Harry Potter julekalender - Årets bedste HP kalendere

Harry Potter julekalender 2023 – Årets 9 bedste HP kalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du en stor Harry Potter fan? Så bliver det ikke meget sejere end en Harry Potter julekalender, når kalenderen siger 01. december. Kan vedkommende ovenikøbet også godt lide LEGO, er der mange point at hente i den gode bog, hvis du giver en LEGO Harry Potter julekalender 2023 . Der findes dog også mange andre slags, og vi har samlet dem alle herunder! Så rigtig god fornøjelse med at finde den rette.

Årets bedste Harry Potter julekalendere 2023

LEGO Harry Potter julekalender 2022

LEGO Harry Potter julekalender 2022

Denne LEGO Harry Potter julekalender er særligt spændende, da temaet ikke omhandler en enkelt film, men alle sammen. De første 3 stykker legetøj har relation til den første film, de næste 3 til den anden film osv. Til juleaften har du dermed en scene fra hver enkelt film, klar til at lege med, eller stille til pynt. Se indhold via linket.
249,00 kr.
249,00 kr.
Harry Potter julekalender - Enchanted

Harry Potter julekalender - Enchanted

Harry Potter julekalender - Enchanted gemmer på lidt af hvert, når vi snakker magisk Harry Potter merchandise. Du vil få alt fra små bamser, til kort, til andre fantastiske ting og sager fra HP universet.
289,95 kr.
Harry Potter julekalender deluxe

Harry Potter julekalender deluxe

Denne deluxe udgave af Harry Potter julekalender gemmer på alt fra tøjdyr til kort til kuglepenne og meget mere. Den er fyldt med fantastiske Harry Potter overraskelser til hele julen!
489,00 kr.
519,95 kr.
Harry Potter Funko Pop julekalender 2021

Harry Potter Funko Pop julekalender

Funko Pop! Harry Potter julekalenderen 2021 er ikke kun for børn, det er i høj grad også en julekalender for voksne! De små Funko Pop Harry Potter figurer er både søde og dekorative, og gør sig perfekt til en juleopsætning. Dertil er figurerne også samlerobjekter for Harry Potter fans, hvor de nye figurer samles hvert år i årets nye kalender.
449,95 kr.
479,00 kr.
499,00 kr.
529,00 kr.
599,00 kr.
Harry Potter julekalender med magiske overraskelser

Harry Potter julekalender med magiske overraskelser

Harry Potter julekalenderen med magiske overraskelser indeholder masser af fedt Harry Potter merchandise. Her i blandt en Hedwig nøglering, pins, skriveblok og meget mere.
179,95 kr.
349,00 kr.
Jelly Belly Harry Potter Kalender - 190 gram

Jelly Belly Harry Potter julekalender med jelly beans

Få en spændende Jelly Belly bean med Harry Potter tema hver dag i julen. Bare rolig, der er ikke ligeså ekstreme som Bertie Botts Multismagsbønner. Harry Potter Jelly Belly beans kommer med en god smag!
Produktet er desværre udsolgt.
Harry Potter strømpejulekalender

Harry Potter strømpejulekalender

Har du en Harry Potter fan i huset? Så vil de helt sikkert elske denne strømpe julekalender med fede Harry Potter sokker i. I løbet af julen får du hele 12 par du kan varme dig med, mens du holder HP maraton!
369,00 kr.
Harry Potter - Julekalender Med Hårpynt Og Smykker

Harry Potter julekalender med hårpynt og smykker

Kender du en lille pige som elsker Harry Potter? Så er denne Harry Potter julekalender med hårpynt og smykker med garanti lige noget for hende! Bliv stylet som pigerne gør på Hogwarts, og få en fortryllende jul!
199,95 kr.
Harry Potter julekalender med 24 overraskelser

Harry Potter julekalender med 24 overraskelser

I denne magiske Harry Potter julekalender venter der 24 overraskelser, som alle har Harry Potter tema.
149,95 kr.
Harry Potter Julekalender 2021

Harry Potter julekalender med spændende merchandise

Denne Harry Potter julekalender med spændende merchandise, indeholder bl.a. tryllestav, blyant, magneter, og mange andre fede Harry Potter ting, så kan bringe glæde til enhver HP fan i løbet af julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Hedwigs julekalender (Harry Potter pop-up julekalender)

Hedwigs julekalender (Harry Potter pop-up julekalender)

Er du også helt vild med Harry Potters kloge ugle Hedwig? Her kan du få Hedwigs julekalender, som er en pop-up julekalender, med 24 spændene gaver. Som en ekstra bonus får du også gave nr. 25, som er en bog med ''bag scenen'' episoder fra filmene.