Chokolade julekalender - STOR guide til børn og voksne

Chokolade julekalender 2024 – DK’s bedste chokoladekalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

En god chokolade julekalender hører julen til. Det er god juletradition – og det kan enhver chokolade elsker skrive under på! Både børn som voksne. Alle børn er vilde med chokolade, og derfor skal de naturligvis have den årlige chokolade julekalender til børn. Det kan være en med Toms eller Kinder chokolade, eller en af de mere spændende varianter.

Julekalendere med chokolade, er dog ikke kun forbeholdt børn. Også voksne chokolade spisere, kan nyde godt af en lækker chokolade kalender i julen. Faktisk skal du ikke lede længe, for at finde en god chokolade julekalender til voksne. Se bare i guiden her, hvor vi har samlet årets bedste. Både med lys og mørk chokolade, økologiske og veganske, fra Summerbird, personliggjorte og mange flere! Samtidig kan du sammenligne priser på dem, og dermed nemt finde en billig chokolade julekalender, til den bedste pris.

Årets bedste chokolade julekalendere 2024

Baileys XL Julekalender - 340 gram

Baileys julekalender XL

Baileys chokoladejulekalenderen, er et af de største hits når vi snakker julekalendere til voksne! Baileys XL julekalender er fyldt med mælkechokoladetrøfler i forskellige baileys-smagsvarianter. Bl.a. Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. En af de bedste gaveideer til ham eller hende der elsker baileys og chokolade! Og hvem gør ikke det?
Produktet er desværre udsolgt.
Anthon Berg likør julekalender

Anthon Berg likør julekalender

Elsker du også de små likør chokolader med likør i fra Anthon Berg? Her kan du få en Anthon Berg likør julekalender med 24 stk. Der er lækkert Anthon Berg chokolade med bl.a. whisky, gin og mange andre smage.
219,00 kr.
Anthon Berg julekalender med marcipan

Anthon Berg julekalender med marcipan

Forkæl dig selv eller en du holder af med årets Anthon Berg julekalender. 24 dage med den gode danske chokolade – en hver chokoladeelskers drøm!
Produktet er desværre udsolgt.
Personlig Chokoladejulekalender med Billeder

Personlig chokoladejulekalender med billeder

Chokolade julekalenderen 2.0! På denne fantastiske chokolade julekalender får du ikke kun en masse lækkert chokolade, du kan også designe hver enkelt stykke med egne personlige billeder. På den måde kan du give en lækker chokolade julekalender til en du holder af, som samtidig er personlig. En ligeså gode kalender til voksne som den er til børn.
329,00 kr.
Mars Celebrations Julekalender

Mars Celebrations julekalender

Mars Celebrations julekalender indeholder alle dine favoritter - her i blandt både Mars, Snickers, Bounty, Milkyway, Maltesers, Galaxy og Twix.
149,00 kr.
Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2021

Summerbird julekalender - Chiffoniere

I denne luksus Summerbird julekalender, får en en komode med 24 skuffer. Skufferne er fyldt med lækre økologiske chokolader fra Summerbird. Den ultimative julekalender til ham eller hende der elsker chokolade. Indeholder 435 g chokolade fra Summerbird klassiske sortiment og vinter varer.
Produktet er desværre udsolgt.
Merci Julekalender

Merci chokolade julekalender

Sig tak til en du holder af med en lækker Merci julekalender med alt det lækre Merci chokolade du kender. Du får u alt 255 gram skøn Merci chokolade med denne flotte kalender.
169,00 kr.
Maltesernes Julekalender

Maltesers julekalender

Hvis du elsker Maltesers lækre sprøde chokoladekugler, må du ikke gå glip af denne Maltesers chokolade julekalender! Stå op til en ny omgang Maltesers hver dag i julen og går ventetiden til juleaften lidt nemmere. Egner sig perfekte til både børn, voksne og alle her i mellem.
79,00 kr.
Chokoladejulekalender Winter Cubes - Lauenstein

Chokolade julekalender Winter Cubes - Lauenstein

Chokoladejulekalender Winter Cubes fra Lauenstein er en unik nedtælling til juleaften. Denne tyske kalender indeholder 24 æsker med luksuriøse fyldte chokolader i varierede smagsvarianter som æggelikør, mandellikør, nougat og vanilje. En perfekt gave til dem, der ønsker en voksen og luksuriøs juleoplevelse.
Produktet er desværre udsolgt.
Reeses Julekalender

Reeses julekalender med Peanut Butter Cups

Reeses julekalender er fyldt med de populære Peanut Butter Cups, bestående af en perfekte kombination af chokolade og peanut butter crunch. Du får 3 varianter: mælkechokolade, hvid chokolade og mørk chokolade.
149,00 kr.
Magasin Julekalender i Træ

Magasins chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.
849,00 kr.
Chili Klaus Jingle Balls Julekalender

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
399,00 kr.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Single

Summerbird julekalender - Enkelt chokolader

Årets Summerbirds julekalender. Kalenderen er fyldt med dansk økologisk luksus chokolade, og kommer i et flot stilfuldt design. Bag hver låge gemmer sig et stykke chokolade fra Summerbirds klassiske sortiment, samt vinter varer. En julekalender som enhver chokoladeelsker vil nyde godt af. Indeholder i alt 245 g chokolade.
Produktet er desværre udsolgt.
Cocoture - Julekalender hus med søde sager - Delevenlig

Cocoture julekalenderhus (næsten 1 kg indhold!)

Dette kæmpe flotte julakelnderhus indeholder chkolade og lækkerier rigeligt til 2 personer. Næsten 1 kg! Selve julekalenderen kan gemmes og bruges igen næste år – enten til at fylde op igen, eller som julepynt.
599,00 kr.
Julekalender - Familiekalender med søde sager (til 2-4 personer) (forudbestil)

Familie julekalender med søde sager til 2-4 personer

I denne familie julekalender fra Xocolatl er der chokolade nok til hele familien! I alt 24 chokoladehuse med både chokolade, lakrids, vingummi, bolcher, skumfiduser og meget mere. I alt 750 gram lækker chokolade.
895,00 kr.
Chokoladekalender - 65 gram

Billig chokolade julekalender

I denne prisvenlige chokoladekalender bliver du hver dag forkælet med et stykke chokolade. En klassisk chokoladejulekalender til en super god pris.
Produktet er desværre udsolgt.
Ferrero Collection Julekalender - 271 gram

Ferrero julekalender

Elsker du de lækre Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir? Så er denne julekalender lige dig - den indeholder nemlig en god mængde af alle 3!
249,00 kr.
KitKat julekalender

KitKat julekalender

KitKat chokolade julekalenderen giver dig 24 KitKat chokoladefigurer, på i alt 208 gram. Den perfekte chokoladekalender til dig der elsker KitKat!
129,00 kr.
Chokolade Julekalender - Happy Moments Kinder chokolade

Personlig Kinder chokolade julekalender

Hvad er bedre end en Kinder chokolade julekalender? En personlig Kinder chokolade julekalender, som du selv kan personliggøre med billede og tekst! Giv den i gave til dit barn, din partner, eller dig selv, med lige det billede på, som du ønsker. Super nemt!
159,00 kr.
Julekalender - med dansk chokolade (til 2 personer) fra Xocolatl (forudbestil)

Julekalender med dansk chokolade til 2 personer fra Xocolatl

I denne dulekalender med dansk chokolade til 2 personer fra Xocolatl får i hele 440 gram lækker chokolade. I alt 50 stykker lækre fyldte chokolader med karamel, ganache og praline.
Produktet er desværre udsolgt.
Simply Chokolasde julekalender m. 30 låger - Lyseblå

Simply Chokolasde julekalender m. 30 låger - Lyseblå

Den lyseblå chokolade julekalender fra Simply har 30 låger og 300g vanvittigt lækkert chokolade! Minty Cindy, Grainy Billy og Creamy Caro er blot nogle af de smagsvarianter du har i vente med denne fantastiske chokoladekalender. Glæd dig!
359,00 kr.
529,00 kr.
Famous Grouse julekalender XL

Famous Grouse julekalender XL

Kan du lide chokolade og Famous Grouse whisky? Så er Famous Grouse XL julekalenderen lige noget for dig. Den er nemlig fyldt med chokoladetrøfler af mælkechokolade, smagt til med Famous Grouse whiskey. Det betyder også, at den indeholder alkohol, dog under 3%.
239,00 kr.
Creme chokolade julekalender med 30 låger

Simply Creme Chokolade julekalender m. 30 låger

Denne Creme Chokolade julekalender fra Simply har hele 30 låger og er samtidig fyldt med de lækreste creme chokolader. Du vil smage på 13 forskellige varianter som bl.a. indebærer den nye Cookie Joe og den elskede Creamy Carol.
359,00 kr.
569,00 kr.
Julekalender med økologiske fyldte chokolader fra Anker Chokolade (forudbestil)

Anker chokolade voksen julekalender

Anker chokolade voksen julekalenderen byder på 24 fantastiske stykker dessertchokolader fra dansk Anker chokolade. Nougat, marcipan, ris a la mande, karamel og kiksekage er blot noget af alle de forskellige varianter du får.
Produktet er desværre udsolgt.
Lindt Chocolate Factory Julekalender

Lindt Chocolate Factory julekalender

Lindt Chocolate Factory Julekalender er en stor chokolade julekalender fra Lindt, som ikke kun byder på en væld af lækkert Lindt chokolade, men også pynter flot i stuen eller på værelset. Den ultimative luksus chokolade julekalender til dig der elsker Lindt chokolade!
379,00 kr.
Black Magic julekalender med søde sager

Black Magic julekalender med søde sager

I denne Black Magic julekalender fra Cocoture finder du alt fra lækre chokolade, til lakrids og karamel og den god blanding heraf. Franske nougat, chokoladeovertrukket mandler og fyldte chokoladehjerter er blot nogle af de lækkerier du har i vente. I alt 460 gram søde julesager.
349,00 kr.
369,00 kr.
After Eight Julekalender

After Eight julekalender

Er typen der er til et stykke After Eight om aftenen? Her har du mulighed for at forsøde enhver aften i julen med lækker After Eight chokolade!
159,00 kr.
269,00 kr.
Lindt Excellence Julekalender

Lindt Excellence julekalender

Lindt Excellence julekalender er perfekt til dig der elsker Lindt chokolade. Bag hver låge gemmer sig nemlig et stykke luksuriøst Lindt chokolade, som uden tvivl vil få munden til at løbe i vand. Der er forskellige smag som f.eks. Appelsin, Havsalt, 85% og mange flere.
199,00 kr.
Julekalender - lys fyldt chokolade fra Xocolatl (forudbestil)

Julekalender med lys fyldt chokolade fra Xocolatl

Denne julekalender fra Xocolatl indeholder 24 stykker lys chokolade med fyld. Her i blandt cremer og ganache som f.eks. nougat, citron, mint, karamel, appelsin, saltkaramel m.m.
Produktet er desværre udsolgt.
Anker chokolade par julekalender

Anker chokolade par julekalender

Anker chokolade par julekalenderen indeholder 48 stykker – og 520g – økologisk chokolade. Der er et hav af spændende smagsvarianter, bl.a. Salt karamel, rom, nødder og meget andet. En super god chokoladekalender for par.
Produktet er desværre udsolgt.
Xocolatl - Synnejysk dau for 2 - Julekalender

Synnejysk julekalender for 2 fra Xocolatl

Xocolatl sønderjyske julekalender for 2 personer – Synnejust dau for 2. Julekalenderen er fyldt med sønderjyske specialiteter og lækkerier. Bl.a. te, kaffe, honningkage, chokolade og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Xocolatl - Organic Julekalender for 2

Xocolatl Organic Julekalender for 2

Xocolatl Organic julekalender for 2 indeholer 400g lækkert økologisk chokolade - rigeligt til 2 personer i løbet af julen. Del den med en du elsker, som også elsker chokolade!
Produktet er desværre udsolgt.
FCK chokolade julekalender

FCK chokolade julekalender

En julekalender til FCK fans og chokoladeelskere! Denne FCK chokolade julekalender fra Simply Chocolate har hele 30 låger, hvor der bag ved hver gemmer sig et lækkert stykke luksus chokolade. Limited edition!
359,00 kr.
509,00 kr.
Venchi Prestige Chokoladejulekalender

Venchi Prestige chokolade julekalender

Venchi Prestige chokolade julekalender er en eksklusiv chokoladekalender der byder på det fineste italienske chokolade. Du får i alt 310 gram luksuriøs fyldt chokolade.
595,00 kr.
Anker Chokolade - Børne Julekalender

Anker Chokolade børne julekalender

Anker Chokolade har lavet en fantastisk chokolade julekalender til børn. Den indeholder forskellige lækre chokolader som bl.a. kiksekage, hvid chokolade, jordbær og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbird - Amber Chokolade Julekalender

Summerbird Amberjulekalender

Den lækre og økologiske Amberjulekalender fra Summerbird byder på lækkert amber chokolade. Amber chokoladerne er cremede og karamelliserede, og er faktisk sin helt egen form for chokolade. Der er både plade og fyldte chokolader, og hele 225 gram i alt.
Produktet er desværre udsolgt.
Tony's Chocolonely Chokoladekalender

Tony's Chocolonely chokolade julekalender

Tony's Chocolonely chokolade julekalender indeholder 24 låger med lækkert Fairtrade chokolade. Der er spændende smagsvarianter som bl.a. havsalt, mandel, saltet karamel og meget mere.
139,00 kr.
Julekalender med Romkugler, Reserved Chocolate (forudbestil)

Romkugle julekalender fra Reserved Chocolate

Er du også helt vildt med romkugler?! I denne romkugle julekalender fra Reserved Chocolate får du rokugler med spændende smage som saltkaramel, citron, romcreme, romcreme og solbær, i både lys, mørk og hvid chokolade. Kalenderen indeholder næsten et kilo romkugler!
Produktet er desværre udsolgt.
Spice by Spice - Julekalender for to- Chokolade/lakrids

Spice by Spice julekalender for to med chokolade/lakrids

Spice by Spice julekalender for 2, er den perfekte julekalender til de som elsker chokolade og lakrids, og samtidig elsker at dele det med en de elsker. Bag de 24 låger finder du bag hver 2 stykker lakridskugler med chokoladeovertræk.
Produktet er desværre udsolgt.
Chokoladejulekalender Te - Lauenstein

Chokoladejulekalender med te - Lauenstein

Chokoladejulekalender Te - Lauenstein er en unik julekalender, der byder på en smagsrejse i chokolade og te. Med 6 forskellige smagsvarianter som matcha, rooibos, earl grey, chai latte, morgentau og kurkuma latte, er hver dag en ny smagsoplevelse. Perfekt til teelskeren med en sød tand!
Produktet er desværre udsolgt.
Magasin chokolade julekalender til børn

Magasin chokolade julekalender til børn

Magasin chokolade julekalenderen til børn er en super lækker børnejulekalender til barnet der elsker chokolade. Bag lågerne finder du både mørk, lys og hvid chokolade. Som en bonus en julekalenderen samtidig super dekorativ, og kan bruges som en flot juledekoration.
Produktet er desværre udsolgt.
Valrhona chokolade julekalender 170 g

Valrhona chokolade julekalender 170g

Bliv overrasket med lækker chokolade hver dag i julen, fra franske Valrhona. Chokolade julekalenderen her indeholder 170g chokolade, bl.a. de skønne carrér og pralinéer.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender med chokoladetrøfler, Monty Bojangles (forudbestil)

Monty Bojangles chokolade trøffel julekalender

Er du også helt vild med chokoladetrøfler? Så er denne julekalender fra Monty Bojangles lige noget for dig! Hver dag i julen får du en lækker chokoladetrøfel. Der er smagsvarianter som nødder, saltede popcorn, pistacie, og kagestykker. Julaften får du ikke mindre end 6 trøfler. Det er svært at sige nej til, MUMS!
Produktet er desværre udsolgt.
Monbana Julekalender med Chokoladepraliner

Monbana chokoladepraliner julekalender

Elsker du chokoladepraliner? Så er denne Monbana chokoladepraliner julekalender lige det du søger! I den finder du nemlig 24 låger med lækre praliner bag sig. Glæd dig til lækre mørke chokoladepraliner og mælkechokoladepralinen Praliz med sprøde crepestykker.
Produktet er desværre udsolgt.
Chokoladejulekalender Bog - Lauenstein

Chokoladejulekalender bog - Lauenstein

Chokoladejulekalender Bog - Lauenstein er en luksuriøs måde at tælle ned til jul på. Med 24 dage fyldt med tysk kvalitetschokolade vil hver dag føles ekstra speciel. Julekalenderen ligner og åbner som en bog, hvilket gør det nemt at gemme den i bogreolen. En perfekt gave til chokoladeelskere!
Produktet er desværre udsolgt.
Kinder Chokoladekalender - 150 gram

Kinder chokoladejulekalender

I denne Kinder chokoladejulekalender er der hele 152 gram lækker Kinder chokolade. En sand klassiker, som alle børn elsker.
129,00 kr.
Monty Bojangles vegansk chokolade trøffel julekalender_

Monty Bojangles vegansk chokolade trøffel julekalender

Denne trøffel chokolade julekalender er til dig der ikke kan stå for chokolade trøfler, men også ønsker de skal være veganske. Du får en lækker vegansk chokoladetrøffel hver dag i julen – juleaften får du 3!
169,00 kr.
Nordthy belgisk chokolade julekalender

Nordthy belgisk chokolade julekalender

Med Nordthys chokoladejulekalender bliver du forkælet med 24 belgiske chokolader i julen. Perfekt som en gave ved juletid, eller til at forkæle dig selv!
Produktet er desværre udsolgt.
Sv. Michelsen - julekalenderhus med fyldt chokolade - Dobbeltsidet

Sv. Michelsen julekalender med fyldt chokolade

I dette dobbelsidet julekalenderhus fra Sv. Michelsen, får du 24 fyldte chokolader gennem julemåneden. Den indeholder i alt 240 g lækkert dessertchokolade – og så er den super flot!
Produktet er desværre udsolgt.
Toms Julekalender

Toms julekalender

Skildpadder, guld karamel og Yankie bar, er blot noget af det lækre Toms chokolade du har i vente i årets Toms julekalender.
149,00 kr.
Sv. Michelsen luksus julekalender med chokolade

Sv. Michelsen luksus julekalender med chokolade

Sv. Michelsen luksus julekalenderhus er fyldt med lækre fyldte luksus chokolader. Du får hele 270g desserchokolade af top kvalitet.
Produktet er desværre udsolgt.
Nordthy Finest Selection Julekalender - 1 stk

Nordthy Finest Selection julekalender

Nordthy Finest Selection julekalender er eksklusiv slik julekalender fra Nordthy med specialudvalgt indhold, som bl.a. består af yldte chokolader & marcipan, lakridskugler & chokolademandler, fransk nougat & fudge.
Produktet er desværre udsolgt.
Lindt Teddy chokolade julekalender

Lindt Teddy chokolade julekalender

Lindt Teddy chokolade julekalender er fyldt med skønt Lindt mælkechokolade, og mælkechokolader med fyld. Den perfekte chokolade julekalender til børn og voksne der sætter pris på kvalitetschokolade.
159,00 kr.
Lindt chokolade julekalender

Lindt Lindor chokolade julekalender

Lindt chokolade julekalender indeholder en række lækre chokolader fra Lindt. Både mælkechokolade, mørk og hvid, med og uden fyld. Perfekt for dig som elsker Lindt chokolade!
229,00 kr.
Xocolatl - Julekalender - Vinterland - Rød - Dark Selection

Xocolatl julekalender - Vinterland rød dark selection

Her kan du få den lækre Xocolatl vinterland i rød julekalender med mørk kvalitetschokolade. Kalenderen gemmer på 120 g lækker mørk chokolade, som alle er smukt dekoreret og lavet med kærlighed.
Produktet er desværre udsolgt.
Cocoture retro julekalender

Cocoture retro julekalender

Cocoture retro julekalender indeholder både karamel, chokolade og mandler. I alt 220 gram. En favorit hos både børn og voksne.
Produktet er desværre udsolgt.
Økoladen økologisk chokolade julekalender

Økoladen økologisk chokolade julekalender

Foruden at være økologisk, at økoladens chokolade julekalender også fyldt med fyldte dessert chokolader med dragéerede mandler og hasselnødder. En økologisk julekalender i absolut højeste kvalitet.
Produktet er desværre udsolgt.
Karamelleriet Julekalender grøn 2023 (forudbestil)

Karamelleriet julekalender - Grøn

Karamelleriets julekalender til voksne er ikke kun utrolig smuk, men også fyldt med lækre håndlavede karameller! Den indeholder både flødekarameller og syrlige frugtkarameller, som er belagt med det lag belgisk chokolade at højeste kvalitet. Du får 2 karameller i hver låge. Den perfekte julekalender til to personer, eller til dig selv.
300,00 kr.
Xocolatl - Julekalender - Vinterland - Rød

Xocolatl chokoladekalender - Rød Vinterland

Chokolade julekalenderen med rødt vinterlandskab fra Xocolatl, byder på både chokolade med karamelfyld i mælkechokolade, nougat chokolade og meget andet I alt 24 stykker fantastiske chokolade til julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Aalborg Chokoladen sukkerfri julekalender

Aalborg Chokoladen sukkerfri julekalender

Aalborg Chokoladen julekalenderen er en sukkerfri julekalender med chokolade. Den er fyldt med lækre dessertchokolader, og er fantastisk til både de med diabetes såvel som dig som bare gerne vil holde lidt igen med sukkeret denne jul.
Produktet er desværre udsolgt.
Venchi Chokoladekalender Classic - 181 gram

Venchi chokoladekalender classic

I Venchi classic chokolade julekalender gemmer sig 24 låger af luksuriøs smagfuld chokolade fra Venchi. Du får i alt 181 gram kvalitetschokolade.
Produktet er desværre udsolgt.
Karamelleriet Julekalender sølv 2023 (forudbestil)

Karamelleriet julekalender - Sølv

Sølv udgaven af Karamelleriets karamel julekalender, kommer i en flot guld glitter gaveæske. I den får du 20 forskellige slags luksus karameller, både blød, med fløde og hård karamel. Elsker du karamel, bør du ikke gå glip af denne oplevelse!
Produktet er desværre udsolgt.
Valrhona - Julekalender m. mørk og lys chokolade

Valrhona julekalender m. mørk og lys chokolade

En lækker chokolade julekalender fra Franske Valrhone, fyldt med både mørk og lys chokolade. Udover at være fyldt med luksus chokolader, så er kalenderen også utroligt flot og dekorativ.
Produktet er desværre udsolgt.
Simply Chocolate - Chokolade Julekalender, 2 pers

Simply Chocolate chokolade julekalender til 2 personer

Den store chokolade julekalender fra Simply Chocolate gemmer på hele 60 stykker chokolade – 2 bag hver af de 30 låger. Der er 600 g chokolade fordelt i forskellige smagesvarianter som bl.a. Mocca Molly, Crunchy Coco og Salty Fred.
533,00 kr.
649,00 kr.
969,00 kr.
Simply Chocolate - Chokolade Julekalender Grøn

Simply Chocolate chokolade julekalender - Grøn

Simply Chocolate ”Use daily in December” chokoladejulekalenderen er fyldt med chokolade og chokoladebarer. Faktisk får du i denne kalender hele 30 låger som skal åbnes i løbet af julen. Du får hele 300 g chokolade i adskillige smagsvarianter.
359,00 kr.
469,00 kr.
Toblerone Julekalender - 200 gram

Toblerone julekalender

Elsker du de trekantede Toblerone chokolader, eller har du en i familien som gør? Så har du her muligheden for at nyde den lækre chokolade hver dag i julen! Kalenderen indeholder forskellige typer Toblerone chokolade, både hvid, mørk, med karamelliserede mandler m.m.
Produktet er desværre udsolgt.
Simply Chocolate - Mega luksus kalender

Simply Chocolate Mega Luksus julekalender

Sig hej til 1340g ren luksus chokolade fra Simply Chocolate, i denne Mega Luksus chokolade julekalender! Bag hver låge er en helt chokoladebar med en spændende smagsoplevelse i. Uden tvivl den ultimative chokolade julekalener til alle chokolade elskere!
826,00 kr.
999,00 kr.
1.199,00 kr.
Chokolade Julekalender vegansk Ø

Vegansk og økologisk chokolade julekalender

Indholdet i denne julekalender er både økologisk og vegansk. Den er fyldt med lækre chokolader, og er ideel til både børn, teenagere og voksne som elsker chokolade.
Produktet er desværre udsolgt.
Simply Chocolate - Chokolade Julekalender, Hvid

Simply Chocolate chokolade julekalender - Hvid

30 låger, 300 gram chokolade og 24 juledage med ren lykke! I hvert fald hvis du elsker chokolade! Alt chokolade i kalenderen er fra Simply Chocolate og af super god kvalitet. En julekalender som med garanti ikke skuffer.
313,00 kr.