Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Pakkekalender til hende - Årets favoritter hos kvinder!

Pakkekalender til hende 2021 – Årets favoritter hos kvinder!

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Vil du gerne forkæle din kæreste, veninde, søster eller måske mor med en lækker pakkekalender til hende? Julen er en fantastisk og kærlig tid, så derfor skal hun selvfølgelig forkæles med lidt ekstra, så dagene også løber lidt hurtigere afsted frem mod juleaften.

Men hvilken pakkekalender skal du lige vælge? Skal det være en færdig en af slagsen? Eller en hjemmelavet med flere mindre men gode gaver? Mulighederne er mange, og vi håber at kunne hjælpe dig til at tage en beslutning om hvilken pakkekalender til hende, du gerne vil give, med de mange forskellige bud, vi har her på siden.

Vil du hellere lave din egen pakkekalender til hende? Se guiden med årets bedste kalendergaver til voksne.

Årets bedste pakkekalendere til hende 2021​

The Body Shop julekalender ”Share The Joy”

The Body Shop ”Share The Joy” julekalenderen, er kalenderen med lækre produkter, som alle kvinder har ventet på. I den finder du et skønt udvalg af fantastiske The Body Shop produkter. Vil du have en spoiler, kan du læse mere om indholdet via linket.

Fra: 475,00 DKK

The Body Shop julekalender ”Share The Love”

Er du på udkig efter den perfekte julekalender til hende, så er The Body Shop ”Share The Love” julekalenderen et super godt bud. Strawberry Lip Butter, Aloe Sheet Mask og Avocado Body Butter 200ml, er blot 3 af de fantastiske overraskelser du har i vente.

Fra: 745,00 DKK

The Body Shop julekalender ”Share Love and Joy”

Hvis du virkelig vil forkæle din partner (eller dig selv) i julen, så er The Body Shop julekalender ”Share Love and Joy” den perfekte julekalender at gøre det med. Gør hver dag til juleaften for en heldig kvinde du holder af – hun vil uden tvivl elske den! Se alle de skønne The Body Shop produkter den indeholder via linket.

Fra: 1.095,00 DKK

Friends julekalender

Få en glædelig jul med alle vennerne fra tv serien Friends – Ross, Rachel, Joey, Chandler, Monica og Pheobe. Friends julekalenderen indeholder 24 stykker Friends gadgets og merchandise. En super fed julekalender til voksne, som kan bringe dig i New Yorker julestemning. Åben kalenderen og ønsk dig til at sidde og nyde en god kop kaffe på Central Perk café.

Fra: 279,00 DKK

Luksuriøs marmelade julekalender

Her er en luksus julekalender, som kan give dig den perfekte start på morgenen, hver dag i julens 24 dage. Hver morgen får du nemlig en ny lille luksus marmelade, du kan bruge til morgenmaden. Du får 12 forskellige smage, blandt andet honning, nødder, blåbær, hindbær og chokolade. Mmm!

Fra: 329,00 DKK

NORU’s julekalender 2021

NORU’s julekalender giver dig 24 færdigpakkede gaver til julen. I pakkerne gemmer sig delikatesser, luksusvarer, julegodter, og generelt en masse lækkerier af høj kvalitet. Giv den til dig selv, eller forkæl en som trænger til det, og fortjener det. En rigtig luksus julekalender!

Fra: 1.400,00 DKK

Puk’s Delikatesser julekalender​

Her har du årets bedste julekalender til kvinder og mænd som elsker at stå i køkkenet. Delikatesse julekalenderen til voksne, er fyldt med lækre krydderier, tørpesto, salatdressinger, sirup, peanutbutter og mange andre lækkerier. Samtidig kommer den med den flotte røde sløjfe, som gør det til den perfekte gaveide til hende såvel som ham.

Fra: 690,00 DKK

Vin julekalender fra Vinuniverset

Er du typen der godt kan lide et glas vin i julen? I denne eksklusive vin julekalender fra Vinuniverset, får du ikke mindre end 4 x 10 cl rød/hvid/rosé vin, i alt 2,4 l vin. Du fidner en god variation af både tyske, spanske, italienske, portugisiske og franske vin.

Fra: 350,00 DKK

Strømpekalender Harmoni (37-40)

Kender du en som elsker strømper? I denne strømpekalender til kvinder, får du 24 par lækre sokker i str. 37-40. Alle par er forskellige modeller, og består af 75 % kæmmet bomuld.

Fra: 599,00 DKK

Harry Potter Strømpejulekalender

Er du Harry Potter fan? I denne Harry Potter strømpejulekalender får du 12 par bløde sokker med Harry Potter motiver på. Vi bliver ofte nostalgiske i julen, og hygger lidt ekstra. Og hvad er hyggeligere end at side i den varme stue, og have Harry Potter film maraton i et par lækre Harry Potter strømper?

Fra: 369,00 DKK

Pony julekalender med strik og hækling

Pony julekalenderen er fyldt med produkter fra Pony til strik og hækling. Forkæl dig selv eller en du holder af, med en super god kalender, som du med garanti ikke kommer til at kede dig med. Se mere om kalenderen via linket.

Fra: 399,00 DKK

Syning/broderi julekalender 2021

Er syning og broderi en af de hobbyer du får tiden til at gå med? Så er kalenderen her helt perfekt til dig. Den indeholder nemlig adskillige gode sager, som du kan bruge til at sy og brodere i løbet af julen. Hvis ikke til dig selv, måske til en forældre eller bedsteforældre?

Fra: 499,00 DKK

Whamisa hudpleje- og hårpleje julekalender

Whamisa er et koreansk brand som laver økologiske og naturlige hudpleje og hårpleje produkter. Her får du en kalender med hele 26 Whamisa miniprodukter. Med den får du julens smukkeste hud!

Fra: 1.225,00 DKK

Yankee candle julekalender

Yankee candle julekalender er fuldt med skønne duftlys. Hvert duftlys har en dejlig duft, som sætter julestemningen helt i top. Vavilje, kanel, småkager og meget mere, er hvad du har i vente i denne skønnne julekalender til duftelskere.

Fra: 429,00 DKK

Farm Mountain kaffe julekalender med bønner

Farm Mountain kaffe julekalenderen til voksne er fyldt med god kaffe til at gøre julen lidt bedre. Bag hver låge gemmer sig en pose kaffebønner med 55 gram kaffe. Det svarer ca. til 8 kop kaffe, så der er til hele familien. En af de bedste julekalendere til kaffeelskere. Og hvem kan ikke bruge lidt ekstra koffein julen?

Fra: 250,00 DKK

Neglelak julekalender

Neglelak julekalenderen her er en kvadratisk boks, fyldt med skønne neglelak. Hver dag i december finder du en ny neglelak bag lågen. Når du når juleaften, har du dermed en fin samling på 24 nye neglelag.

Fra: 149,00 DKK

Bomb Cosmetics julekalender med badebomber og sæber

Julekalenderen her idneholder Bomb Cosmetics egne favoritter af sæber og badebomber. Kalenderen hedder Bathe, Sleep Be Merry and Repeat og er spækket med vidunderlige produkter en hver kvinde og pige vil elske. Se det fulde inhold via linket.

Fra: 349,00 DKK

Cosmetics bath bomb julekalender​

Er du en af dem som har svært ved at vente til juleaften? Så er denne cosmetics bath bomb julekalender måske lige det du leder efter. Julekalenderen er fyldt med badebomber, sæber og cremer. På den måde kan du slappe helt af, og få tiden til juleaften til at gå lidt hurtigere.

Fra: 635,00 DKK

Julekalender med hårtilbehør fra Invisibobble

Enhver dame eller pige vil elske denne julekalender med hårtilbehør fra Invisibobble. Den indeholder masser af skønt hårtilbehør fra Invisibobble, bl.a. nogle super lækre hårelastikker.

Fra: 225,00 DKK

Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty & Body Holiday Favorites er en julekalender til kvinder med højkvalitets beauty produkter fra Origins. Du får en række super lækre hudpleje produkter som har en værdi af i alt 917 kr.

Fra: 521,25 DKK

Decléor julekalender med hudplejeprodukter

Decléor Xmas Advent Calendar er en julekalender fyldt med lækre højkvalitets hudplejeprodukter. Her er mulighed for at blød og velplejet hud hele julen. Den luksuriøse julekalender til kvinder er virkelig forkælelse i høj klasse, og en fremragende gaveide til hende du holder af.

Fra: 829,00 DKK

24k luksus julekalender fra Lyko

Den ultra luksuriøse 24k julekalender fra Lyko forkæler dig med fantastiske produkter til en værdi af 7200 kr. Bl.a. premium dufte, høj kvalitets skønhedsprodukter og meget andet, som kan få en hver kvinde til at føle sig som en prinsesse.

Fra: 1.789,00 DKK

Skinderella julekalender fra Lyko

Skinderella julekalenderen fra Lyko indehlder en række super lækre skønheds- og hudplejeprodukter. Bl.a. fra mærker som Ecooking, Starskin, Dermalogica og mange andre. En kalender fuld med ren forkælelse til kvinder! Indeholdet har en værdi af 3200 kr. Se mere af indeholdet via linket.

Fra: 579,00 DKK

Gin og Tonic Julekalender fra Fever-Tree

Foretrækker du en god gin and tonic frem for et glas juleglögg? Den ultimative gin og tonic julekalender giver dig hele 12 gin and tonic i løbet af julemåneden. De gin du finder bag lågerne, er forskellige og fra forskellige mærker, så du ikke får den samme drink hver dag. En luksus julekalender til voksne som elsker en god G&T!

Fra: 640,00 DKK

Gin julekalender fra Din Lokale Vinhandler

Din Lokale Vinhandlers gin julekalender indeholder flotte 24 miniflasker med gin. En fremragende julekalender til alle voksne som elsker god kvalitets gin.

Fra: 599,00 DKK

Ginbutikkens julekalender 2021

I ginbutikkens julekalender får du hele 24 x 5cl gin -dvs. der er til mere end blot en gin og tonic hver dag i julen. Du får 24 forskellige gin som alle er en oplevelse i sig selv. En kalender gin entusiasten ikke må gå blip af.

Fra: 995,00 DKK

Lav din egen julekalender med indhold

Her er en sjov julekalender, hvor du har mulighed for at være kreativ. Den har 24 rum i 3 forskellige størrelser, hvor du selv skal putte en lille gave i hvert enkelt rum. Det kan være alt fra slik, legetøj til andre små produkter. Det er kun fantasien der sætter grænser. Fyld julekalenderen og giv den til din kæreste, mor, far eller anden person du holder af.

Fra: 99,00 DKK

Pakkekalender til dem med en sød tand

Denne pakkekalender er perfekt til ham eller hende, som har en sød tand. Den er nemlig fyndt med søde lækkerier – én til hver dag i julen. Bl.a. chokolade, vingummi, karamel, bolcher og meget mere.

Fra: 699,00 DKK

Pakkekalender til juleelskeren

Hvis du elsker julen – og rigtig vil i julestemning i december – så er denne pakkekalender lige noget for dig! Den er nemlig fyldt med 24 skønen gaver, som alle hører julen til. Julegodter, julepynt, kalenderlys, nisser og meget andet. En hver jule-nørds drøm!

Fra: 699,00 DKK

Merry Mischief julekalender

Enhver der elsker at lægge puslespil, vil også elsker julekalenderen her! Den indeholder nemlig 22 puslespil med juletema – i de sidste 2 låger finder du lim og ting til at hænge dem på med, så de kan bruges som julepynt.

Fra: 279,00 DKK

Puslespilskalender (300 Brikker)

I denne sjove puslespiljulekalender står du d. 24 december med 300 brikker til at ligge hele puslespillet. Du får hver 12-15 nye brikker, og kan i løbet af december ligeså stille bygge det dag efter dag, og få ventetiden til juleaften til at gå lidt hurtigere.

Fra: 149,00 DKK

Lav din egen julekalender med drikkevarer

Kender du en som er glad til lækre drikke? Fyld denne julekalender med 24 lækre drikke – det kan være øl, energidrik, juice, sodavand eller hvad modtageren allerbedst kan lide! En julekalender man kun kan elske.

Fra: 149,00 DKK

Lav din egen prosecco-kalender

Ja – det er ligeså genialt som det lyder! Med denne lav det selv kalender, kan du lave din helt egen prosecco julekalender. Du skal blot have fundet indholdet og så er den klar til at give dig en noget hyggeligere jul!

Fra: 149,00 DKK

Dekorativ julekalender i træ

Denne dekorative julekalender i træ, indeholder 24 skuffer – klar til at blive fuldt med små kalendergaver. Perfekt til dig der ønsker at lave din egen julekalender, og samtidig ønsker en flot juledekoration i hjemmet.

Fra: 289,00 DKK

Sinful julekalender 2021

Årets udgave af Sinful julekalenderen er som altid fyldt med frække overraskelser til par, som hjælper med at få absolut maksimal nydelse i soveværelset. Lige det der skal til i en den kolde juletid! Indholdet har en værdi af 2300 kr.

Fra: 795,00 DKK

Amorelie erotisk julekalender​

Sæt ekstra gang i julehyggen i december, med denne erotiske Amorelie julekalender. Bag hver af de 24 låger finder i sexede legetøj, massage produkter og andre fantasifulde ting til soveværelset. Overrask kæresten og gør december måned i år, til en i sent vil glemme. Der er produkter for en værdi af ca. 3000 kr.

Fra: 999,00 DKK

Amorelie luksus erotisk julekalender

Ønsker du og kæresten at spice julemåneden lidt op? Så er denne frække Amorelie Luxury Erotisk Julekalender lige det i leder efter. Det er en luksus udgave, fyldt med sexede gaver til både ham og hende. Den indeholder både sexet legetøj, massage produkter og andre frække sager. En af de mest luksuriøse erotiske julekalendere til voksne på markedet. Der er produkter for ca. 4500 kr.

Fra: 1.829,00 DKK

Årskalender med aromaterapi duftlys

Kalenderen her er ikke en julekalender, men derimod en årskalender fyldt med skønne duftlys. Hver måned åbner du for et nyt aromaterapi duftlys, hvor duften passer til den specifikke måned.

Fra: 359,00 DKK

Pakkekalender til hende

Gør hendes jul ekstra god i år, og giv hende denne fantastiske pakkekalender. Du får 24 kalendergaver klar til at give hende. Er hun til skønhedsprodukter, lækkerier og julepynt, vil hun uden tvivl elske pakkekalenderen her.

Fra: 699,00 DKK

Luksus pakkekalender til hende

Skal hun forkæles ekstra meget denne jul? Gør det ved at give hende den mest fantastiske pakkekalender hun nogensinde har fået – nemlig denne luksus pakkekalender til hende! Her får hun alt fra gode skønhedsprodukter til lækre delikatesser.

Fra: 999,00 DKK

Pakkekalender med delikatesser

Denne pakkekalender er fyldt med lækre delikatesser. Hver dag i julens 24 dage får du en ny lækekr delikatesse i gave. Det kan være mandler, marcipanbrød, olier, sennep og meget andet godt.

Fra: 699,00 DKK

Pakkekalender til mormor

Giv din mormor en skøn pakkekalender bestående af 24 kalendergaver, som alle er noget en mormor vil sætte stor pris på. Julesnacks, pynt og en masse andre herlige sager vil mormor blive beriget med fra pakkekalenderen her.

Fra: 699,00 DKK

Pakkekalender til farmor

Skal din søde farmor have en pakkekalender i år? Så overvej denne, hvor du får 24 kalendergaver til hende, klar til at åbne fra første december af. Den er fyldt med skønne gaver, som farmor uden tvivl vil sætte stor pris på.

Fra: 699,00 DKK

Pakkekalender med Bornholm tema

Her får du en skøn pakkekalender med 24 gaver til julemåneden. Pakkekalenderen har Bornholm som tema, så du får hver dag en lille bid af den skønne danske ø, med blandt andet specialiteter, lækre drikke m.m. Se det fulde inhold via linket.

Fra: 699,00 DKK

Richie julekalender med skuffer

Richie julekalenderen er muligvis en af de flotteste og mest dekorative julekalendere du kan få! Den flotte trækalender er fyldt med skuffer – en til hver dag i julen. Fyld den med alt fra søde lækkerier til sjove ting og sager. En fantastisk lav selv julekalender til både børn og voksne.

Fra: 899,00 DKK

Julekalender i træ – Julestue

Her får du en dekorativ juledekoration klar til at blive til en hjemmelavet julekalender med skønne overraskelser. Du har de 24 skuffer og ovenpå en flot julestue – en dekoration som kan skabe god juestemning i ethvert rum.

Fra: 538,00 DKK

Julekalender i træ – Julemarked

Denne flotte træjulekalender indeholder 24 skuffer med plads til små kalendergaver. Ovenpå er en flot udstilling af et julemarked med mulighed for lys. Pakkekalender og flot juledekoration i en.

Fra: 319,00 DKK

Julekalender i træ – Julekrybbe

Julekalenderen her er lavet i træ og har 24 skuffer du kan putte små kalendergaver i. Ovenpå kalenderen er en flot udstilling af Jesus barnet i hans julekrybbe.

Fra: 550,00 DKK

Lav selv pakkekalender – 120 cm nisse

Lav din egen personlige pakkekalender, ved at fylde små søde gaver i denne 120cm søde nisse. Nissen kan både ligge ned eller hænges op – uanset står den rigtig flot som julepynt.

Fra: 169,00 DKK

Sød nissmand lav selv pakkekalender

Vil du selv lave en DIY pakkekalender i år, er denne søde lav selv nissemand pakkekalender bestemt en god mulighed. Nissemanden kan rumme 24 små kalendergaver, og står samtidig flot i stuen eller på værelset som julepynt.

Fra: 89,00 DKK

Pakkekalender gaver til hende – hvad skal du finde på?

Vil du gerne gøre det ekstra godt i år? Eller bare give hende en pakkekalender helt uventet? Så kan vi også godt forstå, at du gerne vil have lidt gode tips til pakkekalender ideer til hende, så den bliver helt perfekt.

Så, hvad skal du finde på?

Ideer til julekalender gaver til hende:

 • 24 forskellige chokolader
 • 24 forskellige slags kaffe
 • 24 forskellige slags te
 • 24 forskellige slags undertøj/lingeri (for kæresten)
 • 24 forskellige gaver med ting, hun godt kan lide
 • 24 forskellige bogstaver med snacks som ledetråde til julegaven
 • 24 forskellige gaver, der kan bruges til hygge i dagene efter jul

Når først din kreativitet er gået i gang, kan du helt sikkert også komme på mange andre og flere ideer til en pakkekalender til hende. Der er så mange forskellige måder at gøre det på, og heldigvis er der ingen ide, der er forkert. Det handler blot om at gøre hende glad – det er det vigtigste mål.

Er det en kæreste, du påtænker at give en pakkekalender, kan du også finde på 24 gaver til julekalender, som kommer jer begge til gode.

Det kan være:

 • Dvd’er
 • Opskrifter på konfekt
 • Opskrifter på småkager
 • Gavekort til gåture i naturen sammen med dig
 • Gavekort til Blockbuster til julefilm
 • Giv en Sinful pakkekalender (hvis julen skal være lidt ekstra spændende)

Pakkekalendere er heldigvis så åbne for kreative ideer – så det er bare at give den gas, uanset om det er til en kæreste, veninde eller måske en søster.

 

Hjemmelavet eller færdiglavet pakkekalender til hende? Hvad er bedst?

Vil du gerne give en pakkekalender til hende, men er du ikke helt sikker på, hvordan den skal være? Du er langt fra den eneste. For der er fordele og ulemper ved begge dele. Herunder uddyber vi nærmere om fordele og ulempe ved begge dele, så du forhåbentligt kan give den bedste pakkekalender til hende 2021.

 

Hjemmelavet pakkekalender til hende

Er du kreativt anlagt? Eller kan du godt lide at give meget personlige gaver? Så er en hjemmelavet pakkekalender det perfekte at give for dig. For her kan du finde små og større gaver, som passer lige i hendes ånd – eller som måske driller lidt i forhold til, hvad I har af interne jokes og drillerier.

Med en hjemmelavet pakkekalender kan du også i højere grad styre, i hvilken retning pakkekalenderen går. Med det mener vi, at du kan lave eget tema eller måske endda bruge den til at komme med ledetråde til, hvad du giver i julegave til hende.

Ulempen ved en hjemmelavet pakkekalender er dog, at du selv skal finde på 24 pakkekalendergaver til hende. Det kan godt være lidt overvældende. Derfor er det en god ide, at du går i gang i god tid, så det forbliver en hyggeting og ikke en stressfaktor, at du skal ud at finde 24 gaver til pakkekalender.

 

Færdiglavet pakkekalender til hende

Elsker du at give? Men er du ikke så kreativt anlagt? Ja, så giver det meget god mening at kaste dig over en færdiglavet pakkekalender, da du dermed er fri for at skulle komme på ideer til pakkekalender i hjemmelavet form. Dertil kan du også bare hygge dig med at finde den helt rette pakkekalender til hende og måske pakke den lidt kreativt ind i stedet for.

Der er efterhånden så mange forskellige pakkekalendere til voksne at vælge mellem, at der burde være én, der rammer fuldstændig plet i forhold til, hvad hun godt kan lide.

Ulempen ved en færdiglavet pakkekalender til hende er dog, at det ikke i samme grad bliver et hyggeprojekt for dig inden december. Dertil er det ikke muligt at give en pakkekalender, som du har gjort 100% personlig. Du kan naturligvis gøre dit for det ved at pakke den anderledes ind eller supplere med nogle personlige affekter.

Uanset hvad du ender med at vælge som pakkekalender til hende 2021, skal du huske på, at det er tanken, der tæller. Det er altid dejligt at få en pakkekalender og blive ekstra forkælet. Især hvis det ikke er forventet.

 

Hvorfor give en pakkekalender til hende?

Pakkekalendere er på ingen måder kun for børn. Det er de også for det voksne publikum. Vil du derfor gerne overraske hende med noget særligt i år, eller fortjener hun bare at blive ekstra forkælet i år, kan du sagtens gå på udkig efter en god pakkekalender til voksne og til hende.

For en pakkekalender er en rigtig god måde at give hende lidt ekstra opmærksomhed på – eller sige tak for at være der for dig, at være den hun er eller noget helt tredje, som giver god mening for dig. Om hun så er en kæreste, datter, søster eller veninde.

 

Hvad koster en pakkekalender?

Dette er meget forskelligt afhængigt af, om du selv laver en pakkekalender eller køber en, der er færdig. Klikker du dig videre fra nogle af de pakkekalendere, vi har linket til her i vores liste, kan du også se forskellen. Der er nogle med lækkerier i meget høj kvalitet, som derfor koster til den gode side. Dertil er der også nogle pakkekalendere med ting, som kan indkøbes til billigere priser og derfor er noget billigere.

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv at finde den rette pakkekalender til hende, bør du forinden beslutte dig for et budget. For så indskrænker du udvalget, fristelserne og gør det dermed nemmere at vælge mellem dem, der er mulighed for med dit budget.

Vil du gerne have lidt større styring over, hvad en pakkekalender til hende skal koste, kan du selv kaste dig ud i at lave en. For selvom det er 24 gaver, der er tale om, kan du sagtens gøre det billigt. Hvordan du gør det, kan du læse mere om i guiden her, hvor vi kommer med gode ideer til hjemmelavede pakkekalendere i forskellig form.

 

Hvordan laver man en billig pakkekalender til hende 2021?

Vil du gerne give en pakkekalender til hende, men har du et stramt budget? Eller vil du bare gerne glæde hende for glædens skyld og ikke fordi, det skal være med fokus på det materielle?

Pakkekalendere er heldigvis så alsidige, at de både omfavner dem, der gerne vil gøre det for hyggens skyld og dem, som har lyst til at give den fuld gas, fordi de elsker alt ved gaver og jul.

Du kan derfor sagtens enten købe eller lave en billig pakkekalender selv til hende, som kan bestå af alt lige fra:

 • Hjemmestrikkede gaver
 • Hjemmelavet konfekt
 • Hjemmelavet chokolade
 • Hjemmelavede småkager
 • Guides til hjemmelavet julepynt
 • Julepynt
 • Hjemmelavede smykker

En pakkekalender til hende 2021 behøver ikke koste lige så meget som en julegave. Du kan sagtens holde den under 100-200 kroner, hvis du nøje planlægger den og laver den med udgangspunkt i hjemmelavede ting. Alternativt kan du også finde en budgetvenlig julekalender til voksne, som også indeholder 24 små gaver.

Vil du gerne gøre det ekstra sjovt, kan du også give afmålte ingredienser til en god småkageopskrift og konfektopskrift og pakke dem ind hver for sig. Måske i 6 forskellige pakker, så hun kan bage hver søndag i advent? Det er i hvert fald en billig, sjov og kærlig måde at give en pakkekalender til hende på.

 

Få de bedste ideer til en pakkekalender til kvinder hos os

En af de bedste måder at starte julen på, er så absolut at overraske med en julekalender til hende. Er du derfor fast besluttet på, at det er det, der skal ske, er det bare med at gå på udkig i vores store udvalg her på siden. Vi har nemlig støvsuget nettet for de absolut bedste pakkekalendere, der er at finde til hende. Markedet bliver kun større og større for pakkekalendere, så i takt med at vi nærmer os julemånederne, tilføjer vi flere og flere pakkekalendere, efterhånden som de begynder at dukke op hos forhandlerne.

Uanset hvor mange penge du gerne vil bruge på en pakkekalender til hende 2021, er der god mulighed for at finde en hos os. Der er nemlig pakkekalendere i samtlige prisklasser og kvaliteter.

Var det f.eks. noget med en pakkekalender fra Sinful? Eller en pakkekalender fra Johan Bülow, hvis det skal være mindre frækt men mere stærkt? Alt det og meget mere er der mulighed for at finde, når du scroller dig ned gennem vores lange liste.

Skulle du også blive fristet til at kigge efter julegaver til hende, nu hvor du er i gang, finder du også dette på vores hjemmeside. Det er bare at klikke dig videre til julegaver til hende – så dukker der en masse gode og personlige ideer til julegaver op, som du frit kan vælge mellem.

Rigtig god gavejagt og december ikke mindst!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om pakkekalender til hende

Der er ikke én ultimativ bedste pakkekalender til kvinder. Hvilken der er den bedste, er individuel fra kvinde til kvinde. I guiden her kan du dog finde årets 25 bedste pakkekalendere til kvinder. Her vil du med garanti kunne finde den bedste, til netop hende du søger inspiration til.

En pakkekalender til kvinder kan indeholde alt fra chokolade, til kaffe, til vin, til frækt legetøj. Der er masser af spændende varianter at vælge i mellem. Dertil er det også en mulighed at lave sin egen pakkekalender, hvor du kan putte lige hvad du vil i den.

Der er ikke nogen regler for, hvor meget en pakkekalender til hende skal koste. I og med den består af 24 individuelle gaver, bliver det dog svært, at gøre det for mindre end 100-200 kr. Den kan i teorien koste fra 100 kr. og opefter.

Denne artikel er anmeldt af Janni Pedersen (5/5)
5/5