Slik julekalender - Årets BEDSTE julekalendere med slik

Slik julekalender 2022 – Årets BEDSTE julekalendere med slik

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du en af dem, som hellere vil have en slik julekalender end en chokolade julekalender? Både slik og chokolade hører julen til. De fleste af os har prøvet en chokolade julekalender, enten da vi var barn, eller nu som voksen. Særligt hos børn og barnlige sjæle, er de et kæmpe hit. Men hvad med dem, der foretrækker slik over chokolade? De skal naturligvis ikke snydes for en af julens bedste juletraditioner.

Heldigvis er det ikke nogen sag, at finde en god slik julekalender til børn (eller voksne for den sags skyld). Der findes nemlig masser af gode muligheder, med indhold af både gourmet vingummier, sød lakrids, lækre karameller og meget andet.

Hvis du gerne vil finde en ualmindelig god julekalender med slik i år, så læs gladelig med videre. Vi har nemlig samlet årets bedste slik julekalendere 2022 til dig her, i en stor overskuelig guide. Det er intet mindre end drømmeland for dig med den søde tand! God fornøjelse.

Årets bedste slik julekalendere 2022 ​

Nordthy slik julekalender med bland selv slik

Nordthy slik julekalender med bland selv slik

Er du vild med bland selv slik? Så er denne slik julekalender fra Nordthy lige noget for dig - den er nemlig fyldt med alt det bedste bland selv slik.
199,95 kr.
Chili Klaus julekalender 2022

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
349,00 kr.
Anthon Berg likør julekalender

Anthon Berg likør julekalender

Elsker du også de små likør chokolader med likør i fra Anthon Berg? Her kan du få en Anthon Berg likør julekalender med 24 stk. Der er lækkert Anthon Berg chokolade med bl.a. whisky, gin og mange andre smage.
209,00 kr.
Summerbirds Amberjulekalender 2022

Summerbird Amberjulekalender

Den lækre og økologiske Amberjulekalender fra Summerbird byder på lækkert amber chokolade. Amber chokoladerne er cremede og karamelliserede, og er faktisk sin helt egen form for chokolade. Der er både plade og fyldte chokolader, og hele 225 gram i alt.
248,00 kr.
248,00 kr.
248,00 kr.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Single

Summerbird julekalender - Til en person

Årets Summerbirds julekalender. Kalenderen er fyldt med dansk økologisk luksus chokolade, og kommer i et flot stilfuldt design. Bag hver låge gemmer sig et stykke chokolade fra Summerbirds klassiske sortiment, samt vinter varer. En julekalender som enhver chokoladeelsker vil nyde godt af. Indeholder i alt 245 g chokolade.
248,00 kr.
248,00 kr.
248,00 kr.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Delekalender Voksen

Summerbird julekalender - Delekalender

Dele udgaven af årets Summerbirds julekalender. Bag hver af lågerne får du 2 stykker dansk økologisk luksus chokolade. Du kan dele det med din partner, søskende, børn eller forældre, eller du kan spise begge to selv! En fantastisk chokoladejulekalender for en hver chokoladeelsker. Indeholder 490 g chokolade fra Summerbird.
368,00 kr.
368,00 kr.
368,00 kr.
368,00 kr.
Nordthy slik julekalender i blå

Nordthy slik julekalender i blå

Nordthy slik julekalender en en julekalender fyldt med alt det bedste bland selv slik! Hvis du elsker bland selv slik, så er kalenderen her den helt perfekte for dig.
199,95 kr.
After Eight Julekalender

After Eight julekalender

Er typen der er til et stykke After Eight om aftenen? Her har du mulighed for at forsøde enhver aften i julen med lækker After Eight chokolade!
199,00 kr.
Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2021

Summerbird julekalender - Chiffoniere

I denne luksus Summerbird julekalender, får en en komode med 24 skuffer. Skufferne er fyldt med lækre økologiske chokolader fra Summerbird. Den ultimative julekalender til ham eller hende der elsker chokolade. Indeholder 435 g chokolade fra Summerbird klassiske sortiment og vinter varer.
498,00 kr.
498,00 kr.
498,00 kr.
498,00 kr.
Anker Chokolade - Voksen Julekalender

Anker chokolade voksen julekalender

Anker chokolade voksen julekalenderen byder på 24 fantastiske stykker dessertchokolader fra dansk Anker chokolade. Nougat, marcipan, ris a la mande, karamel og kiksekage er blot noget af alle de forskellige varianter du får.