Hjemmelavet julekalender - GENIALE lav selv julekalendere

Hjemmelavet julekalender – 20 GENIALE lav selv julekalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vil du gerne lave en hjemmelavet julekalender til børnene, din partner, eller dig selv i år? En lav selv julekalender er et super alternativ til de almindelige jule- og pakkekalendere. Her har du mulighed for virkelig at personliggøre den, og lave den lige som du vil. Og det bedste af det hele, er at du helt selv bestemmer hvad den skal indeholde!

Uanset om det er en hjemmelavet julekalender til børn eller voksne du skal have lavet, kan du i guiden her finde god inspiration. Både til selve den tomme lav selv julekalender, samt alt det lækre indhold som skal i den.

Så gå de mange ideer igennem, sug inspiration til dig, og lav din egen julekalender med chokolade, legetøj, makeup, eller lige hvad du ellers har lyst til.

Årets bedste hjemmelavet julekalendere 2022

Lav din egen øl julekalender

Den ultimative julekalender til mænd der elsker øl! Her får du en kasse med 24 låger, hvor der bag hver er plads til en øl på 50 cl. Når kassen er samlet skal du blot finde 24 gode øl at fylde i den. Overrask din kæreste, far eller anden mand du kender som elsker en god øl. Øl julekalenderen vil helt sikkert blive et hit!

Lav Din Egen Ølkalender

En sjov og dekorativ lav-selv øl julekalender, som blot mangler at blive fyldt op med 24 gode øl! Kan indeholde både dåser og flasker.

Lav din egen julekalender med indhold

Her er en sjov julekalender, hvor du har mulighed for at være kreativ. Den har 24 rum i 3 forskellige størrelser, hvor du selv skal putte en lille gave i hvert enkelt rum. Det kan være alt fra slik, legetøj til andre små produkter. Det er kun fantasien der sætter grænser. Fyld julekalenderen og giv den til din kæreste, mor, far eller anden person du holder af.

Lav Din Egen Slikkalender

Vil du gerne have en slikjulekalender, men selv bestemme hvad der skal i den? Det har du mulighed for her med denne lav-selv slik julekalender. Du har kalenderen, nu skal den bare fyldes med dit yndlingsslik. Du kunne f.eks. lave en surt slik julekalender.

Lav din egen julekalender med drikkevarer

Kender du en som er glad til lækre drikke? Fyld denne julekalender med 24 lækre drikke - det kan være øl, energidrik, juice, sodavand eller hvad modtageren allerbedst kan lide! En julekalender man kun kan elske.

Lav din egen prosecco-kalender

Ja – det er ligeså genialt som det lyder! Med denne lav det selv kalender, kan du lave din helt egen prosecco julekalender. Du skal blot have fundet indholdet og så er den klar til at give dig en noget hyggeligere jul!

Lav din egen tekst julekalender

Med ”lav din egen tekst” julekalenderen, har du mulighed for at være kreativ, og give en personlig gave til en du holder af. I hver af de 24 låger kan du skrive en personlig besked. Det kan være romantiske beskeder til kæresten, aktiviteter, jokes eller citater. Du bestemmer selv!

Lav Din Egen Øljulekalender kasse

Hvis du er vokset fra julekalendere, der kun indeholder sukkersød chokolade eller andet ragelse, men du stadig godt kan lide at åbne låger og få en overraskelse, så er det?

Lav Din Egen Proseccokalender

Elsker du prosecco? Hvorfor så ikke lave din egen proseccojulekalender til jul! Her har du en flot og dekorativ julekalender så blot skal fyldes med lækkert prosecco.

Dekorativ julekalender i træ

Denne dekorative julekalender i træ, indeholder 24 skuffer – klar til at blive fuldt med små kalendergaver. Perfekt til dig der ønsker at lave din egen julekalender, og samtidig ønsker en flot juledekoration i hjemmet.

Julekalender i træ - Julestue

Her får du en dekorativ juledekoration klar til at blive til en hjemmelavet julekalender med skønne overraskelser. Du har de 24 skuffer og ovenpå en flot julestue - en dekoration som kan skabe god juestemning i ethvert rum.

Julekalender i træ - Julemarked

Denne flotte træjulekalender indeholder 24 skuffer med plads til små kalendergaver. Ovenpå er en flot udstilling af et julemarked med mulighed for lys. Pakkekalender og flot juledekoration i en.

Lav din egen chokolade julekalender

Her får du en gaveæske til at lave din helt egen chokolade julekalender. Du har kalenderen, nu skal du have have lavet en masse hjemmelavet chokolade at fylde den op med.

Babbo julekalender

Babbo julekalender er en lav selv julekalender i økologisk bomuld, som passer ind på et hvert børneværelse. Fyldt kalendergaver i julekalenderen, og genbrug den år efter år.

Fabelab julekalender

Lav din egen stilfulde og hyggelige julekalender med Fabelab Julekalender Woodland pakken. Fyld den med små skønne kalendergaver, og giv den til en heldig dreng eller pige!

Ferm Living Julekalender

Ferm Living julekalenderen i grøn er en smuk julekalender som kan bruges til at lave din helt egen pakkekalender. Hæng den i stuen, i soveværelset eller på børneværelset - den passer flot ind alle steder.

Ferm Living Julekalender

Ferm Living julekalender i sandfarve er en skøn lav-selv pakkekalender, som ikke kun er dekorativt flot, men også kan bruges igen år efter år.

Julekalender i trå med låger - Vinterdrøm

En flot træ julekalender med 24 låger, som der kan fyldes lækkerier eller små kalendergaver i. Fungerer samtidig som flot julepynt til huset.

Maileg Julekalender Pixy Julemand (123 cm.)

Med Maileg Julekalender Pixy Julemand på 123 cm., kan du lave din helt egen hjemmelavet julekalender. Det eneste du skal gøre, er at finde de 24 kalendergaver og fylde julemanden med dem.

MaMaMeMo Julekalender

MaMaMeMo Julekalender er en simpel men flot lav-selv julekalender, som blot skal fyldes med kalendergaver. Du kan bruge den flotte julekalender igen og igen, år efter år.

Julekalender i træ - Julekrybbe

Julekalenderen her er lavet i træ og har 24 skuffer du kan putte små kalendergaver i. Ovenpå kalenderen er en flot udstilling af Jesus barnet i hans julekrybbe.

Hjemmelavet tog julekalender

Denne kreative tog julekalender består af 24 tomme æsker, som ikke kun udgør en fantastisk hjemmelavet julekalender, men også en flot juledekoration. Æskerne er klar til at fylde med lækkerier, legetøj, eller hvad kalenderen ellers skal bestå af!

Lav din egen julekalender i grøn

Her har du en både flot og sjov grøn julekalender som er tom - klar til at fylde med spændende kalendergaver. En super fed mulighed for at lave din egen lav selv julekalender, med lige de ting, du ved modtageren kan lide.