Populært Gurli Gris legetøj

Gurli Gris legetøj 2023 – Årets 50 mest populære

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har dit barn forelsket sig i Gurli Gris? Og står der nu bare Gurli Gris legetøj fra den ene ende til den anden på ønskelisten? Det er der ikke noget at sige til. Sammen med Paw Patrol legetøj, er legesager med Gurli Gris nemlig noget af det allermest populære legetøj til børn lige nu.

Med seriens store popularitet blandt børn, er der selvfølgelig fulgt en masse spændende Gurli Gris legetøj med, som børn kan bruge til at forsvinde ind i en verden af leg med. Vil du gerne bidrage med det? Og vil du gerne finde noget, som ikke allerede er at finde på børneværelset? Så er det godt, du har fundet vejen hertil. For er der noget, du kan finde her, så er det ting med Gurli Gris!

Årets mest populære Gurli Gris legetøj

Gurli Gris hus - Playtime to Bedtime House

Gurli Gris' hus er noget af de mest populære Gurli Gris legetøj blandt børn. Det er essensen af en hver Gurli Gris legetøjs samling, og er hvor der kan leges med alle de forskellige figurer. Med huset medfølger Gurli Gris, 2 andre figurer samt meget mere.

Gurli Gris klasseværelse med figurer

Kom ind i klasseværelset med Gurli Gris, hendes lærer og venner. Med Gurli Gris og resten af klassekammeraterne, er selv det er være i skole en leg.

Gurli Gris Hama perlesæt

Med Gurli Gris Hama perlesættet kan du lave dine helt egne Gurli Gris perleplader, som du efterfølgende kan lege med, at have stående som pynt. Perfekt til barnet der elsker at lægge perler, og også elsker Gurli Gris.

Gurli Gris bamse med musik

Den søde Gurli Gris bamse både lyser og spiller musik for dig. Er egnet til børn helt ned til 6 måneder, og kan med garanti hurtigt blive den lilles nye bedste ven.

Gurli Gris flip telefon

Den interaktive Gurli Gris flip telefon er ikke kun super sej, den hjælper også barnet med at lære. Telefonen kan bruges af børn helt ned til 2 år - et hit for enhver lille Gurli Gris fan.

Gurli Gris figurer - Gurli og Mor Gris

En pakke med 2 figurer - Gurli Gris og hendes mor, Mor Gris. Gurli og hendes mor er klar til at lege i deres huse, campingvognen eller hvor end du ønsker.

Gurli Gris Dr. Hamster flyvemaskine

Tag på en flyvetur på sygebesøg med Gurli Gris, den lille skildpadde og Dr. Hamster i flyvemaskinen.

Gurli Gris fjernstyret bil

Tag på eventyr med Far Gris bag rattet og Gurli Gris på bagsæddet, med denne super sjove fjernstyret bil. Bilen kan styres af børn helt ned til 2 år.

Gurli Gris skolebus

Kør Gurli Gris og vennerne i skole med den flotte blå skolebus. Har barnet allerede Gurli Gris klasseværelset sættet, er skolebussen helt oplagt som gave.

Bedstefar Gris' tog + Gurli Gris og lillebror

Tag på en hyggelig tog tur med Bedstefar Gris og hans flotte tog. Udover tog og Bedstefar Gris, følger der også 2 ekstra figurer med, i form af Gurli Gris og hendes søde lillebror.

Stort Gurli Gris hus - Wooden Playhouse

Det store Gurli Gris playhouse hus kommer med hele 8 rum fordelt på 3 etager. Dete er et dukkehus i Gurli Gris version, og når det ikke leges med, kan det stå til pynt på værelset.

Gurli Gris legehus

Gurli Gris' legehus kan åbnes og har indvendigt 4 rum på 2 etage. Når det ikke leges med, kan huset lukkes igen, så det ikke fylder meget. Udover hus medfølger også Gurli Gris samt møbler til legehuset.

Gurli Gris Grin & Lær computer

Grin og lær med den smarte Gurli Gris computer. Computeren er egnet til børn helt ned til 2 år, og byder på masser af sjove og lærerige timer.

Gurli Gris lægetaske

Leg læge med Gurli Gris, med denne skønne lægetaske, som indeholder alt en læge skal bruge. Stetoskop, saks, plaster, sprøjte og meget mere.

Gurli Gris magisk parade sæt

Lav en magisk parade med Gurli Gris og hendes venner med dette magiske parade sæt. Sættet indeholder 2 Gurli Gris figurer, parade med tog og folystelser, samt en magisk tryllestav.

Gurli Gris trehjulet løbehjul

Dette flotte Gurli Gris løbehjul har 3 hjul, så selv de mindre børn kan være med. Kør rundt på værelset, i stuen, eller ude på tur med mor og far i byen.

Gurli Gris campingvogn med familie

Tag på campign med Gurli Gris og hendes skønne familie, i deres fine campingvogn. Udover campiongvogn, Gurli Gris og hendes familie, medfølger der også bænk, bål og andre ting, der ska til for at lave den perfekte campingtur.

Gurli Gris og Bedstefars båd

Bedstefars smarte både kan ikke kun sejle, men også kører. Du får båden samt figurerne Bedstefar Gris, Gurli og hendes lillebror. Så er der lagt op til sjove eventyrer på vandet!

Gurli Gris dinosaur bamse

Her kan du få Gurli Gris' søde bamse dinosaur som din helt egen bamse. Bamsen er en sød lille dino, som samtidig er blød og dejlig at putte med.

Gurli Gris familien

Her får du hele Gurli Gris' herlige familine, med Gurli, lillebror, Mor Gris og Far Gris. Det er bamser som er 22 cm høje, så de kan både leges med, og puttes med i sengen.

Gurli Gris trampolin

Denne søde trampolin med Gurli Gris tema, er ikke kun super sjov for barnet, med hjælper det også med at være aktiv. Trampolinen er med håndtag, så selv de små børn kan hoppe på den.

Gurli Gris conector

Gurli Gris conector indeholder 200 spørgsmål, og kan spilles af børn helt ned til 3 år. Forbind de rigtige billeder, og lær med den skønne Gurli Gris og hendes familie.

Gurli Gris gemmeleg spil

Leg gemmelig med den søde Gurli Gris! Spillet her er til Gurli Gris fans i alle aldre, selv de små helt ned til 1½ år kan være med.

Gurli Gris Memo vendespil

Lær at huske med Gurli Gris! Memo vendespillet her er ikke kun sjovt for selv de mindste børn, det er også lærerigt. At lære i selskab med Gurli Gris og vennerne, bliver ikke meget bedre!

Gurli Gris skattejagt brætspil

Tag med Gurli Gris og vennerne på en spændende skattejagt, med dette sjove skattejagt brætspil. Spillet kan spilles af børn helt ned til 3 år.

Gurli Gris legetøj

Alle små piger er ellevilde med Gurli Gris og hendes sjove familie. Her kan du finde alt med Gurli Gris, både legetøj, bøger, bestik og andre fantastiske ting. Se f.eks. det flotte Gurli Gris dukkehus i træ. Du får uden tvivl et glad barn, pakken bliver pakket op og Gurli Gris kommer frem.

Monopoly Junior i Gurli Gris version

Monopoly er et sjovt spil hvor både voksne og børn kan være med. Her kan du spille Monopoly Junior i Gurli Gris version - helt perfekt til børn, der skal lære Monopoly for første gang.