Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Geniale adventsgaver til ham og hende

55+ Geniale Adventsgaver Til Ham og Hende 2020

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er du på udkig efter gode adventsgaver til en du holder af? Så er du kommet til det rette sted. Om det er adventsgaver til kæresten, konen, manden eller din forældre, vil du her få inspiration til at finde den helt rigtige pakke. Vi har nemlig samlet over 40 ideer med geniale adventsgaver til ham og hende. Her i blandt finder du både små adventsgaver, såvel som klassiske, unikke og sjove adventsgaver til voksne. Dertil har vi også fundet de absolut bedste adventskalendere til voksne.

Er du derimod på udkig efter fede adventsgaver til teenagere, har vi også en artikel dedikeret til dem.

Traditionen om adventsgaver er en fantastisk juletradition. Hver advent tænder vi lys i adventskransen, i henhold til om det er 1., 2., 3., eller 4. søndag i advent. Samtidig modtager vores børn en adventsgave. For mange er det dog ikke længere kun børn, som modtager adventsgaver. Ligesom vi har julekalendere til voksne, har traditionen om adventsgaver også bredt sig. Det betyder at mange voksne, nu også modtager gaver de 4 søndage i advent.

Hop direkte til adventsgave kategorien…

Nissehue med Ølholdere adventsgaver til ham
Ham
Jule-leggings i grøn adventsgaver til hende
Hende
Det burde man jo vide! Ja eller nej Quizspil
Andre gode
Adventskalender med Gin, Rom, Brændevin & Portvin
Adventskalender

Når vi giver adventsgaver til voksne, er det typisk til vores partnere, forældre eller voksne børn. Her på listen finder du gaveideer som passer til hver en type. Under kategorierne adventsgaver til ham og hende, finder du gaver som passer til mænd og kvinder hver i sær. Herefter er der adventsgaver til voksne, som er gaveideer der passer til begge køn. Til sidst har du adventskalendere, som er færdige adventskalender-pakker med 4 adventsgaver. God jul!

Inholdsfortegnelse over adventsgaver

Gode Adventsgaver Til Ham 2020

Guinness Varm Kakaopulver

Guinness varm kakaopulver fortjener uden tvivl en nominering til prisen for de bedste adventsgaver til ham 2020. Hvis han elsker den lækre Guinness øl, vil han helt sikkert også elske Guinness chokoladepulveret her. En af de gode adventsgaver til voksne, som også smager utroligt godt! Passer perfekt til de kolde vintermåneder, og ikke mindst til julen.

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis han er til stærk mad og chili, er dette den ultimative advetnsgave til ham. Den er ikke for tøsedrenge!

Multitools Fra Gentlemen's Hardware

Multitools fra Gentlemen’s Hardware, er små værktøjer af høj kvalitet, som har adskillige anvendelsesmuligheder. Vælg mellem kort, kuglepen eller det klassiske fold ud multitool. De kommer i flotte æsker, hvilket gør dem til fantastiske adventsgaver til mænd. Et værktøj som alle mænd kan bruge, og nemt kan have med i lommen.

Whiskysæt Med Glas, Tang og Whiskysten

På udkig efter gode ideer til adventsgaver til manden der elsker whisky? Så er dette whiskysæt med whiskyglas, tang og whiskysten uden tvivl en af de bedste adventsgaver til ham. Giv evt. sættet her i gave 1. advent, og en flaske gode whisky som gave 2. søndag i advent.

Ølglas Sæt Med 6 Ølglas - 3 Forskellige

Dette Birrateque  ølglas sæt består af 6 ølglas – 3 forskellige slags. Tester, IPA/Ale og Hvede ølgas. Uden tvivl af de bedste adventsgaver til manden der elsker øl. Giv evt. ølglassættet i adventsgave til ham 1. søndag i advent, og en omgang gode special øl som den næste adventsgave.

Brewbarrel Bryg Dit Eget Juleøl

Med brewbarrel kittet kan han brygge sin egen juleøl derhjemme. Kittet indeholder alle indgredienserne og udstyret for at brygge din egen juleøl, der skal kun tilsættes vand. Du får 5 liter øl som er færdig på kun 7 dage. En af de gode adventsgaver til ham, som han ikke regner med at få, men helt sikkert vil elske dig for! Den måske bedste adventsgave til øl elskeren. God jul og godt nytår!

Nissehue Med Ølholdere

Giv denne nissehuse med ølholdere i adventsgave til ham. Gerne i starten af julemåneden, så den kan hjælpe ham igennem julestressen. Nissehuen har plads til to 33 cl dåser. På den måde kan han være i julestemning og drikke øl på samme tid, helt uden at bruge hænderne! En af de bedste adventsgaver til ham der elsker en god juleøl.

En Flaske Dansk Valhalla Mjød

En god flaske mjød er den perfekte adventsgave til ham, som er interesseret i Danmarks historien og vikingerne. På den måde kan han selv føle sig som en rigtig viking når han drikker!

Skæg Kit - Julesne Med Lys

Har din kæreste skæg? Så skal han da have et skæg kit med julesne og lys i hans adventskalender! Skæg kittet er en sjov adventsgave til manden med skæg, som han kan bruge hele julemåneden, juleaften og til en eventuel julefrokost.

Herre Jule T-shirt

Giv ham en fed herre jule t-shirt i adventsgave, og se julehyggen komme til sit højeste! Den flotte t-shirt er en af de billige adventsgaver til ham, som samtidig er super god, og kan bruges hele julen igennem. Måske endda også juleaften og til en evt. julefrokost?

3 Par Sorte JBS Bambus Underbukser

Underbukser en en klassisk gave til mænd, både som julegave og adventsgave ham. Disse JBS underbukser er dog lidt mere interessante end de klassiske underhakkere, nemlig fordi de er lavet af bambus. De er af super god kvalitet og både bløde og lækre at have på. Samtidig er de ØKO Tex Certificeret. Kan suppleres med bambus strømper og bambus t-shirts, hvis du ønsker at gå all in på bambus.

Yeti Isskraber

Yeti isskraberen, er en af de både praktiske og sjove adventsgaver til ham, som han kan bruge i december måned. Isskraberen fungerer som en handske, og ligner en yetis hånd. På den måde kan han få et lille smil på læben, selvom den kolde vintermorgen starter med at skulle skrabe bilruderne rene for frost.

How To Live With A Huge Penis - Bog (Engelsk)

How to live with a huge penis bogen, er uden tvivl en af de sjovere adventsgaver til mænd. Hvis kæresten skal klappes lidt på skulderen, og du vil give han en boost af selvtillid, så er denne bog den perfekte gaveide til ham.

Gro Dit Eget Bonsai Træ Growkit

Med gro dit eget bonsai træ growkittet, kan du gro dine egne bonsai træer derhjemme. Bonsai træer er små dekorative træer, som skal passes og plejes. Men det er slet ikke så svært – alt hvad du skal bruge er nemlig i denne gaveæske. Blandt andet 4 pakker blandet bonsai frø. En af de anderledes adventsgaver til ham, som helt sikker vil blive et hit.

Personlige Håndlavede Lædernøgleringe

Hvis du leder efter personlige adventesgaver til ham, så er disse håndlavede lædernøgleringe et oplagt valg. Du bestemmer hvad der skal stå på nøgleringen, og du kan vælge mellem flere farver og designs. En anderledes og unik adventsgave til manden i dit liv.

Specialøl Pakker

De fleste mænd elsker en god øl i ny og næ – også i julen. En omgang special øl, kan derfor være en super gode som adventsgaver til ham. Vælg mellem flere forskellige ølpakker, med mange forskellige specialøl fra mikrobryggerier i Danmark og udlandet. Den oplagete adventsgave til manden som elsker øl. Skål og god jul!

Gode Adventsgaver Til Hende 2020

Baileys Varm Kakaopulver

Elsker hun Baileys? Så er Baileys varm kakaopulver afgjort en af de bedste adventsgaver til hende 2020! Baileys chokoladepulveret skal blot blandes med varm mælk, og du har en guddommelig drik. En af de gode adventsgaver til voksne, som passer perfekt til den kolde juletid.

Julesokker og Hyggesoker i en og samme sok

Overrask hende med et par lækre jule hyggesokker i adventsgave. De fleste kvinder elsker hyggesokker, hvorfor et par jule hyggesokker er den perfekte adventsgave til kæresten eller konen. Også en af de billige adventsgaver til hende, som samtidig er super gode. Vælg mellem flere flotte designs.

Wellness Sæt Til Fødderne

Hvilken bedre måde at bruge adventssøndag på, end at med et lækkert fodbad og wellness for fødderne? Med dette wellness sæt til fødder, kan hun slappe helt af og få spa følelsen med hjem i stuen. En af de bedste adventsgaver til hende der trænger til en ekstra omgang forkælelse i julen.

Wellness Sæt Til Kroppen

En god omgang selvforkælelse hører julen til. Og dette wellness sæt til kroppen, er den bedste måde for hende at forkæle sig selv på. En af de gode adventsgaver til kvinder, der kan forvandle en almindelig søndag i advent til en wellness dag. Hun fortjener det!

Klarborg Nisser Årets Nissepar 2020

De søde Klarborg nisser har vundet mange danskeres hjerter, når vi snakker julepynt. Tradition tro, kommer Klarborg hvert år med årets nissepar. Årets nissepar 2020 er Hans Christian og Janne. En af de bedste adventsgaver til hende der er vild med Klarborg nisserne. Giv den 1. advent, så hun kan få glæde af den hele julen.

Lysestage Ophæng Med Blad

Lysestagen til at hænge op, er en anderledes og unk lysestage, som passer perfekt til julen. Den kan bruges som julepynt, og vil uden tvivl skrue op for julehyggen i hjemmet. Lysestage ophæng er super gode adventsgaver til hende, der sætter pris på et hyggeligt hjem med levende lys.

Slippers - Bløde Mikroovnssutsko

Du kan smide disse bløde mikroovnssutsko i mikrobølgeovnen i 60-90 sekunder, og de holder varmen i op til 2 timer. De perfekte slippers til den kolde julemåned, og uden tvivl en af de bedste adventsgaver til hende. Et par anderledes hjemmesko som hun helt sikkert vil elske at modtage i gave.