Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Harry Potter julekalender - Årets bedste HP kalendere

Harry Potter julekalender 2024 – Årets 9 bedste HP kalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du en stor Harry Potter fan? Så bliver det ikke meget sejere end en Harry Potter julekalender, når kalenderen siger 01. december. Kan vedkommende ovenikøbet også godt lide LEGO, er der mange point at hente i den gode bog, hvis du giver en LEGO Harry Potter julekalender 2024 . Der findes dog også mange andre slags, og vi har samlet dem alle herunder! Så rigtig god fornøjelse med at finde den rette.

Årets bedste Harry Potter julekalendere 2024

Harry Potter julekalender - Gryffindor (med dukke)

Harry Potter julekalender - Gryffindor (med dukke)

I denne helt igennem fantastiske Harry Potter julekalender med Gryffindor tema, får du både en Harry Potter dukke, samt en masse fedt tilbehør. Heri  blandt Hedwig, usynlighedskappe, wizard chess, Nimbus 2000 og meget mere!
Original price was: 399,95 kr..Current price is: 239,97 kr..
Harry Potter Julekalender 2023 - Marauder's Map

Harry Potter Marauder's Map julekalender

Harry Potter Marauder's Map julekalender er en anderledes og spændende Harry Potter julekalender. I den finder du 24 gaver med Marauder's Map tema - perfekt til at føje til samlingen af HP merchandise.
Produktet er desværre udsolgt.
Harry Potter Trivia Julekalender - 190 gram

Harry Potter Trivia julekalender

I denne magiske Harry Potter Trivia julekalender finder du ikke kun 190 gram lækre Jelly Beans i en lang række forskellige smagsvarianter. Du får også hver dag en Harry Potter trivia, så du kan teste om du er en rigtig fan!
Produktet er desværre udsolgt.
Harry Potter Julekalender - Juletræspynt

Harry Potter julekalender med juletræspynt

I denne alternative Harry Potter julekalender får du 12 fantastiske Harry Potter juletræspynt. Disse kommer i form af 12 håndmalede keramiske figurer fra Harry Potter universet. Her i blandt Harry, Dumbledor, Voldemort og mange flere.
Produktet er desværre udsolgt.
Harry Potter - Julekalender M/tryllestav 2023

Harry Potter julekalender med tryllestav

I denne magiske Harry Potter julekalender får du ikke kun en masse fedt Harry Potter legetøj, du får også en tryllestav! Perfekt til alle små Harry Potter fans der elsker magi.
Original price was: 479,95 kr..Current price is: 287,97 kr..
419,95 kr.
LEGO Harry Potter julekalender 2023

LEGO Harry Potter julekalender 2023

LEGO Harry Potter julekalenderen 2023 har den magiske landsby Hogsmeade som tema. Bag hver låge finder du Harry Potter LEGO som du kan bruge til at bygge den magiske landsby op. Her i blandt også 6 LEGO Harry Potter figurer.
Harry Potter - Julekalender Deluxe 2023

Harry Potter julekalender - Happy Christmas Deluxe

Happy Christmas Deluxe Harry Potter julekalenderen indeholder 24 små kasser som hver gemmer på en Harry Potter gave til julemåneden. Briller, handsker, sokker, figurer og merchandise er blot nogle af de spændende ting du kan finde i den.
Produktet er desværre udsolgt.
LEGO Harry Potter julekalender 2022

LEGO Harry Potter julekalender 2022

Denne LEGO Harry Potter julekalender er særligt spændende, da temaet ikke omhandler en enkelt film, men alle sammen. De første 3 stykker legetøj har relation til den første film, de næste 3 til den anden film osv. Til juleaften har du dermed en scene fra hver enkelt film, klar til at lege med, eller stille til pynt. Se indhold via linket.
Harry Potter julekalender - Enchanted

Harry Potter julekalender - Enchanted

Harry Potter julekalender - Enchanted gemmer på lidt af hvert, når vi snakker magisk Harry Potter merchandise. Du vil få alt fra små bamser, til kort, til andre fantastiske ting og sager fra HP universet.
239,95 kr.
Harry Potter julekalender deluxe

Harry Potter julekalender deluxe

Denne deluxe udgave af Harry Potter julekalender gemmer på alt fra tøjdyr til kort til kuglepenne og meget mere. Den er fyldt med fantastiske Harry Potter overraskelser til hele julen!
389,95 kr.
489,00 kr.
Harry Potter Funko Pop julekalender 2021

Harry Potter Funko Pop julekalender

Funko Pop! Harry Potter julekalenderen 2021 er ikke kun for børn, det er i høj grad også en julekalender for voksne! De små Funko Pop Harry Potter figurer er både søde og dekorative, og gør sig perfekt til en juleopsætning. Dertil er figurerne også samlerobjekter for Harry Potter fans, hvor de nye figurer samles hvert år i årets nye kalender.
479,00 kr.
529,00 kr.
599,95 kr.
Harry Potter julekalender med magiske overraskelser

Harry Potter julekalender med magiske overraskelser

Harry Potter julekalenderen med magiske overraskelser indeholder masser af fedt Harry Potter merchandise. Her i blandt en Hedwig nøglering, pins, skriveblok og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Jelly Belly Harry Potter Kalender - 190 gram

Jelly Belly Harry Potter julekalender med jelly beans

Få en spændende Jelly Belly bean med Harry Potter tema hver dag i julen. Bare rolig, der er ikke ligeså ekstreme som Bertie Botts Multismagsbønner. Harry Potter Jelly Belly beans kommer med en god smag!
179,00 kr.
Harry Potter strømpejulekalender

Harry Potter strømpejulekalender

Har du en Harry Potter fan i huset? Så vil de helt sikkert elske denne strømpe julekalender med fede Harry Potter sokker i. I løbet af julen får du hele 12 par du kan varme dig med, mens du holder HP maraton!
369,00 kr.
Harry Potter julekalender med 24 overraskelser

Harry Potter julekalender med 24 overraskelser

I denne magiske Harry Potter julekalender venter der 24 overraskelser, som alle har Harry Potter tema.
149,95 kr.
Harry Potter Julekalender 2021

Harry Potter julekalender med spændende merchandise

Denne Harry Potter julekalender med spændende merchandise, indeholder bl.a. tryllestav, blyant, magneter, og mange andre fede Harry Potter ting, så kan bringe glæde til enhver HP fan i løbet af julen.
119,95 kr.
Hedwigs julekalender (Harry Potter pop-up julekalender)

Hedwigs julekalender (Harry Potter pop-up julekalender)

Er du også helt vild med Harry Potters kloge ugle Hedwig? Her kan du få Hedwigs julekalender, som er en pop-up julekalender, med 24 spændene gaver. Som en ekstra bonus får du også gave nr. 25, som er en bog med ''bag scenen'' episoder fra filmene.
249,95 kr.
LEGO Harry Potter julekalender 2021_

LEGO Harry Potter julekalender 2021

Også i år kan du samle nye figurer fra Harry Potter LEGO universet, i denne geniale pakkekalender. LEGO Hary Potter julekalenderen indeholder bl.a. figurer som Harry, Ron, Hermione, Draco Malfoy, Dudley og Griphook. Et absolut must for en hver Harry Potter fan!
Original price was: 269,00 kr..Current price is: 249,00 kr..
249,00 kr.
Harry Potter julekalender med legetøj

Harry Potter julekalender med legetøj

Harry, Ron, Hermione og alle de andre er klar til jul på Hogwarts! Få et nyt stykke Harry Potter legetøj hver dag. Kalenderen indeholder samtidig eksklusive figurer, som kun fås her! Brug dem som legetøj, samleobjekter eller til pynt, det er op til dig.
Original price was: 349,90 kr..Current price is: 199,90 kr..
269,00 kr.
279,95 kr.
339,95 kr.
Harry Potter julekalender - En eventyrlig jul

Harry Potter julekalender - En eventyrlig jul

Harry Potter – En eventyrlig julekalender, byder på ikke mindre en 40 overraskelser i julens 24 dage. Alt sammen selvfølgelig med tema fra det magiske Harry Potter univers. Du får bl.a. en billedramme, malebog, en flot nøglering, og mange andre skønne overraskelser.
249,95 kr.
259,95 kr.
Harry Potter Julekalender bog

Harry Potter julekalender bog

Harry Potter julekalender bogen, med titlen ”Jul på Hogwarts – En pop op julekalender”, er den mest magiske julekalender til børn du kan få. Udover 24 låger, får du samtidig en stjerne og en hemmelig bog på 96 sider. En julekalender fuld af magi og overraskelser, og et absolut must til barnet som er vild med Harry Potter!
249,95 kr.
399,95 kr.
Lego Harry Potter julekalender 2020

LEGO Harry Potter julekalender 2020

Er dit barn Harry Potter fan? Med LEGO Harry Potter 2020 julekalenderen, kan dit barn få julemåneden til at gå, med et nyt magisk stykke LEGO legetøj hver dag. Den indeholder bl.a. Harry Potter, Ron, Hermione samt andre små LEGO modeller med juletema som skal bygges. En super fed julekalender til børn, som er vild med det magiske Harry Potter univers.
Produktet er desværre udsolgt.
Harry Potter - Julekalender Med Hårpynt Og Smykker

Harry Potter julekalender med hårpynt og smykker

Kender du en lille pige som elsker Harry Potter? Så er denne Harry Potter julekalender med hårpynt og smykker med garanti lige noget for hende! Bliv stylet som pigerne gør på Hogwarts, og få en fortryllende jul!
Produktet er desværre udsolgt.
Harry Potter julekalender med blandt HP overraskelser

Harry Potter julekalender med blandet HP overraskelser

Denne Harry Potter julekalender byder på 24 forskellige og yderst interessante overraskelser. Små figurer, blandt HP merchandise og en sok, er blot nogle af de magiske ting du har i vente!
Produktet er desværre udsolgt.
Cube Harry Potter julekalender

Cube Harry Potter julekalender

Tryllestave, figurer og pins er blot nogle af de magiske Harry Potter ting du finder i denne firkantet Harry Potter julekalender. Er du vild med det magiske Harry Potter univers, vild du i den grad også være vild med kalenderen her!
Produktet er desværre udsolgt.
Harry Potter julekalender med figurer

Harry Potter julekalender med figurer

Harry Potter juelakeldner med eksklusive Harry Potter figurer. En HP julekalender en hver fan vil elske, og bestemt ikke mp gå glip af! Få figurer som Harry, Ron, Hagrid og Hedwig samt mange andre kendte ansigter fra den magiske verden.
Produktet er desværre udsolgt.

En Harry Potter julekalender til en hver smag

Det fantastiske ved Harry Potter er, at man ikke behøver være en lille dreng eller pige for at forelske sig i universet. Det kan man også sagtens som teenager eller voksen. Netop derfor findes der også Harry Potter julekalendere til både børn og voksne. Der er noget for en hver smag – uanset om du er til LEGO, figurer, legetøj eller samlerobjekter.

 

Hvem er Harry Potter?

Harry Potter er vel nok den mest berømte troldmand, der findes i verden. Alle kender hans navn og hans særlige ar i panden, som Voldemort gav ham som spæd. Harry Potter-bøgerne har været og er så populære, at J.K. Rowling faktisk er den eneste forfatter i hele verden, der kan kalde sig for milliardær.

Vi møder Harry Potter for første gang i romanen ”Harry Potter og de vises sten”. Han er en forældreløs dreng, som lever et trist og træls liv hos sin tante og onkel. De er hårde ved ham og giver ham kun madrester og triste fødselsdagsgaver. Derudover sover han i kosteskabet under trappen.

Harry er havnet hos sin tante og onkel, fordi hans forældre blev dræbt af Voldemort, da han var spæd. Voldemort lykkedes ikke med at slå Harry Potter ihjel – og han blev endda svækket i forsøget, som gav Harry et lynformet ar i panden.

Han ved ikke selv, han har magiske kræfter. Det finder han først ud af omkring sin 11-års fødselsdag, hvor han bliver hevet med i en ellers skjult verden og begynder på skolen, Hogwarts.

Der er derfor ikke noget at sige til, hvis du har et barn eller nogle venner, som meget gerne vil overraskes med en Harry Potter julekalender. For hvem vil ikke gerne drages ind i så fantastisk en fortælling?

 

Hvorfor give en Harry Potter julekalender?

Holder du af at tælle ned til jul med lækkerier eller ting, som du holder ekstra meget af? Netop af denne grund bør du give en Harry Potter julekalender til en, som er stor fan af universet. Det kunne f.eks. være Harry Potter LEGO julekalender, Funko Pop, eller en af de andre gode muligheder. For hvad bedre findes der end at tælle ned til den store aften med en kalender, som rummer en masse figurer og ting fra det univers, som man bruger sin fritid på?

Der er intet galt i at give en Harry Potter kalender, da der er mange flere, end hvad du lige tror, der er vilde med Harry Potter og hele det univers.

Så vil du gerne overraske og åbne for en magisk verden i december, er det bare med at få købt og givet en Harry Potter julekalender.

 

Hvad koster en julekalender med Harry Potter?

Selvom Harry Potter er meget populær at købe som julekalender, er priserne heldigvis ikke stukket tilsvarende af. Derfor kan du sagtens få en Harry Potter julekalender med LEGO for mindre end 300 kroner. Dette er en ganske udmærket pris, når man tænker på det generelle prisleje for LEGO og andre julekalendere.

Vælger du i stedet den helt simple med tegninger bag låger, kan du slippe med at give omkring 50 kroner for en julekalender. Det er ganske billigt – dog er denne type af julekalender mest egnet til de helt mindste. For den kan godt være en anelse kedelig for teenagere eller voksne.

 

Harry Potter julekalender 2024 – hvilke kan man vælge mellem?

Til stor glæde for mange er der flere forskellige Harry Potter julekalendere at vælge mellem. For der er den helt simple i form af en ”pop-up” julekalender, hvor en låge åbnes til en tegning eller fortælling.

Skal det gerne være lidt mere avanceret end det, er der også en Lego Harry Potter julekalender 2024 med vaskeægte Happy Potter LEGO i form af forskellige figurer. Den er både egnet som julekalender til børn såvel som julekalender til teenagere, der bare ikke kan få nok af Hogwarts og de seje troldmænd.

Men det stopper faktisk ikke helt her.

For der findes også en Funko Pop Harry Potter julekalender, der indeholder alle de populære Harry Potter ting og figurer, som man kender fra bøgerne og filmen. Det er figurer, der ser markant anderledes ud end LEGO, men som er ganske populære blandt samlere og fans.

Vi har samlet alle de forskellige kalendere, der er – så det er bare at gå på magisk opdagelse og vælge den, som passer bedst til modtageren.

 

Hvad er der i en Harry Potter julekalender med LEGO?

Vil du gerne vide helt præcist, hvad det er, du giver? Det er der ikke noget at sige til. Selvom en julekalender med Harry Potter som udgangspunkt rummer en masse figurer fra filmene og bøgerne, er det ikke det eneste indhold.

Med i en julekalender fra LEGO er der 24 stykker Harry Potter legetøj, som består af:

 • 6 eksklusive figurer
 • 18 stykker legetøj/effekter til at skabe fortællinger med
 • Smart spinner med et sjovt spil
 • 2 vilkårlige fliser med troldmandskort
   

Fantasien kan derfor sendes på himmelflugt sammen med LEGO, som de selv siger det. Vær gerne hurtig med at bestille en kalender, da de er meget populære. Vil du derfor gerne være sikker på, at den skal komme frem til tiden og kunne gives den 01. december, anbefaler vi, at du får bestilt i god tid.

Så har du også tid til at pakke den ekstra flot eller kreativt ind sammen med nogle af de Harry Potter gaver, som du måske også finder på at give sammen med kalenderen.

 

Brug en af kalenderne som en oplagt Harry Potter pakkekalender

Vil du meget gerne give en pakkekalender, men er det kun noget med Harry Potter, som falder i god jord? Så behøver du ikke at give op på forhånd. Du kan med fordel bruge en Harry Potter Funko Pop julekalender (også kaldet Harry Potter Pocket Pop julekalender) eller den med LEGO, som erstatning for en pakkekalender. For bag hver eneste låge gemmer der sig en figur eller en Harry Potter ting, som er perfekt som en pakkekalendergave.

Det vigtigste ved en pakkekalender til børn (og voksne) er, at den skal bringe glæde hos dem. Det er lige præcis det, der kommer til at ske, hvis du giver dit barn, teenager eller måske ven en julekalender med figurer eller andre Harry Potter ting i.

Det er tilmed også billige pakkekalendere, hvis man skal se på det med økonomiske briller på. For det er meget svært selv at lave en pakkekalender med 24 små gaver til kun 260 kroner.

 

Kombiner en Harry Potter julekalender med Harry Potter gaver

Kan du godt lide at give særlige gaver eller generelt bare at gå all in, når du ved, at et bestemt univers, mærke eller brand betyder noget for modtageren? Så kan du med fordel kombinere en julekalender med den seje troldmand med deciderede Harry Potter gaver. Der findes simpelthen så mange forskellige Harry Potter merchandises efterhånden, at du sagtens vil kunne finde en eller flere gaver, som vedkommende helt sikkert ikke har endnu.

Alene på vores side kan du blandt andet finde:

 • Harry Potter usynlighedskappe
 • Harry Potter Jelly Belly i metalæske
 • Det Gyldne Lyn statue
 • Hagrids Lanterne
 • Harry Potters tryllestave
 • Harry Potter puder
 • Harry Potter sengetøj
 • Harry Potter kuglepen
   

Vi har samlet mere end 50 forskellige og magiske Harry Potter ting, som du kan gå på opdagelse i via linket, hvis du har lyst. Vi har ledt hele nettet tyndt, så der ikke er glemt en eneste type af merchandise.

Gaverne kan du også sagtens kombinere med en julekalender. Du kan f.eks. købe fire forskellige Harry Potter gaver, som du giver hver søndag i advent. Så er der dobbelt op om søndagen og dermed lidt ekstra glæde.

 

Find den bedste Harry Potter julekalender 2024 hos os

Julekalendere med Harry Potter er populære som aldrig før, og derfor kommer der også løbende nye til. Vil du gerne sikre dig den bedste mulige Harry Potter julekalender til et familiemedlem eller en ven eller veninde, er du velkommen til at scrolle ned gennem vores liste over mulige julekalendere. Så er du i hvert fald sikker på, at du ikke misser eller overser en, når du går i gang med juleindkøbene.

Husk også, at vi hos Genialegaver.dk er så vilde med gaver og julen generelt, at vi også har lavet den ene liste efter en anden med gode ideer til julegaver til børn og unge. Mangler du derfor lidt ekstra inspiration til, hvad du skal give til hele familien eller til hende, der aldrig ønsker sig noget, er du i gode hænder hos os.

Vi linker altid kun til forhandlere, som vi kan stå inde for. Det er også forhandlere, som du med al sandsynlighed i forvejen kender. Du kan derfor trygt klikke dig videre, hvis du falder over en eller flere gaveideer, som bare er helt perfekte.

Ellers vil vi bare gerne ønske dig og din omgangskreds en rigtig god og hyggelig jul.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Harry Potter julekalendere

Hvert år kommer der flere og flere nye julekalendere med Harry Potter. Det er derfor svært at svare på, hvor mange der præcis er i alt. I guiden her har vi i skrivende stund fundet 7 forskellige (vi tilføjer løbende flere) som du kan vælge i mellem. De fleste er fra i år, men vi har også fundet de bedste fra sidste år frem. På den måde, får du det absolut bedste udvalg, når du skal udvælge din Harry Potter julekalender for i år.

For at finde den bedste pris, er du nød til at sammenligne priserne fra de forskellige forhandlere af kalenderen. Det har vi gjort nemt for dig i guiden her, da du under hver julekalender, kan se priserne fra de forskellige steder den kan købes.

Den mest populære Harry Potter julekalender, er den med LEGO. I guiden her finder du både årets udgave, samt udgaven fra året før, som også var utroligt populær.

Denne artikel er anmeldt af Michelle Sand (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne