Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Pakkekalender til ham - geniale ideer til mænd

Pakkekalender til ham 2024 – 30+ geniale ideer til mænd

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du en sød kæreste, der fortjener en pakkekalender? Eller vil du bare gerne overraske en god ven, din bror eller en helt fjerde, med en lækker pakkekalender til ham? Når det er jul, skal den have fuld gas på hygge, sjov og spas. En pakkekalender er en god måde at indfri alle ting på, da gaverne kan variere i et væk alt efter, hvem den gives til.

Mangler du nogle ideer til en sjov, hyggelig eller måske velsmagende pakkekalender til ham 2024 , er du kommet til det helt rette sted. For er der noget vi elsker, så er det jul. Vi har derfor fundet og samlet de bedste af de bedste bud på en pakkekalender til mænd, så du kan overraske med en, der passer perfekt til ham.

Se også vores guide med årets bedste pakkekalendere til hende.

Årets bedste pakkekalendere til ham 2024

Skræddersy Din Egen Personlige Julekalender

Byg din helt egen personlige julekalender eller adventskalender med få nemme trin! Du skal blot vælge selve kalenderen, er derefter indholdet du vil have i den. Der er masser af fantastiske produkter at vælge i mellem til både børn og voksne. Både slik, legetøj, beauty produkter og alkohol. Der er med andre ord noget for enhver, stor som lille. Byg den i dag, og giv modtagerens deres helt egen unikke julekalender.

A.H. Riise - Rom Julekalenderen

A.H. Riise Rom julekalenderen giver dig 24 fantastiske smagsoplevelser af rom og likør. Samtidig ligner julekalenderen en blanding mellem en bog og en gammel avis – utrolig dekorativ! En super kalender for alle der elsker rom.

Værktøjs Pakkekalender til handymanden/kvinden

Pakkekalenderen her giver 24 gaver i form af værktøj til handymanden/handykvinden. Alt værktøj vil være brugbart for de fleste - selv de, som i forvejen har meget værktøj.

Drik Portvin adventskalender

Drik Portvin adventskalenderen er til dig der elsker at drikke portvin! I den finder du flere forskellige spændende portvin - både hvid og tawny. Den indeholder i alt 4 x 37,5 ml portvin.

Dobbelt portvins adventskalender

Denne portvins adventskalender, er for dig som vil nyde en god portvin adventssøndag, med en god ven eller partner. Hver søndag får du nemlig 2 små flasker portvin, som du kan dele med en du holder af. I alt 8 flasker i løbet af julen.

Rom adventskalender

I denne rom adventskalender får du de prisvindende Great Dane Rum og Great Dane Spiced samt Great Dane 5 Års Rom og Great Dane Extra Sweet, samt et rom glas du kan nyde dem i.

Julekalender i træ - Julestue

Her får du en dekorativ juledekoration klar til at blive til en hjemmelavet julekalender med skønne overraskelser. Du har de 24 skuffer og ovenpå en flot julestue - en dekoration som kan skabe god juestemning i ethvert rum.

Julekalender i træ - Julemarked

Denne flotte træjulekalender indeholder 24 skuffer med plads til små kalendergaver. Ovenpå er en flot udstilling af et julemarked med mulighed for lys. Pakkekalender og flot juledekoration i en.

Adventskalender med JBS bambus produkter

I denne adventskalender fra JBS, finder du 4 lækre bambus produkter. Uden at afslører for meget, kan vi sige at gaverne er dejligt bløde og af super god kvalitet.

Lav selv pakkekalender - 120 cm nisse

Lav din egen personlige pakkekalender, ved at fylde små søde gaver i denne 120cm søde nisse. Nissen kan både ligge ned eller hænges op - uanset står den rigtig flot som julepynt.

Sød nissmand lav selv pakkekalender

Vil du selv lave en DIY pakkekalender i år, er denne søde lav selv nissemand pakkekalender bestemt en god mulighed. Nissemanden kan rumme 24 små kalendergaver, og står samtidig flot i stuen eller på værelset som julepynt.

Adventskalendere med lækkerier 2023

Giv en adventskalender til en du holder af! Du kan enten vælge at sammensætte din egen, eller vælge en færdiglavet med vin, delikatesser, øl, søde sager og nærmest alt andet hvad hjertet begærer. Se det fantastiske udvalg via linket.

Land Rover Defender-julekalender

Pakkekalenderen her giver dig hver dag i julen en del til at samle Land Rover Defender som en modelbil i skala 1:43. Juleaften har du en ekstra julegave, i form af en flot modelbil som kan stå til pynt hele året.

Mercedes-AMG GT Julekalender

Kender du en Mercedes fan? Så er denne Mercedes- AMG GT julekalender uden tvivl nogen for ham eller hende! I den får du alle delene til at bygge en Mercedes modelbil i størrelsesforhold 1:43 – super realistisk og med lydmodul.

Mercedes-Benz 300 SL Julekalender

Med denne geniale julekalender får du hver dag nye dele til at samle en model bil Mercedes-Benz 300 SL i størrelsesforhold 1:43. Du får noget at lave hver dag i julen, og juleaften har du en helt ny modelbil.

Porsche 911 Julekalender

Kender du en som er vild med modelbiler? Med Porsche julekalenderen kan du samle en Porsche 911 i størrelsesforhold 1:43. Efterfølgende har du en flot modelbil som ikke kun pynter om julen, men hele året rundt. Den perfekte julekalender til bil entusiasten og Porsche elskeren.

Trabant Sonderedition Julekalender

Enhver bil entusiast vil elske at samle denne Trabant modelbil i løbet af julen. Hver dag får du nye dele som skal bruges til at samle bilen. Juleaften står du med en færdig modelbil.

Volkswagen Beetle Julekalender

Volkswagen Beetle er et sandt ikon indenfor bildesign! Brug julen på at bygge den famøse bil i størrelsesforhold 1:43, eller giv kalenderen til en bil nørd som vil sætte pris på den.

Man Stuff Julekalender

Denne alternative julekalender til mænd, indeholder en masse lækre personlige pleje produkter. Blandt andet cremer, sæbe, shampoo og skæg-produkter. Så kan du nemt holde dig pæn og ren i julemåneden, helt til juleaften! Den perfekte julekalender til ham som går op i sig selv og personlig pleje.
Henter...

Overrask med en pakkekalender til ham

Julen er en sød tid. Julen er en dejlig tid. Julen er en dyr tid. Så hvorfor i det hele taget pålægge dig selv endnu en udgift med en pakkekalender til voksne? Vi dunker dig bestemt ikke i hovedet for at gøre det, da julen er en god og oplagt undskyldning for at forkæle sine nærmeste lidt ekstra. Eller ganske enkelt vise, at vedkommende betyder en del for dig.

Ja, det kan hurtigt løbe op i ekstra mange udgifter. Men det er udgifter, der giver god mening, fordi du får en masse glæde retur.

Netop den glæde har vi valgt at basere vores store udvalg af pakkekalendere på, så du har alletiders mulighed for at ramme plet, med den bedste pakkekalender til ham.

 

Sådan vælger du den helt rette pakkekalender til ham

Du har besluttet dig for, at du gerne vil overraske ham med lidt ekstra op til jul. Valget er faldet på en pakkekalender til ham, men… Hvilen slags skal det lige være? Der er så mange muligheder, så hvilken er lige bedst? En med øl? En med søde sager? Eller måske en kaffe julekalender, fyldt med små kaffe gaver?

Jo, inden du giver dig i kast med at svinge kortet til en pakkekalender, anbefaler vi, at du starter med at finde papir og blyant frem og sætter dig komfortabelt til rette i en stol. For du skal brainstorme. Spørg dig selv, om du går efter en spiselig eller måske drikkelig pakkekalender? Eller om den skal være fyldt med sjove gadgets eller romantiske ting rettet mod dig og ham? Der er rigtig mange muligheder, som alle falder tilbage på, hvem det er, du gerne vil forkæle.

Er det ham, du elsker, vil han helt sikkert elske, at den er romantisk og personlig. Er det derimod til en god ven, en roomie eller noget familie, er det oplagt med sjove gadgets eller lækkerier, som du ved, at vedkommende elsker.

Så find papirblokken frem og se, hvad der alt dukker op af ideer, når først du går i gang med at brainstorme!

 

Sammensæt en kreativ og hjemmelavet pakkekalender til ham!

Der er rigtig mange fede og sjove pakkekalendere til mænd på markedet. Men, hvis du ikke synes, at nogen af dem lige passer 100% på ham, der skal have en pakkekalender, er det bare at gå i kast på egen hånd. Selvom det lyder som et stort og dyrt projekt, behøver det slet ikke at være sådan, hvis du forbereder dig i god tid.

Det gode ved en hjemmelavet pakkekalender til ham er også, at du kan gøre den lige så personlig, som du har lyst til.

Mangler du nogle ideer, er du velkommen til at gøre brug af vores:

  • Oplevelser til ham: En tur i biffen, en romantisk middag, en tur i Parken til fodbold, hjemmelavet gavekort til udeaktiviteter og meget andet.
  • Personlige gaver til ham: krus med billeder, t-shirt med favoritbandet, sokker med actionhelte eller måske en varmepude.
  • Godter til ganen: Kinder Riegel, Johan Bülow lakrids, hjemmelavet chokolade, hjemmelavede småkager, pebernødder og så videre.
  • Spil: Et nyt kortspil, mini-spil til teltture eller campingture, computerspil og hvad der ellers er af gode ideer inden for spil.
  • Godter til tørsten: Er han vild med specialøl? Særlige sodavand? Eller måske vin? Der er mange måder at tilfredsstille trangen til noget lækkert at drikke. Særligt ølgaver til jul er altid et hit.
  • Julepynt: Mangler han noget hyggeligt julepynt til træet? Så er det oplagt at give i pakkekalenderen!
     

Det er bare nogle af de mange pakkekalender ideer til ham, som vi kan komme på. Vi er sikre på, at du hurtigt kan komme på andre og måske endda også bedre ideer til pakkekalender gaver til ham, når først du har slået din hjerne over i vaskeægte ”julemode”.

 

En færdiglavet pakkekalender til ham, som han vil elske dig for

Du behøver ikke være kreativt anlagt eller at have lyst til at lave din egen pakkekalender for at overraske ham. For der findes så mange gode og færdige pakke- og julekalendere til voksne i dag, at der burde være én, som rammer lige i øjet.

Prøv bare at se de mange forskellige bud, vi alene har samlet på vores liste. Så har vi endda ikke taget dem alle sammen med, da der kommer nye pakkekalendere til hvert eneste år.

Du kan blandt andet få:

Derudover er der mange andre både velsmagende, sjove og udfordrende julekalendere til mænd, som bare venter på at blive opdaget af dig og givet til ham.

 

Læg et budget for dine pakkekalendergaver

Uanset om du vælger at købe en færdiglavet pakkekalender, eller du investerer noget mere tid i det og køber 24 gaver til julekalender, er det en god ide, at du først får lagt et budget. For som det er med julegaver til ham, kan det hurtigt komme til at løbe lidt løbsk, fordi din godhed render af med dig.

Det er der ingen grund til, da en pakkekalender først og fremmest er en sød og ekstra gestus i den søde juletid. Den behøver derfor ikke være fyldt med en masse dyre ting for at være god eller spændende nok.

En pakkekalender 2024 kan sagtens fås for ganske få hundrede kroner, hvilket også er det samme beløb, du kan lave en selv for. Jo hurtigere, du tilmed er ude, jo billigere bliver det også for dig.

En hjemmelavet pakkekalender til ham 2024 kan du f.eks. sagtens gå i gang med allerede i løbet af sommeren eller efteråret, så du kan sprede pengene lidt ud og måske også være heldig at finde nogle ting billigere, end hvad du ville kunne i december.

Så sæt i gang med dine ideer til pakkekalender allerede nu, så du kan gå og hygge dig med det. Se evt. vores guide med kalendegaver til voksne – her er masser af god inspiration at hente.

 

Husk også julegaverne til ham!

Vi ved godt, du besøger os, fordi du er på jagt efter en pakkekalender til ham, du holder meget af. Men nu hvor du alligevel er ved at svinge kortet og sætte krydser ud for den lange gaveliste, kan du lige så godt fortsætte.

For vi har selvfølgelig ikke kun lavet en liste over gode ideer til en pakkekalender til ham. Det har vi selvfølgelig også til julegaver til ham, hende og børn. Vi har endda lavet en guide udelukkende med gode julegaver til kæresten. Så er du i stødet, og kan du mærke, hvordan julestemningen kommer krybende, er du velkommen til at klikke dig mere rundt på vores hjemmeside.

Vi garanterer for, at julestemningen så absolut er i top, og at vi udelukkende har fundet frem til de allerbedste julegaver!

Du kan også bruge vores mange gaveideer til at finde noget godt og brugbart at ønske dig, hvis det kniber lidt med at komme på, hvad du mangler. Det er også helt tilladt og noget, som vi håber, du bruger vores mange gode julegaveideer til.

Vi kan i øvrigt også anbefale at finde julesokkerne og julesmåkagerne frem, mens du kigger på julegaver og pakkekalendere, da det gør det noget mere hyggeligt og nemt at finde frem til de rette gaver.

 

Kom i godt julehumør sammen med os

For os er julen den bedste tid på året, fordi der kan vækkes en masse glæde med det, vi elsker allermest: nemlig gaver! Vi er derfor bestemt ikke gået ned på julehyggen her på siden. Håbet er nemlig, at du finder en masse gode gaver til pakkekalender, så du kan overraske og glæde allerede inden kalenderen siger den 24. december.

Vi inspirerer dig både til de bedste julekalendergaver til ham, til den hjemmelavede version, samt en færdig pakkekalender til ham 2024 . Begge dele er fantastiske at modtage, fordi vedkommende ikke forventer det og nærmest kan mærke gennem pakkerne, hvor meget du sætter pris på ham.

Vi har gaver og kalendere i forskellige prisklasser og varianter, så du har de bedste muligheder for at sprede juleglæde uanset lyst og budget.

Falder du over en, som du synes er perfekt, skal du blot klikke dig videre til den forhandler, vi har linket til. Det kan du trygt gøre, da det udelukkende er til loyale og anerkendte forhandlere.

Du kan derfor i princippet sidde derhjemme med en småkage og noget gløgg i sofaen og få ordnet de indkøb, der skal til for at lave den ultimative pakkekalender til ham.

Vi håber, du finder det, du søger – og at du får en helt igennem fantastisk jul i år.

God jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om pakkekalender til ham

Nogle af de mest populære pakkekalendere til ham i 2024 , er med kaffe, luksuschokolade, og alkohol som øl, rom, whisky og gin. Dertil er pakkekalendere med 24 indpakkende kalendergaver også populære i år. Her har du mulighed for enten af købe de 24 kalendergaver færdigpakket og klar, eller du kan finde de 24 gaver selv.

Vi har lavet dem ultimative guide over de bedste pakkekalender til ham 2024 . Her får du ikke kun inspiration til super gode pakkekalendere, du finder dem også, til rigtig gode priser.

En pakkekalender til mænd, kan koste fra 100-200 kr. og opefter. Typisk vil den ligge på 500-1000 kr. Prisen afhænger både at typen af pakkekalender, samt om du laver den selv, eller køber en færdiglavet.

Denne artikel er anmeldt af Emil R. Nielsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne