Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gaveideer til moster – geniale gaver til moster

Gaveideer til moster – 75+ geniale gaver til moster 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Skal du have fundet den perfekte gave til verdens bedste moster? Din moster elsker dig uden tvivl, og derfor skal hun selvfølgelig have verdens bedste gave. Er hun typen der forkæler dig med gaver når hun får chancen, skal hun selvfølgelig også have en god gave, når der er anledning til det. Vi har her samlet en lang række gode gaveideer til moster, som du kan få gaveinspiration fra. Ved at dykke ned i dem, kan du forhåbentlig finde den helt perfekte gave til hende, og på den måde forkæle hende, ligesom hun forkæler dig.

Gode gaveideer til moster er et vidt begreb. Der findes nemlig rigtig mange forskellige typer af mostre. Dertil kan en moster både være ung, ældre og alt der i mellem. Det er derfor ikke alle gaveideerne på listen, som passer til alle typer mostre. Vi har dog gjort os umage, og fundet mange forskellige typer gaver, så du kan finde gaveideer til moster, uanset hvilken type hun er, og hvilken alder hun er i. 

Uanset om det er 50 års fødselsdagsgaver til den hyggelige moster, eller sjove oplevelsesgaver til den seje moster du leder efter, vil du med garanti ikke blive skuffet. Du finder nemlig gaver i begge de kategorier, samt alt her i mellem. Gaveideerne på listen er naturligvis ikke kun gode som gaver til moster, men også til din tante og faster.

Indholdsfortegnelse

De bedste gaveideer til moster 2021

Unstable Unicorns kortspil

Unstable Unicorns er et sjovt kortspil hvor du skal samle enhjørnigner til at lave en hær der kan klare modstanderen! Du starter med en baby enhjørning, og skal bygge din hær af enhjørninger op fra den. Hver enhjørning har deres særlige evne. Spillet er super sjovt både med venner og familie. Kan spillles af børn 8 år+.

Fra: 239,95 DKK

Trådløs håndstøvsuger

Denne lille trådløse håndstøvsuger er intet mindre end genial. Den kan bruges i bilen, på kontoret, på teenageværelset, og hvor som helst, hvor der en gang i mellem skal støvesuges lidt krummer eller nullermænd.

Fra: 289,00 DKK

Akupressurmåtte inkl. pude

En akupressurmåtte  – eller pigmåtte – kan sætte gang i dit blodomløb ved at ligge på den i blot 10-15 minutter. Det får kroppen til at slappe af, løsner spændinger og gør at du sover bedre. Brug den lige inden sengetid og føl effekten. Med måtten medfølger en pude.

Fra: 189,00 DKK

Uld og vaskebjørnpels hue

Den behagelig hue er lavet af krøllede uld stof, som går, at den sidder helt perfekt på hovedet. Dertil er der en flot kvast af vaskebjørnepels på toppen. En super varm og lækker hue til den stilfulde kvinde. Fås i mange forskellige farver.

Fra: 399,00 DKK

Silke hovedpudebetræk

Silke hovedpudebetræk er ikke kun utroligt lækre at sove på, de er også god for både din hud og dit hår som det skåner. Se her et fantastisk udvalg af økologiske silke hovedpudebetræk. Fås både i hvid, sort, blå, rød og andre flotte farver.

Fra: 297,00 DKK

Slippers – Bløde mikroovnssutsko

Du kan smide disse bløde mikroovnssutsko i mikrobølgeovnen i 60-90 sekunder, og de holder varmen i op til 2 timer. De perfekte slippers til den kolde tid. Et par anderledes hjemmesko som hun helt sikkert vil elske at modtage i gave.

Fra: 124,00 DKK

Baileys cupcakes chokoladeæske

Cupcake Baileys chokoladeæsken er en af de lækreste gaver til hende der elsker cupcakes og Baileys! Du får i alt 138g lækre cupcakes med 1% alkohol – så de er ikke egnet til børn.

Fra: 89,00 DKK

Irish Coffee kit

Er du på udkig efter gode gaver til en som elsker irish coffee? Så har du her den helt perfekte pakke! Et irish coffee kit som indeholder 1 flaske Tullamore Dew whiskey, 1 pose kaffebønner på 500 g samt 5 kandispinde. Pakken er fint pakket ind, lige til at give i gave.

Fra: 299,00 DKK

Cupcake socks

På udkig efter søde gaver til pigen? Så er cupcake socks det helt perfekte valg! De bløde strømper er rullet sammen så de ligner en cupcake, og er samtidig pakken ind i en flot gaveæske. Dertil følger der en god cupcake opskrift med!

Fra: 69,00 DKK

Bestseller bøger

Det er altid dejligt at modtage en ny bog! Find en god bog blandt de nuværende bestsellere, og giv den i gave til en du holder af. Se både bestsellere inden for skønlitteratur, krimier, biografier og mange andre skønne genrer.

Fra: 99,95 DKK

Mood Book Lamp

Denne lampe er den perfekte gave til bogormen. Lampen ligner nemlig en bog hvor siderne lyser. Bogen kan ligge åbent, stå op at være lukket. Lampen kan indstilles til forskellige farver, og er den perfekte lampe til kontoret, stuen eller som natlampe i soveværelset.

Fra: 259,00 DKK

Jade Roller med Gua Sha og C-Vitamin serum

I denne gaveæske får du en Jaderulle og Gua Sha, samt en C-Vitamin serum. Ved at bruger produkterne sammen, har de en anti ageing effekt som hjælper med rynker under øjenene, i panden på halsen og på overlæben. Et lækkert luksus hudpleje sæt til en rigtig god pris. Samtidig er der mængderabat ved køb af flere.

Fra: 249,00 DKK

Personligt termokrus med billede

Få lavet et personlig termokrus med billede – du bestemmer billede og design. Perfekt gave til ham eller hende, som elsker en kop kaffe eller anden drik på farten.

Fra: 139,00 DKK

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand, er en anderledes og unikt loftlampe, som uden tvivl sætter et personligt præg på hjemmet. Lampen er både sjov, men også både moderne og stilfuld. Passer både til køkkenet, stuen eller børneværelset.

Fra: 229,00 DKK

Gavekort til selvforkælelse

Kender du en som trænger til – eller fortjener – en god omgang selvforkælelse? Giv et gavekort til selvforkælelse i gave, og lad personen selv vælge mellem mange skønne oplevelser, som fælles for dem alle, giver en god omgang selvforkælelse. Vælg mellem massager, spa, forskellige behandlinger og meget mere.

Fra: 255,00 DKK

Luksusbrunch for 2

En luksusbrunch for 2 er indbegrebet af kvalitetstid sammen – både som par, veninder eller familie. Gavekortet kan indløses på en lang række lækre cafer over hele Danmark.

Fra: 299,00 DKK

Karikaturtegning af børn og baby

Få lavet en flot karikaturtegning af børn og/eller babyer. Tegningerne er af super god kvalitet, og så er de 100% håndtegnede. En skøn gave til mor, far, bedsteforældre eller børnene selv.

Fra: 399,00 DKK

Everyday Hero figur – Kvinde

Kender du en kvinde som du mener er en helt? Det kan være din mor, moster, kone eller anden vigtig kvinde i dit liv. Vis at du sætter pris på hende, og at de ser hende som en af hverdagens helte.

Fra: 349,00 DKK

Ringholder sæt i egetræ (2 stk.)

Dette sæt enkle men elegante sæt ringholdere i egetræ, er den perfekte måde, at opbevare ringe på, på en praktisk og stilfuld måde. Holderne er i et flot design, som passer godt ind i det moderne hjem.

Fra: 350,00 DKK

Smykkestativ i egetræ

Et flot smykkestativ i egetræ med sort hang-on, til hende som har brug for at holde styr på smykkerne. Kan bruges til halskæder, øreringe, ringe og alle andre former for smykker.

Fra: 345,00 DKK

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Ginglas graveret efter eget ønske

Kender du en som elsker gin? Så er et ginglas med gravering efter eget ønske, en både god, brugbar og personlig gave. Oplagt som både fødselsdagsgave, mors dags gave eller som gave til veninden.

Fra: 139,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.

Fra: 149,00 DKK

Sushi Bazooka

Kender du en som elsker sushi? Så er sushi bazookaen nemt den bedste gave du kan give! Læg ingredienserne i, og lav nemt flotte og smagfulde sushiruller, som nemt kan skæres ud til mindre sushi bider.

Fra: 179,00 DKK

Flotte indendørs springvand

De flotte indendørs springvand skaber en dejligt rolig atmosfære, med lyden af de rindende vand i baggrunden. Samtidig er de utroligt dekorative. Vælg mellem mange skønne modeller, nogle med LED lys.

Fra: 299,00 DKK

Gaveæske Kærlighed

Her får du en gaveæske fuld med kærlighed! Giv den til en du holder af, og forkæl dem på bedste vis. Du får bl.a. chokoladehjerter, popcorn, lemonade, og en masse andre godter.

Fra: 269,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fra: 299,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.

Fra: 179,00 DKK

Hvad kan jeg give min moster i gave?

Da mostre er så forskellige som de er, er der desværre ikke nogen direkte retningslinje at gå efter, når det gælder gaver til dem. Hvis du kender din moster godt, ved du sikkert, hvad hun sætter pris på og interesserer sig for. Når du ved det, kan du meget nemmere finde en god betydningsfuld gave til hende. Dertil kan du altid spørge hende, og hun har nogle gaveønsker. Hvis du er heldig, har hun allerede en ønskeseddel fuld af gode ønsker, som du kan vælge fra.

Har hun ikke nogle bestemte ønsker, eller vil du gerne give hende en gave som overrasker hende, er du nød til at lægge hjernen i blød. Men bare rolig – her på Geniale Gaver hjælper vi dig med at finde den bedste gave til moster, uanset hvilken type hun er!

 

Giv en personlig gave til moster

Hvis du gerne vil give din moster en unik og betydningsfuld gave, er det en super god ide, at give en personlig gave til hende. Med en personlig gave til moster, viser du nemlig at du sætter pris på hende, og at du har tænkt ekstra meget over gaven. Det er ikke bare endnu en gave i rækken – det er en betydningsfuld gave som kommer fra hjertet, og som du har valgt med omtanke.

En personlig gave kan være alt lige fra en personlig fotobog, med billeder er jer sammen, til et gavekort til en oplevelse. På listen finder du adskillige personlige gaver til moster, så mon ikke der er mindst et par stykker som hun vil blive glad for.

  

Sjove gaver til hende der har alt

Ens moster er bare lidt sjovere en ens mor. Du kan have det sjovt med hende, og hun er ofte ikke så streng som mødre nogle gange kan være. Man kan med andre ord sige, at et forhold til din moster, er lidt mere som et venindeforhold. Hvis du er en af dem der har et venindeforhold til din moster, er det oplagt at give en sjov gave til hende.

Men hvad kan du give af sjove gaver til moster? Er hun typen der har alt, elsker hun sjove gadgets, eller er hun mere til oplevelser? Alle 3 er gode som gaveideer til moster, men hvilken du skal vælge, kommer naturligvis an på, hvilken type hun er.

  • Gaver til hende der har alt – Hvis din moster er typen der har alt, så skal du have fundet en anderledes gave, som hun aldrig selv ville have tænkt på at købe. Mostre der har alt, har det nemlig med at købe de ting de ønsker sig selv. Vi har selvfølgelig inddraget flere gaveideer til moster der har alt på listen. Tjek bl.a. de sjove plakater, de indgraveret vinglas eller den hyggelige hængekøje.
  • Sjove gadgets – Er din moster til sjove gadgets, så bliver det pludselig nemmere at finde en god gave til hende. Der findes nemlig rigtig mange gode gaveideer i den kategori. Der er bl.a. den flotte stjerneprojektor, en robotstøvsuger eller den automatiske sæbepumpe.
  • Sjove oplevelser – Sjove oplevelser er en af de gaver du aldrig kan få for mange af. Særligt sjove oplevelser med din seje moster! Giv derfor en sjov oplevelse i gave til hende, og oplev den sammen. Det kan være alt fra en biograftur, til en god middag til en tur i luftballon.

  

Fødselsdagsgaver til moster – hvor gammel bliver hun?

Er det en fødselsdagsgave til moster du skal have fundet, er det naturligvis ikke helt lige meget hvor gammel hun bliver. En god 30 års fødselsdagsgave er f.eks. ofte anderledes fra en god 60 års fødselsdagsgave. Til den unge moster kan du give det samme, som du vil give i gave til veninden. Til den ældre moster, skal du måske tænke lidt mere over i de baner, som du gør når du finder gaver til din mor.

En ting har alle gode gaveideer til moster dog tilfældes, og det er at de skal være betydningsfulde. Så længe den er det, går du aldrig helt galt i byen.

 

Gode julegaver til moster

Hvad er det der gør julen så speciel? Det er der mange argumenter for. En af dem er, at det er en tid hvor vi bruger ekstra tid med familien, og husker at sætte pris på hinanden. En af de måder vi sætter pris på hinanden på i julen, er at vi giver julegaver til hinanden. Julegaver er meget mere end bare gaven i sig selv. Det er selve betydningen, ved at vi giver vore familie og venner noget, som vi ved gør dem glad. Ofte bliver vi ligeså glade for at give en god gave, som vi gør når vi modtager en god gave.

Vores moster er en vigtig del af familien, og derfor skal vi selvfølgelig have fundet nogle gode julegaver til hende, som vi ved vil glæde hende. Julegaver til moster er som sådan ikke så anderledes fra fødselsdagsgaver og andre gavetyper. Prisen er ikke vigtig, men det er tanken. De bedste julegaver til moster, er derfor dem du har tænkt mest over, og lagt mest kærlighed i.

  

Verdens bedste moster – husk det er tanken der tæller

Hvis det kokser, så ring til moster. Sådan lyder det kendte udtryk, og det giver rigtig god mening. Vores moster er nemlig ofte en god veninde, som vi kan gå til, når vi har brug for at snakke med nogen. Hun er en god blanding af en god veninde, og en mor. Som veninde kan vi gå til hende, og snakke om de ting, som vi ikke kan med vores forældre. Samtidig har hun stadig en rolle, som vi føler os trygge ved, lidt ligesom en mor. Man kan sige, at det er det bedste fra 2 verdener. Hvis du har sådan en moster, så tænker du garanteret på hende som verdens bedste moster.

Hvis du vil give verdens bedste moster, verdens bedste gave, skal der mere til end bare en gave. Det skal være en betydningsfuld gave, med flot indpakning, og et kort med en sød hilsen i. Ved at gøre noget ud af både gaven, gaveindpakningen og kortet, kan du få gaven til at gå op i en højere enhed. Husk det er tanken der tæller – det er vigtigt at huske på, når du går på gavejagt efter gode gaveideer til moster.

Denne artikel er anmeldt af Lone N. (5/5)
5/5