Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gave til 3 årig - Årets BEDSTE gaver til 3 årige børn

Gave til 3 årig – Årets BEDSTE gaver til 3 årige børn 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Hip, hip hurra! Sådan lyder det inden længe. Glæder du dig? Men har du ikke nogen gave at give endnu? Det skal du ikke være så ked af, da du langt fra er den eneste, der til tider har lidt svært ved at finde en gave op til en fødselsdag.

At du skal finde en gave til 3 årig, gør egentligt heller ikke opgaven meget nemmere, da det kan være lidt svært at relatere til, hvad barnet har brug for – især hvis du ikke selv har eller har haft små børn.

Men, så er det rigtig godt, at du er landet på siden her. For vi har samlet de bedste gaveideer til 3 årige, som du frit kan finde inspiration i eller købe direkte fra. Det er faktisk ikke så lidt, vi er kommet frem til, da listen rummer alt lige fra sjovt legetøj til gaver til 3 årige, som du måske ikke selv ville have skænket en tanke.

Brug gerne en masse tid på at kigge vores ideer til gave til 3 årig, så du kan finde den helt rette – nemlig den gave, som du kan mærke helt i maven, at den lille dreng eller pige bliver glad for.

Se også vores guides til: Gaver til 2 årige og gaver til 4 årige.

Gode gaver til 3 årige 2021​

Alfabet plakat med dinosaur

Den perfekte plakat til børneværelset, til en lille dinosaurfan! På denne smarte og dekorative plakat, får du nemlig alfabetet forklaret, med dinosaur navne, lige fra A-Z, med ÆØÅ under, da der ikke findes dinosaurnavne med dem. Så bliver det ikke meget sejere!

Fra: 189,00 DKK

Baby jumpsuit med dyr

Baby jumpsuit med dyr er uden tvivl en af årets sødeste gaver til de mindste! Vælg mellem dyr som abe, løve, panda, dinosaur og mange andre. Størrelserne passer til børn 0-36 måneder. Så det fantastiske udvalg, og glæd en lille dreng eller pige med verdens sødeste jumpsuit.

Fra: 199,95 DKK

Personlige børnebøger til 0-4 årige

Nu kan dit barn få hovedrollen i sin helt egen personlige bog. Familie, venner, dyr og andre personlige oplysninger skræddersyer bogen til dit barn. Vælg en af de mange spændende historier. Det kan f.eks. være en tur i skoven, på rumrejse, tidsrejse eller om at skulle være storesøster/storebror. Det er masser af spændende eventyr at vælge i mellem.

Fra: 249,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fra: 299,00 DKK

Jellycat Odell Blæksprutte bamse 75cm

Denne skønne Jellycat Odell blæksprutte bamse er ligså god at lege med, som den er at putte med. Bamsen er hele 75 cm stor, og utrolg dejlig og blød at røre ved. Dertil har blæksprutten verdens sødeste ansigt. En bamse en hver lille dreng eller pige, vil elske at få i gave.

Fra: 899,00 DKK

Personlig børnestol med navn

En personslig børnestol med navn, giver barnet dets helt egen plads på værelset eller i stuen. Deres egen lille personlige kongestol! Stolen er naturligvis super dejlig at sidde i og af god kvalitet. Du vælger selv tekst, design og farve på stolen.

Fra: 449,00 DKK

Lav dine egne kreative dekorationssten

En færdigt sæt med maling og sten, til at lave egne flotte dekorationssten. Sjovt og kreativ leg for børn i alderen 5 år og opefter. Skal du lave en mariehøne, en smiley eller måske en pet rock?

Fra: 80,00 DKK

Legekøkken og tilbehør

Skal der koges noget vand? Eller ristes noget toast? Det er der alt sammen mulighed for med det store udvalg af legekøkken og tilbehør til det. En verden fuld af mad kan åbne sig!

Fra: 29,00 DKK

Personligt trælegetøj

Giv den lilles hans eller hende helt eget personlige trækøretøj. Det kan være en lille motorcykel, en gåvogn eller en af de mange andre flotte muligheder. Fælles for dem alle er, at de er personlige med barnets navn på.

Fra: 903,00 DKK

AquaPlay vandlegetøj

AquaPlay vandlegetøj er det perfekte legetøj til sommeren til både drenge og piger. Byg store vandsystemer og leg med både, figurer m.m. i de seje vandsystemer. Der er uden tvivl til mange timers sjov vandleg.

Fra: 199,00 DKK

Barbie legetøj

Alle små piger kender Barbie, og de fleste er vilde med de smukke dukker, legehuse og alt hvad der ellers høre til. Her har du Danmarks muligvis bedste udvalg og priser på Barbie legetøj.

Fra: 79,00 DKK

Børnecykel til 3 årige

Giv barnets hans eller hendes første 2 hjulet cykel. Jo tidligere barnet lærer at cykle jo bedre. Vælg her mellem mange flotte og populære modeller af super god kvalitet. De fås både i blå, rød, grøn og andre flotte farver.

Fra: 1.369,00 DKK

Disney Frost legetøj

Kender du en lille pige som er helt vild med Elsa, Olaf og alle de andre fra Disney filmen Frost 1 og 2? Her har du et stort udvalg af fantasifuldt legetøj og andre skønne ting med Frost. En hver lille piges drøm!

Fra: 69,00 DKK

Disney prinsesser legetøj

Disney prinsesser et et hit hos de fleste små piger. Elsa, Jasmin, Ariel og alle de andre. Gå på opdagelse i det store udvalg af legetøj og andre produkter med Disney prinsesser, og find den perfekte gave til en lille pige, tilmed til en super god pris.

Fra: 49,00 DKK

Buttet Kattepude

Kender du en som er vild med katte? Så var en buttet kattepude eller 2 måske noget? De søde kattepuder pynter både på børneværelset, teenageværelset såvel som på sofaen i stuen.

Fra: 149,00 DKK

Hoppeborg til børn

Gør hver dag til en fest for barnet, med jeres helt egen private hoppeborg i haven! Hoppeborgen her er egnet til børn 3-8 år, med en totalbelastning på 91 kg. Den er super nem at stille op, og bliver pustet op af pumpe på kun 2 min. En hver lille dreng og piges drøm!

Fra: 1.395,00 DKK

Makeup sæt i 13 dele

Et komplet lege-makeup sæt med 13 dele. Der er både neglelak, læbestift, øjenskygge og alt andet, som den lille pige skal bruge for at lægge ligeså fin makup som mor. Det hele er i træ og super god kvalitet.

Fra: 299,00 DKK

PAW Patrol legetøj

PAW Patrol en hos mange børn favoritserien. Derfor er PAW Patrol legetøj naturligvis også, noget af disse børns yndlingslegetøj. Vælg her mellem masser af legetøj med de smarte og heltemodige hunde.

Fra: 39,00 DKK

Swingcar legekøretøj

Swingcar er et anderledes legekøretøj til de mindste. Der skal hverken bruges ben eller pedaler – swingcar kører nemlig ved at dreje styret fra side til side. Både sjovt og lærerigt for den lille. Kan holde til op til 60 kg.

Fra: 379,00 DKK

The Mandalorian legetøj

Kender du et barn som er vild med Mando, Baby Yoda og alle de andre? Her kan du shoppe masser af sejt The Mandalorian legetøj. Enten til en lille fyr der er fan, eller vis far er det.

Fra: 119,00 DKK

Traktor med anhænger

Kender du en lille fyr eller piger som ville elske at suse rundt på deres helt egen traktor med anhænger? Så tjek de mange flotte traktorere – de fås både med og uden frontskovl.

Fra: 639,00 DKK

Trehjulet løbehjul til børn

Selv de mindste kan være med til at løbe på løbehjul. De kan lære det på et trehjulet løbehjul, indtil de er gamle nok til de 2 hjulede. De er samtidig super sjove for de små at ræse rundt på, både udenfor og indenfor. Vælg mellem mange flotte modeller til børn 2-6 år.

Fra: 399,00 DKK

Fingertryk plakat

Skønne håndillustrerede plakater, med mulighed for at lave fingeraftryk. Gæster til en fødselsdag, babyshower, dåb eller lign, kan sætte deres aftryk på plakaten. Er det til et ældre barn, kan barnet også selv sætte de mange fingertryk, og lave deres helt egen unikke plakat. Vælg mellem flere flotte billeder.

Fra: 249,00 DKK

Bamse med LED-lys

Verdens bedste bamse til at sove med! Den søde bamse er med LED lys, og fungerer både som en krammebamse og natlampe på sammetid. Perfekt til at give tryghed når der skal puttes om aftenen.

Fra: 149,00 DKK

Bordteater med figurer fra kendte historier

Bordteater er en fantastisk måde for barnet at udvikle sig kreativet på. Vælg her forskellige bordteatre fra kendte historier. Bl.a. de 3 små bukkebruse, Snehvide, Rødhætte og mange andre.

Fra: 99,00 DKK

Bouncing River Stone sæt

Bouncing river stone sættet lægges ud på gulvet, hvor barnet skal hoppe fra sten til sten. Stenene har fjedrende effekt, som barnet skal holde balancen på. Sundt udviklende legetøj, som hjælper med at styrke barnets balanceevne.

Fra: 679,00 DKK

El-biler til børn

En elbil er en af de fedeste gaver til små børn. Hvilken lille dreng eller pige ønsker sig ikke at cruise rundt i en af de fede biler? Mange elbiler kommer med fjernbetjening og kan styres af forældre. Det gør det super sjovt for både børn og forældre! Det er måske også grunden til, at elbilerne det seneste år har genvundet deres popularitet.

Fra: 1.495,00 DKK

GOHEXA Legemåtter

GOHEXA legemåtterne kan tage dine børns kreative leg til det næste niveau. Med de 6-kantede måtter, kan de selv bygge deres eget legeunivers. Er perfekt til at lege med LEGO, Playmobil og Sylvanian Family på. Kan købes enkeltvis eller som pakker. Få mere ud af legetøjet med GOHEXA. RABATKODE som giver 3 gratis minimåtter v. min. 499 kr.: 3FREEMINIMATS

Fra: 35,00 DKK

Gurli Gris Legetøj

Alle små piger er ellevilde med Gurli Gris og hendes sjove familie. Her kan du finde alt med Gurli Gris, både legetøj, bøger, bestik og andre fantastiske ting. Se f.eks. det flotte Gurli Gris dukkehus i træ. Du får uden tvivl et glad barn, pakken bliver pakket op og Gurli Gris kommer frem.

Fra: 50,00 DKK

Hvad giver man i gave til 3 årig?

Det er ikke nogen nem opgave at give en gave til et barn. Nemmere bliver det kun, hvis du ofte er sammen med det, og derfor godt ved, hvad han eller hun godt kan lide af legetøj og andre sjove sager, som en 3 årig kan få en masse fantasifuldt ud af.

Er det nogenlunde den situation, du står i lige nu, eller er du bare helt ideforladt, fordi barnet umiddelbart har alt og mere til? Så er vi nu ret sikre på, at du til trods for udfordringen kan finde inspiration i det, vi har samlet i vores liste ovenfor.

For vi kan varmt anbefale at give gaver som:

 • Tumlemøbler
 • Aktivitetslegetøj
 • Løbehjul til 3 årige
 • Cykel til 3 årige
 • Spil til 3 årige
 • Dukke til 3 årige
 • Udendørs legetøj
 • Bolde
 • Rollespilsudstyr

Blandt disse forslag er der en masse forskellige gaver til 3 årige at vælge mellem. For en dukke er ikke bare en dukke, ligesom der også er et væld af udklædning og sjove affekter, som 3 årige kan benytte sig af.

 

Hvad er en god 3 års fødselsdagsgave til en pige?

Det fantastiske ved små og søde 3 årige piger er, at der er masser af gang i dem, og de er begyndt at udvikle en personlighed. Det gør det meget nemmere for dig at vælge en rigtig god gave!

For i denne alder er kreativiteten meget fremtrædende, ligesom det også er sjovt at kopiere de voksnes adfærd. En gave til 3 årig pige kan derfor være:

 • Dukker
 • Lægesæt
 • Legekøkkener
 • Legemad
 • Tusser
 • Modellervoks
 • Løbehjul
 • Løbecykler
 • Tumlelegetøj

For når en pige er i den alder, synes hun, det er sjovt at lege ”far, mor og barn”, læge og hvad der ellers er at letgenkendelige roller i hendes verden. Så selvom hun måske allerede har nogle ting, som gør det muligt for hende at lege rollespil, er vi helt sikre på, at du nok skal kunne finde noget, som hun endnu ikke har.

Ellers er vi også helt sikre på, at en eftermiddag sammen med dig, hvor I ikke skal lave andet end at hygge jer med modellervoks og magisk sand, er den perfekte gaveide til 3 årig.

Læg derfor gerne hjernen i blød og se, om ikke du kan få noget kreativt ud af de gaver, som vi har fundet frem til dig her på siden.

 

Hvad er en god gave til 3 årig dreng?

En gave til en 3 årig dreng er ikke så svær endda, når først hovedet lægges lidt i blød. For der er gang i sådan en ”bette knejt”. Derfor kan det stærkt anbefales at give en gave, der støtter op om aktiviteter.

Det kan være:

 • En løbecykel
 • Udfordrende tumlemøbler
 • Fodbolde
 • Legeklodser
 • Sejt udklædning

3 årige drenge elsker at være aktive. Så noget så simpelt som en fodbold, tennisbold eller en håndbold vil kunne bringe en masse glæde – især hvis du også har mod på at kaste dig ud i lidt aktiviteter med ham, når gaven er pakket op.

Alternativt er en god gave til 3 årig også tøj. Det er måske ikke, hvad barnet synes er det fedeste at få i gave – men det gør forældrene. Men med en sej dinosauer, cowboy eller lignende som tryk på blusen eller på bukserne, skal det nok blive et hit. De vokser meget i den alder eller slider tøjet op, før det kommer på kroppen.

 

Hvad giver man i julegaver til 3 årige?

Jul er noget helt særligt, når man kun er tre år gammel. Den er magisk, og det føles som om, at tiden snegler sig afsted. Derfor er det også virkelig skønt for barnet, hvis der ligger nogle rigtig gode julegaver under juletræet.

Har du opbrugt alle fødselsdagsønsker til 3 årige på din liste, kan du også bruge vores liste til at finde nogle gode gaver til børn på 3 år til jul. For lige så fedt det er at få en elektrisk bil eller løbehjul til fødselsdag, lige så fedt er det at få den flotteste fodbold eller de sejeste sko med lys til jul.

Giv den derfor gas med gaveideer til 3 årige, da der er masser at finde på, når først du går i tænketanken.

 

Gode gaver til 3 årige er gaver, der er personlige

Med det mener vi, at de helt gode gaver til en 3 årig dreng er de gaver, som tager udgangspunkt i, hvem de er, og hvad de godt kan lide. Skal du derfor finde på en gaveide til en 3 årig pige, kan du med fordel tage udgangspunkt i hendes kreative sider. Kan hun godt lide at bruge timer med tusser og papir? Eller er modellervoks det helt store lige nu? For så går der ikke mange øjeblikke, fra gaven er pakket op, til den bliver taget i brug.

Det samme gælder naturligvis også ved en gaveide til 3 årig dreng, da aktivitetsniveauet som udgangspunkt er godt at finde inspiration i. Kan han godt lide fodbold? Hockey? Eller er det måske snarere traktorer, der hitter lige nu? Så er det bare med at finde en gave, der tager udgangspunkt i netop dette.

Personlige gaver er som regel et hit!

 

Køb noget sjovt legetøj til 3 årige

Forældrene synes måske ikke, det er den bedste ide med endnu mere legetøj. Men, det vil den 3 årige helt sikkert synes, at det er. Vil du gerne glæde begge parter, kan du med fordel finde noget legetøj, som rent faktisk er godt. Med det mener vi, at det ikke bare er noget bras – men at det er legetøj, der stimulerer positivt. Det kan være en sej gynge, en lille og hurtig cykel eller måske en masse farverige bolde, som kan bruges til stikbold og andet sjov!

Legetøj til 3 årige kan være meget andet end larmende guitarer eller actionfigurer, som de måske ikke får brugt alligevel.

 

Masser af god inspiration til gaver til 3 årige

Skal du have fundet en eller flere gaver til 3 årig i en fart? Så skal du endelig ikke holde dig tilbage med alle vores mange fantastiske ideer til ønsker til 3 årige og til 3 års fødselsdag. Du behøver næsten ikke at tænke selv eller bruge en masse energi på gaveindkøb, da vi har sørget for, at vores mange gaveideer til 3 årige er nemme at klikke sig videre fra til køb hos en forhandler.

Alle gaveideer er fra troværdige og danske forhandlere. Så du kan trygt købe en god gave til dit barnebarn, nevø, fætter, kusine, søster, niece eller hvem end, der er så heldig at skulle have en god gave fra dig.

Vi håber, du finder den helt perfekte gave, og at det bringer en masse glæde hos den, der ender med at få den.

Denne artikel er anmeldt af Line Andreasen (5/5)
5/5