Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Te julekalender - Årets bedste julekalendere med te

Te julekalender 2024 – Årets 10 bedste julekalendere med te

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

En te julekalender er den oplagte gave at give til te-elskeren, der holder af at få sig en god kop med den varme drik hver dag. En god kop te sammen med en småkage, hører også julen til. Så hvorfor ikke glæde med en te julekalender med hele 24 forskellige typer te? Enhver tedrikker vil elske at få sådan en julekalender, da det er en god og delikat måde at komme julen i møde på.

Der findes mange forskellige julekalendere med te, som vi alle sammen har samlet her. Så kan du nemt og hurtigt vælge en favorit ud, som du kan glæde ham eller hende med.

Pssst… Du kan også bruge julekalenderen som en undskyldning for at invitere dig selv på te og småkager et par gange op til jul.

Rigtig god jagt på den bedste julekalender.

Årets bedste te julekalendere 2024 ​

Julekalender English Tea Shop

Julekalender English Tea Shop​

Nyd en dejlig kop te, hver dag i december helt til juleaften. Te julekalenderen er fyldt med økologisk te, og er en af de hyggligste julekalendere til voksne. Den indeholder 12 forskellige te smage. Du finder både sort, rød, hvid, grøn, urtete og rooboiste. Den bedste måde at holde varmen på i julen.
149,00 kr.
Tejulekalender - English Tea Shop

Te julekalender - English Tea Shop

Denne lille hyggelige te julekalender fra English Tea Shop forkæler dig med 25 økologiske teer i teposer. Perfekt til dig som vil elske at nyde en god kop te hver morgen i julen.
59,00 kr.
La Via del Te Tekalender 2023

La Via del Te julekalender

Fejre julen med 24 forskellige teposer med lækker smag og høj kvalitet, fra det italienske tehus La Via del Te. Teposerne er samtidig en en flot julekalenderæske formet som en bog.
459,00 kr.
Te julekalender med 24 ØKO tebreve

Te julekalender med 24 ØKO tebreve

I denne flotte te julekalender med skuffer bliver du forkælet med 24 ØKO tebreve. Der er 24 forskellige smage, bl.a. Chaplon Fuldmåne, Aronia Berries, Chai Krishna, Cinnamon Ginger og Matcha Mandarin.
Produktet er desværre udsolgt.
Te julekalender med 24 x 10 g løs te

Te julekalender med 24 x 10 g løs te

Denne hyggelige julekalender er perfekt til dig der elsker løs te. I den finder du nemlig 24 x 10 g forsekllige løs te som bl.a. har smag Cool Mint urte te, Midnight Fudge te, Rooibush med Toffee smag, julete med mandel og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Pukka Julekalender Ø - 24 tebreve

Pukka julekalender med 24 tebreve

Denne Pukka julekalender byder på 24 skønne økologiske tebreve som kan varme dig ekstra godt op de kolde julemorgener. Samtidig kan kalenderen hænges op og pyntes flot på væggen.
Produktet er desværre udsolgt.
Whittard eksklusiv te julekalender

Whittard eksklusiv tejulekalender

Whittard eksklusiv tejulekalender byder på ikke mindre end 18 af de bedste te fra Whittard. Bag hver låge finder du flere te poser, så der er rigeligt til at dele med venner og familie. Indeholder i alt hele 94 teposer.
579,00 kr.
Tejulekalender Winter Nights - English Tea Shop

Te julekalender Winter Nights - English Tea Shop

Tejulekalender Winter Nights fra English Tea Shop er den perfekte ledsager til december måned. Med denne kalender får du 25 økologiske sæsonbestemte teer, pakket i komposterbare teposer. Nyd en ny te hver dag, og tæl ned til 1. juledag med en varm kop te i hånden. En ægte vinterforkælelse!
Produktet er desværre udsolgt.
Tejulekalender Puzzle box - English Tea Shop

Tejulekalender Puzzle box fra English Tea Shop

Oplev magien ved jul med Tejulekalender Puzzle box fra English Tea Shop. Nyd en ny økologisk te hver dag i december, pakket i komposterbare pyramidesilkeposer. Med forskellige motiver på æskerne kan du også samle et puslespil. En perfekt gave til te-elskere!
149,00 kr.
Chokoladejulekalender Te - Lauenstein

Chokoladejulekalender med te - Lauenstein

Chokoladejulekalender Te - Lauenstein er en unik julekalender, der byder på en smagsrejse i chokolade og te. Med 6 forskellige smagsvarianter som matcha, rooibos, earl grey, chai latte, morgentau og kurkuma latte, er hver dag en ny smagsoplevelse. Perfekt til teelskeren med en sød tand!
259,00 kr.
English Tea Shop Triangle Tekalender

English Tea Shop Triangle te julekalender

I denne dekorative English Tea Shop Triangle te julekalender får du te nok til at nyde hele julen. Den indeholder 25 pyramideposer i 13 forskellige smagsvarianter, med bl.a. sort te, urtete og rooibos te.
149,00 kr.
Kusmi Tea Julekalender Ø

Kusmi te julekalender

Kusmi te julekalender en lang række lækre og spændende te. Her i blandt både tebreve og løs te i små dåser. Nogle af smagene inkluderer bl.a. Tsarevna and Glögg, Chinese green tea, the Christmas tea og AquaRosa.
Produktet er desværre udsolgt.
English Tea Shop juletræ te julekalender

English Tea Shop juletræ te julekalender

I denne English Tea Shop juletræ te julekalender får du ikke kun et smukt juletræ du kan stille til pynt, men også en væld af lækkert kvalitets te med spændende smage. Der er bl.a. smag med Mate, Cocoa & Coconut, Cocoa, Cinnamon & Ginger samt en Winter Warmer. Se alle via linket.
160,95 kr.
169,00 kr.
NABO - Te Julekalender

NABO te julekalender

NABO te julekalender, er en økologisk julekalender fyldt med løst luksus te. I julemåneden kan du bl.a. nyde en rooibos te med blåbær, en grøn te med pære og ingefær og en sort te med smag af brunkager.
Produktet er desværre udsolgt.
English Tea Shop pyramide te julekalender

English Tea Shop pyramide te julekalender

I denne te julekalender fra English Tea Shop får du 13 forskellige te blandinger, i form af 25 biologisk nedbrydende te pyramider.
129,00 kr.
129,00 kr.
English Tea Shop Wall Calendar Ø

English Tea Shop væg julekalender

Denne flotte te julekalender kan hænges op på væggen, så den er lige til at gå til hver morgen. I den finder du 13 forskellige te-blandinger, i form af 25 tepyramider.
160,95 kr.
169,00 kr.
Teministeriet - Dele julekalender med luksus te

Teministeriet dele julekalender med luksus te

Teministeriets julekalender er for jer der som par elsker te! Det er nemlig en dele julekalender, som er fyldt med luksus te. Så er der dømt ekstra julehygge hele julen!
Produktet er desværre udsolgt.
Nute Julekalender 24 tebreve

Te julekalender fra NUte

I denne lækre te julekalender får du ikke mindre end 14 forskellige slags te fra NUte. Der er både julete, samt de klassiske hvid, grøn og sort te. Den perfekte julekalender til te elskeren!
Produktet er desværre udsolgt.
No Brand Pukka Tea Advent Calendar

Pukka te julekalender

Pukka te kalenderen indeholder 24 økologiske tebreve – en kop dejlig te hver dag i julen. De forskellige te breve er en lang række interessante og yderst spændende te varianter – se dem alle via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
English tea shop julekalender grøn

English tea shop julekalender - Grøn

English Tea shop julekalenderen indeholder en masse lækker og økologisk te, som er dyrket af lokale farmere. Kalenderen indeholder 13 forskellige te varianter. Blandt andet ingefær, fersken, chai, og en masse andre fantastiske blandinger.
Produktet er desværre udsolgt.
Carstensens - Te Julekalender

Carstensens te julekalender

Carstensens tehandel kommer her med en skøn te julekalender, så du kan nyde hver da i julen med en dejlige kop te. Du finder både gode klassiske blandinger, men også nye nytænkende og spændende blandinger.
Produktet er desværre udsolgt.
English tea shop julekalender - Rød

English tea shop julekalender - Rød

I den røde udgave af English tea shop julekalenderen, får du 25 te pyramider som indeholder 13 forskellige blandinger. Teen er alt fra English tea shop og af høj kvalitet.
110,95 kr.
English tea shop julekalender - Your wellness

English tea shop julekalender - Your wellness

I denne skønne Your Wellness økologiske te julekalender fra English tea shop, bliver du forkælet med 25 lækre te. Her i blandt Happy Me, Intense Chai, Youthful Me og mange andre fantastiske tevarianter.
129,00 kr.
Te Julekalender - 24 tebreve

Lifted Cup te julekalender

Te julekalenderen fra Lifted Cup, gemmer på et lækkert te brev bag hver af de 24 låger. Du får masser af forskellige smage, både de velkendte samt en masse sjove og interessante.
Produktet er desværre udsolgt.
Adventskalender te Sonnentor Ø m. 24 te breve

Sonnentor økologisk te julekalender

Sonnentor julekalenderen med økologisk te, giver dig hver dag en ny lækker økologisk te. Den er både sød og dekorativ, og der er rigtig mange spændendne smagsvarianter – se dem alle via linket.
57,95 kr.
63,00 kr.
A Yard of Tea te julekalender

A Yard of Tea te julekalender

Her får du en hel yard med te. Hvis du tænker over hvor meget te der går på en yard, som kan vi informerer dig om at det er 96 tebreve. En skøn te julekalender fra Magasin.
Produktet er desværre udsolgt.
Magasin te julekalender med 24 tebreve

Magasin te julekalender med 24 tebreve

Magasins flotte røde te julekalender med 24 tebreve, du kan bruge til at lave lækker julete i julemåneden.
Produktet er desværre udsolgt.
Tea & Taste Julekalender

Tea & Taste julekalender med te og lækkerier

I Tea & Taste julekalenderen får du både te og lækkerier. Pakkekalenderen består af 24 kalendergaver, som hver i sær byder på lækkert te og lækkerier som delikatesser, kaffe og chokolade.
Produktet er desværre udsolgt.
Teacup te julekalender

Teacup te julekalender

I Teacups te julekalender får du 24 poser med løs te. Alle poser er håndpakkede og du får 10-15 g te i hver pose. Hver dag byder på en ny spændende te smag.
Produktet er desværre udsolgt.
Adventskalender Te Lille

Den store adventskalender med te

Den store adventskalender til te er for den rigtige teentusiast der elsker masser af te og lækkert konfekt i julen! Giv den evt. i gave til en du ved vil sætte pris på den.
Produktet er desværre udsolgt.
Adventskalender Te Lille

Den lille adventskalender med te

Giv en lækkert te adventskalender til te elskeren. Hver søndag i advent er der nyt lækkert te der skal smages fra Teacups sortiment. Udover te er der også konfekt i pakkerne.
Produktet er desværre udsolgt.
Tea Brewer julekalender med te

Tea Brewer julekalender med te

Tea Brewer julekalendern indeholder 12 forskellige te oplevelser med urter og frugt. Den indeholder 25 tebryggere, som alle har te, og nemt kan tages med på farten. Nogle kan brygges på helt op til 4 gange.
Produktet er desværre udsolgt.
T2 World of Tea Tejulekalender med løs te

T2 World of Tea Tejulekalender med løs te

T2 World of Tea Tejulekalender med løs te byder på 24 utrolig spændende te varianter fra hele verden. Hver dag i julen er der en ny smag. Den perfekte te julekalender for dig der elsker at prøve nye smage!
Produktet er desværre udsolgt.
T2 World of Tea Tejulekalender med teposer

T2 World of Tea Tejulekalender med teposer

I den spændende te julekalender fra T2 World of Tea med teposer, får du super spændende tevarianter fra hele verden. Bl.a. med smag af Eggnog, Creme Brulee og mange andre interessante smage du sikkert aldrig har smagt te med før.
Produktet er desværre udsolgt.
Økologisk Gourmet Tejulekalender

Økologisk gourmet te julekalender

Denne økologiske gourmet te julekalender indeholder 24 skuffer med te breve og poser fra Chaplon og Magasin. En skøn julekalender til enhver te elsker.
Produktet er desværre udsolgt.

Te julekalender – en hyggelig julekalender for voksne (og unge)

En chokolade julekalender er som regel det, der er indbegrebet af juletiden. Men, er han eller hun blevet lidt for gammel til en chokoladejulekalender, eller er der måske bare lidt for meget sødt i juletiden, er en te julekalender oplagt at give i stedet for – naturligvis hvis han eller hun er glad for en kop te hver dag.

Det skønne ved en te julekalender er, at den er en hyggelig måde at starte eller slutte dagen på. Når mørket enten er ved at lette eller ved at sænke sig, er der ikke noget mere hyggeligt end at sætte sig med et tæppe, hælde en god kop te op og ellers bare nyde øjeblikket og julestemningen.

Tag gerne et kig på vores liste over te kalendere og se, om ikke du kan finde den helt rette til hende eller ham – eller til dig selv for den sags skyld! Det er en julekalender til voksne, som på ingen måder er kedelig eller kan skuffe.

 

Hvad koster en julekalender med te?

Er du inkarneret tedrikker, ved du, at der er stor forskel på kvaliteten af te. Netop af denne grund er der stor forskel på, hvad de forskellige julekalendere koster. De billigste kan du få helt ned til omkring 100 kroner. Det gælder blandt andet for The English Teashop julekalender samt Grøn Te julekalender fra Helsebiksen.

Må det gerne være af lidt højere kvalitet, kan du få en te kalender med de bedste teblandinger fra Teacup eller Noru. Der er naturligvis flere forskellige at vælge mellem, når det kommer til den høje kvalitet – men disse er gode eksempler på noget af den bedste te, du kan få. Disse koster mellem 329-500 kroner. Ja, det er dyrt for te, men det er til gengæld også noget af den bedste te, du kan skænke.

 

Udvid horisonten med en te julekalender

Drikker du altid den samme te fra Lipton om morgenen? Eller kender du en, der gør? Så er alene det en god undskyldning for at give en lækker te julekalender som en tidlig julegave. For med en julekalender med te, bliver man præsenteret for 24 forskellige smagsvarianter. Nogle vil helst sikkert ikke falde i hans eller hendes smag, mens andre vil overraske positivt og give lyst til mere.

Meget kan dog reddes med en god småkage eller nogle hjemmebagte boller med en god klat smør på. Så kan selv den mest udfordrende te komme til at smage rigtig godt.

 

Te julekalender 2024 – hvilke varianter kan man få?

Luksus te, britisk te, NUte. Selvom vi i Danmark er blandt verdens bedste til at drikke kaffe, vinder te mere og mere frem. Det betyder, at der ved årets udvalg af te julekalender 2024 faktisk er en del at vælge mellem online. Dertil er der også flere og flere små specialforretninger, som også er begyndt at gøre sig i te julekalendere med særlig julete og andre godter.

Her på siden kan du blandt andet finde:

  • PUKKA te julekalender 2024
  • Carstensens te julekalender
  • NUte julekalender
  • The English Teashop julekalender

… Og flere andre. Så er du all in på ideen om en lækker og velsmagende te kalender i år til en, du holder meget af, er det bare med at gå på opdagelse. Men pas på! For det er nemt at blive fristet til at forkæle sig selv også!

 

Te julekalender til kvinder og mænd!

En te julekalender er på ingen måder kønsbestemt. De er helt og aldeles kønsneutrale – om du derfor søger en lækker te julekalender til kvinder eller mænd, finder du det lige her på siden. Indpakningen kan måske af og til være lidt feminin. Så er det bare at pakke den ind på en og kreativ måde, hvis du ønsker at gøre den mere maskulin eller på anden måde gerne vil gøre den mere kreativ og sætte et personligt præg.

Te kan samle os alle og med de mange smagsmuligheder, der er i dag, er der god mulighed for at finde en type af te julekalender, der falder godt i smag hos modtageren.

 

Få inspiration til den bedste te julekalender 2024

Vil du gerne overraske med det bedste mulige op til jul? Så er det godt, du er landet her hos os. For vi elsker at drikke te og ikke mindst at finde de bedste julekalendere til ham, hende og børn. En kaffe julekalender er én ting, men en te julekalender kan virkelig også noget. Særligt til jul, da det går rigtig godt sammen med alle de søde sager, som fylder i juletiden.

Du kan trygt klikke dig videre til de forhandlere, vi har linket til, da det udelukkende er forhandlere, som du enten kender, eller som er populære blandt andre forbrugere og dermed også helt legitime, når det kommer til betaling, service og levering.

Vi håber, vi har inspireret dig til en anderledes type af julekalender eller til en ny form for te kalender, som du eller modtageren ikke før har prøvet.

Rigtig god og tedrikkende jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om te julekalendere

Hvilken te julekalender der er den bedste, er en smagssag. Nogle kan bedst lide tebreve, mens andre foretrækker løs te. Dertil foretrækker nogle bestemte brands. Vi har i guiden samlet alle de bedste te julekalendere 2024 – her kan du med garanti finde den bedste, for netop dig.

I guiden her kan du sammenligne priser på de forskellige julekalendere med te. På den måde, kan du finde den bedste pris nemt og hurtigt.

En te julekalender indeholder te – enten i form af tebreve eller løs te. Nogle kalendere har 24 låger, mens andre har 25. Ofte vil du få 24-25 forskellige smagsvarianter, blandet af klassiske og nye spændende smage.

Denne artikel er anmeldt af Marie Hansen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne