Julekalender til kvinder - kalendere hun vil elske!

Julekalender til kvinder 2023 – 55+ kalendere hun vil elske!

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Leder du efter den perfekte julekalender til kvinder? Men ved du endnu ikke, hvad det er? Så er det godt, du er landet her hos os, da vi elsker julen og julekalendere. Vi har derfor gjort arbejdet for dig og researchet os frem til de absolut bedste og mest populære julekalendere til hende.

Du kan derfor være heldig at finde alt lige fra en velsmagende kaffe julekalender, til en forkælende makeup julekalender. Er hun ikke så meget til en julekalender, der smager af noget, har vi naturligvis også tænkt på dette.

Gå på opdagelse i vores spændende juleunivers og se, om ikke du kan finde en eller flere kalendere, som passer perfekt til hende.

Se også vores guide med de bedste julekalender til mænd – den er bestemt et besøg værd!

Årets bedste julekalendere til kvinder 2023 ​

Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
Produktet er desværre udsolgt.
MAC Julekalender

MAC julekalender med makeup

Årets MAC julekalender er fyldt med fantastiske makeup produkter. Læbestifter, eye liner, neglelak og meget, meget mere. En kalender som både er flot og fyldt med fantastiske gaver. Enhver kvinder vil uden tvivl elske at få den til jul!
Produktet er desværre udsolgt.
Makeup julekalender fra Technic

Technic makeup julekalender

Den perfekte julekalender til kvinden som elsker at lægge make-up. Bag de 24 låger får du hver dag et nyt produkt til make-up samlingen. F.eks. læbestift, øjenskygge og andre lækre sminke produkter. Så har du make-up til hele december, samt juleaften og til en evt. nytårsfest. En julekalender som en hver kvinde vil elske at få!
Produktet er desværre udsolgt.
Jo Malone London Julekalender

Jo Malone London julekalender

Denne fantastiske julekalender fra Jo Malone London indeholder 25 produkter med skønne dufte. I den får du bl.a. English Pear & Freesia Body and Hand Wash 50ml​, Lime Basil & Mandarin Body & Hand Wash 30ml​ og Wood Sage & Sea Salt Body Crème 15ml​. Se alt indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
NYX Professionel makeup julekalender

NYX Professionel makeup julekalender

NYX professionel makeup julekalenderen er den ultimative julekalender til kvinder der er vild med makeup. Den indeholder alt fra øjnskygge til læbestifter til cremer. En af de makeup julekalendere til hende, som helt sikkert ikke vil skuffe.
275,00 kr.
559,95 kr.
Loreal Paris Advent Calendar

L'Oreal Paris makeup julekalender

Makeup julekalenderen fra L’Oreal Paris, er den perfekte julekalender til den elegante og stilede kvinde. Det er en luksus julekalender til de som elsker makeup-, hudpleje- eller hårplejeprodukter. Kalenderen giver dig nemlig hver dag i julen en beauty gave i en af de kategorier. En julekalender som oser af forkælelse og skønhed.
Produktet er desværre udsolgt.
Stay Magical Make-up- og Badekalender

Stay Magical make-up- og badejulekalender

Stay Magical make-up- og badejulekalender er perfekt til pigen eller kvinden, som elsker at lægge makeup, men også nyder at dejligt karbad i ny og næ. Kalenderen rummer nemlig alt fra badebomber til neglelak til makeup. En genial kalender til at afstresse i julen og forsøde den lidt ekstra.
Produktet er desværre udsolgt.
After Calendar Wishing You

Sephora wishing you 12 dags julekalender

I denne Sephora 12 dags julekalender får du 12 lækre skønhedsoverraskelser med makeup, hudpleje og badeprodukter. Perfekt til dig der elsker skønhedsprodukter, og ligeledes som gave til en der gør.
Produktet er desværre udsolgt.
Beauty Julekalendere Premium Wishing You

Sephora wishing you premium julekalender

Forkæl dig selv med 24 lækre beauty produkter fra Sephora Collections i julen. Den indeholder bøde makeup-, hudpleje-, og hårprodukter samt tilbehør hertil. En fantastisk kalender for dig der er vild med Sephora produkter, eller er interesseret i at udforske dem.
Produktet er desværre udsolgt.
Puks Delikatesse Julekalendere til voksne

Puk's Delikatesser julekalender​

Her har du årets bedste julekalender til kvinder og mænd som elsker at stå i køkkenet. Delikatesse julekalenderen til voksne, er fyldt med lækre krydderier, tørpesto, salatdressinger, sirup, peanut butter og mange andre lækkerier. Samtidig kommer den med den flotte røde sløjfe, som gør det til den perfekte gaveide til hende såvel som ham.
690,00 kr.
Gin og Tonic Julekalender fra Fever-Tree

Gin og Tonic julekalender fra Fever-Tree

Foretrækker du en god gin and tonic frem for et glas juleglögg? Den ultimative gin og tonic julekalender giver dig hele 12 gin and tonic i løbet af julemåneden. De gin du finder bag lågerne, er forskellige og fra forskellige mærker, så du ikke får den samme drink hver dag. En luksus julekalender til voksne som elsker en god G&T!
690,00 kr.
Krystal julekalender

Krystal julekalender

I denne fantastiske krystal julekalender får du 24 forskellige krystaller. Til hver krystal er der en beskrivelse med navn, energier, egenskaber m.m. Af krystaller er der bl.a. Ametyst, Rosa Kvarts og Red Tiger Eye. Se alle krystaller via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Matas julekalender - Classic pakkekalenderen

Matas julekalender - Classic pakkekalenderen

Classic julekalenderen fra Matas indeholder skønhedsprodukter for en værdi af næsten 2000 kr.! Ecooking lip gloss, Gosh brown gel, luksus shampoo og luksus balsam, er blot nogle af de lækre produkter du finder i kalenderen. Se hele indholdet via linket.
Matas julekalender - Luksus pakkekalenderen

Matas julekalender - Luksus pakkekalenderen

Matas luksus julekalender har lækre skønhedsprodukter til en værdi af over 3000 kr.! Du vil bl.a. blive forkælet med forskellige serums, fodcremer, gels og kvalitets makeup. Se alt indholdet via linket.
Matas julekalender - Natur pakkekalenderen

Matas julekalender - Natur pakkekalenderen

Matas Natur julekalender er for dig der elsker natur produkter! Blandt de 24 skønne natur skønhedsprodukter er bl.a. Ecooking shampoo, GOSH lip balm og Meraki produkter. Se alt indhold via linket.
Baileys XL Julekalender - 340 gram

Baileys julekalender XL

Baileys chokoladejulekalenderen, er et af de største hits når vi snakker julekalendere til voksne! Baileys XL julekalender er fyldt med mælkechokoladetrøfler i forskellige baileys-smagsvarianter. Bl.a. Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. En af de bedste gaveideer til ham eller hende der elsker baileys og chokolade! Og hvem gør ikke det?