Slik julekalender - Årets BEDSTE julekalendere med slik

Slik julekalender 2023 – Årets BEDSTE julekalendere med slik

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du en af dem, som hellere vil have en slik julekalender end en chokolade julekalender? Både slik og chokolade hører julen til. De fleste af os har prøvet en chokolade julekalender, enten da vi var barn, eller nu som voksen. Særligt hos børn og barnlige sjæle, er de et kæmpe hit. Men hvad med dem, der foretrækker slik over chokolade? De skal naturligvis ikke snydes for en af julens bedste juletraditioner.

Heldigvis er det ikke nogen sag, at finde en god slik julekalender til børn (eller voksne for den sags skyld). Der findes nemlig masser af gode muligheder, med indhold af både gourmet vingummier, sød lakrids, lækre karameller og meget andet.

Hvis du gerne vil finde en ualmindelig god julekalender med slik i år, så læs gladelig med videre. Vi har nemlig samlet årets bedste slik julekalendere 2023 til dig her, i en stor overskuelig guide. Det er intet mindre end drømmeland for dig med den søde tand! God fornøjelse.

Årets bedste slik julekalendere 2023 ​

Baileys XL Julekalender - 340 gram

Baileys julekalender XL

Baileys chokoladejulekalenderen, er et af de største hits når vi snakker julekalendere til voksne! Baileys XL julekalender er fyldt med mælkechokoladetrøfler i forskellige baileys-smagsvarianter. Bl.a. Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. En af de bedste gaveideer til ham eller hende der elsker baileys og chokolade! Og hvem gør ikke det?
249,00 kr.
Chili Klaus julekalender 2022

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
Produktet er desværre udsolgt.
Ferrero Collection Julekalender - 271 gram

Ferrero julekalender

Elsker du de lækre Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir? Så er denne julekalender lige dig - den indeholder nemlig en god mængde af alle 3!
Produktet er desværre udsolgt.
Hedh-Escalante Fyldt Chokolade julekalender

Hedh-Escalante fyldt chokolade julekalender

Som navnet antyder, er Hedh-Escalante julekalenderen her proppet med fyldte chokolader! De håndlavede chokolader er ikke kun flot dekoreret, men kommer i en væld af varianter, og smager super godt!
Produktet er desværre udsolgt.
OneToHundred Proteinbars-julekalender

Proteinbar julekalender

Proteinbar julekalenderen er til ham eller hende der går op i sin træning og kost, men stadig gerne vil tage del i de skønne juletraditioner. Kalenderen her giver en lækker proteinbar hver dag i julen, med mange forskellige spændende smagsvarianter.
Produktet er desværre udsolgt.
Heavenly by Schöttinger Chokoladejulekalender

Heavenly by Schöttinger chokolade julekalender

Heavenly by Schöttinger chokolade julekalenderen indeholder chokoladepralinéer lavet af de lækreste belgiske chokolade. Chokoladen er af super kvalitet og der masser af spændende smagsvarianter.
Produktet er desværre udsolgt.
S-mærke slik julekalender

S-mærke slik julekalender

S-mærke slik julekalenderen byder på ca. 1,8 kg slik. I den finder du både sødt, salt og surt slik. Er du på udkig efter en lækker surt slik julekalender, er denne lige hvad du leder efter! Perfekt til dig der ikke er bange for at udfordre dine smagsløg når det kommer til lækkert slik.
Produktet er desværre udsolgt.
Anker Chokolade - Børne Julekalender

Anker Chokolade børne julekalender

Anker Chokolade har lavet en fantastisk chokolade julekalender til børn. Den indeholder forskellige lækre chokolader som bl.a. kiksekage, hvid chokolade, jordbær og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbirds Amberjulekalender 2022

Summerbird Amberjulekalender

Den lækre og økologiske Amberjulekalender fra Summerbird byder på lækkert amber chokolade. Amber chokoladerne er cremede og karamelliserede, og er faktisk sin helt egen form for chokolade. Der er både plade og fyldte chokolader, og hele 225 gram i alt.
248,00 kr.
Anthon Berg likør julekalender

Anthon Berg likør julekalender

Elsker du også de små likør chokolader med likør i fra Anthon Berg? Her kan du få en Anthon Berg likør julekalender med 24 stk. Der er lækkert Anthon Berg chokolade med bl.a. whisky, gin og mange andre smage.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Single

Summerbird julekalender - Enkelt chokolader

Årets Summerbirds julekalender. Kalenderen er fyldt med dansk økologisk luksus chokolade, og kommer i et flot stilfuldt design. Bag hver låge gemmer sig et stykke chokolade fra Summerbirds klassiske sortiment, samt vinter varer. En julekalender som enhver chokoladeelsker vil nyde godt af. Indeholder i alt 245 g chokolade.
248,00 kr.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Delekalender Voksen

Summerbird julekalender - Double chokolader (kan deles)

Dele udgaven af årets Summerbirds julekalender. Bag hver af lågerne får du 2 stykker dansk økologisk luksus chokolade. Du kan dele det med din partner, søskende, børn eller forældre, eller du kan spise begge to selv! En fantastisk chokoladejulekalender for en hver chokoladeelsker. Indeholder 490 g chokolade fra Summerbird.
368,00 kr.
Tony's Chocolonely Chokoladekalender

Tony's Chocolonely chokolade julekalender

Tony's Chocolonely chokolade julekalender indeholder 24 låger med lækkert Fairtrade chokolade. Der er spændende smagsvarianter som bl.a. havsalt, mandel, saltet karamel og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Polkagris Bolchejulekalender

Polkagris bolche julekalender

I den kæmpe Polkagris bolche julekalender får du ikke mindre end 600 gram bolcher i 9 fantastiske og spændende smagsvarianter. Du skal bl.a. smage bolcher med smag af polka, regnbue og fizzy boble, men også mere klassiske som lakrids, jordbær og blåbær.
Produktet er desværre udsolgt.
The Mallows julekalender med karamel fyldte skumfiduser

The Mallows julekalender med karamel fyldte skumfiduser

Skumfiduser blandet med karamel, så bliver det ikke meget bedre! The Mallows  har udviklet en fantastisk ny form for skumfidues, som gemmer på lækkert karamel indeni. I denne version af The Mallows skumfidus julekalender, vil du bliver forkælet med disse lækkerier hele julen!
325,00 kr.
The Mallows skumfidus julekalender 2022

The Mallows skumfidus julekalender

The Mallows julekalender er fyldt med skumfiduser, og er en af de lækreste og flotteste julekalendere til voksne du kan finde! Den har hele 25 låger, hvor du bag hver låge finder 2 skumfiduser i en af de 8 forskellige smagsvarianter. Bag låge nummer 25 gemmer sig noget helt specielt, så glæd dig!
300,00 kr.
369,00 kr.