Sinful julekalender - Indhold + 5 BEDSTE alternativer

Sinful julekalender 2023 – Indhold + 10 BEDSTE alternativer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Skal der ekstra knald på den gode julehygge i år? Så bør du overveje en Sinful julekalender til dig og din partner. Med den er i garanteret god julestemning i soveværelset, hver dag i december.

Sinful julekalender 2023 , er en erotisk julekalender til voksne, fyldt med frække overraskelser. Det er den mest populære erotiske julekalender i Norden, og den fås både i en classic og en deluxe udgave. Fælles for dem begge er, at de er fyldt med Sinfuls bestsellere, de indeholder inspirationshæfte med guides, og at du får rigtig meget for pengene.

De frække julekalendere fra Sinful laves kun i et begrænset antal, så det er om at slå til, hvis du og din partner skal sikre jer en i år. Dog har vi også fundet en håndfuld gode alternativer til Sinfuls pakkekalender til dig. Så bare rolig, julen er sikret uanset!

Årets Sinful julekalendere 2023 (+alternativer)

Sinful Original Julekalender - Sort

Sinful julekalender - Original

Årets udgave af Sinful julekalenderen er som altid fyldt med frække overraskelser til par, som hjælper med at få absolut maksimal nydelse i soveværelset. Lige det der skal til i en den kolde juletid! Indholdet har en værdi af 2600 kr. Se indholdet via linket.
895,00 kr.
Sinful Premium Julekalender - Sort

Sinful julekalender - Premium

Den populære Sinful julekalender fås her i en endnu mere luksuriøs Premium udgave. Den frække kalender indeholder sexede overraskelser til en værdi af hele 4400 kr. Giv den i gave til din partner, og nyd godt af den sammen. Se mere om indholdet via linket.
1.395,00 kr.
Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender - Sort

Sinful Deluxe julekalender - Four Weeks of Playful Christmas

I denne Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Sinful julekalender, finder du 15 produkter og 4 erotiske oplevelser til par. Kalenderen har en samlet værdi af 2800 kr.! Se indholdet via linket.
995,00 kr.
Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender - Sort

Sinful Premium julekalender - Four Weeks of Playful Christmas

Premium udgaven af Sinfuls Four Weeks of Playful Christmas julekalender byder på 14 erotiske produkter og 4 erotiske oplevelser for par, til en værdi af hele 4200 kr. Julekalenderen er i et begrænset antal, så slå til mens du kan! Læs mere om det fantastiske indhold via linket.
1.795,00 kr.
Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinder - Sort

Sinful julekalender til kvinder - 12 Days of Christmas Adventures

Sinful har i år lavet en julekalender specifik til kvinder! I den finder du 12 erotiske produkter samt et frækt inspirationshæfte til at bruge dem. Se mere om indholdet via linket, som har en værdi af 1500 kr.
595,00 kr.
Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd - Sort

Sinful julekalender til mænd - 12 Days of Christmas Adventures

Denne Sinful julekalender lavet specifikt til mænd, og kommer med 12 produkter samt inspirationshæfte, alt sammen til en værdi af 1500 kr. Se mere om indholdet via linket.
595,00 kr.
Julekalender 2022

Orion julekalender 2022

Den frække og fantastiske julekalender fra Orion byder i denne omgang på lidt af hvert! For at gøre det kort, så er du sikret en utrolig hed jul med den skønne kalender. Se mere om indholdet via linket.
884,73 kr.
Feel the Magic Shiver - Fræk julekalender

Feel the Magic Shiver - Fræk julekalender

Feel the Magic Shiver er en fræk julekalender til par eller mænd og kvinder hver i sær. I den får du bl.a. 13 stykker sexlegetøj, hvor 4 er med batterier. Hertil frække accessories, blød bondage legetøj og 5 apoteksprodukter.
1.099,00 kr.
1.999,00 kr.
Orion erotisk julekalender

Orion erotisk julekalender til voksne

Hvis du leder efter en fræk julekalender til kæresten og dig, så er denne erotiske pakkekalender fra Orion et oplagt valg. I får 24 sexede produkter til både ham og hende. Her i blandt massageprodukter, frækt legetøj og meget andet som kan stimulere fantasien i soveværelset. Kalenderen indeholder produkter til en værdi af 3919 kr.
1.099,00 kr.
Satisfyer Deluxe Calendar

Satisfyer Deluxe julekalender

Satisfyer Deluxe julekalenderen har en værdi af hele 4609 kr., og indeholder erotiske produkter, som garanterer en sensuel og romantisk jul! Produkterne kan bruges både solo eller med en partner.
Produktet er desværre udsolgt.
Amorelie Erotisk Julekalender - The Original

Amorelie erotisk julekalender​

Sæt ekstra gang i julehyggen i december, med denne erotiske Amorelie julekalender. Bag hver af de 24 låger finder i sexede legetøj, massage produkter og andre fantasifulde ting til soveværelset. Overrask kæresten og gør december måned i år, til en i sent vil glemme. Der er produkter for en værdi af ca. 3000 kr.
Produktet er desværre udsolgt.
Amorelie Erotisk Julekalender - Luxury

Amorelie luksus erotisk julekalender

Ønsker du og kæresten at spice julemåneden lidt op? Så er denne frække Amorelie Luxury Erotisk Julekalender lige det i leder efter. Det er en luksus udgave, fyldt med sexede gaver til både ham og hende. Den indeholder både sexet legetøj, massage produkter og andre frække sager. En af de mest luksuriøse erotiske julekalendere til voksne på markedet. Der er produkter for ca. 4500 kr.
Produktet er desværre udsolgt.
Erotisk challenge julekalender

Erotisk challenge julekalender

Erotisk challenge julekalenderen er en anderledes julekalender for par, som byder på spændende erotiske udfordringer i løbet af julen. Bag hver låger en en ny erotisk opgave som i som par skal udføre i soveværelset. Både inspirerende, sjov og naturligvis fuld af nydelse.
Produktet er desværre udsolgt.