Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Ølgaver- geniale & sjove gaveideer til øl elskere

Ølgaver 2022 – 25+ geniale & sjove gaveideer til øl elskere

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

I Danmark er det populært at give ølgaver til særlige lejligheder. Bl.a. som værtsgave, til svendegilder og til studentergilder. Samtidig bliver de også brugt som både takkegaver, jubilæumsgaver og fødselsdagsgaver. Det kan være i form af en øl gaveæske, gavekurv eller et gavesæt. Det kan også blot være et par gode special øl.

Her på siden har du et stort udvalg af skønne ølgaver at vælge i mellem. Der er noget for en hver (øl)smag – fælles for dem alle er dog, at de helt sikkert vil blive taget godt i mod, af en hver person som elsker en god bajer. Skål og tillykke med det!

De bedste ølgaver 2022

Bryg dit eget hjemmelavet øl sæt​

Med kittet her, kan han brygge sin egen hjemmelavet øl. På kun 7 dage får han 5 liter lækkert øl, på 5-6,5% alkohol. Gaven her er en super god gaveide til typen der har alt og samtidig elsker øl.

Fra: 289,00 DKK

Beer Pong golf sæt

Er du allerede verdensmester i Beer Pong? Så er det tid til også at blive det i Golf Beer Pong! Golf Beer Pong er golfens svar på Beer Pong, og det er MINDST ligeså sjovt! Køb det til din næste fest, eller giv det i gave til en du ved, vil elske det.

Fra: 659,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.

Fra: 99,00 DKK

Ølglas sæt med 6 smageglas – 3 forskellige

Dette Birrateque ølglas sæt består af 6 ølglas – 3 forskellige slags. Tester, IPA/Ale og Hvede ølgas. Ølglassene er lavet til ølsmagninger og er uden tvivl af de bedste gaver til manden der elsker øl.

Fra: 249,95 DKK

Rustik øl plakat ”Øl guiden”

Denne rustikke øl plakat med navnet Øl Guiden, er i sandhed en guide til øl. Den viser nemlig mange forskellige typer på en båe informativ og dekorativ måde. En fantastisk gave til manden der elsker øl. Fås i flere farver.

Fra: 189,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.

Fra: 159,00 DKK

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Fra: 39,00 DKK

Fadbamse ølplakat

Var det noget med en fadbamse? En super sjov plakat, som en hver der elsker øl, uden tvivl vil sætte pris på. Perfekt til at hænge i stuen, på kontoret eller i værkstedet.

Fra: 126,65 DKK

Guinness Varm Kakaopulver

Guinness varm kakaopulver er det perfekte kakaopulver for øl elskeren! Lav lækkert varm kakao med smag af den gode irske Guinness øl. En anederledes men lækker gaveide. Den skal prøves!

Fra: 119,00 DKK

Øl plakater

Vælg mellem en lang række flotte og sjove øl plakater. Der er alt fra øl defination, øl-elsker plakater og en guide over de forskellige øl typer. En fantastisk gaveide til enhver så elsker øl.

Fra: 129,00 DKK

Ølvest

Er der noget værre, end når man er færdig med den ene øl, og ikke har den næste ved hånden? Det problem slipper du for med denne smarte ølvest. Ølvesten har plads til hele 12 år, så du ikke løber tør lige foreløbigt! Genial til både grillaften med vennerne og festivalen.

Fra: 149,00 DKK

Gavekurve med øl

En god gavekurv med øl, vil ALTID blive taget godt i mod. Sammensæt en selv, eller vælg en af de færdige pakker. Du kan vælge at give en pakke kun med øl, eller tilføje andre lækre sager som chokolade, lakrids og meget mere.

Fra: 45,00 DKK

Special øl gaver

Giv en god special øl i gave. Vælg mellem mange spændende varianter i flere forskellige prisklasser. Vælg et par gode øl enkeltvis, eller giv en samlet sæt af gode øl, i en gaveæske eller kasse.

Fra: 65,00 DKK

Kølebrønd til drikkevarer

Denne geniale kølebrønd gør at du kan nyde jordkølede bajere i din egen have. Slut med at gå hele vejen ind til køleskabet når der skal haves en bytter. Kølebrønden kan rumme 15 flasker og holder dine øl, sodavand og andre drikkevarer dejligt kolde.

Fra: 329,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.

Fra: 239,00 DKK

Smart kølebrønd

Sætter han pris på en kold øl? Så er den smarte kølebrønd fra Cool-Well oplagt som gave. Ved bare at grave et hul i haven kan der køles hele 24 dåser og en vinflaske ned ad gangen. Det er smart.

Fra: 499,00 DKK

Beer Pong Bord​

Beer pong bord med ridsfri og vandafvisende bordflade. Kan fås i adskillige designs, nogle endda med LED lys. Det er høj kvalitets beer pong borde som ikke går nemt i stykker. Samtidig er de nemme at transportere.

Fra: 549,00 DKK

Beer Tracker – Sjov Gave Til Øl Drikkeren

Hvor mange øl var det nu lige vi drak til den sidste fest eller sidste julefrokost? Det svar kunne du have fået, hvis du havde brugt beer trackeren! Den sjove oplukker tæller nemlig hvor mange øl der åbnes, og kan tælle helt op til 99.999. Challenge accepted, sæt i gang! En af de sjove gaveideer til ham der elsker at drikke øl med vennerne.

Fra: 49,00 DKK

Gode Øl Gaver Til Mænd og Øldrikkere

Hvis du leder efter gode værtsgaver til mænd, kan du altid give en gaveæske med specialøl. Ølgaver er en værtsgave til mænd, du med garanti ikke kan gå galt i byen med. Vælg mellem de mange forskellige special øl – enkelte eller som gavepakker.

Fra: 85,00 DKK

Guinness Pint Chokolade​

Var det noget med 7 Guinness fadøl i en flot æske? I form lækre mini pints chokolader! De små Guinness pints består af mørk chokolade uden på, og er cremet indeni. Nøjagtigt ligesom den gode Guinness øl. Er du på udkig efter sjove gaver til ham som elsker både øl og chokolade, så er Guinness pint chokolade det oplagte valg.

Fra: 59,00 DKK

Herregod Gavekasse (Til Ham)​

Hvis han sætter pris på en god øl og lidt sødt til ganen, så er Herregod Gavekassen den perfekte gave til ham. Send den til ham på den ønskede dato eller få den leveret samme dag. Genial gaveide til kæresten i årsdags gave, jubilæumsgave eller fødselsdagsgave til ham. En gavekurv som de fleste mænd vil elske at modtage!

Fra: 295,00 DKK

Øl-attachémappe

Øl-attachémappen er den perfekte værtsgave til ham der elsker øl! Den fine mappe har plads til 6 øl flasker. Du kan evt. fylde den med værtens yndlingsøl – eller hvis du vil være lidt mere eksklusiv, 6 gode specialøl. En af de bedste værtsgave ideer til øl elskeren.

Fra: 289,00 DKK

Ølkøler i rustfri stål

Til en hver grillaften på en varm sommerdag, hører selvfølgelig kolde øl. Det kan dog være en udfordring af holde øllene kolde. Ikke længere! Med denne smarte ølkøler, kan øllet let holdes koldt. Læg ølkøleren i fryseren, hvorefter den sættes fast i flasken. En genial gadget til ham eler hende som elsker en god KOLD øl ved grillen.

Fra: 79,00 DKK

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.

Fra: 125,00 DKK

Personlig brewbarrel og 2 glas

Denne personlige brewbarrel er en af de bedste personlige gaver til øl elskeren. Her kan han brygge sin egen øl. Det tager kun 10 min., og det hjemmelavede øl er klar efter 7 dage. En af de gode personlige gaveideer til mænd, som med garanti bliver et sikkert hit. Som prikker over i’et medfølger der 2 personlige glas.

Fra: 559,00 DKK

Årets bedste ølgaver

Ølgaver behøver ikke nødvendigvis at indeholde øl. Det kan sagtens være noget som relaterer til øl, eller som kan bruges i den sammenhæng. F.eks. er et par flotte ølglas eller en smart oplukker, også en form for øl gave.

Når vi giver øl i gave, er det ofte som gaver til mænd, da det typisk er dem, som er mest vild med at drikke øl. De er særligt populære til de anledninger, hvor modtagerens skal forkæles lidt. Det kan f.eks. være til Fars Dag, hvor far tradition tro skal have en Fars Dags gave og forkæles lidt ekstra. Ligeledes kan det være som svendegave eller studentergave, som tillykke med den nye uddannelse.

 

Find den perfekte gave til øl elskeren

Er du på udkig efter den perfekte gave til øl elskeren? Uanset om det er en julegave til far, fødselsdagsgave til kæresten eller gave til anden øl elsker, så kan du finde den blandt de mange øl gaveideer. Det er ikke nogen hemmelighed, at danskere er vilde med at drikke øl. Vi har en hel kultur omkring øl, og de drikkes til stort set alle former for afslappede sammenkomster og festlige lejligheder. Til en god grillaften skal der et par kolde øl til. Til en god fødselsdag skal der et par øl til. Og ja – til en aften med vennerne i byen eller på restaurant, skal der selvfølgelig også et par gode øl til.

I og med så mange er glade for øl, kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at de i et vidt omfang gives som gaver. Derfor findes der også rigtig mange forskellige ølgaver. Der er de klassiske øl gavekurve og gaveæsker, men også mange andre spændende gaveideer. Her i blandt eget fadølsanlæg, personlige ølglas med navn og sæt til at brygge eget hjemmelavet øl. Du kan få bøger om øl og øl plakater. Til jul kan du endda få en øl julekalender.

Et par gode øl i sig selv, er mange gange også en fremragende gaveide. Vil du give øl i gave, er det dog ikke nok, blot at give en 6-pack Carlsberg eller Tuborg pilsner. Det må gerne være lidt mere specielt. F.eks. en god special øl gave, eller noget som er lidt anderledes.

 

Sjove ølgaver til ham

Nogle gange er det passende at give sjove ølgaver. Det kan f.eks. være i 25 års fødselsdagsgave eller svendegave til en god kammerat. Heldigvis findes der masser af sjove gaver til ham, som har noget med øl at gøre. Se bare de 3 sjove gaveideer her:

  • Mini fadølsanlæg – Alle der kan lide øl, vil uden tvivl syntes det er sjovt, at have deres eget lille fadølsanlæg. Det er en fremragende øl gave til ham, som f.eks. kan bruges til en fødselsdagsfest, studenter- eller svendegilde.
  • Beer pong bord – Giv et beer pong bord i gave til øl elskeren, og få skudt gang i festen. Beer pong bord er nok mest forbeholdt for den yngre generation på omkring 18-25 år.
  • Personlig brewbarrel – En personlig brewbarrel, er et sæt hvor du kan lave din eget hjemmebrygget øl. Samtidig er tønden personliggjort, så du kan vælge at vise et billede af modtageren, eller evt. en tekst med navn og ’’tillykke’’.

Geniale gaver til far der elsker øl

Du har garanteret mindst en gang i livet, givet din far en øl gave i Fars Dags gave. Og han blev garanteret super glad for den. Øl er bare gode gaver til fædre – sådan er det. Hvis du vil give en lidt mere spændende gave, end blot et par gode øl, så får du 3 ideer til geniale gaver til far der elsker øl her:

  • Ølglas med navn – Giv din far et sæt personlige ølglas med navn på. Navnet er graveret i glassene, og er super flotte. Giv evt. glassene sammen med et par gode special øl.
  • Personlig øl gaveæske – I stedet for blot at give øl i gave, så giv dem i en personlig øl gaveæske. Du vælger selv billede og tekst på æsken, og bom, du har en god personlig gave til far.
  • Georg Jensen øllefant oplukker – Georg Jensen har lavet en oplukker som i designet ligner en elefant. Den kalder de for øllefant, og det er en super fed gaveide til alle der elsker en kølig bajer i ny og næ.

Øl gaveæsker, gavekurve og gavesæt

En ølgave behøver ikke nødvendigvis kun bestå af øl. Det kan f.eks. være en gavekurv fyldt med lækkerier som du ved modtageren kan lide. Den skal selvfølgelig indeholde et par gode øl, men kan derudover også indeholde alt fra chokolade, til lakrids, til maddelikatesser.

En øl gavekurv kan f.eks. gives som jubilæumsgave, i gave til kollega, eller som takkegave, til en som har hjulpet dig. På vores lister over gode ølgaver, finder du både øl gaveæsker, gavekurve og gavesæt.

 

Send øl som gave

Har du ikke mulighed for at give gaven fysisk? Send en gave med øl til modtagen, i form af en gavekurv. Det kunne også være du vil sende en valentinsgave til ham, eller anden gave til kæresten, og her sender en buket blomster med tilhørende øl.

Det at sende øl som gave, frem for at give den fysisk, er utroligt praktisk. Særligt hvis du gerne vil give en gave til en, som du ikke bor tæt på. Her kan du blot bestille gaven eller gavekurven på nettet, og få den sendt direkte til modtagerens dør – nøjagtigt som var det en buket blomster du ville sende.

 

Øl kage og pandekager med øl

Vidste du, at du både kan lave kager og pandekager med øl? Der findes mange forskellige øl kage opskrifter online, og mange er dem er faktisk rigtig gode. Det er ofte mørkt øl eller hvidtøl som bruges til øl kager. Skal du f.eks. lave en fødselsdagskage til en rigtig øl elsker, så bør du overveje om ikke det skal være en øl kage i år.

Udover øl kager, kan du også lave pandekager med øl i. At komme lidt øl i pandekagedejen gør dejen mere luftig, og det giver pandekagerne lidt sprøde kanter. Nogle kommer også dansk vand i for samme effekt. Har du aldrig prøve at lave pandekager med øl i, så prøv det næste gang du skal lave pandekager til familien. Det smager fantastisk, og kan hurtigt blive en fast del af din pandekageopskrift!

 

Verdens stærkeste øl

Hvad er verdens stærkeste øl? Verdens stærkeste øl hedder Snake Venom, og er lavet af det skotske bryggeri Brewmeister Brewery. Øllen er på hele 67,5% alkohol, så den er altså ikke for tøsedrenge! Bryggeriet anbefaler også, at du ikke drikker hele øllen i en omgang.

Verdens stærkeste øl er en super fed gave til øl entusiasten. Det er en øl i den højere prisklasse, og kan fås på udenlandske hjemmesider til omkring 450-600 kr. Du får til gengæld en helt unik øl, som er en oplevelse i sig selv at drikke. En super fed ølgave, som en hver der elsker øl, uden tvivl vil elske at modtage.

Denne artikel er anmeldt af Rasmus Jensen (5/5)
5/5