Populært Gurli Gris legetøj

Gurli Gris legetøj 2024 – Årets 50 mest populære

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har dit barn forelsket sig i Gurli Gris? Og står der nu bare Gurli Gris legetøj fra den ene ende til den anden på ønskelisten? Det er der ikke noget at sige til. Sammen med Paw Patrol legetøj, er legesager med Gurli Gris nemlig noget af det allermest populære legetøj til børn lige nu.

Med seriens store popularitet blandt børn, er der selvfølgelig fulgt en masse spændende Gurli Gris legetøj med, som børn kan bruge til at forsvinde ind i en verden af leg med. Vil du gerne bidrage med det? Og vil du gerne finde noget, som ikke allerede er at finde på børneværelset? Så er det godt, du har fundet vejen hertil. For er der noget, du kan finde her, så er det ting med Gurli Gris!

Årets mest populære Gurli Gris legetøj

Gurli Gris hus - Playtime to Bedtime House

Gurli Gris' hus er noget af de mest populære Gurli Gris legetøj blandt børn. Det er essensen af en hver Gurli Gris legetøjs samling, og er hvor der kan leges med alle de forskellige figurer. Med huset medfølger Gurli Gris, 2 andre figurer samt meget mere.

Gurli Gris klasseværelse med figurer

Kom ind i klasseværelset med Gurli Gris, hendes lærer og venner. Med Gurli Gris og resten af klassekammeraterne, er selv det er være i skole en leg.

Gurli Gris Hama perlesæt

Med Gurli Gris Hama perlesættet kan du lave dine helt egne Gurli Gris perleplader, som du efterfølgende kan lege med, at have stående som pynt. Perfekt til barnet der elsker at lægge perler, og også elsker Gurli Gris.

Gurli Gris bamse med musik

Den søde Gurli Gris bamse både lyser og spiller musik for dig. Er egnet til børn helt ned til 6 måneder, og kan med garanti hurtigt blive den lilles nye bedste ven.

Gurli Gris flip telefon

Den interaktive Gurli Gris flip telefon er ikke kun super sej, den hjælper også barnet med at lære. Telefonen kan bruges af børn helt ned til 2 år - et hit for enhver lille Gurli Gris fan.

Gurli Gris figurer - Gurli og Mor Gris

En pakke med 2 figurer - Gurli Gris og hendes mor, Mor Gris. Gurli og hendes mor er klar til at lege i deres huse, campingvognen eller hvor end du ønsker.

Gurli Gris Dr. Hamster flyvemaskine

Tag på en flyvetur på sygebesøg med Gurli Gris, den lille skildpadde og Dr. Hamster i flyvemaskinen.

Gurli Gris fjernstyret bil

Tag på eventyr med Far Gris bag rattet og Gurli Gris på bagsæddet, med denne super sjove fjernstyret bil. Bilen kan styres af børn helt ned til 2 år.

Gurli Gris skolebus

Kør Gurli Gris og vennerne i skole med den flotte blå skolebus. Har barnet allerede Gurli Gris klasseværelset sættet, er skolebussen helt oplagt som gave.

Bedstefar Gris' tog + Gurli Gris og lillebror

Tag på en hyggelig tog tur med Bedstefar Gris og hans flotte tog. Udover tog og Bedstefar Gris, følger der også 2 ekstra figurer med, i form af Gurli Gris og hendes søde lillebror.

Stort Gurli Gris hus - Wooden Playhouse

Det store Gurli Gris playhouse hus kommer med hele 8 rum fordelt på 3 etager. Dete er et dukkehus i Gurli Gris version, og når det ikke leges med, kan det stå til pynt på værelset.

Gurli Gris legehus

Gurli Gris' legehus kan åbnes og har indvendigt 4 rum på 2 etage. Når det ikke leges med, kan huset lukkes igen, så det ikke fylder meget. Udover hus medfølger også Gurli Gris samt møbler til legehuset.

Gurli Gris Grin & Lær computer

Grin og lær med den smarte Gurli Gris computer. Computeren er egnet til børn helt ned til 2 år, og byder på masser af sjove og lærerige timer.

Gurli Gris lægetaske

Leg læge med Gurli Gris, med denne skønne lægetaske, som indeholder alt en læge skal bruge. Stetoskop, saks, plaster, sprøjte og meget mere.

Gurli Gris magisk parade sæt

Lav en magisk parade med Gurli Gris og hendes venner med dette magiske parade sæt. Sættet indeholder 2 Gurli Gris figurer, parade med tog og folystelser, samt en magisk tryllestav.

Gurli Gris trehjulet løbehjul

Dette flotte Gurli Gris løbehjul har 3 hjul, så selv de mindre børn kan være med. Kør rundt på værelset, i stuen, eller ude på tur med mor og far i byen.

Gurli Gris campingvogn med familie

Tag på campign med Gurli Gris og hendes skønne familie, i deres fine campingvogn. Udover campiongvogn, Gurli Gris og hendes familie, medfølger der også bænk, bål og andre ting, der ska til for at lave den perfekte campingtur.

Gurli Gris og Bedstefars båd

Bedstefars smarte både kan ikke kun sejle, men også kører. Du får båden samt figurerne Bedstefar Gris, Gurli og hendes lillebror. Så er der lagt op til sjove eventyrer på vandet!

Gurli Gris dinosaur bamse

Her kan du få Gurli Gris' søde bamse dinosaur som din helt egen bamse. Bamsen er en sød lille dino, som samtidig er blød og dejlig at putte med.

Gurli Gris familien

Her får du hele Gurli Gris' herlige familine, med Gurli, lillebror, Mor Gris og Far Gris. Det er bamser som er 22 cm høje, så de kan både leges med, og puttes med i sengen.

Gurli Gris trampolin

Denne søde trampolin med Gurli Gris tema, er ikke kun super sjov for barnet, med hjælper det også med at være aktiv. Trampolinen er med håndtag, så selv de små børn kan hoppe på den.

Gurli Gris conector

Gurli Gris conector indeholder 200 spørgsmål, og kan spilles af børn helt ned til 3 år. Forbind de rigtige billeder, og lær med den skønne Gurli Gris og hendes familie.

Gurli Gris gemmeleg spil

Leg gemmelig med den søde Gurli Gris! Spillet her er til Gurli Gris fans i alle aldre, selv de små helt ned til 1½ år kan være med.

Gurli Gris Memo vendespil

Lær at huske med Gurli Gris! Memo vendespillet her er ikke kun sjovt for selv de mindste børn, det er også lærerigt. At lære i selskab med Gurli Gris og vennerne, bliver ikke meget bedre!

Gurli Gris skattejagt brætspil

Tag med Gurli Gris og vennerne på en spændende skattejagt, med dette sjove skattejagt brætspil. Spillet kan spilles af børn helt ned til 3 år.

Gurli Gris legetøj

Alle små piger er ellevilde med Gurli Gris og hendes sjove familie. Her kan du finde alt med Gurli Gris, både legetøj, bøger, bestik og andre fantastiske ting. Se f.eks. det flotte Gurli Gris dukkehus i træ. Du får uden tvivl et glad barn, pakken bliver pakket op og Gurli Gris kommer frem.

Monopoly Junior i Gurli Gris version

Monopoly er et sjovt spil hvor både voksne og børn kan være med. Her kan du spille Monopoly Junior i Gurli Gris version - helt perfekt til børn, der skal lære Monopoly for første gang.

Vildkatten i Gurli Gris udgave

Kender du det populære børnespil Vildkatten? Har kan du få det i en Gurli Gris udgave - perfekt til en lille Gurli Gris fan, som elsker at spille vildkatten.

Find alt i Gurli Gris legetøj her

Flyder børneværelset over med Gurli Gris legetøj? Eller er barnet lige blevet introduceret til den søde gris og ønsker sig nu alt, hvad der er at ønske sig af legetøj? Så er det selvfølgelig bare med at imødekomme det.

Det hjælper vi dig til, da vi har været ude og granske internettet igennem for alt, der er at finde af Gurli Gris ting hos danske legetøjsforretninger og webshops. Vi har samlet det hele her, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik og ikke mindst nemt klikke noget legetøj i kurven, som endnu ikke er at finde på børneværelset.

Du kan blandt andet være heldig at støde på Gurli Gris legetøj såsom:

 • Gurli Gris hus
 • Gurli Gris bamse
 • Gurli Gris legetøjs legeplads
 • Gurli Gris figur
 • Gurli Gris perleplade
 • Gurli Gris puslespil
 • Gurli Gris telefon
 • Gurli Gris spil
 • Gurli Gris dukkehus
 • Gurli Gris bil

Uanset hvad du er på udkig efter, er vi helt sikre på, at vi har det til dig her. Om ikke andet kan du i hvert fald blive inspireret til nyt og spændende legetøj til den lille – også selvom værelset allerede bugner.

 

Hvem er Gurli Gris?

Der er stor chance for, at det er det rene Gurli Gris univers du træder ind i, når du kommer på besøg hos niecen eller barnebarnet. Er der noget, den gris har, så er det at have taget børneværelserne med storm. Det er der heller ikke noget at sige til, da hun er en fantastisk og omsorgsfuld karakter, som man kun kan elske.

Er du blevet sat til at finde Gurli Gris legetøj til fødselsdagen eller som julegaver til børn i familien? Og har du ikke den fjerneste ide om, hvem hun lige er? Så giver vi dig lige en introduktion til den søde og meget populære gris, der igennem flere år har underholdt børn.

Gurli Gris er en britisk børne-tv-serie, som kan ses af både små og store. Den er meget børnevenlig og helt nede på jorden og indeholder derfor ikke noget stødende indhold. Serien handler om den hyggelige familie, som kommer ud for en masse forskellige og sære situationer. Det er situationer, som børn kan forholde sig til og derfor elsker at følge med i. Episoderne er kun af 5 minutters varighed, men det er længe nok til at forelske sig i den søde antropomorfgris og hendes familie og venner, som er forskellige pattedyr.

Serien og legetøjet er rigtig godt til at lære barnet om livet og til at fremme dets udvikling. Er der derfor kun Gurli Gris figurer og legetøj på ønskelisten, er det kun en god ting.

 

Hvad kan man få af Gurli Gris legetøj?

De sidste mange år har Gurli Gris taget børneværelserne med storm. Det har ikke bare udviklet sig til rigtig mange afsnit af den populære serie men også et hav af forskelligt legetøj.

Udover det vi har nævnt ovenfor, vil du også kunne finde:

 • Gurli Gris autocamper
 • Gurli Gris løbehjul
 • Gurli Gris campingvogn
 • Gurli Gris kostume
 • Gurli Gris trampolin
 • Gurli Gris tog
 • Gurli Gris bøger
 • Gurli Gris julekalender
 • Gurli Gris skoleting

Hun er en meget aktiv og nysgerrig gris, hvorfor det at tage af sted på eventyr i en autocamper eller at hoppe og springe på en trampolin, lige er noget for hende. Barnet kan derfor bygge en hel verden og et univers op omkring Gurli Gris og alle hendes spændende bedrifter.

Om du kan finde det alt sammen her på siden, kan vi ikke garantere. For det afhænger af, hvad der er på hylderne hos de forhandlere, vi har fundet frem til. Men er der ikke det, der står på ønskelisten, er vi sikre på, at du falder over noget andet, der kan inspirere til sjov og hyggelig leg.

 

Hvorfor er Gurli Gris legetøj så populært?

I ”gamle dage” var det Kaj & Andrea, Bamse & Kylling og Anna & Lotte, der fyldte på børneværelset. I dag er de mere eller mindre skiftet ud med Gurli Gris – hun fylder i hvert fald lidt mere end de klassiske legetøjsfigurer fra dengang.

Det gør hun, fordi hun er en sød og moderne gris, der er god ved sine venner og familie. Hun lærer hele tiden noget nyt, som også er meget brugbart overfor børn i dag. Afsnittene er tilmed også kun 5 minutter lange, hvilket gør det nemt for børn at følge med i, hvad der sker.

Fordi hun er så nysgerrig på sig selv og verden, kommer hun selvfølgelig også vidt omkring og får prøvet lidt forskelligt. Om det så er at hoppe i trampolin, køre afsted i en autocamper eller at snakke i telefon. Fordi legetøjet minder så meget om det, børnene ser i serien, er det nemt at forholde sig til og føre historien videre.

Derudover er der selvfølgelig også det klassiske legetøj såsom bamser, puslespil og kostumer, som børn altid vil være vilde med.

Svaret må derfor være, at det er så populært, fordi hun er så populær, og fordi legetøjet er meget håndgribeligt for børn i forskellige aldre!

 

Hvad hedder dyrene i Gurli Gris?

Gurli Gris er en glad og social figur og har derfor også nogle gode venner. Hendes familie består af Far Gris, Mor Gris, Lillebror Gris, Bedstefar Gris og Bedstemor Gris. Derudover har hun vennerne Pedro Pony, Karina Kanin og Kalle Kanin. Alle er de nogle søde og dejlige figurer, som står klar til at hjælpe Gurli, når hun har brug for det.

Er du på udkig efter samtlige figurer i gave? Så klik dig gerne omkring, da vi helt sikkert har fundet en forhandler med de mange og søde figurer på hylderne. Vi er helt sikre på, at barnet vil elske at kunne samle hele familien og alle vennerne i legen på værelset.

 

Hvor gammel er Gurli Gris?

Har du brug for en lynpræsentation af Gurli Gris, så du ved, du ikke går helt galt i skoven, når du prøver at snakke med om gaverne? Hun er 4 år gammel og har en kælefisk, der hedder Gudrun Guldfisk. Hun forsøger ofte at finde en ven til Gudrun, så den ikke bliver ensom.

Selvom hun ligner en lille gris, er hun faktisk 215 centimeter høj. Det er sådan cirka samme højde som mange professionelle basketballspillere har. Hun er derfor lidt af en høj gris – og mor og far må være enorme!

Man må derfor sige, at hun er noget helt særligt og meget specielt. Til trods for at hun kun er fire år gammel og derfor har rigtig meget at lære endnu – og lang tid til at vokse i!

 

Hvad koster Gurli Gris legetøj?

Vil du gerne forkæle med så meget legetøj som overhovedet muligt? Det kan du også sagtens komme til, da ting med Gurli Gris ikke koster alverden. Der er naturligvis legesager, der koster nogle hundrede kroner – men du kan også sagtens få en lampe, figurer eller en madkasse for under hundrede kroner.

Børn har ikke noget begreb om penge og deres værdi. Derfor er det heller ikke vigtigt, om du tropper op med Gurli Gris legetøj til mange hundrede kroner, eller om du kommer med en billig madpakke og en drikkedunk (som barnet har ønsket sig) til under hundrede kroner.

Det gode ved ting med Gurli Gris er netop, at alle kan være med. Det koster ikke det hvide ud af øjnene, og der er så mange forskellige ting at vælge mellem. Gå derfor gerne på opdagelse i de mange legesager, vi har fundet frem til dig her på siden og se, om ikke der er en eller flere ting, der passer med dit budget og ikke mindst det, du gerne vil give til den lille.

 

Hvor kan man købe Gurli Gris legetøj?

Det kan du gennem de forhandlere og webshops, som vi har fundet frem til på dine vegne! Det er alt lige fra velkendte webshops og forhandlere til nogen, som du måske ikke er stødt på før. Vi har dog screenet samtlige af de online forretninger, som vi linker dig videre til. Det skal være trygt for dig at handle online – og det kan du være sikker på, at det er gennem os.

Det er meget forskelligt, hvad du finder hos de forskellige webshops. Nogle har meget fokus på det mere praktiske legetøj såsom skoletasker, drikkedunke, madkasser, paraplyer og lignende. Andre har mere fokus på figurer, bamser og diverse genstande, som er med i Gurli Gris universet.

Det er derfor en sand opdagelsesrejse, du er ved at begive dig ud på her sammen med os og Gurli. Vi er helt sikre på, at du nok skal finde noget, som enten står på ønskelisten eller som kan være den helt store overraskelse til fødselsdagen eller juleaften.

Vi har ikke noget med salget af det eller leveringen af legetøjet at gøre. Har du derfor nogle spørgsmål, skal du blot henvende dig direkte til den forhandler, du har klikket dig videre til. Så hjælper de dig videre, så du kan få og finde den helt perfekte Gurli Gris gave til dit barn, din niece eller måske kusine.

 

Køb og tag Gurli Gris legetøj med på kør-selv-ferien 

Den søde gris er vild med at tage af sted på ferier. Især er hun vild med camping. Så står I og skal afsted på en ferie, der kræver mange timers kørsel, er det oplagt med nogle legesager med Gurli Gris på bagsædet.

Det kan være en udfordring med underholdningen på så lang en tur. Men er grisen det helt store i øjeblikket, er det mere end oplagt at overraske med nogle gaver undervejs. Det kunne meget passende være Gurli med en autocamper eller andet campinggrej eller en god bog, der omhandler et vaskeægte eventyr.

Selvom stemningen måske kan være lidt hård og op ad bakke, når turen går sydpå i mange timer, skal der heldigvis heller ikke meget mere til en sød gris for at vende på humøret.

Så se gerne om ikke du kan finde noget forskelligt Gurli Gris legetøj, der kunne være perfekt at tage med, når den står på ferie. Så kan alle være glade og bilen kan være fuld af god stemning.

 

Forkæl dit barn med en masse spændende Gurli Gris legetøj

Om du er på jagt efter en gave til 2 årig, en 3 årig eller en gave til 4 årig, er Gurli Gris universet det perfekte sted at gå på opdagelse. Det vil være ren forkælelse for barnet at få en masse figurer med Gurli Gris familie, nogle gode Gurli Gris bøger til godnatlæsningen eller en bamse, til når modet skal findes frem i uvante situationer.

Det er sund forkælelse, da en Gurli Gris bog eller et hvilket som helst andet Gurli Gris legetøj kan give en masse inspiration til god og aktiv leg. Hun er mere harmløs end nogen anden og er derfor en perfekt gave til fødselsdagen eller julen.

Vi har gjort vores absolut bedste for at finde frem til det mest spændende og populære legetøj til gode priser. Vi kan ikke garantere det, men du kan være heldig også at støde på forhandlere herinde, der har Gurli Gris legetøj udsalg eller Gurli Gris legetøj Black Friday tilbud (når det er den tid på året). Altså kan du være heldig at finde nogle gode gaver til piger og drenge til ekstra gode priser.

Dyk ned i vores mange forslag til ting og legesager med den søde Gurli og forkæl det barn, som du holder så meget af.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Gurli Gris legetøj

Det mest populære Gurli Gris legetøj, er hendes hus, samt figurerne til at lege med i huset. Dertil er klasseværelset med hendes venner, hendes campingvogn, samt Gurli Gris bamser, også en stor favorit hos børnene.

Du kan finde inspiration til alle ovenstående legesager, samt mange flere, i vores guide med årets mest populære Gurli Gris legetøj.

Gurli Gris henvender sig hovedsageligt til børn i alderen 3 år og op til omkring 6 år. Legetøj med den søde gris og hendes venner, er derfor en rigtig god gave, til børn i den alder.

Denne artikel er anmeldt af Søren Lindholm (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne