Hjemmelavet julekalender - GENIALE lav selv julekalendere

Hjemmelavet julekalender – 20 GENIALE lav selv julekalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vil du gerne lave en hjemmelavet julekalender til børnene, din partner, eller dig selv i år? En lav selv julekalender er et super alternativ til de almindelige jule- og pakkekalendere. Her har du mulighed for virkelig at personliggøre den, og lave den lige som du vil. Og det bedste af det hele, er at du helt selv bestemmer hvad den skal indeholde!

Uanset om det er en hjemmelavet julekalender til børn eller voksne du skal have lavet, kan du i guiden her finde god inspiration. Både til selve den tomme lav selv julekalender, samt alt det lækre indhold som skal i den.

Så gå de mange ideer igennem, sug inspiration til dig, og lav din egen julekalender med chokolade, legetøj, makeup, eller lige hvad du ellers har lyst til.

Årets bedste hjemmelavet julekalendere 2023

Lav din egen øl julekalender

Den ultimative julekalender til mænd der elsker øl! Her får du en kasse med 24 låger, hvor der bag hver er plads til en øl på 50 cl. Når kassen er samlet skal du blot finde 24 gode øl at fylde i den. Overrask din kæreste, far eller anden mand du kender som elsker en god øl. Øl julekalenderen vil helt sikkert blive et hit!

Lav Din Egen Ølkalender

En sjov og dekorativ lav-selv øl julekalender, som blot mangler at blive fyldt op med 24 gode øl! Kan indeholde både dåser og flasker.

Julemarked Julekalender i Træ

Denne smukke julekalender i træ, kan foruden at bruges som en flot juledekoration, også bruges til at lave en hjemmelavet julekalender år efter år. Dertil er den med stemningsfuld belysning.

Lav Din Egen Slikkalender

Vil du gerne have en slikjulekalender, men selv bestemme hvad der skal i den? Det har du mulighed for her med denne lav-selv slik julekalender. Du har kalenderen, nu skal den bare fyldes med dit yndlingsslik. Du kunne f.eks. lave en surt slik julekalender.

Personlig pakkekalender med barnets navn

Hvad er bedre end en personlig pakkekalender? En personlig pakkekalender, med barnets eget navn på! Den personlige pakkekalender er både flot og hyggelig, og kan genbruges år efter år. Nu mangler du bare 24 kalendergaver!

Lav din egen julekalender med drikkevarer

Kender du en som er glad til lækre drikke? Fyld denne julekalender med 24 lækre drikke - det kan være øl, energidrik, juice, sodavand eller hvad modtageren allerbedst kan lide! En julekalender man kun kan elske.

Lav din egen prosecco-kalender

Ja – det er ligeså genialt som det lyder! Med denne lav det selv kalender, kan du lave din helt egen prosecco julekalender. Du skal blot have fundet indholdet og så er den klar til at give dig en noget hyggeligere jul!

Lav Din Egen Proseccokalender

Elsker du prosecco? Hvorfor så ikke lave din egen proseccojulekalender til jul! Her har du en flot og dekorativ julekalender så blot skal fyldes med lækkert prosecco.

Dekorativ julekalender i træ

Denne dekorative julekalender i træ, indeholder 24 skuffer – klar til at blive fuldt med små kalendergaver. Perfekt til dig der ønsker at lave din egen julekalender, og samtidig ønsker en flot juledekoration i hjemmet.

Julekalender i træ - Julestue

Her får du en dekorativ juledekoration klar til at blive til en hjemmelavet julekalender med skønne overraskelser. Du har de 24 skuffer og ovenpå en flot julestue - en dekoration som kan skabe god juestemning i ethvert rum.

Julekalender i træ - Julemarked

Denne flotte træjulekalender indeholder 24 skuffer med plads til små kalendergaver. Ovenpå er en flot udstilling af et julemarked med mulighed for lys. Pakkekalender og flot juledekoration i en.

Ferm Living Julekalender

Ferm Living julekalenderen i grøn er en smuk julekalender som kan bruges til at lave din helt egen pakkekalender. Hæng den i stuen, i soveværelset eller på børneværelset - den passer flot ind alle steder.

Ferm Living Julekalender

Ferm Living julekalender i sandfarve er en skøn lav-selv pakkekalender, som ikke kun er dekorativt flot, men også kan bruges igen år efter år.

Julekalender i træ med ski tema

Giv denne flotte julekalender i træ til en du vil forkæle i julen. Udover at være utrolig smuk, så kan den også rumme 24 små gaver eller lækkerier.

Julekalender i trå med låger - Vinterdrøm

En flot træ julekalender med 24 låger, som der kan fyldes lækkerier eller små kalendergaver i. Fungerer samtidig som flot julepynt til huset.

MaMaMeMo Julekalender

MaMaMeMo Julekalender er en simpel men flot lav-selv julekalender, som blot skal fyldes med kalendergaver. Du kan bruge den flotte julekalender igen og igen, år efter år.

Hjemmelavet tog julekalender

Denne kreative tog julekalender består af 24 tomme æsker, som ikke kun udgør en fantastisk hjemmelavet julekalender, men også en flot juledekoration. Æskerne er klar til at fylde med lækkerier, legetøj, eller hvad kalenderen ellers skal bestå af!

Lav din egen julekalender i grøn

Her har du en både flot og sjov grøn julekalender som er tom - klar til at fylde med spændende kalendergaver. En super fed mulighed for at lave din egen lav selv julekalender, med lige de ting, du ved modtageren kan lide.

Ideer til lav selv julekalenderens indhold

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Delikatesser og specialiteter

Her har du et fantastisk udvalg af både danske, franske, britiske og italienske delikatesser og specialiteter. Jule sennep, trøffel pesto og ramsløg pasta, er blot nogle af de udsøgte lækkerier du kan finde her.

Danmarks bedste lakrids

Gå på opdagelse i noget af Danmarks bedste lakrids! Du finder her lakrids fra Johan Bülow Lakrids, såvel som Bagsværd Lakrids. Det er dansk lakrids i absolut højeste kvalitet, og det smager derefter!

Gourmet popcorn

Popcorn er ikke bare microovspopcorn med salt på. Det er en meget større verden, end du måske aner! Se bare det store udvalg her, af lækre gourmet popcorn, som bl.a. har smag med karamel, hindbær, lakrids, hvis chokolade og meget mere.