Pakkekalender til ham - geniale ideer til mænd

Pakkekalender til ham 2022 – 30+ geniale ideer til mænd

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du en sød kæreste, der fortjener en pakkekalender? Eller vil du bare gerne overraske en god ven, din bror eller en helt fjerde, med en lækker pakkekalender til ham? Når det er jul, skal den have fuld gas på hygge, sjov og spas. En pakkekalender er en god måde at indfri alle ting på, da gaverne kan variere i et væk alt efter, hvem den gives til.

Mangler du nogle ideer til en sjov, hyggelig eller måske velsmagende pakkekalender til ham 2022 , er du kommet til det helt rette sted. For er der noget vi elsker, så er det jul. Vi har derfor fundet og samlet de bedste af de bedste bud på en pakkekalender til mænd, så du kan overraske med en, der passer perfekt til ham.

Se også vores guide med årets bedste pakkekalendere til hende.

Årets bedste pakkekalendere til ham 2022

Årets Øl Julekalender fra Beer Me - 24 af de bedste specialøl

I denne øl julekalender får du ikke mindre end 24 af de bedste specialøl fra både danske og udenlandske bryggerier. Øllet af af højeste kvalitet, og der er et bredt udvalg af øltyper. Fragt til pakkeshop i inkl. i prisen.

Lav din egen øl julekalender

Den ultimative julekalender til mænd der elsker øl! Her får du en kasse med 24 låger, hvor der bag hver er plads til en øl på 50 cl. Når kassen er samlet skal du blot finde 24 gode øl at fylde i den. Overrask din kæreste, far eller anden mand du kender som elsker en god øl. Øl julekalenderen vil helt sikkert blive et hit!

Strømpe julekalender til mænd

I strømpekalenderen til mænd, får du ikke mindre en 24 par lækre, farverige strømper i størrelse 40-45. På den måde kan du holde fødderne varme i den kolde julemåned, med et par nye sokker hver dag hele julen. Den perfekte pakkekalender til ham som aldrig har sokker nok!

Vin julekalender fra Vinuniverset

Er du typen der godt kan lide et glas vin i julen? I denne eksklusive vin julekalender fra Vinuniverset, får du ikke mindre end 4 x 10 cl rød/hvid/rosé vin, i alt 2,4 l vin. Du fidner en god variation af både tyske, spanske, italienske, portugisiske og franske vin.

Mercedes-Benz G-klasse julekalender

Slå ventetiden til juleaften ihjel, mved at bygge denne fede Mercedes terræn modelbil i julemåneden. Hver dag får du en ny del, og juleaften har du en flot modelbil i størrelsesforhold 1:43. Kender du en som vil elske denne julekalener?

Volkswagen Beetle julekalender

Volkswagen Beetle er et sandt ikon indenfor bildesign! Brug julen på at bygge den famøse bil i størrelsesforhold 1:43, eller giv kalenderen til en bil nørd som vil sætte pris på den.

Volkswagen Golf GTI julekalender

Nu kan du bruge julen på at bygge de klasisske Volkswagen Golf GTI. Hver dag får du nye dele som kan bruges til at bygge bilen. Uden tvivl årets fedeste julekalender til ham der elsker den klassiske Golf GTI.

Porsche 911 julekalender

Kender du en som er vild med modelbiler? Med Porsche julekalenderen kan du samle en Porsche 911 i størrelsesforhold 1:43. Efterfølgende har du en flot modelbil som ikke kun pynter om julen, men hele året rundt. Den perfekte julekalender til bil entusiasten og porsche elskeren.

Volkswagen Bulli T1 julekalender ''Rugbrøddet''

Tag tilbage til 1960’erne med denne Volkswaget Bulli T1 modelbil julekalender, hvor du kan bygge det kendte folkevognsrugbrød. Bilen er en god model i størrelsesforhold 1:43, og en flot dekoration en hver bil entusiast vil sætte pris på.

Trabant Sonderedition julekalender

Enhver bil entusiast vil elske at samle denne Trabant modelbil i løbet af julen. Hver dag får du nye dele som skal bruges til at samle bilen. Julaften står du med en færdig modelbil.

Porsche traktor julekalender

Med Porsche traktor julekalenderen bygger du en model af Porsche Diesel Traktoren i størrelsesforhold 1:43. Den perfekte julekalender til porsche eller traktor entusiasten. Er udviklet og licenceret officielt af Porsche museet.

Mercedes-Benz 300 SL julekalender

Med denne geniale julekalender får du hver dag nye dele til at samle en model bil Mercedes-Benz 300 SL i størrelsesforhold 1:43. Du får noget at lave hver dag i julen, og juleaften har du en helt ny modelbil.

Citroën 2CV julekalender

Giv den baghjul hele decembermed denne Citroën 2CV julekalender. Du kan hygge dig hele julen med at samle den gode gamle 2CV, og juleaften har du en fed modelbil.

Land Rover Defender julekalender

Pakkekalenderen her giver dig hver dag i julen en del til at samle Land Rover Defender som en modelbil i skala 1:43. Juleaften har du en ekstra julegave, i form af en flot modelbil som kan stå til pynt hele året.

Ginbutikkens julekalender 2021

I ginbutikkens julekalender får du hele 24 x 5cl gin -dvs. der er til mere end blot en gin og tonic hver dag i julen. Du får 24 forskellige gin som alle er en oplevelse i sig selv. En kalender gin entusiasten ikke må gå blip af.

Rom Julekalender fra Rum Nation

Rom julekalenderen fra Rum nation byder på udsøgt rom fra hele 10 forskellige lande. Du finder bl.a. Barbados 8 år, Jamaica 5 år Sherry Finish og Panama 21 år Black Decanter rom. En rom julekalender du ikke vil gå glip af! Se det fulde inhold via linket.

Lav din egen julekalender med indhold

Her er en sjov julekalender, hvor du har mulighed for at være kreativ. Den har 24 rum i 3 forskellige størrelser, hvor du selv skal putte en lille gave i hvert enkelt rum. Det kan være alt fra slik, legetøj til andre små produkter. Det er kun fantasien der sætter grænser. Fyld julekalenderen og giv den til din kæreste, mor, far eller anden person du holder af.

Pakkekalender til dem med en sød tand

Denne pakkekalender er perfekt til ham eller hende, som har en sød tand. Den er nemlig fyndt med søde lækkerier - én til hver dag i julen. Bl.a. chokolade, vingummi, karamel, bolcher og meget mere.

Pakkekalender til juleelskeren

Hvis du elsker julen - og rigtig vil i julestemning i december - så er denne pakkekalender lige noget for dig! Den er nemlig fyldt med 24 skønen gaver, som alle hører julen til. Julegodter, julepynt, kalenderlys, nisser og meget andet. En hver jule-nørds drøm!

Harry Potter Strømpejulekalender

Er du Harry Potter fan? I denne Harry Potter strømpejulekalender får du 12 par bløde sokker med Harry Potter motiver på. Vi bliver ofte nostalgiske i julen, og hygger lidt ekstra. Og hvad er hyggeligere end at side i den varme stue, og have Harry Potter film maraton i et par lækre Harry Potter strømper?

Lav din egen julekalender med drikkevarer