Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Vanvittigt gode adventsgaver til børn

30+ Vanvittigt Gode Adventsgaver Til Børn 2020

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

De bedste adventsgaver til børn, er gaver der får den lange ventetid til juleaften, til at gå hurtigere. De 24 juledage kan føles som en evighed for børn. De glæder sig spændt til juleaften, hvor der danses om juletræet og julegaverne endelig må pakkes op. Og hvem ved – måske hvis børnene er heldige, kommer julemanden på besøg med sækken fuld af gode julegaver til børn. Det er den største dag på året for de fleste børn, både drenge og piger, store børn som små.

Den lange ventetid kan dog føles lang og uudholdelig for i sær de små. Traditionen om at give børn adventsgaver hver søndag i advent, er derfor en helt fantastisk juletradition. Den hjælper nemlig med at gøre ventetiden med udholdelig, ved hver søndag at give en lille gave, de kan få tiden til at gå med.

Hop direkte adventsgave kategorien…

Bedste adventsgaver til børn kategori
Bedste
Kreative
De bedste julegaver til børn 10 år+
Til drenge
De bedste julegaveideer til piger
Til piger

Den bedste måde, at hjælpe børnene med at få ventetiden til jule til at gå hurtigere, er at hjælpe dem med at have det sjovt. Derfor giver den smarte forældre sjove adventsgaver til børn, som kan underholder dem. Kreative adventsgaver til børn, giver nemlig dit barn mulighed for at være aktiv og kreativ. At bruge deres fantasi, og blive underholdt på den bedst mulige måde. Endnu bedre er de adventsgaver, som de kan lave noget ud af. Hjemmelavede julegaver fra børn er nemlig super gode – i sær som julegaver til bedsteforældre.

For at hjælpe dig med at finde de absolut bedste adventsgaver til børn, så de kan være underholdt i julen, har vi samlet en liste med vanvittigt gode adventsgaver til børn 2020. Her har vi lagt særlig stor vægt på kreativt legetøj, spil, aktivitetssæt og byggesæt. Alt det gode legetøj til børn, som kan gøre ventetiden til jul sjovere, og sætte gang i den gode julehygge.

Skal du også bruge adventsgaver til teenagere? Se også vores listen over Vanvittigt Fede Adventsgaver Til Teenager 2020.

Indholdsfortegnelse over adventsgaver til teenagere

De bedste adventsgaver til børn 2020

Junior Matador

Hvilken bedre måde at få den lange ventetid til juleaften til at gå, end med en laaangt godt spil Matador? Her er det klassiske Matador spil i junior udgave. Junior Matador er en af de gode adventsgaver til børn, der kan få ventetiden til juleaften til at gå lidt hurtigere. Et super sjovt spil for børn såvel som voksne.

Baby Yoda Figur - Mandalorian Funko Pop

Funko Pop har endelig lavet en Baby Yoda figur fra den populære Star Wars serie The Mandalorian. Den søde baby Baby Yoda figur er 25 cm høj. En af de sødeste adventsgaver til børn der elsker Baby Yoda og Star Wars universet.

Star Wars Baby Yoda Lampe

Nu kan du få den søde Baby Yoda til at lyse dit værelse op. Den søde lampe giver en hyggelig belysning, og passer perfekt til børneværelset, både til drenge og piger. En af de gode adventsgaver til børn der er fans af Star Wars og lille Baby Yoda.

Fortnite Llama Bamse

Fortnite Llama bamsen er den perfekte adventsgave til barnet som er Fortnite fan. Hvis du søn spiller Fortinite, kender han uden tvivl den karakteristiske Fortnite Llama fra spillet. En af de fede adventsgaver til børn, en hver Fortnite fan vil elske at modtage!

Schleich Dyr

Schleich legetøjs dyrene er utroligt populære blandt børn. De smukke dyr kommer i alverdens varianter, her i blandt dyr fra afrika, dinosaurer og fantasidyr som drager og enhjørninge. Hvis du leder efter gode, billige adventsgaver til børn der elsker dyr, så er Schleich dyr det helt rigtige valg.

Mystic 8 Ball

Mystic 8 ball er en magisk kugle som du kan stille et spørgsmål og få svar. Stil spørgsmålet, ryst kuglen og se svaret. Du kan evt. spørge om du får noget godt i julegave? Findes julemanden? Eller kommer det til at sne juleaften? En af de sjove adventsgaver til børn, som de kan få tiden til at gå med til juleaften.

LED Puder

Hvis du leder efter gode adventsgaver til børn, så er LED puderne det helt perfekte valg. De smukke puder er med lys, og kommer i form af stjerne, måne, hjerte eller pote. De giver den bedste effekt hvis de alle er samlet. En af de fede adventsgaver til børn, som skaber god julestemning på børneværelset med det afdæmpede lys.

Min Bedste Bog - Personlige Børne Bøger

I ”Min Bedste Bog” kan dit barn få hovedrollen i en spændende historie. De personlige børnebøger sætter nemlig dit barns navn ind i de skønne eventyr, hvilket giver en helt fantastisk oplevelse. Vælg mellem mange spændende historier. Alt fra søde historier til de mindste, til spændende historier til de lidt ældre børn. Absolut en af de bedste adventsgaver til børn 2020.

Harry Potter LEGO Minifigurer

Harry Potter LEGO minifigurerne er populære at samle blandt børn. Det er altid spændende at åbne en pose og se hvad man får. Luna Lovegood, Albus Dumbledore, Harry Potter eller en anden karakter fra det skønne univers? En af de både gode og billige adventsgaver til børn, som de helt sikker vil elske – såfremt de kan lide Harry Potter ting selvfølgelig.

Kids Loot Boks

Giv en rigtig overraskelse til din barn i adventsgave, i form af en Kids Loot Boks. Kids Loot Boksen indeholder en masse fedt legetøj, ting og merchandise fra børnefilm. Det kan være alt fra Frost, Spiderman, Paw Patrol, Gurli Gris og meget andet. En af de bedste ideer til adventsgaver til børn der elsker en god overraskelse.

Snowball Maker

Der kan være lang ventetid fra 1. søndag i advent til juleaften hvor julegaverne under juletræet må pakkes op. Gode adventsgaver til børn, hjælper med at gøre den ventetid lidt lettere. Og hvilken bedre måde at fordrive juletiden på, end med en god snebolde kamp? Snowball maker er det perfekte redskab til snoboldekrigen, og kan lave op til 60 snebolde i minutttet. Vi krydser fingre for en hvid jul!

Target Ball Boksetræning

Target ball er en af de super sjove adventsgaver til børn, hvor kordination og reaktionsevnen samtidig bliver trænet. Sæt pandebåndet på, slå til bolden og sæt gang i boksetræningen. En super fed adventsgave til dit barn, som han/hun uden tvivl vil få meget sjov ud af.

Kreative adventsgaver til børn 2020

101 Eksperimenter

Byg, lær og leg med 101 eksperimenter sættet. Her får barnet mulighed for at lave spændende eksperimenter med elmotorer, magnetisme, elektricitet og meget mere. En af de sjove adventsgaver til børn, som de nemt kan få meget tid til at gå med. Der er trods alt hele 101 eksperimenter der skal laves!

LEGO Dots

LEGO Dots er en af de gode adventsgaver til piger, hvor de virkelige kan sætte kreativiteten igang. Her kan dit barn bygge alt fra smykkeskrin, til ananas blyantsholder. At lege med LEGO Dots er en fantastisk måde at fordrive juletiden, så juleaften føles tættere på. Absolut en af de bedste kreative adventsgaver til børn 2020.

Build And Glow Plus Plus Byggesæt

Med Build and Glow Plus Plus byggesættet, kan du bygge små selvlysende plastik figurer, som efterfølgende kan leges med eller stå til pynt på børneværelset. Kreative adventsgaver hvor barnet kan få tiden til at gå til juleaften, er afgjort de bedste adventsgaver til børn 2020.

Slime Lab Fra Alga Science

Slime Lab sættet fra Alga Science indeholder udstyr og ingredienser til at lave 8 forskellige slim. Hvis dit barn elsker at lege med slim, er Slime Lab uden tvivl en af de bedste kreative adventsgaver du kan købe. Husk, ventetiden til jul går hurtigere for børn der har det sjovt med kreativt legetøj!

Tuscher i Træklods 24 farver

Her får du en træklods med 24 gode tuscher i forskellige flotter farver. Hvis du leder efter gode adventsgaver til barnet der elsker at tegne, så er tuscher den helt perfekte ide til adventsgave. Måske der skal tegnes en tegning til julemanden, i håb om ekstra store julegaver i år?

Støb og Mal Enhjørninge Fra SES Creative

Lav dine helt egne hjemmelavede enhjørninger med støb og mal enhjørninge fra SES Creative. Først støbes enhjørningen hvorefter den males. Alt følger med i pakken til at gøre det. Kreative adventsgaver til børn når de er bedst! 

Lav Selv Prinsesse Diadem

Med dette sjove DIY legetøjssæt, kan din pige lave sin helt egen prinsesse diadem! Sættet indeholder materialer til at lave 4 prinsesse kroner. Her i bl.a. mosaik klistermærker med pailletter og rhinsten. En af de sjove adventsgaver til børn, de både kan have sjov med at lave, og lege med efterfølgende.

Hama Midi Perler Påklædningsdukker

Søger du inspiration til kreative adventsgaver til piger, der både leger med perler og dukker? Så er her den perfekte adventsgave til hende! Først laver du dukkerne, og efterfølgende klæder dem på med tøj. Super sjovt 2-i-1 kreativt legetøj – lige det en god adventsgave til piger består af.

Sæbestøbesæt - Lav Din Egen Sæbe

Med sæbestøbesætet kan dit barn lave sin helt egen hjemmelavede sæbe. En sjov og kreativ akvitet der passer perfekt til julemåneden. En af de sjove adventsgaver til børn, hvor de nemt kan få tiden til at gå, indtil de rigtige julegaver skal åbnes juleaften!

Enchanting Unicorn Thinking Putty

Enchanting Unicorn Thinking Putty Glow Crazy Aaron. Ogås kaldet selvlysende slim! Enhjørninge versionen er flerfarvede med glimmer og lyser endda i mørke! Det er naturligvis helt uden skadelige stoffer og kemikalier. En af de gode adventsgaver til børn, som er både sjov og afstressende for dem at lege med.

Tekstil Maling

Et tekstil maling sæt med 6 smykke farver, med 45 ml i hver bøtte. Farverne er bl.a. blå, grøn, gul og rød. Brug de flotte farver til male og tegne på alt fra sko, til t-shirts for forklæder. Kreative adventsgaver til børn er altid et hit.

Mal Dine Egne Dekorationssten Sæt

Sættet til at male dine egne dekorationssten, er en af de kreative og billige adventsgaver til børn, som de kan få mange timers sjov ud af. Sættet indeholder 5 sten og 6 bøtter maling. Mal ansigter, dyr, julepynt eller hvad kreativiteten ellers byder på. En sjov aktivitet af bruge advents søndag på.

Gode adventsgaver til drenge 2020

LEGO Super Mario

Hvis du leder efter adventsgaver til drenge, er LEGO Super Mario serien et fantastisk valg. Mario skal klare banen, ligesom han skal i spillet. Banen kan udvikles med ekstra udvidelsessæt, power pakker og figurer. Noget af det fedeste legetøj til drenge 2020, og uden tvivl en af de bedste adventsgaver til børn der er til LEGO og Super Mario. 

LEGO Technic

Når vi snakker fede adventsgaver til drenge, er de seje biler og køretøjer fra LEGO Technic uden tvivl på toppen af listen. LEGO Technic er en super god adventsgave til børn, fordi det for det første tager tid at bygge den. Derefter kan den både bruges some legetøj, og have stående som pynt på drengeværelset. Alt i alt super fedt legetøj de fleste drenge ville elske at modtage i gave.

Avengers Marvel Figurer

De seje Marvel superhelte er et stort hit som legetøj blandt drenge. Her fås Marvel Avengers figurerne i form af Ironman, Hulk, Thanos, Thor, Captain America og alle de andre. Hvis du er på udkig efter inspiration til fede adventsgaver til børn, er Avengers figurerne det helt perfekte valg.

Gode adventsgaver til piger 2020

Gurli Gris Legetøj

De flest små piger elsker Gurli Gris. Derfor er Gurli Gris legetøj, også nogle af de bedste adventsgaver til små piger i 6 års alderen og nedefter. Vælg bl.a. mellem den populære Gurli Gris conector, Gurli Gris bamsen med en enhjørning eller prinsesse slottet. Tjek det store udvalg via linket.

Frost Legetøj

Frost filmene er utroligt populære hos små piger, hvorfor Frost legetøj selvfølgelig også er. Særligt prinsessen Elsa er pigernes yndlings. Her har du et stort udvalg af Frost legetøj, med både Elsa, Anna og Oluf. Vælg mellem dukker, bamser, malebøger og meget andet. En af de bedste adventsgaver til børn der elsker Frozen filmene.

L.O.L. Suprise Gaver

På udkig efter en god adventsgave til den smarte pige? De seje L.O.L. Surprise dukker og overraskelser er super gode adventsgaver til piger i 10 års alderen og ned. Giv evt. gave overraskelse, og du har allerede adventsgaven pakket ind. Det vil uden tvivl blive et hit, og bidrage til den gode julehygge på en advents søndag.

Pikmi Pops Jelly Dreams

Pikmi Pops Jelly Dreams er en række super bløde og søde bamser, som piger samler for at få dem alle. Her kan du få den populære enhjørning, samt hund og kat. De hyggelige plys dyr er super gode og søde adventsgaver til piger 6 år og der omkring.

Snails Neglelak Gaveæske

Piger i alle aldre elsker neglelak. Derfor er en Snails neglelak gaveækse, en af de gode adventsgaver til piger, du ikke kan gå galt i byen med. Snails neglelak er lavet specielt til børn, hvorfor det ikke indeholder skadelige kemikalier, og kan vaskes af med vand og sæbe. Det skåner børns sarte hud og tager hensyn til miljøet.

Billige adventsgaver til børn under 100 kr.

De fleste køber adventsgaver til børn til 50-300 kr. per gave. Hvilket også er hvorfor, langt de fleste ideer til adventsgaver til ser på listen, er i denne pris kategori. Du finder i sæt mange billige adventsgaver til børn under 100 kr. Her er nogle af gaveideerne:

  • Kreative adventsgaver – På listen har vi stor fokus på kreative adventsgaver til børn, og mange af gaveideerne er også gaver til under 100 kr. Bl.a. sættet til at lave dekorationssten, prinsesse diadem sættet og de populære tuscher i træklods.
  • Legetøj til under 100 kr. – Der er masser af legetøj at vælge i mellem, hvis du søger billige adventsgaver til børn under 100 kr. Tag f.eks. de store udvalg af Frost og Gurli Gris legetøj, hvor meget af det kan fås til under 100 kr. pr. stykke legetøj.
  • LEGO i adventsgave – Alle børn har på et eller andet tidspunkt leget med en form for LEGO. LEGO kommer i alle størrelser og prisklasser, og har også et stort udvalg til under 100 kr. Både fra LEGO Technic, Dots, Harry Potter, og det populære Super Mario LEGO, som du alle finder på listen over gode adventsgaver til børn ovenfor.

 

Billige adventsgaver til 50 kr.

Hvis du har mange børn, har købt ekstra store julegaver til dem i år, eller af en anden grund har begrænset budget til adventsgaver til børn i år, så frygt ej. Ved at købe billige adventsgaver til 50 kr., kan du nemlig sagtens få alle 4 adventsgaver med et budget på 200 kr. Her er lidt inspiration:

  • Schleich dyr – Schleich har et KÆMPE udvalg at sjove legetøjsdyr. Både de almindelige som hund og kat, til farlige løver, dinosaurer og fantasidyr. Mange af disse kan du få til under 50 kr. Se det store udvalg via linket på listen.
  • LEGO figurer – De små LEGO mænd og LEGO figurer kommer i små poser, hvor børnene kan samle dem, og bruge dem til at lege med. På listen har vi inddraget LEGO figurer med Harry Potter og Super Mario, begge et fremragende valg til billige adventsgaver til 50 kr. eller under.
  • Malebøger – At farvelægge billeder i malebøger, er en fantastisk aktivitet for børn der elsker at male og tegne. Samtidig er malebøger billige adventsgaver til 50 kr. og under. Se bl.a. det store udvalg af Gurli Gris og Frost legetøj, hvor du finder flotte malebøger til en rigtig god pris.

 

Sjove adventsgaver til små børn

De mindste børn er ofte dem som ser mest frem til søndage i jule, hvor de får den traditionelle adventsgave. Derfor har vi naturligvis inddraget en masse sjove adventsgaver til små børn på listen. Her er lidt inspiration til gode adventsgaveideer til de mindste børn i familien.

 

Adventsgaver til babyer under 1 år

Du kan sagtens finde gode adventsgaver til babyer og børn på omkring 1 år. På listen har vi bl.a. inddraget flere bamser, som er et oplagt valg. Bamser er nogle af de bedste adventsgaver til de mindste, da det er noget de kan have med dem resten af deres barndom. En gaveide kunne være de søde Pikmi Pops bamser, eller den nuttede Baby Yoda bamse.

 

Adventsgaveideer til børn 3 år og deromkring

Børn i 3 årsalderen elsker legetøj. Det er dog en alder, hvor du skal passe på med hvad du giver dem. Det skal ikke være baby legetøj, men heller ikke legetøj til store børn, som de kan få galt i halsen. Børn i den alder elsker Gurli Gris og hendes familie, hvorfor Gurli Gris legetøj udgør super gode adventsgaver til børn 3 år.

 

Adventsgaver til børn 6 år og deromkring

En af de bedste adventsgaver til børn 6 år og deromkring, er den personlige børnebog du finder på listen. Her bliver barnet hovedperson i den historie i vælger, det kunne f.eks. være en julehistorie. Til pigerne er Frost legetøj også et oplagt valg, hvor drengene vil elske at få en af de seje superhelte figurer fra Marvel Avengers.

 

Fede adventsgaver til store børn

Selv store børn elsker gaver og alt hvad der har med julen at gøre. Her i blandt traditionen om at modtage adventsgaver. Ligesom de små, venter de store børn også spændt på juleaften med alt hvad der hører til. De skal selvfølgelig også underholdes i julemåneden, og hvilken bedre måde at gøre det på, end ved at give dem de bedste adventsgaver til børn.

 

Adventsgaver til børn 10 år

Når man er 10 år gammel, er man ved at være en af de store børn. Derfor skal adventsgaverne selvfølgelig passe derefter. Gode adventsgaver til børn 10 år, kan f.eks. være et spil som Junior Matador, eller et aktivitetssæt. Se f.eks. de sjove eksperimentsæt, som helt sikkert vil være et hit hos 10 årige børn.

 

Adventsgaveideer til børn 12 år

Som 12 årig barn er man hvad man populært kalder tween, mellemstadiet mellem barn og teenager. Ideer til fede adventsgaver til børn 12 år, er gaver hvor de enten er aktive, eller skal bruge hovedet. LEGO Technic serien er f.eks. en super god adventsgaveide til børn i den alder. Ligeledes er target ball en super sjov gadget, hvor aktivitet sættes i gang og teknikken sættes på prøve.

Denne artikel er anmeldt af Andre Nielsen (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.