Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Pakkekalender til ham - geniale ideer til mænd

Pakkekalender til ham 2021 – 30+ geniale ideer til mænd

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Har du en sød kæreste, der fortjener en pakkekalender? Eller vil du bare gerne overraske en god ven, din bror eller en helt fjerde, med en lækker pakkekalender til ham? Når det er jul, skal den have fuld gas på hygge, sjov og spas. En pakkekalender er en god måde at indfri alle ting på, da gaverne kan variere i et væk alt efter, hvem den gives til.

Mangler du nogle ideer til en sjov, hyggelig eller måske velsmagende pakkekalender til ham 2021, er du kommet til det helt rette sted. For er der noget vi elsker, så er det jul. Vi har derfor fundet og samlet de bedste af de bedste bud på en pakkekalender til mænd, så du kan overraske med en, der passer perfekt til ham.

Se også vores guide med årets bedste pakkekalendere til hende.

Årets bedste pakkekalendere til ham 2021​

NORU’s julekalender 2021

NORU’s julekalender giver dig 24 færdigpakkede gaver til julen. I pakkerne gemmer sig delikatesser, luksusvarer, julegodter, og generelt en masse lækkerier af høj kvalitet. Giv den til dig selv, eller forkæl en som trænger til det, og fortjener det. En rigtig luksus julekalender!

Fra: 1.400,00 DKK

Julekalender med skægolie

Skægolie julekalenderen, er den perfekte julekalender til mænd med skæg. I den finder du 24 plejende skægolier, som gør skægget dejligt blødt. Der er bl.a. spændende dufte som kaffe, appelsion og krydret rom.

Fra: 399,00 DKK

Lav din egen øl julekalender

Den ultimative julekalender til mænd der elsker øl! Her får du en kasse med 24 låger, hvor der bag hver er plads til en øl på 50 cl. Når kassen er samlet skal du blot finde 24 gode øl at fylde i den. Overrask din kæreste, far eller anden mand du kender som elsker en god øl. Øl julekalenderen vil helt sikkert blive et hit!

Fra: 119,00 DKK

Strømpe julekalender til mænd

I strømpekalenderen til mænd, får du ikke mindre en 24 par lækre, farverige strømper i størrelse 40-45. På den måde kan du holde fødderne varme i den kolde julemåned, med et par nye sokker hver dag hele julen. Den perfekte pakkekalender til ham som aldrig har sokker nok!

Fra: 599,00 DKK

Puk’s Delikatesser julekalender​

Her har du årets bedste julekalender til kvinder og mænd som elsker at stå i køkkenet. Delikatesse julekalenderen til voksne, er fyldt med lækre krydderier, tørpesto, salatdressinger, sirup, peanutbutter og mange andre lækkerier. Samtidig kommer den med den flotte røde sløjfe, som gør det til den perfekte gaveide til hende såvel som ham.

Fra: 690,00 DKK

Man-datories julekalender til mænd fra Lyko

Man-datories julekalenderen til mænd fra Lyko forkæler manden med 24 herlige produkter i julen. Både hårpleje, hudpleje og barbering. Den perfekte julekalender til manden som går op i, at gøre noget ud af sig selv. Inholdet har en værdi af 2500 kr.

Fra: 439,00 DKK

Vin julekalender fra Vinuniverset

Er du typen der godt kan lide et glas vin i julen? I denne eksklusive vin julekalender fra Vinuniverset, får du ikke mindre end 4 x 10 cl rød/hvid/rosé vin, i alt 2,4 l vin. Du fidner en god variation af både tyske, spanske, italienske, portugisiske og franske vin.

Fra: 350,00 DKK

Harry Potter Strømpejulekalender

Er du Harry Potter fan? I denne Harry Potter strømpejulekalender får du 12 par bløde sokker med Harry Potter motiver på. Vi bliver ofte nostalgiske i julen, og hygger lidt ekstra. Og hvad er hyggeligere end at side i den varme stue, og have Harry Potter film maraton i et par lækre Harry Potter strømper?

Fra: 369,00 DKK

Farm Mountain kaffe julekalender med bønner

Farm Mountain kaffe julekalenderen til voksne er fyldt med god kaffe til at gøre julen lidt bedre. Bag hver låge gemmer sig en pose kaffebønner med 55 gram kaffe. Det svarer ca. til 8 kop kaffe, så der er til hele familien. En af de bedste julekalendere til kaffeelskere. Og hvem kan ikke bruge lidt ekstra koffein julen?

Fra: 250,00 DKK

Mercedes-Benz G-klasse julekalender

Slå ventetiden til juleaften ihjel, mved at bygge denne fede Mercedes terræn modelbil i julemåneden. Hver dag får du en ny del, og juleaften har du en flot modelbil i størrelsesforhold 1:43. Kender du en som vil elske denne julekalener?

Fra: 629,00 DKK

Volkswagen Beetle julekalender

Volkswagen Beetle er et sandt ikon indenfor bildesign! Brug julen på at bygge den famøse bil i størrelsesforhold 1:43, eller giv kalenderen til en bil nørd som vil sætte pris på den.

Fra: 469,00 DKK

Volkswagen Golf GTI julekalender

Nu kan du bruge julen på at bygge de klasisske Volkswagen Golf GTI. Hver dag får du nye dele som kan bruges til at bygge bilen. Uden tvivl årets fedeste julekalender til ham der elsker den klassiske Golf GTI.

Fra: 469,00 DKK

Porsche 911 julekalender

Kender du en som er vild med modelbiler? Med Porsche julekalenderen kan du samle en Porsche 911 i størrelsesforhold 1:43. Efterfølgende har du en flot modelbil som ikke kun pynter om julen, men hele året rundt. Den perfekte julekalender til bil entusiasten og porsche elskeren.

Fra: 499,00 DKK

Volkswagen Bulli T1 julekalender ”Rugbrøddet”

Tag tilbage til 1960’erne med denne Volkswaget Bulli T1 modelbil julekalender, hvor du kan bygge det kendte folkevognsrugbrød. Bilen er en god model i størrelsesforhold 1:43, og en flot dekoration en hver bil entusiast vil sætte pris på.

Fra: 469,00 DKK

Trabant Sonderedition julekalender

Enhver bil entusiast vil elske at samle denne Trabant modelbil i løbet af julen. Hver dag får du nye dele som skal bruges til at samle bilen. Julaften står du med en færdig modelbil.

Fra: 499,00 DKK

Porsche traktor julekalender

Med Porsche traktor julekalenderen bygger du en model af Porsche Diesel Traktoren i størrelsesforhold 1:43. Den perfekte julekalender til porsche eller traktor entusiasten. Er udviklet og licenceret officielt af Porsche museet.

Fra: 469,00 DKK

Mercedes-Benz 300 SL julekalender

Med denne geniale julekalender får du hver dag nye dele til at samle en model bil Mercedes-Benz 300 SL i størrelsesforhold 1:43. Du får noget at lave hver dag i julen, og juleaften har du en helt ny modelbil.

Fra: 469,00 DKK

Citroën 2CV julekalender

Giv den baghjul hele decembermed denne Citroën 2CV julekalender. Du kan hygge dig hele julen med at samle den gode gamle 2CV, og juleaften har du en fed modelbil.

Fra: 469,00 DKK

Land Rover Defender julekalender

Pakkekalenderen her giver dig hver dag i julen en del til at samle Land Rover Defender som en modelbil i skala 1:43. Juleaften har du en ekstra julegave, i form af en flot modelbil som kan stå til pynt hele året.

Fra: 469,00 DKK

Vespa julekalender

Er du vild med den klassiske italienske Vespa knallert? Så er denne Vespa julekalender lige noget for dig! Her får du hver dag i julen dele til at samle den seje Vespa i størrelsesforhold 1:43. Det er med lydmodul og hele molevitten!

Fra: 469,00 DKK

Gin og Tonic Julekalender fra Fever-Tree

Foretrækker du en god gin and tonic frem for et glas juleglögg? Den ultimative gin og tonic julekalender giver dig hele 12 gin and tonic i løbet af julemåneden. De gin du finder bag lågerne, er forskellige og fra forskellige mærker, så du ikke får den samme drink hver dag. En luksus julekalender til voksne som elsker en god G&T!

Fra: 640,00 DKK

Rom julekalender fra Din Lokale Vinhandler

En skøn romkalender fra Din Lokale Vinhandler, som har 24 flasker små rom til dig i løbet af julen. En fantastisk julekalender til en hver livsnyder, som elsker en god rom.

Fra: 599,00 DKK

Gin julekalender fra Din Lokale Vinhandler

Din Lokale Vinhandlers gin julekalender indeholder flotte 24 miniflasker med gin. En fremragende julekalender til alle voksne som elsker god kvalitets gin.

Fra: 599,00 DKK

Ginbutikkens julekalender 2021

I ginbutikkens julekalender får du hele 24 x 5cl gin -dvs. der er til mere end blot en gin og tonic hver dag i julen. Du får 24 forskellige gin som alle er en oplevelse i sig selv. En kalender gin entusiasten ikke må gå blip af.

Fra: 995,00 DKK

Rom julekalender fra Rum Nation

Rom julekalenderen fra Rum nation byder på udsøgt rom fra hele 10 forskellige lande. Du finder bl.a. Barbados 8 år, Jamaica 5 år Sherry Finish og Panama 21 år Black Decanter rom. En rom julekalender du ikke vil gå glip af! Se det fulde inhold via linket.

Fra: 499,00 DKK

Lav din egen julekalender med indhold

Her er en sjov julekalender, hvor du har mulighed for at være kreativ. Den har 24 rum i 3 forskellige størrelser, hvor du selv skal putte en lille gave i hvert enkelt rum. Det kan være alt fra slik, legetøj til andre små produkter. Det er kun fantasien der sætter grænser. Fyld julekalenderen og giv den til din kæreste, mor, far eller anden person du holder af.

Fra: 99,00 DKK

Pakkekalender til dem med en sød tand

Denne pakkekalender er perfekt til ham eller hende, som har en sød tand. Den er nemlig fyndt med søde lækkerier – én til hver dag i julen. Bl.a. chokolade, vingummi, karamel, bolcher og meget mere.

Fra: 699,00 DKK

Pakkekalender til juleelskeren

Hvis du elsker julen – og rigtig vil i julestemning i december – så er denne pakkekalender lige noget for dig! Den er nemlig fyldt med 24 skønen gaver, som alle hører julen til. Julegodter, julepynt, kalenderlys, nisser og meget andet. En hver jule-nørds drøm!

Fra: 699,00 DKK

Puslespilskalender (300 Brikker)

I denne sjove puslespiljulekalender står du d. 24 december med 300 brikker til at ligge hele puslespillet. Du får hver 12-15 nye brikker, og kan i løbet af december ligeså stille bygge det dag efter dag, og få ventetiden til juleaften til at gå lidt hurtigere.

Fra: 149,00 DKK

Lav din egen julekalender med drikkevarer

Kender du en som er glad til lækre drikke? Fyld denne julekalender med 24 lækre drikke – det kan være øl, energidrik, juice, sodavand eller hvad modtageren allerbedst kan lide! En julekalender man kun kan elske.

Fra: 149,00 DKK

Lav din egen avec-kalender

Kender du en, som godt kan lide at få en lille en til kaffen? Så er denne Avec-Kalender den helt oplagte julekalender! Du får selve kalenderen med 24 låger, samt 24 små plastikflasker som kan fyldes med dit eller modtagerens yndlings spiritus. En af de bedste julekalendere til voksne, som med garanti vil gøre julemåneden lidt lettere.

Fra: 59,00 DKK

Dekorativ julekalender i træ

Denne dekorative julekalender i træ, indeholder 24 skuffer – klar til at blive fuldt med små kalendergaver. Perfekt til dig der ønsker at lave din egen julekalender, og samtidig ønsker en flot juledekoration i hjemmet.

Fra: 289,00 DKK

Sinful julekalender 2021

Årets udgave af Sinful julekalenderen er som altid fyldt med frække overraskelser til par, som hjælper med at få absolut maksimal nydelse i soveværelset. Lige det der skal til i en den kolde juletid! Indholdet har en værdi af 2300 kr.

Fra: 795,00 DKK

Amorelie erotisk julekalender​

Sæt ekstra gang i julehyggen i december, med denne erotiske Amorelie julekalender. Bag hver af de 24 låger finder i sexede legetøj, massage produkter og andre fantasifulde ting til soveværelset. Overrask kæresten og gør december måned i år, til en i sent vil glemme. Der er produkter for en værdi af ca. 3000 kr.

Fra: 999,00 DKK

Amorelie luksus erotisk julekalender

Ønsker du og kæresten at spice julemåneden lidt op? Så er denne frække Amorelie Luxury Erotisk Julekalender lige det i leder efter. Det er en luksus udgave, fyldt med sexede gaver til både ham og hende. Den indeholder både sexet legetøj, massage produkter og andre frække sager. En af de mest luksuriøse erotiske julekalendere til voksne på markedet. Der er produkter for ca. 4500 kr.

Fra: 1.829,00 DKK

Pakkekalender til ham

Her får du en god og billig færdig pakkekalender til ham. En fantastisk løsning som ikke vælter budgettet, men stadig giver en god kalendergave hver dag i julen.

Fra: 699,00 DKK

Luksus pakkekalender til ham

Kender du en herre som skal forkæles ekstra meget til jul i år? Så giv denne luksus pakkekalender til ham, som indeholder alt fra lækre delikatesser til fede gadgets. Alt i alt 24 luksus kalendergaver.

Fra: 999,00 DKK

Pakkekalender til MORFAR

Du har sikkert fået mange gode gaver af morfar igennem tiden. Vis du sætter pris på ham, ved at give ham en skøne pakkekalender til jul. Kalenderen indeholder 24 kalendergaver, som alle er noget en morfar kan bruge.

Fra: 699,00 DKK

Pakkekalender til farfar

Er du på udkig efter en færdi pakkekalender til farfar, så led ikke længere. Her får du 24 kalendergaver til farfar, som hun uden tvivl vil blive super glad for.

Fra: 699,00 DKK

Pakkekalender med delikatesser

Denne pakkekalender er fyldt med lækre delikatesser. Hver dag i julens 24 dage får du en ny lækekr delikatesse i gave. Det kan være mandler, marcipanbrød, olier, sennep og meget andet godt.

Fra: 699,00 DKK

Pakkekalender med Bornholm tema

Her får du en skøn pakkekalender med 24 gaver til julemåneden. Pakkekalenderen har Bornholm som tema, så du får hver dag en lille bid af den skønne danske ø, med blandt andet specialiteter, lækre drikke m.m. Se det fulde inhold via linket.

Fra: 699,00 DKK

Richie julekalender med skuffer

Richie julekalenderen er muligvis en af de flotteste og mest dekorative julekalendere du kan få! Den flotte trækalender er fyldt med skuffer – en til hver dag i julen. Fyld den med alt fra søde lækkerier til sjove ting og sager. En fantastisk lav selv julekalender til både børn og voksne.

Fra: 899,00 DKK

Julekalender i træ – Julestue

Her får du en dekorativ juledekoration klar til at blive til en hjemmelavet julekalender med skønne overraskelser. Du har de 24 skuffer og ovenpå en flot julestue – en dekoration som kan skabe god juestemning i ethvert rum.

Fra: 538,00 DKK

Julekalender i træ – Julemarked

Denne flotte træjulekalender indeholder 24 skuffer med plads til små kalendergaver. Ovenpå er en flot udstilling af et julemarked med mulighed for lys. Pakkekalender og flot juledekoration i en.

Fra: 319,00 DKK

Julekalender i træ – Julekrybbe

Julekalenderen her er lavet i træ og har 24 skuffer du kan putte små kalendergaver i. Ovenpå kalenderen er en flot udstilling af Jesus barnet i hans julekrybbe.

Fra: 550,00 DKK

Lav selv pakkekalender – 120 cm nisse

Lav din egen personlige pakkekalender, ved at fylde små søde gaver i denne 120cm søde nisse. Nissen kan både ligge ned eller hænges op – uanset står den rigtig flot som julepynt.

Fra: 169,00 DKK

Sød nissmand lav selv pakkekalender

Vil du selv lave en DIY pakkekalender i år, er denne søde lav selv nissemand pakkekalender bestemt en god mulighed. Nissemanden kan rumme 24 små kalendergaver, og står samtidig flot i stuen eller på værelset som julepynt.

Fra: 89,00 DKK

Overrask med en pakkekalender til ham

Julen er en sød tid. Julen er en dejlig tid. Julen er en dyr tid. Så hvorfor i det hele taget pålægge dig selv endnu en udgift med en pakkekalender til voksne? Vi dunker dig bestemt ikke i hovedet for at gøre det, da julen er en god og oplagt undskyldning for at forkæle sine nærmeste lidt ekstra. Eller ganske enkelt vise, at vedkommende betyder en del for dig.

Ja, det kan hurtigt løbe op i ekstra mange udgifter. Men det er udgifter, der giver god mening, fordi du får en masse glæde retur.

Netop den glæde har vi valgt at basere vores store udvalg af pakkekalendere på, så du har alletiders mulighed for at ramme plet, med den bedste pakkekalender til ham.

 

Sådan vælger du den helt rette pakkekalender til ham

Du har besluttet dig for, at du gerne vil overraske ham med lidt ekstra op til jul. Valget er faldet på en pakkekalender til ham, men… Hvilen slags skal det lige være? Der er så mange muligheder, så hvilken er lige bedst? En med øl? En med søde sager? Eller måske en kaffe julekalender, fyldt med små kaffe gaver?

Jo, inden du giver dig i kast med at svinge kortet til en pakkekalender, anbefaler vi, at du starter med at finde papir og blyant frem og sætter dig komfortabelt til rette i en stol. For du skal brainstorme. Spørg dig selv, om du går efter en spiselig eller måske drikkelig pakkekalender? Eller om den skal være fyldt med sjove gadgets eller romantiske ting rettet mod dig og ham? Der er rigtig mange muligheder, som alle falder tilbage på, hvem det er, du gerne vil forkæle.

Er det ham, du elsker, vil han helt sikkert elske, at den er romantisk og personlig. Er det derimod til en god ven, en roomie eller noget familie, er det oplagt med sjove gadgets eller lækkerier, som du ved, at vedkommende elsker.

Så find papirblokken frem og se, hvad der alt dukker op af ideer, når først du går i gang med at brainstorme!

 

Sammensæt en kreativ og hjemmelavet pakkekalender til ham!

Der er rigtig mange fede og sjove pakkekalendere til mænd på markedet. Men, hvis du ikke synes, at nogen af dem lige passer 100% på ham, der skal have en pakkekalender, er det bare at gå i kast på egen hånd. Selvom det lyder som et stort og dyrt projekt, behøver det slet ikke at være sådan, hvis du forbereder dig i god tid.

Det gode ved en hjemmelavet pakkekalender til ham er også, at du kan gøre den lige så personlig, som du har lyst til.

Mangler du nogle ideer, er du velkommen til at gøre brug af vores:

  • Oplevelser til ham: En tur i biffen, en romantisk middag, en tur i Parken til fodbold, hjemmelavet gavekort til udeaktiviteter og meget andet.
  • Personlige gaver til ham: krus med billeder, t-shirt med favoritbandet, sokker med actionhelte eller måske en varmepude.
  • Godter til ganen: Kinder Riegel, Johan Bülow lakrids, hjemmelavet chokolade, hjemmelavede småkager, pebernødder og så videre.
  • Spil: Et nyt kortspil, mini-spil til teltture eller campingture, computerspil og hvad der ellers er af gode ideer inden for spil.
  • Godter til tørsten: Er han vild med specialøl? Særlige sodavand? Eller måske vin? Der er mange måder at tilfredsstille trangen til noget lækkert at drikke. Særligt ølgaver til jul er altid et hit.
  • Julepynt: Mangler han noget hyggeligt julepynt til træet? Så er det oplagt at give i pakkekalenderen!

Det er bare nogle af de mange pakkekalender ideer til ham, som vi kan komme på. Vi er sikre på, at du hurtigt kan komme på andre og måske endda også bedre ideer til pakkekalender gaver til ham, når først du har slået din hjerne over i vaskeægte ”julemode”.

 

En færdiglavet pakkekalender til ham, som han vil elske dig for

Du behøver ikke være kreativt anlagt eller at have lyst til at lave din egen pakkekalender for at overraske ham. For der findes så mange gode og færdige pakke- og julekalendere til voksne i dag, at der burde være én, som rammer lige i øjet.

Prøv bare at se de mange forskellige bud, vi alene har samlet på vores liste. Så har vi endda ikke taget dem alle sammen med, da der kommer nye pakkekalendere til hvert eneste år.

Du kan blandt andet få:

  • En LEGO-pakkekalender (til den byggeglade)
  • En Sinful pakkekalender (til den romantiske)
  • En Johan Bülow pakkekalender (til den søde tand)
  • Chili Claus pakkekalender (til den modige – find Chili Klaus julekalender her.)

Derudover er der mange andre både velsmagende, sjove og udfordrende julekalendere til mænd, som bare venter på at blive opdaget af dig og givet til ham.

 

Læg et budget for dine pakkekalendergaver

Uanset om du vælger at købe en færdiglavet pakkekalender, eller du investerer noget mere tid i det og køber 24 gaver til julekalender, er det en god ide, at du først får lagt et budget. For som det er med julegaver til ham, kan det hurtigt komme til at løbe lidt løbsk, fordi din godhed render af med dig.

Det er der ingen grund til, da en pakkekalender først og fremmest er en sød og ekstra gestus i den søde juletid. Den behøver derfor ikke være fyldt med en masse dyre ting for at være god eller spændende nok.

En pakkekalender 2021 kan sagtens fås for ganske få hundrede kroner, hvilket også er det samme beløb, du kan lave en selv for. Jo hurtigere, du tilmed er ude, jo billigere bliver det også for dig.

En hjemmelavet pakkekalender til ham 2021 kan du f.eks. sagtens gå i gang med allerede i løbet af sommeren eller efteråret, så du kan sprede pengene lidt ud og måske også være heldig at finde nogle ting billigere, end hvad du ville kunne i december.

Så sæt i gang med dine ideer til pakkekalender allerede nu, så du kan gå og hygge dig med det. Se evt. vores guide med kalendegaver til voksne – her er masser af god inspiration at hente.

 

Husk også julegaverne til ham!

Vi ved godt, du besøger os, fordi du er på jagt efter en pakkekalender til ham, du holder meget af. Men nu hvor du alligevel er ved at svinge kortet og sætte krydser ud for den lange gaveliste, kan du lige så godt fortsætte.

For vi har selvfølgelig ikke kun lavet en liste over gode ideer til en pakkekalender til ham. Det har vi selvfølgelig også til julegaver til ham, hende og børn. Vi har endda lavet en guide udelukkende med gode julegaver til kæresten. Så er du i stødet, og kan du mærke, hvordan julestemningen kommer krybende, er du velkommen til at klikke dig mere rundt på vores hjemmeside.

Vi garanterer for, at julestemningen så absolut er i top, og at vi udelukkende har fundet frem til de allerbedste julegaver!

Du kan også bruge vores mange gaveideer til at finde noget godt og brugbart at ønske dig, hvis det kniber lidt med at komme på, hvad du mangler. Det er også helt tilladt og noget, som vi håber, du bruger vores mange gode julegaveideer til.

Vi kan i øvrigt også anbefale at finde julesokkerne og julesmåkagerne frem, mens du kigger på julegaver og pakkekalendere, da det gør det noget mere hyggeligt og nemt at finde frem til de rette gaver.

 

Kom i godt julehumør sammen med os

For os er julen den bedste tid på året, fordi der kan vækkes en masse glæde med det, vi elsker allermest: nemlig gaver! Vi er derfor bestemt ikke gået ned på julehyggen her på siden. Håbet er nemlig, at du finder en masse gode gaver til pakkekalender, så du kan overraske og glæde allerede inden kalenderen siger den 24. december.

Vi inspirerer dig både til de bedste julekalendergaver til ham, til den hjemmelavede version, samt en færdig pakkekalender til ham 2021. Begge dele er fantastiske at modtage, fordi vedkommende ikke forventer det og nærmest kan mærke gennem pakkerne, hvor meget du sætter pris på ham.

Vi har gaver og kalendere i forskellige prisklasser og varianter, så du har de bedste muligheder for at sprede juleglæde uanset lyst og budget.

Falder du over en, som du synes er perfekt, skal du blot klikke dig videre til den forhandler, vi har linket til. Det kan du trygt gøre, da det udelukkende er til loyale og anerkendte forhandlere.

Du kan derfor i princippet sidde derhjemme med en småkage og noget gløgg i sofaen og få ordnet de indkøb, der skal til for at lave den ultimative pakkekalender til ham.

Vi håber, du finder det, du søger – og at du får en helt igennem fantastisk jul i år.

God jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om pakkekalender til ham

Nogle af de mest populære pakkekalendere til ham i 2021, er med kaffe, luksuschokolade, og alkohol som øl, rom, whisky og gin. Dertil er pakkekalendere med 24 indpakkende kalendergaver også populære i år. Her har du mulighed for enten af købe de 24 kalendergaver færdigpakket og klar, eller du kan finde de 24 gaver selv.

Vi har lavet dem ultimative guide over de bedste pakkekalender til ham 2021. Her får du ikke kun inspiration til super gode pakkekalendere, du finder dem også, til rigtig gode priser.

En pakkekalender til mænd, kan koste fra 100-200 kr. og opefter. Typisk vil den ligge på 500-1000 kr. Prisen afhænger både at typen af pakkekalender, samt om du laver den selv, eller køber en færdiglavet.

Denne artikel er anmeldt af Emil R. Nielsen (5/5)
5/5