Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Gaver til aktive børn - Geniale & kreative gaveidéer

Gaver til aktive børn 2024 – Geniale & kreative gaveidéer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du aktive børn? I så fald kan du i denne gaveguide finde de suverænt bedste gaver til dem i 2024 . Vi har samlet bunkevis af gode gaver til aktive børn. Om dine børn har fødselsdag vinter, forår, sommer eller efterår finder du her noget til enhver årstid og ethvert aktivt barn. Gaveideerne kan naturligvis også bruges som julegaver til børn.

Stop med at lede og brug dette som din ultimative gaveguide. Her finder du nem og hurtig inspiration til de perfekte gaver til aktive børn. Se blot gaveideerne her på siden igennem og find dem, som passer perfekt til netop dit aktive barn.

Rigtig god gavejagt!

Årets bedste gaver til aktive børn 2024

Til

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Fodboldtøj til børn med tryk på

Det er en hver lille fodboldfans drøm, at have deres egen fodboldtrøje med navn og nummer på. Vælg barnets yndlingshold - evt. det danske landshold, Barcelone eller andet, og få trykt barnets eget navn på.

Danmarks Landsholdstrøjer

Enhver foldboldfan vil elske en af Danmarks landsholdstrøjer. Vælg mellem både de nyeste samt ældre modeller, både dem til hjemmebane og udebane. Samtidig fås de i alle tænkelige størrelser, og du kan endda tilføje eget print bagpå, så det evt. har modtagerens navn og yndlings nummer.

Sportsstatuette med gravering

Fejr sportspræstationer med en elegant sportsstatuette fra Dahls Gravering. Dette fine kunststykke er en fantastisk måde at anerkende dedikation og succes på, uanset sportsgren. En mindeværdig gave, der inspirerer til fortsat stræben efter excellence.
Inkl. gratis gravering

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Sjove og kreative slim-produkter

Sjove og kreative slim-produkter til børn og barnlige sjæle. Du finder her et stort udvalg af farver og teksturer, perfekte til leg og kreativ udfoldelse. Både færdige slim, samt DIY kits til at lave din egen slim.

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

Personlig medaljeholder med navn og figur

Fremvis dine bedrifter med denne skræddersyede medaljeholder med navn. Tilpas den med et navn og en figur, der afspejler din passion, perfekt til at udstille medaljer fra sport, akademia eller andre personlige triumfer.

Nerf Super Soaker Roboblaster Vandpistol

Tag vandkampen til et helt nyt niveau med Nerf Super Soaker Roboblaster Vandpistol. Denne højteknologiske vandpistol kan skyde vandstråler op til 9 meter og garanterer timevis af sjov. Perfekt til børn og barnlige sjæle, der elsker udendørs lege og spænding​.

Ultimativt Lyssværd til Børn - RGB Lys & Lydeffekter, 78 cm

Dette farveskiftende lyssværd er den ultimative gave til små eventyrere. Med RGB lys, lydeffekter og en længde på 78 cm, er det perfekt til fantasifulde lege og rollespil.

Xplora X6Play smartwatch til børn

Giv børn en spændende introduktion til digital verden med Xplora X6Play smartwatch. Med forbedret skærmopløsning, hurtig ydeevne, mere hukommelse og et kraftigt kamera. Inkluderer funktioner som GPS, skolemodus, skridttæller, og sikker chat uden sociale medier. Perfekt til at skabe varige minder.

Fodboldtrøje i træ med navn

Fejr fodboldpassionen med en personlig fodboldtrøje i træ med navn. Dette unikke vægophæng kan tilpasses med navn og er en original gaveide til fodboldfanatikeren, der har alt.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Smart medaljeholder

Fodboldmedaljer, håndboldmedaljer eller måske ishockeymedaljer. Alle typer af medaljer kan hænge på disse smarte medaljeholdere. De kan både fås med navn og sportsgren, så den bliver helt personlig.

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

POP it Reaktions Spil (perfekt til bilen eller flyet)

Skab timevis af sjov med POP it Reaktions Spil, der styrker barnets reaktionsevne. Med 80 udfordrende levels, er dette spil designet til at forbedre dit barns koordination og reaktionstid. Det er ikke kun for børn - hele familien kan deltage. Et sjovt og lærerigt spil, der også virker afstressende.

Premium Bevægelses styret RC bil

Lad børnene have det sjovt med denne Premium RC Bil. Med bevægelsesstyring og robust design, er det den perfekte gave til børn, der elsker actionfyldte lege.

Gelblasters

Gelblasters er den nyeste trend indenfor legetøjsvåben og airsoft våben. Gelblasteren fyldes med gelkugler som bruges som ammunition og ''eksploderer'' når de rammer målet. Super sjovt legetøj for både børn, teenagere og voksne. Se det store udvalg af fede blastere via linket - der er alt fra geværer til pistoler.

Begynder instrumenter til børn & unge

Kender du et barn, som har en drøm om at spille elguitar, trommer eller et tredje instrument? Så giv dem et begynder instrument i gave! Her finder du et fantastiske udvalg af instrumenter til børn, her i blandt også de populære elguitar starterpakker.

Kvalitets bordfodbold til skarpe priser

Bordfoldbold - alle drenges drøm! Her har du mulighed for at anskaffe kvalitets bordfodbold borde til en super pris. Se det imponerende udvalg, vælg din favorit, og få en drengs drøm til at gå i opfyldelse!

Xplora XGO3 smartwatch til børn

Xplora Go3 smartwatch er mere end bare et ur. Det er et stilsikkert ur med indbygget kommunikation. Perfekt til barnet der nemt vil have mulighed for at kommunikere med familien på en hurtig og effektiv måde. Dertil har det kamera, GPS, alarm, skridttæller og meget, meget mere!

Børnekokkeknivsæt - 2 stk.

Kender du en lille fremtidig kok, som elsker at hjælpe med at lave aftensmad? Så er dette børnekokkeknivsæt lige sagen! Knivene er designet således, at barnet ikke kommer til skade når de bruger dem, men at de samtidig nemt kan skære grøntsager, frugt og lign. Fås i flere farver - både blå, grøn, pink m.m.

Kreativ Byg selv hule for hele familien

Hvem elsker ikke at bygge huler? med dette kreative Byg Selv Hule sæt kan i bygge seje huler rundt om i hele huset. Hulen kan bygges på mange forskellige måder, så der er rig mulighed for at bruge både kreativitet og fantasi.

Little Tikes Kæmpe Rutsjebane

Rutsjebanen har en længde på 180 cm og kan benyttes af børn fra 2 år og opefter. Den kan pakkes sammen for at spare plads, når den ikke er i brug.
Sammenlign priser

Bestway Oppusteligt Fodbold Dart

Bestway Oppusteligt Fodbold Dart er den perfekte gave til fodboldentusiasten. Dette spil er en sjov måde at forbedre din fodboldfærdigheder på, og er perfekt til udendørs leg.

Premium 3D Printer pen

Med denne super smarte premium 3D printer pen kan du lave de vildeste 3d figurer, ved at tegne i luften! Udfold din kreative side og kom i gang med at kreere dine fantasier i dag. Kan bruges af både børn og voksne.

Slackers Zipline Svævebane

Gør baghaven til en sjov eventyrpark med Slackers Zipline Svævebane. En fantastisk gave til det eventyrlystne barn, der elsker at have det sjovt udendørs.

Splash Water Zone Oppustelig Vandpark

Splash Water Zone Oppustelig Vandpark er den ultimative gave til sommer sjov. Dette vandlegetøj er fyldt med spændende aktiviteter og vil give timer af sjov for hele familien.

Gymnastikmåtte - Airtracks

En gymnastikmåtte, eller airtrack, er den helt perfekte gave til pigen eller drengen som elsker at lave gymnastik. Med den kan du lave alt fra koldbøtter, til vejrmøller, til saltoer derhjemme. Den kan bruges både ude og inde, og er nem at puste op med pumpen der følger med. En af de fede gaver til børn, en hver lille gymnast vil elske at modtage.

Seje 3D puslespil i træ

Puslespil bliver man aldrig for gammel til og slet ikke, når det er i 3D! Der er både en flot cabriolet, et sejt tog og en cool motorcykel at vælge mellem, som bare venter på at blive samlet.

3D-Figurer Til At Farvelægge: Til Den Kreative Sjæl

Fremelsk kreativiteten med disse 3D-Figurer Til At Farvelægge fra Spralla. Børn vil elske at tilpasse deres egne figurer og skabe et unikt kunstværk. En ideel gave til den kreative sjæl.

Tegnetavler og tilbehør

Er der gem en lille kunstner i barnet? Giv en tegnetavle eller et tegnebræt i gave, så barnet kan udfolde sin kreativitet. Vælg mellem klassiske tegnetavler med kridt, magnetiske tegnetavler og masser af skønt tilbehør.

Smartwatch til børn

Vil du finde et godt smartwatch til børn, så skal du tage et kig på udvalget her. Her har du en række super fede smartwatch til børn, som ovenikøbet fås til en super god pris. Der er både helt billige, samt nogle af høj kvalitet.

Gaming udstyr pakker

Trænger gameren til at få opgraderet sit gaming udstyr? Disse fede gaming pakker er i topklasse, og indeholder enten gaming tastatur, headphones, mus og mussemåtte eller det hele. Alt sammen til en super god pris!

Plakat eller fotocollage med personlige billeder

En plakat eller fotocollage med personlige billeder er en af de personlige gaver til kvinder og mænd, som du kan være sikker på bringer glæde. Vælg en collage med flere billeder, former eller en collage med både tekst og billeder, som giver modtageren et smil på læben hver dag.

Slackers Ninja Line Klatrebane

Giv børnene masser af udendørs sjov med Slackers Ninja Line Klatrebane. Denne klatrebane vil give timer af sjov og fysisk aktivitet, samtidig med at den udvikler motoriske færdigheder.

CopenHill Skattejagt: En Sjov Udfordring

Tag på en spændende skattejagt på CopenHill og udforsk Københavns ikoniske vartegn. En underholdende aktivitet for hele familien eller en gruppe venner, der søger sjov og udfordring.
København S, Hovedstaden, Danmark

Slikkepindekursus

Tag dit barn med på et sjovt, kreativt og lærerigt slikkepindekursus, hvor i vil lære at lave og dekorere jeres helt egne slikkepinde. En super sjov aktivitet for børn som de efterfølgende kan prøve kræfter af med derhjemme.
København N - Frederiksberg

Malesæt til børn (med lærred, maling og pensel)

Disse smarte malesæt til børn indeholder både lærred, maling og pensel. På lærredet er omridset af et billede, og felter som angiver, hvilke farver skal males hvor. En fantastisk gave til barnet som elsker at udfolde sig kreativt. Billedet kan efterfølgende hænges op på værelset, eller gives væk i gave til mor, far eller bedsteforældre. Vælg mellem mange flotter udgaver med alt fra enhjørninger til søde dyr.

Dinosaurus Udgavningssæt: Lærerig Leg for Børn

Tag din lille palæontolog på et spændende eventyr med dette Dinosaurus Udgavningssæt. Dette sæt giver børnene mulighed for at udgrave deres egen dinosaur. Det er en fantastisk måde at lære om historie og videnskab, mens de har det sjovt.

Udetøj og overtøj til børn (med op til 80% rabat!)

Her finder du alt fra flyverdragter, til jakker, til regntøj til børn i alle aldre. Det fås samtidig med op til 80% rabat og prisgaranti. Se det fantastiske udvalg via linket.

Metaldetektor til børn

Kender du et barn som er en vaskeægte skattejæger? Så er en metaldetektor med garanti et kæmpe gavehit! Her kan barnet gå på jagt efter skatte og grave dem op når metaldetektoren bipper!
Sammenlign priser

Gigantisk Oppustelig Enhjørning Vandsprinkler

Gør sommeren ekstra sjov med en Gigantisk Oppustelig Enhjørning Vandsprinkler. Denne massive vandsprinkler er den perfekte gave til børn og vil gøre enhver sommerfest til en succes.

Clementoni Crystal Laboratory

Med Clementoni Crystal Laboratory sættet, kan du lave dine helt egne saltkrystaller. Lav smukke krystaller ved hjælp af manualen. Et sjovt og anderledes sæt, som det kreative og nysgerrige barn uden tvivl vil elske.

Deluxe Deep Sea akvarie med levende Aqua Dragons

Med dette sæt får du et flot Deluxe akvarie, med levende Aqua Dragons æg. Ved at følge instrukserne kan æggene klægges, og du har et akvarie med vaske ægte levende Aqua Dragons. En super fed gave til alle børn og dyreelskere.

Junior stjernekikkert

Hvis ikke barnet er interesseret i astronomi, så bliver de det helt sikker med denne super fede junior stjernekikkert. Stjernekikkerten er perfekt til nybegyndere og kan forstørre synet 20-32 gange.

Intex Jump-O-Lene Hoppeborg

Intex Jump-O-Lene Hoppeborg er den ultimative gave til det aktive barn. Dette oppustelige legetøj vil give timer af sjov, og er perfekt til udendørs leg på en solrig dag.

Elektrisk mini skateboard

Et super fedt elektrisk mine skateboard! Skateboardet kan kører op til 20 km/t og kan holde til en vægt på op til 80 kg. Læs mere om det smarte skatebord via linket.

Scoot and ride 2 i 1 løbehjul/scooter

Scoot and ride er et 2 i 1 løberhjul og scooter. Sædet kan nemlig slåes op, og styret justeres så det bliver til et løbehjul. Helt genialt legetøj som barnet kan være aktiv med på flere måder, og bruge i flere år frem uden det bliver kedeligt.

Little Tikes Cozy Coupe Classic gåbil

Denne søde lille gåbil fra Little Tikes, kan lynhurtigt blive barnets yyndlingslegetøj. De kan gå rundt i den derhjemme, såvel som når der skal gåes tur. Her kan du sammenligne priser på den og sikre dig den bedste pris.
Sammenlign priser
Henter...

Inspiration til gaveideer til aktive børn

Det var alle de seje, sjove eller kreative gaver til aktive børn. Forhåbentlig fik du en masse gode bud på din næste gave til dit aktive barn, da du så listen igennem. Skulle du alligevel stadig have brug for mere inspiration, kan du finde flere ideer til gaver til aktive børn her nedenfor.

Der er både gaver til de sportsglade børn, børn der elsker at være udendørs, de små udforskere og de særligt kreative børn. Vil du give en ekstra sjov gave, er der også ideer til det, ligesom du finder ideer til oplevelsesgaver og julegaver. Du finder hele paletten her, så du kan finde den helt perfekte gave til dit barn eller et andet aktivt barn, du kender.

 

Gaver til sportsglade børn

Er dit barn glad for sport? Så er der massevis af gaver at udforske. Fodboldgaver er populære hos de fleste aktive børn. Det kan være alt fra selve fodbolden, hvor der findes et hav af forskellige, til alt slags fodboldgrej. En fodboldtrøje eller fodboldsæt med barnets favorit-hold kan blive et kæmpe hit som gaver til aktive børn. Har du en have, kan fodboldmål eller en rebounder give mange glade og aktive timer udendørs både med vennerne eller på egen hånd.

Andre sportsgaver kan være grej og tøj i for eksempel de populære sportsgrene håndbold, tennis eller basketball. Er dit barn glad for at springe rundt og lege gymnastik, kan en airtrack være sagen. Med en sådan kan selv det mest aktive barn få fuld fart over feltet og måske endda lære et sejt spring eller to.

Skal legen foregå indendørs, kan en ribbe, store skum legesæt eller en indendørs gynge være en genial måde at få aktiveret det sportsglade barn selv i de kolde og mørke vintermåneder. Og det kan redde dig fra de kolde ture på legepladsen med frosne tæer og fingre. Kort sagt er der mange muligheder for gaver til aktive børn der er glade for sport.

Ideer til gaver til sportsglade børn

 

Gaver til udendørs børn

Aktive børn er bare i deres rette element udendørs. Men de rigtige udendørs legetøj som gaver til aktive børn er der potentiale for timevis af leg. For de mindre børn er sandkasser, gyngestativer og rutsjebaner oplagte valg, som sikrer god leg i årevis. Skal du op på den helt store klinge, kan et legetårn eller en trampolin være en mulighed.

Andre gaver til aktive børn kan være skateboard, løbehjul og rulleskøjter. Sådanne gaver til aktive børn giver dejlige røde kinder og lærer børnene gode koordinationsevner. Vil du tilføje lidt ekstra, kan du købe nogle ramper, så dit barn kan lære at lave en masse seje tricks. Men pas på, måske ender jeres fortov med at blive tilholdssted for hele vejens unger (og voksne?).

Der skal også være noget til naturforskeren og håndværkeren, som godt kan lide at give den gas uden for. Giv dit barn et kompas, et insektglas, et forstørrelsesglas eller en metaldetektor. Så kan der bruges timevis på at udforske de udendørs omgivelser. Det er perfekte gaver til aktive børn.

Til den lille håndværker kan en børne hammer eller en børnesikret snittekniv gøre rigtig meget glæde. Gå i skoven og find nogle gode pinde at snitte i eller top op med lidt brædder og søm. Det er ægte udendørs legetøj, som børn kan fordybe sig i igen og igen og igen. Måske gider de slet ikke komme ind igen?

 

Gaver til kreative børn

Har dit barn en kreativ side? Der findes et hav af gaver som spirer kreativiteten og måske endda tillader en lille stund med plads til ro og fordybelse – selv for det aktive barn. Kreative gaver til børn kan for eksempel være alt med garn, stof, strikkepinde, hæklenåle, sakse og andet tilbehør. Noget andet, der kan få fingrene til at arbejde og få barnet helt i flow, kan være maling, modellervoks, perler, klistermærker og andet, hvor barnet kan være kreativ og skabe ting med sine hænder.

Andre gode aktive gaver til børn med en kreativ side kan være alle former for byggeprojekter. Med lego eller magneter kan man bygge de mest fantastiske ting og legene kan udvikle sig til både prinsesseslots lege, kampscener og alt derimellem. Togbaner og kuglebaner kan bygges i konstant nye former og det er en fryd for de kreative børn at finde på nye tilføjelser og kringlede snoninger i banen.

Alle former for open ended legetøj er også geniale ideer til gaver til kreative børn. Open ended legetøj er legetøj uden en fast løsning eller slutresultat. På den måde bliver legen uden begrænsninger, og legetøjet kan bruges igen og igen med nye resultater hver gang. Det er sjove gaver til aktive børn og et sandt paradis for de kreative børn.

Ideer til gaver til kreative børn

 

Gaver med lidt ekstra sjov i

Vil du gerne tilføje lidt ekstra godt til gavefesten denne gang? Prøv at give gaver til aktive børn med lidt ekstra sjov. Det kan for eksempel være en af de populære fjernstyrede biler, som I kan tage med ud på vejen og give den max gas med. Har I en skaterbane i nærheden, bliver det kun endnu sjovere. Bordfodboldspil eller flipperspil eller andre former for sjove spil er også sikre hit som sjove gaver til børn.

Du kan også gå i en lidt anden boldgade og give en decideret for-sjov-gave. Det kunne være en bobblehead til skrivebordet af barnets yndlings sportsstjerne. Eller hvad med personligt designede sokker, som er både grimme og fantastiske på en og samme tid? Eller en 3D printpen, som barnet kan tegne de vildeste ting i 3D med. Sådan en kan faktisk være ret sjov for hele familien. Kan dit barn lide at optræde og trylle, kunne et tryllesæt være et hit. Skal gaven være sjov for barnet, men skræmme livet af alle andre, kan en radiostyret edderkop eller andre former for skræmmende legetøj være en god ide som gaver til aktive børn.

 

Giv børn oplevelser i gave

Orker du ikke flere plastik ting i hjemmet eller sætter du bare mest pris på de gode stunder med dit barn? Så kan det være, du skal give dit barn en oplevelse eller to i gave i stedet for de klassiske pakker. Eksempler på oplevelsesgaver til børn kan være en tur i legeland, sommerland eller vandland. Eller en tur i en klatrepark, hvor hele familien kan få sus i maven højt oppe i træerne. Helt sikkert gode gaver til aktive børn. Som en kæmpe bonus får selv de voksne også en dejlig dag ud af sådan en gave.

Du kan også gå med en tur i teateret, cirkus eller andre former for kulturelle oplevelser, som I kan dele sammen. Disse gaver behøver heller ikke altid koste mange penge. Nogle gange kan en tur på stranden med et særligt stop hos den lokale isbutik eller en hyggelig lille cafe gøre megen glæde for de fleste børn.

Der findes også et hav af kurser, hvor børn kan lære alt fra gaming og kodning til bagning og at lave slikkepinde. Kun din fantasi sætter grænser for, hvilken oplevelsesgave du kan give dit aktive barn.

 

Gaveideer til julen

Julen er en magisk tid, og for de fleste børn rimer en stor del af den magi altså på gaver. Mens de voksne sætter pris på maden, samværet og juletraditionerne, kredser børnenes tanker nok mest om, hvad der mon ligger under juletræet.

Som udgangspunkt kan alle de gaver til aktive børn, som allerede er nævnt, også bruges som julegaver. Faktisk kan det være en god idé at mikse gaverne lidt i julen. Fordi barnet får så mange gaver på én gang i julen, kan du vælge lidt fra de forskellige kategorier ovenfor, så du matcher alle former for gaver til aktive børn.

Særligt gode julegaver til børn kan være alle former for spil, som altid er et match til vinteren og julehyggen indendørs. Det kan både være de klassiske brætspil eller kortspil, som kan samle familien og give mange timers hygge. Men det kan også være de elektroniske spil, hvor I kan øve jer i at spille sammen på for eksempel en Playstation. Måske kan du lære en ting eller to af dit barn?

I julen er der ofte også lidt ekstra tid til fordybelse. Derfor kan et lidt sværere sæt Lego eller lignende være en mulighed. På den måde er der flere dage med ro til at samle det i. Uanset hvad du ønsker at give af gaver til aktive børn, finder du masser af inspiration her på siden.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne