Kaffe julekalender - Årets 10 bedste kaffekalendere

Kaffe julekalender 2024 – Årets 10 bedste kaffekalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du en rigtig kaffe elsker, eller kender du en som er? Så bør du til jul i år, overveje en kaffe julekalender. Med en kaffekalender får du ikke den samme sædvanlige kop kaffe hver morgen. Nej – du får en ny spændende kop kaffe hver dag i julen. Helt fra 1. december og indtil juleaften. Ofte med kaffebønner fra forskellige lande som Columbia, Brasilien, Bolivia, og mange andre eksotiske steder. Det er den perfekte julekalender til voksne der drikker kaffe.

Der er mange gode kaffe julekalendere at vælge i mellem. Faktisk så mange, at det kan være uoverskueligt, at vælge den helt rigtige. Det har vi gjort nemmere for dig, med denne guide over årets bedste kaffe julekalender 2024 . Her har du en række at årets absolut bedste julekalendere med kaffe. Både med hele kaffebønner, kaffe kapsler og flere andre typer. Du finder en kaffejulekalender for enhver kaffe drikker!

Årets bedste kaffe julekalendere 2024 ​

Kahls kaffejulekalender

Kahls kaffe julekalender

Kahls kaffe julekalender giver dig 24 poser med 30 gram malet kaffe i hver. Alle kafferne er forskellige og kommer fra forskellige steder i hele verden. Hver morgen er der derfor en ny spændende smag som skal opleves.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender kaffe Ø The Brew Company

Coffee Brewers kaffe julekalender

Coffee brewers kaffe julekalender er en hver kaffe entusiasts drøm at få i julen. Den rummer nemlig 25 forskellige spændende kaffer. Du får kvalitetskaffe fra bl.a. Colombia, Brazil, Papua New Guinea, Mexico og mange andre lande.
399,00 kr.
Estate Julekalender Kaffekapsler 24 stk

Estate kaffe julekalender med kaffekapsler

Nu er den her – julekalenderen til kaffeelskere. Kaffe julekalenderen fra Estate Coffee, gemmer på 24 kaffekapsler i 12 forskellige smage. Kapslerne passer til nespresso maskiner og indeholder 100% arabica bønner. En af vores absolut favorit julekalendere til voksne i år!
Produktet er desværre udsolgt.
NABO - Kaffe julekalender

NABO kaffe julekalender

I NABO kaffe julekalenderen får du hver dag 21 g formalet kaffe. Det er i alt over ½ kilo kaffe i løbet af julen! Kalenderen indeholder forskellige typer og smage af kaffer, så det er en sand oplevelse.
Produktet er desværre udsolgt.
Coffee Brewers - julekalender med økologisk og koffeinfri kaffe

Coffee Brewers julekalender m. økologisk & koffeinfri kaffe

Denne kaffe julekalender fra Coffee Brewers giver dig 24+1 økologiske og koffeinfri kaffer – og de er allesammen forskellige! En ny lækker kaffe smag hver morgen i julen, så bliver det ikke meget bedre.
Produktet er desværre udsolgt.
DInLuksus - Kaffe Julekalender

DinLuksus kaffe julekalender med kaffebønner

DinLuksus kaffe julekalenderen giver dig 23 x 60g gourmet kaffeposer samt en stor pose luksus kaffe på 250g – alt samme hele kaffebønner. Alle 24 er med forskellig kaffe, og 10 af dem er med en speciallavet gourmetkaffe. Du får i alt 1550 g kaffebønner – den perfekte pakkekalender til kaffeelskeren!
Produktet er desværre udsolgt.
Coffee Brewers julekalender med stærk espresso kaffe

Coffee Brewers julekalender med stærk espresso kaffe

Er du til stærk espresso kaffe? Så er denne kaffe kalender fra Coffee Brewers som lavet til dig! Den indeholder 25 forskellige stærke espresso kaffer med spændende smage. Med denne kalender har du en skøn jul i sigte!
Produktet er desværre udsolgt.
Kaffe Julekalender Farm Mountain

Farm Mountain kaffe julekalender med bønner

Farm Mountain kaffe julekalenderen til voksne er fyldt med god kaffe til at gøre julen lidt bedre. Bag hver låge gemmer sig en pose kaffebønner med 55 gram kaffe. Det svarer ca. til 8 kop kaffe, så der er til hele familien. En af de bedste julekalendere til kaffeelskere. Og hvem kan ikke bruge lidt ekstra koffein julen?
Produktet er desværre udsolgt.
Det Lille Kafferisteri - Kaffe Julekalender med bønner

Det Lille Kafferisteri kaffe julekalender med bønner

I denne spændende kaffe julekalender fra Det Lille Kafferisteri får du hver dag i julen en hel pose med kaffebønner. Der er 12 slags økologiske kaffebønner i kalenderen, med hver 60g i. I alt 1,4 kg kaffebønner.
Produktet er desværre udsolgt.
Whittard kaffekalender for 2

Whittard kaffekalender for to

24 låger. 2 poser i hver. 12 smagskombinationer. Alt det kan du gange med en god omgang juleglæde, en flot dekoreret kalender og masser af gode smagsoplevelser til dig og den heldige du ønsker at dele kalenderen med.
Produktet er desværre udsolgt.
DinLuksus - Kaffe Julekalender i kasse

DinLuksus kaffe julekalender i kasse

DinLuksus kaffe julekalenderen giver dig 23 x 60g kaffeposer i en flot julekasse, samt en stor pose luksus kaffe på 250g til juleaften. Kassen indeholder i alt 1550g kaffebønner af højeste kvalitet.
Produktet er desværre udsolgt.
Friends kaffekalender

Friends kaffekalender

Denne Friends kaffekalender indeholder 24 kaffekapsler med 8 forskellige smage. Her i blandt Caramel Toffee, Cinnamon og meget mere. Den perfekte måde at nye julen og mindes Joey, Ross, Rachel og de andre!
Produktet er desværre udsolgt.

Årets kaffe julekalender 2024

Hvad er årets kaffe julekalender 2024 ? Der findes rigtig mange forskellige måder, at brygge og drikke kaffe på. Nogle kværner hele kaffebønner i en kaffekværn, andre bruger kaffe kapsler, og nogle drikker instant kaffe. Det er blot nogle af de forskellige måder, der er at brygge kaffe på.

I og med, at der er så mange forskellige måder at lave kaffe på, er der naturligvis også forskellige typer kaffe julekalendere. Dem kommer vi mere ind på længere nede. Den bedste kaffe julekalender, kommer derfor an på hvem modtageren er, og hvordan han eller hun, brygger og drikker sin kaffe. For nogle vil den bedste være en kaffe julekalender med hele bønner, for andre, en kaffe kalender med Nespresso kapsler.

Er det dig selv du er på udkig efter en lækker julekalender med kaffe til, så har du garanteret en foretrukken variant. Er det en anden kaffe elsker der er så heldig at modtage den fine kaffe gave, så skal du huske, at tage højde for, hvordan vedkommende bedst kan lide sin kaffe om morgenen.

 

Typer af kaffejulekalendere

Som sagt findes der flere forskellige typer af kaffe julekalendere. For det første kan du få dem både med og uden koffein. Du kan få økologiske, og endda med fair trade kaffe. For det andet er der også forskel på, hvordan kaffen du modtager fra de forskellige kalendere, skal brygges. F.eks. er nogle med hele bønner, mens andre kommer i kapsler osv.

Er du i tvivl om hvilken type du skal vælge, kan du forhåbentlig få lidt inspiration her og blive klogere. Vi vil nemlig komme ind på de forskellige typer af julekalendere med kaffe, og forklare lidt om dem hver i sær. Det kan forhåbentlig hjælpe dig, til at vælge den helt perfekte kaffe julekalender for netop dig (eller personen du vil give den til).

 

Kaffe julekalender med hele bønner

Kaffe julekalender med hele bønner, er blandt nogle af de mest populære kaffekalendere. Det giver god mening, i og med, at du med hele bønner her flest muligheder. De kan bruges både af dig som bruger kaffemaskine med kaffekværn, eller dig som selv kværner bønnerne på anden måde. Det er også som bønner, at kaffen holder sig mest frisk og smagfuld, hvorfor mange foretrækker det over pulverkaffe. Er du en rigtig kaffe entusiast, er det med stor sandsynlighed denne type kaffe pakkekalender du vil foretrække.

I denne type kalender, vil du bag hver låge finde en lille pose med hele kaffebønner. Typisk vil det være 55-60 gram pr. pose, og ofte af forskellige typer. Den mængde giver ca. 8 kopper god kaffe, så der er nok til hele dagen. Drikker dig og din partner 4 kopper om dagen hver, kan i evt. bruge den som par julekalender, og dele den.

 

Kaffe kalender med kapsler

En kaffe kalender med kapsler, er den perfekte julekalender for dig, der bruger en Nespresso kaffemaskine. De fleste kaffe julekalendere med kaffe kapsler, passer nemlig til Nespresso maskiner. Hver morgen får du en ny smag i kaffekapslen, klar til at smide i maskinen. Med alle de nye og spædendende smage, er der også rig mulighed for, at finde din nye favoritsmag.

Foretrækker du din kaffe fra Nespresso kapsler, er det derfor en af de herlige Nespresso kaffe julekalendere du skal vælge. Du vil med garanti ikke fortryde det!

 

Growers Cup kaffe julekalender 2024

Growers Cup kaffe julekalender – også kaldet Coffee brewer julekalender – er en speciel type kaffekalender. Her får du nemlig hverken hele bønner eller kapsler, men i stedet en pose med kaffe, som der blot skal hældes varmt vand i. Når kaffen har stået nogle minutter, hælder du indholdet fra posen op i din yndlings kaffekop. Voila – du har dig en dejlig frisk kop kaffe.

Årets Growers Cup kaffe julekalender 2024 , giver dig en ny lækker kaffe hver eneste dag i julen. Den gode kvalitetskaffe kommer fra forskellige gode kaffe lande fra Syd Amerika, samt Papua New Guinea, Cuba, Kenya og en masse andre spændende kaffe-lande. 

Dertil kan du få den i 3 forskellige varianter. Den almindelige Coffee Brewers julekalender, en med koffeinfri og økologisk kaffe, samt en med espresso kaffe i. Sidst nævnte en rigtig god julekalender til mænd, som elsker en god stærk kop kaffe om morgenen!

 

Prøv en te julekalender

Er du mere til te, end du er til kaffe? Eller måske er du til begge dele? I begge tilfælde kan du overveje en te julekalender. Ligesom med en kaffe julekalender, får du i en kalender med te, hver dag en ny smag. Ofte vil du få forskellige julete, med smag af f.eks. vanilje, appelsin og andre spændende julesmage.

Husk på, at det ene ikke udelukker det andet. Bare fordi du har en kaffekalender, kan du også sagtens have en te julekalender. På den måde har du en lækker kop kaffe hver julemorgen, mens du har en lækker julete at slappe af med hver aften. Med sådan en 2 julekalendere, kan det da kun bliver en god jul i år!

Bemærk at mange både kaffe- og te julekalendere, har til mere end en kop bag hver låge. Det betyder at du sagtens kan dele dem med en partner eller værelseskammerat. Den ene kan evt. købe kalenderen med kaffe, og den anden med te, og i kan på den måde deles om begge.

  

Giv en kaffe gave til jul

Skal du have fundet en julegave, til en rigtig kaffe entusiast i år? Hvorfor så ikke give dem en kaffe gave? Der er masser af gode gaveideer, når det kommer til kaffe gaver. Det eneste problem du får, er at vælge hvilken af de mange gode muligheder du skal give!

Du får her lidt gaveinspiration, til gode julegaveideer til kaffeelskeren:

  • En gaveæske med kaffesirup
  • Et sæt til at lave kaffe latte
  • Peter Larsen kaffe
  • En flot kaffe kande
  • En kaffe plakat
     

Dertil er der også muligheden at give en kaffe gavekurv – altså en gavekurv fyldt med mange mindre kaffe gaver. Det kunne evt. være en kombination af ovenstående gaveideer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om kaffe julekalendere

Hvilken kaffe julekalender du skal vælge, kommer an på, hvordan du bedst kan lide at brygge din kaffe. Bemærk at nogle kalendere er med hele bønner, nogle med kaffe kapsler, og andre noget helt tredje. Vælg en kalender, hvor du får kaffen som du helst vil have den. Er du på udkig efter en god kaffe julekalender som alle kan bruge, kan vi anbefale Coffee Brewers julekalenderen. Den kan du læse mere om i guiden her, samt finde den til markedets bedste pris.

Det er forskelligt hvilke forhandlere der har det bedste tilbud på kaffe julekalendere. I guiden her, kan du se priser på de forskellige julekalendere, fra forskellige forhandlere. På den måde kan du nemt sammenligne priser, og finde den bedste pris, på den kalender du ønsker.

Hvor meget koffein der er i en kop kaffe, afhænger både af typen af kaffe, samt bryggemetoden. Som udgangspunkt kan du regne med, at der er 50-100 mg koffein i en typisk kop kaffe. Det er naturligvis betydeligt højere, hvis det er en espresso kaffe, og ligeledes lavere, hvis det er en koffeinfri.

Denne artikel er anmeldt af Rene Iversen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne