275g gourmet vingummi i løbet af julen. Hver dag får du en omgang nye lækre vingummier, helt indtil juleaften. Alle vingummier er både veganske og glutenfri.
Produktet er desværre udsolgt.
Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
Original price was: 655,00 kr..Current price is: 555,00 kr..
Merci Julekalender

Merci chokolade julekalender

Sig tak til en du holder af med en lækker Merci julekalender med alt det lækre Merci chokolade du kender. Du får u alt 255 gram skøn Merci chokolade med denne flotte kalender.
169,00 kr.
ZMILE COSMETICS Advent Calendar 24 Windows Crystal Christmas

Zmile Cosmetics Glowing Stars julekalender

Zmile Cosmetics Glowing Stars julekalender giver dig 24 skønhedsprodukter. Blandt dem finder du løbestit, øjenskygge, neglelak, blush, lipgloss og meget mere. Alt sammen i en dekorativ og hyggelig kalender.
249,00 kr.
La Mer luksus julekalender med eksklusive plejeprodukter og cremer

La Mer luksus julekalender med eksklusive plejeprodukter og cremer

La Mer julekalenderen er den ultimative julekalender til dig der elsker cremer og personlige pleje produkter. I den finder du eksklusive produkter som Crème de La Mer Moisturizing Cream, The Revitalizing Hydrating Serum og The Treatment Lotion. Se alt indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
MyMuesli Grødkalender

MyMuesli økologisk julekalender med grød

MyMuesli økologisk julekalender med grød. Forkæl dine smagssanser hele julemåneden, med en ny økologisk havregrød hver morgen! Du får hele 24 portioner, med 18 forskellige smage. Her i blandt chokolade, vanije og ristede mandler. Så er du sikret en god start på dagen hele julen!
649,00 kr.
MyMuesli Myslikalender

MyMuesli økologisk julekalender med mysli

Denne økologisk julekalender fra MyMuesli, er fyldt med 24 lækre müslivarianter. Du får 24 forskellige smage, så du får en ny smagsoplevelse hver morgen i julen. Smagene er blandt andet med mango, chokolade og julekrydderier. Uden tvivl den perfekte julekalender til dig der elsker müsli!
799,00 kr.
essence X-mas Mail DIY Advent Calendar

Essence DIY julekalender med skønhedsprodukter

Her får du 24 skønne produkter fra Essence, i form af en DIY julekalender med skønhedsprodukter. Du skal blot putte gaverne i de små søde poser og give dem nummer på. Voila – du har din hent egen DIY pakkekalender med skønhedsprodukter, klar til at give til hende der fortjener det og skal forkæles.
217,00 kr.
Tejulekalender - English Tea Shop

Te julekalender - English Tea Shop

Denne lille hyggelige te julekalender fra English Tea Shop forkæler dig med 25 økologiske teer i teposer. Perfekt til dig som vil elske at nyde en god kop te hver morgen i julen.
59,00 kr.
La Via del Te Tekalender 2023

La Via del Te julekalender

Fejre julen med 24 forskellige teposer med lækker smag og høj kvalitet, fra det italienske tehus La Via del Te. Teposerne er samtidig en en flot julekalenderæske formet som en bog.
459,00 kr.
Maltesernes Julekalender

Maltesers julekalender

Hvis du elsker Maltesers lækre sprøde chokoladekugler, må du ikke gå glip af denne Maltesers chokolade julekalender! Stå op til en ny omgang Maltesers hver dag i julen og går ventetiden til juleaften lidt nemmere. Egner sig perfekte til både børn, voksne og alle her i mellem.
79,00 kr.
Te julekalender med 24 ØKO tebreve

Te julekalender med 24 ØKO tebreve

I denne flotte te julekalender med skuffer bliver du forkælet med 24 ØKO tebreve. Der er 24 forskellige smage, bl.a. Chaplon Fuldmåne, Aronia Berries, Chai Krishna, Cinnamon Ginger og Matcha Mandarin.
Produktet er desværre udsolgt.
Te julekalender med 24 x 10 g løs te

Te julekalender med 24 x 10 g løs te

Denne hyggelige julekalender er perfekt til dig der elsker løs te. I den finder du nemlig 24 x 10 g forsekllige løs te som bl.a. har smag Cool Mint urte te, Midnight Fudge te, Rooibush med Toffee smag, julete med mandel og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Pukka Julekalender Ø - 24 tebreve

Pukka julekalender med 24 tebreve

Denne Pukka julekalender byder på 24 skønne økologiske tebreve som kan varme dig ekstra godt op de kolde julemorgener. Samtidig kan kalenderen hænges op og pyntes flot på væggen.
Produktet er desværre udsolgt.
Chokoladejulekalender Winter Cubes - Lauenstein

Chokolade julekalender Winter Cubes - Lauenstein

Chokoladejulekalender Winter Cubes fra Lauenstein er en unik nedtælling til juleaften. Denne tyske kalender indeholder 24 æsker med luksuriøse fyldte chokolader i varierede smagsvarianter som æggelikør, mandellikør, nougat og vanilje. En perfekt gave til dem, der ønsker en voksen og luksuriøs juleoplevelse.
349,00 kr.
Reeses Julekalender

Reeses julekalender med Peanut Butter Cups

Reeses julekalender er fyldt med de populære Peanut Butter Cups, bestående af en perfekte kombination af chokolade og peanut butter crunch. Du får 3 varianter: mælkechokolade, hvid chokolade og mørk chokolade.
149,00 kr.
Whittard eksklusiv te julekalender

Whittard eksklusiv tejulekalender

Whittard eksklusiv tejulekalender byder på ikke mindre end 18 af de bedste te fra Whittard. Bag hver låge finder du flere te poser, så der er rigeligt til at dele med venner og familie. Indeholder i alt hele 94 teposer.
579,00 kr.
Tejulekalender Winter Nights - English Tea Shop

Te julekalender Winter Nights - English Tea Shop

Tejulekalender Winter Nights fra English Tea Shop er den perfekte ledsager til december måned. Med denne kalender får du 25 økologiske sæsonbestemte teer, pakket i komposterbare teposer. Nyd en ny te hver dag, og tæl ned til 1. juledag med en varm kop te i hånden. En ægte vinterforkælelse!
Produktet er desværre udsolgt.
Tejulekalender Puzzle box - English Tea Shop

Tejulekalender Puzzle box fra English Tea Shop

Oplev magien ved jul med Tejulekalender Puzzle box fra English Tea Shop. Nyd en ny økologisk te hver dag i december, pakket i komposterbare pyramidesilkeposer. Med forskellige motiver på æskerne kan du også samle et puslespil. En perfekt gave til te-elskere!
149,00 kr.
Rituals The Ritual of Advent Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse er en både smuk og fantastisk beauty julekalender spækket med lækre produkter. I den vil du finde både skønhedsprodukter, lækre duftlys og mange andre lækre produkter.
329,50 kr.
Biotherm Advent Calendar

Biotherm julekalender

Kalenderen her er fyldt med luksuriøse Biotherm produkter til pleje af både krop og ansigt. En fantastisk julekalender til kvinder som har en samlet værdi af hele 1610 kr., så der er virkelig god værdi for pengene.
Produktet er desværre udsolgt.
Makeup julekalender fra Technic

Technic makeup julekalender

Den perfekte julekalender til kvinden som elsker at lægge make-up. Bag de 24 låger får du hver dag et nyt produkt til make-up samlingen. F.eks. læbestift, øjenskygge og andre lækre sminke produkter. Så har du make-up til hele december, samt juleaften og til en evt. nytårsfest. En julekalender som en hver kvinde vil elske at få!
Produktet er desværre udsolgt.
No Brand Beauty Mall 24 Days of K-Beauty Advent Calendar

24 Days of K-Beauty julekalender

24 Days of K-Beauty julekalender forkæler dig med luksuriøse og innovative koreanske hudplejeprodukter hele julen igennem. Korea er en frontfigur når det kommer til hudplejeprodukter, og her har du virkelig en enestående mulighed for at prøve de kvalitetsbevidste K-beauty produkter af.
Produktet er desværre udsolgt.
Advent Calendar

Clinique beauty julekalender

Den eksklusive Clinique 24 Days Beauty julekalender indeholder 24 favorit produtker fra Clinique. Overraskelserne er blandet makeup og hudplejeprodutker, og de har en samlet værdi af hele 3175 kr.
Original price was: 1.260,00 kr..Current price is: 945,00 kr..
L'Occitane PREMIUM JULEKALENDER

L'Occitane Premium julekalender

L’Occitane Premium julekalender byderr på 24 overraskelser som bl.a. består af bestsellere som Le Petit Remède balsam, Shea Butter Hand Cream, hårpleje med 100 % naturlige æteriske olier, en fantastisk serum og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Kiehl's Advent Calendar

Kiehl's julekalender med skønhedsprodukter

Kiehl’s julekalender hylder 170 års samarbejde, og er lavet i samarbejde med den franske kunstner Marylou Faure. Foruden er være utrolig dekorativ er den også fyldt med skønhedsprodukter, som alt har en værdi der er langt over kalenderens pris.
Produktet er desværre udsolgt.
Magasin Julekalender i Træ

Magasins chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.
849,00 kr.
Chili Klaus Jingle Balls Julekalender

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
Produktet er desværre udsolgt.
Henter...

Find den perfekte julekalender til hende

Julen kan måske efterhånden synes som lidt af et kommercielt tilløbsstykke, hvor det handler mere om at bruge penge end at hygge sig. Men derfor kan du stadig give en julekalender til hende. En god julekalender til kvinder, behøver ikke være fyldt med en masse dyre gaver – du kan sagtens selv lave en hjemmelavet kalender. Eller købe en, som du selv kan fylde op med chokolader, småkager og andre hyggelige småting, som du selv kan lave eller bage.

En julekalender er desuden en rigtig god måde at vise, hvor glad du er for hende. Om det så er en veninde, mor, søster eller niece, der fortjener lidt ekstra og betyder rigtig meget for dig. Der skal ikke så meget til for at glæde andre mennesker. Om det er den populære Rituals julekalender, eller en pakkekalender med chokolader, karameller, strømper, elastikker eller måske kaffe, kan gøre en verden til forskel i løbet af julen for vedkommende.

Så er du all in for juleglæde, er det bare med at få shoppet!

 

Hjemmelavet eller færdiglavet julekalender?

Er du i tvivl om, hvorvidt den bedste julekalender til hende, er en du selv kan lave, eller en du kan købe dig til? Det kan vi sådan set godt forstå, da det bestemt ikke er noget nemt valg. Den bedste pakkekalender til hende, er som regel også en, du selv kan lave. For på denne måde bliver den helt personlig.

Ulempen ved at skulle lave en hjemmelavet julekalender til hende er dog, at du selv skal ud at finde 24 gaver, som du kan lægge i julekalenderen. Bliver prisen mere end 20 kroner per pakke, løber det også hurtigt op – og bliver måske endda også dyrere end en færdiglavet en af slagsen.

Vil du gerne lave en hjemmelavet julekalender til kvinden du holder af, kan du med fordel overveje, at fylde den ud med hjemmelavede chokolader, lækkert hjemmebag, hjemmestrik og andre ting, som du selv kan lave derhjemme. Det værende alt fra nips til bøjler til jakkerne lavet af drivtømmer.

Vil du gerne holde det helt gratis, kan du fylde den ud med hjemmelavede gavekort til hjælp i hverdagen, hygge med hjemmebag, hygge med aftensmad og lignende, som hun kan se frem til i løbet af december og januar.

Kun fantasien sætter grænser – så sæt endeligt gerne i gang med at brainstorme, så du kan lave den fedeste, hyggeligste eller bedste julekalender til hende.

Og skulle det alligevel blive for stor en mundfuld med den hjemmelavet julekalender, er du velkommen til at finde den rette blandt vores liste over de bedste julekalender til kvinder 2024 – for vi har et stort udvalg, du kan vælge fra.

 

Hvad er den bedste julekalender til kvinder?

Vil du gerne forkæle hende med det absolut bedste til jul? Så skal du da selvfølgelig også have fingrene i den absolut bedste julekalender til kvinder, som man kan få. Men, husk på at den bedste julekalender til hende ikke nødvendigvis er den dyreste.

Inden du derfor giver dig i kast med at købe en julekalender, anbefaler vi, at du brainstormer omkring, hvad hun godt kan lide. Er der noget, der gør hende særligt glad? Eller er der noget, som du bare ved vil overraske hende?

Det er i den gode planlægning og personlige gave, at den største glæde opstår. Så ved du, at hun elsker at hygge med te om aftenen eller at få et godt stykke chokolade, når hun kommer hjem fra arbejde, er det da bare, hvad du skal købe en julekalender efter.

Er du ikke helt sikker, kan vi foreslå følgende i en julekalender til kvinder:

 • Summerbird chokolade
 • Toms chokolade
 • Chilikugler
 • Specialøl
 • Små flasker vin
 • Små parfumer
 • Cremer
   

Derudover er følgende kalendere til hende, også et sikkert hit her i 2024 :

Vi håber, det hjælper dig til at finde den bedste mulige julekalender til hende – og ellers husk, at tjekke vores liste igennem. Det kunne være, der var en julekalender eller to, der passer helt perfekt.

 

Hvad er den bedste julekalender til unge kvinder?

Tænker du ikke, at en pakkekalender med specialøl eller specialkaffe falder i god jord hos teenageren eller den meget unge kvinde? Det kan vi sådan set godt følge dig i, da makeup, tøj og smykker er meget mere interessante i denne alder.

Det kunne derfor være oplagte ideer til en julekalender til unge kvinder. Vil du dog helst gerne finde på noget andet end det helt oplagte, er der nu heller ikke noget i vejen med at give en slik julekalender med ekstra god chokolade, konfekt eller juleslik. Man bliver aldrig for gammel til hverken slik, chokolader eller kager.

Ellers kan du også fylde den med:

 • Strømper
 • Karameller
 • Delikatesser
 • Beauty ting
 • Popcorn
 • Marcipan
 • Wellnessting
   

Der er en masse sjove og anderledes muligheder for at lave en god julekalender til hende. Så dyk endelig gerne ned i det og se, om ikke du finder på en unik og helt fantastisk ide. Ellers er du også altid velkommen til enten at finde inspiration eller købe en af de kalendere, vi har fundet frem til.

Det vigtigste er bare, at hun bliver glad!

 

Forkæl hende endnu mere med en adventskalender til hende

Har hun gjort sig fortjent til, at du bare skal give den fuld gas med både pakkekalender og adventskalender? Det er vi vilde med og helt med på! En adventskalender er nemlig også en helt fantastisk måde at vise hende din kærlighed, hengivenhed eller taknemmelighed på. Det kan både være med dyrere og billige gaver. Men får hun en pakkekalender, regner hun helt sikkert heller ikke med, at der ikke også er en adventskalender, der ligger og venter på hende.

Den kunne du f.eks. lave med:

 • Gode parfumer
 • Gode cremer
 • Gode DVD-film (til aftenshyggen)
 • Lækkert tøj
 • Varme strømper
 • Gavekort til caféhygge
   

En adventskalender må gerne være noget ekstra forkælende i form af ting, som hun måske står og mangler, eller som lægger op til lidt ekstra hygge i juletiden.

 

Hvad koster en julekalender til voksne?

Har du lagt et budget op til jul? Eller vil du gerne forsøge at gøre det? Så er det bedre, at du lægger det, inden du går i kast med at kigge på julekalender til kvinder. For der er så mange lækre muligheder, at det er meget nemt at blive lidt for fristet til at gå over budget bare for at få den helt rette julekalender.

Det er meget forskelligt, hvad en julekalender til kvinder koster. For det kommer helt naturligt an på, hvilke produkter den er fyldt med. Du kan sagtens få en til en rund 20’er – men så er chokoladen eller indholdet også derefter. Omvendt kan du også få en julekalender til kvinder og voksne generelt, for 300-400 kroner, hvilket naturligvis vil være bestående af indhold, der er i en højere kvalitet.

Du gør derfor om noget din søgen meget nemmere, hvis du forinden har lagt et bestemt budget for, hvad den maksimalt må koste. Ellers kan julen og pengene hurtigt få ben at gå på – og det er trods alt ikke meningen.

I vores liste har vi inkluderet forskellige slags julekalendere til voksne i forskellige prisklasser, så der er noget for alle typer af budgetter. Gå derfor meget gerne på udkig, så du ikke går glip af den potentielt perfekte julekalender!

 

Få de bedste ideer julekalender til kvinder 2024 her!

Er du parat til at gå all in på julen i år? Så er det godt, du er havnet i godt juleselskab her hos os. For vi er nemlig også klar til endnu en gang at gå alt ind på julen og juleglæden. Vi har derfor gjort vores ypperste for at finde de absolut bedste ideer til julekalender til kvinder 2024 .

Vi har også krydret listen med de bedste julekalendere fra tidligere år – for der er jo ingen grund til at smide noget godt væk. Vi har desuden sørget for at linke videre til forhandlere, som alle går op i hurtig leveringstid op til december. Så kan du være sikker på, at en pakkekalender til hende kommer frem i god tid – også selvom du måske ikke selv lige har været ude i god tid (og det gælder uanset, om du gerne vil bestille en fræk Sinful julekalender eller en harmløs og hyggelig te julekalender).

Skulle du have de mindste spørgsmål til de enkelte julekalendere, anbefaler vi, at du retter henvendelse til den enkelte forhandler. For vi er blot et mellemled, der giver inspiration til, hvilke kalendere du kan få. Derfor kan vi desværre ikke hjælpe, hvis du har et eller flere spørgsmål til en specifik julekalender til hende.

Rigtig god jagt og jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om julekalender til kvinder

Hver enkelt kvinde, har deres egen mening om, hvad den bedste julekalender er. For at give hende den absolut bedste, er du derfor nød til, at vide hvad hun kan lide. Det kan være makeup, chokolade eller noget helt tredje. Vi har samlet et stort udvalg af forskellige julekalendere til kvinder i guiden her. Den bedste til lige netop hende du leder efter en kalender til, kan du med garanti finde her i blandt.

Nogle populære julekalendere til kvinder 2024 er med:

 • Makeup
 • Wellness- og skønhedsprodukter
 • Lakrids
 • Slik
 • Gin
 • Legetøj til soveværelset
 • Summerbird chokolade
 • Kaffe
 • Te

Samt hjemmelavet julekalendere, hvor du selv bestemmer indhold.

Hvis du ikke ved, hvilken julekalender du skal give hende, kan du med fordel gå vores guide igennem. Efter det, vil du med stor sikkerhed have en meget bedre ide om, hvilken kalender du skal give hende. Er du splittet mellem 2, så giv hende begge! Hun fortjener det helt sikkert, og det skader ikke at forkæle hende lidt ekstra her i julen.

Denne artikel er anmeldt af Randi Ulriksen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne