Sinful julekalender - Indhold + 5 BEDSTE alternativer

Sinful julekalender 2021 – Indhold + 5 BEDSTE alternativer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Skal der ekstra knald på den gode julehygge i år? Så bør du overveje en Sinful julekalender til dig og din partner. Med den er i garanteret god julestemning i soveværelset, hver dag i december.

Sinful julekalender 2021, er en erotisk julekalender til voksne, fyldt med frække overraskelser. Det er den mest populære erotiske julekalender i Norden, og den fås både i en classic og en deluxe udgave. Fælles for dem begge er, at de er fyldt med Sinfuls bestsellere, de indeholder inspirationshæfte med guides, og at du får rigtig meget for pengene.

De frække julekalendere fra Sinful laves kun i et begrænset antal, så det er om at slå til, hvis du og din partner skal sikre jer en i år. Dog har vi også fundet en håndfuld gode alternativer til Sinfuls pakkekalender til dig. Så bare rolig, julen er sikret uanset!

Årets Sinful julekalendere 2021 (+alternativer)

Sinful julekalender 2021

Sinful julekalender 2021

Årets udgave af Sinful julekalenderen er som altid fyldt med frække overraskelser til par, som hjælper med at få absolut maksimal nydelse i soveværelset. Lige det der skal til i en den kolde juletid! Indholdet har en værdi af 2300 kr.

Sinful julekalender Deluxe udgave

Sinful julekalender Deluxe udgave

Den populære Sinful julekalender fås her i en endnu mere luksuriæs deluxe udgave. Den frække kalender indeholder sexede overraskelser til en værdi af hele 3700 kr. Giv den i gave til din partner, og nyd godt af den sammen. Se mere om indholdet via linket.

Satisfyer Premium julekalender

Satisfyer Premium julekalender

Satisfyer Premium julekalenderen til voksne giver dig og din partner ikke mindre end 24 frække gaver som i kan bruge til at hygge ekstra i julen. I får bl.a. 10 x frækt legetøj, 5 x massage produkter og meget mere. Gaverne har en værdi af over 4400 kr. Se det fulde inhold via linket.

Erotisk luksus julekalender

Erotisk luksus julekalender

Du får her en erotisk julekalender, som med garanti sætter fut i lagerne i løbet af julen. I den finder du alt fra lingeri, til legetøj, til massageolier og diverse cremer. Alt sammen til en værdi af hele 2980 kr.

Orion erotisk julekalender

Orion erotisk julekalender til voksne

Hvis du leder efter en fræk julekalender til kæresten og dig, så er denne erotiske pakkekalender fra Orion et oplagt valg. I får 24 sexede produkter til både ham og hende. Her i blandt massageprodukter, frækt legetøj og meget andet som kan stimulere fantasien i soveværelset. Kalenderen indeholder produkter til en værdi af 3919 kr.

Amorelie Erotisk Julekalender - The Original

Amorelie erotisk julekalender​

Sæt ekstra gang i julehyggen i december, med denne erotiske Amorelie julekalender. Bag hver af de 24 låger finder i sexede legetøj, massage produkter og andre fantasifulde ting til soveværelset. Overrask kæresten og gør december måned i år, til en i sent vil glemme. Der er produkter for en værdi af ca. 3000 kr.

999,00 DKK
Amorelie Erotisk Julekalender - Luxury

Amorelie luksus erotisk julekalender

Ønsker du og kæresten at spice julemåneden lidt op? Så er denne frække Amorelie Luxury Erotisk Julekalender lige det i leder efter. Det er en luksus udgave, fyldt med sexede gaver til både ham og hende. Den indeholder både sexet legetøj, massage produkter og andre frække sager. En af de mest luksuriøse erotiske julekalendere til voksne på markedet. Der er produkter for ca. 4500 kr. 

Erotisk challenge julekalender

Erotisk challenge julekalender

Erotisk challenge julekalenderen er en anderledes julekalender for par, som byder på spændende erotiske udfordringer i løbet af julen. Bag hver låger en en ny erotisk opgave som i som par skal udføre i soveværelset. Både inspirerende, sjov og naturligvis fuld af nydelse.

Romantisk julekalender for par

Romantisk julekalender til par​

Denne romantiske julekalender for par, giver jer noget at lave i den hårde ventetid til juleaften. Bag hver af de 24 låger finder i forslag til 3 forskellige aktiviteter. En sjov, en romantisk og en sexet aktivitet. En af de mest romantiske julekalendere til voksne, som sikre jer julehygge og romantik i hele december.

Daring December – julekalender for par

Daring December julekalender for par

Med denne julekalender til par, kan du og kæresten få jule ventetiden til at gå betydelig lettere. Bag hver låge finder i 3 forslag til aktiviteter – lidenskabelige, sexede og udfordrende. Giv julekalenderen som en tidlig julegave til din partner, og få skudt ekstra gang i julehyggen hele december.

Kærlighedskalender til Par

Kærlighedskalender til par​

Denne kalender er ikke kun en julekalender, men en kærlighedskalender som kan bruges hele året. Derfor har den også 31 låger, i stedet for kun 24. Under hver låge er der 3 forslag til aktiviteter dig og din partner kan lave sammen. Aktiviteterne er i kategorierne sjov, romantiske og sexet. En perfekt lille ekstra julegave til kæresten. God fornøjelse!

Naughty and Nice Julekalender 2021

Naughty and Nice julekalender til voksne

Naughty and nice julekalenderen til voksne, er en luksuriøs fræk julekalender fyldt med frækt legetøj. Den vil uden tvivl gøre december måned lidt mere spændende. Giv den evt. i gave til din kæreste, mand eller kone, og hyg jer med at åbne den sammen. Indholdet har en værdi af 3600 kr.

Erotisk julekalender fra Nytelse.no

Erotisk julekalender fra Nytelse.no

Erotisk julekalender som indeholder 24 frække overraskelser i form af bl.a. womanizer, 12 x sexlegetøj, drillende teaser legetøj og meget. Indholdets værdi er over 5000 kr.!

Erotisk julekalender til voksne 2021

Er i vandt til chokolade julekalender og aftenener med julefilm på sofaen? Hvorfor ikke prøve noget nyt i år, og for alvor sætte gang i julehyggen? Det kan i gøre med en erotisk julekalender til voksne. Det kunne f.eks. være den eksklusive Sinful julekalender, eller en af de mange gode alternativer.

En julekalender med sexlegetøj, gør hele december til en hed oplevelse. En sådan fræk julekalender til voksne, kan nemlig både indeholde erotiske massageapparater, vibratorer, bondage og diverse erotiske accessoires. En ny fræk overraskelse hver dag, nogle større end andre. I kan virkelig få varmet hinanden godt og grundet op under dynen i den kolde vintertid, på nye, spændende og udfordrende måder.

Lyder en sex julekalender spændende? Find en du finder interessant, og giv den i gave til kæresten, manden eller konen, evt. som en overraskelse. Når du bestiller en erotisk julekalender online, kommer den naturligvis i en diskret pakke. Du skal derfor ikke være bange for, at din partner ser den, og det ødelægger overraskelsen.

 

Sinful julekalender 2021 – Alt du skal vide

Sinful julekalender 2021, er en fantastisk julekalender til kvinder og mænd, som ønsker spænding i soveværelset i julen. Det er en eftertragtet julekalender til voksne jul efter jul, som hvert år bliver mere og mere populær. Ifølge Sinful selv, vil hele 97% af de par, som har prøvet deres kalendere sidste år, anbefale den til deres venner.

I år beriger de os med hele 2 modeller, nemlig den begyndervenlige classic, og den mere luksuriøse og udfordrende deluxe. Begge modeller kan gives som en fræk julekalender til ham såvel som hende. Dog får du absolut mest ud af dem, hvis de bruges som par.

Men hvad er der i Sinful julekalender 2021? Vi afslører ikke det fulde indhold, men du kan dog få en god teaser, ved at læse med videre.

 

Sinful julekalender classic indhold

Sinful julekalender classic, egner sig perfekt til jer, som ikke har prøvet en fræk julekalender før. Den er fyldt med bestsellere fra Sinful, og så har indholdet en utrolig høj værdi, sammenlignet med kalenderens pris. Der er altså rigtig meget at spare, i forhold til hvis i købte produkterne hver for sig. Produkterne er naturligvis ikke kun til juletiden. Vi kan rolig sige, at den frække Sinful pakkekalender giver rigeligt med spændene legetøj til hele året.

Hvad indeholder Sinful julekalender classic 2021? Kort og godt indeholder den 16 forskellige sexlegetøj, 3 erotiske accessories, og 5 produkter til blid bondage. Vi kan løfte sløret for nogle af favoritterne, som bl.a. indebærer:

 • Sinful Rechargeable Power Bullet – Et stimulerende multifunktionelt legetøj som bl.a. har 10 forskellige vibrationsniveauer.
 • Sinful Mini Wand Vibrator – Den lille magiske wand er perfekt til at give en stimulerende massage i form af dybe vibrationer. Særligt til klitoris, men også andre erogene zoner af kroppen.
 • Sinful Sailor Butt Plug – En begyndervenlig lille butt plug, som er nem at bruge.
 • Sinful Exotic Feather Tickler – En kilende fjer til blødt at kærtegne din partners krop. Perfekt til et teasende forspil.
 • Sinful Mini G-Spot Vibrator – En vibrator som er designet til at ramme G-punktet helt perfekt.
 • Sinful Couple Love Sleeve – Brug den til at intensivere nydelsen for jer begge to, ved at indsætte den i sleevet.

Indholdet i classic udgaven af Sinful julekalender 2021, har en værdi af hele 2300 kr.

Sinful julekalender deluxe indhold

Sinful julekalender deluxe, er for jer der ikke kan få det frækt nok. Den er desuden helt perfekt til jer, som før har prøvet kræfter med en sex julekalender fra Sinful. Den nye deluxe udgave er nemlig fyldt med nye spændende favoritter. Selvom i har prøvet en erotisk julekalender før, vil i bestemt ikke blive skuffet. Det er med andre ord luksus udgaven af en fræk julekalender til hende og ham, som ønsker at sætte endnu mere gang i soveværelset i julen.

Hvad indeholder Sinful julekalender deluxe 2021? Overordnet set bliver i forkælet med 16 x sexlegetøj, 2 x erotiske accessories, og dertil 6 produkter til at udforske blid bondage. For dig som ikke kan vente, tager vi her et nærmere kig på et udsnit af Sinful julekalender indholdet i deluxe udgaven.

 • Amaysin Limited Edition Wavy Vibrator – Limited edition vibrator med mange forskellige vibrationsinstillinger, til at ramme alle de rigtige steder helt perfekt.
 • Obaie Blindfold – Et blødt blindfold til blid bondage (eller hård).
 • Sinful Rechargable Bullet Vibrator – Bullet vibrator fra Sinful med 10 forskellige vibrationsniveauer.
 • Sinful Jewel Metal Butt Plugg (small) – En fancy butt plugg som stimulere den bagerste del, og samtidig har et glitrende udseende.
 • Sinful Egg Sleeve – Et sleeve som kan indsættes i kvinden, og derefter stimulere hende med den tilhørende fjernbetjening. Fungerer med bullet vibrator.
 • Sinful Teaser For Two Sleeve – Dette sleeve kan stimulere enhver erogenzone på kroppen – særligt sensuelt og effektivt på klitoris.

Sinful julekalender 2021 deluxe udgavens indhold har en værdi af hele 3700 kr., og er desuden en Bedst i Test vinder, i fræk julekalender til voksne kategorien.

En fræk julekalender til hende og ham

En fræk julekalender til hende eller ham, er en fantastisk måde, at introducere sexlegetøj i jeres forhold. Det kan være udfordrende og være med til at prøve grænser af, men på den gode måde. Giv evt. en fræk julekalender til hende som en tidlig julegave. Det er en fantastisk gave til hende der har alt. Nye spændende oplevelser i soveværelset, kan man nemlig altid bruge flere af. Samtidig viser en sådan gave, at du kan lide hende, og gerne vil udforske nye ting med hende. Det er en god og helt særlig måde at vise, at du holder af hende og finder hende tiltrækkende.

Med produkterne fra den erotiske julekalender, får i ikke kun fyret godt og grundig op under dagene i julen. I har også legetøj og massageprodukter, til at blive ved med at udforske og nyde hinanden resten af året. Husk på, at sinful pakkekalender – og alle de andre erotiske pakkekalendere – indeholder 24 produkter hver. Det er mange, og der er plads til at få udlevet masser af fantasier med dem, hele året rundt. Det er ikke kun i julen i vil få glæde af dem, tværtimod.

 

Gode alternativer til Sinfuls erotiske julekalender

Sinful julekalender for voksne, er ikke den eneste gode erotiske julekalender på markedet. Har du prøvet Sinfuls pakkekalendere flere gange, kan du overveje en af de mange gode alternativer i år. Ligesom Sinfuls, er de fyldt med legetøj til soveværelst, som vibratorer, sleeves, womanizers og meget mere.

Vi har gjort vores hjemmearbejde, og fundet de 5 bedste alternativer til Sinful julekalender 2021. Henholdsvis:

 • Orion erotisk kalender
 • Naughty and Nice kalender
 • Amorelie erotisk kalender
 • Amorelie erotisk luksus kalender
 • Satisfyer Premium kalender

Derudover har vi også fundet 3 julekalendere til par, som ikke indeholder legetøj, men derimod romantiske og sexede opgaver. Henholdsvis:

 • Daring December
 • Romantisk julekalender til par
 • Kærlighedskalender til par

Alle 5 alternativer, samt de 3 romantiske kalendere, finder du øverst i artiklen.

 

Julen er tiden til ekstra forkælelse og julehygge

Julen er tiden til ekstra forkælelse og hygge. Hvorfor ikke sætte ekstra gang i hyggen, med en luksuriøs Sinful julekalender? Uanset om i er unge eller ældre, har et nyt forhold eller et modent et, så vil i uden tvivl nyde godt af den frække pakkekalender. Produkterne kan naturligvis bruges hver for sig, men som i kommer længere ind i julen, kan i også kombinere dem. Der er stort set ingen grænser, det er bare at udleve jeres fantasi som i kan lide det.

En erotisk pakkekalender, behøver desuden heller ikke nødvendigvis at blive brugt i julen. I kan tage hul på den, hvilken som helst måned i ønsker. Det er f.eks. også en fremragende årsdags gave, hvor i kan åbne låge nummer 1 på dagen, og ellers fejre den videre de næste 24 dage. Ligeledes kan de bruges som fødselsdagsgave, og lave jeres egen lille fødselsdagsfejring i 24 dage. En anden måde at gøre det på, er at bruge den som en årskalender. Åben en låge hver 2. uge, og i får jer et spændende år med nye oplevelser i soveværelset. Mulighederne er mange!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Sinful julekalender

I Classic udgaven er der:

 • 16 x sexlegetøj
 • 3 x erotiske accessories
 • 5 x blid bondage

I Deluxe udgaven er der:

 • 16 x sexlegetøj
 • 2 x erotiske accessories
 • 6 x blid bondage

Vil du vide mere om hvad Sinful julekalender indholdet er i år? I guiden her løfter vi sløret for nogle af de mest spændende produkter fra kalenderne.

Der findes flere gode alternativer – vi har fundet de absolut bedste 5 der er i år. Se dem lige under Sinful kalenderne.

Classic udgaven koster i år 795 kr., mens Deluxe udgaven koster 1295 kr. I forhold til andre frække julekalendere, er Classic udgaven en af de billigste muligheder, mens Deluxe udgaven ligger godt og vel i midten. Begge kalendere giver enormt meget værdi for pengene.

Denne artikel er anmeldt af Sascha Holm (5/5)
5/5

Flere Geniale Gave Artikler