Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Slik julekalender - Årets BEDSTE julekalendere med slik

Slik julekalender 2021 – Årets BEDSTE julekalendere med slik

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er du en af dem, som hellere vil have en slik julekalender end en chokolade julekalender? Både slik og chokolade hører julen til. De fleste af os har prøvet en chokolade julekalender, enten da vi var barn, eller nu som voksen. Særligt hos børn og barnlige sjæle, er de et kæmpe hit. Men hvad med dem, der foretrækker slik over chokolade? De skal naturligvis ikke snydes for en af julens bedste juletraditioner.

Heldigvis er det ikke nogen sag, at finde en god slik julekalender til børn (eller voksne for den sags skyld). Der findes nemlig masser af gode muligheder, med indhold af både gourmet vingummier, sød lakrids, lækre karameller og meget andet.

Hvis du gerne vil finde en ualmindelig god julekalender med slik i år, så læs gladelig med videre. Vi har nemlig samlet årets bedste slik julekalendere 2021 til dig her, i en stor overskuelig guide. Det er intet mindre end drømmeland for dig med den søde tand! God fornøjelse.

Årets bedste slik julekalendere 2021​

Kun Det Bedste julekalender med slik

Kun Det Bedste julekalender med slik

Er du i tvivl om, hvilken type julekalender med søde sager du skal have i år? Hvorfor vælge? Kun Det Bedste slik julekalender er fyldt med både lakrids, vingummier, karamel og mange andre slags slik – her har du alt i en!

375,00 DKK
Kinder Maxi julekalender

Kinder Maxi julekalender

De fleste børn elsker Kinder chokolade. Denne Kinder Maxi julekalender gemmer på adskillige lækre Kinder chokolader. Bl.a. 2 x Kinderæg, 6 x Maxi bar og meget mere!

Kinder julekalender

Kinder julekalender

Forkæl dit barn eller dig selv med årets Kinder julekalender med Kinder miniæg, Kinder julemænd og andet lækkert Kinder chokolade.

Dumle julekalender

Dumle julekalender

Du kan i år få en Dumle julekalender med de lækre Dumle karameller. Der er både den klassiske Dumle, men også Dumle lakrids og Dumle snack. Giv den til et barn der elsker Dumle karameller, eller køb den til dig selv og få en jul med skøn nostalgi!

Toms julekalender

Toms julekalender

Skildpadder, guld karamel og Yankie bar, er blot noget af det lækre Toms chokolade du har i vente i årets Toms julekalender.

Jelly Belly Jelly Beans julekalender

Jelly Belly Jelly Beans julekalender

Årets jelly bean julekalender er landet! Fyldt med lækkert slik, i form af jelly beans i 24 forskellige smagsvarianter. Der er alt fra de klassiske smørpopcorn, jordbæris og blåbær, til de mere julede som æggesnaps, polkagris og æble. Bag hver låger er der en pose med 10 gram jelly beans. Mums!

Karamelleriet - Julekalender, Cozy Christmas

Karamelleriet julekalender - Cozy Christmas

Karamelleriets julekalender til voksne er ikke kun utrolig smuk, men også fyldt med lækre håndlavede karameller! Den indeholder både flødekarameller og syrlige frugtkarameller, som er belagt med det lag belgisk chokolade at højeste kvalitet. Du får 2 karameller i hver låge. Den perfekte julekalender til to personer, eller til dig selv.

Karameleriet julekalender - Cozy Christmas - Guld

Karamelleriet julekalender - Cozy Christmas - Guld

Guld udgaven af Karamelleriets karamel julekalender, kommer i en flot guld glitter gaveæske. I den får du 20 forskellige slags luksus karameller, både blød, med fløde og hård karamel. Elsker du karamel, bør du ikke gå glip af denne oplevelse!

Karamel Kompagniet Julekalender - Jul over Bornholm

Karamel julekalender - Jul over Bornholm

Karamel Kompagniets karamel julekalender 2021 – Jul over Bornholm – byder på masser af lækre karameller! Bl.a. flødekarameller, karamelbarer, karamelkugler med chokoladeovertræk m.m. Samtidig er den stor nok til at kunne dele 2 personer.

The Mallows - Skumfidus Julekalender

The Mallows skumfidus julekalender

The Mallows julekalender er fyldt med skumfiduser, og er en af de lækreste og flotteste julekalendere til voksne du kan finde! Den har hele 25 låger, hvor du bag hver låge finder 2 skumfiduser i en af de 8 forskellige smagsvarianter. Bag låge nummer 25 gemmer sig noget helt specielt, så glæd dig! 

Slik julekalender med 24 slikposer

Slik julekalender med 24 slikposer

I denne spændende slik julekalender får du 24 poser fyldt med lækkert slik. Der er alt fra engelske vingummier til amerikansk slik. Masser af spændende typer! God til både børn og voksne.

Sweetkynd - Den Økologisk Julekalender

Økologisk julekalender fra Sweetkynd

Den økologiske julekalender er fyldt med lækre julegodter. Henholdsvis kakaotrøfler, rosévingummier og dragéer. De forskellige godter kommer i forskellige smagsvarianter, og fra 3 økologiske brands.

Chili Klaus Julekalender

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekaldender er IKKE for tøsedrenge! 

Xocolatl - Synnejysk dau for 2 - Julekalender

Synnejysk julekalender for 2 fra Xocolatl

Xocolatl sønderjyske julekalender for 2 personer – Synnejust dau for 2. Julekalenderen er fyldt med sønderjyske specialiteter og lækkerier. Bl.a. te, kaffe, honningkage, chokolade og meget mere.

Wally and Whiz - Julekalender (Dusk Green)

Wally og Whiz vingummi julekalender - Grøn

Grøn Wally og Whiz julakalendere som ikke kun er utrolig smuk, men også byder dig på 275g gourmet vingummi i løbet af julen. Hver dag får du en omgang nye lækre vingummier, helt indtil juleaften. Alle vingummier er både veganske og glutenfri.

Wally and Whiz - Julekalender (Ruby Red)

Wally og Whiz vingummi julekalender - Rød

En herlig Wally og Whiz julakalender fyldt med lækre gourmet vingummier – her i den røde version. Når kalenderen er tømt, kan den sagtens gemmes og bruges til næste år, hvor du selv kan putte nye lækkerier i de små skuffer.

Wally and Whiz - Julekalender (Warm Grey)

Wally og Whiz vingummi julekalender - Grå

I Wally og Whiz julakalenderen i grå, finder du 24 gourmet vingummier i forskellige lækre smagsvarianter. Alle vingummierne er veganske, og uden farve, konserveringsmidler, animalsk stivelse og så er de glutenfri. Du får i alt 275 gram vingummi. Samtidig er julekalenderen utrolig dekorativ og flot at have stående i julen.