Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Pakkelegsgaver - Over 100 GENIALE gaver til pakkeleg

Pakkelegsgaver 2024 – Over 100 GENIALE gaver til pakkeleg

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du på jagt efter gode, sjove eller måske lidt skøre pakkelegsgaver? Selvom du måske har prøvet pakkeleg et væld af gange før, gør det bestemt ikke jagten efter bedre pakkelegsgaver, end sidste år nemmere.

Heldigvis for dig synes vi også, at pakkeleg er noget af det sjoveste og hyggeligste at give sig til i juletiden. Vi er derfor gået all in på pakkelegsgaver til både små og store, så alle kan være med og have det sjovt.

Vi har fundet frem til pakkelegsgaver i forskellige prisklasser – om I derfor har en aftale om billige pakkelegsgaver eller de lidt dyrere og bedre af slagsen, kan du derfor være helt sikker på at finde noget, der gør pakkelegen helt fantastisk god!

Står du for mandelgaven i år? Se vores guide med årets bedste mandelgave ideer.

Årets bedste pakkelegsgaver 2024

Design Din Egen Julekugle

Skab et unikt minde med denne personlige julekugle. Vælg dit eget foto eller design, og lav en særlig julepynt, der vil skinne på træet år efter år. Perfekt for at bevare dyrebare øjeblikke og give en personlig touch til julen.

Billige, anderledes og sjove julekugler

Her finder du et stort udvalg af billige, anderledes og sjove julekugler. Der er alt fra festlige croissanter, gin, cupcakes, pickles og meget mere. Tjek det fede udvalg via linket og gør dit juletræ til årets absolut fedeste!

Trivia Quiz spil

Disse små trivia quiz spil med temaer som sport, film og kæledyr er perfekte til underholdning og læring. Disse spil tester din viden og hurtighed, og tilbyder spændende udfordringer for alle aldersgrupper. De er ideelle til spilaftener, familieaktiviteter eller bare for at fordrive tiden. Med varierede spørgsmål indenfor populære kategorier, sikrer disse quizzer at du aldrig keder dig, mens du også får mulighed for at lære nye, sjove fakta.

Klarborg nisser

Klarborg Nisser er en perfekt gave i julen. De søde nisser har hver deres navne og lille historie, og hvert år kommer et nyt årets nissepar. Vælg mellem de mange nisser og find den, som du allerbedst kan lide.

100 Movies Bucket List Skrabetavle: "Filmelskerens Must-Have"

En unik gave til filmelskere, denne skrabetavle indeholder 100 must-see film. Perfekt til at holde styr på og inspirere til nye filmoplevelser. Skrab og udforsk filmklassikere og nyere hits – en sjov måde at udvide din filmhorisont.

Gaver fra Flying Tiger

Flying Tiger er det ultimative sted at finde sjove, seje og geniale gaver til 10, 20, 30, 40 og 50 kr. De har et kæmpe udvalg af alt fra sjove spil, til dekorationer til hjemmet, julepynt og meget, meget mere. Det perfekte sted at finde pakkelegsgaven, kalendergaven, eller blot en lille ting "bare fordi", til en du holder af. Se det imponerende udvalg via linket.

Et gavekort til en valgfri oplevelse

Giv eller send et gavekort til en oplevelse. Vælg et gavekort til en bestemt oplevelse, eller vælg et gavekort, som modtageren frit kan benytte, på lige præcis den oplevelse de ønsker. Det kan være alt fra et lækkert spaophold, til en ølsmagning, til en tur i en luftballon.

Butterfly Oplukker

Denne smukke butterfly oplukker kombinerer funktionalitet med stil. En elegant måde at åbne dine drikkevarer på, perfekt til festlige lejligheder eller som et stilfuldt tilbehør i hjemmebaren.

Sjove krus & kopper

Et sjovt krus er altid en skøn gave! Og så er den både budgetvenlig, og kan gives til hvem som helst, til stort set enhver anledning. Se her et sjovt udvalg af spændende, anderledes og sjove krus og kopper.

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Lyserød Bilsæt

Giv en lille bilentusiast en fantastisk overraskelse med dette lyserøde bilsæt. Sættet er ideelt til kreative lege og giver timevis af underholdning. Perfekt til dem, der elsker biler og farven lyserød, eller som en sjov gave, til de som ikke gør!

Udgravningssæt "Bliv Arkæolog for en Dag"

Gå på et spændende eventyr med dette Excavation Kit. Dette sæt er perfekt for nysgerrige sjæle, der elsker at udforske og opdage. Grav og find skjulte skatte – en sjov og lærerig gave til børn og voksne med en indre opdagelsesrejsende.

After Dinner Willies

Lys op i middagsselskabet med After Dinner Willies, en sjov og anderledes dessert, der helt sikkert vil bringe smil og latter. En perfekt gave til dem, der sætter pris på en god joke og en sød afslutning på måltidet.

Poppende slik

Oplev en fest i munden med dette popping candy. En sjov og overraskende snack, der vækker barndomsminder.

Baileys Varm Kakaopulver

Alle har almindeligt kakaopulver til at stå derhjemme, men de færreste har Baileys varm kakaopulver. Gode gaver til de der har alt, behøver ikke nødvendigvis være store, dyre gaver. Det kan sagtens være en speciel lille gave som Baileys varm kakaopulver her. En gaveide modtageren uden tvivl vil elske, og hvis du er heldig, giver de dig måske lov til at smage den lækre likør drik.

Baileys Gaver (stort udvalg)

Hvem elsker ikke Baileys? Det kan dog være lidt for originalt, blot at give en flaske Baileys i værtindegave. Kombiner det i stedet med en af disse lækre Baileys produkter. Om det er chokoladeæsken, Baileys chokoladepulver eller røret med chokoladekugler. Uanset hvilken du vælger, er det en af de spiselige værtindegaver til par, som med garanti vil blive taget godt i mod.

Chili Klaus Hot Sauce No. 1

Giv en smagsoplevelse udover det sædvanlige med Chili Klaus Hot Sauce No. 1 – perfekt til den modige smagsnyder.

A Year of sex spillekort

Med A Year of Sex spillekortene får du over 50 Kama Sutra positioner i 5 forskellige sværhedsgrader. En skøn lille og udfordrende gave til kæresten, manden eller konen. Med dette sæt vil i helt sikkert ikke komme til at kede jer det næste års tid!

Scratch Map Original Deluxe: For Den Berejste

Hold styr på dine rejser og drømme med dette smukke Scratch Map. En ideel gave til den berejste person, der elsker at dokumentere og mindes deres eventyr rundt om i verden.

Chokoladeæske med 14 stk. fyldte chokolader fra Cocoture

Opdag Cocotures eksklusive chokoladeæske. Fem håndlavede chokolader, der tilbyder en ekstraordinær smagsrejse for den kræsne chokoladeentusiast.

Dad Jokes Christmas Edition Kortspil

Få alle til at grine med Dad Jokes Christmas Edition Kortspil. Dette spil er fyldt med sjove og fjollede vittigheder, der vil få enhver fest i gang. En fantastisk gave til humoristen.

Personlig snekugle med billede

Den personlig snegkugle med billede er den perfekte gave til julen. Det kan være adventsgave, julegave eller mandelgave. Vælg din yndlingsbillede, og giv den flotte snekugle til en du holder af.

Pen med digitalt kæledyr

Denne unikke kuglepen inkluderer et sjovt digitalt kæledyr, der bringer glæde og underholdning til skole eller kontor.

Jule hyggesokker

Hvad er mere hyggeligt, end et par store, varme, bløde jule hyggesokker? Sokkerne fås med forskellige flotte julemotiver, og er den perfekte lille gave til pakkeleg, kalendergave eller adventsgave.

Sød LED-julenisse

Denne fine LED-julenisse bliver dit nye yndlingsjulepynt! Nissen er ikke kun hyggelig og dekorativ, den spreder også god julestemning med lyset. Står flot uanset om lyset i den er tændt eller ej.

''Lykkegrisen'' Flaske 200ml

Lykkegrisen er den perfekte alternative mandelgave, til den klassiske marcipangris. Lykkegrisen er en flaske på 200 ml som ligner en gris. Fyld grisen med whiskey, julegløgg, snaps, likør, eller anden lækker væske. En af de bedste alternative mandelgaver til dig, der gerne vil finde en alternativ mandelgave, men ønsker at bevare traditionen med grisen.

Den Lille Bog Om Hygge

Den Lille Bog Om Hygge fortæller alt der er værd at vide om den danske hygge. For nogle er hygge svært at beskrive. Læs bogen her, og du bliver ekspert i at hygge på alle mulige måder! Dertil er der også hyggelige opskrifter i den.

Knojernskrus: For Den Barske Kaffedrikker

Vis din seje side med dette unikke knojernskrus. En fantastisk gave til den kaffedrikker, der elsker at starte deres dag med lidt ekstra attitude.

Delikatesser og specialiteter

Her har du et fantastisk udvalg af både danske, franske, britiske og italienske delikatesser og specialiteter. Jule sennep, trøffel pesto og ramsløg pasta, er blot nogle af de udsøgte lækkerier du kan finde her.

Danmarks bedste lakrids

Gå på opdagelse i noget af Danmarks bedste lakrids! Du finder her lakrids fra Johan Bülow Lakrids, såvel som Bagsværd Lakrids. Det er dansk lakrids i absolut højeste kvalitet, og det smager derefter!

Gourmet popcorn

Popcorn er ikke bare microovspopcorn med salt på. Det er en meget større verden, end du måske aner! Se bare det store udvalg her, af lækre gourmet popcorn, som bl.a. har smag med karamel, hindbær, lakrids, hvis chokolade og meget mere.

Gourmet vingummier

Hvis du er vild med vingummier, så vil du uden tvivl elske alle de lækre gourmet vingummier du kan finde her. Der er de fantastiske vingummer fra Wally og Whiz, men også andre gode, som øklogiske vingummibanser og de veganske Candy Kittens.

Luksus chokolade

Se her et stort udvalg af udsøgt luksuschokolade af højeste kvalitet. Du finder chokolade fra Delikatessehuset, Summerbird, Bülow Lakrids og mange andre fantastiske chokoladeproducenter. Intet mindre end et paradis for enhver chokolade elsker.c

Luksus skumfiduser

Vidste du, at du kan få skumfiduser med salty caramel, lakrids, toffee og karamel og meget andet? Tjek her der store udvalg af luksuriøse marshmellows fra bl.a. The Mallows - det er en sand oplevelse for en hver slikmund, og noget som absolut skal prøves.

Crazy Aaron Thinking Putty

Crazy Aaron Thinking Putty er en substans af 100% giftfri silikone, som er super sjovt for børn at lege med. Thinking Putty fås i mange forskellige farver med glimmer, og fås i forskellige varianter med forskellige egenskaber.

Drukspil terninger

Med disse 2 drukspil terninger har du dig et super sjovt og nemt drukspil alle kan være med på. Spice festen eller frokosten op med de sjove terninger, eller giv dem som en lille gave til en som fortjener dem.

Fidget Cube mod stress

Fidget Cube mod stress Fidget Cube hjælper dig med effektivt at stresse af. Brug den derhjemme, på kontoret, i bussen eller hvor end du måtte have behov for det. Cuben har mange forskellige funktioner, så du kan mikse det op hele tiden.

Julehuer til bestik - 6 stk

Gør julebordet ekstra hyggeligt med disse små søde julehuer til bestik. Perfekt til en julefrokost med vennerne såvel som til juleaften med familien.

Kinetic Sand - Magisk legesand

Slip kreativiteten med det magiske sand fra Kinetic Sand. Sandet har en helt speciel struktur, som gør at det er nemt at bygge med. Samtidig kommer det i mange forskellige farver og kan bruges igen og igen. Byg sandslotte, bag sandkager, eller form det lige som du har lyst til!

Krystal nøglering med logo og lys

Denne krystal nøglering med logo og lys er en super fed lille gave til bilnørden. Vælg mellem alle de kendte bilmærker, her i blandt BMW, Audi og VW.

Magic Rainbow Fidget cube

Magic Rainbow fidget cube er et både sjovt, hyggeligt og afstressende fidget legetøj. Sid med den i hånden og tryk på de farverige kugler, for at finde næste åbning. Perfekt mod stress og uro, og en sjov lille gaveide.

Personlig Milka gaveæske

Kender du en som elsker Milka chokolade? Giv en personlig Milka chokolade gaveæske, med billde og tekst på. Fås i mange forskellige varianter - både med sommertema, juletema og hjerter.

Sjovt og afstressende pop spil

Dette pop spil er både sjovt og afstressende. Spillet er den nye dille og er populært blandt både børn og teenagere. Spillet kan spilles alene eller sammen med andre.

Smart poseforsegler

Med denne smarte poseforsegler kan du nemt forsegle poser, så indholdet holder sig frisk i længere tid. Helt genial til madpakker, chipsposer og lign. Intet mindre end en genial køkken gadget!

Coasters med billede

Coasters med billede er en sjov lille personlig gave, som du kan give til enhver lejlighed. Til Fars Dag, som værtindegave eller noget helt tredje. Du vælger billede og design på brikkerne.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Multiværktøj til Avocadoer

Gør håndteringen af avocadoer nemmere med dette smarte multiværktøj. Et must-have for enhver avocado-entusiast, der ønsker at skære, udkerne og mose deres favoritfrugt med lethed.

Personlige stearinlys

Giv en anderledes personlig gave, i form af personlige stearinlys med billede. En sød lille gave til ham eller hende der kan lide at brænde stearinlys af derhjemme. Lysene er også gode som pynt til konfirmation eller fødselsdag.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Bamse med LED-lys

Verdens bedste bamse til at sove med! Den søde bamse er med LED lys, og fungerer både som en krammebamse og natlampe på sammetid. Perfekt til at give tryghed når der skal puttes om aftenen.

Star Wars Baby Yoda Æggebæger

Giv morgenbordet en hyggelig stemning med den lille Baby Yoda! Med dette smarte æggebæger kan du nemlig få Baby Yoda til at holde dine morgenæg.

Smart bælte uden bæltespænde

Dette smarte bælte uden bæltespænde er fremtidens bælte! Som navnet antyder, kræver det nemlig ingen spænde at have på, og det er dermed meget mere behageligt. En genial gave, til de som hader bælter, men stadig ønsker at holde bukserne oppe!
Henter...

Hvad er gode pakkelegsgaver?

Gode pakkelegsgaver er gaver, som ikke bare smides ud, så snart de er blevet åbnet. Det er gaver, som du måske selv har lyst til at få eller bruge.

Skal du have gang i pakkeleg sammen med et sæt veninder kunne ideer være mascara, pudder, makeupbørster eller fede elastikker. Skal du gøre det sammen med en mandlig vennekreds, kunne ideer til pakkeleg være barberskum, en god shampoo, løbestrømper eller måske endda en rigtig god specialøl.

Det er meget individuelt, hvad der klassificeres som en god pakkelegsgave. Det vigtigste er bare, at du finder og vælger nogle pakkelegsgaver, som du vælger med god hensigt, og som du glæder dig til at give videre – selvfølgelig må der også gerne være spas og løjer ind imellem.

Har du ikke selv ideer til pakkelegsgaver, er du mere end velkommen til at dykke ned i vores liste. Vi har prøvet at tænke på alt fra A til Z i forhold til gode pakkelegsgaver. Finder du en eller flere, har vi gjort det nemt for dig ved at placere et link ud for hver gaveide. Så kan du nemt og hurtigt shoppe til pakkelegen.

 

Husk hadegaverne til pakkespil!

Pakkespil skal være sjovt, og der skal naturligvis være nogle gode gaver iblandt. Men det bliver bare lidt sjovere, når man også medbringer nogle hadegaver. Det hører simpelthen pakkeleg til! Det sjoveste er, hvis du pakker dem så fint ind, at de ser langt mere attraktive ud end alle andre gaver – for så er grinet hos alle bare lidt større.

Vi har naturligvis også inkluderet nogle hadegaver iblandt vores lange liste over vores pakkelegs gaveideer. Kan du derfor ikke finde nogle hadegaver derhjemme i skufferne eller skabene, kan du altid finde dem gennem os.

Gode hadegaver til pakkeleg kan være:

 • En køkkenrulle
 • En dåse kløpulver
 • En mazarintærte
 • En liter tomatjuice
 • En sveske indpakket gemt i et smykkeskrin
 • En pose meget stærke chililakridser

Der er mange sjove og fantastiske ting at komme på at give i hadegave til pakkeleg. Så slip endeligt kreativiteten løs og hold dig ikke tilbage. For det gør kun pakkeleg og pakkelegsgaverne endnu mere spændende!

 

Sæt godt gang i stemningen med snydegaver til pakkeleg

December er ikke kun en hyggelig tid. Det er også en tid, hvor der er plads til lidt ekstra sjov og løjer i form af drillerier og sjove påfund. Det er derfor også helt okay at tage drillerierne fra arbejdet eller skolen med dig til pakkelegen med vennerne, veninderne eller familien.

Drillerier kan være alt lige fra at lave hjemmelavede chokolader, hvoraf nogle af dem indeholder sild eller andre knap så delikate lækkerier, som du pakker pænt og indbydende ind. Det kan også være brunkager, som du måske kommer til at ”tabe” en peberbøsse ned i eller en kæmpe skotøjsæske, hvori der gemmer sig en 20’er.

Der er fantastisk mange måder at lave snydegaver på, og det er vitterligt kun fantasien, der sætter grænserne. Snydegaver er indbegrebet af kreativitet. Så gå gerne i tænkeboks i god tid eller gå vores liste igennem for at se, om ikke du kan komme på en rigtig god ide eller to.

Husk dog på ikke at blive alt for grov, da juletiden trods alt er hjerternes tid. Det må ikke blive så groft, at det ikke er sjovt – for det er trods alt jul, så det skal bringe smil på læberne.

  

Vil du gerne have en mere bæredygtig jul? Så giv bæredygtige pakkelegsgaver

Gaver er dejlige. Men vi lever også i en tid, hvor vi er nødt til at tænke lidt mere over vores forbrug og det aftryk, vi sætter på verden. Er du også begyndt at gøre det, og vil du gerne gøre dit for at gøre julen lidt mere bæredygtig, er der heldigvis flere tiltag, du kan gøre for at gå i den retning – og måske smitte lidt af på de øvrige i familien eller vennekredsen.

Ideer til en mere bæredygtige gaver til pakkeleg er:

 • Hjemmelavede julegaver (strikke trøjer, bolde og lignende)
 • Et gavekort til en god sag (velgørenhed)
 • Poser med plantefrø
 • Planter
 • Gavekort til hygge sammen med dig
 • Gaver uden indpakning

Bæredygtighed er kommet for at blive, hvis vi alle sammen skal have det godt i fremtiden. Du behøver ikke være fanatisk – men med små skridt ad gangen kan man komme langt og begynde at gå i den rette retning. Hvis vi alle sammen tænker lidt ekstra over indpakningen eller giver en bæredygtig gave eller to, kommer vi lige pludselig rigtig langt.

Så gå gerne i tænkeboks – bæredygtige gaver kan også være rigtig gode og overraske meget!

 

Pakkelegsgaver 50 kr. – hvad kan man få?  

Har I aftalt et budget på 50 kroner per pakkelegsgave? Selvom det måske ikke lyder af meget, er der faktisk et væld af muligheder inden for denne prisklasse! Både når det kommer til sjove pakkelegsgaver såvel som de lidt mere seriøse og fede pakkelegsgaver, som man rent faktisk godt kan bruge til noget efterfølgende!

 • HAY – Colour kasse (gode til opbevaring)
 • Sovemaske
 • Partyglas
 • Afløbsrenser
 • Puslespil
 • Kortspil
 • Miljøvenlig emballage
 • Chokolade
 • Slik
 • Ingredienser til en kage
 • Ingredienser til hjemmebagte boller

Pakkelegsgaver til 50 kr. er der rigtig mange af! Så sæt dig gerne ned for at brainstorme så du kan komme på de bedste pakkelegsgaver i familien eller i vennekredsen.

 

Pakkelegsgaver 100 kr. – hvad kan man få?

Skal du og veninderne, vennerne eller familien have et pakkelegsspil med rigtig gode gaver som en god optakt til juleaften? Det er i sandhed også muligt med pakkelegsgaver til 100 kroner! For det åbner op for nogle helt andre kvaliteter og ikke mindst kreative muligheder.

Af pakkespil gaver til 100 kr. kan vi bl.a. komme på følgende:

 • En god parfume
 • En flot læbestift
 • Et flot smykke (hvis alle er samme køn)
 • Et tilskud til tøj
 • Specialøl eller andre ølgaver
 • En god flaske vin
 • Et flot vinglas
 • Et flot snapseglas
 • Gin gaver

Udover disse ideer har vi også flere gaveideer på vores liste, som koster lige omkring 100 kroner. Det gælder både de gode pakkelegsgaver såvel som de sjove gaver til pakkeleg, der bringer et ekstra smil frem på læben. Tag dig derfor gerne god tid, så du kan overraske alle til pakkeleg med fantastisk gode gaver!

 

Gør pakkelegen sjovere med hemmelige pakkelegsgaver

Vil du gerne medbringe nogle pakkelegsgaver, som du heller ikke selv ved, hvad er? Det kan vi godt forstå, da det gør det hele en tand mere spændende! Så skal du i hvert fald ikke undgå at gå efter dine egne gaver – ligesom spændingen omkring hvad du egentligt har haft med, er meget større.

Mange butikker tilbyder i dag hemmelige pakkelegsgaver. Det gælder blandt andet hos isenkræmmere, Matas, The Bodyshop, Imerco med flere – både online og fysisk. Så går du all in på ikke at vide, hvad du selv giver i pakkelegsgaver i år, er der en rigtig god mulighed for det. Mange hemmelige pakkelegsgaver er som regel gode gaver, som kan bruges eller gives videre til andre, hvor typen af gave falder i god jord.

 

Lad os inspirere dig til gode pakkelegsgaver

Pakkeleg er og bliver en tradition, som man ikke kan være foruden til jul. Derfor skal du selvfølgelig også gå all in på at finde pakker! Vi håber, at vi med vores lange liste over ideer til pakkelegsgaver hjælper dig rigtig godt på vej.

Vi har linket direkte til de billigste og bedste forhandlere af gaveideerne – så er du købeklar, og vil du gerne have det ordnet, så du kan pakke gaverne ind og i stedet gå og glæde dig, er du velkommen til at klikke dig videre. Alle forhandlere er danske og troværdige, så du kan trygt shoppe til julen. De har hurtig forsendelse og hjælper dig gerne, hvis du har selv de mindste spørgsmål til din pakkelegsshopping.

Skulle du mangle en julegave til kæresten, din moster eller de sidste julegaver til din søster eller bror, hjælper vi dig også gerne på vej til det. Vi har nemlig lavet flere forskellige lister over ideer til julegaver, som du helt frit kan gøre brug af. Der er både til voksne såvel som til de mindre. Du finder dem ved at klikke dig rundt på vores site, som i øvrigt også rummer ideer til pakkekalendere og adventskalendere!

Rigtig god jul og hyggelig pakkeleg!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om pakkelegsgaver

En pakkelegsgave er ofte en lille gave, som enten er sjov, praktisk eller spiselig. Årets bedste, kommer an på hvilken type gave du vil tage med til pakkelegen. I guiden her har vi samlet over 100 geniale pakkelegsgaver i et væld af forskellige kategorier, og til ethvert budget. Årets gave til pakkeleg, finder du helt sikkert her i blandt.

En pakkelegsgave koster typisk fra 25-100 kr. Det kan dog også være noget hjemmelavet, eller endda noget der koster mere end 100 kr. Det kommer an på hvad i har aftalt, og hvad du selv har lyst til.

Pakkeleg er både en juletradition og en leg, hvor alle deltagere medbringer en pakkelegsgave. Alle pakker lægges på bordet, og alle deltagerne skiftes nu til at slå med 2 terninger. Dem som slår en 6’er, må tage en pakke fra bordet. Når alle pakker er taget, er det klar til 2. runde. Her sættes en timer i gang, og nu må alle dem som slår en 6’er, tage en pakke fra en af de andre deltagere. Når tiden er gået og uret ringer er spillet slut, og den eller de pakker du sidder tilbage med, er dine.

Denne artikel er anmeldt af Bente Olsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne