Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Chokolade julekalender - STOR guide til børn og voksne

Chokolade julekalender 2021 – STOR guide til børn og voksne

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

En god chokolade julekalender hører julen til. Det er god juletradition – og det kan enhver chokolade elsker skrive under på! Både børn som voksne. Alle børn er vilde med chokolade, og derfor skal de naturligvis have den årlige chokolade julekalender til børn. Det kan være en med Toms eller Kinder chokolade, eller en af de mere spændende varianter.

Julekalendere med chokolade, er dog ikke kun forbeholdt børn. Også voksne chokolade spisere, kan nyde godt af en lækker chokolade kalender i julen. Faktisk skal du ikke lede længe, for at finde en god chokolade julekalender til voksne. Se bare i guiden her, hvor vi har samlet årets bedste. Både med lys og mørk chokolade, økologiske og veganske, fra Summerbird, personliggjorte og mange flere! Samtidig kan du sammenligne priser på dem, og dermed nemt finde en billig chokolade julekalender, til den bedste pris.

Årets bedste chokolade julekalendere 2021​

Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Single

Summerbird julekalender 2021 - Til en person

Summerbirds julekalender 2021. Kalenderen er fyldt med dansk økologisk luksus chokolade, og kommer i et flot stilfuldt design. Bag hver låge gemmer sig et stykke chokolade fra Summerbirds klassiske sortiment, samt vinter varer. En julekalender som enhver chokoladeelsker vil nyde godt af. Indeholder i alt 245 g chokolade.

230,00 DKK
Summerbird - Skuffe Julekalender Chokolade

Summerbird julekalender 2021 - Chiffoniere

I denne luksus Summerbird julekalender, får en en komode med 24 skuffer. Skufferne er fyldt med lækre økologiske chokolader fra Summerbird. Den ultimative julekalender til ham eller hende der elsker chokolade. Indeholder 435 g chokolade fra Summerbird klassiske sortiment og vinter varer.

Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Delekalender Voksen

Summerbird julekalender til voksne 2021 - Delekalender

Dele udgaven af Summerbirds julekalender 2021. Bag hver af lågerne får du 2 stykker dansk økologisk luksus chokolade. Du kan dele det med din partner, søskende, børn eller forældre, eller du kan spise begge to selv! En fantastisk chokoladejulekalender for en hver chokoladeelsker. Indeholder 490 g chokolade fra Summerbird.

Summerbird - Chokolade Julekalender til Børn

Summerbird chokolade julekalender til børn

Summerbird er noget at det bedste chokolade du kan få! Det skal børnene selvfølgelig ikke snydes for. Derfor kan du i år få en Summerbird chokolade julekalender til børn – det skal nok blive favoritten af chokoladejulekalendere i år.

Simply Chocolate - Chokolade Julekalender Grøn

Simply Chocolate chokolade julekalender - Grøn

Simply Chocolate ”Use daily in December” chokoladejulekalenderen er fyldt med chokolade og chokoladebarer. Faktisk får du i denne kalender hele 30 låger som skal åbnes i løbet af julen. Du får hele 300 g chokolade i adskillige smagsvarianter.

Simply Chocolate - Chokolade Julekalender, Hvid

Simply Chocolate chokolade julekalender - Hvid

30 låger, 300 gram chokolade og 24 juledage med ren lykke! I hvert fald hvis du elsker chokolade! Alt chokolade i kalenderen er fra Simply Chocolate og af super god kvalitet. En julekalender som med garanti ikke skuffer.

Simply Chocolate - Chokolade Julekalender, 2 pers

Simply Chocolate chokolade julekalender til 2 personer

Den store chokolade julekalender fra Simply Chocolate gemmer på hele 60 stykker chokolade – 2 bag hver af de 30 låger. Der er 600 g chokolade fordelt i forskellige smagesvarianter som bl.a. Mocca Molly, Crunchy Coco og Salty Fred.

Simply Chocolate - Mega luksus kalender

Simply Chocolate Mega Luksus julekalender

Sig hej til 1340g ren luksus chokolade fra Simply Chocolate, i denne Mega Luksus chokolade julekalender! Bag hver låge er en helt chokoladebar med en spændende smagsoplevelse i. Uden tvivl den ultimative chokolade julekalener til alle chokolade elskere!

Friis Holm - Chokolade Julekalender 2021

Dekorativ chokolade julekalender fra Friis Holm

Mikkel Friis Holm har i 6 år fundet guld i verdensmesterskaberne i chokolade. Her kan du få hans luksus chokolade julekalender, bestående af 130 g luksuschokolade. Juleaften gemmer der sig et ekstra stort stykke bag lågen!

Anker Chokolade - Voksen Julekalender

Anker chokolade voksen julekalender

Anker chokolade voksen julekalenderen byder på 24 fantastiske stykker dessertchokolader fra dansk Anker chokolade. Nougat, marcipan, ris a la mande, karamel og kiksekage er blot noget af alle de forskellige varianter du får.

Anker Chokolade - Børne Julekalender

Anker Chokolade børne julekalender

Anker Chokolade har lavet en fantastisk chokolade julekalender til børn. Den indeholder forskellige lækre chokolader som bl.a. kiksekage, hvid chokolade, jordbær og meget mere.

Anker Chokolade - Par Julekalender

Anker chokolade par julekalender

Anker chokolade par julekalenderen indeholder 48 stykker – og 520g – økologisk chokolade. Der er et hav af spændende smagvarianter, bl.a. Salt karamel, rom, nødder og meget andet. En super god chokoladekalender for par.

Xocolatl - Luksus julekalender for 2

Xocolatl luksus chokolade julekalender for 2

Xocolatl luksus chokolade julekalenderen for 2, får du minimum 2 stykker lækre luksus chokolader hver dag! Du kan enten spise dem selv, eller dele med din partner. Den perfekte julekalender for parret der elsker chokolade.

Xocolatl - Julekalender - Vinterland - Grøn

Xocolatl chokoladekalender - Grøn Vinterland

Chokolade julekalender fra Xocolatl – vinterlandskab i grøn. Kalenderen indeholder bl.a. Cocoapods med mørk chokolade og mintkaramel, med mørk chokolade og saltet karamel, komet med mørk chokolade og kaffe og meget andet.

Xocolatl - Julekalender - Vinterland - Rød

Xocolatl chokoladekalender - Rød Vinterland

Chokolade julekalenderen med rødt vinterlandskab fra Xocolatl, byder på både chokolade med karamelfyld i mælkechokolade, nougat chokolade og meget andet I alt 24 stykker fantastiske chokolade til julen.

Xocolatl - Mood Pills chokolade - julekalender

Xocolatl Mood Pills chokolade julekalender

I denne anderledes og sjove Mood Pills chokolade julekalender fra Xocolatl, får du hver dag en ny humør pille, som uden tvivl får dig i bedre humør! De mange chokolade piller har en bred variation af spændende smage – en til et hvert humør!

Monty Bojangles - Chokolade Trøffel Julekalender

Monty Bojangles chokolade trøffel julekalender

Er du også helt vild med chokoladetrøfler? Så er denne julekalender fra Monty Bojangles lige noget for dig! Hver dag i julen får du en lækker chokoladetrøfel. Der er smagsvarianter som nødder, saltede popcorn, pistacie, og kagestykker. Julaften får du ikke mindre end 6 trøfler. Det er svært at sige nej til, MUMS!

Monty Bojangles vegansk chokolade trøffel julekalender_

Monty Bojangles vegansk chokolade trøffel julekalender

Denne trøffel chokolade julekalender er til dig der ikke kan stå for chokolade trøfler, men også ønsker de skal være veganske. Du får en lækker vegansk chokoladetrøffel hver dag i julen – juleaften får du 3!

Sv. Michelsen - julekalenderhus med fyldt chokolade - Dobbeltsidet

Sv. Michelsen julekalender med fyldt chokolade

I dette dobbelsidet julekalenderhus fra Sv. Michelsen, får du 24 fyldte chokolader gennem julemåneden. Den indeholder i alt 240 g lækkert dessertchokolade – og så er den super flot!

Sv. Michelsen luksus julekalender med chokolade

Sv. Michelsen luksus julekalender med chokolade

Sv. Michelsen luksus julekalenderhus er fyldt med lækre fyldte luksus chokolader. Du får hele 270g desserchokolade af top kvalitet.

Sv. Michelsen - Chokolade Julekalender, Par

Sv. Michelsen chokolade julekalender for par

Sv. Michelsen chokolade julekalender for par er en stor julekalender med 2 stykker chokolade bag hver låge. Den indeholder hele 510g håndlavede dessertchokolader lavet på fairtrade kakao.

Økologisk Chokolade Julekalender

Økologisk chokolade julekalender

Elsker du chokolade, men har haft svært ved at finde en økologisk chokolade julekalender? Led ikke længere! Denne økologiske chokolade julekalender fra Malmö chokoladfabrik er fyldt med lækre økologiske kvalitets chokolader. Samtidig er chokoladen fair trade mærket.

Valrhona - Fyldt Chokolade Julekalender

Fyldte chokolader julekalender fra Valrhona

Denne chokolade julekalender fra Franske Valrhona er fyldt med fyldte dessert chokolader. Åben en lille skuffe hver dag i julen, og bliv budt på en uovertruffen smagsoplevelse af forskellige himmelske chokolader.

Valrhona - Julekalender m. mørk og lys chokolade

Valrhona julekalender m. mørk og lys chokolade

En lækker chokolade julekalender fra Franske Valrhone, fyldt med både mørk og lys chokolade. Udover at være fyldt med luksus chokolader, så er kalenderen også utroligt flot og dekorativ.

Valrhona Julekalender, 170g

Valrhona chokolade julekalender 170g

Bliv overrasket med lækker chokolade hver dag i julen, fra franske Valrhona. Chokolade julekalenderen her indeholder 170g chokolade, bl.a. de skønne carrér og pralinéer

Personlig Toblerone julekalender

Personlig Toblerone julekalender

Få lavet en personlig julekalender fyldt med lækker Toblerone chokolade! Du vælger billede og design der skal være på forsiden. En sjov og anderledes kalender, hvor du har mulighed for at være kreativ. Perfekt til børnene såvel som pakkeleg til julefrokost eller adventsgave.

Personlig Milka julekalender

Personlig Milka julekalender

Denne julekalender er fyldt med lækker Milka chokolade, men det er ikke det bedste ved den! Det er også en julekalender du kan personliggøre med eget billede og design. En super fed og anderledes julekalender, som kan gives til alle i familien.

Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender

Niederegger marcipanjulekalender

I denne luksus marcipanjulekalender fra Niederegger, får du lækre chokoladeovertrukne marcipaner hver dag i julen. Du får 6 forskellige smage – bl.a. espresso og appelsin. Glæd dig!

Chili Klaus Julekalender

Chili Klaus julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekaldender er IKKE for tøsedrenge! 

Sweetkynd - Den Økologisk Julekalender

Økologisk julekalender fra Sweetkynd

Den økologiske julekalender er fyldt med lækre julegodter. Henholdsvis kakaotrøfler, rosévingummier og dragéer. De forskellige godter kommer i forskellige smagsvarianter, og fra 3 økologiske brands.

Karamelleriet - Julekalender, Cozy Christmas

Karameleriet julekalender - Cozy Christmas

Karamelleriets julekalender til voksne er ikke kun utrolig smuk, men også fyldt med lækre håndlavede karameller! Den indeholder både flødekarameller og syrlige frugtkarameller, som er belagt med det lag belgisk chokolade at højeste kvalitet. Du får 2 karameller i hver låge. Den perfekte julekalender til to personer, eller til dig selv.

Xocolatl - Synnejysk dau for 2 - Julekalender

Synnejysk julekalender for 2 fra Xocolatl

Xocolatl sønderjyske julekalender for 2 personer – Synnejust dau for 2. Julekalenderen er fyldt med sønderjyske specialiteter og lækkerier. Bl.a. te, kaffe, honningkage, chokolade og meget mere.

Danmarks bedste chokolade julekalender 2021

Vil du gerne have fingrene i Danmarks bedste chokolade julekalender 2021? Så er du godt på vej. Der er nemlig god chance for, at du finder den blandt en af de mange lækre chokolade julekalendere til børn og voksne her på siden.

Vi har brugt timevis på at gå de mange forskellige forhandlere igennem, for at finde årets bedste chokolade kalender. Som med så mange andre ting, så kommer det bedste an på, hvem du er, og hvad du kan lide. For nogle er det en Summerbird chokolade julekalender, for en anden en med fyldte chokolader, og for en tredje en vegansk kalender.

Af den grund, har vi samlet et stor udvalg, og mange forskellige typer. På den måde, kan du selv nemt gå dem igennem, og finde den egen favorit. Når den er fundet, er det blot at finde den bedste pris, købe den, og din julekalender med chokolade er på vej til dig.

 

Chokolade julekalender til børn 2021

Den årlige chokolade julekalender til børn, er en fast juletradition i de fleste danske hjem. En tradition, som for alt i verden ikke må glemmes! Mindst ligeså vigtig, som både julegaver, adventsgaver og kalendergaver til børn. I hvert fald hvis du spørger børnene selv.

Mange vælger den klassiske Kinder chokolade julekalender. Det er dog langt fra den bedste chokolade julekalender til børn 2021, hvis du spørger os. Der er SÅ mange andre lækre varianter, der har meget mere at byde på.

Tag f.eks. Summbirds julekalender til børn. Her får du ikke bare almindeligt chokolade. Det er kvalitetschokolade, i form af chokoladebarer, marcipan og fyldte chokolader. Summerbird julekalenderen til børn, kan med andre ord ikke sammenlignes med de klassiske varianter. Det er uden tvivl en af årets bedste chokolade kalendere til børn 2021. Prøv den selv – du og dit barn vil med garanti være enige!

 

Chokolade julekalender til voksne 2021

Voksne har for alvor taget traditionen om chokolade julekalendere til sig. Faktisk så meget, at du den dag i dag, nærmest er flere julekalendere til voksne, end du kan til børn. Ikke fordi der er kommet færre at vælge i mellem til børn, men simpelthen fordi, udvalget til voksne er blevet så stort. Og vi er vilde med det!

Lad os se på nogle af de – efter vores mening – bedste chokolade julekalendere til voksne 2021.

Anker chokolade julekalender – Chokolade kalenderne fra Anker chokolade, er en hel oplevelse i sig selv! Foruden klassikere som nougat, brændte mandler og pistacie, indeholder deres chokolade også anderledes og spændende ingredienser. F.eks. danske æbler, citrontimian, brunet smør og matcha te. Noget som enhver chokolade elsker bør prøve.

Simply Chocolate kalender – Simply Chocolate er kendt for deres store, aflange chokoladejulekalendere. Et særligt kendetegn er også, at de har hele 30 låger – ikke kun 24 som de klassiske kalendere har. Deres største chokoladekalender har kun 24 låger, til gengæld giver den dig en hel chokoladebar hver dag, og mere end et kilo chokolade i løbet af julen! Kan du holdet til det? Det tror jeg nok.

Xocolatl chokoladekalender – Xocolatl er endnu et fantastisk chokolade virksomhed, som hvert år beriger os med de lækreste chokolade julekalendere. De er fyldt med luksuschokolade, med smagsvarianter som sprøde kiksekugler, saltkaramel, kindbær, citron fromage og meget mere. De har samtidig en julekalender til voksne for enhver smag. Se f.eks. deres sjove kalender med Mood Pills, eller deres par julekalender for 2.

Dertil er der også Summerbird chokolde julekalenderne, som fortjener et helt afsnit for sig selv.

Juletip: Kombiner din chokoladekalender med en kaffe julekalender. Du får de bedste julemorgener nogensinde!

 

Summerbird chokoladejulekalender

Har man sagt chokolade julekalender til voksne, så skal man også sige Summerbird chokolade julekalender. Alle der elsker chokolade, kender til Summerbird og deres fantastiske økologiske chokolader. Heldigvis – HELDIGVIS – laver de også julekalendere med chokolade. Hvert år kommer de med en lille håndfuld varianter. Typisk en almindelig kalender med chokolade, en luksus udgave, en delekalender og en til børn.

Tager vi deres luksus chokolade julekalender som eksempel, indeholder den et væld af luksuschokolader. Der er Amber sommerfuglen med Amber chokolade og vaniljeganache. Pure amande med 61% Amazonas chokolade og marcipan. Liqorice trøffel, som indeholder hvid chokolade, karamel, vanilje og lakrids. Det er blot nogle, af de fantastiske chokolade oplevelser dig venter dig i årets udgave.

Alt chokolade i en Summerbird julekalender er økologisk, og af absolut højeste kvalitet. Smagen er også derefter!

 

Økologiske og veganske chokolade julekalendere

Der findes en chokoladekalender for en hver smag. Også til dig, der har særlige præferencer, som f.eks. at den skal være økologisk eller vegansk. Er du på udkig efter god økologisk chokolade julekalender, kan vi kraftigt anbefale en af Summerbirds udgaver. Alt deres chokolade er 100% økologisk. De fås både i udgaver til voksne og børn.

Ønsker du en vegansk chokolade julekalender, kan du også finde sådan en i vores guide. Det kunne være Monty Bojangles veganske julekalender. Den indeholder veganske chokoladetrøfler, med et væld af spændende smagsvarianter. Her i blandt nødder, pistacie og popcorn. Ikke nok med at de er veganske, så er deres opskrifter også hemmelige, og stammer helt tilbage til 1934.

 

Personlig chokolade kalender

Syntes du, at en almindelige chokolade julekalender bliver for kedelig? Kinder julekalenderen er som udgangspunkt et fint valg, den er bare lidt kedelig. At give den hvert år til dit barn, svarer til at give dem sokker og underbukser hvert år til jul. Ja – det er da en fin julegave, og det kan bruges. Men det er bare det samme år efter år. Hvis du kan genkende den følelse, så får du her inspiration, til at give et det frisk pust i år. Nemlig ved at give en personlig chokolade julekalender med egen billede på.

De personlige julekalendere, kan fås med både Kinder chokolade, Toblerone eller Milka chokolade i. Du skal blot vælge hvilken model du ønsker på listen her på siden, og du kan hos forhandleren selv designe den med eget personligt billede. I og med du selv kan designe den, egner de sig både som julekalender til børn, teenagere og voksne. Det er blot at vælge et passende billede, og chokoladen – ja – det kan alle aldre lide.

 

Find en billig chokolade julekalender

Det skal være godt, og det skal være billigt! Kvalitet og pris hænger som altid sammen. Sådan er det også med chokolade julekalendere. Det hvor tricket ligger, er i at finde de gode julekalendere, til den bedste pris. Og hvordan gør man så det? En måde er at gå alle de forskellige forhandlere og webshops igennem, en og efter, og se hvor du får det bedste tilbud. En anden måde, er at bruge guiden her.

Når du har fundet den julekalender du ønsker, er det blot at tjekke de forskellige priser på dem. Nedenunder hver enkelt kalender, kan du nemlig se prisen på de forskellige forhandlere. Det gør det ekstremt nemt for dig, at sammenligne priser, og finde en billig chokolade julekalender. Også de bedste af slagsen.

 

En verden af nye chokolade oplevelser

En chokolade julekalender, er ikke bare 24 stykker mælkechokolader. I hvert fald ikke, hvis du vælger den rigtige. Der er naturligvis gode stykker med både hvid, lys og mørk chokolade. Men det er også nye og spændende chokolade smagsoplevelser, som du højst sandsynligt aldrig har prøvet før.

Hvad siger du til en kombination af risalamande, kirsebær, og mørk chokolade? Eller creme fraiche, vanilje, isomalt og hvid chokolade? Chokoladetrøfler med karamel, chokoladebarer med mandler, og jeg kunne blive ved. Det er blot en brøkdel, af nogle af alle de fantastiske smagsoplevelser du har i vente, i årets bedste chokolade julekalendere.

I guiden har vi desværre kun haft plads til at give en kort beskrivelse ud fra hver chokolade kalender. Hvis du vil gå mere i dybden med, hvad hver enkelt kalender indeholder, kan du blot klikke dig ind på dem. Her bliver du nemlig sendt videre til forhandleren, som typisk har en mere detaljeret beskrivelse af indholdet.

 

Andre gode julekalendere med chokolade

Artiklen her indeholder årets bedste chokolade julekalendere 2021. Chokoladekalendere er et kæmpe hit, og der kommer hvert år flere og flere til. Det betyder også, at der findes rigtig, rigtig mange af dem. Også mange gode, som ikke kom med på listen, men som alligevel, fortjener at blive nævnt. De kommer her:

  • Lindt julekalender
  • Frellsens julekalender
  • Aalborg chokolade julekalender
  • Beter Beier julekalender

Og så husk, at du sagtens han have mere end en julekalender med chokolade! 1-2-3 – jo flere jo bedre. Det er jo jul, og i julen må du gerne forkæle dig selv lidt ekstra. Bliver det for meget, men vil du gerne prøve flere forskellige, kan dig og din partner evt. købe 2 forskellige og deles om indholdet.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om chokolade julekalendere

Det spørgsmål er svært at svare på, da det kommer an på, hvad hvert enkelt barn bedst kan lide. Vi har dog samlet en række af årets bedste julekalendere til børn i guiden her. Den bedste for lige netop dit barn, er med stor sandsynlighed her i blandt.

Der er mange gode chokolade julekalendere til voksne i år. Bl.a. de fra Anker Chokolade, Summerbird og Simply Chocolate. Vi har samlet alle de bedste her, i en stor guide. Hvad den bedste er for lige netop dig, ved kun du – men den er med sikkerhed blandt udvalget her.

Du finder det bedste tilbud på chokoladejulekalendere i vores store guide. Her kan du nemlig sammenligne priser på årets bedste chokolade julekalendere, og på den måde, finde det bedste tilbud.

Denne artikel er anmeldt af Asger Petersen (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.