Pakkekalender til hende - Årets favoritter hos kvinder!

Pakkekalender til hende 2023 – Årets 30 bedste kalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vil du gerne forkæle din kæreste, veninde, søster eller måske mor med en lækker pakkekalender til hende? Julen er en fantastisk og kærlig tid, så derfor skal hun selvfølgelig forkæles med lidt ekstra, så dagene også løber lidt hurtigere afsted frem mod juleaften.

Men hvilken pakkekalender skal du lige vælge? Skal det være en færdig en af slagsen? Eller en hjemmelavet med flere mindre men gode gaver? Mulighederne er mange, og vi håber at kunne hjælpe dig til at tage en beslutning om hvilken pakkekalender til hende, du gerne vil give, med de mange forskellige bud, vi har her på siden.

Vil du hellere lave din egen pakkekalender til hende? Se guiden med årets bedste kalendergaver til voksne.

Årets bedste pakkekalendere til hende 2023 ​

Sinful Julekalender til kvinder - 12 Days of Christmas Adventures

Sinful har i år lavet en julekalender specifik til kvinder! I den finder du 12 erotiske produkter samt et frækt inspirationshæfte til at bruge dem. Se mere om indholdet via linket, som har en værdi af 1500 kr.

Royal Copenhagen Adventskalender 2022

Et nyt og spændende julekoncept fra Royal Copenhagen - en adventskalender med 4 skønne Royal Copenhagen gaver, som er nøje udvalgt. Forkæl dig selv med denne fantastiske kalender, eller giv den til en du holder af.

Puk's Delikatesser - Julekalender

Her har du årets bedste julekalender til kvinder og mænd som elsker at stå i køkkenet. Delikatesse julekalenderen til voksne, er fyldt med lækre krydderier, tørpesto, salatdressinger, sirup, peanut butter og mange andre lækkerier. Samtidig kommer den med den flotte røde sløjfe, som gør det til den perfekte gaveide til hende såvel som ham.

Me&My BOX adventskalender med smykker

Me&My BOX adventskalender med smykker indeholder overraskelser, som enhver der elsker DIY smykker, uden tvivl vil blive ellevilde med. Metallerne i kalenderen er belagt med 18 karat guld eller 925S Sterling sølv.

The Body Shop Julekalender ''Box Of Wishes''

”Box Of Wishes” The Body Shop julekalenderen er fyldt med lækre produkter fra The Body Shop. Håndcreme, Body Butter, Shower gel og conditioner, er blot nogle af de skønne overraskelser du har i vente. Se det fulde indhold via linket.

The Body Shop Julekalender ''Box Of Wonders''

”Box Of Wonders” The Body Shop julekalenderen giver dig hver dag i december et nyt skønt The Body Shop produkt. Det kan være en håndcreme, en conditioner eller noget helt tredje. En kalender enhver kvinde vil elske!

The Body Shop Julekalender ''Box Of Wishes & Wonders''

The Body Shop julekalender ”Box Of Wishes & Wonders” er den ultimative The Body Shop julekalender, og muligvis den ultimative julekalender til kvinder generelt! Den gør hver dag til en juleaften. Se bare alt det lækre indhold via linket, og du vil være helt enig.

Matas Julekalender - Classic pakkekalenderen

Matas Julekalender - Luksus pakkekalenderen

Matas luksus julekalender har lækre skønhedsprodukter til en værdi af over 3000 kr.! Du vil bl.a. blive forkælet med forskellige serums, fodcremer, gels og kvalitets makeup. Se alt indholdet via linket.

Matas Julekalender - Natur pakkekalenderen

Matas Natur julekalender er for dig der elsker natur produkter! Blandt de 24 skønne natur skønhedsprodukter er bl.a. Ecooking shampoo, GOSH lip balm og Meraki produkter. Se alt indhold via linket.

Meraki Gift Box adventskalender

Meraki gift box er den perfekte adventskalender til de som elsker hudplejeprodukter. I den vil du bl.a. finde de økologiske  Northern Dawn Exfoliating Hand Soap og Northern Dawn Hand Lotion.

Days of Bea-you-ty Julekalender fra Lyko

Days of Bea-you-ty julekalenderen fra Lyko er en beaty julekalender fyldt med fantastiske hudpleje og makeup produkter. Der er rigtig meget værdi for pengene. Produkterne har en værdi af 2265 kr. Læs mere om dem via linket.

Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty & Body Holiday Favorites er en julekalender til kvinder med højkvalitets beauty produkter fra Origins. Du får en række super lækre hudpleje produkter som har en værdi af i alt 917 kr.

Decléor julekalender med hudplejeprodukter

Decléor Xmas Advent Calendar er en julekalender fyldt med lækre højkvalitets hudplejeprodukter. Her er mulighed for at blød og velplejet hud hele julen. Den luksuriøse julekalender til kvinder er virkelig forkælelse i høj klasse, og en fremragende gaveide til hende du holder af.

Maria Åkerberg Makeup Essentials Adventskalender

I den skønne Maria Åkerberg Makeup Essentials julekalender får du de bedste makeup favoritter fra Maria Åkerberg. Den perfekte pakkekalender til hende der elsker makeup.

Ginbutikkens julekalender 2021

I ginbutikkens julekalender får du hele 24 x 5cl gin -dvs. der er til mere end blot en gin og tonic hver dag i julen. Du får 24 forskellige gin som alle er en oplevelse i sig selv. En kalender gin entusiasten ikke må gå blip af.

Pakkekalender til dem med en sød tand

Denne pakkekalender er perfekt til ham eller hende, som har en sød tand. Den er nemlig fyndt med søde lækkerier - én til hver dag i julen. Bl.a. chokolade, vingummi, karamel, bolcher og meget mere.

Baylis & Harding julekalender

Baylis & Harding julekalender med plejeprodukter indeholder lækre kropsprodukter og luksus produkter til badet. Bl.a. bodylotion, badekrystaller, badeskum og meget mere. Se det fulde indhold via linket.

Pakkekalender til juleelskeren

Hvis du elsker julen - og rigtig vil i julestemning i december - så er denne pakkekalender lige noget for dig! Den er nemlig fyldt med 24 skønen gaver, som alle hører julen til. Julegodter, julepynt, kalenderlys, nisser og meget andet. En hver jule-nørds drøm!

Harry Potter Strømpejulekalender

Er du Harry Potter fan? I denne Harry Potter strømpejulekalender får du 12 par bløde sokker med Harry Potter motiver på. Vi bliver ofte nostalgiske i julen, og hygger lidt ekstra. Og hvad er hyggeligere end at side i den varme stue, og have Harry Potter film maraton i et par lækre Harry Potter strømper?

Merry Mischief julekalender

Enhver der elsker at lægge puslespil, vil også elsker julekalenderen her! Den indeholder nemlig 22 puslespil med juletema - i de sidste 2 låger finder du lim og ting til at hænge dem på med, så de kan bruges som julepynt.

Lyko Me-phoria Julekalender

Me-phoria julekalenderen fra Lyko er fyldt med makeup, hudpleje, duft, hår og eufori! En genial julekalender til hende der elsker makeup og personlig pleje. Indholdet har en værdi af over 3000 kr. Se alt indhold via linket.