Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Chokolade julekalender - STOR guide til børn og voksne

Chokolade julekalender 2021 – STOR guide til børn og voksne

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

En god chokolade julekalender hører julen til. Det er god juletradition – og det kan enhver chokolade elsker skrive under på! Både børn som voksne. Alle børn er vilde med chokolade, og derfor skal de naturligvis have den årlige chokolade julekalender til børn. Det kan være en med Toms eller Kinder chokolade, eller en af de mere spændende varianter.

Julekalendere med chokolade, er dog ikke kun forbeholdt børn. Også voksne chokolade spisere, kan nyde godt af en lækker chokolade kalender i julen. Faktisk skal du ikke lede længe, for at finde en god chokolade julekalender til voksne. Se bare i guiden her, hvor vi har samlet årets bedste. Både med lys og mørk chokolade, økologiske og veganske, fra Summerbird, personliggjorte og mange flere! Samtidig kan du sammenligne priser på dem, og dermed nemt finde en billig chokolade julekalender, til den bedste pris.

Årets bedste chokolade julekalendere 2021​

Baileys julekalender XL

Baileys julekalender XL

Baileys chokoladejulekalenderen, er et af de største hits når vi snakker julekalendere til voksne 2021! Baileys XL julekalender er fyldt med mælkechokoladetrøfler i forskellige baileys-smagsvarianter. Bl.a. Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. En af de bedste gaveideer til ham eller hende der elsker baileys og chokolade! Og hvem gør ikke det?

Magasin Julekalender i Træ

Eksklusiv chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.

Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Single

Summerbird julekalender 2021 - Til en person

Summerbirds julekalender 2021. Kalenderen er fyldt med dansk økologisk luksus chokolade, og kommer i et flot stilfuldt design. Bag hver låge gemmer sig et stykke chokolade fra Summerbirds klassiske sortiment, samt vinter varer. En julekalender som enhver chokoladeelsker vil nyde godt af. Indeholder i alt 245 g chokolade.

230,00 DKK
Summerbird - Skuffe Julekalender Chokolade

Summerbird julekalender 2021 - Chiffoniere

I denne luksus Summerbird julekalender, får en en komode med 24 skuffer. Skufferne er fyldt med lækre økologiske chokolader fra Summerbird. Den ultimative julekalender til ham eller hende der elsker chokolade. Indeholder 435 g chokolade fra Summerbird klassiske sortiment og vinter varer.

Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Delekalender Voksen

Summerbird julekalender til voksne 2021 - Delekalender

Dele udgaven af Summerbirds julekalender 2021. Bag hver af lågerne får du 2 stykker dansk økologisk luksus chokolade. Du kan dele det med din partner, søskende, børn eller forældre, eller du kan spise begge to selv! En fantastisk chokoladejulekalender for en hver chokoladeelsker. Indeholder 490 g chokolade fra Summerbird.

Summerbird - Chokolade Julekalender til Børn

Summerbird chokolade julekalender til børn

Summerbird er noget at det bedste chokolade du kan få! Det skal børnene selvfølgelig ikke snydes for. Derfor kan du i år få en Summerbird chokolade julekalender til børn – det skal nok blive favoritten af chokoladejulekalendere i år.

Lentz Copehnhagen julekalender m. konfekture

Lentz Copenhagen julekalender m. konfekture

Hvis du virkelig vil prøve en lækker julekalender i år, så skal du prøve gourmet julekalenderen her fra Lentz Copenhagen. Indholdet består af karameller, drageer og chokolader, som alle er håndlavet af den gode Chef Chocolatier, Michael Lentz.

Magasin chokolade julekalender

Magasin chokolade julekalender

I Magasin chokolade julekalenderen gemmer der sig lækre dessertchokolader og trøfler. Alt i alt hele 296 gram! En oplagt julekalender til chokolade elskeren.

Magasin chokolade julekalender til børn

Magasin chokolade julekalender til børn

Magasin chokolade julekalenderen til børn er en super lækker børnejulekalender til barnet der elsker chokolade. Bag lågerne finder du både mørk, lys og hvid chokolade. Som en bonus en julekalenderen samtidig super dekorativ, og kan bruges som en flot juledekoration.

Spangsberg julekalender med chokolade

Spangsberg julekalender med chokolade

Spangsberg julekalender forkæler dig med 24 stykker lækker Spangsberg chokolade i løbet af julen. Du får i  alt 227 gram Spangsberg chokolade.

Anthon Berg julekalender

Anthon Berg julekalender

Forkæl dig selv eller en du holder af med årets Anthon Berg julekalender. 24 dage med den gode danske chokolade – en hver chokoladeelskers drøm!

Simply Chocolate - Chokolade Julekalender Grøn

Simply Chocolate chokolade julekalender - Grøn

Simply Chocolate ”Use daily in December” chokoladejulekalenderen er fyldt med chokolade og chokoladebarer. Faktisk får du i denne kalender hele 30 låger som skal åbnes i løbet af julen. Du får hele 300 g chokolade i adskillige smagsvarianter.

Simply Chocolate - Chokolade Julekalender, Hvid

Simply Chocolate chokolade julekalender - Hvid

30 låger, 300 gram chokolade og 24 juledage med ren lykke! I hvert fald hvis du elsker chokolade! Alt chokolade i kalenderen er fra Simply Chocolate og af super god kvalitet. En julekalender som med garanti ikke skuffer.

Simply Chocolate - Chokolade Julekalender, 2 pers

Simply Chocolate chokolade julekalender til 2 personer

Den store chokolade julekalender fra Simply Chocolate gemmer på hele 60 stykker chokolade – 2 bag hver af de 30 låger. Der er 600 g chokolade fordelt i forskellige smagesvarianter som bl.a. Mocca Molly, Crunchy Coco og Salty Fred.

Simply Chocolate - Mega luksus kalender

Simply Chocolate Mega Luksus julekalender

Sig hej til 1340g ren luksus chokolade fra Simply Chocolate, i denne Mega Luksus chokolade julekalender! Bag hver låge er en helt chokoladebar med en spændende smagsoplevelse i. Uden tvivl den ultimative chokolade julekalener til alle chokolade elskere!

Whittard varm chokolade julekalender til to

Whittard varm chokolade julekalender til to

Denne kalender er ikke en klassisk chokolade julekalender med chokolader i. Den har derimod en masse super lækre breve med pulver til at lave varm chokolade med! Du får hele 48 breve i julen – så kan du dele med den person, du allerbedst kan lide.

Friis Holm - Chokolade Julekalender 2021

Dekorativ chokolade julekalender fra Friis Holm

Mikkel Friis Holm har i 6 år fundet guld i verdensmesterskaberne i chokolade. Her kan du få hans luksus chokolade julekalender, bestående af 130 g luksuschokolade. Juleaften gemmer der sig et ekstra stort stykke bag lågen!

Anker Chokolade - Voksen Julekalender

Anker chokolade voksen julekalender

Anker chokolade voksen julekalenderen byder på 24 fantastiske stykker dessertchokolader fra dansk Anker chokolade. Nougat, marcipan, ris a la mande, karamel og kiksekage er blot noget af alle de forskellige varianter du får.

Anker Chokolade - Børne Julekalender

Anker Chokolade børne julekalender

Anker Chokolade har lavet en fantastisk chokolade julekalender til børn. Den indeholder forskellige lækre chokolader som bl.a. kiksekage, hvid chokolade, jordbær og meget mere.

Anker Chokolade - Par Julekalender