Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

LOL julekalender - De bedste LOL Surprise julekalendere

LOL julekalender 2024 – De bedste LOL Surprise julekalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du en pige som er vild med de glamourøse LOL Surprise dukker? Så vil hun uden tvivl også elske en LOL julekalender 2024 ! Du kan i år få flere forskellige LOL Surprise julekalendere. Dem har vi her samlet et og samme sted, og samtidig gjort, så du kan se priserne fra de forskellige forhandlere som sælger dem.

Der er ikke nogen tvivl om, at en LOL kalender er en fantastisk julekalender til børn der er vild med de små dukker. Uanset hvilken kalender du vælger, vil du i julen få minimum 24 skønne overraskelser med L.O.L. Surprise tema. En af dem faktisk hele 25. Tag gerne et kig på hver enkelt julekalender hver i sær, inden du bestemmer dig for, hvilken af dem dit barn skal forkæles med.

Årets bedste LOL julekalendere 2024 ​

L.o.l. Surprise! - Julekalender 2023

L.O.L. Surprise julekalender 2023

Denne L.O.L. Surprise julekalender er et must have til alle LOL fans. I din finder du både dukke, dyr og tilbehør, og selve julekalenderen fungerer samtidig som en scene du kan bruge til at lege med figurerne.Sammenlign julekalender til pigerSammenlign LOL julekalender
LOL julekalender 2022 (med over 25 gaver)

LOL julekalender 2022 (med over 25 gaver)

Denne fantastiske LOL julekalender har over 25 gaver til dig i løbet af julen. Du vil bl.a. få en eksklusiv LOL dukke, samt en masse eksklusivt tøj og tilbehør til hende. Dertil også et sæt LOL klistermærker.
LOL Surprise julekalender med sminke

LOL Surprise julekalender med sminke

Denne LOL Surprise julekalender indeholder en masse sminkeprodukter til børn. Her i blandt alt fra lip gloss til et lille spejl.
189,00 kr.
LOL Surprise julekalender med 24 små gaver

LOL Surprise julekalender med 24 små gaver

Hvis du kender et barn som er vild med LOL dukkerne, så vil de med garanti også være vild med denne julekalender, som byder på 24 små LOL gaver i løbet af julen.
149,95 kr.
LOL julekalender OOTD

LOL julekalender - OOTD

I denne seje LOL julekalender til piger, får du ikke mindre end 25 gaver i december måned. Først og fremmest får du en eksklusiv L.O.L. Surprise dukke. Efterfølgende 24 smart outfits, sko og tilbehør. Hvilken pige vil ikke elske denne pakkekalender?
309,00 kr.
L.O.L. Surprise julekalender

L.O.L. Surprise julekalender

Få en cool jul med de seje LOL piger. L.O.L. Surprise julekalenderen indeholder en masse seje overraskelser med L.O.L. Surprise. Her i blandt puslespil, stempler, klistermærker og mange andre spændende ting. En super fed julekalender til børn der er vild med L.O.L Surprise.
Produktet er desværre udsolgt.

Årets LOL julekalender til piger

En LOL julekalender er uden tvivl årets julekalender til piger 2024 . Særligt hvis du er en pige i alderen 5-10 år, er der stor chance for, at LOL dukker står på ønskelisten til jul i år. Dukkerne fra LOL Surprise er nemlig en super populær julegave til børn i den alder. Derfor er en julekalender med dukkerne og tilbehør hertil, naturligvis også noget som pigerne drømmer om at få til jul.

Kender du ikke til L.O.L. Surprise! Så er det en serie af små dukker, som du kan samle på og lege med. Dukkerne kommer med forskellige smarte outfits. Samtidig muligt at tilkøbe nyt smart tøj til sine LOL dukker. Noget der er særligt sejt ved LOL Surprise, er at dukkerne kan købes i bolde, hvor dukke og tøj er indeni. Du ved dog aldrig hvad der helt præcis er i bolden. Det er dermed en overraskelse – eller en surprise!

Dukkerne er blevet utroligt populære hos især piger på 5-10 år. Det betyder naturligvis også, at du nu kan få alt muligt med de smarte LOL piger. Alt fra sengetøj, til skolesager, diverse merchandise, og selvfølgelig en LOL julekalender, som dem du ser i artiklen her.

 

Vælg mellem flere LOL Surprise julekalendere

Du kan vælge mellem flere forskellige LOL julekalendere. Den mest populære type, er den med legetøj. Her får du en LOL dukke den første dag, og de efterfølgende dage får du nye seje outfits til hende. Denne kalender hedder også LOL Surprise OOTD julekalender. OOTD står for Outfit Of The Day, hvilket også giver god mening, da du i den får et nyt outfit hver dag. En sådan julekalender med legetøj, er som at få en ekstra julegave! Det er derfor ikke overraskende, er den er så populær hos børnene.

Den anden LOL Surprise julekalender vi har fundet frem, indeholder ikke en dukke, men derimod en masse fede ting med LOL tema. Indholdet kommer vi nærmere ind på senere i artiklen.

 

LOL julekalender indhold

Et af de spørgsmål der altid opstår, når man er på udkig efter en julekalender, er hvad der er i den. Så hvad består årets LOL julekalender indhold af? Først og fremmest, kommer det an på, hvilken kalender der er tale om. Lad os tage dem en ad gangen.

LOL julekalenderen med dukken i – den ’’runde af dem’’ – indeholder som sagt en LOL Surprise dukke, og en masse tilhørende outfits. Vi kan desværre ikke afsløre nøjagtigt hvad der er i den. Kun at den består af 25+ overraskelser, hvor den ene er en dukke. Vil du vide hvad der mere præcist er i den, må du købe den, og finde ud af det i løbet af julen.

LOL Surprise julekalenderen med glitter på, indeholder en masse seje sager med LOL tema. Her i blandt klistermærker, hviskelæder, skolesager og en masse andre fine ting. Kalenderen her er helt oplagt til pigen som lige er begyndt – eller snart skal begynde – i skole.

 

LOL julekalender tilbud og priser

Hvad koster en LOL julekalender? I og med der er flere forskellige kalendere, er der også flere forskellige priser. Prisen varierer både fra typen af kalender, til hvor du køber den. Samtidig vil den også ændre sig hvis der er et LOL julekalender tilbud hos en forhandler.

Vil du holde dig opdateret på priserne på de forskellige kalendere, anbefaler vi du tjekker prisen her i guiden, ved den givne kalender. Her kan du altid se de opdaterede priser, og samtidig se, hvis der skulle være et evt. tilbud. Har forhandlere lige ændret pris, kan det dog være, prisen her på siden endnu ikke er opdateret.

 

Barbie eller LOL julekalender?

Står valget mellem en LOL og en Barbie julekalender? Selvom Barbie er af en ældre generation, er der stadig mange piger der leger med Barbie dukker i dag. Ligesom med LOL julekalenderen, får du i en Barbie julekalender, også en dukke med en masse tilhørende tøj. Der er dermed stor lighed over de 2 kalendere, så vi kan godt forstå, hvis du er i tvivl om hvilken du skal købe. 

Begge typer er en super god julekalender til piger der leger med dukker. Det bedste du kan gøre er, at spørge barnet selv hvad de helst vil have. Er de mest til LOL Surprise dukker eller Barbie dukker?

 

Piger elsker LOL Surprise dukker

Der er flere gode grunde til, hvorfor LOL Surprise dukker er så elsket af piger. For det første er de flotte og farverige dukker både smukke og gode at lege med. Børn kan bruge timevise på at klæde dukkerne i forskelligt tøj, og lege små rollespilslege med dem. Dertil er LOL dukker også samleobjekter, ligesom f.eks. Funko Pop figurer og Pokemon kort er (se for resten også være guides med årets bedste Pokemon julekalender og Funko Pop julekalender). Når du køber en LOL Surprise bold, ved du ikke hvad der er i den. Det er der noget spænding over, og får man noget som man har ønsket sig og håbet på, er det bare ekstra fedt.

Med en LOL julekalender kan du uden tvivl gøre en lille piges jul meget bedre! Vi ønsker her fra Geniale Gaver både dig om den heldige modtager af kalenderen er fantastisk jul.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om LOL julekalendere

Du kan købe en LOL julekalender online. I guiden her viser vi dig de forhandlere hvor du kan købe de forskellige LOL kalendere. Samtidig kan du tjekke priserne på dem, så du sikrer dig den bedste pris.

Der er flere forskellige LOL Surprise julekalendere i år. I en er der en LOL dukke i med tilhørende outfits. I en anden er der masser af små overraskelser med LOL tema, som f.eks. skolesager, klistermærker og meget mere.

Den bedste julekalender til små piger kommer an på hvad de kan lide. En LOL julekalender er dog et rigtig godt bud.

Denne artikel er anmeldt af Karoline Hansen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne