Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Ølgaver- geniale & sjove gaveideer til øl elskere

Ølgaver 2024 – 25+ geniale & sjove gaveideer til øl elskere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

I Danmark er det populært at give ølgaver til særlige lejligheder. Bl.a. som værtsgave, til svendegilder og til studentergilder. Samtidig bliver de også brugt som både takkegaver, jubilæumsgaver og fødselsdagsgaver. Det kan være i form af en øl gaveæske, gavekurv eller et gavesæt. Det kan også blot være et par gode special øl.

Her på siden har du et stort udvalg af skønne ølgaver at vælge i mellem. Der er noget for en hver (øl)smag – fælles for dem alle er dog, at de helt sikkert vil blive taget godt i mod, af en hver person som elsker en god bajer. Skål og tillykke med det!

De bedste ølgaver 2024

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.

Oplukker Hammer

Denne oplukker hammer er den perfekte gave til handyman-ølelskeren. Et sjovt og praktisk værktøj, der gør det nemt og underholdende at åbne dine ølflasker. En perfekt blanding af funktionalitet og humor.

Bryg Dit Eget Øl - Brewbarrel

Forvandl din ven til en ølbrygger med Brewbarrel Bryg Dit Eget Øl. En sjov og lærerig gave, der vil glæde enhver ølelsker. Lad dem nyde deres helt egen hjemmebryggede øl.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Georg Jensen Øllefant med gravering

Oplev charmen med Øllefanten fra Georg Jensen, et ikonisk dansk design. Dette elegante stykke er en perfekt gave til konfirmanden, studenten, eller som en tidløs dekoration i hjemmet, der bringer et smil frem hos både børn og voksne.
Inkl. gratis gravering

Butterfly Oplukker

Denne smukke butterfly oplukker kombinerer funktionalitet med stil. En elegant måde at åbne dine drikkevarer på, perfekt til festlige lejligheder eller som et stilfuldt tilbehør i hjemmebaren.

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Ølgaver perfekt til Fars Dag

Beershoppen specialiserer sig i gode specialøl, og har her samlet et udvalg af alle de bedste ølkasser, gavekurve og gaveæsker til Fars Dag. Der er noget for enhver smag og en enhver prisklasse.

Grillforklæde med Ølbælte

Dette grillforklæde med ølbælte er den ideelle gave til grillmesteren, der elsker en kold øl, mens de tilbereder et måltid. Den praktiske design holder både grillredskaber og din yndlingsdrik tæt på hånden.

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Over hele landet

Gave til ølelskeren: Gavekort på specialøl - Vælg mellem +700 øl

Er der noget bedre end at nyde en god øl? Med dette gavekort til Beershoppen.dk kan modtageren dykke ned i et univers af øl og finde sine nye favoritter. Den ultimative gave til ølentusiasten!

Genial Chips- og Dipskål

Server dine favorit snacks med stil med denne Kitchpro chips- og dipskål. Det er det perfekte tilbehør til enhver fest eller filmaften.

100 Beers Skrabeplakat

Kender du en som elsker øl? Så giv ham denne 100 Beers skrabeplakat, som essentielt fungerer som en øl-bucketliste! Hver gang i øl er prøvet, kan den skrabes. Husk at fejre det med en øl, når kalenderen er fuldt skrabet.

Grillbox (mulighed for selv at sammensætte)

Giv en grillbox med alverdens lækre grill produkter i, til ham der elsker at grille. De forskellige bokse indeholder alt fra gode specialøl, til BBQ, til delikatesser. Se de lækre udvalg. Du har også mulighed for at sammensætte din egen grillbox!

Bland selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Bland din egen gavekurv og skab den perfekte personlige gave. Vælg mellem en række produkter for at lave en kurv, der passer til din modtagers smag. Du har også muligt for at købe en færdiglavet kurv.

Personlig indgraveret oplukker i træ

Denne personlige indgraveret oplukker i træ, er den perfekte gave, til personen du gerne vil give en personlig gave til en super god pris. Giv den som alt fra indflyttergave til Fars Dags gave til svendegave. Alle kan bruge en god personlig oplukker - intet mindre end en super fed gaveide.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Beer Pong golf sæt

Er du allerede verdensmester i Beer Pong? Så er det tid til også at blive det i Golf Beer Pong! Golf Beer Pong er golfens svar på Beer Pong, og det er MINDST ligeså sjovt! Køb det til din næste fest, eller giv det i gave til en du ved, vil elske det.

Øl plakater

Vælg mellem en lang række flotte og sjove øl plakater. Der er alt fra øl defination, øl-elsker plakater og en guide over de forskellige øl typer. En fantastisk gaveide til enhver så elsker øl.

Gavekurve med øl

En god gavekurv med øl, vil ALTID blive taget godt i mod. Sammensæt en selv, eller vælg en af de færdige pakker. Du kan vælge at give en pakke kun med øl, eller tilføje andre lækre sager som chokolade, lakrids og meget mere.

Special øl gaver

Giv en god special øl i gave. Vælg mellem mange spændende varianter i flere forskellige prisklasser. Vælg et par gode øl enkeltvis, eller giv en samlet sæt af gode øl, i en gaveæske eller kasse.

Beer Pong Bord​

Beer pong bord med ridsfri og vandafvisende bordflade. Kan fås i adskillige designs, nogle endda med LED lys. Det er høj kvalitets beer pong borde som ikke går nemt i stykker. Samtidig er de nemme at transportere.

Gode Øl Gaver Til Mænd og Øldrikkere

Hvis du leder efter gode værtsgaver til mænd, kan du altid give en gaveæske med specialøl. Ølgaver er en værtsgave til mænd, du med garanti ikke kan gå galt i byen med. Vælg mellem de mange forskellige special øl - enkelte eller som gavepakker.

Herregod Gavekasse (Til Ham)​

Hvis han sætter pris på en god øl og lidt sødt til ganen, så er Herregod Gavekassen den perfekte gave til ham. Send den til ham på den ønskede dato eller få den leveret samme dag. Genial gaveide til kæresten i årsdags gave, jubilæumsgave eller fødselsdagsgave til ham. En gavekurv som de fleste mænd vil elske at modtage!

Ølkøler i rustfri stål

Til en hver grillaften på en varm sommerdag, hører selvfølgelig kolde øl. Det kan dog være en udfordring af holde øllene kolde. Ikke længere! Med denne smarte ølkøler, kan øllet let holdes koldt. Læg ølkøleren i fryseren, hvorefter den sættes fast i flasken. En genial gadget til ham eler hende som elsker en god KOLD øl ved grillen.

Personlig brewbarrel og 2 glas

Denne personlige brewbarrel er en af de bedste personlige gaver til øl elskeren. Her kan han brygge sin egen øl. Det tager kun 10 min., og det hjemmelavede øl er klar efter 7 dage. En af de gode personlige gaveideer til mænd, som med garanti bliver et sikkert hit. Som prikker over i'et medfølger der 2 personlige glas.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Årets bedste ølgaver

Ølgaver behøver ikke nødvendigvis at indeholde øl. Det kan sagtens være noget som relaterer til øl, eller som kan bruges i den sammenhæng. F.eks. er et par flotte ølglas eller en smart oplukker, også en form for øl gave.

Når vi giver øl i gave, er det ofte som gaver til mænd, da det typisk er dem, som er mest vild med at drikke øl. De er særligt populære til de anledninger, hvor modtagerens skal forkæles lidt. Det kan f.eks. være til Fars Dag, hvor far tradition tro skal have en Fars Dags gave og forkæles lidt ekstra. Ligeledes kan det være som svendegave eller studentergave, som tillykke med den nye uddannelse.

 

Find den perfekte gave til øl elskeren

Er du på udkig efter den perfekte gave til øl elskeren? Uanset om det er en julegave til far, fødselsdagsgave til kæresten eller gave til anden øl elsker, så kan du finde den blandt de mange øl gaveideer. Det er ikke nogen hemmelighed, at danskere er vilde med at drikke øl. Vi har en hel kultur omkring øl, og de drikkes til stort set alle former for afslappede sammenkomster og festlige lejligheder. Til en god grillaften skal der et par kolde øl til. Til en god fødselsdag skal der et par øl til. Og ja – til en aften med vennerne i byen eller på restaurant, skal der selvfølgelig også et par gode øl til.

I og med så mange er glade for øl, kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at de i et vidt omfang gives som gaver. Derfor findes der også rigtig mange forskellige ølgaver. Der er de klassiske øl gavekurve og gaveæsker, men også mange andre spændende gaveideer. Her i blandt eget fadølsanlæg, personlige ølglas med navn og sæt til at brygge eget hjemmelavet øl. Du kan få bøger om øl og øl plakater. Til jul kan du endda få en øl julekalender.

Et par gode øl i sig selv, er mange gange også en fremragende gaveide. Vil du give øl i gave, er det dog ikke nok, blot at give en 6-pack Carlsberg eller Tuborg pilsner. Det må gerne være lidt mere specielt. F.eks. en god special øl gave, eller noget som er lidt anderledes.

 

Sjove ølgaver til ham

Nogle gange er det passende at give sjove ølgaver. Det kan f.eks. være i 25 års fødselsdagsgave eller svendegave til en god kammerat. Heldigvis findes der masser af sjove gaver til ham, som har noget med øl at gøre. Se bare de 3 sjove gaveideer her:

  • Mini fadølsanlæg – Alle der kan lide øl, vil uden tvivl syntes det er sjovt, at have deres eget lille fadølsanlæg. Det er en fremragende øl gave til ham, som f.eks. kan bruges til en fødselsdagsfest, studenter- eller svendegilde.
  • Beer pong bord – Giv et beer pong bord i gave til øl elskeren, og få skudt gang i festen. Beer pong bord er nok mest forbeholdt for den yngre generation på omkring 18-25 år.
  • Personlig brewbarrel – En personlig brewbarrel, er et sæt hvor du kan lave din eget hjemmebrygget øl. Samtidig er tønden personliggjort, så du kan vælge at vise et billede af modtageren, eller evt. en tekst med navn og ’’tillykke’’.

Geniale gaver til far der elsker øl

Du har garanteret mindst en gang i livet, givet din far en øl gave i Fars Dags gave. Og han blev garanteret super glad for den. Øl er bare gode gaver til fædre – sådan er det. Hvis du vil give en lidt mere spændende gave, end blot et par gode øl, så får du 3 ideer til geniale gaver til far der elsker øl her:

  • Ølglas med navn – Giv din far et sæt personlige ølglas med navn på. Navnet er graveret i glassene, og er super flotte. Giv evt. glassene sammen med et par gode special øl.
  • Personlig øl gaveæske – I stedet for blot at give øl i gave, så giv dem i en personlig øl gaveæske. Du vælger selv billede og tekst på æsken, og bom, du har en god personlig gave til far.
  • Georg Jensen øllefant oplukker – Georg Jensen har lavet en oplukker som i designet ligner en elefant. Den kalder de for øllefant, og det er en super fed gaveide til alle der elsker en kølig bajer i ny og næ.

Øl gaveæsker, gavekurve og gavesæt

En ølgave behøver ikke nødvendigvis kun bestå af øl. Det kan f.eks. være en gavekurv fyldt med lækkerier som du ved modtageren kan lide. Den skal selvfølgelig indeholde et par gode øl, men kan derudover også indeholde alt fra chokolade, til lakrids, til maddelikatesser.

En øl gavekurv kan f.eks. gives som jubilæumsgave, i gave til kollega, eller som takkegave, til en som har hjulpet dig. På vores lister over gode ølgaver, finder du både øl gaveæsker, gavekurve og gavesæt.

 

Send øl som gave

Har du ikke mulighed for at give gaven fysisk? Send en gave med øl til modtagen, i form af en gavekurv. Det kunne også være du vil sende en valentinsgave til ham, eller anden gave til kæresten, og her sender en buket blomster med tilhørende øl.

Det at sende øl som gave, frem for at give den fysisk, er utroligt praktisk. Særligt hvis du gerne vil give en gave til en, som du ikke bor tæt på. Her kan du blot bestille gaven eller gavekurven på nettet, og få den sendt direkte til modtagerens dør – nøjagtigt som var det en buket blomster du ville sende.

 

Øl kage og pandekager med øl

Vidste du, at du både kan lave kager og pandekager med øl? Der findes mange forskellige øl kage opskrifter online, og mange er dem er faktisk rigtig gode. Det er ofte mørkt øl eller hvidtøl som bruges til øl kager. Skal du f.eks. lave en fødselsdagskage til en rigtig øl elsker, så bør du overveje om ikke det skal være en øl kage i år.

Udover øl kager, kan du også lave pandekager med øl i. At komme lidt øl i pandekagedejen gør dejen mere luftig, og det giver pandekagerne lidt sprøde kanter. Nogle kommer også dansk vand i for samme effekt. Har du aldrig prøve at lave pandekager med øl i, så prøv det næste gang du skal lave pandekager til familien. Det smager fantastisk, og kan hurtigt blive en fast del af din pandekageopskrift!

 

Verdens stærkeste øl

Hvad er verdens stærkeste øl? Verdens stærkeste øl hedder Snake Venom, og er lavet af det skotske bryggeri Brewmeister Brewery. Øllen er på hele 67,5% alkohol, så den er altså ikke for tøsedrenge! Bryggeriet anbefaler også, at du ikke drikker hele øllen i en omgang.

Verdens stærkeste øl er en super fed gave til øl entusiasten. Det er en øl i den højere prisklasse, og kan fås på udenlandske hjemmesider til omkring 450-600 kr. Du får til gengæld en helt unik øl, som er en oplevelse i sig selv at drikke. En super fed ølgave, som en hver der elsker øl, uden tvivl vil elske at modtage.

Denne artikel er anmeldt af Rasmus Jensen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne