Te julekalender - Årets bedste julekalendere med te

Te julekalender 2021 – Årets 10 bedste julekalendere med te

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

En te julekalender er den oplagte gave at give til te-elskeren, der holder af at få sig en god kop med den varme drik hver dag. En god kop te sammen med en småkage, hører også julen til. Så hvorfor ikke glæde med en te julekalender med hele 24 forskellige typer te? Enhver tedrikker vil elske at få sådan en julekalender, da det er en god og delikat måde at komme julen i møde på.

Der findes mange forskellige julekalendere med te, som vi alle sammen har samlet her. Så kan du nemt og hurtigt vælge en favorit ud, som du kan glæde ham eller hende med.

Pssst… Du kan også bruge julekalenderen som en undskyldning for at invitere dig selv på te og småkager et par gange op til jul.

Rigtig god jagt på den bedste julekalender.

Årets bedste te julekalendere 2021​

Whittard eksklusiv te julekalender

Whittard eksklusiv tejulekalender

Whittard eksklusiv tejulekalender byder på ikke mindre end 18 af de bedste te fra Whittard. Bag hver låge finder du flere te poser, så der er rigeligt til at dele med venner og familie. Indeholder i alt hele 94 teposer.

579,00 DKK
T2 World of Tea Tejulekalender med løs te

T2 World of Tea Tejulekalender med løs te

T2 World of Tea Tejulekalender med løs te byder på 24 utrolig spændende te varianter fra hele verden. Hver dag i julen er der en ny smag. Den perfekte te julekalender for dig der elsker at prøve nye smage!

T2 World of Tea Tejulekalender med teposer

T2 World of Tea Tejulekalender med teposer

I den spændende te julekalender fra T2 World of Tea med teposer, får du super spændende tevarianter fra hele verden. Bl.a. med smag af Eggnog, Creme Brulee og mange andre interessante smage du sikkert aldrig har smagt te med før.

Tea Brewer julekalender med te

Tea Brewer julekalender med te

Tea Brewer julekalendern indeholder 12 forskellige te oplevelser med urter og frugt. Den indeholder 25 tebryggere, som alle har te, og nemt kan tages med på farten. Nogle kan brygges på helt op til 4 gange.

Te julekalender fra NUte

Te julekalender fra NUte

I denne lækre te julekalender får du ikke mindre end 14 forskellige slags te fra NUte. Der er både julete, samt de klassiske hvid, grøn og sort te. Den perfekte julekalender til te elskeren!

Pukka te julekalender

Pukka te julekalender

Pukka te kalenderen indeholder 24 økologiske tebreve – en kop dejlig te hver dag i julen. De forskellige te breve er en lang række interessante og yderst spændende te varianter – se dem alle via linket.

Carstensens - Te Julekalender

Carstensens te julekalender

Carstensens tehandel kommer her med en skøn te julekalender, så du kan nyde hver da i julen med en dejlige kop te. Du finder både gode klassiske blandinger, men også nye nytænkende og spændende blandinger.

Julekalender English Tea Shop

Julekalender English Tea Shop​

Nyd en dejlig kop te, hver dag i december helt til juleaften. Te julekalenderen er fyldt med økologisk te, og er en af de hyggligste julekalendere til voksne. Den indeholder 12 forskellige te smage. Du finder både sort, rød, hvid, grøn, urtete og rooboiste. Den bedste måde at holde varmen på i julen.

Teministeriet - Dele julekalender med luksus te

Teministeriet dele julekalender med luksus te

Teministeriets julekalender er for jer der som par elsker te! Det er nemlig en dele julekalender, som er fyldt med luksus te. Så er der dømt ekstra julehygge hele julen!

English tea shop julekalender - Your wellness

English tea shop julekalender - Your wellness

I denne skønne Your Wellness økologiske te julekalender fra English tea shop, bliver du forkælet med 25 lækre te. Her i blandt Happy Me, Intense Chai, Youthful Me og mange andre fantastiske tevarianter.

English tea shop julekalender grøn

English tea shop julekalender - Grøn

English Tea shop julekalenderen indeholder en masse lækker og økologisk te, som er dyrket af lokale farmere. Kalenderen indeholder 13 forskellige te varianter. Blandt andet ingefær, fersken, chai, og en masse andre fantastiske blandinger.

English tea shop julekalender - Rød

English tea shop julekalender - Rød

I den røde udgave af English tea shop julekalenderen, får du 25 te pyramider som indeholder 13 forskellige blandinger. Teen er alt fra English tea shop og af høj kvalitet.

Sonnentor økologisk te julekalender

Sonnentor økologisk te julekalender

Sonnentor julekalenderen med økologisk te, giver dig hver dag en ny lækker økologisk te. Den er både sød og dekorativ, og der er rigtig mange spændendne smagsvarianter – se dem alle via linket.