Lakrids julekalender - Årets BEDSTE lakrids kalendere

Lakrids julekalender 2024 – Årets BEDSTE lakrids kalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Lakrids kugler med chokoladeovertræk, lakrids mandler og lakridspiber. Det er blot nogle af de lækre overraskelser, der gemmer sig bag lågerne i årets lakrids julekalendere. Kan du tilslutte dig den enormt store gruppe danskere, som elsker lakrids? Så skal du naturligvis have fingrene i en lækker lakrids julekalender til jul.

Lakrids kalendere er en af de mest populære slik julekalendere til voksne – både blandt mænd og kvinder. Vil du have fingrene i årets bedste lakrids julekalender 2024 , skal du blot læse med videre. Vi har nemlig fundet de absolut bedste, og samlet dem her i en samlet guide. Du finder blandt andet kalendere fra Bülow Lakrids, Skippers Lakridspiber og mange andre. I dem vil der være de klassiske lakridssmage du elsker, men også nye og spændende smage, du aldrig har smagt før.

Årets bedste lakrids julekalendere 2024 ​

Julekalender Lakrids by Bülow 2023 + gratis smagsprøve (forudbestil)

Bülow lakrids julekalender

Bülow lakrids julekalenderen, er en af de bedste lakrids julekalendere til voksne. Den er fyldt med lækker lakrids i forskellige varianter. Lakrids med chokolade, sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids og blød lakrids.
Produktet er desværre udsolgt.
Bagsværd lakrids julekalender

Bagsværd Lakrids julekalender

Bagsværd Lakrids har taget danskerne med storm, og de kommer i år med deres helt egen lakrids julekalender! I den er både klassisk lakrids, julevarianter samt nogle med chokoladeovertræk. Samtidig er der rigeligt til at kunne dele den 2 personer!
249,50 kr.
Skipper's Pipe lakridspibe julekalender

Skippers lakridspibe julekalender

Skippers lakridspibe julekalender indeholder – du gættede det – lakridspiber! Grib chancen for at nyde en lakridspibe hver dag i december. Det er med den gode klassiske smag du kender. En kalender fyldt med nostalgi.
179,00 kr.
Salinas - Julekalender uden tilsat sukker

Salinas slik julekalender uden tilsat sukker

Til dig der elsker sukkerfrit slik, er Salinas julekalender det helt perfekte valg. Her får du en sukkerfri slik julekalender med alt fra lækker vingummi og lakrids til choko-mandler.
Produktet er desværre udsolgt.
Kun Det Bedste julekalender med slik

Kun Det Bedste julekalender med slik

Er du i tvivl om, hvilken type julekalender med søde sager du skal have i år? Hvorfor vælge? Kun Det Bedste slik julekalender er fyldt med både lakrids, vingummier, karamel og mange andre slags slik – her har du alt i en!
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender - Lakridseriet EXCLUSIVE sort (forudbestil)

Lakridseriet julekalender - Exclusive sort

Denne eksklusive julekalender fra Lakridseriet indeholder 500 gram skønt lakrids fra Lakridseriet - rigelige til at nye den 2 personer hele julen. En høj flot julekalender, som pynter lige som meget i julehjemmet, som den smager godt.
299,00 kr.
379,00 kr.
Almuegaarden - Julekalender med blandede bolcher

Almuegaarden julekalender med blandede bolcher

Denne bolche julekalender ligner ikke kun et stort lækkert bolche, den er også fyldt med lækre blandede bolcher. Du får i alt 24 forskellige bolchesmage i denne kalender, som alle er glutenfri og smager af ren nostalgi.
Produktet er desværre udsolgt.
Black Magic julekalender med søde sager

Black Magic julekalender med søde sager

I denne Black Magic julekalender fra Cocoture finder du alt fra lækre chokolade, til lakrids og karamel og den god blanding heraf. Franske nougat, chokoladeovertrukket mandler og fyldte chokoladehjerter er blot nogle af de lækkerier du har i vente. I alt 460 gram søde julesager.
349,00 kr.
369,00 kr.
Julekalender - Lakridseriet grøn (forudbestil)

Lakridseriet julekalender - Grøn

Den grønne julekalender fra Lakridseriet er en gourmetjulekalender med 360 gram lækker gourmet lakrids fra Lakridseriet. En julekalender som smager lige så lækkert som den ser ud.
199,00 kr.
Haupt Lakrids - Julekalender

Haupt Lakrits lakrids julekalender

Haupt lakrids julekalenderen, er en luksus julekalender til voksne som elsker lakrids. Den indeholder nemlig masser af lækkert gourmetlakrids – både sød, salt og chokolade. Samtidig er den i et stilfuldt og flot design, hvilket gør den til den perfekte gaveide til ham eller hende der er vild med lakrids.
279,00 kr.
299,00 kr.
Spice by Spice - Julekalender for to- Chokolade/lakrids

Spice by Spice julekalender for to med chokolade/lakrids

Spice by Spice julekalender for 2, er den perfekte julekalender til de som elsker chokolade og lakrids, og samtidig elsker at dele det med en de elsker. Bag de 24 låger finder du bag hver 2 stykker lakridskugler med chokoladeovertræk.
Produktet er desværre udsolgt.
Nordthy Finest Selection Julekalender - 1 stk

Nordthy Finest Selection julekalender

Nordthy Finest Selection julekalender er eksklusiv slik julekalender fra Nordthy med specialudvalgt indhold, som bl.a. består af yldte chokolader & marcipan, lakridskugler & chokolademandler, fransk nougat & fudge.
Produktet er desværre udsolgt.
Sv. Michelsen - Julekalender 2023 med lakridsdragé

Sv. Michelsen lakrids julekalender

Sv. Michelsens populære lakrids julekalender er i år tilbage. Du får hver dag en flowpack med 2 lakridsdragéer. Der er lakrids med mælkechokolade, lakridspulver, passion og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Lakridseriet julekalender - Hvid

Lakridseriet julekalender deluxe

I den hvide udgave af Lakridseriets julekalender bliver du ikke kun forkælet med lækre lakridser i løbet af julen, men også vingummier, mandler, karameller og chokolade. Alt det gode som hører julen til!
199,00 kr.
Lakridseriet lakrids julekalender til 2

Lakridseriet lakrids julekalender til 2

Lakridseriets julekalender for 2 indeholder ikke kun lækre lakridser. Du bliver også forkælet med både vingummier og karameller. Er du en rigtig slikmund kan du holde hele kalenderen for dig selv – eller du kan dele den med en du holder af.
Produktet er desværre udsolgt.
Hultén Lakrids Julekalender - 227 gram

Hultén lakrids julekalender

Denne dekorative Hultén lakrids julekalender  indeholder hele 227 gram spændende lakrids, med bl.a. mandler og chokolade.
Produktet er desværre udsolgt.
Lakritsfabriken lakrids julekalender

Lakritsfabriken lakrids julekalender

Lakritsfabrikkens lakrids julekalender giver dig hele 30g lakrids, hver dag i julen! Der er både søde og løde lakridser, såvel som de mere interessante som mandelakrids, lakridskarameller og meget andet sjovt. Den er tilmed stor nok, til at kunne dele.
Produktet er desværre udsolgt.
Almuegaarden - Julekalender med lakridsbolcher

Almuegaarden julekalender med lakridsbolcher

I Almuegaardens julekalender med lakridsbolcher får du 24 lakridsbolcher, som alle er med forskellige smage! Du får dermed en ny lakridsoplevelse hver dag i julen. Bag hver låge gemmer sig ca. 2 bolcher. Indholdet er samtidigt glutenfri.
Produktet er desværre udsolgt.
Nordthy julekalender med lakridskugler

Nordthy julekalender med lakridskugler

260g lækre lakridskugler er hvad du har i vente i denne lækre lakrids julekalender fra Nordthy. Bag hver låge gemmer sig 2 kugler, så du kan nemt dele den med en partner eller ven. Der er mange forskellige spændende smagsvarianter!
Produktet er desværre udsolgt.
Lakritsfabriken - Luksus Lakrids julekalender

Lakritsfabriken luksus lakrids julekalender

I denne Lakritsfabrikkens luksuslakrids julekalender får du hver dag i julen en chokoladeovertrukket lakrids. Der er de gode gamle smage du kender, såvel som nye spændende varianter.
Produktet er desværre udsolgt.
Heavenly by Schöttinger Lakridsjulekalender

Heavenly by Schöttinger lakrids julekalender

24 lakridspralinéer i 8 forskellige spændende smage, er hvad du har i vente med Heavenly by Schöttinger lakrids julekalenderen. Indholdet er fri for e-numre og er med naturlige ingredienser. Du får i alt 300 gram højkvalitets lakrids.
Produktet er desværre udsolgt.
Lakridseriet julekalender

Lakridseriet julekalender

Lakridseriets julekalender er fyldt med lækkert slik – ikke kun lakridser, men også karameller og vingummier. En super lækker julekalender til alle der elsker slik.
Produktet er desværre udsolgt.

Årets lakrids julekalendere til lakrids elskere

Når det kommer til den bedste lakrids julekalender, er der ikke nogen tvivl om, at Bülow lakrids kalenderen er manges favorit. Det betyder dog ikke, at det nødvendigvis er den bedste for dig. Den er ganske nok helt fantastisk, men der findes også mange andre gode. Tag f.eks. Skippers lakridspibe julekalender, Sv. Michelsen eller Haupt lakrids julekalender. Der er stor forskel på alle disse 4 kalendere, og den ene er som sådan ikke bedre end den anden. Det hele kommer an på, hvilken type lakrids du er til.

I julekalenderen fra Haupt Lakrits, finder ud f.eks. lakridser med smag af jordbær, chili og citron. I Sv. Michelsen lakrids julekalender, får du lakridser med mælkechokolade og lakridspulver, samt hvid chokolade og passion. Er du en som godt kan lide at prøve nye smagsvarianter, kan det meget vel være, at en af de to er den bedste for dig. Er du mere til de gode gamle lakridspiber, så er Skippers lakridspibe kalender at foretrække.

Som en rigtig lakrids elsker, ved du sikker godt selv, hvad du bedst kan lide. Hvis ikke, så er det bare at kaste dig ud i det, og prøve en af de mange skønne valgmuligheder. Hvem ved, måske du opdager din nye yndlingslakrids?’

 

Johan Bülow lakrids julekalender 2024

Johan Bülow lakrids julekalender 2024 , er en helt igennem fantastisk julekalender til mænd såvel som kvinder. Ja faktisk også til de børn og teenagere, som nu en gang kan lide lakrids. Den indeholder som altid en masse lækre lakrids kugler, som kommer i en lille pose. Hver pose indeholder 2 kugler, så vil du dele med en partner eller en ven, kan du sagtens gøre det.

Vi afslører ikke det fulde indhold af årets Bülow lakrids kalender. Dog kan vi afsløre, at den indeholder alle de gode klassiske favoritter som du kender, såvel som nye spændende smagsvarianter. Her i blandt både sødt, salt, og rigtig, rigtig salt – sådan som vi danskere kan lide det.

Noget nyt i årets kalender er, at meget mere af indholdet er lavet af økologiske produkter. Dertil er den flotte indpakning i år lavet ud af 75% genbrugspapir, som gør kalenderen endnu mere bæredygtig. En anden fordel den flotte pakke har, er at den er fantastisk at give i gave. Det kunne evt. være som en 1. adventsgave til ham eller hende du mener fortjener den.

Det er en af de julekalendere, hvor du skal være ude i god tid, for at sikre dig en. Det bliver nemlig kun lavet i et begrænset antal, og så er de vanvittigt populære.

 

Forkæl dig selv med en lakridspibe julekalender

Som dansker, har du garanteret smagt de skønne lakridspiber. Det er lakrids af højeste kvalitet, og mange af os, forbinder dem også med barndommen. Der er noget nostalgisk over den lille pibe som er lavet af blød, sød lakrids, med det lyserøde krymmel på pibehovedet. I og med den lille lakridspibe er så elsket, kan du nu få en lakridspibe julekalender, fyldt med Skippers lakridspiber i forskellige varianter.

Skippers lakridspibe kalender giver dig hver da en ny pibe du kan have hængende i munden, indtil fristelsen bliver for stor, og den spises. Først hovedet med krymmel på, og efterfølgende den tilbageværende lakridsstang. 

Du kan købe kalenderen til dig selv, eller du kan give den til en, som du ved elsker lakridspiber. Evt. som en tidlig julegave, eller som en pakkelegsgave, hvis du skal til julefrokost et sted og spille pakkeleg inden jul.

 

Den perfekte julekalender til voksne der elsker lakrids

Få inspiration til den perfekte julekalender til voksne der elsker lakrids her hos os. Den perfekte lakrids julekalender vil altid være individuel fra lakridselsker til lakridselsker. Der hvor vi dog kan hjælpe, er med at give dig inspiration, til at vælge den perfekte for netop dig. I guiden her får du nemlig præsenteret alle årets bedste lakrids julekalendere. Det er dermed bare at gå dem igennem en efter en, og se hvilken, som der falder bedst i din smag. Du kan med garanti finde en værdig vinder! 

Som en bonus kan du også sammenligne priser på de forskellige kalendere. Det er derfor nemt for dig, at finde det bedste lakrids julekalender tilbud, på lige nøjagtig den kalender du bedst kan lide.

Husk, at du ikke behøver at nøjes med kun én lakridskalender. Du kan f.eks. sagtens have en med spændende smagsvarianter som Sv. Michelsen lakrids julekalender, og en med mere klassisk lakrids, som den med lakridspiber. Om ikke andet kan du altid købe en til dig selv, og en til din partner, og så dele dem.

 

Danskernes foretrukne slik efter chokolade

Vidste du, at danskernes foretrukne slik efter chokolade, er lakrids? Chokolade er den type slik danskerne køber mest af. Anden pladsen går til lakrids. Det er derfor ikke overraskende, at der findes så mange forskellige lakrids julekalendere. Og ikke nok med det, så bliver de mere og mere populære, år efter år.

Er du typen der både er til lakrids og chokolade, kan du sagtens finde en chokolade lakrids julekalender. Her får du det bedste fra 2 verdener, ofte med chokoladeovertrukne lakridskugler. Der er flere af de kalendere du finder på siden her, som indeholder chokoladelakridskugler. Bl.a. dem fra Sv. Michelsen, Lakritsfabriken, og Haupt Lakrits.

Hvis du også er på udkig efter en lækker chokoladekalender, så tjek vores guide med årets bedste chokolade julekalender. Her har vi samlet alle årets bedste julekalendere med chokolade i. Nøjagtig ligesom vi har med lakrids kalendere, i guiden her.

 

Lakrids du aldrig har smagt før

En lakrids julekalender, er ikke bare fyldt med engelsk lakrids eller salmiak lakrids. Der er selvfølgelig dem som er simple, med den gode klassiske lakrids, som mange elsker. Det er der nogen som foretrækker, så dem skal der naturligvis også være plads til. Men mange af dem er også meget mere end det. De er fyldt med lakrids, som du højst sandsynligt aldrig har smagt før. Vi snakker luksus lakridser af højeste kvalitet, kombineret med spændende smage, som gør op i en højere enhed.

Nogle af de smage du kan støde på er:

  • Jordbær
  • Passion
  • Hvid chokolade
  • Mørk chokolade
  • Mælkechokolade
  • Citron
  • Chili
  • Yuzu 
     

Det er blot nogle af de spændende smagsoplevelser som venter dig, i årets bedste lakrids julekalendere. Vi håber at det har vakt din interesse, og at du vil prøve en af de mange lækre kalendere. Du vil helt sikkert ikke fortryde det! Selv de som ikke kan lide lakrids, vil helt sikkert kunne lide nogle af de spændende varianter med chokolade og frugtsmag.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om lakrids julekalendere

Hvilken der er bedst, er smag og behag. Kalenderne fra Sv. Michelsen, Haupt Lakrids og Skippers Lakridspiber er alle gode kandidater. For mange er Bülow lakrids kalender en klar vinder. Se evt. de mange valgmuligheder i guiden igennem, og find den som er bedst, for netop dig.

Det er forskelligt, hvilken butik eller webshop, som har de bedste tilbud. I vores guide over årets bedste lakrids julekalendere, kan du sammenligne priser fra de forskellige forhandlere. På den måde kan du hurtigt finde det bedste tilbud, på den givne dag.

Den mest populære julekalender med lakrids 2024 , er kalenderen fra Bülow lakrids. Den stiger i popularitet år efter år. Vil du have fingrene i den, skal du ofte være hurtigt ude.

Denne artikel er anmeldt af Sandra Knudsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne