Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Geniale adventsgaver til ham og hende

55+ Geniale Adventsgaver Til Ham og Hende 2020

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er du på udkig efter gode adventsgaver til en du holder af? Så er du kommet til det rette sted. Om det er adventsgaver til kæresten, konen, manden eller din forældre, vil du her få inspiration til at finde den helt rigtige pakke. Vi har nemlig samlet over 40 ideer med geniale adventsgaver til ham og hende. Her i blandt finder du både små adventsgaver, såvel som klassiske, unikke og sjove adventsgaver til voksne. Dertil har vi også fundet de absolut bedste adventskalendere til voksne.

Er du derimod på udkig efter fede adventsgaver til teenagere, har vi også en artikel dedikeret til dem.

Traditionen om adventsgaver er en fantastisk juletradition. Hver advent tænder vi lys i adventskransen, i henhold til om det er 1., 2., 3., eller 4. søndag i advent. Samtidig modtager vores børn en adventsgave. For mange er det dog ikke længere kun børn, som modtager adventsgaver. Ligesom vi har julekalendere til voksne, har traditionen om adventsgaver også bredt sig. Det betyder at mange voksne, nu også modtager gaver de 4 søndage i advent.

Hop direkte til adventsgave kategorien…

Nissehue med Ølholdere adventsgaver til ham
Ham
Jule-leggings i grøn adventsgaver til hende
Hende
Det burde man jo vide! Ja eller nej Quizspil
Andre gode
Adventskalender med Gin, Rom, Brændevin & Portvin
Adventskalender

Når vi giver adventsgaver til voksne, er det typisk til vores partnere, forældre eller voksne børn. Her på listen finder du gaveideer som passer til hver en type. Under kategorierne adventsgaver til ham og hende, finder du gaver som passer til mænd og kvinder hver i sær. Herefter er der adventsgaver til voksne, som er gaveideer der passer til begge køn. Til sidst har du adventskalendere, som er færdige adventskalender-pakker med 4 adventsgaver. God jul!

Inholdsfortegnelse over adventsgaver

Gode Adventsgaver Til Ham 2020

Guinness Varm Kakaopulver

Guinness varm kakaopulver fortjener uden tvivl en nominering til prisen for de bedste adventsgaver til ham 2020. Hvis han elsker den lækre Guinness øl, vil han helt sikkert også elske Guinness chokoladepulveret her. En af de gode adventsgaver til voksne, som også smager utroligt godt! Passer perfekt til de kolde vintermåneder, og ikke mindst til julen.

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis han er til stærk mad og chili, er dette den ultimative advetnsgave til ham. Den er ikke for tøsedrenge!

Multitools Fra Gentlemen's Hardware

Multitools fra Gentlemen’s Hardware, er små værktøjer af høj kvalitet, som har adskillige anvendelsesmuligheder. Vælg mellem kort, kuglepen eller det klassiske fold ud multitool. De kommer i flotte æsker, hvilket gør dem til fantastiske adventsgaver til mænd. Et værktøj som alle mænd kan bruge, og nemt kan have med i lommen.

Whiskysæt Med Glas, Tang og Whiskysten

På udkig efter gode ideer til adventsgaver til manden der elsker whisky? Så er dette whiskysæt med whiskyglas, tang og whiskysten uden tvivl en af de bedste adventsgaver til ham. Giv evt. sættet her i gave 1. advent, og en flaske gode whisky som gave 2. søndag i advent.

Ølglas Sæt Med 6 Ølglas - 3 Forskellige

Dette Birrateque  ølglas sæt består af 6 ølglas – 3 forskellige slags. Tester, IPA/Ale og Hvede ølgas. Uden tvivl af de bedste adventsgaver til manden der elsker øl. Giv evt. ølglassættet i adventsgave til ham 1. søndag i advent, og en omgang gode special øl som den næste adventsgave.

Brewbarrel Bryg Dit Eget Juleøl

Med brewbarrel kittet kan han brygge sin egen juleøl derhjemme. Kittet indeholder alle indgredienserne og udstyret for at brygge din egen juleøl, der skal kun tilsættes vand. Du får 5 liter øl som er færdig på kun 7 dage. En af de gode adventsgaver til ham, som han ikke regner med at få, men helt sikkert vil elske dig for! Den måske bedste adventsgave til øl elskeren. God jul og godt nytår!

Nissehue Med Ølholdere

Giv denne nissehuse med ølholdere i adventsgave til ham. Gerne i starten af julemåneden, så den kan hjælpe ham igennem julestressen. Nissehuen har plads til to 33 cl dåser. På den måde kan han være i julestemning og drikke øl på samme tid, helt uden at bruge hænderne! En af de bedste adventsgaver til ham der elsker en god juleøl.

En Flaske Dansk Valhalla Mjød

En god flaske mjød er den perfekte adventsgave til ham, som er interesseret i Danmarks historien og vikingerne. På den måde kan han selv føle sig som en rigtig viking når han drikker!

Skæg Kit - Julesne Med Lys

Har din kæreste skæg? Så skal han da have et skæg kit med julesne og lys i hans adventskalender! Skæg kittet er en sjov adventsgave til manden med skæg, som han kan bruge hele julemåneden, juleaften og til en eventuel julefrokost.

Herre Jule T-shirt

Giv ham en fed herre jule t-shirt i adventsgave, og se julehyggen komme til sit højeste! Den flotte t-shirt er en af de billige adventsgaver til ham, som samtidig er super god, og kan bruges hele julen igennem. Måske endda også juleaften og til en evt. julefrokost?

3 Par Sorte JBS Bambus Underbukser

Underbukser en en klassisk gave til mænd, både som julegave og adventsgave ham. Disse JBS underbukser er dog lidt mere interessante end de klassiske underhakkere, nemlig fordi de er lavet af bambus. De er af super god kvalitet og både bløde og lækre at have på. Samtidig er de ØKO Tex Certificeret. Kan suppleres med bambus strømper og bambus t-shirts, hvis du ønsker at gå all in på bambus.

Yeti Isskraber

Yeti isskraberen, er en af de både praktiske og sjove adventsgaver til ham, som han kan bruge i december måned. Isskraberen fungerer som en handske, og ligner en yetis hånd. På den måde kan han få et lille smil på læben, selvom den kolde vintermorgen starter med at skulle skrabe bilruderne rene for frost.

How To Live With A Huge Penis - Bog (Engelsk)

How to live with a huge penis bogen, er uden tvivl en af de sjovere adventsgaver til mænd. Hvis kæresten skal klappes lidt på skulderen, og du vil give han en boost af selvtillid, så er denne bog den perfekte gaveide til ham.

Gro Dit Eget Bonsai Træ Growkit

Med gro dit eget bonsai træ growkittet, kan du gro dine egne bonsai træer derhjemme. Bonsai træer er små dekorative træer, som skal passes og plejes. Men det er slet ikke så svært – alt hvad du skal bruge er nemlig i denne gaveæske. Blandt andet 4 pakker blandet bonsai frø. En af de anderledes adventsgaver til ham, som helt sikker vil blive et hit.

Personlige Håndlavede Lædernøgleringe

Hvis du leder efter personlige adventesgaver til ham, så er disse håndlavede lædernøgleringe et oplagt valg. Du bestemmer hvad der skal stå på nøgleringen, og du kan vælge mellem flere farver og designs. En anderledes og unik adventsgave til manden i dit liv.

Specialøl Pakker

De fleste mænd elsker en god øl i ny og næ – også i julen. En omgang special øl, kan derfor være en super gode som adventsgaver til ham. Vælg mellem flere forskellige ølpakker, med mange forskellige specialøl fra mikrobryggerier i Danmark og udlandet. Den oplagete adventsgave til manden som elsker øl. Skål og god jul!

Gode Adventsgaver Til Hende 2020

Baileys Varm Kakaopulver

Elsker hun Baileys? Så er Baileys varm kakaopulver afgjort en af de bedste adventsgaver til hende 2020! Baileys chokoladepulveret skal blot blandes med varm mælk, og du har en guddommelig drik. En af de gode adventsgaver til voksne, som passer perfekt til den kolde juletid.

Julesokker og Hyggesoker i en og samme sok

Overrask hende med et par lækre jule hyggesokker i adventsgave. De fleste kvinder elsker hyggesokker, hvorfor et par jule hyggesokker er den perfekte adventsgave til kæresten eller konen. Også en af de billige adventsgaver til hende, som samtidig er super gode. Vælg mellem flere flotte designs.

Wellness Sæt Til Fødderne

Hvilken bedre måde at bruge adventssøndag på, end at med et lækkert fodbad og wellness for fødderne? Med dette wellness sæt til fødder, kan hun slappe helt af og få spa følelsen med hjem i stuen. En af de bedste adventsgaver til hende der trænger til en ekstra omgang forkælelse i julen.

Wellness Sæt Til Kroppen

En god omgang selvforkælelse hører julen til. Og dette wellness sæt til kroppen, er den bedste måde for hende at forkæle sig selv på. En af de gode adventsgaver til kvinder, der kan forvandle en almindelig søndag i advent til en wellness dag. Hun fortjener det!

Klarborg Nisser Årets Nissepar 2020

De søde Klarborg nisser har vundet mange danskeres hjerter, når vi snakker julepynt. Tradition tro, kommer Klarborg hvert år med årets nissepar. Årets nissepar 2020 er Hans Christian og Janne. En af de bedste adventsgaver til hende der er vild med Klarborg nisserne. Giv den 1. advent, så hun kan få glæde af den hele julen.

Lysestage Ophæng Med Blad

Lysestagen til at hænge op, er en anderledes og unk lysestage, som passer perfekt til julen. Den kan bruges som julepynt, og vil uden tvivl skrue op for julehyggen i hjemmet. Lysestage ophæng er super gode adventsgaver til hende, der sætter pris på et hyggeligt hjem med levende lys.

Slippers - Bløde Mikroovnssutsko

Du kan smide disse bløde mikroovnssutsko i mikrobølgeovnen i 60-90 sekunder, og de holder varmen i op til 2 timer. De perfekte slippers til den kolde julemåned, og uden tvivl en af de bedste adventsgaver til hende. Et par anderledes hjemmesko som hun helt sikkert vil elske at modtage i gave.

Julebuket Med Nisser og Julemand

Bliver en almindelig buket blomster for kedelig her i julemåneden? Hvorfor ikke give en julebuket i adventsgave til kæresten eller konen. Julebuketten består af bamser, som forestiller nisser og julemanden. Den kommer samtidig i en flot gaveæske med sløjfe.

Jule-Leggings

Hvis din kæreste eller kone går i leggings, så er et par jule-leggings en oplagt adventsgave til hende. De hyggelige jule-leggings kommer i forskellige flotte julemotiver. De kan bruges både til at træne i, eller til at slappe af hjemme på sofaen. Dertil er de bløde og elastiske, og kommer i en one-size som passer til de fleste. Kan du se kæresten rende rundt i såden et par derhjemme og julehygge?

Himalaya Saltlampe

Himalaya saltlampen giver et behageligt og hyggeligt lys, som er helt perfekt til den kolde julemåned. Hver lampe er unik og vejer ca 5-7 kg, og har en højde på ca. 30 cm. Saltlampen er en super god adventsgave til hende, og vil uden tvivl bidrage positivt til den gode julestemning.

Julestrømpe Til Vin

Nu kan du fylde julestrømpen med vin, juleøl eller anden herlig juledrik. Julestrømpen er med hane, og kan rumme 2,25 liter væske. En sjov adventsgave til hende som elsker et godt glas vin. Også et sjovt produkt til en eventuel julefest eller julefrokost.

Cupcake Chokoladeæske

Cupcake chokoladeæsken er en af de lækreste adventsgaver til hende der elsker cupcakes! Æsken indeholder 24 cupcakes med 6 forskellige typer. Giv evt. æsken i gave til 1. advent, og den heldige modtager kan spise en cupcake hver dag i december – nærmest ligesom en cupcake julekalender.

Rudolf Julekrus

En god adventsgave, er en der kan bruges hele julen. Med dette rudolf julekrus, kan hun nyde sin morgenkaffe, aftente eller et godt glas juleglögg i god julestemning. Når væsken i julekruset er varmt, blive rudolfs næste rød. Sødere julekrus skal man lede længe efter. Det vil helt sikket være et hit i en hver adventskalender.

Unik Rio Teak Træskål

Rio teak skålene fra House Nordic, kommer i forskellige størrelser og er alle unikke. De er utroligt flotte og dekorative, og er formet af træets rod. Hvis du vil give din kæreste en unik gave som pryder hjemmet, så er disse træskåle super gode som adventsgaver til hende. Det mørke træ passer samtidig godt ind med julens tema.

Jule Duftlys

Hvis du virkelig vil sættes gang i julestemningen hjemme i stuen, så giv et juleduftlys i adeventsgave til hende. Vælg mellem lækre dufte som gingerbread, kanel, æble og andre fantastiske blandinger. Jeres hjem vil ose af jul i hele december, og vil uden tvivl være med til at køre julehyggen helt i top. En super god gave til en overkommelig pris.

Termoflaske Til Te

Drikker din kæreste te? Så vil hun elske denne termoflaske som er specielt til te. Flasken er lavet af dobbeltvægget glas, så teen kan holdes varm i mange timer. Dertil er der et tefilter i låget. En af de bedste adventsgaver til hende som elsker te, og helt perfekt til den kolde juletid.

Abelstedt Adventskalender Med Smykker

Abelstedt adventskalenderen med smykker, er en af de mest eksklusive adventsgaver til hende 2020. Adventsgaverne indeholder nogle af Abelstedts mest populære smykker, og du spare hele 52%. Den heldige kvinde får både smykkeskrin, armbånd, halskæde og øreringe.  Absolut de bedste adventsgaver til hende du elsker! Se smykkerne via linket.

Andre Gode Adventsgaver Til Voksne 2020

Sjove Quizspil

Hvilken bedre med at få ventetiden til juleaften til at gå lidt hurtigere, end med nogle sjove quizspil? Vælg mellem sjove spil som ”jeg har aldrig”, ”de burde man jo vide” og Hyggespillet. En af de sjove adventsgaver til ham/hende, som i uden tvivl vil få mange sjove stunder ud af. Spil det indbyrdes, eller sammen med familie og venner.

Fyld-Selv Juletræskugler Pakke Med 6 stk.

Med fyld sev juletræskuglerne har du mulighed for at skrue den gode julestemning HELT i top uleaften! Fyld julekuglerne med det ønskede indhold, det kan være juleøl, vodka, portvin eller anden væske. Det kan også være juleslik eller nødder. Der følger klistermærker med, så du selv kan dekorere julekuglerne. En af de sjove adventsgaver til voksne, som du med garanti selv vil få glæde af.

Flotte Julesweatere

En julesweater er en af de bedste adventsgaver til ham såvel som hende. Køb en til både dig og din partner, så i rigtig kan få skudt den gode julestemning i gang. Giv den i adventsgave til 1. eller 2. advent, så i kan få glæde af dem hele december. Hvem ville elske at modtage sådan en flot, blød og varm julesweater?

Adventsstage Fra Klarborg Nisser

En super smuk og dekorativ adventsstage fra Klarborg Nisser. Den forestille en bunke julegaver hvor en lille nisse lægger og hvilker sig. I stagen er der plads til de 4 adventslys. En af de smukkeste adventsgaver til voksne. Den bør gives 1. advent, så i kan tænde lys i den hver søndag i advent.

LED-Juletræskugle Med Højttalere

Hvad er årets fedeste julepynt 2020 spørger du? Det skal jeg sige dig – det er denne LED juletræskugle med højttaler i. Den seje julekugle blinker både med julelys, og spiller dig yndlings julemusik, bliver det bedre? En af de fede adventsgaver til voksne, så er et sikkert hit når juletræet skal pyntes.

50 Ways To Lay Scratch Poster

50 ways to lay scratch poster, er en af de bedste sjove adventsgaver til ham såvel som hende. Bag hver firkant er en ny stilling i kan prøve. Giv den i adventsgave til kæresten, og skru gevaldigt op for julehyggen i december. Kan i nå alle 50 i løbet af julen? Challenge accepted!

Openmind Akita Tapassæt

Åben den spanske rødvin og gør osten og oliven klar. Med Open Mind Akita tapassættet kan i lave jeres egen lille tapas buffet derhjemme. Sættet består af glas, skifferplade, stjerneformede skåle og skeer. Den perfekte adventsgave til ham og hende der elsker tapas. Og samtidig til en super god pris!

Irish Coffee Kit

Er du på udkig efter gode adventsgaver til en som elsker irish coffee? Så har du her den helt perfekte pakke! Et irish coffee kit som indeholder 1 flaske Tullamore Dew whiskey, 1 pose kaffebønner på 500 g samt 5 kandispinde. Pakken er fint pakket ind, lige til at give i gave.

Sjovt Krus 2020

Hvordan har dit 2020 været? Hvis du ligesom så mange andre, kun giver det 1 stjerne, er dette sjove 2020 krus lige noget for dig. Giv det i adventsgave til ham eller hende, du mener skal huskes på året 2020. Ligemeget hvor svært det bliver i fremtiden, kan de altid drikke fra kruset og tænke ”i det mindste er det ikke ligeså skidt som 2020 var”.

Bland Selv Gavekurv

Sammensæt din egen gavekurv, fra et stort udvalg af delikatesser og luksusvarer. Bland kurven så den passer perfekt, til den person du leder efter adventsgave til. Det gør samtidig gaven mere personlig og betænksom, plus du kan sammensætte den, så den passer til dit budget. Vælg bl.a. mellem kaffe, te, chokolade, julevarer, gin, rom, nødder og mange andre lækkerier og delikatesser. En af de lækreste adventsgaver til ham såvel som hende!

Gourmet Chokolade

Chokolade er en klassisk adventsgave, og en gave som ofte gives til jul generelt. Vælg her mellem forskellige varianter af gourmet chokolade, fra blandt andet Summerbird. Der er alt fra chokolade med nødder, skumfiduser, lys, mørk og hvid chokolade og meget andet. En af de bedste adventsgaver til ham eller hende der elsker chokolade. Og hvem gør ikke det?

Georg Jensen Julepynt

Det klassiske Georg Jensen julepynt har længe været danskernes favorit, og ikke uden grund. Georg Jensen julepynt er af høj kvalitet og dets stilfulde design passer ind i et hvert hjem. Samtidig er det et tidsløst design, som kan bruges jul efter jul i mange år frem. En af de absolut bedste adventsgaver til kæresten, konen, manden eller dine forældre. 

Personlig Chokolade Gaveæske

Hvis du er på udkig efter en romantisk adventsgave til kæresten, konen eller manden, så er en personlig chokolade gaveæske et fremragende valg. Du vælger selv hvad der skal skrives med chokoladerne, og hvor stor pakken skal være. Dertil kan du tilkøbe andre personlige gaver til pakken, som krus, nøglering og julekugle.

Eksklusivt Gløgg Sæt

Gløgg er julens drik. Hvilken bedre adventsgave end et gløgg sæt, til at få skudt julehyggen helt i top i december måned? I sættet medfølger der 2 dobbeltvæggede glas, karaffel og bambusholder til fyrfadlys. Find appelsinerne, kanelen og alkoholen frem, det er tid til at lave gløgg. Skål!

Adventskalender Til Voksne

Gin Adventskalendere

Gin adventsgaver er de bedste adventsgaver til ham såvel som hende der elsker gin! Vælg her mellem adskillige gode gin adventskalendere. Nogle med forskellige gin, nogle med tonic, og endda en Jim and Tony adventskalender. Der er en lækkert gin advetnskalender for en hver smag! En af de bedste adventsgaver til voksne der elsker den lækre drik.

Adventskalender Med Dansk Juleøl

Her er der en adventskalender til mænd, som de fleste vil elske at åbne hver søndag i advent. Adventskalenderen er med danske juleøl, hvor der hver søndag samtidig følger en lille snack med. Enten chips, chokolade eller lakrids. Juleøl og snacks – så blev det alligevel en god jul i år, skål!

Adventskalender Med Rødvin - Klassisk

På udkig efter en god adventskalender til en som elsker rødvin? Så er denne rødvins adventskalender til hende, det helt perfekte valg. Her får du nemlig 4 flasker rødvin – 2 italiensk, en argentinsk og en fransk rødvin. Dertil får du hver søndag en pose luksus chokolade fra Bülow lakrids.

Eksklusiv Adventskalender Med Rødvin

Hvis du leder efter gode adventsgaver til ham der elsker vin, så er denne eksklusive rødvins adventskalender lige det du leder efter. Her får du nemlig 4 flasker prisvindende rødvin, i en samlet adventskalender. De gode rødvin er fra henholdsvis Frankring, Portugal, Italien og til sidst en rødvin fra Spanien. Samtidig får du lækkert luksus chokolade med fra Bülow.

Vin Adventskalender Med Forskellige Vin

Denne vin adventskalender, er til vin elskeren hvor kun det bedste er godt nok. Her får du nemlig 4 vin, en til hver søndag i advent. Der er både rødvin, hvidvin og portvin. Hver søndag får du samtidig en pose luksus chokolade du kan nyde vinen med. En af de bedste adventsgaver til hende/ham der elsker vin.

Gin Adventskalender Til Gin Elskeren

Her er den! Den bedste gin adventskalender til hende eller ham der elsker gin. Adventskalenderen byder på 4 forskellige gin fra ELG-gin. Dertil forskellige tonics og snacks, så du får en ny gin oplevelse hver adventssøndag i julen. Også en af de bedste 1. adventsgaver til ham der elsker gin.

Adventskalender Med Gin, Rom, Brændevin & Portvin

Den ultimative adventskalender til ham som elsker en lille en i julen. Adventskalenderen byder hver søndag på en ny flaske luksus spiritus. Gin, Rom, Brændevin og Portvin. Uden tvivl den bedste adventskalender til livsnyderen. Hver søndag får du samtidig luksus snacks og andet godt med til din flaske.

Adventskalender Til Kaffe Elskeren

I adventskalenderen til kaffe elskeren får du 4 hemmelige adventsgaver med kaffe og søde sager i. Og bare rolig – du bliver med garanti ikke skuffet af indholdet! Pakkerne er samtidig pakket ind i flot gavepapir. Køb dem til dig selv, eller som adventskalender til en du holder af. En af de bedste adventsgaver til voksne som elsker kaffe.

Adventskalender Til Te Nyderen

Køb en færdig adventskalender med 4 hemmelige gaver til te nyderen. De flotte adventsgaver indeholder alt det bedste fra forhandlerens te sortiment, blandet med søde sager. Giv adventskalenderen til din mor, kæreste eller anden du ved der elsker te. Eller du kan købe den til dig selv. Hvis du elsker te, bliver du med garanti ikke skuffet af indholdet.

Adventskalender Med Slik

En slik adventskalender med alt det bedste luksus slik fra hver type slik. Hver søndag får du en ny omgang luksus slik – enten chokolade, vingummier, karameller eller bolcher. En af de sødeste adventskalendere til ham med en sød tand, eller hende der bare elsker slik. Giv den evt. i adventsgave 1. advent. Så er der lækkerier i form af juleslik hele december!

Wally And Whiz Vingummi Adventskalender

Walla and Whiz adventskalenderen, er fyldt med veganske gourmet vingummier. Du får 4 æsker vingummier, én til hver søndag i advent. Der er selvfølgelig 4 forskellige varianter. En god adventskalender for hele familien, som i sammen kan nyde hele julemåneden.

Sinful Adventskalender 2020

Skal der sættes lidt fut i den kolde julemåned? Sinful adventskalender 2020, er en fræk adventskalender til ham og hende, fyldt med frækt legetøj til hver søndag i advent. En af de frække adventsgaver til kærsten, som han/hun helt sikkert vil elske. Der medfølger samtidig instrukser til ugens frække oplevelse. Indholdet har en værdi af 2100 kr., så der er gode penge at spare!

Det Geniale Nyhedsbrev

Modtag nye gaveideer op til mærkedage og anledninger som mors dag og jul

Ideer til adventsgaver til kæresten

Typisk når vi skal give gaver til kæresten, giver vi én eller to gaver. Det sjove ved at give adventsgaver, er at der skal gives hele 4 gaver. Nu tænker du nok, at det at finde på 4 ideer til adventsgaver til kæresten, er sværere end at finde på en eller to. Tværtimod, det gør det faktisk lettere, fordi at du kan være mere kreativ. Du behøver nemlig ikke bestemme dig for, om det skal være en personlig, praktisk, romantisk eller sjov adventsgave. Du kan give en af hver!

Når du skal finde adventsgaver til kæresten, anbefaler vi derfor, at du giver 4 forskellige typer gaver. Det kunne f.eks. være, du gav en praktisk gave i 1. adventsgave. En romantisk adventsgave 2. advent. En sjov adventsgave til 3. advent. Og til sidst en personlig adventsgave d. 4 søndag i advent. På den måde kommer du hele vejen rundt, og du har ikke været nød til at bestemme dig for én bestemt type gave. Du kan selvfølgelig også tage den nemme løsning, og købe en færdig pakkekalender med 4 gaver som allerede er valgt og pakket ind for dig.

 

Adventsgaver til forældre

Mange vælger i dag at give adventsgaver til deres forældre. Dine forældre har sikkert givet dig adventsgaver da du var barn. Så hvorfor ikke gengælde, og give dine forældre adventsgaver i år? Hvad der udgør gode adventsgaver til forældre kommer selvfølgelig an på, hvilken type de er. Ofte er det vanskeligt at finde på gode gaveideer til far og mor. Dog er der nogle gaveideer, som for det meste er et hit. F.eks. julepynt, chokolade og en god flaske vin. Hvis du har børn, er hjemmelavede adventsgaver fra børnebørnene også ofte en stor succes.

 

Gode ideer til adventsgaver til forældre

 Hvis du ønsker endnu mere inspiration, til gode ideer til adventsgaver til forældre, er her nogle forslag:

  • Adventskalender med vin eller øl – En lækker adventskalender med vin eller øl, er uden tvivl en af de bedste adventsgaver til forældre. Samtidig, har du klaret alle 4 adventsgaver på en og samme tid. Nemt og bekvemt, og ikke mindst en super god adventsgave.
  • Julepynt fra Georg Jensen – Georg Jensen julepynt er uden tvivl et hit hos de fleste forældre. Dermed også en af de bedste adventsgaver til far og mor. Det kan f.eks. være den klassiske Georg Jensen julestjerne, eller en af de mange flotte julekugler til juletræet.
  • Smarte køkken gadgets – Hvis du leder efter gode og sjove adventsgaver til forældre, er smarte køkken gadgets et oplagt valg. Sjove gadgets og udstyr til køkkenet, kan nemlig både være sjove, men samtidig brugbart. Tjek de mange fede køkken gadgets via linket, og find den perfekte adventsgave til mor og far.

Billige adventsgaver til under 100 kr.

Der er mange gaver der skal købes i løbet af julen. Udover adventsgaver, er der julekalendere, pakkegaver, mandelgave og selvfølgelig selve julegaverne. Det kan hurtigt løbe op hvis du har mange børn, eller en stor familie. I så fald kan det være en god idé at kigge efter billige adventsgaver til under 100 kr. Dem har vi selvfølgelig inddraget nogle af på listen overfor. Under stort set alle kategorierne, finder du nemlig små adventsgaver til under 100 kr. På den måde kan du holde liv i den dejlige juletradition, uden at blive ruineret inden jul. Det er da win-win!

 

Hvor meget giver man for i adventsgave?

Der er ikke nogle regler for hvor meget man giver for i adventsgave. Det kan være alt fra en gratis hjemmelavet gave, til 1000 kr.+. Mange giver dog adventsgaver fra omkring 50-300 kr. Men som det er med alle gaver, er prisen ikke vigtig. Det som er vigtigt, er at gaven kommer fra hjertet. Hvis det betyder at en adventsgave koster 10 kr. og en anden 500 kr., så er det helt okay. Så længe den er betænksom og passer til dig budget. Selvom det er kliché, så er den altså god nok. Det ER tanken som tæller.

Hvis dig og din partner har bestemt jer for at give adventsgaver til hinanden, kan i eventuel aftale et beløb at give for. Det kan f.eks. være i aftaler at adventsgaverne skal koste omkring 100 kr. pr. pakke. En anden måde at gøre det på, er at aftale et maks. beløb for alle adventsgaverne i alt. På den måde, er i ikke bundet til at give en gave som har en bestemt pris.

Denne artikel er anmeldt af Pernille N. (5/5)
5/5