Julekalender til kvinder - kalendere hun vil elske!

Julekalender til kvinder 2022 – 55+ kalendere hun vil elske!

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Leder du efter den perfekte julekalender til kvinder? Men ved du endnu ikke, hvad det er? Så er det godt, du er landet her hos os, da vi elsker julen og julekalendere. Vi har derfor gjort arbejdet for dig og researchet os frem til de absolut bedste og mest populære julekalendere til hende.

Du kan derfor være heldig at finde alt lige fra en velsmagende kaffe julekalender, til en forkælende makeup julekalender. Er hun ikke så meget til en julekalender, der smager af noget, har vi naturligvis også tænkt på dette.

Gå på opdagelse i vores spændende juleunivers og se, om ikke du kan finde en eller flere kalendere, som passer perfekt til hende.

Se også vores guide med de bedste julekalender til mænd – den er bestemt et besøg værd!

Årets bedste julekalendere til kvinder 2022 ​

Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
575,00 kr.
575,00 kr.
Puks Delikatesse Julekalendere til voksne

Puk's Delikatesser julekalender​

Her har du årets bedste julekalender til kvinder og mænd som elsker at stå i køkkenet. Delikatesse julekalenderen til voksne, er fyldt med lækre krydderier, tørpesto, salatdressinger, sirup, peanut butter og mange andre lækkerier. Samtidig kommer den med den flotte røde sløjfe, som gør det til den perfekte gaveide til hende såvel som ham.
690,00 kr.
Chili Klaus julekalender 2022

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
349,00 kr.
Krystal julekalender

Krystal julekalender

I denne fantastiske krystal julekalender får du 24 forskellige krystaller. Til hver krystal er der en beskrivelse med navn, energier, egenskaber m.m. Af krystaller er der bl.a. Ametyst, Rosa Kvarts og Red Tiger Eye. Se alle krystaller via linket.
599,00 kr.
Magasin Julekalender i Træ

Magasins chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.
599,00 kr.
749,00 kr.
Gin og Tonic Julekalender fra Fever-Tree

Gin og Tonic Julekalender fra Fever-Tree

Foretrækker du en god gin and tonic frem for et glas juleglögg? Den ultimative gin og tonic julekalender giver dig hele 12 gin and tonic i løbet af julemåneden. De gin du finder bag lågerne, er forskellige og fra forskellige mærker, så du ikke får den samme drink hver dag. En luksus julekalender til voksne som elsker en god G&T!
690,00 kr.
690,00 kr.
750,00 kr.
Mac-Y - Fransk Spiritus Julekalender

Fransk spiritus julekalender fra Mac-Y

I denne spændende spiritus julekalender, finder du spændende franske spiritusser. Her i blandt cognac, armagnac, Pinot de Charentes m.m.
595,00 kr.
599,00 kr.
599,00 kr.
Julekalender - Gin

Gin julekalender fra Mac-Y

Hayman’s, Warner’s og Berry’s er blot nogle producenter af de lækre gin du får i denne gin julekalender for voksne. Du får gin fra hele 14 producenter – 1 gin til hver dag i julen. En eksklusiv julekalender til gin entusiasten.
595,00 kr.
595,00 kr.
599,00 kr.
599,00 kr.
Vin Julekalender med 24 flasker junior vin

Vin julekalender fra Vinuniverset

Er du typen der godt kan lide et glas vin i julen? I denne eksklusive vin julekalender fra Vinuniverset, får du ikke mindre end 4 x 10 cl rød/hvid/rosé vin, i alt 2,4 l vin. Du finder en god variation af både tyske, spanske, italienske, portugisiske og franske vin.
875,00 kr.
899,00 kr.
899,00 kr.