Faldskærmsudspring - Årets bedste skydiving oplevelser

Faldskærmsudspring 2024 – Årets bedste skydiving oplevelser

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du klar på et adrenalinkick? Eller kender du en, der godt kunne trænge til det? Så er faldskærmsudspring det helt perfekte udgangspunkt til netop det. Det er oplagt som en anderledes og sjov gave eller som en overraskelse til en, der slet ikke forventer det.

Er du nysgerrig på, hvad der er af muligheder? Og hvor du kan gøre det henne? Så dyk ned i det her på siden sammen med os, hvor vi har samlet en masse inden for faldskærmsudspring i Danmark.

Vi er helt sikre på, at du bliver inspireret til nogle sjove og meget spændende oplevelser i luften. Det er i hvert fald håbet!

Årets bedste faldskærmsudspring

Faldskærmsudspring - Spring i Faldskærm!​

Der er garanteret adrenalinsus og spænding når du skal hoppe i faldskærm! Vælg mellem tandemspring og solospring. Du springer fra 4000 meters højde og falder mod jorden med 200 km/t. Der er et frit fald på ca. 60 sekunder, hvor hele springet ca. tager 5-6 minutter. Efter det frie fald svæver i mod jorden, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Danmark.
Over hele landet

Solospring hos Dropzone Denmark

Er du klar til en vild oplevelse, eller kender du en som er? Så er et solospring hos Dropzone Denmark i Herrning den ultimative oplevelse! Oplevelsen inkluderer 5 timers teori inden springet, hvor du vil lære alt der skal til for at springe solospring.
Herning, Midtjylland

Tandemspring hos Dropzone Denmark

Kunne du tænkte dig at styrte mod jorden med 200 km/t efterfulgt af en smuk flyvetur med det danske landskab som udsigt? Lige netop det kan du med et tandemspring hos Dropzone Denmark i Herning. En fantastisk oplevelse du kan give dig selv, eller i gavekort til en du ved vil elske det.
Herning, Midtjylland

Europas højeste HALO tandemspring hos Dropzone Denmark

Få et adrenalinkick uden lige med Europas højeste tandemspring hos Dropzone Denmark. Oplev suset og den uovertrufne frihedsfølelse, når du springer ud i det blå fra en højde, hvor Danmark ligger for dine fødder.
Herning, Midtjylland

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

At springe i faldskærm er en oplevelse for livet. Og hvilken bedre gave at give, end en oplevelse for livet? Her kan du springe tandemspring hos Odense FalddskærmsCenter på fyn. I skal springe fra 4000 meters højde!
Odense N, Syddanmark

Få et fantastisk adrenalinkick med faldskærmsudspring

Er du til spænding? Vil gerne prøve noget nyt? Eller vil du gerne overraske en anden med en oplevelse, der er lidt ud over det sædvanlige? Nogle gange skal der noget vildt og anderledes til for at overraske. Det kan du netop med et faldskærmsudspring.

Men det er ikke kun en sjov måde at få spænding i kroppen på. Det er også en gode måde at komme ud og opleve Danmark på og at se det for oven. Søger du derfor efter oplevelser på Sjælland eller måske oplevelser i Jylland, der er udover det sædvanlige, er faldskærmsudspring et godt sted at starte.

Vi har samlet de forskellige muligheder for udspring rundt om i Danmark her på siden. Uanset hvor du holder til, eller hvor du eller modtageren af gaven bor, vil du kunne finde en mulighed for udspring i nærheden.

Dyk ned i det sammen med os og opdag alle de muligheder, der er.

 

Faldskærmsudspring – en anderledes og minderig oplevelse

Har du prøvet en luftballon tur? Eller måske en helikoptertur? Så vil du også elske at komme ud og prøve faldskærmsudspring. For det er en meget smuk måde at se Danmark på. Men det er også en god mulighed for at prøve noget helt anderledes sammen med en ven eller noget tæt familie. For da det er en oplevelse, der vækker overlevelsesinstinktet med det samme, er det også en oplevelse, der sætter sig på nethinden. Altså er det perfekt til at skabe en minderig dag og oplevelse på.

Du kan både overveje at give et gavekort til tandemspring og solospring alt efter, hvad du er til eller hvad modtagerens erfaring er.

Under alle omstændigheder er sjovt – og er vejret rigtig flot og solrigt, får I en fantastisk oplevelse for alle pengene.

 

Spring i faldskærm i hele Danmark

Nogle steder er naturligvis bedre end andre. Der er også nogle steder, der bare er flottere at springe i faldskærm end andre. Vestkysten er især et meget populært sted, da det er flot at kunne se hav og land mødes – særligt med de dramatiske klipper nordpå.

Men, der er nu også mange andre muligheder såsom:

  • Faldskærmsudspring Sjælland
  • Faldskærmsudspring i København
  • Faldskærmsudspring i Jylland
  • Faldskærmsudspring Herning
  • Faldskærmsudspring Nordsjælland

Der er også rigtig mange faldskærmsspring oplevelser på Fyn, som er helt fantastiske. Det Fynske Øhav rummer på fantastisk flotte steder, som både kan ses og nydes fra land og i luften. Udforsk gerne mulighederne, så du får det bedste mulige ud af det.

 

Faldskærmsudspring pris – hvad koster det?

Prisen for at springe i faldskærm varierer og afhænger af, om der er tale om solospring eller tandemspring. Derudover har det også noget at sige, om du er medlem af en klub eller ej. Prisen for tandemspring eller solospring starter typisk fra omkring 2.000 kroner. I denne pris vil alt være inkluderet. Det gælder også for undervisning og instruktion i sikkerhed, som er nødvendigt for at kunne springe i faldskærm. Det er naturligvis også muligt at finde dyrere udspring alt efter, hvad dine ønsker er.

Uanset om du er på udkig efter et tandem faldskærmsudspring eller et solo faldskærmsudspring, kan du altid holde et godt øje efter faldskærmsudspring tilbud, som jævnligt er at finde hos de udbydere, vi linker til her på siden. Det er naturligvis begrænset, hvor billigt det kan gøres, da der trods alt skal betales for undervisning, tid, lån af udstyr og brændstof.

 

Hvor gammel skal man være til faldskærmsudspring?

Der er ikke nogen aldersgrænse, når det kommer til et tandemspring. Til gengæld er minimumsalderen for solospring 16 år. Det er selvfølgelig nødvendigt at kunne passe seletøjet.

Det er også vigtigt, at vedkommende der bliver givet faldskærmsudspring i gave, er tryg ved det og forstår, hvad det er, der skal ske. Det kan derfor være værd at overveje, om det overhovedet er en god ide at tage en 10-årig med – eller om det er det rette at give bedstemor på 75 et faldskærmsudspring gavekort.

Alle kan springe i faldskærm – men alt med måde. Dertil skal det også nævnes, at vedkommende naturligvis skal være i form og helbred til at kunne springe. Ønsker du derfor at have et ældre medlem af familien med, skal der først undersøges, om det helbredsmæssigt er muligt. Det skal helst ikke blive en farlig situation.

 

Faldskærmsudspring højde – hvor højt oppe springer man fra?

Den normale udspringshøjde er 4000 meter. Selvom det måske ikke lyder særligt højt, kan det nu alligevel godt gibbe lidt i maven i det øjeblik, du står og skal tage udspringet. For det er ret højt – og du falder med 216 km/t i den første del af springet, inden faldskærmen bliver udløst. Så det er bestemt noget, du kommer til at kunne mærke i hele kroppen.

Med de 4000 meters højde får du en tur, der varer cirka 12 minutter alt efter, hvordan vejrforholdene er. Når du springer i 4000 meters højde, svarer det til cirka 10 minutter i luften. Det er derfor en kort fornøjelse at springe i faldskærm. Til gengæld er det rigtig sjovt og en oplevelse, som føles meget længere, end hvad den egentligt er, fordi den er så grænseoverskridende og vild.

Du kan også springe højere fra hos nogle operatører. Kunne det blandt andet friste med et spring fra 6000 meter? Så er der i hvert fald udsigt for alle pengene! Det kan du gøre i Herning, hvilket er det højeste tandemspring i hele Europa. Tør du? Eller kender du en, der tør? Så er det bare med at købe et gavekort og begive jer afsted til heden i Midtjylland!

 

Hvordan foregår et faldskærmsspring?

Har du ikke prøvet det før? Så kan vi berolige dig med, at det foregår ganske professionelt. Det hele starter med en introduktion til, hvad der alt skal ske i forbindelse med springet. Herefter får du og en eventuel ven eller familiemedlem undervisning i sikkerhed og andet, der er nødvendigt at vide for at kunne springe i faldskærm. Denne del kan ikke skippes, da det er vigtigt, at du ved, hvad du skal gøre, når du er i luften.

Når I er klædt teoretisk på til springet, bliver I klædt på med det udstyr, der nu skal til for at kunne springe. Det er alt lige fra dragt, hjelm og briller til selve faldskærmen. Det er udstyr, I låner, og som skal leveres tilbage, når I er færdige med at springe.

Herefter står den enten på en kort gåtur eller en køretur dertil, hvor flyet står. Når I alle er på plads, sætter flyet i gang. Det tager omkring 15-20 minutter, fra flyet tænder, til det har nået en højde, hvorfra du kan springe. Ellers er der bare springet tilbage, som du skal nyde i fulde drag. Det vil føles meget grænseoverskridende at skulle hoppe ud af flyet. Men det bliver og er meget nemmere, hvis du starter med et tandemspring sammen med en professionel instruktør. Dette vil også føles meget mere sikkert, da du dermed springer med en, der har prøvet det før, og som har styr på alt det, der nu og engang skal være styr på.

 

Giv et faldskærmsudspring gavekort i gave året rundt

Selvom tandemspring og solospring primært udføres i foråret og sommermånederne, skal det ikke stoppe dig fra at have det som gaveideer året rundt. For gennem os og de udbydere vi linker til, er det muligt at give et gavekort til det året rundt.

Om det er i forbindelse med andre oplevelser på Fyn, Sjælland eller Jylland, at du gerne vil give det, eller om det bare er for at give en god gave, skal du ikke holde dig tilbage. Faldskærmsudspring Danmark er helt fantastisk flot – der venter derfor med garanti en flot oplevelse og venter på dig eller den, der skal springe i faldskærm.

Brug gerne god tid på at gå på opdagelse i de forskellige muligheder, der er for faldskærmsudspring her på siden. Vi har samlet alle de muligheder, vi har kunne komme i nærheden af og ikke mindst i tanke om. Vi tør derfor næsten godt love, at du kan finde et sted, som du både finder prismæssigt og lokationsmæssigt attraktivt.

Kombiner det eventuelt med andre gaveideer, som du kan finde inspiration til på vores site. Oplevelser kan man nemlig ikke få for mange af – og de behøver jo nødvendigvis ikke være i luften alle sammen.

Rigtig god fornøjelse med faldskærmsudspringet til dig eller den, der skal overraskes!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om faldskærmsudspring

Der er mange fantastiske steder at hoppe i faldskærm i Danmark. I guiden her har vi samlet de absolut bedste steder, både på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Ja – du kan sagtens give et faldskærmsudspring gavekort i gave. Alle de skydiving oplevelser vi har samlet i guiden her, kan købes som gavekort og gives væk. Et gavekort til faldskærmsspring er en fantastisk gaveide til adrenalinjunkier og folk som elsker nye, fede oplevelser generelt.

Denne artikel er anmeldt af Mike Andersen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne