Slik julekalender - Årets BEDSTE julekalendere med slik

Slik julekalender 2024 – Årets BEDSTE julekalendere med slik

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du en af dem, som hellere vil have en slik julekalender end en chokolade julekalender? Både slik og chokolade hører julen til. De fleste af os har prøvet en chokolade julekalender, enten da vi var barn, eller nu som voksen. Særligt hos børn og barnlige sjæle, er de et kæmpe hit. Men hvad med dem, der foretrækker slik over chokolade? De skal naturligvis ikke snydes for en af julens bedste juletraditioner.

Heldigvis er det ikke nogen sag, at finde en god slik julekalender til børn (eller voksne for den sags skyld). Der findes nemlig masser af gode muligheder, med indhold af både gourmet vingummier, sød lakrids, lækre karameller og meget andet.

Hvis du gerne vil finde en ualmindelig god julekalender med slik i år, så læs gladelig med videre. Vi har nemlig samlet årets bedste slik julekalendere 2024 til dig her, i en stor overskuelig guide. Det er intet mindre end drømmeland for dig med den søde tand! God fornøjelse.

Årets bedste slik julekalendere 2024 ​

Baileys XL Julekalender - 340 gram

Baileys julekalender XL

Baileys chokoladejulekalenderen, er et af de største hits når vi snakker julekalendere til voksne! Baileys XL julekalender er fyldt med mælkechokoladetrøfler i forskellige baileys-smagsvarianter. Bl.a. Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. En af de bedste gaveideer til ham eller hende der elsker baileys og chokolade! Og hvem gør ikke det?
259,00 kr.
Anthon Berg likør julekalender

Anthon Berg likør julekalender

Elsker du også de små likør chokolader med likør i fra Anthon Berg? Her kan du få en Anthon Berg likør julekalender med 24 stk. Der er lækkert Anthon Berg chokolade med bl.a. whisky, gin og mange andre smage.
219,00 kr.
Anthon Berg julekalender med marcipan

Anthon Berg julekalender med marcipan

Forkæl dig selv eller en du holder af med årets Anthon Berg julekalender. 24 dage med den gode danske chokolade – en hver chokoladeelskers drøm!
Produktet er desværre udsolgt.
Skræddersy din egen personlige julekalender

Skræddersy din egen personlige julekalender

Byg din helt egen personlige julekalender eller adventskalender med få nemme trin! Du skal blot vælge selve kalenderen, er derefter indholdet du vil have i den. Der er masser af fantastiske produkter at vælge i mellem til både børn og voksne. Både slik, legetøj, beauty produkter og alkohol. Der er med andre ord noget for enhver, stor som lille. Byg den i dag, og giv modtagerens deres helt egen unikke julekalender.
Personlig Chokoladejulekalender med Billeder

Personlig chokoladejulekalender med billeder

Chokolade julekalenderen 2.0! På denne fantastiske chokolade julekalender får du ikke kun en masse lækkert chokolade, du kan også designe hver enkelt stykke med egne personlige billeder. På den måde kan du give en lækker chokolade julekalender til en du holder af, som samtidig er personlig. En ligeså gode kalender til voksne som den er til børn.
369,00 kr.
Julekalender Lakrids by Bülow 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Bülow lakrids julekalender

Bülow lakrids julekalenderen, er en af de bedste lakrids julekalendere til voksne. Den er fyldt med lækker lakrids i forskellige varianter. Lakrids med chokolade, sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids og blød lakrids.
Produktet er desværre udsolgt.
Mars Celebrations Julekalender

Mars Celebrations julekalender

Mars Celebrations julekalender indeholder alle dine favoritter - her i blandt både Mars, Snickers, Bounty, Milkyway, Maltesers, Galaxy og Twix.
149,00 kr.
Harry Potter Trivia Julekalender - 190 gram

Harry Potter Trivia julekalender

I denne magiske Harry Potter Trivia julekalender finder du ikke kun 190 gram lækre Jelly Beans i en lang række forskellige smagsvarianter. Du får også hver dag en Harry Potter trivia, så du kan teste om du er en rigtig fan!
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2021

Summerbird julekalender - Chiffoniere

I denne luksus Summerbird julekalender, får en en komode med 24 skuffer. Skufferne er fyldt med lækre økologiske chokolader fra Summerbird. Den ultimative julekalender til ham eller hende der elsker chokolade. Indeholder 435 g chokolade fra Summerbird klassiske sortiment og vinter varer.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender Wally & Whiz vingummi 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Wally and Whiz vingummi julekalender - Grøn

Grøn Wally og Whiz julakalendere som ikke kun er utrolig smuk, men også byder dig på 275g gourmet vingummi i løbet af julen. Hver dag får du en omgang nye lækre vingummier, helt indtil juleaften. Alle vingummier er både veganske og glutenfri.
Produktet er desværre udsolgt.
Merci Julekalender

Merci chokolade julekalender

Sig tak til en du holder af med en lækker Merci julekalender med alt det lækre Merci chokolade du kender. Du får u alt 255 gram skøn Merci chokolade med denne flotte kalender.
169,00 kr.
Maltesernes Julekalender

Maltesers julekalender

Hvis du elsker Maltesers lækre sprøde chokoladekugler, må du ikke gå glip af denne Maltesers chokolade julekalender! Stå op til en ny omgang Maltesers hver dag i julen og går ventetiden til juleaften lidt nemmere. Egner sig perfekte til både børn, voksne og alle her i mellem.
79,00 kr.
Chokoladejulekalender Winter Cubes - Lauenstein

Chokolade julekalender Winter Cubes - Lauenstein

Chokoladejulekalender Winter Cubes fra Lauenstein er en unik nedtælling til juleaften. Denne tyske kalender indeholder 24 æsker med luksuriøse fyldte chokolader i varierede smagsvarianter som æggelikør, mandellikør, nougat og vanilje. En perfekt gave til dem, der ønsker en voksen og luksuriøs juleoplevelse.
140,00 kr.
Reeses Julekalender

Reeses julekalender med Peanut Butter Cups

Reeses julekalender er fyldt med de populære Peanut Butter Cups, bestående af en perfekte kombination af chokolade og peanut butter crunch. Du får 3 varianter: mælkechokolade, hvid chokolade og mørk chokolade.
149,00 kr.
Chili Klaus Jingle Balls Julekalender

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
Produktet er desværre udsolgt.
Wally and whiz julekalender med vingummi i rød

Wally and Whiz vingummi julekalender - Rød

En herlig Wally og Whiz julakalender fyldt med lækre gourmet vingummier – her i den røde version. Når kalenderen er tømt, kan den sagtens gemmes og bruges til næste år, hvor du selv kan putte nye lækkerier i de små skuffer.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Single

Summerbird julekalender - Enkelt chokolader

Årets Summerbirds julekalender. Kalenderen er fyldt med dansk økologisk luksus chokolade, og kommer i et flot stilfuldt design. Bag hver låge gemmer sig et stykke chokolade fra Summerbirds klassiske sortiment, samt vinter varer. En julekalender som enhver chokoladeelsker vil nyde godt af. Indeholder i alt 245 g chokolade.
Produktet er desværre udsolgt.
Bagsværd lakrids julekalender

Bagsværd Lakrids julekalender

Bagsværd Lakrids har taget danskerne med storm, og de kommer i år med deres helt egen lakrids julekalender! I den er både klassisk lakrids, julevarianter samt nogle med chokoladeovertræk. Samtidig er der rigeligt til at kunne dele den 2 personer!
249,50 kr.
Cocoture - Julekalender hus med søde sager - Delevenlig

Cocoture julekalenderhus (næsten 1 kg indhold!)

Dette kæmpe flotte julakelnderhus indeholder chkolade og lækkerier rigeligt til 2 personer. Næsten 1 kg! Selve julekalenderen kan gemmes og bruges igen næste år – enten til at fylde op igen, eller som julepynt.
599,00 kr.
699,00 kr.
Skipper's Pipe lakridspibe julekalender

Skippers lakridspibe julekalender

Skippers lakridspibe julekalender indeholder – du gættede det – lakridspiber! Grib chancen for at nyde en lakridspibe hver dag i december. Det er med den gode klassiske smag du kender. En kalender fyldt med nostalgi.
179,00 kr.
Julekalender - Familiekalender med søde sager (til 2-4 personer) (forudbestil)

Familie julekalender med søde sager til 2-4 personer

I denne familie julekalender fra Xocolatl er der chokolade nok til hele familien! I alt 24 chokoladehuse med både chokolade, lakrids, vingummi, bolcher, skumfiduser og meget mere. I alt 750 gram lækker chokolade.
895,00 kr.
Karamelkalender

Magasin karamel julekalender

Magasins karamelkalender har 24 skuffer som hver gemmer på velsmagende karameller af høj kvalitet fra Karamelleriet. Der er i alt 12 spændende smagsvarianter.
Produktet er desværre udsolgt.
Chokoladekalender - 65 gram

Billig chokolade julekalender

I denne prisvenlige chokoladekalender bliver du hver dag forkælet med et stykke chokolade. En klassisk chokoladejulekalender til en super god pris.
Produktet er desværre udsolgt.
Bean Boozled Julekalender - 190 gram

Jelly Belly Bean Boozled julekalender

Jelly Belly Bean Boozled julekalender indeholder spændende Jelly Beans i hele 20 forskellige smagsvarianter. Du kan være heldig af få en lækker smørpopcorn eller pære, men kan også være uheldig at rende ind i en bussemand eller råddent æg! Tør du prøve den?
179,00 kr.
Ferrero Collection Julekalender - 271 gram

Ferrero julekalender

Elsker du de lækre Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir? Så er denne julekalender lige dig - den indeholder nemlig en god mængde af alle 3!
249,00 kr.
Nødde julekalender

Nødde julekalender

Her er et fantastisk alternativ til den usunde julekalender - nemlig nødde julekalenderen! Denne julekalender med nødder indeholder 24 små poser med forskellige nødder du kan guffe i julen. Her i blandt alt fra valnødder til cashewnødder til honningristede mandler.
Produktet er desværre udsolgt.
Salinas - Julekalender uden tilsat sukker

Salinas slik julekalender uden tilsat sukker

Til dig der elsker sukkerfrit slik, er Salinas julekalender det helt perfekte valg. Her får du en sukkerfri slik julekalender med alt fra lækker vingummi og lakrids til choko-mandler.
Produktet er desværre udsolgt.
Kun Det Bedste julekalender med slik

Kun Det Bedste julekalender med slik

Er du i tvivl om, hvilken type julekalender med søde sager du skal have i år? Hvorfor vælge? Kun Det Bedste slik julekalender er fyldt med både lakrids, vingummier, karamel og mange andre slags slik – her har du alt i en!
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender - Lakridseriet EXCLUSIVE sort (forudbestil)

Lakridseriet julekalender - Exclusive sort

Denne eksklusive julekalender fra Lakridseriet indeholder 500 gram skønt lakrids fra Lakridseriet - rigelige til at nye den 2 personer hele julen. En høj flot julekalender, som pynter lige som meget i julehjemmet, som den smager godt.
299,00 kr.
379,00 kr.
Almuegaarden - Julekalender med blandede bolcher

Almuegaarden julekalender med blandede bolcher

Denne bolche julekalender ligner ikke kun et stort lækkert bolche, den er også fyldt med lækre blandede bolcher. Du får i alt 24 forskellige bolchesmage i denne kalender, som alle er glutenfri og smager af ren nostalgi.
Produktet er desværre udsolgt.
KitKat julekalender

KitKat julekalender

KitKat chokolade julekalenderen giver dig 24 KitKat chokoladefigurer, på i alt 208 gram. Den perfekte chokoladekalender til dig der elsker KitKat!
129,00 kr.
Chokolade Julekalender - Happy Moments Kinder chokolade

Personlig Kinder chokolade julekalender

Hvad er bedre end en Kinder chokolade julekalender? En personlig Kinder chokolade julekalender, som du selv kan personliggøre med billede og tekst! Giv den i gave til dit barn, din partner, eller dig selv, med lige det billede på, som du ønsker. Super nemt!
159,00 kr.
Julekalender - med dansk chokolade (til 2 personer) fra Xocolatl (forudbestil)

Julekalender med dansk chokolade til 2 personer fra Xocolatl

I denne dulekalender med dansk chokolade til 2 personer fra Xocolatl får i hele 440 gram lækker chokolade. I alt 50 stykker lækre fyldte chokolader med karamel, ganache og praline.
Produktet er desværre udsolgt.
Simply Chokolasde julekalender m. 30 låger - Lyseblå

Simply Chokolasde julekalender m. 30 låger - Lyseblå

Den lyseblå chokolade julekalender fra Simply har 30 låger og 300g vanvittigt lækkert chokolade! Minty Cindy, Grainy Billy og Creamy Caro er blot nogle af de smagsvarianter du har i vente med denne fantastiske chokoladekalender. Glæd dig!
359,00 kr.
529,00 kr.
Creme chokolade julekalender med 30 låger

Simply Creme Chokolade julekalender m. 30 låger

Denne Creme Chokolade julekalender fra Simply har hele 30 låger og er samtidig fyldt med de lækreste creme chokolader. Du vil smage på 13 forskellige varianter som bl.a. indebærer den nye Cookie Joe og den elskede Creamy Carol.
359,00 kr.
569,00 kr.
Julekalender med økologiske fyldte chokolader fra Anker Chokolade (forudbestil)

Anker chokolade voksen julekalender

Anker chokolade voksen julekalenderen byder på 24 fantastiske stykker dessertchokolader fra dansk Anker chokolade. Nougat, marcipan, ris a la mande, karamel og kiksekage er blot noget af alle de forskellige varianter du får.
Produktet er desværre udsolgt.
Lindt Chocolate Factory Julekalender

Lindt Chocolate Factory julekalender

Lindt Chocolate Factory Julekalender er en stor chokolade julekalender fra Lindt, som ikke kun byder på en væld af lækkert Lindt chokolade, men også pynter flot i stuen eller på værelset. Den ultimative luksus chokolade julekalender til dig der elsker Lindt chokolade!
379,00 kr.
Black Magic julekalender med søde sager

Black Magic julekalender med søde sager

I denne Black Magic julekalender fra Cocoture finder du alt fra lækre chokolade, til lakrids og karamel og den god blanding heraf. Franske nougat, chokoladeovertrukket mandler og fyldte chokoladehjerter er blot nogle af de lækkerier du har i vente. I alt 460 gram søde julesager.
349,00 kr.
369,00 kr.
After Eight Julekalender

After Eight julekalender

Er typen der er til et stykke After Eight om aftenen? Her har du mulighed for at forsøde enhver aften i julen med lækker After Eight chokolade!
159,00 kr.
269,00 kr.
Kjaramjel Fabrjkken karamel julekalender

Kjaramjel Fabrjkken karamel julekalender

I denne karamel julekalender får du 180 gram lækker karamel fra Kjaramjel Fabrjkken. Du vil opleve et mix af flødekaramel med havsalt og mandel, lakrids, solbær, chokolade og meget mere.
119,00 kr.
Lindt Excellence Julekalender

Lindt Excellence julekalender

Lindt Excellence julekalender er perfekt til dig der elsker Lindt chokolade. Bag hver låge gemmer sig nemlig et stykke luksuriøst Lindt chokolade, som uden tvivl vil få munden til at løbe i vand. Der er forskellige smag som f.eks. Appelsin, Havsalt, 85% og mange flere.
199,00 kr.
The Mallows - Fyldte Mallows Julekalender

The Mallows julekalender med karamel fyldte skumfiduser

Skumfiduser blandet med karamel, så bliver det ikke meget bedre! The Mallows  har udviklet en fantastisk ny form for skumfidues, som gemmer på lækkert karamel indeni. I denne version af The Mallows skumfidus julekalender, vil du bliver forkælet med disse lækkerier hele julen!
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender Wally & Whiz RED BARNET + gratis smagsprøve (forudbestil)

Wally & Whiz RED BARNET julekalender

Wally & Whiz RED BARNET julekalender er en børnejulekalender, hvor du støtter med 100 kr. til RED BARNET for hver julekalender købt. Udover at støtte RED BARNET, får du også 393 gram lækker Wally & Whiz vingummi du kan hygge dig med i løbet af december.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender - Danmarkskalender med chokolade, lakrids, konfekt m.m. (til 2 personer) (forudbestil)

Danmarks julekalender m. chokolade, lakrids, konfekt m.m. (til 2 pers.)

Danmarks julekalenderen er en kalender der hylder det danske kongerige, med 500 gram lækker danske godter fra Solrød Lakrids, konfekt fra Hattesens Konfekt, vingummi fra Sweetkynd og bolsjer fra Almaregården. Der er rigeligt til 2 personer!
Produktet er desværre udsolgt.
Look-O-Look Slikkalender - 210 gram

Look-O-Look slik julekalender

Byt den sædvanlige chokoladekalender ud med denne spændende slik julekalender fyldt med slik fra Look-O-Look. Du får i alt 210 gram lækkert guf til julen!
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender - lys fyldt chokolade fra Xocolatl (forudbestil)

Julekalender med lys fyldt chokolade fra Xocolatl

Denne julekalender fra Xocolatl indeholder 24 stykker lys chokolade med fyld. Her i blandt cremer og ganache som f.eks. nougat, citron, mint, karamel, appelsin, saltkaramel m.m.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender - Lakridseriet grøn (forudbestil)

Lakridseriet julekalender - Grøn

Den grønne julekalender fra Lakridseriet er en gourmetjulekalender med 360 gram lækker gourmet lakrids fra Lakridseriet. En julekalender som smager lige så lækkert som den ser ud.
199,00 kr.
Xocolatl - Synnejysk dau for 2 - Julekalender

Synnejysk julekalender for 2 fra Xocolatl

Xocolatl sønderjyske julekalender for 2 personer – Synnejust dau for 2. Julekalenderen er fyldt med sønderjyske specialiteter og lækkerier. Bl.a. te, kaffe, honningkage, chokolade og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Xocolatl - Organic Julekalender for 2

Xocolatl Organic Julekalender for 2

Xocolatl Organic julekalender for 2 indeholer 400g lækkert økologisk chokolade - rigeligt til 2 personer i løbet af julen. Del den med en du elsker, som også elsker chokolade!
Produktet er desværre udsolgt.
FCK chokolade julekalender

FCK chokolade julekalender

En julekalender til FCK fans og chokoladeelskere! Denne FCK chokolade julekalender fra Simply Chocolate har hele 30 låger, hvor der bag ved hver gemmer sig et lækkert stykke luksus chokolade. Limited edition!
359,00 kr.
509,00 kr.
Henter...

Stadig sliksulten? Klik her og find flere slik julekalendere.

Find den perfekte slik julekalender 2024

De fleste børn og barnlige sjæle har en chokolade julekalender hver jul. Måske er det på tide, at prøve med en slik julekalender i stedet? Jovist kan du få mange gode julekalendere med chokolade i. Men når det kommer til slik, er der bare så mange flere muligheder. Elsker du f.eks. lakrids? Så kan du få en lakrids julekalender, fyldt med sød, blød og salt lakrids. Er du mere til karamel? Prøv med en karamel julekalender, med chokoladeovertrukne karameller, karameller med havsalt og mange andre spændende varianter.

Uanset om du er til vingummi, karamel eller noget helt tredje, kan du uden tvivl finde den perfekte slik julekalender til netop dig, i guiden her. Du finder endda slikkalendere med blandet slik, så du ikke behøver spise den samme slags hver dag. Det er ligesom en pose bland selv slik – du spiser blot kun lidt fra den hver dag. Ikke hele posen på en aften! Dertil er der også overraskelsen i det. Det, at du ikke ved hvad der venter næste dag. Er det en lakridskugle, en syrlig vingummi eller måske en chokoladetrøffel? Hver dag er en ny sød lille overraskelse, som bare venter på at blive spist.

 

En slik julekalender for en hver slikmund

Det at være en slikmund har ingen alder. Din søde tand, er ligeglad med om du er 5, 10, 25 eller 50 år gammel. Den skal bare mættes! En god måde at få sin daglige dosis sukker på i julen, er naturligvis med en god slik julekalender. På siden her finder du en god julekalender med slik, til en hver type slikmund, i en hver alder.

En Wally og Whiz vingummi julekalender, er f.eks. en fremragende julekalender til voksne. De er fyldt med fantastiske gourmet vingummier, og så fås de i mange forskellige varianter. Både almindelige størrelser, dele størrelser, og de helt store hvor hele familien kan samles og være med. Samtidig er Skippers lakridspibe kalender en fremragende julekalender til børn.

En slik julekalender der heller ikke må glemmes, er årets Chili Klaus julekalender med stærkt chilislik i. Nogle er kun lidt stærke og har en dejlig smag, mens andre er så stærke, at du føler du blæser ild ud af munden som en drage! Derfor er den heller ikke egnet til de mindste børn, men absolut en af de mest interessante slik julekalendere 2024 .

 

Slik julekalender til børn 2024

Vil dine børn hellere have en slik julekalender i år? Så skal de da bare have det! Lad os se lidt nærmere på, hvad der er af forskellige muligheder.

  • Den klassiske slik julekalender til børn – Den første type er de helt almindelige kalendere med slik i. Det kan være med en bestemt type slik, som chokolade, vingummi eller karamel. Det kan også være en blandet, hvor du får lidt af hvert. Et eksempel er The Mallows skumfidus julekalender med skumfiduser i.
  • Surt slik julekalender – Nogle kan godt lidt en julekalender med surt slik. Vi har desværre ikke fundet en kalender udelukkende med surt slik. Dog kan du være heldig, at støde på surt slik, i en af dem med vingummier eller blandet slik i.
  • Sund slik julekalender – En sund slik julekalender er måske så meget sagt. Vi har dog fundet slikkalendere både med vegansk og økologisk slik i. Tag evt. et kig på dem, da det nok er det tætteste du kommer på en sund slik julekalender til børn. Alternativt kan du lave din egen med en lav-selv kalender.
 

Slik julekalender til voksne 2024

Selvom du er voksen, så kan du godt nyde julen med en masse julekalender slik. Men hvilken slik julekalender til voksne skal du vælge? Ved du lige nøjagtig hvilken slag slik du allerbedst kan lide, er valget ikke så svært. Så vælger du naturligvis bare den, der indeholder dit yndlingsslik. Er du typen som kan lide mange former for slik, og er i tvivl om hvilken du skal vælge, kan du her få lidt inspiration. Her får du nemlig 3 af vores yndlings slik julekalendere til voksne 2024 , her fra Geniale Gaver.

  • Kun Det Bedste julekalender med slik – Kun Det Bedste, som er en udsøgt forhandler af delikatesser, julegodter og andre lækkerier, har lavet deres helt egen slik julekalender. I den får du det bedste slik fra mange hjørner af slik-verdenen. Bl.a. Summerbird chokolade, Bagsværd lakrids og Wally og Whiz vingummier.
  • Synnejysk julekalender fra Xocolatl – Her har du en alternativ julekalender, som indeholder alt godt fra ’’Synnejylland’’. Udover lækkert slik som lakrids, chokoladestænger og honningkager, får du også delikatesser som kaffe, te og andre herligheder fra det sønderjyske.
  • Summerbird chokolade julekalender med skuffer – Summerbirds Chiffoniere chokoladekalender med skuffer, er en af de absolut bedste chokolade julekalendere du kan få fat i. Den er indbegrebet af kvalitetschokolade, og en sand oplevelse for en hver slikmund.
 

Den klassiske chokoladejulekalender

Den gode gamle klassiske chokoladejulekalender. Chokoladekalendere er uden tvivl de mest populære slik julekalendere blandt både børn og voksne. Måske fordi den har været her i længere tid, og de findes i at hav af forskellige varianter. Måske fordi chokolade er danskernes foretrukne slik. Hvem ved? Uanset, kommer vi ikke uden om, at vi elsker de skønne kalendere med chokolade. 

Derfor har vi naturligvis også inkluderet en række chokolade julekalendere i guiden her. Vi har dog ikke inkluderet alle chokolade julekalendere, da vi har en guide dedikeret udelukkende til årets bedste chokolade julekalendere (se link øverst i artiklen). Her finder du et meget større udvalg af julekalendere med chokolade. Så er du en chokolade elsker, anbefaler vi at du tjekker den ud.

 

En god dansk lakrids julekalender

Hvis du gerne vil have en rigtig slik julekalender, som skriger af Danmark, så skal du vælge en lakrids julekalender. Mange danskere er vilde med lakrids. En meget større procentdel af landet, end de fleste andre lande i verden. Som en stolt dansker og lakridselsker, kan du dermed med god samvittighed, anskaffe dig en god lakrids julekalender. Og dem findes der mange af!

Tag bare den elskede Bülow lakrids julekalender, eller lakridspibe julekalenderen fra Malaco. Der er begge lakridskalendere, som er helt fantastiske, og særligt elsket i Danmark. I guiden her har vi naturligvis inddraget en række af årets bedste lakrids julekalendere. Vil du have et større udvalg, er du mere end velkommen til at udforske vores guide dedikeret til lakrids julekalendere (se linket længere oppe artiklen). Elsker du lakrids, vil du ikke blive skuffet!

 

Alternativ julekalender uden slik

Vil du gerne finde en alternativ julekalender uden slik? Så har du generelt 2 muligheder. Den ene mulighed, er at give en kalender helt uden slik. Det kan f.eks. være en med legetøj, eller andet små overraskelser i. Her er en LEGO julekalender et godt eksempel til børn, mens voksne vil sætte større pris på en kaffe julekalender. Det er begge kalendere uden slik, men som til gengæld har andre lækre overraskelser at byde på.

Den anden mulighed er en lav selv julekalender. Med andre ord, en hjemmelavet julekalender. Her køber du en kalender uden indhold, og fylder selv det i den, du nu ønsker. Det kunne f.eks. være slik! 

Det gode ved en lav selv julekalender, er at du kan personliggøre den. Du kan f.eks. vælge både at putte slik, chokolade og julegodter i den, men også kombinere det med legetøj, små gadgets og andre sjove overraskelser. Har du tid og overskud til at lave sådan en kalender, er det mange gange det bedste.

 

Forkæl den søde tand i julen

I julen må man godt. Det er en tid med gode stunder, familietid, ferie, selvforkælelse, god mad, julestemning og mange andre herlige ting. Der er mange menneskers yndlingstid på året. Så om julen må du godt forkæle den søde tand lidt ekstra. Om du gør det ved at bage julesmåkager, lave julekonfekt eller åbne en låge en din slik julekalender hver dag, er helt op til dig. Pointen er at du godt må forkæle dig selv lidt ekstra, og give dig selv lov til det.

Enten er du landet på denne side fordi du vil finde en slik julekalender til dine børn, en anden person du holder af, eller dig selv. Uanset, bør du give dig selv lov til, at nyde en god slikkalender i løbet af julen. Så gå en ekstra gang igennem de mange skønne slik julekalendere vi har fundet til dig, og vælg den, du allerbedst kan lide. Når du har fundet den, så køb den med god samvittighed, og nyd den til fulde. Det er jul, og du må godt!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om slik julekalendere

Det kommer helt an på, hvilken type slik du kan lide. I vores guide her har vi samlet alle årets bedste slik julekalendere, med hver type slik. Både chokolade, lakrids, vingummi, karamel og mange andre. Udforsk dem, og finde den der bedst for netop dig.

En ting er at finde sin yndlings slik julekalender, noget andet er, at finde den til den bedste pris. Heldigvis kan du i guiden her sammenligne priser på de forskellige kalendere. Det er derfor ingen sag, at finde det bedste tilbud på lige netop den julekalender du ønsker.

Alle! Spøg til sige. En slik julekalender som alle bør prøve, er Chili Klaus julekalenderen. Den indeholder en lang række forskellige typer slik, der dog alle har et fælles træk. Nemlig at de alle er med chili. Nogle er mildere end andre, og nogle er i den grad stærkere end andre! Prøv den – det er en oplevelse! Find den her til den bedste pris på nettet lige nu.

Denne artikel er anmeldt af Nelly Kristensen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne