Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Gave til 3 årig - Årets BEDSTE gaver til 3 årige børn

Gave til 3 årig 2024 – Årets BEDSTE gaver til 3 årige børn

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Hip, hip hurra! Sådan lyder det inden længe. Glæder du dig? Men har du ikke nogen gave at give endnu? Det skal du ikke være så ked af, da du langt fra er den eneste, der til tider har lidt svært ved at finde en gave til 3 årige, op til deres fødselsdag.

Brug gerne en masse tid på at kigge vores ideer til gave til 3 årig, så du kan finde den helt rette – nemlig den gave, som du kan mærke helt i maven, at den lille dreng eller pige bliver glad for.

Se også vores guides til: Gaver til 2 årige og gaver til 4 årige.

Gode gaver til 3 årige 2024

Til

Personlige navneskilte til børn

Skræddersyede navneskilte til børn, som giver et personligt præg døren eller værelset. Du finder her et stort udvalg af materialer, temaer og designs til enhver smag.

Kiids by Friis til børn

Her finde du et flot udvalg af Kids by Friis produkter til børn, som alle kommer med gratis gravering! Vælg mellem de populære stjernetegn sparebøsser, eller tandæsker, fødselsdagstog og smykkeskrin.
Inkl. gratis gravering

Digital kamera til Børn m/optage funktion

Giv børnene deres eget digitale kamera med optagefunktion, filtre, rammer og spil. Perfekt til at fremme kreativitet og skabe minder. Kameraet er nemt at bruge og robust designet til små hænder. Ideel gave til små fotografer i familien. Fås i flere farver.

Personlige lamper til børn

Charmerende natlamper, der skaber en tryg og hyggelig atmosfære i børneværelset. Se de mange kreative og sikre lamper til børn, som samtidig kan personaliseres med navn og tema.

Lærerige tavler til børn

Stimuler barnets udvikling med læringslegetøj i træ. Perfekt til nysgerrige og kreative børn. Vælg mellem regnetavle, lær at stave tavle og mit ABC.

Sparebøsser med gravering

En sparebøsse er en både sjov og lærerig gave til børn. Vælg mellem forskellige designs og tilføj personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Personlige børneplakater med navn

Farverige og lærerige børneplakater, der vil pynte i ethvert børneværelse. En sjov og dekorativ gaveidé som samtidig er personlig. Se de mange søde designs.

Personligt smykkeskrin med gravering

Et smykkeskrin er ikke bare opbevaring, men også en smuk dekoration. Perfekt til at holde smykkerne sikkert og organiseret.
Inkl. gratis gravering

Gabbys Dukkehus - Purrfect Dollhouse

Kom med indenfor i Gabbys Purrfect Dollhouse dukkehus. Dukkehuset er fyldt med sjove rum hvor Gabby og alle kattene kan lege og have det sjovt. Et kæmpe gavehit til piger!

Fisher Price Soothe'n Snuggle Otter

Denne søde odder bamser fungerer ikke kun som en god puttebamse for barnet, men kan også spille sød musik og give et beroligende afslappet lys. Den perfekte putteven for babyer og småbørn.

Filibabba Aktivitetslegetøj

Giv barnet timer af underholdning med aktivitetslegetøj fra Filibabba. Legetøjet er både sjovt og udviklende.

Investeringskonto til børn

Hvilken bedre gave at give barnet, end en som vokser med årene? Nemlig en investeringskonto til dem. Du kan nemlig oprette en investeringskonto til f.eks. dit barn eller barnebarn, og dermed investere på den, eller lade dem gøre det. På den måde får de også en fantastisk start på voksenlivet, når de kommer der til. Læs mere om investeringskonto for børn via linket.

Personlig højdemåler i træ med navn

Skab varige minder med en personlig højdemåler i træ med navn. Denne charmerende og funktionelle dekoration er ikke kun en måde at spore vækst på, men også en kærbar genstand, der vokser med familien.

Gigantisk Alpaka Tøjdyr

Bring glæde med dette gigantiske Alpaka tøjdyr. Perfekt til kram og pynt i hjemmet, dette store, bløde tøjdyr vil være en favorit for både børn og voksne. En sød og unik gaveidé, der spreder varme og hygge.

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Personlige børnebøger til 0-4 årige

Nu kan dit barn få hovedrollen i sin helt egen personlige bog. Familie, venner, dyr og andre personlige oplysninger skræddersyer bogen til dit barn. Vælg en af de mange spændende historier. Det kan f.eks. være en tur i skoven, på rumrejse, tidsrejse eller om at skulle være storesøster/storebror. Det er masser af spændende eventyr at vælge i mellem.

Stjernehimmel Projektor - Dinosaur Æg

Forvandl børneværelset til en stjernehimmel med denne unikke projektor formet som et dinosauræg. Ikke kun vil den skabe en beroligende atmosfære, men den fungerer også som en Bluetooth-højtaler. Med 14 forskellige farver og en indbygget lampe, der projicerer en smuk stjernehimmel, er denne projektor det perfekte natlys for ethvert barn, der elsker dinosaurer. En fantastisk gaveidé, der kombinerer funktionalitet med eventyr.

Personlige bogstaver til døren

Byd velkommen med stil med disse skræddersyede træbogstaver fra Wooden Factory. Perfekte til at personliggøre din entré eller børneværelset, disse bogstaver tilføjer en varm og indbydende atmosfære til ethvert hjem.

Moonie Humming Bear: Blødt Tryghedskram

Den bløde og beroligende Moonie Humming Bear er mere end et tøjdyr; det er en tryghedsgivende ven for dit barn. Med naturlige lyde og et beroligende lys, hjælper denne 25 cm bamse småbørn med at falde til ro og sove.

Aquaplay Mountain Lake vandkanal

Aquaplay Mountain Lake vandkanal er det ultimative vandlegetøj, og helt perfekt til udendørsleg om sommeren!
Sammenlign priser

Fisher-Price Bondegård: Lyden af Læring

Tag børnene med på en lydlig opdagelsesrejse med Fisher-Price Little People Bondegård. Denne farverige bondegård med lydeffekter lærer børn om dyrelyde og gården liv, mens de udvikler finmotorikken gennem leg.

Børnelamper til børneværelset

Se her de sødeste lamper til børneværelset! Vælg mellem hyggelige temaer som flyvemaskiner, himlen, hjerter og meget mere.

Børnekokkeknivsæt - 2 stk.

Kender du en lille fremtidig kok, som elsker at hjælpe med at lave aftensmad? Så er dette børnekokkeknivsæt lige sagen! Knivene er designet således, at barnet ikke kommer til skade når de bruger dem, men at de samtidig nemt kan skære grøntsager, frugt og lign. Fås i flere farver - både blå, grøn, pink m.m.

DR Børste Bamse

Kender du DR's Børste? Det gør dit barn helt sikkert! Her kan du få en bamse med den søde Børste.
Sammenlign priser

Little Tikes Kæmpe Rutsjebane

Rutsjebanen har en længde på 180 cm og kan benyttes af børn fra 2 år og opefter. Den kan pakkes sammen for at spare plads, når den ikke er i brug.
Sammenlign priser

Bogabonnement skræddersyet til dit barn

Bobu er et bogabonnement til børn, som er skræddersyet til hvert barn specifikt. Samtidig er der super god værdi for pengene at hente, få f.eks. en pakke til 250 kr., til en værdi af hele 850 kr. Læs mere om Bobu via linket.

Kinetic sand

Kinetic sand er en anderledes og super sjov form for sand, som børn kan bygge og lege med. Selvom det er tørt, opfører det sig næsten som vådt sand. En blandt mellem modellervoks og sand som børn kan få mange timers leg og kreativitet til at gå med. Kan bruges af børn 3+.
10% rabatkode: Tilmeld forhandlers nyhedsbrev

Pynt selv filtboard med sjove dyr

Lad børnene udfolde deres kreativitet med dette pynt selv filtboard med sjove dyr. En perfekt gave, der kombinerer sjov og læring, og som også hjælper med at udvikle finmotoriske færdigheder.

Stor dovendyr bamse - 90 cm

Denne store dovendyr bamse er den perfekte putteven for børn. Dovendyrets form gør den særlig hyggelig for børn at putte med - den perfekte ven når der skal ses film på sofaen, soves til middag eller lege.

Tegnetavler og tilbehør

Er der gem en lille kunstner i barnet? Giv en tegnetavle eller et tegnebræt i gave, så barnet kan udfolde sin kreativitet. Vælg mellem klassiske tegnetavler med kridt, magnetiske tegnetavler og masser af skønt tilbehør.

bObles skum møbler

bObles skum møbler er udviklet til at inspirere barnets motoriske leg og bevægelse. De søde og sjove møbler fås i et væld af forskellige varianter, og egner sig også til de mindste børn. Se f.eks. den populære krokodille, elefanten, eller den sjove rutsjebane.

Sansestimulerende tyngdebamser m. 5 beroligende egenskaber

Floofers er sansestimulerende tyngdebamser med ikke mindre end 5 forskellige beroligende egenskaber. Egenskaberne er deep Touch Pressure, varme-/kuldeterapi, aromaterapi, og taktil sansestimulation. Floofers indeholder vægtposer som bestemmer vægten på bamsen - disse kan skiftes ud til en tungere i takt med barnet vokser. Læs mere om de fantastiske tyngdebamser via linket.

Supergigantisk Bamse

Overrask en du holder af med denne enorme bamse fra Partyking. Perfekt til kram og dekoration i ethvert hjem. Denne bløde, charmerende gigant tilføjer en hyggelig atmosfære til ethvert rum. Ideel til børn og bamseelskere

Pakketilbud på tøj til børn: Vælg 6 for 380 kr.

Vi har fundet et fantastisk tilbud på børnetøj, hvor du frit kan vælge mellem hundredvis af tøjdele til børn i alderen 0-12 år. Prisen er kun 380 kr. for 6 stykker tøj. Se det fantastiske udvalg, og brug gerne filtrene til nemt at søge efter køb, størrelse, tøjtype osv.

Baby fodboldtøj

Kender du en lille fodboldfan? Eller en lille kommende fodboldfan? Giv den lille et sæt fodboldtøj med fars yndlingshold, og så glæden komme frem i hans øjne! Så er der dømt god stemning til næste kamp. Vælg mellem alle de kendte hold.

Personlig julesok med navn

Med ens helt egen personlige julesok med navn, er man ikke i tvivl om hvem julemanden er kommet til gaver med! Vælg her mellem flere flotte og hyggelige designs i forskellige farver, og med forskellige julemotiver.

Jellycat bamser

Det er ikke uden grund at Jellycat bamserne er nogle af de meste elskede bamser blandt børn. De søde smilende bamser fås i et væld af skønne varianter. Alt fra dyr, til skyer, hjerter, planter og meget mere. Se det skønne udvalg via linket, og udvælg din favorit.

Søde personlige puder med navn

En personlig pude med navn er en fantastisk personlig gave, som du kan give til stort set hvem som helst. Alt fra dåbsgave til den lille, til Mors Dags gave til mor, til gave til teenageren. Så de flotte designs der er at vælge mellem via linket.

Mit første mikroskop

Her kan du give barnet dets først mikroskop! Mikroskopet fungerer som et rigtigt mikroskop, hvor de kan se sten, biller, blade og alt hvad de ellers ønsker, ekstremt tæt på. En sjov og spændende aktivitet som barnet både har det sjovt med, og samtidig lærer.
Sammenlign priser

Personlige bamser og nusseklude med navn

Få lavet en personlig bamse eller nusseklud med navn til babyen. En oplagt dåbsgave eller barselsgave til den lille. Af bamser kan der vælges både ugler og kaniner i forskellige farver.

Luksus baby udstyr

Kender du en ny mor, eller en baby, som trænger til noget lækkert luksus udstyr? Her kan du finde alt i luksus udstyr til babyer. Alt fra babynest, til pusletakser, til legetøj til babyen. Se det fantastisk udevalg via linket.

Personlig kop eller drikkeflaske med navn

Her kan du få lavet et personligt kop, eller en personlig drikkeflaske med barnets navn på. Vælg mellem søde designs i forskellige farver med roser eller kaniner. Helt perfekt at bruge både i barnehaven, skolen eller derhjemme.

Personlig portræt plakat af barn

En personlig portræt plakat af et barn, er den perfekte gave både til barnet selv til at hænge på værelset, og til at have som et godt minde når det bliver ældre. Men kan i den grad også gives til en mor, moster eller bedsteforældre. En fantastisk personlig gaveide som uden tvivl vil bringe et smil på læben af modtageren!
10% rabatkode: genialegaver2024

Intex Jump-O-Lene Hoppeborg

Intex Jump-O-Lene Hoppeborg er den ultimative gave til det aktive barn. Dette oppustelige legetøj vil give timer af sjov, og er perfekt til udendørs leg på en solrig dag.

Luksus baby tøj

Her finder du et stort udvalg af fantastisk luksus tøj til babyer. Der er alt fra vintertøj til sommertøj og alt her i mellem, fælles for dem alle er at det er af super kvalitet. Se det fantastiske udvalg via linket, og finde den helt perfekte gave til den lille, eller til mor.

Scoot and ride 2 i 1 løbehjul/scooter

Scoot and ride er et 2 i 1 løberhjul og scooter. Sædet kan nemlig slåes op, og styret justeres så det bliver til et løbehjul. Helt genialt legetøj som barnet kan være aktiv med på flere måder, og bruge i flere år frem uden det bliver kedeligt.

Stjernetegn dekoration og sparebøsse til børn

Disse fantastiske stjernetegns dekorationer til børn, symboliserer hver i sær et stjernetegn. Samtidig beskriver det stjernetegnets personlighed, og fungerer samtidig som en sparebøsse. En fantastisk personlig gave til den lille, som egner sig både som dåbsgave såvel som til andre anledninger.

Personlige bamser

Giv en personlig bamse til barnet i gave! En bamse med deres navn, som er helt deres egen unikke bamse. En personlig bamse er en skøn gave, som barnet kan have hele livet. Vælg mellem mange søde bamser, som f.eks. kaninen, ræven eller den søde elefant. Bamserne er større end de ser ud.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Little Tikes Cozy Coupe Classic gåbil

Denne søde lille gåbil fra Little Tikes, kan lynhurtigt blive barnets yyndlingslegetøj. De kan gå rundt i den derhjemme, såvel som når der skal gåes tur. Her kan du sammenligne priser på den og sikre dig den bedste pris.
Sammenlign priser

Personlige madkasser med navn

Giv en flot personlig madkasse med navn i gave til barnet. Madkasserne fås i flere forskellige farver og former, og er helt perfekt som barnets første madkasse i børnehaven eller skolen.
Henter...

Geniale gaver til 3 årige børn

Det er altid vanskeligt at finde den perfekte fødselsdagsgave. At du skal finde en gave til 3 årig, gør egentligt heller ikke opgaven meget nemmere, da det kan være lidt svært at relatere til, hvad barnet har brug for – især hvis du ikke selv har eller har haft små børn.

Men, så er det rigtig godt, at du er landet på siden her. For vi har samlet de bedste gaveideer til 3 årige, som du frit kan finde inspiration i eller købe direkte fra. Det er faktisk ikke så lidt, vi er kommet frem til, da listen rummer alt lige fra sjovt legetøj til gaver til 3 årige, som du måske ikke selv ville have skænket en tanke.

 

Hvad giver man i gave til 3 årig?

Det er ikke nogen nem opgave at give en gave til et barn. Nemmere bliver det kun, hvis du ofte er sammen med det, og derfor godt ved, hvad han eller hun godt kan lide af legetøj og andre sjove sager, som en 3 årig kan få en masse fantasifuldt ud af.

Er det nogenlunde den situation, du står i lige nu, eller er du bare helt ideforladt, fordi barnet umiddelbart har alt og mere til? Så er vi nu ret sikre på, at du til trods for udfordringen kan finde inspiration i det, vi har samlet i vores liste ovenfor.

For vi kan varmt anbefale at give gaver som:

 • Tumlemøbler
 • Aktivitetslegetøj
 • Løbehjul til 3 årige
 • Cykel til 3 årige
 • Spil til 3 årige
 • Dukke til 3 årige
 • Udendørs legetøj
 • Bolde
 • Rollespilsudstyr

Blandt disse forslag er der en masse forskellige gaver til 3 årige at vælge mellem. For en dukke er ikke bare en dukke, ligesom der også er et væld af udklædning og sjove affekter, som 3 årige kan benytte sig af.

 

Hvad er en god 3 års fødselsdagsgave til en pige?

Det fantastiske ved små og søde 3 årige piger er, at der er masser af gang i dem, og de er begyndt at udvikle en personlighed. Det gør det meget nemmere for dig at vælge en rigtig god gave til pigen!

For i denne alder er kreativiteten meget fremtrædende, ligesom det også er sjovt at kopiere de voksnes adfærd. En gave til 3 årig pige kan derfor være:

 • Dukker
 • Lægesæt
 • Legekøkkener
 • Legemad
 • Tusser
 • Modellervoks
 • Løbehjul
 • Løbecykler
 • Tumlelegetøj

For når en pige er i den alder, synes hun, det er sjovt at lege ”far, mor og barn”, læge og hvad der ellers er at letgenkendelige roller i hendes verden. Så selvom hun måske allerede har nogle ting, som gør det muligt for hende at lege rollespil, er vi helt sikre på, at du nok skal kunne finde noget, som hun endnu ikke har.

Ellers er vi også helt sikre på, at en eftermiddag sammen med dig, hvor I ikke skal lave andet end at hygge jer med modellervoks og magisk sand, er den perfekte gaveide til 3 årig.

Læg derfor gerne hjernen i blød og se, om ikke du kan få noget kreativt ud af de gode og anderledes gaver, som vi har fundet frem til dig her på siden.

 

Hvad er en god gave til 3 årig dreng?

En gave til en 3 årig dreng er ikke så svær endda, når først hovedet lægges lidt i blød. For der er gang i sådan en ”bette knejt”. Derfor kan det stærkt anbefales at give en gave, der støtter op om aktiviteter.

Den type gaver til drenge på 3 år kan være:

 • En løbecykel
 • Udfordrende tumlemøbler
 • Fodbolde
 • Legeklodser
 • Sejt udklædning

3 årige drenge elsker at være aktive. Så noget så simpelt som en fodbold, tennisbold eller en håndbold vil kunne bringe en masse glæde – især hvis du også har mod på at kaste dig ud i lidt aktiviteter med ham, når gaven er pakket op.

Alternativt er en god gave til 3 årig også tøj. Det er måske ikke, hvad barnet synes er det fedeste at få i gave – men det gør forældrene. Men med en sej dinosauer, cowboy eller lignende som tryk på blusen eller på bukserne, skal det nok blive et hit. De vokser meget i den alder eller slider tøjet op, før det kommer på kroppen.

 

Hvad giver man i julegaver til 3 årige?

Jul er noget helt særligt, når man kun er tre år gammel. Den er magisk, og det føles som om, at tiden snegler sig afsted. Derfor er det også virkelig skønt for barnet, hvis der ligger nogle rigtig gode julegaver til børn under juletræet.

Har du opbrugt alle fødselsdagsønsker til 3 årige på din liste, kan du også bruge vores liste til at finde nogle gode gaver til børn på 3 år til jul. For lige så fedt det er at få en elektrisk bil eller løbehjul til fødselsdag, lige så fedt er det at få den flotteste fodbold eller de sejeste sko med lys til jul.

Giv den derfor gas med gaveideer til 3 årige, da der er masser at finde på, når først du går i tænketanken.

 

Gode gaver til 3 årige er gaver, der er personlige

Med det mener vi, at de helt gode gaver til en 3 årig dreng er de gaver, som tager udgangspunkt i, hvem de er, og hvad de godt kan lide. Skal du derfor finde på en gaveide til en 3 årig pige, kan du med fordel tage udgangspunkt i hendes kreative sider. Kan hun godt lide at bruge timer med tusser og papir? Eller er modellervoks det helt store lige nu? For så går der ikke mange øjeblikke, fra gaven er pakket op, til den bliver taget i brug.

Det samme gælder naturligvis også ved en gaveide til 3 årig dreng, da aktivitetsniveauet som udgangspunkt er godt at finde inspiration i. Kan han godt lide fodbold? Hockey? Eller er det måske snarere traktorer, der hitter lige nu? Så er det bare med at finde en gave, der tager udgangspunkt i netop dette.

Personlige gaver er som regel et hit!

 

Køb noget sjovt legetøj til 3 årige

Forældrene synes måske ikke, det er den bedste ide med endnu mere legetøj. Men, det vil den 3 årige helt sikkert synes, at det er. Vil du gerne glæde begge parter, kan du med fordel finde noget legetøj, som rent faktisk er godt. Med det mener vi, at det ikke bare er noget bras – men at det er legetøj, der stimulerer positivt. Det kan være en sej gynge, en lille og hurtig cykel eller måske en masse farverige bolde, som kan bruges til stikbold og andet sjov!

Legetøj til 3 årige kan være meget andet end larmende guitarer eller actionfigurer, som de måske ikke får brugt alligevel.

 

Masser af god inspiration til gaver til 3 årige

Skal du have fundet en eller flere gaver til 3 årig i en fart? Så skal du endelig ikke holde dig tilbage med alle vores mange fantastiske ideer til ønsker til 3 årige og til 3 års fødselsdag. Du behøver næsten ikke at tænke selv eller bruge en masse energi på gaveindkøb, da vi har sørget for, at vores mange gaveideer til 3 årige er nemme at klikke sig videre fra til køb hos en forhandler.

Alle gaveideer er fra troværdige og danske forhandlere. Så du kan trygt købe en god gave til bror, søster, dit barnebarn, nevø, fætter, kusine, niece eller hvem end, der er så heldig at skulle have en god gave fra dig.

Vi håber, du finder den helt perfekte gave, og at det bringer en masse glæde hos den, der ender med at få den.

Denne artikel er anmeldt af Line Andreasen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne