Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Chokolade julekalender - STOR guide til børn og voksne

Chokolade julekalender 2024 – DK’s bedste chokoladekalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

En god chokolade julekalender hører julen til. Det er god juletradition – og det kan enhver chokolade elsker skrive under på! Både børn som voksne. Alle børn er vilde med chokolade, og derfor skal de naturligvis have den årlige chokolade julekalender til børn. Det kan være en med Toms eller Kinder chokolade, eller en af de mere spændende varianter.

Julekalendere med chokolade, er dog ikke kun forbeholdt børn. Også voksne chokolade spisere, kan nyde godt af en lækker chokolade kalender i julen. Faktisk skal du ikke lede længe, for at finde en god chokolade julekalender til voksne. Se bare i guiden her, hvor vi har samlet årets bedste. Både med lys og mørk chokolade, økologiske og veganske, fra Summerbird, personliggjorte og mange flere! Samtidig kan du sammenligne priser på dem, og dermed nemt finde en billig chokolade julekalender, til den bedste pris.

Årets bedste chokolade julekalendere 2024

Baileys XL Julekalender - 340 gram

Baileys julekalender XL

Baileys chokoladejulekalenderen, er et af de største hits når vi snakker julekalendere til voksne! Baileys XL julekalender er fyldt med mælkechokoladetrøfler i forskellige baileys-smagsvarianter. Bl.a. Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. En af de bedste gaveideer til ham eller hende der elsker baileys og chokolade! Og hvem gør ikke det?
259,00 kr.
Anthon Berg likør julekalender

Anthon Berg likør julekalender

Elsker du også de små likør chokolader med likør i fra Anthon Berg? Her kan du få en Anthon Berg likør julekalender med 24 stk. Der er lækkert Anthon Berg chokolade med bl.a. whisky, gin og mange andre smage.
219,00 kr.
Anthon Berg julekalender med marcipan

Anthon Berg julekalender med marcipan

Forkæl dig selv eller en du holder af med årets Anthon Berg julekalender. 24 dage med den gode danske chokolade – en hver chokoladeelskers drøm!
Produktet er desværre udsolgt.
Personlig Chokoladejulekalender med Billeder

Personlig chokoladejulekalender med billeder

Chokolade julekalenderen 2.0! På denne fantastiske chokolade julekalender får du ikke kun en masse lækkert chokolade, du kan også designe hver enkelt stykke med egne personlige billeder. På den måde kan du give en lækker chokolade julekalender til en du holder af, som samtidig er personlig. En ligeså gode kalender til voksne som den er til børn.
369,00 kr.
Mars Celebrations Julekalender

Mars Celebrations julekalender

Mars Celebrations julekalender indeholder alle dine favoritter - her i blandt både Mars, Snickers, Bounty, Milkyway, Maltesers, Galaxy og Twix.
149,00 kr.
Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2021

Summerbird julekalender - Chiffoniere

I denne luksus Summerbird julekalender, får en en komode med 24 skuffer. Skufferne er fyldt med lækre økologiske chokolader fra Summerbird. Den ultimative julekalender til ham eller hende der elsker chokolade. Indeholder 435 g chokolade fra Summerbird klassiske sortiment og vinter varer.
Produktet er desværre udsolgt.
Merci Julekalender

Merci chokolade julekalender

Sig tak til en du holder af med en lækker Merci julekalender med alt det lækre Merci chokolade du kender. Du får u alt 255 gram skøn Merci chokolade med denne flotte kalender.
169,00 kr.
Maltesernes Julekalender

Maltesers julekalender

Hvis du elsker Maltesers lækre sprøde chokoladekugler, må du ikke gå glip af denne Maltesers chokolade julekalender! Stå op til en ny omgang Maltesers hver dag i julen og går ventetiden til juleaften lidt nemmere. Egner sig perfekte til både børn, voksne og alle her i mellem.
79,00 kr.
Chokoladejulekalender Winter Cubes - Lauenstein

Chokolade julekalender Winter Cubes - Lauenstein

Chokoladejulekalender Winter Cubes fra Lauenstein er en unik nedtælling til juleaften. Denne tyske kalender indeholder 24 æsker med luksuriøse fyldte chokolader i varierede smagsvarianter som æggelikør, mandellikør, nougat og vanilje. En perfekt gave til dem, der ønsker en voksen og luksuriøs juleoplevelse.
349,00 kr.
Reeses Julekalender

Reeses julekalender med Peanut Butter Cups

Reeses julekalender er fyldt med de populære Peanut Butter Cups, bestående af en perfekte kombination af chokolade og peanut butter crunch. Du får 3 varianter: mælkechokolade, hvid chokolade og mørk chokolade.
149,00 kr.
Magasin Julekalender i Træ

Magasins chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.
849,00 kr.
Chili Klaus Jingle Balls Julekalender

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekalender er IKKE for tøsedrenge!
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Single

Summerbird julekalender - Enkelt chokolader

Årets Summerbirds julekalender. Kalenderen er fyldt med dansk økologisk luksus chokolade, og kommer i et flot stilfuldt design. Bag hver låge gemmer sig et stykke chokolade fra Summerbirds klassiske sortiment, samt vinter varer. En julekalender som enhver chokoladeelsker vil nyde godt af. Indeholder i alt 245 g chokolade.
Produktet er desværre udsolgt.
Cocoture - Julekalender hus med søde sager - Delevenlig

Cocoture julekalenderhus (næsten 1 kg indhold!)

Dette kæmpe flotte julakelnderhus indeholder chkolade og lækkerier rigeligt til 2 personer. Næsten 1 kg! Selve julekalenderen kan gemmes og bruges igen næste år – enten til at fylde op igen, eller som julepynt.
599,00 kr.
699,00 kr.
Julekalender - Familiekalender med søde sager (til 2-4 personer) (forudbestil)

Familie julekalender med søde sager til 2-4 personer

I denne familie julekalender fra Xocolatl er der chokolade nok til hele familien! I alt 24 chokoladehuse med både chokolade, lakrids, vingummi, bolcher, skumfiduser og meget mere. I alt 750 gram lækker chokolade.
895,00 kr.
Chokoladekalender - 65 gram

Billig chokolade julekalender

I denne prisvenlige chokoladekalender bliver du hver dag forkælet med et stykke chokolade. En klassisk chokoladejulekalender til en super god pris.
Produktet er desværre udsolgt.
Ferrero Collection Julekalender - 271 gram

Ferrero julekalender

Elsker du de lækre Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir? Så er denne julekalender lige dig - den indeholder nemlig en god mængde af alle 3!
249,00 kr.
KitKat julekalender

KitKat julekalender

KitKat chokolade julekalenderen giver dig 24 KitKat chokoladefigurer, på i alt 208 gram. Den perfekte chokoladekalender til dig der elsker KitKat!
129,00 kr.
Chokolade Julekalender - Happy Moments Kinder chokolade

Personlig Kinder chokolade julekalender

Hvad er bedre end en Kinder chokolade julekalender? En personlig Kinder chokolade julekalender, som du selv kan personliggøre med billede og tekst! Giv den i gave til dit barn, din partner, eller dig selv, med lige det billede på, som du ønsker. Super nemt!
159,00 kr.
Julekalender - med dansk chokolade (til 2 personer) fra Xocolatl (forudbestil)

Julekalender med dansk chokolade til 2 personer fra Xocolatl

I denne dulekalender med dansk chokolade til 2 personer fra Xocolatl får i hele 440 gram lækker chokolade. I alt 50 stykker lækre fyldte chokolader med karamel, ganache og praline.
Produktet er desværre udsolgt.
Simply Chokolasde julekalender m. 30 låger - Lyseblå

Simply Chokolasde julekalender m. 30 låger - Lyseblå

Den lyseblå chokolade julekalender fra Simply har 30 låger og 300g vanvittigt lækkert chokolade! Minty Cindy, Grainy Billy og Creamy Caro er blot nogle af de smagsvarianter du har i vente med denne fantastiske chokoladekalender. Glæd dig!
359,00 kr.
529,00 kr.
Famous Grouse julekalender XL

Famous Grouse julekalender XL

Kan du lide chokolade og Famous Grouse whisky? Så er Famous Grouse XL julekalenderen lige noget for dig. Den er nemlig fyldt med chokoladetrøfler af mælkechokolade, smagt til med Famous Grouse whiskey. Det betyder også, at den indeholder alkohol, dog under 3%.
239,00 kr.
Creme chokolade julekalender med 30 låger

Simply Creme Chokolade julekalender m. 30 låger

Denne Creme Chokolade julekalender fra Simply har hele 30 låger og er samtidig fyldt med de lækreste creme chokolader. Du vil smage på 13 forskellige varianter som bl.a. indebærer den nye Cookie Joe og den elskede Creamy Carol.
359,00 kr.
569,00 kr.
Julekalender med økologiske fyldte chokolader fra Anker Chokolade (forudbestil)

Anker chokolade voksen julekalender

Anker chokolade voksen julekalenderen byder på 24 fantastiske stykker dessertchokolader fra dansk Anker chokolade. Nougat, marcipan, ris a la mande, karamel og kiksekage er blot noget af alle de forskellige varianter du får.
Produktet er desværre udsolgt.
Lindt Chocolate Factory Julekalender

Lindt Chocolate Factory julekalender

Lindt Chocolate Factory Julekalender er en stor chokolade julekalender fra Lindt, som ikke kun byder på en væld af lækkert Lindt chokolade, men også pynter flot i stuen eller på værelset. Den ultimative luksus chokolade julekalender til dig der elsker Lindt chokolade!
379,00 kr.
Black Magic julekalender med søde sager

Black Magic julekalender med søde sager

I denne Black Magic julekalender fra Cocoture finder du alt fra lækre chokolade, til lakrids og karamel og den god blanding heraf. Franske nougat, chokoladeovertrukket mandler og fyldte chokoladehjerter er blot nogle af de lækkerier du har i vente. I alt 460 gram søde julesager.
349,00 kr.
369,00 kr.
After Eight Julekalender

After Eight julekalender

Er typen der er til et stykke After Eight om aftenen? Her har du mulighed for at forsøde enhver aften i julen med lækker After Eight chokolade!
159,00 kr.
269,00 kr.
Lindt Excellence Julekalender

Lindt Excellence julekalender

Lindt Excellence julekalender er perfekt til dig der elsker Lindt chokolade. Bag hver låge gemmer sig nemlig et stykke luksuriøst Lindt chokolade, som uden tvivl vil få munden til at løbe i vand. Der er forskellige smag som f.eks. Appelsin, Havsalt, 85% og mange flere.
199,00 kr.
Julekalender - lys fyldt chokolade fra Xocolatl (forudbestil)

Julekalender med lys fyldt chokolade fra Xocolatl

Denne julekalender fra Xocolatl indeholder 24 stykker lys chokolade med fyld. Her i blandt cremer og ganache som f.eks. nougat, citron, mint, karamel, appelsin, saltkaramel m.m.
Produktet er desværre udsolgt.
Anker chokolade par julekalender

Anker chokolade par julekalender

Anker chokolade par julekalenderen indeholder 48 stykker – og 520g – økologisk chokolade. Der er et hav af spændende smagsvarianter, bl.a. Salt karamel, rom, nødder og meget andet. En super god chokoladekalender for par.
Produktet er desværre udsolgt.
Xocolatl - Synnejysk dau for 2 - Julekalender

Synnejysk julekalender for 2 fra Xocolatl

Xocolatl sønderjyske julekalender for 2 personer – Synnejust dau for 2. Julekalenderen er fyldt med sønderjyske specialiteter og lækkerier. Bl.a. te, kaffe, honningkage, chokolade og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Xocolatl - Organic Julekalender for 2

Xocolatl Organic Julekalender for 2

Xocolatl Organic julekalender for 2 indeholer 400g lækkert økologisk chokolade - rigeligt til 2 personer i løbet af julen. Del den med en du elsker, som også elsker chokolade!
Produktet er desværre udsolgt.
FCK chokolade julekalender

FCK chokolade julekalender

En julekalender til FCK fans og chokoladeelskere! Denne FCK chokolade julekalender fra Simply Chocolate har hele 30 låger, hvor der bag ved hver gemmer sig et lækkert stykke luksus chokolade. Limited edition!
359,00 kr.
509,00 kr.
Venchi Prestige Chokoladejulekalender

Venchi Prestige chokolade julekalender

Venchi Prestige chokolade julekalender er en eksklusiv chokoladekalender der byder på det fineste italienske chokolade. Du får i alt 310 gram luksuriøs fyldt chokolade.
Produktet er desværre udsolgt.
Anker Chokolade - Børne Julekalender

Anker Chokolade børne julekalender

Anker Chokolade har lavet en fantastisk chokolade julekalender til børn. Den indeholder forskellige lækre chokolader som bl.a. kiksekage, hvid chokolade, jordbær og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbird - Amber Chokolade Julekalender

Summerbird Amberjulekalender

Den lækre og økologiske Amberjulekalender fra Summerbird byder på lækkert amber chokolade. Amber chokoladerne er cremede og karamelliserede, og er faktisk sin helt egen form for chokolade. Der er både plade og fyldte chokolader, og hele 225 gram i alt.
Produktet er desværre udsolgt.
Tony's Chocolonely Chokoladekalender

Tony's Chocolonely chokolade julekalender

Tony's Chocolonely chokolade julekalender indeholder 24 låger med lækkert Fairtrade chokolade. Der er spændende smagsvarianter som bl.a. havsalt, mandel, saltet karamel og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender med Romkugler, Reserved Chocolate (forudbestil)

Romkugle julekalender fra Reserved Chocolate

Er du også helt vildt med romkugler?! I denne romkugle julekalender fra Reserved Chocolate får du rokugler med spændende smage som saltkaramel, citron, romcreme, romcreme og solbær, i både lys, mørk og hvid chokolade. Kalenderen indeholder næsten et kilo romkugler!
Produktet er desværre udsolgt.
Spice by Spice - Julekalender for to- Chokolade/lakrids

Spice by Spice julekalender for to med chokolade/lakrids

Spice by Spice julekalender for 2, er den perfekte julekalender til de som elsker chokolade og lakrids, og samtidig elsker at dele det med en de elsker. Bag de 24 låger finder du bag hver 2 stykker lakridskugler med chokoladeovertræk.
Produktet er desværre udsolgt.
Chokoladejulekalender Te - Lauenstein

Chokoladejulekalender med te - Lauenstein

Chokoladejulekalender Te - Lauenstein er en unik julekalender, der byder på en smagsrejse i chokolade og te. Med 6 forskellige smagsvarianter som matcha, rooibos, earl grey, chai latte, morgentau og kurkuma latte, er hver dag en ny smagsoplevelse. Perfekt til teelskeren med en sød tand!
259,00 kr.
Magasin chokolade julekalender til børn

Magasin chokolade julekalender til børn

Magasin chokolade julekalenderen til børn er en super lækker børnejulekalender til barnet der elsker chokolade. Bag lågerne finder du både mørk, lys og hvid chokolade. Som en bonus en julekalenderen samtidig super dekorativ, og kan bruges som en flot juledekoration.
Produktet er desværre udsolgt.
Valrhona chokolade julekalender 170 g

Valrhona chokolade julekalender 170g

Bliv overrasket med lækker chokolade hver dag i julen, fra franske Valrhona. Chokolade julekalenderen her indeholder 170g chokolade, bl.a. de skønne carrér og pralinéer.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender med chokoladetrøfler, Monty Bojangles (forudbestil)

Monty Bojangles chokolade trøffel julekalender

Er du også helt vild med chokoladetrøfler? Så er denne julekalender fra Monty Bojangles lige noget for dig! Hver dag i julen får du en lækker chokoladetrøfel. Der er smagsvarianter som nødder, saltede popcorn, pistacie, og kagestykker. Julaften får du ikke mindre end 6 trøfler. Det er svært at sige nej til, MUMS!
Produktet er desværre udsolgt.
Monbana Julekalender med Chokoladepraliner

Monbana chokoladepraliner julekalender

Elsker du chokoladepraliner? Så er denne Monbana chokoladepraliner julekalender lige det du søger! I den finder du nemlig 24 låger med lækre praliner bag sig. Glæd dig til lækre mørke chokoladepraliner og mælkechokoladepralinen Praliz med sprøde crepestykker.
Produktet er desværre udsolgt.
Chokoladejulekalender Bog - Lauenstein

Chokoladejulekalender bog - Lauenstein

Chokoladejulekalender Bog - Lauenstein er en luksuriøs måde at tælle ned til jul på. Med 24 dage fyldt med tysk kvalitetschokolade vil hver dag føles ekstra speciel. Julekalenderen ligner og åbner som en bog, hvilket gør det nemt at gemme den i bogreolen. En perfekt gave til chokoladeelskere!
349,00 kr.
Kinder Chokoladekalender - 150 gram

Kinder chokoladejulekalender

I denne Kinder chokoladejulekalender er der hele 152 gram lækker Kinder chokolade. En sand klassiker, som alle børn elsker.
129,00 kr.
Monty Bojangles vegansk chokolade trøffel julekalender_

Monty Bojangles vegansk chokolade trøffel julekalender

Denne trøffel chokolade julekalender er til dig der ikke kan stå for chokolade trøfler, men også ønsker de skal være veganske. Du får en lækker vegansk chokoladetrøffel hver dag i julen – juleaften får du 3!
Produktet er desværre udsolgt.
Nordthy belgisk chokolade julekalender

Nordthy belgisk chokolade julekalender

Med Nordthys chokoladejulekalender bliver du forkælet med 24 belgiske chokolader i julen. Perfekt som en gave ved juletid, eller til at forkæle dig selv!
Produktet er desværre udsolgt.
Sv. Michelsen - julekalenderhus med fyldt chokolade - Dobbeltsidet

Sv. Michelsen julekalender med fyldt chokolade

I dette dobbelsidet julekalenderhus fra Sv. Michelsen, får du 24 fyldte chokolader gennem julemåneden. Den indeholder i alt 240 g lækkert dessertchokolade – og så er den super flot!
Produktet er desværre udsolgt.
Toms Julekalender

Toms julekalender

Skildpadder, guld karamel og Yankie bar, er blot noget af det lækre Toms chokolade du har i vente i årets Toms julekalender.
149,00 kr.
Henter...

Find flere gode chokolade julekalendere her.

Danmarks bedste chokolade julekalender 2024

Vil du gerne have fingrene i Danmarks bedste chokolade julekalender 2024 ? Så er du godt på vej. Der er nemlig god chance for, at du finder den blandt en af de mange lækre chokolade julekalendere til børn og voksne her på siden.

Vi har brugt timevis på at gå de mange forskellige forhandlere igennem, for at finde årets bedste chokolade kalender. Som med så mange andre ting, så kommer det bedste an på, hvem du er, og hvad du kan lide. For nogle er det en Summerbird chokolade julekalender, for en anden Baileys julekalender, og for en tredje en vegansk kalender.

Af den grund, har vi samlet et stor udvalg, og mange forskellige typer. På den måde, kan du selv nemt gå dem igennem, og finde den egen favorit. Når den er fundet, er det blot at finde den bedste pris, købe den, og din julekalender med chokolade er på vej til dig.

 

Chokolade julekalender til børn 2024

Den årlige chokolade julekalender til børn, er en fast juletradition i de fleste danske hjem. En tradition, som for alt i verden ikke må glemmes! Mindst ligeså vigtig, som både julegaver, adventsgaver og kalendergaver til børn. I hvert fald hvis du spørger børnene selv.

Mange vælger den klassiske Kinder chokolade julekalender. Det er dog langt fra den bedste chokolade julekalender til børn 2024 , hvis du spørger os. Der er SÅ mange andre lækre varianter, der har meget mere at byde på.

Tag f.eks. Summbirds julekalender til børn. Her får du ikke bare almindeligt chokolade. Det er kvalitetschokolade, i form af chokoladebarer, marcipan og fyldte chokolader. Summerbird julekalenderen til børn, kan med andre ord ikke sammenlignes med de klassiske varianter. Det er uden tvivl en af årets bedste chokolade kalendere til børn 2024 . Prøv den selv – du og dit barn vil med garanti være enige!

 

Chokolade julekalender til voksne 2024

Voksne har for alvor taget traditionen om chokolade julekalendere til sig. Faktisk så meget, at du den dag i dag, nærmest er flere julekalendere til voksne, end du kan til børn. Ikke fordi der er kommet færre at vælge i mellem til børn, men simpelthen fordi, udvalget til voksne er blevet så stort. Og vi er vilde med det!

Lad os se på nogle af de – efter vores mening – bedste chokolade julekalendere til voksne 2024 .

 

Anker chokolade julekalender – Chokolade kalenderne fra Anker chokolade, er en hel oplevelse i sig selv! Foruden klassikere som nougat, brændte mandler og pistacie, indeholder deres chokolade også anderledes og spændende ingredienser. F.eks. danske æbler, citrontimian, brunet smør og matcha te. Noget som enhver chokolade elsker bør prøve.

Simply Chocolate kalender – Simply Chocolate er kendt for deres store, aflange chokoladejulekalendere. Et særligt kendetegn er også, at de har hele 30 låger – ikke kun 24 som de klassiske kalendere har. Deres største chokoladekalender har kun 24 låger, til gengæld giver den dig en hel chokoladebar hver dag, og mere end et kilo chokolade i løbet af julen! Kan du holdet til det? Det tror jeg nok.

Xocolatl chokoladekalender – Xocolatl er endnu et fantastisk chokolade virksomhed, som hvert år beriger os med de lækreste chokolade julekalendere. De er fyldt med luksuschokolade, med smagsvarianter som sprøde kiksekugler, saltkaramel, kindbær, citron fromage og meget mere. De har samtidig en julekalender til voksne for enhver smag. Se f.eks. deres sjove kalender med Mood Pills, eller deres par julekalender for 2.

Dertil er der også Summerbird chokolde julekalenderne, som fortjener et helt afsnit for sig selv.

Juletip: Kombiner din chokoladekalender med en kaffe julekalender. Du får de bedste julemorgener nogensinde!

 

Summerbird chokoladejulekalender

Har man sagt chokolade julekalender til voksne, så skal man også sige Summerbird chokolade julekalender. Alle der elsker chokolade, kender til Summerbird og deres fantastiske økologiske chokolader. Heldigvis – HELDIGVIS – laver de også julekalendere med chokolade. Hvert år kommer de med en lille håndfuld varianter. Typisk en almindelig kalender med chokolade, en luksus udgave, en delekalender og en til børn.

Tager vi deres luksus chokolade julekalender som eksempel, indeholder den et væld af luksuschokolader. Der er Amber sommerfuglen med Amber chokolade og vaniljeganache. Pure amande med 61% Amazonas chokolade og marcipan. Liqorice trøffel, som indeholder hvid chokolade, karamel, vanilje og lakrids. Det er blot nogle, af de fantastiske chokolade oplevelser dig venter dig i årets udgave.

Alt chokolade i en Summerbird julekalender er økologisk, og af absolut højeste kvalitet. Smagen er også derefter!

 

Økologiske og veganske chokolade julekalendere

Der findes en chokoladekalender for en hver smag. Også til dig, der har særlige præferencer, som f.eks. at den skal være økologisk eller vegansk. Er du på udkig efter god økologisk chokolade julekalender, kan vi kraftigt anbefale en af Summerbirds udgaver. Alt deres chokolade er 100% økologisk. De fås både i udgaver til voksne og børn.

Ønsker du en vegansk chokolade julekalender, kan du også finde sådan en i vores guide. Det kunne være Monty Bojangles veganske julekalender. Den indeholder veganske chokoladetrøfler, med et væld af spændende smagsvarianter. Her i blandt nødder, pistacie og popcorn. Ikke nok med at de er veganske, så er deres opskrifter også hemmelige, og stammer helt tilbage til 1934.

 

Personlig chokolade kalender

Syntes du, at en almindelige chokolade julekalender bliver for kedelig? Kinder julekalenderen er som udgangspunkt et fint valg, den er bare lidt kedelig. At give den hvert år til dit barn, svarer til at give dem sokker og underbukser hvert år til jul. Ja – det er da en fin julegave, og det kan bruges. Men det er bare det samme år efter år. Hvis du kan genkende den følelse, så får du her inspiration, til at give et det frisk pust i år. Nemlig ved at give en personlig chokolade julekalender med egen billede på.

De personlige julekalendere, kan fås med både Kinder chokolade, Toblerone eller Milka chokolade i. Du skal blot vælge hvilken model du ønsker på listen her på siden, og du kan hos forhandleren selv designe den med eget personligt billede. I og med du selv kan designe den, egner de sig både som julekalender til børn, teenagere og voksne. Det er blot at vælge et passende billede, og chokoladen – ja – det kan alle aldre lide.

 

Find en billig chokolade julekalender

Det skal være godt, og det skal være billigt! Kvalitet og pris hænger som altid sammen. Sådan er det også med chokolade julekalendere. Det hvor tricket ligger, er i at finde de gode julekalendere, til den bedste pris. Og hvordan gør man så det? En måde er at gå alle de forskellige forhandlere og webshops igennem, en og efter, og se hvor du får det bedste tilbud. En anden måde, er at bruge guiden her.

Når du har fundet den julekalender du ønsker, er det blot at tjekke de forskellige priser på dem. Nedenunder hver enkelt kalender, kan du nemlig se prisen på de forskellige forhandlere. Det gør det ekstremt nemt for dig, at sammenligne priser, og finde en billig chokolade julekalender. Også de bedste af slagsen.

 

En verden af nye chokolade oplevelser

En chokolade julekalender, er ikke bare 24 stykker mælkechokolader. I hvert fald ikke, hvis du vælger den rigtige. Der er naturligvis gode stykker med både hvid, lys og mørk chokolade. Men det er også nye og spændende chokolade smagsoplevelser, som du højst sandsynligt aldrig har prøvet før.

Hvad siger du til en kombination af risalamande, kirsebær, og mørk chokolade? Eller creme fraiche, vanilje, isomalt og hvid chokolade? Chokoladetrøfler med karamel, chokoladebarer med mandler, og jeg kunne blive ved. Det er blot en brøkdel, af nogle af alle de fantastiske smagsoplevelser du har i vente, i årets bedste chokolade julekalendere.

I guiden har vi desværre kun haft plads til at give en kort beskrivelse ud fra hver chokolade kalender. Hvis du vil gå mere i dybden med, hvad hver enkelt kalender indeholder, kan du blot klikke dig ind på dem. Her bliver du nemlig sendt videre til forhandleren, som typisk har en mere detaljeret beskrivelse af indholdet.

 

Andre gode julekalendere med chokolade

Artiklen her indeholder årets bedste chokolade julekalendere 2024 . Chokoladekalendere er et kæmpe hit, og der kommer hvert år flere og flere til. Det betyder også, at der findes rigtig, rigtig mange af dem. Også mange gode, som ikke kom med på listen, men som alligevel, fortjener at blive nævnt. De kommer her:

  • Lindt julekalender
  • Frellsens julekalender
  • Aalborg chokolade julekalender
  • Beter Beier julekalender 
     

Og så husk, at du sagtens han have mere end en julekalender med chokolade! 1-2-3 – jo flere jo bedre. Det er jo jul, og i julen må du gerne forkæle dig selv lidt ekstra. Bliver det for meget, men vil du gerne prøve flere forskellige, kan dig og din partner evt. købe 2 forskellige og deles om indholdet.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om chokolade julekalendere

Det spørgsmål er svært at svare på, da det kommer an på, hvad hvert enkelt barn bedst kan lide. Vi har dog samlet en række af årets bedste julekalendere til børn i guiden her. Den bedste for lige netop dit barn, er med stor sandsynlighed her i blandt.

Der er mange gode chokolade julekalendere til voksne i år. Bl.a. de fra Anker Chokolade, Summerbird og Simply Chocolate. Vi har samlet alle de bedste her, i en stor guide. Hvad den bedste er for lige netop dig, ved kun du – men den er med sikkerhed blandt udvalget her.

Du finder det bedste tilbud på chokoladejulekalendere i vores store guide. Her kan du nemlig sammenligne priser på årets bedste chokolade julekalendere, og på den måde, finde det bedste tilbud.

Denne artikel er anmeldt af Asger Petersen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne