Pakkekalender til hende - Årets favoritter hos kvinder!

Pakkekalender til hende 2021 – Årets favoritter hos kvinder!

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vil du gerne forkæle din kæreste, veninde, søster eller måske mor med en lækker pakkekalender til hende? Julen er en fantastisk og kærlig tid, så derfor skal hun selvfølgelig forkæles med lidt ekstra, så dagene også løber lidt hurtigere afsted frem mod juleaften.

Men hvilken pakkekalender skal du lige vælge? Skal det være en færdig en af slagsen? Eller en hjemmelavet med flere mindre men gode gaver? Mulighederne er mange, og vi håber at kunne hjælpe dig til at tage en beslutning om hvilken pakkekalender til hende, du gerne vil give, med de mange forskellige bud, vi har her på siden.

Vil du hellere lave din egen pakkekalender til hende? Se guiden med årets bedste kalendergaver til voksne.

Årets bedste pakkekalendere til hende 2021​

The Body Shop julekalender ”Share The Joy”

The Body Shop ”Share The Joy” julekalenderen, er kalenderen med lækre produkter, som alle kvinder har ventet på. I den finder du et skønt udvalg af fantastiske The Body Shop produkter. Vil du have en spoiler, kan du læse mere om indholdet via linket.

Fra: 475,00 DKK

The Body Shop julekalender ”Share The Love”

Er du på udkig efter den perfekte julekalender til hende, så er The Body Shop ”Share The Love” julekalenderen et super godt bud. Strawberry Lip Butter, Aloe Sheet Mask og Avocado Body Butter 200ml, er blot 3 af de fantastiske overraskelser du har i vente.

Fra: 745,00 DKK

The Body Shop julekalender ”Share Love and Joy”

Hvis du virkelig vil forkæle din partner (eller dig selv) i julen, så er The Body Shop julekalender ”Share Love and Joy” den perfekte julekalender at gøre det med. Gør hver dag til juleaften for en heldig kvinde du holder af – hun vil uden tvivl elske den! Se alle de skønne The Body Shop produkter den indeholder via linket.

Fra: 1.095,00 DKK

Friends julekalender

Få en glædelig jul med alle vennerne fra tv serien Friends – Ross, Rachel, Joey, Chandler, Monica og Pheobe. Friends julekalenderen indeholder 24 stykker Friends gadgets og merchandise. En super fed julekalender til voksne, som kan bringe dig i New Yorker julestemning. Åben kalenderen og ønsk dig til at sidde og nyde en god kop kaffe på Central Perk café.

Fra: 279,00 DKK

Luksuriøs marmelade julekalender

Her er en luksus julekalender, som kan give dig den perfekte start på morgenen, hver dag i julens 24 dage. Hver morgen får du nemlig en ny lille luksus marmelade, du kan bruge til morgenmaden. Du får 12 forskellige smage, blandt andet honning, nødder, blåbær, hindbær og chokolade. Mmm!

Fra: 329,00 DKK

Whittard eksklusiv tejulekalender

Whittard eksklusiv tejulekalender byder på ikke mindre end 18 af de bedste te fra Whittard. Bag hver låge finder du flere te poser, så der er rigeligt til at dele med venner og familie. Indeholder i alt hele 94 teposer.

Fra: 579,00 DKK

Whittard kaffekalender for to

24 låger. 2 poser i hver. 12 smagskombinationer. Alt det kan du gange med en god omgang juleglæde, en flot dekoreret kalender og masser af gode smagsoplevelser til dig og den heldige du ønsker at dele kalenderen med.

Fra: 579,00 DKK

Cartwright & Butler luksus julekalender m. delikatesser

Hvis du overvejer en luksuriøs julekalender til dig selv eller en som du virkelig vil forkæle, så bør du overveje Cartwright & Butler luksus julekalenderen med delikatesser. Hver dag i julen får du en pakke, bøtte, krukke, eller andet med indhold at luksus delikatesser – både søde og salte. Den ultimative delikatesse luksus julekalender!

Fra: 2.899,00 DKK

Whittard varm chokolade julekalender til to

Hvis du elsker varm kakao, så har du her en god julekalender. Hvis både du og din parnter elsker varm kakao, så har du her en fantastisk julekalender! Du får nemlig 2 breve med varm chokolade hver dag i julen. Hvert brev indeholder 20 gram. Del den med din partner!

Fra: 699,00 DKK

Pony julekalender med strik og hækling

Pony julekalenderen er fyldt med produkter fra Pony til strik og hækling. Forkæl dig selv eller en du holder af, med en super god kalender, som du med garanti ikke kommer til at kede dig med. Se mere om kalenderen via linket.

Fra: 169,00 DKK

Julekalender med hårtilbehør fra Invisibobble

Enhver dame eller pige vil elske denne julekalender med hårtilbehør fra Invisibobble. Den indeholder masser af skønt hårtilbehør fra Invisibobble, bl.a. nogle super lækre hårelastikker.

Fra: 215,00 DKK

Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty & Body Holiday Favorites er en julekalender til kvinder med højkvalitets beauty produkter fra Origins. Du får en række super lækre hudpleje produkter som har en værdi af i alt 917 kr.

Fra: 521,25 DKK

Decléor julekalender med hudplejeprodukter

Decléor Xmas Advent Calendar er en julekalender fyldt med lækre højkvalitets hudplejeprodukter. Her er mulighed for at blød og velplejet hud hele julen. Den luksuriøse julekalender til kvinder er virkelig forkælelse i høj klasse, og en fremragende gaveide til hende du holder af.

Fra: 829,00 DKK

Gin julekalender fra Din Lokale Vinhandler

Din Lokale Vinhandlers gin julekalender indeholder flotte 24 miniflasker med gin. En fremragende julekalender til alle voksne som elsker god kvalitets gin.

Fra: 599,00 DKK

Ginbutikkens julekalender 2021

I ginbutikkens julekalender får du hele 24 x 5cl gin -dvs. der er til mere end blot en gin og tonic hver dag i julen. Du får 24 forskellige gin som alle er en oplevelse i sig selv. En kalender gin entusiasten ikke må gå blip af.

Fra: 995,00 DKK

Lav din egen julekalender med indhold

Her er en sjov julekalender, hvor du har mulighed for at være kreativ. Den har 24 rum i 3 forskellige størrelser, hvor du selv skal putte en lille gave i hvert enkelt rum. Det kan være alt fra slik, legetøj til andre små produkter. Det er kun fantasien der sætter grænser. Fyld julekalenderen og giv den til din kæreste, mor, far eller anden person du holder af.

Fra: 99,00 DKK

Pakkekalender til dem med en sød tand

Denne pakkekalender er perfekt til ham eller hende, som har en sød tand. Den er nemlig fyndt med søde lækkerier – én til hver dag i julen. Bl.a. chokolade, vingummi, karamel, bolcher og meget mere.

Fra: 699,00 DKK

Pakkekalender til juleelskeren

Hvis du elsker julen – og rigtig vil i julestemning i december – så er denne pakkekalender lige noget for dig! Den er nemlig fyldt med 24 skønen gaver, som alle hører julen til. Julegodter, julepynt, kalenderlys, nisser og meget andet. En hver jule-nørds drøm!

Fra: 699,00 DKK

Merry Mischief julekalender

Enhver der elsker at lægge puslespil, vil også elsker julekalenderen her! Den indeholder nemlig 22 puslespil med juletema – i de sidste 2 låger finder du lim og ting til at hænge dem på med, så de kan bruges som julepynt.

Fra: 279,00 DKK

Lav din egen julekalender med drikkevarer

Kender du en som er glad til lækre drikke? Fyld denne julekalender med 24 lækre drikke – det kan være øl, energidrik, juice, sodavand eller hvad modtageren allerbedst kan lide! En julekalender man kun kan elske.

Fra: 149,00 DKK

Lav din egen prosecco-kalender

Ja – det er ligeså genialt som det lyder! Med denne lav det selv kalender, kan du lave din helt egen prosecco julekalender. Du skal blot have fundet indholdet og så er den klar til at give dig en noget hyggeligere jul!

Fra: 149,00 DKK

Dekorativ julekalender i træ

Denne dekorative julekalender i træ, indeholder 24 skuffer – klar til at blive fuldt med små kalendergaver. Perfekt til dig der ønsker at lave din egen julekalender, og samtidig ønsker en flot juledekoration i hjemmet.

Fra: 289,00 DKK

Amorelie erotisk julekalender​

Sæt ekstra gang i julehyggen i december, med denne erotiske Amorelie julekalender. Bag hver af de 24 låger finder i sexede legetøj, massage produkter og andre fantasifulde ting til soveværelset. Overrask kæresten og gør december måned i år, til en i sent vil glemme. Der er produkter for en værdi af ca. 3000 kr.

Fra: 999,00 DKK

Amorelie luksus erotisk julekalender

Ønsker du og kæresten at spice julemåneden lidt op? Så er denne frække Amorelie Luxury Erotisk Julekalender lige det i leder efter. Det er en luksus udgave, fyldt med sexede gaver til både ham og hende. Den indeholder både sexet legetøj, massage produkter og andre frække sager. En af de mest luksuriøse erotiske julekalendere til voksne på markedet. Der er produkter for ca. 4500 kr.

Fra: 1.829,00 DKK

Pakkekalender til hende

Gør hendes jul ekstra god i år, og giv hende denne fantastiske pakkekalender. Du får 24 kalendergaver klar til at give hende. Er hun til skønhedsprodukter, lækkerier og julepynt, vil hun uden tvivl elske pakkekalenderen her.

Fra: 699,00 DKK