Pakkekalender til ham - geniale ideer til mænd

Pakkekalender til ham 2023 – 30+ geniale ideer til mænd

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du en sød kæreste, der fortjener en pakkekalender? Eller vil du bare gerne overraske en god ven, din bror eller en helt fjerde, med en lækker pakkekalender til ham? Når det er jul, skal den have fuld gas på hygge, sjov og spas. En pakkekalender er en god måde at indfri alle ting på, da gaverne kan variere i et væk alt efter, hvem den gives til.

Mangler du nogle ideer til en sjov, hyggelig eller måske velsmagende pakkekalender til ham 2023 , er du kommet til det helt rette sted. For er der noget vi elsker, så er det jul. Vi har derfor fundet og samlet de bedste af de bedste bud på en pakkekalender til mænd, så du kan overraske med en, der passer perfekt til ham.

Se også vores guide med årets bedste pakkekalendere til hende.

Årets bedste pakkekalendere til ham 2023

Øl Julekalender med 24 af årets bedste julebryg

I denne øl julekalender får du 24 indpakkede øl. De 24 øl er alle nogle af årets bedste julebryg. Kalenderen her blev hurtigt udsolgt sidste år, så slå til mens den stadig er på lager.

Man Stuff julekalender

Denne alternative julekalender til mænd, indeholder en masse lækre personlige pleje produkter. Blandt andet cremer, sæbe, shampoo og skæg-produkter. Så kan du nemt holde dig pæn og ren i julemåneden, helt til juleaften! Den perfekte julekalender til ham som går op i sig selv og personlig pleje.

Sinful Julekalender til mænd - 12 Days of Christmas Adventures

Denne Sinful julekalender lavet specifikt til mænd, og kommer med 12 produkter samt inspirationshæfte, alt sammen til en værdi af 1500 kr. Se mere om indholdet via linket.

Værktøjs Pakkekalender til handymanden/kvinden

Pakkekalenderen her giver 24 gaver i form af værktøj til handymanden/handykvinden. Alt værktøj vil være brugbart for de fleste - selv de, som i forvejen har meget værktøj.

Milwaukee Julekalender med værktøj

Milwaukee julekalender med værktøj er intet mindre end en genial julekalender til gør det selv manden! Hver dag i december får han et nyt stykke værktøj, kan kan bruge til at hygge sig med i julen - og resten af året for den sags skyld.

Lav din egen øl julekalender

Den ultimative julekalender til mænd der elsker øl! Her får du en kasse med 24 låger, hvor der bag hver er plads til en øl på 50 cl. Når kassen er samlet skal du blot finde 24 gode øl at fylde i den. Overrask din kæreste, far eller anden mand du kender som elsker en god øl. Øl julekalenderen vil helt sikkert blive et hit!

Cognac adventskalender

Med denne fremragende cognac adventskalender, kan du nyde en god cognac hver søndag i advent. Hver flaske er på 100 ml, så der er nok til at dele med en ven eller partner, hvis man er til det.

Strømpe julekalender til mænd

I strømpekalenderen til mænd, får du ikke mindre en 24 par lækre, farverige strømper i størrelse 40-45. På den måde kan du holde fødderne varme i den kolde julemåned, med et par nye sokker hver dag hele julen. Den perfekte pakkekalender til ham som aldrig har sokker nok!

That Boutique-Y gin Julekalender

Nyd julen med 24 gin smagsoplevelser fra Boutique-Y. I kalenderen finder du bl.a. Chocolate Orange Gin, Rhubarb Triangle Gin og Spit-Roasted Pineapple Gin blandt mange andre fantastiske gin. Det er en kalender der skal opleves!

Volkswagen Beetle julekalender

Volkswagen Beetle er et sandt ikon indenfor bildesign! Brug julen på at bygge den famøse bil i størrelsesforhold 1:43, eller giv kalenderen til en bil nørd som vil sætte pris på den.

Volkswagen Golf GTI julekalender

Nu kan du bruge julen på at bygge de klasisske Volkswagen Golf GTI. Hver dag får du nye dele som kan bruges til at bygge bilen. Uden tvivl årets fedeste julekalender til ham der elsker den klassiske Golf GTI.

Porsche 911 julekalender

Kender du en som er vild med modelbiler? Med Porsche julekalenderen kan du samle en Porsche 911 i størrelsesforhold 1:43. Efterfølgende har du en flot modelbil som ikke kun pynter om julen, men hele året rundt. Den perfekte julekalender til bil entusiasten og porsche elskeren.

Trabant Sonderedition julekalender

Enhver bil entusiast vil elske at samle denne Trabant modelbil i løbet af julen. Hver dag får du nye dele som skal bruges til at samle bilen. Julaften står du med en færdig modelbil.

Adventskalender med rom

Hvis du kan lide rom, eller kan en som kan, så har du her den perfekte adventskalender! Denne rom adventskalender byder nemlig på 4 lækre rom á 100 ml i løbet af julen.

Adventskalender med gin

Nyd julen lidt ekstra i år, med denne fantastiske gin adventskalender. Den består af 4 flasker gin på hver 100 ml. Så er der lagt op til lidt ekstra hygge i julen!

Rom adventskalender

I denne rom adventskalender får du de prisvindende Great Dane Rum og Great Dane Spiced samt Great Dane 5 Års Rom og Great Dane Extra Sweet, samt et rom glas du kan nyde dem i.

Adventskalender fra Bagsværd Lakrids

Nyd julen med denne mega store adventskalender fra Bagsværd Lakrids! Der er lakrids nok til hver søndag i advent, resten af julen, og meget mere til!

Adventskalender med whisky

Denne adventskalender med whisky, giver dig 4 flasker whisky på 100 ml - en til hver adventssøndag. Del dem med en du holder af, eller nyd dem med dig selv.

Citroën 2CV julekalender

Giv den baghjul hele decembermed denne Citroën 2CV julekalender. Du kan hygge dig hele julen med at samle den gode gamle 2CV, og juleaften har du en fed modelbil.

Adventskalender med "Blandet og Godt" (4 STK A 10 CL)

Denne adventskalender byder på lidt blandet godt til ganen, i form af premium Whisky, Rom, Gin og Vodka. Udover de lækre drikke, medfølger der også faktaark til dem, og så leveres det hele i en flot gaveæske.

Ginbutikkens julekalender 2021

I ginbutikkens julekalender får du hele 24 x 5cl gin -dvs. der er til mere end blot en gin og tonic hver dag i julen. Du får 24 forskellige gin som alle er en oplevelse i sig selv. En kalender gin entusiasten ikke må gå blip af.

Pakkekalender til dem med en sød tand

Denne pakkekalender er perfekt til ham eller hende, som har en sød tand. Den er nemlig fyndt med søde lækkerier - én til hver dag i julen. Bl.a. chokolade, vingummi, karamel, bolcher og meget mere.