Øl julekalender - Årets bedste ølkalendere + specialøl

Øl julekalender 2024 – Årets bedste ølkalendere + specialøl

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Der er ikke nogen tvivl om, at de fleste mænd vil elske en øl julekalender i julen. En ølkalender med 24 ølgaver, som hver dag kan nydes i løbet af december. Det kan være med klassiske øl, juleøl eller forskellige former for spændende specialøl.

Der findes flere former for øl julekalendere. Der er dem fra de forskellige bryghuse, dem med blandet specialøl og juleøl, og så er der muligheden for selv at lave en hjemmelavet julekalender med øl.

I guiden her har vi samlet et udvalg af årets bedste ølkalendere. Samtidig har vi fundet en masse gode ideer til special øl julekalenderen kan indeholde. Det er bare at gå om bord i de mange ideer, og få valgt eller sammensat den bedste øl julekalender for netop dig (eller modtageren). Skål og god jul!

Årets bedste øl julekalendere 2024

Klistermærker til øl julekalender

Med disse klistermærker kan du lave en hver kasse øl om til en skøn øl julekalender. Det er blot at sætte klistermærkerne på, og så der den klar til jul!

Lav Din Egen Julekalender med Drikkevarer

Kender du en som er glad til lækre drikke? Fyld denne julekalender med 24 lækre drikke – det kan være energidrik, juice, sodavand eller hvad modtageren allerbedst kan lide! En julekalender man kun kan elske.

Lav Din Egen Øl Julekalender

Den ultimative julekalender til mænd der elsker øl! Her får du en kasse med 24 låger, hvor der bag hver er plads til en øl på 50 cl. Når kassen er samlet skal du blot finde 24 gode øl at fylde i den. Overrask din kæreste, far eller anden mand du kender som elsker en god øl. Øl julekalenderen vil helt sikkert blive et hit!

Specialøl og juleøl til ølkalender

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Øl smagekasser til julekalenderen (STORT udvalg)

Vælg her mellem et stort udvalg af øl smagekasser. En smagekasser er typisk på 4-10 forskellige øl. Kombiner dem som du ønsker, og sammensæt din egen øl julekalender. Et stort og spændende udvalg som skal ses.

Special øl gaver

Giv en god special øl i gave. Vælg mellem mange spændende varianter i flere forskellige prisklasser. Vælg et par gode øl enkeltvis, eller giv en samlet sæt af gode øl, i en gaveæske eller kasse.

Årets bedste øl adventskalendere 2024

Adventskalender med Luxus Mjød

På udkig efter en adventskalenderen til manden der elsker mjød? I denne adventskalender får du ikke mindre end 4 adventsgaver i form af 4 forskellige mjød.

Adventskalendere med lækkerier 2023

Giv en adventskalender til en du holder af! Du kan enten vælge at sammensætte din egen, eller vælge en færdiglavet med vin, delikatesser, øl, søde sager og nærmest alt andet hvad hjertet begærer. Se det fantastiske udvalg via linket.

Find den perfekte øl julekalender 2024

Det fede ved en øl julekalender er, at det er en julekalender mænd i alle aldre vil kunne få glæde af (og kvinder der kan lide øl naturligvis). Hvis du gerne vil give en julekalender til en mand du holder af, er en ølkalender derfor et sikkert valg. Men hvilken skal du vælge, og hvad der den perfekte øl julekalender 2024 ?

For at give den perfekte julekalender med øl, kræver det, at du selv laver den. Skal noget være perfekt, skal det passe nøjagtigt til vedkommende. Det er heldigvis ikke så vanskeligt. Du skal blot have fingrene i en lav-selv øl julekalender, som er klar til at blive fyldt op (se evt. den på vores liste ovenfor). Herefter skal du have fundet 24 gode øl, at fylde den op med. Det er her, at det kan blive lidt vanskeligt. Det kræver nemlig, at du ved hvilken type øl modtageren allerbedst kan lide. Elsker han stout, kan du f.eks. putte den irske Guinness øl og nogle gode danske stouts i. Kan han bedre lide guldøl, kan du vælge Tuborg gulddamer, Blå Thor, Blå Royal og andre gode guldøl.

Du kan også vælge nogle mere anderledes og eksotiske øl, og blande en masse forskellige. Både pilsnere, klasssike øl, juleøl, men også andre spændende varianter som chili øl, chokolade øl og meget stærke øl. På den måde er der mere overraskelse over det, og han får samtidig sin helt egen ølsmagning derhjemme i julen. Det er 2 gaver i en – og hvem ved, måske finder han sin nye yndlingsøl?

 

Lav din egen øl julekalender med 24 øl

Vil du gerne give verdens bedste øl pakkekalender til en du holder af? Lav din egen julekalender med 24 øl. Som beskrevet ovenfor, skal du blot have selve skelettet til kalenderen, og så selv fylde det indhold i du ønsker. Det er en både betænksom og personlig julekalender til voksne, som en hver øl elsker vil sætte pris på. Og så er det en genial gaveide!

Alternativt kan du også lave dit eget skelet til kalenderen. Her skal du blot bruge en ølkasse med plads til 24 øl i (de fås både med 24 og 30). Herefter kan du selv sætte pap eller plastik over toppen, og afmærke lågerne med nummer over øllene. Vupti – du har nemt og billigt en god, personlig, hjemmelavet øl julekalender.

 

Hvad skal en julekalender med øl indeholde?

En julekalender med øl, skal selvfølgelig indeholde en masse gode øl. Ideelt mange forskellige og særlige varianter. Køber du en færdigpakket øl julekalender fyldt med øl, står du ikke med denne problemstilling. Har du derimod besluttet dig for, at lave din egen øl julekalender, skal du ud og have fundet 24 øl. Heldigvis kan du få inspiration og ideer til indholdet her.

Et eksempel på indholdet i en øl julekalender kan se sådan ud:

 1. december: Tuborg julebryg
 2. december: Gl. Skagen fra Skagen Bryghus
 3. december: Enebær Stout fra Grauballe bryghus
 4. december: ’’Fingrene væk fra fars øl’’ specialøl
 5. december: Orange Blossom fra Grauballe Bryghus
 6. december: Amarillo fra Hjort Beer
 7. december: Ragnar fra Skagen Bryghus
 8. december: ’’This guy is one awesomedude’’ specialøl
 9. december: Isbryder fra Skagen Bryghus
 10. december: Wiener Walzer fra Hjort Beer
 11. december: Honey Gold fra Grauballe Bryghus
 12. december: Budweiser
 13. december: Hougarden
 14. december: Guinness Stout
 15. december: Tuborg Gulddame
 16. december: Morgen dug fra Grauballe Bryghus
 17. december: Nordlys fra Skagen Bryghus
 18. december: Chili øl
 19. december: Hertog Jan Grand Prestige
 20. december: ’’Give this man a beer’’ specialøl
 21. december: Aslaug fra Skagen Bryghus
 22. december: Newcastle Brown Ale
 23. december: Carlsberg Masterbrew
 24. december: Hertog Jan Tripel
   

Du finder alle ovenstående specialøl ved at klikke ind på øl-ideerne længere oppe. Dem der ikke findes der, kan nemt findes ved din lokale købmand.

 

En ølkalender er altid et hit hos mænd

Der hersker ikke nogen tvivl om, at en ølkalender er en super god gaveide til de fleste mænd. Og i særdeleshed som gaven til manden der har alt. Giv den gerne til ham allerede i november, eller starten af december. Det kunne evt. være som en adventsgave til ham første søndag i advent.

Det viser virkelig at du tænker ekstra meget på ham her i julen, og det vil han uden tvivl sætte stor pris på. Og hvem ved – måske du er heldig at han giver dig en god julekalender også. F.eks. en slik, makeup eller kaffe julekalender, eller en anden god julekalender til kvinder.

I kan også aftale at give julekalendere til hinanden. Du kan give han en julekalender med øl, og han kan give dig en han finder passende. Det gør det kun sjovere, hvis i ikke siger til hinanden, hvilken type i ønsker jer, og det dermed er en overraskelse.

 

Andre gode øl pakkekalendere

Der findes rigtig mange gode øl pakkekalendere – også flere end dem vi allerede har været inde på. Vil du have endnu mere inspiration, får du her nogle flere nævneværdige ølkalendere.

 • Øl julekalender Thisted Bryghus – Thisted øl julekalenderen byder på 24 unikke øl smagsoplevelser. Hver øl er på 33 cl og alkoholprocenten lyder på mellem 4,6-7,9. Den kommer i et begrænset antal, så ønsker du lige netop denne kalender, skal du stå tidligt op.
 • Skagen Bryghus julekalender – Kalenderen her indeholder 24 forskellige øl fra Skagen Bryghus. De er hver i sær på hele 50 cl, så det er ren forkælelse. En øl julekalender værdig julemanden selv!

   

Natholdets øl julekalender

Natholdets øl julekalender er hurtigt blevet en af Danmarks yndlings julekalendere. Det er nemlig ikke kun en julekalender med øl. De øl som kalenderen indeholder, er også øl som de i TV programmet smager på. Med Natholdets ølkalender kan du derfor være med til en kæmpe landsdækkende ølsmagning i julen.

I Natholdets julekalender får du ikke kun 24 danske specialøl, du får også Natholdets egen special øl, deres eksklusive Natholdet ølkrus, samt 4 gode danske snaps.

At være med på Natholdets ølsmagning er både en sjov, lærerig og spændende aktivitet i julen, du kan være med på hjemme fra stuen. Skal du være med i år?

 

Prøv også en øl adventskalender 2024

Bliver en 24 øl julekalender for meget? Der skal jo også være plads til god vin til julemaden og julegløgg om aftenen. I så fald kan du overveje en øl adventskalender i stedet. I stedet for en øl hver dag i julen, får du i stedet 1-2 gode specialøl hvor søndag i advent. Til dig der foretrækker det, har vi fundet nogle af de bedste øl adventskalender 2024 til dig. Dem finder du længere oppe i artiklen, under øl julekalenderne.

Du kan evt. give en øl adventskalender til din mand eller kæresten, hvor han er glad for øl. På den måde slipper du får at give en adventsgave til ham hver adventssøndag. Med en øl adventskalender er den klaret – her står gaven allerede og venter på ham i kalenderen, klar til at blive åbnet hver søndag. Et lille tip er at åbne din jule- eller adventskalender med øl om morgenen. Også selvom den ikke skal drikkes her. På den måde kan du nemlig smide den på køl, så den er dejlig kolde senere på dagen når den skal nydes.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om øl julekalendere

Årets bedste øl julekalender 2024 , er en du laver selv. En lav selv julekalender er ultimativt den bedste, da du kan personliggøre den, så den passer modtageren bedst muligt. Det eneste du skal bruge er en lav selv øl julekalender papkasse, og herefter er det ellers bare at fylde den med gode øl. I guiden her finder du både kasse, samt inspiration til godt indhold.

Du kan finde de bedste ølkalendere her i vores guide. Vi har samlet årets bedste jule- og adventskalender med øl, såvel som gode special- og juleøl, du kan fylde i din egen hjemmelavede kalender.

Foruden gode ølkalendere, finder du på siden her også et godt udvalg af fantastiske specialøl og juleøl, som egner sig helt perfekt til en hjemmelavet julekalender.

Denne artikel er anmeldt af John Rasmussen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne