Fotogaver - Årets BEDSTE personlige fotogaver

Fotogaver 2024 – Guide: Årets BEDSTE personlige fotogaver

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Går du med tanken om, at give en personlig gave til en du holder af? Så har du garanteret overvejet at give en fotogave. Personlige fotogaver er nogle af de bedste personlige gaver du kan give. Heldigvis findes de i et hav af forskellige varianter. Alt fra et personligt krus med billede, til nøgleringe, til personlig julepynt.

Det gode ved fotogaver er, at de kan gives til hvem som helst, og til en hver anledning. De kan gives som personlige gaver til ham juleaften, såvel som fødselsdagsgaver til børn. De er særligt populære at give i konfirmationsgave, jubilæumsgave og ved andre store lejligheder.

Det er masser af gode muligheder, når det kommer til billede gaver. Men hvilken skal du vælge, og hvor kan du få dem lavet? De spørgsmål får du afklaret i guiden her, hvor vi har fundet årets absolut bedste personlige fotogaver til dig.

De bedste fotogaver 2024

Personlig kæledyrsportræt

Kender du en, som elsker sin hund, kat, eller andet kældedyr, mere end noget andet? Så er dette personlige kæledyrsportræt uden tvivl den helt perfekte gave til vedkommende. Vælg et billede af dit kæledyr, skriv navnet, og du har hurtig og nemt et flot portræt af kæledyret, klar til at give i gave til en heldig modtager.
10% rabatkode: genialegaver2024

Personligt smartphone/iPhone cover

Personliggør din mobil eller tablet med et unikt cover med personlige billeder. En praktisk og personlig gaveidé, som samtidig er prisvenlig.

Personlig chokolade til den du elsker

At give chokolade til vores elskede er en klassisk gave, men personlig chokolade er en kærlighedserklæring, der ikke kan tages fejl af. Her får du nemlig det bedste fra 2 verdener; chokolade og betænksomhed = kærlighed. Vælg mellem personlig chokolade billeder, beskeder og meget mere blandt det flotte udvalg. Du kan også sende det direkte til modtageren.

Billeder med graveret træholder

Giv 13 trykte kvalitets fotos sammen med en flot graveret træholder. En skøn personlig gave som aldrig går af mode.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige dørmåtter med tekst og billede

Få lavet en personlige dørmåtte i eget design, som viser hvem der bor på adressen. Udover tekst og navn, kan du designe måtterne med egne billeder, sko, dyr og mange andre ting. Se de mange fede muligheder via linket. Vælg mellem måtter af kokosfibre, gummi og skrabemåtter.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Personligt Forklæde med Billede

Gør madlavningen ekstra sjov og personlig med dette unikke forklæde fyldt med ansigter. Vælg dit favoritbillede, og vi vil printe det i et kreativt mønster over hele forklædet. Lavet af 100% polyester, det er både holdbart og let at rengøre. Perfekt som en tankevækkende gave til den madelskende person i dit liv, der ønsker at tilføje et personligt touch til deres køkken.

Personaliserede Multiface Strømper: Til Den Originale Personlighed

Gør dit fodtøj personligt med disse sjove Multiface strømper. Upload dit foto, og få en unik og sjov gave, der er lige så unik som dig.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Fremkald billeder - En glemt men fantastisk gaveide

Forevig dine minder med professionel billedfremkaldelse. En personlig gave, der varer evigt. Giv evt. billedet i en flot ramme.

Personligt ur til børn og unge med billede og/eller tekst

Få lavet dit helt eget personlige armbåndsur til børn og unge, med eget billede og/eller tekst. Vælg mellem flere forskellige ure, og design selv urets skive med billede og tekst, og lav dit helt eget personlige ur. En personlig gave for livet!
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Personlige hjemmesko

Skab hygge hjemme med disse personlige hjemmesko. Vælg design og tilføj en personlig touch for den ultimative komfort og stil i hjemmet. Fås i beige og blå.

Personlige ure til mænd og kvinder

Få lavet et personligt ur til en du holder af! Det kan være med et billede af modtagerens børn, modtageren selv, et kæledyr eller noget helt fjerde! Du designer selv uret med tekst og billede. Vælg mellem pæne ure til mænd, til kvinder samt sportsure. Vælg også mellem forskellige remme.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Få malet et personligt maleri

Få malet et personligt maleri - den ultimative personlige gave! Malerierne er både personlige og håndlavede, og malet ud fra det eller de fotos, du vælger. Der lægges stor vægt på detaljer og kvalitet. Læs mere om denne fantastiske gaveide via linket.

Personligt vintilbehør sæt med navn og billede

Få personliggjort et flot vintilbehør sæt med navn og/eller billede af den heldige modtager. Sættet indeholder proptrækker, prop og dråbefanger og kommer i en flot bambusæske. Den perfekte personlige gave til vin-elskeren!
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Fotokalender - Lav din egen kalender med billeder

En fotokalender er en unik og personlig gave, der bringer glæde hele året. Perfekt til at huske særlige øjeblikke.

Itsieme Bunny Bamse med Navn

Gør gaven personlig med en Itsieme Bunny bamse. Tilpas med navn og billede for en unik gave, der helt sikkert vil blive elsket og værdsat.

Få lavet en personlig karikaturtegning med tema

Her har du mulighed for at få lavet en karikaturtegning med valgfrit tema! Tegningen kan være af en, to eller en hel gruppe personer. Temaerne kan være alt fra superhelte, til bryllup, til jul og meget mere. En fantastisk sjov, betænksom og personlig gaveide til stort set enhver lejlighed! Se de mange muligheder via linket,
10% rabatkode: Rabat10

Personlige tegninger af dit kæledyr

Få lavet en tegning af din eller modtagerens kæledyr! Vælg mellem karikatur, vandmaleri og mange flere stilarter. Disse dyre-tegninger er kunstnerisk udførte og tilbyder en unik og personlig gave. Skabt med omsorg og opmærksomhed på detaljer, vil disse tegninger være en elsket tilføjelse til ethvert hjem.

Ægte Håndmalet Oliemaleri fra Foto

Gør dine minder til kunst med FototilMaleri. Upload dit yndlingsbillede og få det forvandlet til et smukt maleri. Perfekt til at bevare særlige øjeblikke og en unik gaveide til enhver lejlighed.

Design selv personlige plakater

Her har du mulighed for selv af designe personlige plakater til en heldig modtager. Design selv de populære dialægt- og citatplakter, stjernetegnsplakater og mange andre personlige plakater, med sjove og søde designs. Du kan endda lave din helt egen billedecollage plakat - kun din fantasi sætter grænser for hvor god gaven kan blive! Prøv designeren på siden, og se hvor nemt det er.

Personlig træfigur med karikaturtegning-print

Få lavet en karikaturtegning og få den printet på en træfigur som kan stå til pynt. Vælg mellem et væld af fantastiske temaer som bryllup, gamer, sygeplejerske, familie, kærestepar og meget mere. Det eneste du skal gøre er at vælge tema og uploade billederne - så får du sendt din personlige træfigur med karikaturtegning-print. En super sjov, personlige og helt igennem fantastisk gave til de fleste lejligheder.
10% rabatkode: Rabat10

Personlig plakat med ''vores sang''

Har du en sang med din partner som er ''jeres'' sang? Det kan være sangen der blev spillet første gang i mødtes, til jeres bryllup, eller blot en sang i begge godt kan lide. Så kan du her få lavet en personlig plakate med billede af jer samt ''jeres'' sang. Kan naturligvis også bruges hvis du har en sang med din veninde, mor, ven, eller hvilken som helst anden person du holder af.
10% rabatkode: genialegaver2024

Personlig fotobog med dine billeder

En fotobog er en gave lige fra hjertet og er absolut en af de bedste personlige gaveideer, du kan give, da du kan fylde den med de bedste rejseminder, oplevelser og andre skønne ting, som I sammen har oplevet. Det er en fantastisk gave som modtageren uden tvivl vil knuselske.

Personlige sokker med eget print

Gør din gave personlig med disse geniale sokker med foto. Vælg dit yndlingsbillede og skab en sjov og unik gave, der garanteret vil bringe et smil på læben. Den ideelle gave til dem, du holder af.

Personaliserede Strømper med Ansigt (Ugly Christmas Sweater)

Gør juleoutfitet komplet med disse Personaliserede Strømper med Ugly Christmas Sweater-design. En sjov og festlig gave, der garanteret vil bringe et smil på læben hos juleentusiasten.

Personaliserede Strømper med Ansigt

Overrask nogen speciel med disse personaliserede strømper. Med et foto af dit valg er det den perfekte måde at gøre en praktisk gave sjov og personlig.

Personlige hexagon vægbilleder

Lav din egen billedevæg med disse moderne hexagon billeder. Du kan lave det som et stort billede som består af flere haxagoner, eller ud kan lave dem med et seperat billede i hver. En super fed personlig gaveide, som du selv kan designe!

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske.
10% rabatkode: Rabat10

Personlig smykkeholder med lys

Denne flotte smykkeholder med lys kan personaliseres med både billede og tekst. Vælg mellem flere modeller. Den perfekte personlige og praktiske gave til hende som elsker smykker.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Plakat eller fotocollage med personlige billeder

En plakat eller fotocollage med personlige billeder er en af de personlige gaver til kvinder og mænd, som du kan være sikker på bringer glæde. Vælg en collage med flere billeder, former eller en collage med både tekst og billeder, som giver modtageren et smil på læben hver dag.

Personlig t-shirt med karikaturtegning-print

Få lavet en skøn karikaturtegning og få din printet på en t-shirt. Du kan vælge mellem mange forskellige temaer - se dem alle via linket. Det eneste du skal gøre er at uploade billede og vælge tema, og du vil få lavet en personlige karikaturtegning og trykt den på en t-shirt, som vil blive sendt til dig.
10% rabatkode: Rabat10

Personaliserede Strømper med Ansigt (Hund): Til Hundelskeren

Få dit kæledyrs ansigt på disse Personaliserede Strømper. En sjov og unik gave til hundelskeren, der har alt. Gør hverdagen lidt sjovere med disse søde og personlige strømper.

Personlige termokopper

Disse geniale termokopper kan holde din drik enten varm eller kold i timevise. Dertil kan de designes med personlig tekst, egne billeder og personligt design. Den perfekte gave til de som sætter pris på en enten varm eller kold drik. Kan bruges både i hjemmet, på arbejde, i bilen, skolen og hver som helst ellers.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Personlig portræt plakat af barn

En personlig portræt plakat af et barn, er den perfekte gave både til barnet selv til at hænge på værelset, og til at have som et godt minde når det bliver ældre. Men kan i den grad også gives til en mor, moster eller bedsteforældre. En fantastisk personlig gaveide som uden tvivl vil bringe et smil på læben af modtageren!
10% rabatkode: genialegaver2024

Whisky i personlig gavekasse

Hvad er bedre end en god whisky? En god whisky i en personliggavekasse! Vælg mellem mange gode whiskyer som Jack Daniels, Jameson og mange andre. Du designer selv kassen som du vil, med eller uden billeder, med tekst osv. En gave som er ligeså sjov at designe som den er at give.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige fotobøger med forskellige temaer

Vælg en af de mange temaer, og lav en personlig fotobog med egne billeder. Temaerne er alt fra kærlighed, til gave til mor, til familiens årsbog. Det er super nemt at lave bogen - du skal blot uploade billederne og designe dem i bogen. Oplagt gave til alt fra valentinsgave til kæresten, til Mors Dags gave, til julegave til bedsteforældre.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Verdens bedste mor plakat med billede

Giv denne personlige plakat med billede til din mor, og vis hende, at du sætter pris på hende. Plakaten kan være et billede af dig og din mor sammen - det perfekt symbol på din kærlighed til hende.
10% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlig snekugle med billede

Den personlig snegkugle med billede er den perfekte gave til julen. Det kan være adventsgave, julegave eller mandelgave. Vælg din yndlingsbillede, og giv den flotte snekugle til en du holder af.

Chokolader med billede

Vil du gerne give personlige gaver, som du ved er et hit? Det kan du med chokolade med et personligt print. Chokolade smager altid godt, men det smager bare lidt bedre, når det er med et billede, der bringer glæde, smil eller varme følelser. Du kan selv vælge hvilket billede, der skal fremkaldes på chokoladen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige julekugler med billede

Så er årets fedeste julepynt her! Personlige julekugler med egne billeder. Du bestemmer helt selv hvilke billeder der skal være i julekuglerne. Køb dem til dig selv, eller giv dem i kalendergave, adventsgave eller julegave.

Hjerteformet chokolade med billeder

Alle elsker at få en god pakke chokolade og med denne gaveide kan du lave personaliserede chokolader, der kan gives til din bedsteveninde, bedstemor eller chokoladeelskende søster. Personlige gaver til hende kan sagtens gøres med chokolade – og du vælger selv, om de skal være med billeder eller et andet personligt tryk.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personligt puslespil med billede​

Kan han lide at lægge puslespil? Så er et personligt puslespil med billede af ham eller familien, den perfekte personlige gave til ham. Du designer selv puslespillet og vælger hvor mange brikker det skal have. Det største har 1500 brikker. En anderledes og sjov personlig gave til ham, som han uden tvivl vil elske.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlig lighter med navn eller billede

Giv en personlig lighter graveret navn, perosnlig hilsen eller billede. Lighteren er flot blank og lavet i kvalitetsmetal. En super fin lille gave, som modtageren altid kan have med sig i lommen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Sæt med personlige krus

Giv et sæt personlige krus til din partner, gode veninde, eller som en gave til et par. Du kan helt selv designe krusene, og bestemmer dermed selv om der skal være tekst, billeder, grafiske elementer eller alle 3 på den. Kan bruges til alt fra bryllupsgave, til værtindegave, til Mors Dags gave.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige duftpinde

Duftpinde en en skøn gave - her kan du lave den personlig med navn og billede. En fantastisk gave til veninden, værtindegave, gave til bedstemor og stort set til enhver modtager.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.

Personligt badehåndklæde

Her kan du designe dit helt eget personlige badehåndklæde. Design det med billeder, tekst og forskellige grafiske elementer - du bestemmer! Håndklædet er stort og super blødt. En genial gave de fleste vil elske at modtage.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige lamper med billede og tekst

Disse personlige 3D lamper kan personaliseres med både billede og tekst. Vælg mellem flere modeller - særligt hjertet og den rektangulære med et musik nummer er særligt populære som gaver.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

3D Poteaftryk med ramme

Skal du have fundet den perfekte gave, til en med hund? Eller måske en gave til din egen hund? Så er dette sæt med ramme, hvor du kan lave et 3D aftryk af hundens pote, den helt perfekte gaveide! Forevig hunden med billede og aftryk, og ha' en anderledes og flot dekoration i hjemmet.

Coasters med billede

Coasters med billede er en sjov lille personlig gave, som du kan give til enhver lejlighed. Til Fars Dag, som værtindegave eller noget helt tredje. Du vælger billede og design på brikkerne.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Design selv fliser

Design selv jeres helt egne fliser med billede og tekst på. Vælg evt. en med dato, og giv den i gave til en særlig anledning. Det kan være til en dåb, konfirmation eller noget helt tredje.

Personlig dørmåtte med billede

Med en personlig dørmåtte som billede, er gæster aldrig i tvivl om, hvem der bor i huset. En sjov gave som er oplagt at give i indflyttergave. Du vælger selv billeder og designer dørmåtten.

Personlige balloner med billede

Sæt ekstra gang i festen, men en omgang personlige balloner med billede. Perfekt til både børnefødselsdag, 30 års fødselsdagsfest for veninden, en velkommen hjem fest og alt her i mellem.

Personlige krus med billede

Giv et personlige krus med billede i gave. Vælg mellem de klassiske hvide eller sorte krus, hvor du vælger foto og design. Dertil kan du også vælge ølkrus, eller de magiske krus som skifter farve, når der hældes en varm drik i.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige mussemåtte med billede

Få lavet en personlig mussemåtte med billede. Du vælger selv billede og design. Og om det skal være et stort billede eller flere små. Vælg mellem flere flotte modeller og designs.

Personlige stearinlys

Giv en anderledes personlig gave, i form af personlige stearinlys med billede. En sød lille gave til ham eller hende der kan lide at brænde stearinlys af derhjemme. Lysene er også gode som pynt til konfirmation eller fødselsdag.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige tasker og rygsæk

Få lavet en personlig taske eller rygsæk med billede. Perfekt til barnet som skal til at starte i skole, såvel som dem der skal bruge en sportstaske til sport. Vælg mellem mange forskellige modeller.

Personlige trækort med billede

Gør noget ekstra ud af kortet denne gang - om det så er fødselsdagskort, julekort eller noget helt tredje. Få lavet et personlige trækort med eget billede og tekst. Kortet er med holder, så det nemt kan stå til pynt.

Personlige ure

Et personligt ur med billede er en god gave til kontoret, stuen såvel som til børneværelset. Vælg mellem mange flotte modeller. Du designer selv uret og vælger naturligvis også selv billede.

Personligt gavepapir

Lav gaven ekstra personlig, ved at pakke den ind i gavepapir med modtagerens billede på. Alternativt kan du også pakke gaven ind i gavepapir med dit billede på, så modtageren nemt kan se, hvem den er fra.

Personligt tablet etui

Et personligt tablet etui er en fantastisk gave til børn såvel som voksne. Giv evt. børnene en hver, så de nemt kan kende forskel på deres tablets. Du vælger selv hvilke billeder som der skal være, samt designet.

Personligt termokrus med billede

Få lavet et personlig termokrus med billede - du bestemmer billede og design. Perfekt gave til ham eller hende, som elsker en kop kaffe eller anden drik på farten.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Underbukser med billede

Et par personlige underbukser med eget foto og tekst. Den perfekte gave til kæresten eller manden. Det kunne evt. være med det billede af dig. En både praktisk, sød og sjov gaveide.

Foto i akrylblok

En akrylblok med eget foto er en fremragende personlig gave til julen, og en flot juledekoration. Oplagt som gave til forældre eller bedsteforældre fra børn og børnebørn, eller som juledekoration til børneværelset.

Personlige juledekorationer

En personlig juledekoration er en fantastisk gaveide op til jul. Det kan være som adventsgave, mandelgave, en tidlig julegave eller til hvilken som helst anden anledning, den sidste del af året. Vælg her mellem et hyggeligt udvalg af personlige julepynt og dekorationer. Der er julekugler, julesokker, snekugler, personlige lamper, stearinlys og meget, meget mere.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.

Kageblanding Med Personligt Billede

Her får du ikke kun alle ingredienserne til en lækker brownie, i en flot dekorativ flaske. Nej – du får også mulighed for at sætte dit egen personlige billede og hilsen på. Samtidig kan den personlige flaske genbruges efter. En super god personlig gave, som uden tvivl vil blive husket.

Personlig opskriftsbog

Kan hun godt lide at være i køkkenet? Så er en personlig opskriftsbog den perfekte gaveide. Her kan hun selv fylde siderne ud med de bedste opskrifter. Det kan hun kun blive glad for.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Vin i personlig æske

Er hun en vinelsker? Så er den perfekte personlige gaveide til hende, en æske med vin pakket ind i en personlig æske med gravering eller print. Der er mange smagfulde vine og æsker at vælge mellem - så du har alle muligheder for at gøre gaven helt og aldeles personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlig bamse med billede

Bamser er altid en god gave - og særligt en bamse, som samtidig er personlig. Så leder du efter personlige gaver til et barn, kæresten eller en helt tredje, så er den søde bamse her et oplagt valg. Der kan vælges mellem mange søde bamser, som du enten kan få med navn eller billede.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlig vin med billede

En personlig vin med billede, er en af de bedste personlige værtindegaver til hende såvel som ham. Vælg mellem flere gode rødvin, hvidvin, rose vin og vingavesæt. Du vælger først hvilken vin du ønsker, og derefter personliggøre du den med billede inden du bestiller den. Super nemt!

Design Selv Akustikbilleder​

Design selv akustiskbilleder, er en af de gode gaveideer til ham/hende, som er både betænksom og personlig. Du designer selv billedet og vælger størrelse. Der er fra 40x40 og op til 240x120. Vælg et billede af dig og ham sammen, eller af familien. Personlige gaver med billeder passer til en hver gaveanledning, lige fra bryllupsgave til julegave.

Eget Foto Som Diamond Paint

Diamond paint, er billeder lavet med små sten, eller diamanter, på et lærred. Ved at indsende et billede, kan du få lavet dit eget personlige diamond painting. En af de unikke personlige gaver til ham, som han uden tvivl vil elske at modtage i gave. Oplagt som julegave, bryllupsgave og fødselsdagsgave til ham.

Vedhæng med billede eller navn

Leder du efter personlige gaver med navn eller billeder til kæresten, veninden eller måske din mor, kan du glæde hende med et personligt vedhæng med et billede af jer to eller en sød gravering. Køb den sammen med en kæde, der passer til og giv hende en flot og rigtig sød gave, som hun kan bruge med det samme.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlig brewbarrel og 2 glas

Denne personlige brewbarrel er en af de bedste personlige gaver til øl elskeren. Her kan han brygge sin egen øl. Det tager kun 10 min., og det hjemmelavede øl er klar efter 7 dage. En af de gode personlige gaveideer til mænd, som med garanti bliver et sikkert hit. Som prikker over i'et medfølger der 2 personlige glas.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlig collage til væggen

Vægge uden billeder er tomme og kedelige, men med en personlig collage til væggen med billeder, som du ved, modtageren holder af, bliver stuen eller entreen hyggelig at opholde sig i. Du kan vælge at bestille billedet på glas, lærred, aluplade eller som en plakat. Det er en af de gode personlige gaveideer, hvor du virkelig kan sætte dit eget præg.

Personlig nøglering med billede

Nøgler er noget, man bruger hver dag, så hvorfor ikke give en nøglering med billede? Det er en genial gaveide og en af de helt billige personlige gaver, som du kan give sammen med en anden gave eller bare fordi, du har lyst til at forkæle din partner med en sød ekstra gave til fødselsdag eller jul.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlig t-shirt til hende

Personlige gaver med billeder findes i mange former og en af dem er en personlig t-shirt. Det er en perfekt gave at give til hende, hvis hun ikke ved, hvad hun ønsker sig, eller du gerne vil give hende en sjov og anderledes gave. Hvem ved, om det bliver hendes nye favorit?
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personligt Billede Trykt På Træ​

Overrask din kæreste, mand eller kone, med et billede af jer, eller familien, trykt på træ. Personlige gaver med billeder, er fantatiske til at huske på de gode minder i har sammen. Husk, at et billeder siger mere end tusind ord. En af de personlige gaver til kæresten, han helt sikkert vil elske.

Pude med foto eller tryk

En pude med et personligt foto eller anden form for tryk er en rigtig god personlig gave til hende, da det gør det sjovere eller endnu mere hyggeligt at slappe af på sofaen. Bestil den med hendes absolutte yndlingsbillede af jer to og giv hende den ultimative personlige gave.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Romantisk hjertepude

Med en romantisk hjertepude kan du fortælle og vise din kærlighed hver eneste dag. Du kan designe den med et personligt billede og måske give den sammen med en god æske chokolade?

Sød tin med billede

Vil du gerne overraske med en sød lille gave? Så er denne tin med mulighed for et personligt billede oplagt. Inde i den kan du lægge en ekstra sød eller romantisk overraskelse.

Fotogaver til hele familien

Det er særligt populært at give fotogaver til bedsteforældre, men de kan også bruges til meget mere end det. Fotogaver kan gives til hele familien. De kan endda gives som værtindegaver, takkegaver eller som en personlig indflyttergave.

Som værtindegave, kunne det være en vin med billede på. Som indflyttergave et krus med billede af ham, hende eller parret. Til bedsteforældrene kan det være en fotobog eller fotokalender med personlige billeder af børnebørnene og resten af familien.

En personlig fotogave viser samtidig, at du har tænkt over gaven. Det er en personlig gave som der er lagt tanker og kærlighed i, og det er med til at gøre gaven endnu bedre. I og med en fotogave også er unik, egner de sig også helt perfekt, som gave til hende der har alt.

 

Personlige fotogaver til ham

På udkig efter den perfekte gave til ham? Det kan være 40 års fødselsdagsgave til din mand, en sjov gave til din onkel eller en god Fars Dags gave. Eller er det gaven til manden der har alt du søger inspiration til? Uanset, er en personlig fotogave til ham en god gaveide – og særligt følgende 3 gaveideer.

 • Personlig gaveæske med øl – Hvis manden du søger gave til kan lide øl, så er et par gode specialøl altid en god gaveide. Men en personlig gaveæske med øl er helt sikkert endnu bedre! Det gør lige pludselig den i forvejen gode ølgave, til en personlig og unik gave. Ergo endnu bedre!

 • Personlige strømper med billede – Et par strømper med enten hans eller dit ansigt på, er ikke kun en god, personlig og unik gaveide til ham. Det er også en utrolig sjov fotogave.

 • Lighter med billede – Slut med kedelige engangslightere – giv ham hans egen personlige lighter med billede og navn på. En god og stilfuld personlig gave til ham. 

 

Personlige fotogaver til hende

Kvinder sætter pris på gaver der er valgt med omtanke. Det må man sige, er en personlig fotogave er. Vi har her fundet 3 gaveideer, som vi mener der nogle af de bedste personlige gaver til hende, du kan give.

 • Chokolade med billede – Hvis hun kan lide chokolade, så bør du bestemt overveje, at give hende personlig chokolade med billede. De fås i mange forskellige varianter. Både som mindre stykker chokolade med et billede på hver, eller som en hel plade chokolade, med det stort billede på.

 • Fotocollage med personlige billeder – En fotocollage med personlige billeder, er en fantastisk gaveide til hende. Giv evt. en fotocollage, i form af en personlig plakat, med billeder er børnene i Mors Dags gave. Det vil uden tvivl være en af de bedste gaver din mor har fået i lang tid.

 • Halskæde vedhæng med billede – Et lille vedhæng med billede er en både personlig og sød gave til kæresten. Det kan evt. også være en venindegave, hvor i hver har en med den anden venindes billede på. 

 

De bedste fotogaver til bedsteforældre

Der er ikke nogen tvivl om, at bedsteforældre elsker personlige fotogaver. Særligt hvis det er billeder af børnebørnene. Men hvad er de bedste fotogaver til bedsteforældre du kan give? Det kan du få svaret på her, blandt vores 3 udvalgt gaveideer som med garanti vil gøre bedstefar og bedstemor rigtig glad.

 • Pude med billede – Giv bedstefar og bedstemor en pude med billede på. Det kan evt. være af barnebarnet selv, eller af barnebarnet sammen med bedsteforældrene. Uanset vil den helt unikke pude uden tvivl få en fast plads i sofaen, og blive bedsteforældrenes yndlingspude.

 • Unik fotokalender med egne billeder – Få lavet en fotokalender med billeder af børnebørn og bedsteforældre sammen. Hver måned har et nyt billede, så det er en gave, som varer hele året. Oplagt som julegave til bedsteforældre, så de har en kalender til det nye år.

 • Personlig opskriftsbog med eget billede på – Har din bedstemor, farmor eller mormor en masse gode opskrifter? Giv hende en personlig opskriftsbog, så hun kan samle alle sin opskrifter i en god kogebog. Super god gave til mormor der elsker at lave mad. 

 

Ideer til sjove fotogaver

Der er en god grund til, at fotogaver ofte blive givet ved lejligheder som konfirmationer, studenterfester og runde fødselsdage. Foruden at være en god gave, er det nemlig også en rigtig sjov gave til hende eller ham, du vil give gave til. Forestil dig at du åbner en gave, og har ingen ide om hvad det er. Du får pakket gaven op, og ser at det er æske, et krus eller en plade chokolade, med et billede af dig på. Det er uventet og overraskende, og ikke mindst uroligt sjovt.

Så hvad er der af sjove fotogaver du kan give? Fotogaven er så sjov, som du gør dem. Du vælger billede, du personliggøre den, og du bestemmer, hvordan gaven skal gives. Der er dog nogle, som er sjovere end andre. Du får vores top 5 sjoveste fotogaver her:

 1. Sokker med billede

 2. Fotobog

 3. Vin med billede

 4. Personlige puslespil med billede

 5. Baby bodysuit med billede 

 

Billede gaver til børn – De bedste unikke gaveideer

Fotogaver er ikke kun for voksne. Børn elsker også personlige gaver – og i særdeleshed personlige billede gaver. Er du på udkig efter en billede gave til børn, kan du her få lidt inspiration. De kan bruges både som fødselsdagsgaver og julegaver til børn, såvel som konfirmationsgaver.

 • Puslespil fotogave – Få lavet et personligt puslespil, med et billede du vælger. Det kunne evt. være et billede af barnet, af barnets kæledyr, eller noget andet som barnet holder meget af. Fortæl ikke barnet hvad der er på puslespillet – lad dem selv finde ud af det, i takt med at det bliver samlet.

 • Personligt sengetøj med billede – Børn elsker sejt sengetøj. Det kan være med Gurli Gris, PAW Patrol, Elsa fra Frozen elller andet som de er interesseret i. Men et sæt personligt sengetøj med billede af dem, overgår dem alle!

 • Skoletaske med billede – En skoletaske med billede er en super god gaveide til børn, der snart skal starte i skole. Det bliver helt sikkert meget sjovere at gå i skole, når den seje skoletaske skal vises frem i klassen. 

Husk at et billede siger mere end tusind ord, og det er bestemt også tilfældet her. Vælg dine bedste billeder, og skal en perfekt gave til Fars Dag, juleaften eller bare fordi.

 

De mest populære fotogaver

Som du kan se i guiden her, findes der rigtig mange skønne fotogaver. Det kan være overvældende, og svært at vælge i mellem de mange gode gaveideer. Er det tilfældet for dig, kan du med fordel tjekke de meste populære bestsellere. Altså de fotogaver, som der generelt bliver solgt flest af. Vi har gjort væres hjemmearbejde, og fundet frem til netop sådan en liste.

Top 10 mest populære fotogaver:

 1. Strømper med personligt print

 2. Termokrus med billede

 3. Personligt krus med billede

 4. Nøglering med billede

 5. Chokolade med billede

 6. Mussemåtte med billede

 7. Fotobog

 8. Fotokalender

 9. Puslespil med foto

 10. Personlige julekugler med billede 

Husk at du her hos Genialegaver.dk ofte kan finde eksklusive tilbud på fotogaver. Blot tjek det enkelte produkt, og se om der er en rabatkode.

 

Personlig julepynt med billede

Du kan få rigtig mange ting personliggjorte med egne billeder – og naturligvis også julepynt. Personlig julepynt med billede er oplagte som værtindegaver til jul, som adventsgaver og pakkekalendergaver. Du kan naturligvis også give dem juleaften, men så går der blot endnu et år, før i får glade af at se dem på juletræet. Det er derfor en god ide, at give dem i løbet af julen.

Udover personlige julekugler med billede, kan du også lave en personlig snekugle med billede. De personlige snekugler er specielt en favorit høs børnene. Ligesom med julekuglerne, er de også oplagte at give som pakkekalendergaver og adventsgaver til børn. Uden tvivl den perfekte personlige gave, mens der ventes på juleaften.

 

Hvordan fungerer bestilling af fotogaver online?

Der er ingen tvivl om, at disse flotte fotogaver er en af de mest unikke personlige gaver du kan give dine kære. At printe sine yndlingsbilleder på et personligt fotokrus, et mobilcover, eller lave fotobøger med dem og give dem til familie og venner, er intet mindre end fantastisk.

Men hvordan fungere bestillingen egentlig af de disse unikke gaver? Jeg kan glæde dig med, at det er super nemt! Først skal du udse dig den personlige fotogave du vil give. Herefter trykker du på den, og bliver sendt over til forhandleren. Her kan du med enkle designmuligheder begynde at designe gaven med dig eget foto, egen tekst osv. Du har ofte mange designmuligheder, og det er helt op til dig, hvordan det færdige produkt kommer til at se ud. Vælg de yndlingsbillede eller et andet flot billede, og start med at design den bedste gave til en du holder af.

Det lyder måske af meget, men at designe disse gaver med personlig print, tekst osv., er faktisk en hurtig bestilling. Du kan lynhurtigt lave et minde med eget foto, som modtageren vil have i mange år fremover. Husk at vælge et personligt foto i høj kvalitet. Jo mere personligt præg du kan sætte på gaven, jo bedre er den.

Der er mange muligheder med disse unikke gaveideer, og de kan gives til mange lejligheder. Alt fra fødselsdagsgaver til bedsteforældre, til julegave til mor og alt her i mellem. Det er med andre ord et sikkert hit til enhver lejlighed!

 

Fotogaver med hurtig levering

I og med at fotogaver er personlige og unikke, skal gaverne laves specielt til dig, med netop det billede, du har valgt. Det tager naturligvis længere tid, end blot at hente en vare fra lageret, og sende den afsted. Derfor skulle man også tro, at det tager lang tid at modtage en fotogave med posten. Det er dog langt fra tilfældet ved alle forhandlere. Faktisk kan du sagtens købe flotte fotogaver med hurtig levering, så du får gaven i god tid. Mange af de gaver du finder i guiden her, bliver sendt samme dag, hvis de bestilles før kl. 16.00.

Udover hurtig levering, er de fleste fotogaver faktisk også rigtig budgetvenlige. Du kan f.eks. sagtens finde gode billige fotogaver, til omkring 100 kr. Det er bl.a. tilfældet med de personlige krus, nøgleringe og andre små ting. En unik og betydningsfuld gave, behøver dermed ikke at være dyr. De kan fås i stort set alle prisklasser – nøjagtig ligesom med alle andre gaver.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om fotogaver

Ja – du kan sagtens bestille fotogaver med hurtig levering. Faktisk er de fleste af de gaveideer du finder i guiden her, med hurtig levering. Det betyder, at bestiller du din personlige gave inden kl. 16.00, vil den blive sendt samme dag.

De gaver du finder i guiden er alle til yderst fordelagtige priser. Vi har gjort os umage, med ikke kun at finde gaveideer i god kvalitet, men også til de bedste priser. Yderligere kan du få 20% rabat på din første fotogave, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Du finder de bedste fotogaver her, i guiden over årets bedste fotogaver. Vi har samlet de absolut bedste personlige gaver med foto fra de bedste webshops, og samlet dem et og samme sted.

Denne artikel er anmeldt af Jane Riis (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne