Te julekalender - Årets bedste julekalendere med te

Te julekalender 2023 – Årets 10 bedste julekalendere med te

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

En te julekalender er den oplagte gave at give til te-elskeren, der holder af at få sig en god kop med den varme drik hver dag. En god kop te sammen med en småkage, hører også julen til. Så hvorfor ikke glæde med en te julekalender med hele 24 forskellige typer te? Enhver tedrikker vil elske at få sådan en julekalender, da det er en god og delikat måde at komme julen i møde på.

Der findes mange forskellige julekalendere med te, som vi alle sammen har samlet her. Så kan du nemt og hurtigt vælge en favorit ud, som du kan glæde ham eller hende med.

Pssst… Du kan også bruge julekalenderen som en undskyldning for at invitere dig selv på te og småkager et par gange op til jul.

Rigtig god jagt på den bedste julekalender.

Årets bedste te julekalendere 2023 ​

Julekalender English Tea Shop

Julekalender English Tea Shop​

Nyd en dejlig kop te, hver dag i december helt til juleaften. Te julekalenderen er fyldt med økologisk te, og er en af de hyggligste julekalendere til voksne. Den indeholder 12 forskellige te smage. Du finder både sort, rød, hvid, grøn, urtete og rooboiste. Den bedste måde at holde varmen på i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
English Tea Shop Triangle Tekalender

English Tea Shop Triangle te julekalender

I denne dekorative English Tea Shop Triangle te julekalender får du te nok til at nyde hele julen. Den indeholder 25 pyramideposer i 13 forskellige smagsvarianter, med bl.a. sort te, urtete og rooibos te.
Produktet er desværre udsolgt.
Kusmi te julekalender

Kusmi te julekalender

Kusmi te julekalender en lang række lækre og spændende te. Her i blandt både tebreve og løs te i små dåser. Nogle af smagene inkluderer bl.a. Tsarevna and Glögg, Chinese green tea, the Christmas tea og AquaRosa.
Produktet er desværre udsolgt.
Økologisk Gourmet Tejulekalender

Økologisk gourmet te julekalender

Denne økologiske gourmet te julekalender indeholder 24 skuffer med te breve og poser fra Chaplon og Magasin. En skøn julekalender til enhver te elsker.
Produktet er desværre udsolgt.
English Tea Shop juletræ te julekalender

English Tea Shop juletræ te julekalender

I denne English Tea Shop juletræ te julekalender får du ikke kun et smukt juletræ du kan stille til pynt, men også en væld af lækkert kvalitets te med spændende smage. Der er bl.a. smag med Mate, Cocoa & Coconut, Cocoa, Cinnamon & Ginger samt en Winter Warmer. Se alle via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
NABO - Te Julekalender

NABO te julekalender

NABO te julekalender, er en økologisk julekalender fyldt med løst luksus te. I julemåneden kan du bl.a. nyde en rooibos te med blåbær, en grøn te med pære og ingefær og en sort te med smag af brunkager.
Produktet er desværre udsolgt.
English Tea Shop pyramide te julekalender

English Tea Shop pyramide te julekalender

I denne te julekalender fra English Tea Shop får du 13 forskellige te blandinger, i form af 25 biologisk nedbrydende te pyramider.
Produktet er desværre udsolgt.
English Tea Shop Wall Calendar Ø

English Tea Shop væg julekalender

Denne flotte te julekalender kan hænges op på væggen, så den er lige til at gå til hver morgen. I den finder du 13 forskellige te-blandinger, i form af 25 tepyramider.
116,96 kr.
145,00 kr.
Teministeriet - Dele julekalender med luksus te

Teministeriet dele julekalender med luksus te

Teministeriets julekalender er for jer der som par elsker te! Det er nemlig en dele julekalender, som er fyldt med luksus te. Så er der dømt ekstra julehygge hele julen!
Produktet er desværre udsolgt.
Nute Julekalender 24 tebreve

Te julekalender fra NUte

I denne lækre te julekalender får du ikke mindre end 14 forskellige slags te fra NUte. Der er både julete, samt de klassiske hvid, grøn og sort te. Den perfekte julekalender til te elskeren!
Produktet er desværre udsolgt.
Pukka te julekalender

Pukka te julekalender

Pukka te kalenderen indeholder 24 økologiske tebreve – en kop dejlig te hver dag i julen. De forskellige te breve er en lang række interessante og yderst spændende te varianter – se dem alle via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
English tea shop julekalender grøn

English tea shop julekalender - Grøn

English Tea shop julekalenderen indeholder en masse lækker og økologisk te, som er dyrket af lokale farmere. Kalenderen indeholder 13 forskellige te varianter. Blandt andet ingefær, fersken, chai, og en masse andre fantastiske blandinger.
89,95 kr.
110,00 kr.
Carstensens - Te Julekalender

Carstensens te julekalender

Carstensens tehandel kommer her med en skøn te julekalender, så du kan nyde hver da i julen med en dejlige kop te. Du finder både gode klassiske blandinger, men også nye nytænkende og spændende blandinger.
Produktet er desværre udsolgt.
English tea shop julekalender - Rød

English tea shop julekalender - Rød

I den røde udgave af English tea shop julekalenderen, får du 25 te pyramider som indeholder 13 forskellige blandinger. Teen er alt fra English tea shop og af høj kvalitet.
69,00 kr.
89,95 kr.
English tea shop julekalender - Your wellness

English tea shop julekalender - Your wellness

I denne skønne Your Wellness økologiske te julekalender fra English tea shop, bliver du forkælet med 25 lækre te. Her i blandt Happy Me, Intense Chai, Youthful Me og mange andre fantastiske tevarianter.
Produktet er desværre udsolgt.
Te Julekalender - 24 tebreve

Lifted Cup te julekalender

Te julekalenderen fra Lifted Cup, gemmer på et lækkert te brev bag hver af de 24 låger. Du får masser af forskellige smage, både de velkendte samt en masse sjove og interessante.
Produktet er desværre udsolgt.
Adventskalender te Sonnentor Ø m. 24 te breve

Sonnentor økologisk te julekalender

Sonnentor julekalenderen med økologisk te, giver dig hver dag en ny lækker økologisk te. Den er både sød og dekorativ, og der er rigtig mange spændendne smagsvarianter – se dem alle via linket.