Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Hjemmelavet julekalender - GENIALE lav selv julekalendere

Hjemmelavet julekalender – 20 GENIALE lav selv julekalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vil du gerne lave en hjemmelavet julekalender til børnene, din partner, eller dig selv i år? En lav selv julekalender er et super alternativ til de almindelige jule- og pakkekalendere. Her har du mulighed for virkelig at personliggøre den, og lave den lige som du vil. Og det bedste af det hele, er at du helt selv bestemmer hvad den skal indeholde!

Uanset om det er en hjemmelavet julekalender til børn eller voksne du skal have lavet, kan du i guiden her finde god inspiration. Både til selve den tomme lav selv julekalender, samt alt det lækre indhold som skal i den.

Så gå de mange ideer igennem, sug inspiration til dig, og lav din egen julekalender med chokolade, legetøj, makeup, eller lige hvad du ellers har lyst til.

Årets bedste hjemmelavet julekalendere 2024

Skræddersy Din Egen Personlige Julekalender

Byg din helt egen personlige julekalender eller adventskalender med få nemme trin! Du skal blot vælge selve kalenderen, er derefter indholdet du vil have i den. Der er masser af fantastiske produkter at vælge i mellem til både børn og voksne. Både slik, legetøj, beauty produkter og alkohol. Der er med andre ord noget for enhver, stor som lille. Byg den i dag, og giv modtagerens deres helt egen unikke julekalender.

Lav Din Egen Slikkalender

Vil du gerne have en slikjulekalender, men selv bestemme hvad der skal i den? Det har du mulighed for her med denne lav-selv slik julekalender. Du har kalenderen, nu skal den bare fyldes med dit yndlingsslik. Du kunne f.eks. lave en surt slik julekalender.

Julekalender i træ - Julestue

Her får du en dekorativ juledekoration klar til at blive til en hjemmelavet julekalender med skønne overraskelser. Du har de 24 skuffer og ovenpå en flot julestue - en dekoration som kan skabe god juestemning i ethvert rum.

Julekalender i træ - Julemarked

Denne flotte træjulekalender indeholder 24 skuffer med plads til små kalendergaver. Ovenpå er en flot udstilling af et julemarked med mulighed for lys. Pakkekalender og flot juledekoration i en.

Ferm Living Julekalender

Ferm Living julekalender i sandfarve er en skøn lav-selv pakkekalender, som ikke kun er dekorativt flot, men også kan bruges igen år efter år.

MaMaMeMo Julekalender

MaMaMeMo Julekalender er en simpel men flot lav-selv julekalender, som blot skal fyldes med kalendergaver. Du kan bruge den flotte julekalender igen og igen, år efter år.

Dekorativ Julekalender i træ

Denne dekorative julekalender i træ, indeholder 24 skuffer – klar til at blive fuldt med små kalendergaver. Perfekt til dig der ønsker at lave din egen julekalender, og samtidig ønsker en flot juledekoration i hjemmet.

Julemarked Julekalender i Træ

Denne smukke julekalender i træ, kan foruden at bruges som en flot juledekoration, også bruges til at lave en hjemmelavet julekalender år efter år. Dertil er den med stemningsfuld belysning.

Lav Din Egen Energidriksjulekalender

Denne julekalender har plads til 24 læskende energidrikke! Perfekt julekalender til din ven eller partner som elsker energidrik. Fyld den med Red Bull, Cult, Monster eller hvad modtageren ellers kan lide. Så kan december bare komme an!

Lav Din Egen Julekalender

Her er en sjov julekalender, hvor du har mulighed for at være kreativ. Den har 24 rum i 3 forskellige størrelser, hvor du selv skal putte en lille gave i hvert enkelt rum. Det kan være alt fra slik, legetøj til andre små produkter. Det er kun fantasien der sætter grænser. Fyld julekalenderen og giv den til din kæreste, mor, far eller anden person du holder af.

Lav Din Egen Julekalender med Drikkevarer

Kender du en som er glad til lækre drikke? Fyld denne julekalender med 24 lækre drikke – det kan være energidrik, juice, sodavand eller hvad modtageren allerbedst kan lide! En julekalender man kun kan elske.

Lav Din Egen Øl Julekalender

Den ultimative julekalender til mænd der elsker øl! Her får du en kasse med 24 låger, hvor der bag hver er plads til en øl på 50 cl. Når kassen er samlet skal du blot finde 24 gode øl at fylde i den. Overrask din kæreste, far eller anden mand du kender som elsker en god øl. Øl julekalenderen vil helt sikkert blive et hit!

Lav Din Egen Prosecco-kalender

Ja – det er ligeså genialt som det lyder! Med denne lav det selv kalender, kan du lave din helt egen prosecco julekalender. Du skal blot have fundet indholdet og så er den klar til at give dig en noget hyggeligere jul!

Lav din egen Vinkalender til To

I denne "Lav din egen vinkalender til to" har du rammen for at lave den helt perfekte vinjulekalender til dig og din partner. Den har plads til 24 små flasker vin på 200-375 ml.

Hust and Claire Pakkekalender Fridde Sandstorm

Hust and Claire Pakkekalender i 100% økologisk bomuld. Brug den jul efter jul.

LED Julekalender med træer og skovdyr

Denne fantastiske pakkekalender er ikke kun dekorativ med billeder af skovens dyr, hyggelige træer og LED lys. Den har også 24 skuffer med plads til gode kalendergaver, som du kan give dine børn, din partner, eller dig selv.

Ideer til lav selv julekalenderens indhold

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Delikatesser og specialiteter

Her har du et fantastisk udvalg af både danske, franske, britiske og italienske delikatesser og specialiteter. Jule sennep, trøffel pesto og ramsløg pasta, er blot nogle af de udsøgte lækkerier du kan finde her.

Danmarks bedste lakrids

Gå på opdagelse i noget af Danmarks bedste lakrids! Du finder her lakrids fra Johan Bülow Lakrids, såvel som Bagsværd Lakrids. Det er dansk lakrids i absolut højeste kvalitet, og det smager derefter!

Gourmet popcorn

Popcorn er ikke bare microovspopcorn med salt på. Det er en meget større verden, end du måske aner! Se bare det store udvalg her, af lækre gourmet popcorn, som bl.a. har smag med karamel, hindbær, lakrids, hvis chokolade og meget mere.

Gourmet vingummier

Hvis du er vild med vingummier, så vil du uden tvivl elske alle de lækre gourmet vingummier du kan finde her. Der er de fantastiske vingummer fra Wally og Whiz, men også andre gode, som øklogiske vingummibanser og de veganske Candy Kittens.

Lækre drikkevarer

Hyldeblomst sodavand, ginger beer og rarbarber drikke, er blot nogle af de lækre drikkevarer du kan finde her. De skønne drikkevarer er perfekt til en gavekurv, såvel som kalendergaver til jul.

Luksus chokolade

Se her et stort udvalg af udsøgt luksuschokolade af højeste kvalitet. Du finder chokolade fra Delikatessehuset, Summerbird, Bülow Lakrids og mange andre fantastiske chokoladeproducenter. Intet mindre end et paradis for enhver chokolade elsker.c

Luksus skumfiduser

Vidste du, at du kan få skumfiduser med salty caramel, lakrids, toffee og karamel og meget andet? Tjek her der store udvalg af luksuriøse marshmellows fra bl.a. The Mallows - det er en sand oplevelse for en hver slikmund, og noget som absolut skal prøves.

Special øl gaver

Giv en god special øl i gave. Vælg mellem mange spændende varianter i flere forskellige prisklasser. Vælg et par gode øl enkeltvis, eller giv en samlet sæt af gode øl, i en gaveæske eller kasse.

Personlig nøglering med billede

Nøgler er noget, man bruger hver dag, så hvorfor ikke give en nøglering med billede? Det er en genial gaveide og en af de helt billige personlige gaver, som du kan give sammen med en anden gave eller bare fordi, du har lyst til at forkæle din partner med en sød ekstra gave til fødselsdag eller jul.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Vegansk slik

På udkig efter veganske gaver til en slikmund? Her finder du et stort udvalg at vegansk slik, som hverken går på kompromis med kvalitet eller smag. Se bl.a. de populære Wally & Whiz gourmet vingummier med masser af forskellige smagsvarianter. Uden tvivl en af de bedste spiselige gaver til veganere.

Inspiration til kalendergaver som inhold

Vil du have yderligere inspiration til indhold til din hjemmelavet julekalender? Tjek vores guide med årets bedste kalendergaver til børn og voksne her:

Lav den perfekte lav selv julekalender 2024

Der findes mange forskellige former, for hjemmelavet julekalendere. Her i guiden vil vi komme ind på flere af dem, så du kan få så mange gode ideer til hjemmelavet julekalendere som muligt. Ud over at en lav selv julekalender er fantastisk for modtageren at modtage, så er den også sjov for dig at lave.

Først skal du have fundet ud af, hvordan selve julekalenderen skal se ud. Skal det være en flot julekalender i træ med skuffer, som kan fyldes med alt fra julegodter til legetøj? Skal det være en af de hængende stof julekalendere med lommer, som samtidig fungerer som julepynt? Eller skal det være en lav selv julekalender i pap, som kan fyldes med alt fra øl til små julegaver? Der er mange muligheder når det kommer til at lave en hjemmelavet julekalender – det her er blot nogle af dem.

De typer vi har nævnt her, kan naturligvis både bruges som julekalender til voksne, teenagere og børn. Det handler blot om, at fylde de rette gaver i dem!

Når du har fundet ud af hvad selve kalenderen skal bestå at, er det tid til at finde indholdet. Der er stort set ingen grænser for, hvad du kan putte i af indhold, bare at det passer i størrelsen. Du kan lave en slik julekalender medchokolade, lakrids og vingummier. Du kan også lave en med legetøj til de mindste, eller små sjove gadgets til teenagedrengen. Til en teenagepige eller ung kvinde, kan du lave din egen neglelak eller makeup julekalender. Mulighederne er næsten uendelige, når det kommer til hjemmelavet julekalender ideer.

 

Hjemmelavet julekalender til børn

En hjemmelavet julekalender til børn, er både sjov for barnet som modtager, samt dig som laver den. Du har nemlig mulighed for at putte alle de ting i, som du ved dit barn allerbedst kan lide. Det kan være du vil lave en lav selv julekalender med slik og chokolade, eller din egen version af en LEGO julekalender, fyldt med små LEGO klodser og figurer.

Det fede ved at lave din egen hjemmelavet pakkekalender til børn, er også at du ikke behøver begrænse indholdet til et enkelt tema. Det kan være deres yndlingschokolade den ene dag, noget legetøj den næste, og et par julesokker den tredje. Det er bare med at sætte fantasien i gang, og lave din helt egen sjove, anderledes, interessante og ikke mindst personlige udgave, af en julekalender til børn.

 

Hjemmelavet julekalender til kæresten

Ved at give en hjemmelavet julekalender til kæresten, kan du virkelig vise, at du tænker på ham/hende i julen. Men hvad skal sådan en hjemmelavet pakkekalender til kæresten indeholde? Ligesom når du skal finde en god gave til kæresten, gælder det om at tænke over, hvad vedkommende allerbedst kunne tænke sig. Vil din kæreste f.eks. sætte mest pris på en lav selv øl julekalender, fyldt med gode juleøl? En med små romantiske gaver, som f.eks. smykker, gavekort til massage (fra dig) og små kærlighedserklæringer? Eller måske en hjemmelavet julekalender med billeder der bringer gode minder?

Der er mange måder at gribe en lav selv julekalender til kæresten an på. Kan du ikke beslutte dig for et bestemt tema, så lad vær! Lad vær med at vælge et bestemt tema – put dét i den, som du har lyst til. Bland den med mange forskellige ting, som du ved din kæreste vil sætte pris på. En sådan anderledes julekalender kan virkelig personliggøres, og så overrasker den også meget mere, da indholdet næste dag er komplet uforudsigeligt. Det er bare med at tænke ud af boksen, og finde på en masse gode pakkekalender ideer. Så skal du nok få lavet verdens bedste hjemmelavet pakkekalender til ham eller hende.

 

Fyld selv julekalender i træ med skuffer

Hvis du virkelig vil imponere modtageren med en flot lav selv julekalender, så bør du overveje en i træ. Du kan nemlig få dekorative fyld selv julekalendere i træ. De kommer med tomme skuffer, som er klar til at blive fyldt op med alverdens lækre ting og sager. Når du giver en julekalender i træ med skuffer, giver du en 2-i-1 gave. Først og fremmest af der de 24 pakkekalendergaver. Dertil er der også træjulekalenderen i sig selv, som kan bruges som julepynt hele julen. Samtidig kan den gemmes, og pakkes frem til næste jul, hvor den igen kan fungere som fyld selv julekalender.

I guiden her kan du med stor sandsynlighed finde en julekalender i træ, som falder lige i din smag. Vi har nemlig fundet en håndfuld af de allerflotteste modeller, de danske forhandlere har at byde på. Mangler du inspiration til gaveideer du kan fylde i kalenderen, så læse gerne med videre. Det får du nemlig masser af inspiration til længere nede.

 

Lav selv julekalender med slik

Er det et barn eller en voksen slikmund du vil give en hjemmelavet julekalender til? Så er det oplagt, at lave en lav selv julekalender med slik i. Det er der flere måder du kan gøre på. Hvis du ved at modtageren er helt vild med f.eks. P-tærter, kan du fylde hele julekalenderen kun med dem.

En anden måde at gøre det på, er at give noget forskelligt hver dag. Køb en masse forskelligt slik, som du ved modtageren kan lide, og fordel det ud i de 24 rum. Vil du være lidt mere kreativ, kan du f.eks. vælge et tema som amerikansk slik eller vegansk slik. Eller måske japansk slik – hvorfor ikke? Det er nyt, sjovt og spændende. Og det er det, der er hele meningen, med at lave sin egen julekalender.

Vil du lave en billig hjemmelavet julekalender med slik, kan du tage i brugsen næste gang, der er tilbud på bland selv slik. Her køber du blot 500-1000 gram slik, og fordeler det hele i 24 små poser. Enten blandet, eller med en specifik type slik i hver enkelt pose. Det er en både nem og billig måde, at lave en god personlig lav selv julekalender på.

 

En hjemmelavet pakkekalender til familie og venner

Det er ikke kun din partner og din børn du kan lave en lav selv julekalender til. Du kan f.eks. lave en hjemmelavet pakkekalender til mor, eller måske endda din veninde? Hvilken som helst person du holder af, og mener fortjener – eller trænger til – lidt ekstra forkælelse i julen.

Husk på, at en af de ting der er virkelig genialt ved denne type kalendere, er at du kan personliggøre den, så den passer helt perfekt til modtageren. En hjemmelavet pakkekalender til veninden eller din mor, er uden tvivl noget de vil sætte enormt stor pris på. Fyld den med de ting, som i begge kan lide, og små gaver som refererer til interne jokes i har. Det vil uden tvivl gøre deres jul meget bedre. Hvis du mener din mor eller bedste veninde gør et godt arbejde i hverdagen, og de virkelig fortjener en god jul, så overvej at forkæle dem med skøn lav selv julekalender.

 

Gode ideer til hjemmelavet julekalender

Du har fundet den helt rigtige julekalender, nu mangler du bare indholdet. Der er heldigvis masser af gode ideer til pakkekalender indhold. Både til en lav selv julekalender til ham, en hjemmelavet pakkekalender til hende, og til børnene. Dem får du inspiration til her.

Gode ideer til hjemmelavet julekalender indhold til voksne:

 • Modtagerens yndlingsslik
 • Små kærlighedserklæringer
 • Gavekort til massage fra dig
 • Miniflasker med alkohol
 • Kaffe
 • Tebreve
 • Julepynt
 • Personlig nøglering
 • Smykker
 • Drukspil terninger
 • Hyggesokker
 • Hyggelige stearinlys
   

Gode ideer til hjemmelavet julekalender indhold til børn:

 • LEGO figurer
 • Modtagerens yndlingsslik
 • Modellervoks
 • Slim
 • Fidget toys
 • Snekugle
 • Schleich figurer
 • Små puslespil
 • Legemad
 • Børnesmykker
 • Nytårsknallert
   

Vil du i stedet lave en hjemmelavet adventskalender, bør du overveje nogle lidt større gaver. Tjek f.eks. vores guide med over 100 vanvittigt gode billige gaver, hvor mange af dem koster 100-200 kr.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om hjemmelavet julekalendere

Det fede ved en hjemmelavet julekalender er, at du kan putte lige det i den du vil! Slik, legetøj, makeup, julepynt og meget mere. Mangler du inspiration til godt indhold, har vi fundet en masse gode ideer til dig i guiden her. Både til ham, hende og børnene.

Det nemmeste er, at købe en tom julekalender, og selv fylde den med små overraskelser. Det kan være en lav selv julekalender i pap, træ eller stof. Der findes mange gode muligheder, og vi har naturligvis fundet årets allerbedste til dig her på siden.

En hjemmelavet julekalender kan koste lige hvad du vil. Du kan få selve julekalenderen til under 100 kr., og indholdet kan koste fra 0 kr. og op til flere tusinde.

Denne artikel er anmeldt af Karen Nørregaard (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne