Gaver til piger - De bedste ønsker & gaver til pigen

Gaver til piger 2024 – De 75 bedste ønsker & gaver til pigen

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du svært ved at finde gode ideer til gaver til piger? Piger (og børn generelt) har det med ofte at skifte deres gaveønsker ud. Den ene dag er det Gurli Gris legetøj der står på ønskelisten. Den næste dag ting til værelset, og ugen efter er det kreativt legetøj. Det kan være svært at følge med, men bare rolig – vi hjælper dig her med at holde overblikket.

Du har her den ultimative guide til årets bedste gaver til piger 2024 . I den finder du både legetøj og andre geniale ting til piger, som står højt på deres ønskelister. Samtidig finder du gaveideer til piger i alle aldre. Helt fra de mindste og op til teenagealderen. Selv for dig der leder efter gave til pigen der har alt, er der masser af god gaveinspiration at hente blandt de mange gode pige gaver.

Årets bedste gaver til piger 2024

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Personlig kæledyrsportræt

Kender du en, som elsker sin hund, kat, eller andet kældedyr, mere end noget andet? Så er dette personlige kæledyrsportræt uden tvivl den helt perfekte gave til vedkommende. Vælg et billede af dit kæledyr, skriv navnet, og du har hurtig og nemt et flot portræt af kæledyret, klar til at give i gave til en heldig modtager.
10% rabatkode: genialegaver2024

Fodboldtøj til børn med tryk på

Det er en hver lille fodboldfans drøm, at have deres egen fodboldtrøje med navn og nummer på. Vælg barnets yndlingshold - evt. det danske landshold, Barcelone eller andet, og få trykt barnets eget navn på.

Kiids by Friis til børn

Her finde du et flot udvalg af Kids by Friis produkter til børn, som alle kommer med gratis gravering! Vælg mellem de populære stjernetegn sparebøsser, eller tandæsker, fødselsdagstog og smykkeskrin.
Inkl. gratis gravering

Slush ice maskine

Denne Slush Ice Maskine gør det nemt at lave lækre slushies derhjemme. Ideel til både børn og voksne, der elsker iskolde drikke. Den er nem at bruge og rengøre, hvilket gør den perfekt til sommerfester eller en hyggelig dag derhjemme. En sjov og praktisk gave.

Lærerige tavler til børn

Stimuler barnets udvikling med læringslegetøj i træ. Perfekt til nysgerrige og kreative børn. Vælg mellem regnetavle, lær at stave tavle og mit ABC.

Sportsstatuette med gravering

Fejr sportspræstationer med en elegant sportsstatuette fra Dahls Gravering. Dette fine kunststykke er en fantastisk måde at anerkende dedikation og succes på, uanset sportsgren. En mindeværdig gave, der inspirerer til fortsat stræben efter excellence.
Inkl. gratis gravering

Personlige børneplakater med navn

Farverige og lærerige børneplakater, der vil pynte i ethvert børneværelse. En sjov og dekorativ gaveidé som samtidig er personlig. Se de mange søde designs.

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2024

Høretelefoner med katteører og LED lys

Disse høretelefoner er perfekte til børn og unge. Med sjove katteører og farverige LED-lys kombinerer de stil og funktionalitet. De leverer god lydkvalitet og er komfortable at bære. En sjov gaveidé til musikelskere i alle aldre.

Personligt smartphone/iPhone cover

Personliggør din mobil eller tablet med et unikt cover med personlige billeder. En praktisk og personlig gaveidé, som samtidig er prisvenlig.

Gigantisk Chokolade Toblerone - 2 kg

Gør chokoladeelskerens dag med denne gigantiske Toblerone på hele 2 kg! Perfekt til de søde øjeblikke, hvor kun det bedste og største vil gøre. En uovertruffen gave til enhver lejlighed.

Personlig medaljeholder med navn og figur

Fremvis dine bedrifter med denne skræddersyede medaljeholder med navn. Tilpas den med et navn og en figur, der afspejler din passion, perfekt til at udstille medaljer fra sport, akademia eller andre personlige triumfer.

Bogstav Halskæde 18K Guldbelagt

Giv en 18K guldbelagt bogstav halskæde i gave til en heldig pige eller kvinde. Halskæden er i et enkelt, stilfuldt og tidsløst design, så det er en gave, der kan bruges hele livet. Der kan naturligvis vælges mellem alle bogstaver.

Personligt smykkeskrin med gravering

Et smykkeskrin er ikke bare opbevaring, men også en smuk dekoration. Perfekt til at holde smykkerne sikkert og organiseret.
Inkl. gratis gravering

Stilfulde personlige stjernetegnsplakater

Disse personlige stjernetegnsplakater er utrolig stilfulde, og passer perfekt ind i en moderne stue, såvel som på børne- eller teenageværelset. Vælg mellem alle stjernetegn, og vælg også mellem forskellige flotte designs. Skab evt. en kombination med 2 forskellige plakater som set på billedet. Eller 2 med dig og din partners stjernetegn. Der er masser af muligheder for fede kombinationer! Fås i flere farver, størrelser og designs.

Shopping Chokoladeæske

Overrask en særlig pige med denne charmerende chokoladeæske! Perfekt til piger der elsker søde sager, indeholder denne æske en blanding af lækre chokolader formet som pigetilbehør. En tankevækkende og dekorativ gave, der vil få enhver pige til at smile bredt.

Personlig holder til hovedtelefoner med gravering

Giv en fed holder til hovedtelefoner som samtidig kan graveres og gøres personlig. En genial gave til teenageværelset eller kontoret.

Den Fantastiske Bus - Årets børnebog!

Den Fantastiske Bus er årets mest populære børnebog, og med god grund! Den over 200 sider gennemførte børnebog af Jakob Martion Strik har taget over 15 år at skrive, og resultatet er intet mindre end genialt. Med Den Fantastiske Bus har du ikke kun en fantastisk fortælling med smukke illustrationer for børnene i vente, men også en tidsløs bog som kan gå i arv fra generation til generation.

Gabbys Dukkehus - Purrfect Dollhouse

Kom med indenfor i Gabbys Purrfect Dollhouse dukkehus. Dukkehuset er fyldt med sjove rum hvor Gabby og alle kattene kan lege og have det sjovt. Et kæmpe gavehit til piger!

Drømmefangere

Drømmefangere er ikke bare smukke dekorationer, men også symboler på beskyttelse og gode drømme. En anderledes men betænksom gave.

Ultimativt Lyssværd til Børn - RGB Lys & Lydeffekter, 78 cm

Dette farveskiftende lyssværd er den ultimative gave til små eventyrere. Med RGB lys, lydeffekter og en længde på 78 cm, er det perfekt til fantasifulde lege og rollespil.

Doctor Squish Squishy Maker: Kreativ Legesjov

Skab dine egne squishies med Doctor Squish Squishy Maker! Dette sæt er perfekt for kreative sjæle, der elsker at forme og dekorere. En fantastisk gave, der kombinerer kunsthåndværk og sensorisk leg.

Spin Master Bitzee: Dit Barns Nye Interaktive Ven

Oplev Spin Master Bitzee, det interaktive kæledyr, der bringer glæde og underholdning til ethvert barn. Med sine søde bevægelser og lyde skaber Bitzee en magisk verden af leg og venskab. Perfekt for børn, der elsker teknologi og nye venner!

Xplora X6Play smartwatch til børn

Giv børn en spændende introduktion til digital verden med Xplora X6Play smartwatch. Med forbedret skærmopløsning, hurtig ydeevne, mere hukommelse og et kraftigt kamera. Inkluderer funktioner som GPS, skolemodus, skridttæller, og sikker chat uden sociale medier. Perfekt til at skabe varige minder.

Pringles Bus

Denne unikke Pringles Bus er den ultimative gave til chipselskere! Indeholder en række af Pringles’ mest populære smagsvarianter, præsenteret i en sjov og farverig buspakning. En festlig og velsmagende gave, der er perfekt til enhver lejlighed.

Forgyldt Nordahl Andersen Dagmarkors armbånd forgyldt

Udtryk din tro med stil med dette forgyldte Dagmarkors armbånd. Det delikate design og den tidløse elegance gør det til en meningsfuld og fashionabel accessory, der kan bæres hver dag.
Inkl. gratis gravering

Gigantisk Alpaka Tøjdyr

Bring glæde med dette gigantiske Alpaka tøjdyr. Perfekt til kram og pynt i hjemmet, dette store, bløde tøjdyr vil være en favorit for både børn og voksne. En sød og unik gaveidé, der spreder varme og hygge.

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Svævende månelampe i høj kvalitet

Bring månens magi ind i dit hjem med Moon Lampen fra FlowLow. Denne enestående lampe skaber en hyggelig og drømmende atmosfære i ethvert rum, perfekt til afslapning eller som en unik gaveide.

Fødselsår ring 1997-2011

Disse fødselsår ringe er utroligt populære blandt unge mennesker, og vi kan godt se hvorfor! De smukke ringe er nemlig ikke kun smykke og trendy, men er også en ring som modtageren kan have resten af livet. De fås i både gulv og sølv farve, fra fødselsår 1997 til 2011. Årets gavehit til unge!

Havfruetæppe

Skab en magisk stemning med dette smukke havfruetæppe. Perfekt til hyggestunder på sofaen, dette tæppe er ideelt for dem, der elsker havfruer og eventyr. En unik og charmerende gave, der bringer eventyr ind i hverdagen.

Bogstav LED-Belysning

Tilføj et personligt touch til ethvert rum med disse bogstaver med LED-belysning. En sjov og unik gaveidé, der lyser op og skaber en hyggelig atmosfære. Perfekt til soveværelset, stuen eller som en festlig dekoration.

Personlige børnebøger til 0-4 årige

Nu kan dit barn få hovedrollen i sin helt egen personlige bog. Familie, venner, dyr og andre personlige oplysninger skræddersyer bogen til dit barn. Vælg en af de mange spændende historier. Det kan f.eks. være en tur i skoven, på rumrejse, tidsrejse eller om at skulle være storesøster/storebror. Det er masser af spændende eventyr at vælge i mellem.

Personlige børnebøger til 5-10 årige

Giv barnet en personlig børnebog med ham eller hende som hovedperson. Vælg mellem fantastiske historier med tidsrejser, rumrejser, at være på landsholdet eller at starte i skole. Der er masser af spændende eventyrer at vælge i mellem!

POP it Reaktions Spil (perfekt til bilen eller flyet)

Skab timevis af sjov med POP it Reaktions Spil, der styrker barnets reaktionsevne. Med 80 udfordrende levels, er dette spil designet til at forbedre dit barns koordination og reaktionstid. Det er ikke kun for børn - hele familien kan deltage. Et sjovt og lærerigt spil, der også virker afstressende.

Stjernehimmel Projektor - Dinosaur Æg

Forvandl børneværelset til en stjernehimmel med denne unikke projektor formet som et dinosauræg. Ikke kun vil den skabe en beroligende atmosfære, men den fungerer også som en Bluetooth-højtaler. Med 14 forskellige farver og en indbygget lampe, der projicerer en smuk stjernehimmel, er denne projektor det perfekte natlys for ethvert barn, der elsker dinosaurer. En fantastisk gaveidé, der kombinerer funktionalitet med eventyr.

Personlige bogstaver til døren

Byd velkommen med stil med disse skræddersyede træbogstaver fra Wooden Factory. Perfekte til at personliggøre din entré eller børneværelset, disse bogstaver tilføjer en varm og indbydende atmosfære til ethvert hjem.

Moonie Humming Bear: Blødt Tryghedskram

Den bløde og beroligende Moonie Humming Bear er mere end et tøjdyr; det er en tryghedsgivende ven for dit barn. Med naturlige lyde og et beroligende lys, hjælper denne 25 cm bamse småbørn med at falde til ro og sove.

Ice Cream Maker

Drømmer du om en hurtig is-forkælelse? Med Chillfactor Ice-Cream Maker er drømmen tættere end nogensinde! Hæld ingredienserne i, ryst og nyd din egen hjemmelavede is. En perfekt gave til den søde tand og sommerdage!

Premium Bevægelses styret RC bil

Lad børnene have det sjovt med denne Premium RC Bil. Med bevægelsesstyring og robust design, er det den perfekte gave til børn, der elsker actionfyldte lege.

Børne rygsæk med navn - beige

Giv en unik gave med denne personlige plys rygsæk. Perfekt til børn, denne rygsæk er både sød og praktisk. Tilføj modtagerens navn for at gøre det til en særlig overraskelse. En fantastisk gaveide til fødselsdage, jul eller bare fordi. Gør hverdagen lidt mere speciel med denne personlige gave.

Ramme til tegninger

Bevar og fremvis dine børns kunstværker med denne innovative tegneramme fra Wooden Factory. Rammen giver dig mulighed for nemt at udskifte tegningerne, så du altid kan udstille de nyeste mesterværker.

Ildspyende drage der bevæger sig

Opdag den magiske verden af drager med denne ildspyende drage, der bevæger sig. Denne fantasifulde gave er perfekt til børn og voksne, der elsker eventyr og mytiske væsener. Levende og underholdende - det er en drage, man husker!

Mikroskop Sæt (Forstørrer op til 1200 gange)

Udforsk mikroverdenen med dette detaljerede mikroskop-sæt. Med mulighed for at forstørre op til 1200 gange, er det ideelt for unge videnskabsentusiaster, der ønsker at udforske natur og videnskab på nært hold.

Smykker by Stine Winther

Smykker by Stine Winther tilbyder er smukt udvalg af must-have smykker som er både klassiske og minimalistiske, samtidig med at de er trendy og skaber blikfang. Samtidig fås de til en fantastisk pris. Se det imponerende udvalg.

ASUS ROG Ally Ryzen Z1 Extreme spillekonsol

Denne fede spillekonsol fra ASUS er et af årets helt store hits indenfor gaming. Med en stor touchskærm på 7,0" og en 8 timers batteritid, er der lagt op til masser af sjov action. Find den bedste pris her.

Stjernetegn i træ

Personaliseret med stjernetegn er denne træudsmykning fra Wooden Factory er en unik og personlig gave, der tilfører et kosmisk touch til enhver boligindretning. Et himmelsk valg for dem, der ser skønhed i stjernerne.

Personlige skoleartikler

Giv barnet den bedste start på skoleåret med disse super seje personlige skoleartikler. Vælg mellem skoletasker, penalhuse, skriveredskaber og meget mere - alt sammen kan personliggøres med enten tekst og/eller billede!
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Ultimativ Fjernstyret Amfibie bil - Kan køre over alt! - Også på vand

Denne vanvittige Fjernstyret Amfibie bil kan køre over alt - og ja - også på vand! Controlleren kan bruges på op til 50 meter, så der er rig mulighed for at drøne vidt omkring i alt terræn.
Henter...

Geniale gaver til piger i alle aldre

Uanset om det er gave til 2 årige piger, 14 årige, eller alt her i mellem, kan du her finde den perfekte gave til hende på siden her. Gaveideerne er nemlig i et bredt udvalg af forskellige kategorier. Alt fra plakater til værelset, anderledes og sjove ting, samt forskellige typer legetøj til piger. Der er noget for en hver pige – stor som lille. Fælles for alle gaveideerne er, at de er super gode og populære gaver til pigen.

Vi kommer bl.a. ind på gaveideer til de forskellige aldersgrupper hver i sær. Dertil også hvad der er populært af legetøj til piger lige nu. Guiden her kan ikke kun bruges som gaveguide til dig der er på udkig efter den bedste gaveide til pigen. Den kan ligeså godt bruges som inspirationskilde til ønsker til piger, der kan skrives på ønskesedlen.

Er det de helt mindste piger du søger gaveideer til, kan jeg i stedet anbefale at tjekke vores guide med gaver til baby. Er det ligeledes en pige på 15 år eller opefter, vil du finde inspiration til den type gaver i vores guide med årets bedste gaver til teenagepiger.

 

Gave til pige på 13-14 år

En god gave til pige på 13-14 år er ofte svær at finde. Sådan det med både konfirmationsgaver, fødselsdagsgaver og julegaver til børn i denne alder. Det meste legetøj bliver for barnligt, men det skal heller ikke alt sammen gå op i voksen ting. Så hvad giver man af gaver til piger i denne alder? Det får du 3 gode bud på her:

 • Smykker – Piger i 13-14 års alderen er bestemt glade for smykker. Det behøver dog ikke være dyre Georg Jensen smykker og lign. Pilgrim smykker eller personlige smykker med gravering er begge fantastiske gaver til piger på 13 og 14. Begge kan samtidig fås til en overkommelig pris.
 • Biograftur for 2 – Giv et gavekort til en biograftur for 2 personer. Denne gaveide er både genial som gave til veninden, såvel som gave fra forældre til pigen. Uanset om hvem modtageren er til dig, er en oplevelsesgave til hende altid et hit i denne alder.
 • Brugt iPhone – Der er ikke nogen tvivl om, at piger på 13 og 14 år ønsker sig en iPhone. En ny iPhone er dog en gave i den højere prisklasse, og for mange uden for budget. En brugt iPhone kan dog være ligeså god, og så er den meget billigere. Vi har fundet et sted du kan få brugt iPhones med 2 års garanti til super gode priser. Find den blandt ideerne ovenfor.
   

Gave til pigen på 12 år

På udkig efter en genial gave til pigen på 12 år? Det fede ved mange af de gaver til piger vi har fundet frem, er at de kan bruges til en bred aldersgruppe. Her får du dog vores bud på 3 gaveideer, som egner sig særligt godt som gaver til 12 årige piger.

 • Ting til værelset – Fede plakater, hyggelige lamper og andre lækre ting til piger de kan bruge på værelset, er super gode gaveideer til piger i denne alder. Vi har naturligvis fundet en masse af lige netop denne type gaver på liste ovenfor.
 • Fede spil – Du finder flere fede spil blandt gaveideerne. Se f.eks. det sjove kortspil Unstable Unicorns, eller karaoke mikrofonen, som også er en slags spil.
 • Gadgets – Det kan være alt fra et smartwatch til en sej power bank. Piger på 12 år er ligesom drenge vilde med gadgets – derfor har vi naturligvis adskillige fede gadgets på listen.
   

Gave til 11 årig pige

Hvad er en god gaveide til pigen på 11 år? Det får du svaret på lige her. Alle 3 er pige gaver der kan gives til jul såvel som fødselsdag.

 • Personlig stjernetegnsplakat – Ifølge astronomer siger vores stjernetegn – og dermed hvornår vi er født – noget om hvordan vi er som person. Giv en personlig stjernetegnsplakat til hende, som siger nogle positive ting om hende, samt viser hendes stjernetegn. En super flot plakat til pigeværelset.
 • Oppustelig gymnastikmåtte – Kan pigen du skal give gave til, lide at lave gymnastik og akrobatik? Så er en oppustelig gymnastikmåtte helt oplagt. Den kan bruges til at lave diverse former for gymnastik og hop på, og kan bruges både ude og indenfor. En fantastisk gave til 11 årige piger der elsker at være aktive.
 • Personligt sengetøj til børn – Er hun ved at blive for gammel til sig Gurli Gris sengetøj? I stedet for at skifte det ud med noget kedeligt i en enkelt farve, så giv hende et sæt personligt sengetøj. Det kan være med hende på, hendes kæledyr eller noget helt tredje – du bestemmer billedet!
   

Gave til pigen på 10 år

10 år er en skøn alder at være barn i. Det er også her, at hun har hendes første runde fødselsdag. Derfor er der ofte lagt op til gode gaver. Vi kommer med vores bud på 3 af de gode gaver til hende her:

 • Smartwatch til børn – Børn vil om nogen gerne være med på de nyeste trends når det kommer til gadgets. De behøver dog ikke få det nyeste Apple Watch – du kan sagtens finde gode smartwatch til børn, der kan mange ting, og samtidig har en god pris.
 • Makeup og neglelak til børn – Hvis du har en pige på 10 år, har hun nok allerede plaget dig om, om hun må prøve noget af mors makeup. Giv hende i stedet noget makeup og neglelak til børn, som nemt kan vaskes af og ikke indeholder nogle former for giftstoffer. En god gave til pigen på 10 år, som garanteret allerede står på hendes ønskeliste.
 • Candyfloss maskine – Der er ikke mange børn på 10 år, der ikke elsker candyfloss! Giv hende en candyfloss maskine i 10 års fødselsdagsgave eller julegave – det er både super nemt og super lækkert.
For flere gode gaveideer til denne alder, se vores guide med gaver til 10 årige.
 

Gaver til piger på 7, 8 og 9 år

Piger i alderen 7-9 år elsker kreativt legetøj. Vi giver dig her 3 gode gaveideer, som både kan bruges som gave til pigen på 7, 8 og 9 år. Alle sammen er kreativt legetøj til piger, som de i lige netop denne alder er helt vilde med.

 • Modellervoks og slim – Modellervoks har i mange år været et stort hit hos piger. De seneste år er særligt slim blevet utroligt populært. Vi har fundet noget af det bedste modellervoks du kan få, såvel som noget rigtig sejt slim. Blandt andet Fluffy Slime og Crazy Aaron Thinking Putty. En god og billig gave til pigen på 8 år og deromkring.
 • Perler og perleplader – Med en omgang perleplader og en stor bøtte perler, er der til rigtig mange timers kreativ leg hos pigerne. De kan bruge dage på at lave og stryge flotte perler, som efterfølgende kan gives i fødselsdagsgave eller julegave til mor og far, eller bruges til at pynte på pigeværelset.
 • Opgave- og malebøger – Bøger hvor hun får lov til at være kreativ, er både sjovt og lærerigt. Både opgave- og malebøger er dermed fremragende som gave til pigen på 9, 8 eller 7 år.
   

Ideer til gaver til små piger

Ved de mindste piger er det legetøj der står højt på ønskelisten. Både med hensyn til julegaveønsker og til fødselsdag. Du vil finde, at rigtig mange af gaveideerne egner sig godt som gaver til små piger. Når vi omtaler gaver til små piger, er det gave til 5 årige piger og nedefter der menes. Du får her 3 gode ideer til legetøj til små piger.

 • Disney prinsesser legetøj – Når små piger tænker på prinsesser, så er det ofte Disney prinsesser. Jasmin, Ariel, Tornerose og alle de andre. Piger elsker dem, og drømmer om at blive ligesom dem, når de bliver store. Derfor er det også helt naturligt, at de elsker Disney prinsesse legetøj. Vi har fundet en forhandler som har et godt udvalg til rigtig gode priser. Find den under ’’Disney prinsesser legetøj’’ på listen.
 • Søde bamser – Bamser er altid et hit – og særligt som gave til 4 årige piger og deromkring. Lige fra små søde squishmallows til store kæmpe bamser. Blandt gaveideerne finder du både en bamse som er større end barnet selv, såvel som personlige bamser med navn, og endda bamser med LED lys.
 • Lav selv smykker – Det fede ved lav selv smykker er, at det kombinerer 2 ting, som piger er helt vilde med. Nemlig smykker, og det at være kreativ. Derfor er sæt til lav selv smykker fantastiske gaver til piger.
   

Gave til pigen der har alt

Det er altid svært at finde på gaveideer til typen der har alt. Uanset om det er gave til kvinden der har alt, manden eller barnet. Det er dog muligt at finde en god gave til pigen der har alt. Der er nemlig 2 typer gaver, som egner sig særligt godt til netop pigen der har alt. Henholdsvis det nyeste legetøj og personlige gaver til hende. Du får 3 gode eksempler her:

 • Personlig børnebog – Du kan have alle bøger i verden – lige undtaget personlige bøger. En personlig børnebog, hvor hun selv indgår i historien, er derfor fremragende som gave til pigen der har alt. Du ved nemlig med sikkerhed, at hun ikke har den i forvejen.
 • Det nyeste LEGO Friends – Der kommer hele tiden nyt legetøj, og særligt LEGO er noget af det, hvor der hyppigt udkommer nyt. Kan hun lide at lege med LEGO, er det nyeste LEGO Friends en særlig god gaveide til hende.
 • Personligt smykke – Når det kommer til gaver til piger, er smykker nogle af de bedste. Særligt personlige smykker, hvis det er til pigen der har alt. Vælg et flot smykke og få indgraveret pigens navn i det. Det er en gave hun kan have med sig resten af livet.
   

Ideer til julegaver til piger

De mange gaver til piger du finder i guiden her, er naturligvis ligeså gode julegaver til piger, som de er til alle andre lejligheder. Og uanset om pigen du skal finde gave til, tror på julemanden eller ej, skal hun jo have nogle gode julegaver. Kig derfor gerne de mange gaveideer igennem og sug inspiration til dig, men se dem i stedet som julegaveideer til piger, frem for bare gaveideer.

Vi kan hjælpe dig lidt på vej, med 3 julegaveønsker til piger, som vi ved står højt på deres ønskeliste til jul:

 • Playstation 5 eller spil hertil – Alle børn der ikke har en Playstation, ønsker sig en. Den står ligeså højt på listen over ønsker til piger som den gør til drenge. Har hun allerede en Playstation, er spil hertil altid en god julegave til hende.
 • Barbie dukker – Når det kommer til julegaver til piger, har Barbie dukker i mange år været en fast del af julegaveønskerne – og det er de stadig. Giv derfor en Barbie dukke i julegave til pigen. Skal det være en stor julegave, er Barbie Camperen et kæmpe hit.
 • Boldbassin – Et boldbassin fyldt med bolde, er en skøn julegave til piger på 1-3 år. Det er en julegave forbeholdt de mindste, men uden tvivl også en af de bedste til dem. Bare det som forældre at se, at ens lille pige leger og har det sjovt i boldbassinet, er en gave i sig selv.
   

Populært legetøj til piger  2024

Vi ved alle sammen, at legetøj er det, som der virkelige hitter når vi snakker gaver til børn. Derfor består mange af de gaveideer du finder på listen over årets bedste gaver til piger, også af legetøj. Men hvad er det mest populære legetøj til piger 2024 ?

 • Gurli Gris legetøj – Legetøj med Gurli Gris, er noget af det mest populære legetøj til piger 2024 . Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at det derfor også er en af de gaver til piger, som står højst på deres ønskeliste. Det er vel og mærke små piger i alderen 6 år og nedefter der er glade for Gurli Gris.
 • Paw Patrol legetøj – Både små piger og drenge elsker serien med Paw Patrol hundene og deres ven som hjælper deres by i nød. Faktisk er det også noget at det mest – hvis ikke det allermeste – populære legetøj til piger og drenge i år.
 • Disney Frost legetøj – Selv flere år efter Frost 2 er udkommet, er Anna og Elsa elsket af små piger. Dukker, figurer, malebøger og meget andet med de 2 søstre og deres venner, er derfor stadig noget, som står højt på pigernes ønskesedler. Faktisk så højt, at det er noget af de mest populære legetøj til piger du kan få.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til piger

Årets bedste gaver til piger, indebærer bl.a. populært legetøj, personlige gaver, smykker og gadgets. For mere specifikke gaveideer, bør du tjekke guiden med årets bedste gaver til piger 2024 . Her finder du mere end 100 geniale gaveideer til piger i alle aldre.

Til pigen der har alt, kan du give personlige og unikke gaver, oplevelsesgaver eller det nyeste legetøj. Alle 3 egner sig perfekt som gave til pigen der har alt. For inspiration til denne type gaver kan du med fordel tjekke guiden her.

Det mest populære legetøj til piger 2024 er:

 • Gurli Gris
 • Disney Prinsesser
 • Frost
 • Paw Patrol
 • Lav-selv smykker
 • Kreativt legetøj
 • Barbie dukker
 • LEGO Friends
 • Perler
 • Modellervoks og slim
 • Bamser
 • Makeup og neglelak til børn
Denne artikel er anmeldt af Amalie Sørensen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne