Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Neglelak julekalender - Årets bedste neglelak kalendere

Neglelak julekalender 2024 – Årets bedste neglelak kalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Hvilken bedre julekalender er der end en neglelak julekalender til en, der elsker at lægge manicure, have farverige negle og generelt bare går op i, hvordan de ser ud? Af den grund har vi samlet et overblik over årets neglelak julekalendere 2024 .

Kender du en teenager, ung kvinde eller måske en dreng eller mand, der elsker at lægge neglelak og eksperimentere med det? Så er det oplagt med hele 24 overraskelser i den retning med en neglelak julekalender 2024 .

Årets bedste neglelak julekalendere 2024

ZMILE COSMETICS Advent Calendar 24 Windows Crystal Christmas

Zmile Cosmetics Glowing Stars julekalender

Zmile Cosmetics Glowing Stars julekalender giver dig 24 skønhedsprodukter. Blandt dem finder du løbestit, øjenskygge, neglelak, blush, lipgloss og meget mere. Alt sammen i en dekorativ og hyggelig kalender.
249,00 kr.
Makeup julekalender fra Technic

Technic makeup julekalender

Den perfekte julekalender til kvinden som elsker at lægge make-up. Bag de 24 låger får du hver dag et nyt produkt til make-up samlingen. F.eks. læbestift, øjenskygge og andre lækre sminke produkter. Så har du make-up til hele december, samt juleaften og til en evt. nytårsfest. En julekalender som en hver kvinde vil elske at få!
Produktet er desværre udsolgt.
Advent Calendar

Clinique beauty julekalender

Den eksklusive Clinique 24 Days Beauty julekalender indeholder 24 favorit produtker fra Clinique. Overraskelserne er blandet makeup og hudplejeprodutker, og de har en samlet værdi af hele 3175 kr.
Original price was: 1.260,00 kr..Current price is: 945,00 kr..
Makeup Revolution 24 Days of Glam Advent Calendar

Revolution makeup julekalender

Årets Revolution makeup julekalender til kvinder er fyldt til randen med lækre produkter! Du får bl.a. læbestift, highlighters, makeupbørster, lipgloss og meget mere. Ikke 24, men hele 25 skønne overraskelser i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Essie Advent Calendar

Essie neglelak julekalender

Elsker du neglelak? Så er denne Essie neglelak julekalender til kvinder, lige noget for dig. Julekalenderen byder bl.a. på neglelak i fuld størrelse, top coat, base coat, negle olie samt en masse andre lækre neglelaks produkter. Den perfekte julekalender til voksne der elsker neglelak.
378,00 kr.
649,00 kr.
ZMILE COSMETICS Advent Calendar Cube Merry Christmas

Zmile Cosmetics julekalender

En sød lille julekalender med makuep. Zmile Cosmetics kalenderen indeholder bl.a. læbestifter, øjenskygge, neglelak og meget mere.
219,00 kr.
Julekalender Neglelak

Neglelak julekalender fra Technic

Neglelak julekalenderen her er en kvadratisk boks, fyldt med skønne neglelak. Hver dag i december finder du en ny neglelak bag lågen. Når du når juleaften, har du dermed en fin samling på 24 nye neglelag.
179,00 kr.
Lancôme Advent Calendar

Lancôme julekalender med beauty produkter

Lancome beauty julekalenderen er en eksklusiv julekalender fyldt med luksuriøse skønhedsprodukter til kvinder. Her i blandt både hudpleje produkter og makeup. Den ultimative julekalender til hende der skal forkæles til skyerne i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Yves Saint Laurent Advent Calendar

Yves Saint Laurent julekalender

I den luksuriøse Yves Saint Laurent julekalender får du 2 full size produkter, 21 miniprodukter og dertil en helt særlig gave. En fantastiske julekalender med skønne produkter, som en hver kvinde uden tvivl vil elske.
Produktet er desværre udsolgt.
Giorgio Armani Advent Calendar

Giorgio Armani julekalender til hende

Giorgio Armani julekalenderen er en af årets mest luksuriøse julekalendere til kvinder. Hver dag er som en julegave. I den får du bl.a. makeup, parfume, hudplejeprodukter og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Snails julekalender 2022 med neglelak

Snails julekalender 2022 med neglelak til børn

Snails julekalender med neglelak til børn indeholder hele 13 neglelakker, samt en masse tilbehør. Her i blandt, 1 Rose peel-off neglelak 7 ml, 3 neglestickers, lipgloss, glitter og meget mere.
 
399,95 kr.
NEONAIL 24-Door Advent Calendar

NEONAIL 24-Door julekalender

Forkæl dig selv med årets NEONAIL 24-Door julekalender, og læg de smukkeste negle i løbet af julen. I den finder du nemlig 24 gaver der vil hjælpe dig med at lave den perfekte manicure.
Produktet er desværre udsolgt.
NEONAIL 12-Door Advent Calendar

NEONAIL 12-Door julekalender

NEONAIL 12-Door julekalenderen er perfekt til dig der vil elske at have flotte negle hele julen. Her finder du nemlig lækre negleprodukter til at lægge de smukkeste jule-negle.
Produktet er desværre udsolgt.
OPI Nail Lacquer Naughty & Nice Mini 25 PC Advent Calendar

OPI Nail Lacquer Jewel Be Bold neglelak julekalender

OPI julekalenderen giver dig hele 25 overraskelser, i form af bl.a. 22 neglelak i forskellige farver. Dertil 3 overraskelser til, som også er relateret til neglelak.
Produktet er desværre udsolgt.
Le Mini Macaron Advent Calendar 12 Days Of Nails

Le Mini Macaron julekalender - 12 Days of Nails

Le Mini Macaron julekalender 12 Days of Nails julekalenderen indeholder 12 låger hvor der bag ved hver er noget til dig, som elsker at lægge negle. Det kan være neglelak, fil, og meget mere.
Original price was: 700,00 kr..Current price is: 525,00 kr..
Barry M Beauty julekalender

Barry M Beauty julekalender med neglelak

Elsker du at lægge neglelak, eller kender du en som går? Så kan du med Barry M Beauty julekalenderen med neglelak lave professionelle negle på dig og dine veninder hele julen igennem!
Produktet er desværre udsolgt.
Maybelline julekalender med makup

Maybelline julekalender med makeup

Denne makeup julekalender fra Maybelline indeholder en række fantastiske Maybelline produkter. En skøn julekalender til kvinder der elsker makeup. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Mystery Box beauty julekalender til kvinder

Mystery Box beauty julekalender

Mystery Box julekalenderen med skønhedsprodukter, er en unik julekalender til den unikke kvinde! Den byder på 24 overraskelser som alle har noget med skønhed og pleje at gøre.
Produktet er desværre udsolgt.
Snails julekalender med neglelak til børn

Snails julekalender med neglelak til børn

Snails julekalender med neglelak er pigernes favorit julekalender! Den indeholder masser af neglelak til børn, samt en masse tilbehør her til. Indholdet har en værdi af hele 800 kr.
Produktet er desværre udsolgt.
Chit Chat Christmas Sparkle Julekalender med Make-up

Chit Chat Christmas Sparkle julekalender med make-up

Chit Chat Christmas Sparkle makeup julekalenderen er en sjov og sød julekalender, fyldt med forskellige former for makeup. Du får både neglelak, skønhedstilbehør, og mange andre skønne ting, i løbet af julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Clinique 24days julekalender med makeup & hudpleje

Clinique 24days julekalender med makeup & hudpleje

Clinique 24days julekalenderen med makeup og hudpleje produkter indeholder bl.a. Cliniques kendte Chubby Stick, langtidsholdbar mascara og Moisture Surge Night Mask. Den ideelle kalender for hende som elsker luksus!
Produktet er desværre udsolgt.
Catrice Advent Calendar DIY Christmas Collection

Catrice Beauty julekalender DIY

I Catrice DIY Beauty adventskalenderen, får du 24 overraskelser i form af små skønhedsprodukter. Neglelak, læbestifter, mascare og meget mere. Klar til at blive pakket i de små poser, og givet som en færdig pakkekalender til hende.
Produktet er desværre udsolgt.
Makeup julekalender - Winter magic

Makeup julekalender - Winter magic

Winter Magic makeup julekalenderen giver dig bl.a. læbestift, lipgloss, spejl, og mange andre former for skønt makeup og tilbehør hertil. Køb den til dig selv, eller giv den til en du ved vil sætte pris på en lille overraskelse med makeup hver dag i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Nails julekalender med neglelak

Nails julekalender med neglelak

Nails julekalender indeholder 24 forskellige farver neglelak. Perfekt til dig som elske at lægge neglelak, og eksperimenterer med nye spændende farver.
Produktet er desværre udsolgt.
Mylee MyGel julekalender

Mylee MyGel julekalender

Mylee MyGel julekalenderen indeholder 12 ikoniske nail polishes med creme, glimmer og andre fantastiske egenskaber. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.

Overrask med en neglelak julekalender 2024

Skønhed kommer til udtryk på mange måder. For nogle er det gennem makeup og hår, mens det for andre er gennem neglene. Det forstår vi også godt! For neglene er noget af det første, vi præsenterer os med. Det er, hvad der bliver lagt mærke til, når vi giver hånd eller gestikulerer i samtale med andre. Derfor er det også af stor betydning for mange, hvordan de ser ud!

Det er her, en vaskeægte neglelak julekalender kommer ind i billedet. For hvad er mere oplagt end at give en julekalender med hele 24 forskellige typer af lak til en, der bare ikke kan få nok af det?

Der findes flere forskellige af dem på markedet, som vi har samlet så mange af som muligt her på siden. Det betyder, at du blandt andet kan være heldig at finde en Essie neglelak julekalender eller en julekalender med neglelak fra technic.

Der er flere og flere producenter af neglelak, der er begyndt at lave julekalendere. Så var det også, hvad du gav sidste år, kan det være, du er heldig, at der er en ny spiller på banen, som du kan overraske med!

Og husk – en kalender med neglelak kan både bruges som julekalender til kvinder, mænd samt børn og unge.

 

Hvad indeholder en neglelak julekalender?

Det er aldrig helt til at sige, hvad det er, de enkelte firmaer og producenter finder på fra år til år. Det er dog helt og aldeles sikkert, at den indeholder 24 overraskelser, der har med neglelak at gøre.

Vi kan dog godt løfte sløret for, hvad den potentielt kan indeholde, da en Essie julekalender 2021 indeholdt:

  • 9 neglelakker i oprindelig størrelse
  • 14 mini-neglelakker
  • En ekstra overraskelse
     

De mange neglelakker var i forskellige farver. Det vil helt sikkert også være gældende for den julekalender med neglelak, som du finder her på siden. Det er derfor bestemt ikke en kedelig julekalender at give som en overraskelse i starten af december.

Det er selvfølgelig altid rart at vide på forhånd, hvad man kan forvente af en julekalender, når man giver den til sig selv eller en anden. Men vi synes nu også, det er fantastisk at kunne lade sig overraske. For når der ingen forventninger er, vil glæden og overraskelsen også være større.

Tag derfor gerne en chance med en af de kalendere, vi har fundet her på siden og se, om ikke det kan blive til en december med 24 gode og fantastiske oplevelser!

 

Hvad koster en neglelak julekalender?

Tænker du allerede nu, at det bliver dyrt med en neglelak julekalender til dig selv, en veninde eller måske en søster? Det forstår vi godt. For det er mange neglelakker. Det gode er dog, at en neglelak i sig ikke plejer at koste særligt meget. Især ikke når det er i små flasker.

Du kan derfor købe en neglelak julekalender for relativt få penge med tanke på, hvor meget der er i den. Tager vi udgangspunkt i en kalender som den fra Essie, koster den lige omkring 400 kroner. Så er der til gengæld også neglelak til resten af året samt det nye, vi går ind i.

Det er billigt til sammenligning med en makeup julekalender, der nemt kan koste det dobbelte alt efter mærke.

Vil du gerne gå efter en billigere pris? Det kan du også sagtens. For der er flere butikker og forhandlere, der helt sikkert vil have gode tilbud eller kampagner i tiden op til for at sælge så mange som muligt. Hold et godt og skarpt øje hos de butikker, vi linker til her og se, om ikke du kan finde en neglelak kalender, der passer perfekt i forhold til kvalitet og pris.

 

Mangler du flere gode gaveideer? Giv tilbehør til neglelak julekalenderen

Mangler du også lige at strege nogle julegaver til en kvinde af listen? Og kan du lige så godt ordne det sammen med indkøb af julekalendere?

Så er det om noget oplagt at give neglelakfjerner, vatrondeller, vatpinde og andet negleudstyr. For er det en kvinde, der er helt vild med at øve sig på at lave flotte negle, vil det være en gave, der falder i virkelig god jord. Vi kunne ikke forestille os nogen bedre rød tråd end at give en masse lækkert tilbehør til negle i julegave i forlængelse med sådan en kalender. For hvorfor gøre det svært at finde på noget, når det ligger lige til højrebenet?

Når først du åbner for en verden af negle, finder du hurtigt ud af, at der er ret meget tilbehør at dykke ned i. Faktisk endda så meget, at det kan være svært at vælge mellem de mange valgmuligheder.

 

Neglelak julekalender – en kalender for både yngre og ældre

Noget af det helt fantastiske ved en neglelak julekalender er, at det er en kalender for både børn, unge og dem, der er lidt ældre end det. For hvem kan ikke godt lide neglelak? Hvem kan ikke godt lide at pynte sig med flotte farver på neglene? Hvem kan ikke godt lide at gøre lidt ud af sig selv? Det er noget både børn, unge og voksne mennesker holder af og får meget personligt ud af.

Står du derfor også og skal finde en julekalender, men ved du ikke lige helt, hvad det skal være, vil det også være et rigtig godt bud på noget sjovt og anderledes, uden det behøver være en klassisk kalender med chokolade eller en beauty julekalender for den sags skyld til dem, der har nået en alder, hvor netop det er interessant.

Er du klar på at finde en julekalender med en masse neglelak? Så dyk ned i mulighederne på vores side og se, om ikke du kan finde et rigtig godt match.

 

Kan du ikke finde den rette julekalender med neglelak? Så lav din egen

Mulighederne kan nogle gange være så mange og så overvældende, at det er svært at træffe en endelig beslutning om en julekalender. Er det også sådan, du har det efter at have kigget på flere af dem, er der også den mulighed, at du kan lave din egen.

Og hvordan det?

Jo, der findes flere hjemmesider, der tilbyder kalendere med 24 låger, der kan genbruges år efter år. Det kan være 24 forskellige poser, en kalender med låger, der kan tåle at blive åbnet flere gange og meget andet kreativt.

Her kan du selv indkøbe de 24 forskellige neglelakker eller tilbehør, som du tænker vil falde i rigtig god jord hos den, der skal have kalenderen. Du kan selv forme den, som du gerne vil. Det er også en rigtig god måde at vise, at du gerne vil vedkommende samt lægge den tid og kræfter i det, som er nødvendig for at gøre ham eller hende glad.

Coolstuff og andre lignende websteder har gør-det-selv-julekalendere i forskellige udformninger. Så gå gerne på opdagelse eller se, om ikke der er en af de mange andre kalendere, vi har her på shoppen, som kunne falde i god jord og passe lige til dig eller den, der skal have den.

 

Køb en neglelak kalender i ro og mag online

Synes du, at julen godt kan blive lidt overvældende og måske endda også lidt for meget til tider? Det er er meningen, at julen skal være en dejlig og hyggelig tid, hvor alle kan glæde sig og hygge sig. Men det er bare ikke altid sådan, det spiller sig ud, fordi der er mange julegaver, julekalendere og juleindkøb, der skal gøres for at nå i mål med det hele.

Vil du gerne gøre det lidt mere afslappet, kan du med fordel læne dig tilbage i stolen eller sofaen og klare det hele online. Nok får du ikke samme julestemning ud af det med duftene, julelys og andet i gaderne. Til gengæld kan du skrue op for julemusikken, spise et par julesmåkager og ellers bare nyde, at du kan klare det hele med nogle få klik.

Vi linker udelukkende til webshops. Altså kan du købe julekalenderen direkte ved den butik, du vælger at klikke dig videre til. De sørger for at sende den direkte til dig, så du inden for ganske få hverdage enten kan afhente din julekalender eller få den leveret lige til døren.

Du kan trygt handle her hos os, da det udelukkende er danske webshops, vi linker til. Du kan også altid læse nærmere i de anmeldelser, der er at finde på sociale medier eller Trustpilot. Vi vil gerne, at du skal være tryg ved at handle til jul – for det er trods alt en tid, hvor man gerne skal være glad.

Rigtig god søgning efter en julekalender med neglelak!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om neglelak julekalendere

Der er mange gode julekalendere med neglelak, og den bedste, kommer an på hvad du søger. Til børn er Essie neglelak kalenderen super populær, mens Technics udgave er et kæmpe hit hos teenagere og voksne. Dertil er der også luksus beauty julekalendere fra mærker som Clinique, NYX og Yves Saint Laurent, som også alle indeholder neglelak af top kvalitet.

Ja – du kan godt få en julekalender med neglelak til børn. Essie neglelak julekalender er fyldt med neglelak til børn, og er også den mest populære. Find den her i guiden, hvor du samtidig kan sammenligne priser på den fra forskellige forhandlere.

Denne artikel er anmeldt af Rikke Poulsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne