Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Summerbird julekalender - Sammenlign priser

Summerbird julekalender 2024 – Sammenlign priser

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Rimer god chokolade på jul for dig? Eller kender du en, hvor det gør? Så er der ingen tvivl om, at du skal have fat i en lækker Summerbird julekalender  2024 , enten til dig selv eller en, du holder af. For er der noget, Summerbird har forstand på, så er det at lave chokolade, der smelter perfekt på tungen – og som tilmed smager helt igennem fantastisk.

For at gøre det nemt for dig har vi samlet samtlige Summerbird chokolade julekalendere herunder, så du nemt og hurtigt kan klikke dig videre til den eller de, som du godt kunne tænke dig at give væk som ekstra forkælelse.

Summerbird chokolade julekalendere 2024

Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2021

Summerbird julekalender - Chiffoniere

I denne luksus Summerbird julekalender, får en en komode med 24 skuffer. Skufferne er fyldt med lækre økologiske chokolader fra Summerbird. Den ultimative julekalender til ham eller hende der elsker chokolade. Indeholder 435 g chokolade fra Summerbird klassiske sortiment og vinter varer.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Single

Summerbird julekalender - Enkelt chokolader

Årets Summerbirds julekalender. Kalenderen er fyldt med dansk økologisk luksus chokolade, og kommer i et flot stilfuldt design. Bag hver låge gemmer sig et stykke chokolade fra Summerbirds klassiske sortiment, samt vinter varer. En julekalender som enhver chokoladeelsker vil nyde godt af. Indeholder i alt 245 g chokolade.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbird - Amber Chokolade Julekalender

Summerbird Amberjulekalender

Den lækre og økologiske Amberjulekalender fra Summerbird byder på lækkert amber chokolade. Amber chokoladerne er cremede og karamelliserede, og er faktisk sin helt egen form for chokolade. Der er både plade og fyldte chokolader, og hele 225 gram i alt.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbird Chiffoniere refill

Summerbird Chiffoniere refill

Har du allerede en Summerbird Chiffoniere julekalender fra sidste år? Eller er du kommet til at åbne den lidt for tidligt? Så har du her en omgang refill, så du kan fylde kalenderen med Summerbird chokolade igen, som var den ny.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbird - Chokolade Julekalender 2021 - Delekalender Voksen

Summerbird julekalender - Double chokolader (kan deles)

Dele udgaven af årets Summerbirds julekalender. Bag hver af lågerne får du 2 stykker dansk økologisk luksus chokolade. Du kan dele det med din partner, søskende, børn eller forældre, eller du kan spise begge to selv! En fantastisk chokoladejulekalender for en hver chokoladeelsker. Indeholder 490 g chokolade fra Summerbird.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbird julekalender - Noël edition

Summerbird julekalender - Noël edition

Summerbird Noël edition julekalender er den perfekte kombination af de velkendte Chiffoniere & Classic julekalendere fra Summerbird. Har du altid haft svært ved at vælge mellem de 2, kan du i år vælge denne! Du får i alt 495 gram udsøgt Summebird chokolade at forsøde julen med.
Produktet er desværre udsolgt.

Hvad er en Summerbird chokolade julekalender?

En Summerbird chokolade julekalender er en kalender, der er fyldt med alt det bedste julechokolade, som du kunne tænke dig fra producenten. Det er deres ikoniske sommerfugle og andre fyldte chokolader, som bare venter på at blive spist.

Det er bestemt ikke den billigste chokolade julekalender, du kan købe. Til gengæld er det en af de mest smagfulde overhovedet, du enten kan købe til dig selv eller en, du holder af. For det er chokolade i topklasse, hvilket du også kan smage allerede fra den første bid.

Der er flere forskellige chokolade julekalendere fra Summerbird at vælge mellem – både til voksne og børn. Så gå gerne på udkig i udvalget.

 

Sæt alt ind på forkælelse med en Summerbird julekalender Chiffoniere

Vil du gerne forkæle din partner ekstra meget? Eller en anden, som du holder rigtig meget af? Så er en Summerbird julekalender Chiffoniere en rigtig god måde at gøre det på. Allerede navnet på julekalenderen antyder, at der er tale om noget ekstraordinært.

Det er der sådan set også, da denne luksus julekalender er fyldt med ikoniske sommerfugle, eksklusive chokoladebarer og andre varianter, som er populære op til jul. I hver skuffe gemmer der sig hele 2 stykker chokolade, så den også kan deles med en anden i husstanden (og ellers er der bare dobbelt op på chokoladeglæden).

Det smarte ved denne er, at det er en Summerbird julekalender med skuffer. Dermed er det muligt at gemme den til næste år og købe en æske med ”refill”. Det er både bæredygtigt og virkelig nemt, da der blot skal købes en enkelt æske igen for at overraske med 24 skønne låger i december.

Det er en lidt dyrere julekalender med chokolade. Til gengæld ved vi, at der ikke er gået ned på kvaliteten af chokoladerne. Du har derfor en del at glæde dig til – og det passer meget godt overens med, hvordan det meste af december er.

Bestil den gerne i god tid, så du er sikker på at kunne give den i tide!

 

Forkæl de mindste med en julekalender til børn fra Summerbird

Summerbird har naturligvis ikke kun tænkt på de voksne og deres søde tænder. Det har de også til børnene. Derfor kan du også forkæle dine børn, en nevø eller et vennepars barn med en lækker Summerbird julekalender til børn. Den er med et sødt julemotiv og fyldt med 24 børnevenlige chokolader i form af chokoladebarer, marcipan og raffinerede fyldte chokolader.

Kender du derfor et barn, der elsker chokolade, og som bare ikke kan få nok, er det oplagt med en fra Summerbird. Den koster naturligvis lidt mere end den billige nede fra supermarkedet til en 20’er. Til gengæld er du sikker på, at chokoladen smager rigtig god og er lavet med gode råvarer.

 

Forudbestil din Summerbird julekalender i god tid!

Summerbird er en populær chokoladeproducent. Derfor er deres julekalendere det også. Vil du gerne være sikker på, at du når at sikre dig en Summerbird julekalender 2024 , bør du derfor allerede nu gå ind og forudbestille den. Både producenten selv og andre forhandlere åbner tidligt op for forudbestillinger – så selvom kalenderen måske kun siger oktober, kan du sagtens gå ind og sikre dig en eller flere.

Er du tidligt ude med en Summerbird julekalender 2024 , kan du faktisk også være så heldig, at der følger noget ekstra chokolade med ved siden af – simpelthen for at forkæle dig og dem, der bestiller i god tid.

Julekalenderen bliver dog ikke nødvendigvis billigere af det. Til gengæld kan du være sikker på, at du får en chokolade kalender i hænderne til tiden, og at du måske endda også inden den første december kan overraske modtageren.

 

Hvilke Summerbird voksenjulekalender kan man få?

Summerbird har tænkt på alt og lidt til. Derfor tilbyder de naturligvis ikke kun en enkelt slags, når det kommer til en julekalender til voksne.

Du kan vælge mellem:

  • Julekalender til voksne – double
  • Julekalender til voksne – single
  • Julekalender til voksne – Noisette Noir & Amber Liquorice
  • Summerbird Chiffoniere
     

Der er derfor bestemt noget forskelligt at vælge mellem – uanset hvad du er til af chokolader og ikke mindst pris. Dog tør vi godt garantere, at de alle sammen er fyldt med indhold, som smager helt igennem fantastisk.

 

Er du på udkig efter en økologisk chokolade julekalender? Så prøv Summerbird!

En chokolade julekalender fra Summerbird smager ikke kun fantastisk. De små chokolader er tilmed også økologiske. Går du derfor ekstra meget op i, hvad du kommer i munden samt fylder din krop med, kan du være ganske tryg ved valget af en lækker økologisk chokolade julekalender fra Summerbird.

Sammen med de gode råvarer er det også grunden til, hvorfor det koster lidt mere at købe en Summerbird julekalender sammenlignet med andre. Det er dog penge, der er rigtig godt givet ud, da du får rigtig meget smag for pengene. Det er trods alt det vigtigste og netop det, som vi alle sammen glæder os til, når det endnu engang er december.

 

Hvad koster en kalender med chokolade fra Summerbird?

Summerbird er ikke en chokolade kalender, du typisk finder i et supermarked. For det er lidt mere highend, hvilket prisen naturligvis også bærer præg af. Samtlige råvarer er udvalgt meget nøje for at få så afstemt en smag som overhovedet muligt.

Derudover er fyldet også bare helt fantastisk og anderledes, end hvad man typisk kan få i andre chokolade kalendere. Kan du derfor gode lide at lade dig overraske eller prøve noget nyt, kan du med fordel kaste dig ud i at prøve en Summerbird julekalender.

Den billigste fås til cirka 230 kroner. Her gemmer der sig ét stykke chokolade bag hver låge hver dag frem til den 24. december. Den er desuden fyldt med 12 forskellige varianter bestående af chokoladebarer og deres lækre fyldte chokolader. Du går derfor bestemt ikke glip af noget ved at vælge den billigste kalender!

Vælger du den dyreste kalender, koster den i omegnen af 450 kroner. Det er mange penge, men til gengæld får du også det bedste af det bedste i julekalenderen – og så er der ingen tvivl om, at hver eneste dag er en fantastisk dag frem til juleaften.

 

Er det muligt at få en Summerbird julekalender på tilbud?

Synes du, at de er lige til den dyre side? Eller kan du bare ikke stå for et godt tilbud? Så kan du faktisk godt være heldig at finde en julekalender derfra på tilbud. Det kræver blot, at du enten er ude i god tid, eller at du kan vente, til der er gået et par dage i december – for her vil priserne på diverse julekalendere typisk være sat ned.

Du vil dog nok ikke kunne sætte næsen op efter et kæmpe tilbud på en Summerbird julekalender, da kvaliteten er så høj, at det typisk ikke vil ske hos diverse forhandlere.

Kan du ikke finde en på tilbud, kan vi i stedet anbefale dig at bestille en chokolade kalender til presale, da der her vil følge en pose lækker chokolade med. Så får du i hvert fald mere for prisen!

 

Kom vaskeægte julestemning sammen med os!

Vi er vilde med chokolade! Og endnu bedre: vi er vilde med chokolade kalendere! Er du lige så vild med det, som vi er, er det bare at gå på opdagelse i vores samling af kalendere fra Summerbird her på siden.

Vi bebrejder dig ikke, hvis du bliver fristet til både at købe en kalender, til den du holder af og til dig selv. For vi kan afsløre, at chokolade fra Summerbird smager helt fantastisk (ups ja, vi er kommet til at smage på godterne før tid).

Så kunne du godt tænke dig at gå all in på julen og alt, hvad den har af lækre fristelser, kan vi kun anbefale dig at købe.

Vi sælger desværre ikke selv diverse kalendere fra det chokoladeproducerende brand. Derfor har vi fundet frem til de bedste forhandlere af dem og linket direkte videre, så du både nemt og hurtigt kan finde frem til din eller modtagerens favorit.

Vi håber, du får en helt fantastisk december med alt, hvad den kan trække af julehygge, julestemning og ikke mindst julegodter.

Skulle du have de mindste spørgsmål til indholdet, leveringen eller noget tredje, kan du rette henvendelse til forhandleren. Vi ved, at de er hurtige til at vende tilbage og hjælpe dig med at træffe det helt rette valg.

Rigtig god jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Summerbird julekalendere

Der er mange steder du kan købe Summerbird julekalendere. Vil du købe dem til den absolut bedste pris, anbefaler vi, at du tjekker guiden her godt igennem. Her kan du nemlig sammenligne priser på Summerbird julekalendere, og dermed finde de bedste tilbud på dem.

En Summerbird julekalender koster fra ca. 230-450 kr., afhængig af hvilken kalender du køber, samt hvor du køber den. På siden her har du dog mulighed for at sammenligne de forskellige forhandleres priser, og på den måde, altid finde den billigste pris på den kalender du ønsker.

Et godt bud på den bedste økologiske chokolade julekalender, er en fra Summerbird. Alle Summerbirds julekalendere, indeholder økologisk chokolade. Det er økologisk chokolade, af absolut højeste kvalitet. En varm anbefaling herfra.

Denne artikel er anmeldt af Tanja Ravn (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne