Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

LEGO julekalender - Årets 10 bedste

LEGO julekalender 2024 – Årets 10 bedste LEGO kalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Årets LEGO julekalender er for mange børn en fast del af julen. Samtidig er det også en af de mest populære julekalendere til børn år efter år. Derfor har vi her lavet den ultimative guide, over årets bedste LEGO julekalendere 2024 .

Du finder bl.a. den nye Harry Potter LEGO julekalender 2024 , som hvert år kommer i en ny udgave. Samtidig finder du også andre nye LEGO kalendere. Er du en rigtig samler, vil du også sætte pris på de ældre udgaver som vi har gravet frem.

Udover at vise dig årets bedste LEGO julekalendere, har du også mulighed for at sammenligne priser på dem. Dvs. du nemt kan finde det bedste LEGO julekalender tilbud, og er en kalender udsolgt et sted, er det nemt at finde den et andet. God jul, og god fornøjelse!

Årets bedste LEGO julekalendere 2024

LEGO Avengers - Julekalender

LEGO Avengers julekalender 2023

LEGO Avengers julekalender 2023 indeholder alle de fedeste Marvel superhelte! Her i blandt Spiderman, Doctor Strange, Iron Man og Thor! Udover en masse fede LEGO figurer, indeholder Avengers LEGO kalenderen også sejt udstyr som jetpack, Hydra-tog og meget mere.
LEGO Friends julekalender 2023

LEGO Friends julekalender 2023

LEGO Friends julekalenderen 2023 er den perfekte LEGO julekalender til alle kæledyrs elskere på 6 år eller mere. I den finder du nemlig masser af skønt LEGO Friends med kæledyrs og juletema. Læs mere om indholdet via linket.
LEGO City julekalender 2023

LEGO City julekalender 2023

LEGO City julekalenderen til børn 5+ byder på masser at sejt og hyggelige LEGO og LEGO figurer med juletema. Brug julen til at bygge et hyggeligt LEGO City vinterlandskab og gør det fantasifulde eventyr til en leg med denne fantastiske julekalender.
LEGO Harry Potter julekalender 2023

LEGO Harry Potter julekalender 2023

LEGO Harry Potter julekalenderen 2023 har den magiske landsby Hogsmeade som tema. Bag hver låge finder du Harry Potter LEGO som du kan bruge til at bygge den magiske landsby op. Her i blandt også 6 LEGO Harry Potter figurer.
LEGO Star Wars julekalender 2023

LEGO Star Wars julekalender 2023

LEGO Star Wars julekalender 2023 indeholder som altid masser af fede Star Wars LEGO figurer som skal tilføjes samlingen. Den indeholder figurer fra både Star Wars: Jedi-ridderen vender tilbage, Star Wars: The Clone Wars og Star Wars: De Hårde Hunde.
LEGO Harry Potter julekalender 2022

LEGO Harry Potter julekalender 2022

Denne LEGO Harry Potter julekalender er særligt spændende, da temaet ikke omhandler en enkelt film, men alle sammen. De første 3 stykker legetøj har relation til den første film, de næste 3 til den anden film osv. Til juleaften har du dermed en scene fra hver enkelt film, klar til at lege med, eller stille til pynt. Se indhold via linket.
LEGO Guardians of the Galaxy julekalender 2022

LEGO Guardians of the Galaxy julekalender 2022

LEGO Guardians of the Galaxy julekalenderen er uden tvivl en af de fedeste julekalendere til både LEGO og Guardians of the Galaxy fans. Den er fyldt med fedt LEGO med Guardians of the Galaxy tema, og indeholder også dine yndlingskarakterer som Groot og Quill.
Original price was: 299,00 kr..Current price is: 249,00 kr..
249,00 kr.
LEGO Star Wars julekalender 2022

LEGO Star Wars julekalender 2022

LEGO Star Wars julekalender 2022 indeholder 24 overraskelser med Star Wars LEGO. Du finder helt sikkert nogle af dine yndlings Star Wars figurer du kan føje til samlingen. Hertil også en masse andet sejt Star Wars LEGO, du kan bruge til at udspille forskellige scener fra filmene.
LEGO City Julekalender 2022

LEGO City julekalender 2022

Årets LEGO City Julekalender 2022 er en fantastisk julekalender til børn i alderen 5 år og opefter, som er vild med LEGO. Indholdet har juletema, og byder bl.a. på en masse figurer, heste, juletilbehør og meget mere. Se indhold via link.
LEGO Friends julekalender 2022

LEGO Friends julekalender 2022

Med LEGO Friends julekalender 2022 skal i holde jul med Olivia og hendes skønne familie. I kalenderen vil du blandt andet fine Olivia, hendes nevo Santiago, julemanden og meget mere. Historien er at Olivia og vennerne skal på julemarkedet at besøge julemanden.
LEGO Harry Potter julekalender 2021_

LEGO Harry Potter julekalender 2021

Også i år kan du samle nye figurer fra Harry Potter LEGO universet, i denne geniale pakkekalender. LEGO Hary Potter julekalenderen indeholder bl.a. figurer som Harry, Ron, Hermione, Draco Malfoy, Dudley og Griphook. Et absolut must for en hver Harry Potter fan!
Original price was: 269,00 kr..Current price is: 249,00 kr..
249,00 kr.
LEGO Avengers julekalender 2021__

LEGO Avengers julekalender 2021

Alle Avengers fans bliver uden tvivl ellevild over denne LEGO julekalender med Avengers! Den gemmer bag hver en låge på et nyt sejt Marvel Avengers LEGO. Bl.a. får du Spiderman, Tony Stark som Ironman og Thor med hans hammer.
Produktet er desværre udsolgt.
LEGO City julekalender 2021_

LEGO City julekalender 2021

Bag hver låge gemmer sig en LEGO figur fra LEGO City Adventures. Du finder både biler, figurer, maskiner, julemanden og meget mere. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
LEGO Friends julekalender 2021_

LEGO Friends julekalender 2021

Skyd julen igang med alle vennerne fra LEGO Friends! I denne skønne LEGO Friends julekalender får du hver dag en ny LEGO Friends figur at lege med. En hver lille pige vil elske at lege med Olivia, Mia, Stephanie, Andrea og Emma, som alle er at finde i kalenderen.
189,00 kr.
LEGO Friends julekalender med juledekorationer

LEGO Friends julekalender med juledekorationer

Denne LEGO Friends julekalender giver dig alt du skal bruge for at pynte op til jul, og pynte juletræet på bedste vis. Du får både juletræ, honningkagemand, snemand, og mange andre skønne juledekorationer.
Produktet er desværre udsolgt.
LEGO Star Wars julekalender 2021_

LEGO Star Wars julekalender 2021​

LEGO Star Wars julekalenderen er uden tvivl en af de sejeste julekalendere til børn. Den indeholder 24 små gaver, hver dag med en ny LEGO Star Wars figur. Kalenderen er inspireret af serien Mandalorian, og indeholder også både ham samt Baby Yoda.
Produktet er desværre udsolgt.
Lego Harry Potter julekalender 2020

LEGO Harry Potter julekalender 2020

Er dit barn Harry Potter fan? Med LEGO Harry Potter 2020 julekalenderen, kan dit barn få julemåneden til at gå, med et nyt magisk stykke LEGO legetøj hver dag. Den indeholder bl.a. Harry Potter, Ron, Hermione samt andre små LEGO modeller med juletema som skal bygges. En super fed julekalender til børn, som er vild med det magiske Harry Potter univers.
Produktet er desværre udsolgt.
Lego city julekalendere til børn

LEGO City julekalender 2020

I LEGO City julekalenderen får du 24 minimodeller og LEGO figurer fra LEGO City Adventures tv-serien. Der er blandt andet små biler der skal samles, samt figurer i juletema som juletræ, rensdyret Rudolf og selveste julemanden.
Produktet er desværre udsolgt.
Lego friends julekalendere til børn

LEGO Friends julekalender 2020

LEGO Friends julekalenderen, er fyldt med spændende LEGO Friends klodser og figurer. Bag de 24 låger er der nemlig LEGO Friends legetøj, selvfølgelig med juletema. En af de mest populære julekalendere til børn, i sær til piger i alderen 5+. Så er der noget at få tiden til at gå med indtil juleaften!
Produktet er desværre udsolgt.

De bedste LEGO julekalendere 2024

Vidste du, at LEGO er en sammensætning af ordene Leg Godt? Det navn må man sige er passende, da LEGO er fantastisk legetøj. Fantasien og kreativitet kan virkelig sættes løs hos børnene, når de først går i gang med at lege og bygge. Det fede ved LEGO er også, at det kan eksperimenteres med, og sammensættes på et utal af måder. Det LEGO som fås i en af de mange gode LEGO julekalendere, kan f.eks. nemt føjes til samlingen, og blandes med andre former for LEGO. Det er altså legetøj som ikke kun kan leges med i julen, men også resten af året, og mange år frem.

Kender du et barn som elsker LEGO, så skal han eller hun, naturligvis have en LEGO julekalender i år. Det er en julekalender til børn, som ikke må nedprioriteres – særligt hvis barnet i forvejen er LEGO fan. Så tjek vores guide igennem, og køb LEGO julekalenderen der vil passe bedst til dit barn. Du vil ikke fortryde det, og dit barn vil uden tvivl elske den.

 

Find en LEGO julekalender til en hver smag

Mange tror at LEGO julekalendere kun er til børn. Det er ikke rigtigt. Faktisk er der mange – både teenagere og voksne – som hvert år har stor fornøjelse af dem. Det ér rigtigt, at der findes en LEGO kalender til børn i stort set alle aldre. F.eks. LEGO City julekalenderen, som de små børn er vilde med. Og LEGO Friends julekalenderen, som altid er et hit hos pigerne. Men f.eks. varianterne med Harry Potter, Avengers og Star Wars, er alle nogen, som både ældre børn og voksne kan få stor glæde af.

Selvom du er blevet ældre, kan det stadig være sjovt at bygge med LEGO. Efterfølgende kan det stå til pynt, på kontoret eller i stuen. LEGO er nemlig ikke kun legetøj, det er også en hobby, og ligeledes samleobjekter.

Uanset om du er til Harry Potter LEGO, Star Wars LEGO eller noget helt tredje, så kan du finde den bedste LEGO julekalender 2024 her. Vil du gerne vide hvad der er i de forskellige LEGO kalendere? Så læs med videre – du får nemlig svaret længere nede.

Er du mere til Minecraft? Så tjek vores guide med årets bedste Minecraft julekalender.

    

Hvad er der i årets LEGO julekalender 2024 ?

Konceptet med en julekalender, er at du ikke skal vide, hvad der er bag lågerne. Hver dag skal være en overraskelse, og noget man spændt glæder sig til. I nogle tilfælde, er det dog også rart, at vide hvad der er bag lågerne. Så ved du hvad det er du betaler for. Det er f.eks. tilfældet, med LEGO julekalendere – og særligt hvis du er en forældre, som køber den til dit barn. Vil du ikke vide hvad der er bag lågerne i de forskellige kalendere, så bør du stoppe med at læse videre nu.

 

Hvad er der i Harry Potter LEGO julekalender?

Harry Potter LEGO julekalenderen 2021’s tema er fra første bog eller film (Harry Potter og de vises sten), og i særdeleshed rejsen fra huset som Harry er vokset op i på Privet Drive, til trolmandsskolen Hogwarts. Den indeholder 24 gaver, 6 figurer og 274 stykker LEGO. Den henvender sig til børn i alderen 7 år og opefter. 

Det er der i LEGO Harry Potter julekalenderen 2021:

 1. december: Postkasse med Hogwarts brev
 2. december: Harry Potter figur
 3. december: En pejs
 4. december: Hogwarts breve og andre småting
 5. december: Fødselsdagskage
 6. december: Dudley Dursley figur
 7. december: Skilt
 8. december: Bord med drikkevarer
 9. december: Murstensmur
 10. december: Møbel
 11. december: Griphook figur
 12. december: Skinnevogn
 13. december: Pengeboks
 14. december: Guldmønter- og barer
 15. december: Tryllestav
 16. december: Hedwig og chokoladefrøer
 17. december: Vogn
 18. december: Ron Weasley figur
 19. december: Søjle med skilt til perron 9 3/4
 20. december: Hermione Granger figur
 21. december: Bord med mad
 22. december: Draco Malfoy figur
 23. december: Juletræ
 24. december: Sorting snurretop
   
Har du børn i 7 års alderen, kan du med fordel tjekke vores guide med gaver til 7 årige, hvor der er rig mulighed for at få inspiration til julegaverne.

    

Hvad er der i LEGO Star Wars julekalender?

LEGO Star Wars julekalenderen har den nye Star Wars serie, The Mandalorian, som tema. Indholdet i kalenderen er fra The Mandalorian sæson 2. Bag de 24 låger finder du 24 gaver som består af i alt 335 stykker LEGO. Julekalenderen er for børn i alderen 6 år og opefter.

Det er endnu uvist hvad der specifikt er bag låge i LEGO Star Wars julekalenderen. Du vil dog med sikkerhed finde følgende:

 • The Mandalorian figur
 • Baby Yoda figur
 • Droids
 • Forskellige køretøjer
 • Våben
 • Storm Trooper
 • Baby Yoda’s ’’vugge’’
   

… og meget mere!

Skal du have fundet julegaver til et barn på 6 år denne jul? Så tjek vores guide med gaver til 6 årige – her er masser af fantastiske gaveideer til børn i denne alder.

 

Hvad er der i LEGO City julekalender?

LEGO City julekalender  indeholder både LEGO figurer og minfigurer som skal bygges, fra serien LEGO City Adventures. Meget af indholdet er med vinter- og juletema, og kan bruges til at bygge den lille by op, med dens indbyggere. Du får ikke mindre end 349 stykker LEGO bag de 24 låger. Julekalenderen her er den LEGO pakkekalender, som henvender sig til de yngste børn. Henholdsvis børn i 5 års alderen og opefter.

Det er der i LEGO City julekalenderen:

 1. december: Køretøj
 2. december: Vaskehal
 3. december: Postkasse og lygtepæl
 4. december: Rød bil
 5. december: Mand med hockeystav
 6. december: Politibil
 7. december: Kvinde med hockeystav
 8. december: Dekoration
 9. december: Bil
 10. december: Station
 11. december: Fly
 12. december: Snemand
 13. december: Bord med mad og lys
 14. december: Brandmand med økse
 15. december: Brandstation
 16. december: Lastbil
 17. december: Mand med tophat
 18. december: Værktøjsbord og gummiand
 19. december: Køretøj
 20. december: Dame med kost
 21. december: Skilt
 22. december: Tog
 23. december: Anhænger til tog
 24. december: Julemanden med diktafon
   
Er der en heldig dreng eller pige på 5 år, som skal modtage en julegave fra dig i år? Vores artikel med gaver til 5 årige giver dig masser af inspiratiton til gode julegaveideer.
 
   

Hvad er der i LEGO Friends julekalender?

I LEGO Friends julekalender, finder du bl.a. de 5 venner og en gave til dem hver, som hver i sær repræsenterer deres passion. Kalenderen her byder på hele 370 stykker LEGO, og den henvender sig til børn i alderen 6 år og opefter.

Det er der i LEGO Friends julekalenderen:

 1. december: Figur med sløjfe
 2. december: Fjernstyret snemand
 3. december: Figur med blomst
 4. december: Maleri med pensel og maling
 5. december: Hjerte i glasmontre
 6. december: Juletræ
 7. december: Figur med sløjfe
 8. december: Snowboard
 9. december: Køkkenmaskine
 10. december: Stol med bord
 11. december: Komfur
 12. december: Hund med hundehus
 13. december: Figur med blomst
 14. december: Klaver
 15. december: Kat med kattestativ
 16. december: Lænestol med bord og bog
 17. december: Optrækkelig mand og pige
 18. december: Pejs med ild i
 19. december: Figur med sløjfe
 20. december: Slæde med snebakke
 21. december: Postkasse og lygtepæl
 22. december: Bord med lys og tilbehør
 23. december: Snescooter
 24. december: Legetøjsmaskine og bamse
   

LEGO julekalender tilbud – find de bedste priser

En ting er af finde den helt rigtige julekalender, noget andet er, at finde den til den bedste pris. Begge de 2 problemstillinger kan du få løst i guiden her. Når du har fundet den kalender du gerne vil have, er det bare at tjekke priserne hos de forskellige forhandlere nedenunder. På den måde kan du finde det absolut bedste LEGO julekalender tilbud, på daværende tidspunkt. Du kan med andre ord finde dem til de bedste priser!

Vi vil alle sammen gerne gøre vores børn glade i julen. En måde at gøre det på, er at give dem nogle gode jule- og pakkekalendere, de kan glæde sig til at åbne hver dag i julen. Men vi ved alle sammen også, at julen er en dyr tid. Der er derfor ingen grund til at betale mere end højst nødvendig, for alle de ting som skal handels i julen. Som du kan se i artiklen her, er det bestemt også muligt, at finde en god LEGO pakkekalender børn, til en overskuelig pris. Vi har lavet forarbejdet for dig – du skal blot vælge den kalender du ønsker, til den billigste pris!

 

Find også de ældre udgaver

Nyt er ikke altid det bedste. Heller ikke når det kommer til LEGO julekalendere til børn. Derfor finder du ikke kun de nyeste julekalendere, men også ældre modeller. Der er flere fordele ved at købe en af de gamle LEGO julekalendere. F.eks. kan det være, at du er samler, og ikke fik købt den sidste år. Eller det kan være du er så vild med dem, at du simpelthen er nød til at have 2 med samme tema! F.eks. er det ikke unormalt, at se folk købe både årets nye LEGO Harry Potter julekalender, samt udgaven fra året før. De nye og gamle er hverken dårligere eller bedre end hinanden. Det er blot forskelligt indhold. En anden fordel ved en ældre model er, at du kan være heldig, at finde nogle gode tilbud på dem.

 

Andre gode julekalendere med legetøj til børn

LEGO julekalenderne er ganske rigtigt nogle super gode pakkekalendere til børn. Det er dog ikke de eneste gode julekalendere med legetøj i. Plejer du altid er købe LEGO kalendere til jul, kan det være du skal prøve at supplere med noget andet i år. Se her nogle gode alternativer til LEGO julekalendere:

Det er blot nogle af de gode alternativer der er, af gode julekalendere med legetøj til børn. Ligesom med LEGO, fås de alle også i forskellige varianter.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om LEGO julekalendere

Årets bedste LEGO julekalender 2024 , kommer an på hvad du er interesseret i. Nogle gode kandidater er dem med Harry Potter, Star Wars – og årets store nyhed – Marvel Avengers. Vi har samlet årets absolut bedste i guiden her – tjek den ud, og find den bedste for netop dig.

Du finder de bedste priser og tilbud på LEGO julekalendere i guiden her. Du har mulighed for at sammenligne priser fra en lang række forhandlere, på en nem og overskuelig måde. Dermed kan du altid sikre dig det bedste tilbud.

De mest populære julekalendere med legetøj er LEGO, Playmobil og Schleich. Dertil er særligt Gurli Gris og Paw Patrol julekalendere, populære blandt de mindste.

Denne artikel er anmeldt af Anders Helbo (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne