Neglelak julekalender - Årets bedste neglelak kalendere

Neglelak julekalender 2022 – Årets bedste neglelak kalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Hvilken bedre julekalender er der end en neglelak julekalender til en, der elsker at lægge manicure, have farverige negle og generelt bare går op i, hvordan de ser ud? Af den grund har vi samlet et overblik over årets neglelak julekalendere 2022 .

Kender du en teenager, ung kvinde eller måske en dreng eller mand, der elsker at lægge neglelak og eksperimentere med det? Så er det oplagt med hele 24 overraskelser i den retning med en neglelak julekalender 2022 .

Årets bedste neglelak julekalendere 2022

Makeup julekalender fra Technic

Technic makeup julekalender

Den perfekte julekalender til kvinden som elsker at lægge make-up. Bag de 24 låger får du hver dag et nyt produkt til make-up samlingen. F.eks. læbestift, øjenskygge og andre lækre sminke produkter. Så har du make-up til hele december, samt juleaften og til en evt. nytårsfest. En julekalender som en hver kvinde vil elske at få!
179,00 kr.
Makeup Revolution You Are The Revolution Advent Calander 2022

Revolution makeup julekalender

Årets Revolution makeup julekalender til kvinder er fyldt til randen med lækre produkter! Du får bl.a. læbestift, highlighters, makeupbørster, lipgloss og meget mere. Ikke 24, men hele 25 skønne overraskelser i julen.
387,00 kr.
415,00 kr.
Essie neglelak julekalender til kvinder

Essie neglelak julekalender

Elsker du neglelak? Så er denne Essie neglelak julekalender til kvinder, lige noget for dig. Julekalenderen byder bl.a. på neglelak i fuld størrelse, top coat, base coat, negle olie samt en masse andre lækre neglelaks produkter. Den perfekte julekalender til voksne der elsker neglelak.
378,00 kr.
Julekalender Neglelak

Neglelak julekalender fra Technic

Neglelak julekalenderen her er en kvadratisk boks, fyldt med skønne neglelak. Hver dag i december finder du en ny neglelak bag lågen. Når du når juleaften, har du dermed en fin samling på 24 nye neglelag.
149,00 kr.
Mylee MyGel julekalender

Mylee MyGel julekalender

Mylee MyGel julekalenderen indeholder 12 ikoniske nail polishes med creme, glimmer og andre fantastiske egenskaber. Se det fulde indhold via linket.
516,00 kr.
Catrice Advent Calendar DIY Christmas Collection

Catrice Beauty julekalender DIY

I Catrice DIY Beauty adventskalenderen, får du 24 overraskelser i form af små skønhedsprodukter. Neglelak, læbestifter, mascare og meget mere. Klar til at blive pakket i de små poser, og givet som en færdig pakkekalender til hende.
345,00 kr.
Barry M Beauty julekalender

Barry M Beauty julekalender med neglelak

Elsker du at lægge neglelak, eller kender du en som går? Så kan du med Barry M Beauty julekalenderen med neglelak lave professionelle negle på dig og dine veninder hele julen igennem!
299,00 kr.
Chit Chat Christmas Sparkle Julekalender med Make-up

Chit Chat Christmas Sparkle julekalender med make-up

Chit Chat Christmas Sparkle makeup julekalenderen er en sjov og sød julekalender, fyldt med forskellige former for makeup. Du får både neglelak, skønhedstilbehør, og mange andre skønne ting, i løbet af julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Clinique 24days julekalender med makeup & hudpleje

Clinique 24days julekalender med makeup & hudpleje

Clinique 24days julekalenderen med makeup og hudpleje produkter indeholder bl.a. Cliniques kendte Chubby Stick, langtidsholdbar mascara og Moisture Surge Night Mask. Den ideelle kalender for hende som elsker luksus!
Produktet er desværre udsolgt.
Clinique Advent Calendar Set B

Clinique beauty julekalender

Den eksklusive Clinique 24 Days Beauty julekalender indeholder 24 favorit produtker fra Clinique. Overraskelserne er blandet makeup og hudplejeprodutker, og de har en samlet værdi af hele 3175 kr.
Produktet er desværre udsolgt.
Giorgio Armani Advent Calendar

Giorgio Armani julekalender til hende

Giorgio Armani julekalenderen er en af årets mest luksuriøse julekalndere til kvinder. Hver dag er som en julegave. I den får du bl.a. makuep, parfume, hudplejeprodukter og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Lancôme Advent Calendar Holiday

Lancôme julekalender med beauty produkter

Lancome beauty julekalenderen er en eksklusiv julekalender fyldt med luksuriøse skønhedsprodukter til kvinder. Her i blandt både hudpleje produkter og makeup. Den ultimative julekalender til hende der skal forkæles til skyerne i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Makeup julekalender - Winter magic

Makeup julekalender - Winter magic

Winter Magic makeup julekalenderen giver dig bl.a. læbestift, lipgloss, spejl, og mange andre former for skønt makeup og tilbehør hertil. Køb den til dig selv, eller giv den til en du ved vil sætte pris på en lille overraskelse med makup hver dag i julen.
165,00 kr.
Maybelline julekalender med makup

Maybelline julekalender med makup

Denne makeup julekalender fra Maybelline indeholder en række fantastiske Maybelline produkter. En skøn julekalender til kvinder der elsker makeup. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Mystery Box beauty julekalender til kvinder

Mystery Box beauty julekalender

Mystery Box julekalenderen med skønhedsprodukter, er en unik julekalender til den unikke kvinde! Den byder på 24 overraskelser som alle har noget med skønhed og pleje at gøre.
Produktet er desværre udsolgt.