Pakkekalender til hende - Årets favoritter hos kvinder!

Pakkekalender til hende 2024 – Årets 30 bedste kalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vil du gerne forkæle din kæreste, veninde, søster eller måske mor med en lækker pakkekalender til hende? Julen er en fantastisk og kærlig tid, så derfor skal hun selvfølgelig forkæles med lidt ekstra, så dagene også løber lidt hurtigere afsted frem mod juleaften.

Men hvilken pakkekalender skal du lige vælge? Skal det være en færdig en af slagsen? Eller en hjemmelavet med flere mindre men gode gaver? Mulighederne er mange, og vi håber at kunne hjælpe dig til at tage en beslutning om hvilken pakkekalender til hende, du gerne vil give, med de mange forskellige bud, vi har her på siden.

Vil du hellere lave din egen pakkekalender til hende? Se guiden med årets bedste kalendergaver til voksne.

Årets bedste pakkekalendere til hende 2024 ​

Skræddersy Din Egen Personlige Julekalender

Byg din helt egen personlige julekalender eller adventskalender med få nemme trin! Du skal blot vælge selve kalenderen, er derefter indholdet du vil have i den. Der er masser af fantastiske produkter at vælge i mellem til både børn og voksne. Både slik, legetøj, beauty produkter og alkohol. Der er med andre ord noget for enhver, stor som lille. Byg den i dag, og giv modtagerens deres helt egen unikke julekalender.

Me&My BOX adventskalender med smykker

Me&My BOX adventskalender med smykker indeholder overraskelser, som enhver der elsker DIY smykker, uden tvivl vil blive ellevilde med. Metallerne i kalenderen er belagt med 18 karat guld eller 925S Sterling sølv.

Matas Julekalender - Classic pakkekalenderen

Matas Julekalender - Luksus pakkekalenderen

Matas luksus julekalender har lækre skønhedsprodukter til en værdi af over 3000 kr.! Du vil bl.a. blive forkælet med forskellige serums, fodcremer, gels og kvalitets makeup. Se alt indholdet via linket.

Matas Julekalender - Natur pakkekalenderen

Matas Natur julekalender er for dig der elsker natur produkter! Blandt de 24 skønne natur skønhedsprodukter er bl.a. Ecooking shampoo, GOSH lip balm og Meraki produkter. Se alt indhold via linket.

Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty & Body Holiday Favorites er en julekalender til kvinder med højkvalitets beauty produkter fra Origins. Du får en række super lækre hudpleje produkter som har en værdi af i alt 917 kr.

Julekalender i træ - Julestue

Her får du en dekorativ juledekoration klar til at blive til en hjemmelavet julekalender med skønne overraskelser. Du har de 24 skuffer og ovenpå en flot julestue - en dekoration som kan skabe god juestemning i ethvert rum.

Julekalender i træ - Julemarked

Denne flotte træjulekalender indeholder 24 skuffer med plads til små kalendergaver. Ovenpå er en flot udstilling af et julemarked med mulighed for lys. Pakkekalender og flot juledekoration i en.

Lav selv pakkekalender - 120 cm nisse

Lav din egen personlige pakkekalender, ved at fylde små søde gaver i denne 120cm søde nisse. Nissen kan både ligge ned eller hænges op - uanset står den rigtig flot som julepynt.

Sød nissmand lav selv pakkekalender

Vil du selv lave en DIY pakkekalender i år, er denne søde lav selv nissemand pakkekalender bestemt en god mulighed. Nissemanden kan rumme 24 små kalendergaver, og står samtidig flot i stuen eller på værelset som julepynt.

Adventskalendere med lækkerier 2023

Giv en adventskalender til en du holder af! Du kan enten vælge at sammensætte din egen, eller vælge en færdiglavet med vin, delikatesser, øl, søde sager og nærmest alt andet hvad hjertet begærer. Se det fantastiske udvalg via linket.

Satisfyer Deluxe - Erotisk Julekalender 2022

Satisfyer Deluxe julekalenderen har en værdi af hele 4609 kr., og indeholder erotiske produkter, som garanterer en sensuel og romantisk jul! Produkterne kan bruges både solo eller med en partner.

Pakkekalender gaver til hende  2024

Vil du gerne gøre det ekstra godt i år? Eller bare give hende en pakkekalender helt uventet? Så kan vi også godt forstå, at du gerne vil have lidt gode tips til pakkekalender ideer til hende, så den bliver helt perfekt.

Så, hvad skal du finde på?

Ideer til julekalender gaver til hende:

 • 24 forskellige chokolader
 • 24 forskellige slags kaffe
 • 24 forskellige slags te
 • 24 forskellige slags undertøj/lingeri (for kæresten)
 • 24 forskellige gaver med ting, hun godt kan lide
 • 24 forskellige bogstaver med snacks som ledetråde til julegaven
 • 24 forskellige gaver, der kan bruges til hygge i dagene efter jul 
   

Når først din kreativitet er gået i gang, kan du helt sikkert også komme på mange andre og flere ideer til en pakkekalender til hende. Der er så mange forskellige måder at gøre det på, og heldigvis er der ingen ide, der er forkert. Det handler blot om at gøre hende glad – det er det vigtigste mål.

Er det en kæreste, du påtænker at give en pakkekalender, kan du også finde på 24 gaver til julekalender, som kommer jer begge til gode.

Det kan være:

 • Dvd’er
 • Opskrifter på konfekt
 • Opskrifter på småkager
 • Gavekort til gåture i naturen sammen med dig
 • Gavekort til Blockbuster til julefilm
 • Giv en Sinful pakkekalender (hvis julen skal være lidt ekstra spændende) 
   

Pakkekalendere er heldigvis så åbne for kreative ideer – så det er bare at give den gas, uanset om det er til en kæreste, veninde eller måske en søster.

 

Hjemmelavet eller færdiglavet pakkekalender til hende? Hvad er bedst?

Vil du gerne give en pakkekalender til hende, men er du ikke helt sikker på, hvordan den skal være? Du er langt fra den eneste. For der er fordele og ulemper ved begge dele. Herunder uddyber vi nærmere om fordele og ulempe ved begge dele, så du forhåbentligt kan give den bedste pakkekalender til hende 2024 .

 

Hjemmelavet pakkekalender til hende

Er du kreativt anlagt? Eller kan du godt lide at give meget personlige gaver? Så er en hjemmelavet pakkekalender det perfekte at give for dig. For her kan du finde små og større gaver, som passer lige i hendes ånd – eller som måske driller lidt i forhold til, hvad I har af interne jokes og drillerier.

Med en hjemmelavet pakkekalender kan du også i højere grad styre, i hvilken retning pakkekalenderen går. Med det mener vi, at du kan lave eget tema eller måske endda bruge den til at komme med ledetråde til, hvad du giver i julegave til hende.

Ulempen ved en hjemmelavet pakkekalender er dog, at du selv skal finde på 24 pakkekalendergaver til hende. Det kan godt være lidt overvældende. Derfor er det en god ide, at du går i gang i god tid, så det forbliver en hyggeting og ikke en stressfaktor, at du skal ud at finde 24 gaver til pakkekalender.

 

Færdiglavet pakkekalender til hende

Elsker du at give? Men er du ikke så kreativt anlagt? Ja, så giver det meget god mening at kaste dig over en færdiglavet pakkekalender, da du dermed er fri for at skulle komme på ideer til pakkekalender i hjemmelavet form. Dertil kan du også bare hygge dig med at finde den helt rette pakkekalender til hende og måske pakke den lidt kreativt ind i stedet for.

Der er efterhånden så mange forskellige pakkekalendere til voksne at vælge mellem, at der burde være én, der rammer fuldstændig plet i forhold til, hvad hun godt kan lide.

Ulempen ved en færdiglavet pakkekalender til hende er dog, at det ikke i samme grad bliver et hyggeprojekt for dig inden december. Dertil er det ikke muligt at give en pakkekalender, som du har gjort 100% personlig. Du kan naturligvis gøre dit for det ved at pakke den anderledes ind eller supplere med nogle personlige affekter.

Uanset hvad du ender med at vælge som pakkekalender til hende 2024 , skal du huske på, at det er tanken, der tæller. Det er altid dejligt at få en pakkekalender og blive ekstra forkælet. Især hvis det ikke er forventet.

Ideer til færdige pakkekalendere til kvinder kunne være:

Hvorfor give en pakkekalender til hende?

Pakkekalendere er på ingen måder kun for børn. Det er de også for det voksne publikum. Vil du derfor gerne overraske hende med noget særligt i år, eller fortjener hun bare at blive ekstra forkælet i år, kan du sagtens gå på udkig efter en god pakkekalender til voksne og til hende.

For en pakkekalender er en rigtig god måde at give hende lidt ekstra opmærksomhed på – eller sige tak for at være der for dig, at være den hun er eller noget helt tredje, som giver god mening for dig. Om hun så er en kæreste, datter, søster eller veninde.

 

Hvad koster en pakkekalender?

Dette er meget forskelligt afhængigt af, om du selv laver en pakkekalender eller køber en, der er færdig. Klikker du dig videre fra nogle af de pakkekalendere, vi har linket til her i vores liste, kan du også se forskellen. Der er nogle med lækkerier i meget høj kvalitet, som derfor koster til den gode side. Dertil er der også nogle pakkekalendere med ting, som kan indkøbes til billigere priser og derfor er noget billigere.

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv at finde den rette pakkekalender til hende, bør du forinden beslutte dig for et budget. For så indskrænker du udvalget, fristelserne og gør det dermed nemmere at vælge mellem dem, der er mulighed for med dit budget.

Vil du gerne have lidt større styring over, hvad en pakkekalender til hende skal koste, kan du selv kaste dig ud i at lave en. For selvom det er 24 gaver, der er tale om, kan du sagtens gøre det billigt. Hvordan du gør det, kan du læse mere om i guiden her, hvor vi kommer med gode ideer til hjemmelavede pakkekalendere i forskellig form.

 

Hvordan laver man en billig pakkekalender til hende 2024 ?

Vil du gerne give en pakkekalender til hende, men har du et stramt budget? Eller vil du bare gerne glæde hende for glædens skyld og ikke fordi, det skal være med fokus på det materielle?

Pakkekalendere er heldigvis så alsidige, at de både omfavner dem, der gerne vil gøre det for hyggens skyld og dem, som har lyst til at give den fuld gas, fordi de elsker alt ved gaver og jul.

Du kan derfor sagtens enten købe eller lave en billig pakkekalender selv til hende, som kan bestå af alt lige fra:

 • Hjemmestrikkede gaver
 • Hjemmelavet konfekt
 • Hjemmelavet chokolade
 • Hjemmelavede småkager
 • Guides til hjemmelavet julepynt
 • Julepynt
 • Hjemmelavede smykker 
   

En pakkekalender til hende 2024 behøver ikke koste lige så meget som en julegave. Du kan sagtens holde den under 100-200 kroner, hvis du nøje planlægger den og laver den med udgangspunkt i hjemmelavede ting. Alternativt kan du også finde en budgetvenlig julekalender til voksne, som også indeholder 24 små gaver.

Vil du gerne gøre det ekstra sjovt, kan du også give afmålte ingredienser til en god småkageopskrift og konfektopskrift og pakke dem ind hver for sig. Måske i 6 forskellige pakker, så hun kan bage hver søndag i advent? Det er i hvert fald en billig, sjov og kærlig måde at give en pakkekalender til hende på.

 

Få de bedste ideer til en pakkekalender til kvinder hos os

En af de bedste måder at starte julen på, er så absolut at overraske med en julekalender til hende. Er du derfor fast besluttet på, at det er det, der skal ske, er det bare med at gå på udkig i vores store udvalg her på siden. Vi har nemlig støvsuget nettet for de absolut bedste pakkekalendere, der er at finde til hende. Markedet bliver kun større og større for pakkekalendere, så i takt med at vi nærmer os julemånederne, tilføjer vi flere og flere pakkekalendere, efterhånden som de begynder at dukke op hos forhandlerne.

Uanset hvor mange penge du gerne vil bruge på en pakkekalender til hende 2024 , er der god mulighed for at finde en hos os. Der er nemlig pakkekalendere i samtlige prisklasser og kvaliteter.

Var det f.eks. noget med en pakkekalender fra Sinful? Eller en pakkekalender fra Johan Bülow, hvis det skal være mindre frækt men mere stærkt? Alt det og meget mere er der mulighed for at finde, når du scroller dig ned gennem vores lange liste.

Skulle du også blive fristet til at kigge efter julegaver til hende, nu hvor du er i gang, finder du også dette på vores hjemmeside. Det er bare at klikke dig videre til julegaver til hende – så dukker der en masse gode og personlige ideer til julegaver op, som du frit kan vælge mellem.

Rigtig god gavejagt og december ikke mindst!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om pakkekalender til hende

Der er ikke én ultimativ bedste pakkekalender til kvinder. Hvilken der er den bedste, er individuel fra kvinde til kvinde. I guiden her kan du dog finde årets 25 bedste pakkekalendere til kvinder. Her vil du med garanti kunne finde den bedste, til netop hende du søger inspiration til.

En pakkekalender til kvinder kan indeholde alt fra chokolade, til kaffe, til vin, til frækt legetøj. Der er masser af spændende varianter at vælge i mellem. Dertil er det også en mulighed at lave sin egen pakkekalender, hvor du kan putte lige hvad du vil i den.

Der er ikke nogen regler for, hvor meget en pakkekalender til hende skal koste. I og med den består af 24 individuelle gaver, bliver det dog svært, at gøre det for mindre end 100-200 kr. Den kan i teorien koste fra 100 kr. og opefter.

Denne artikel er anmeldt af Janni Pedersen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne