Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gave til 2 årig - Årets BEDSTE gaver til 2 årige børn

Gave til 2 årig – Årets BEDSTE gaver til 2 årige børn 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Endnu et år er gået, og endnu en gang er du inviteret med til bords ved en af de mindste i familien. Det var måske svært nok at finde en gave til en 1 årig – så hvad skal du så give i gave til 2 årige børn? Det er heldigvis ikke så svært, som du måske frygter, at det er. I hvert fald ikke når du benytter dig af vores fantastiske ideer til gaver til 2 årige.

Vi har nemlig før stået i nøjagtig samme situation som dig. Derfor har vi brainstormet en masse og ledt nettet tyndt for de bedste gaveideer til 2 årige. Det har ikke bare mundet ud i traditionelt legetøj til 2 årige, men er også mundet ud i nogle mere kreative forslag, som måske kan give dig inspiration til den bedste gave overhovedet i selskabet.

Vi har i hvert fald gjort vores bedste for, at du ikke skal panikkøbe en gave, fordi du ikke kan finde den rette gave til en 2 årig. Giver du os derfor et par minutter af din meget dyrebare tid, er vi helt sikre på, at du kommer til 2 års fødselsdagen med en helt fantastisk gave.

Se også vores guide til: Gaver til 3 årige

Indholdsfortegnelse over gaver til 2 årige

Gode gaver til 2 årige 2021

Personlige børnebøger til 0-4 årige

Nu kan dit barn få hovedrollen i sin helt egen personlige bog. Familie, venner, dyr og andre personlige oplysninger skræddersyer bogen til dit barn. Vælg en af de mange spændende historier. Det kan f.eks. være en tur i skoven, på rumrejse, tidsrejse eller om at skulle være storesøster/storebror. Det er masser af spændende eventyr at vælge i mellem.

Fra: 249,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fra: 299,00 DKK

Vtech baby lær og dans dinosaur

Denne lille søde dinosaur hjælper barnet på 2 år og opefter med at lære og danse. Den har masser af lyde og bevægelser, som opfordrer barnet til at lære og danse samme med dinoen.

Linkimals Play Together Panda

Den søde Panda er den perfekte legeven til de mindste i familien. Den både smiler, har lys og lyd, og interagerer med den lille, når den trykkes på maven.

Fra: 259,00 DKK

Squishmallows

En af de søde Squishmallows kan hurtigt blive barnets nye bedste ven! De søde og bløde plysdyr er lynhurtigt blevet utroligt populære, og en storfavorit hos børn. Vælg mellem enhjørningen, dragen, sommerfuglen, eller en af de mange andre søde bamser.

FableWood trædyr til pynt og/eller leg

De søde og dekorative figurer fra FableWood, kan både bruges til pynt og leg. Dyrene er sat sammen med magneter, og kan på den måde nemt bygges og skilles ad igen. Når de er bygget, kan de både leges med at børn, eller stå til pynt på børneværelset, i stuen eller andet sted i hjemmet. En fantastisk gaveide til børn såvel som voksne!

Fra: 249,00 DKK

Sød oddder krammebamse med lyd

Den søde sovende odder er dejlig at putte med, da den trækker vejret dybt og samtidig spiller dæmpet musik. Den er god til at trøste børn og få dem til at sove og er uden tvivl den bedste gave og sovekammerat.

Fra: 319,00 DKK

Alfabet plakat med dinosaur

Den perfekte plakat til børneværelset, til en lille dinosaurfan! På denne smarte og dekorative plakat, får du nemlig alfabetet forklaret, med dinosaur navne, lige fra A-Z, med ÆØÅ under, da der ikke findes dinosaurnavne med dem. Så bliver det ikke meget sejere!

Fra: 189,00 DKK

bObles skum møbler

bObles skum møbler er udviklet til at inspirere barnets motoriske leg og bevægelse. De søde og sjove møbler fås i et væld af forskellige varianter, og egner sig også til de mindste børn. Se f.eks. den populære krokodille, elefanten, eller den sjove rutsjebane.

Fra: 59,00 DKK

Badeslag med navn

Et badeslag er den perfekte måde at slutte et varmt bad af for den lille baby. Det bruges i stedet for et håndklæde og svøber barnet ind og varmer kroppen med det samme. Det er lavet i 100% bomuld.

Fra: 199,00 DKK

Jellycat Odell Blæksprutte bamse 75cm

Denne skønne Jellycat Odell blæksprutte bamse er ligså god at lege med, som den er at putte med. Bamsen er hele 75 cm stor, og utrolg dejlig og blød at røre ved. Dertil har blæksprutten verdens sødeste ansigt. En bamse en hver lille dreng eller pige, vil elske at få i gave.

Fra: 899,00 DKK

Personlig børnestol med navn

En personslig børnestol med navn, giver barnet dets helt egen plads på værelset eller i stuen. Deres egen lille personlige kongestol! Stolen er naturligvis super dejlig at sidde i og af god kvalitet. Du vælger selv tekst, design og farve på stolen.

Fra: 559,00 DKK

Legekøkken og tilbehør

Skal der koges noget vand? Eller ristes noget toast? Det er der alt sammen mulighed for med det store udvalg af legekøkken og tilbehør til det. En verden fuld af mad kan åbne sig!

Fra: 29,00 DKK

Personligt trælegetøj

Giv den lilles hans eller hende helt eget personlige trækøretøj. Det kan være en lille motorcykel, en gåvogn eller en af de mange andre flotte muligheder. Fælles for dem alle er, at de er personlige med barnets navn på.

Fra: 903,00 DKK

Swingcar legekøretøj

Swingcar er et anderledes legekøretøj til de mindste. Der skal hverken bruges ben eller pedaler – swingcar kører nemlig ved at dreje styret fra side til side. Både sjovt og lærerigt for den lille. Kan holde til op til 60 kg.

Fra: 379,00 DKK

Traktor med anhænger

Kender du en lille fyr eller piger som ville elske at suse rundt på deres helt egen traktor med anhænger? Så tjek de mange flotte traktorere – de fås både med og uden frontskovl.

Fra: 639,00 DKK

Trehjulet cykel til 1-3 årige

Er det tid til at barnet skal have sin første cykel? Det er super sjovt for den lille at drøne rundt på en trehjulet cykel, og så hjælper det også med at forberede sig til, at lære at køre på en 2 hjulet cykel senere her.

Fra: 549,00 DKK

Trehjulet løbehjul til børn

Selv de mindste kan være med til at løbe på løbehjul. De kan lære det på et trehjulet løbehjul, indtil de er gamle nok til de 2 hjulede. De er samtidig super sjove for de små at ræse rundt på, både udenfor og indenfor. Vælg mellem mange flotte modeller til børn 2-6 år.

Fra: 399,00 DKK

Fingertryk plakat

Skønne håndillustrerede plakater, med mulighed for at lave fingeraftryk. Gæster til en fødselsdag, babyshower, dåb eller lign, kan sætte deres aftryk på plakaten. Er det til et ældre barn, kan barnet også selv sætte de mange fingertryk, og lave deres helt egen unikke plakat. Vælg mellem flere flotte billeder.

Fra: 249,00 DKK

Bamse med LED-lys

Verdens bedste bamse til at sove med! Den søde bamse er med LED lys, og fungerer både som en krammebamse og natlampe på sammetid. Perfekt til at give tryghed når der skal puttes om aftenen.

Fra: 149,00 DKK

Bordteater med figurer fra kendte historier

Bordteater er en fantastisk måde for barnet at udvikle sig kreativet på. Vælg her forskellige bordteatre fra kendte historier. Bl.a. de 3 små bukkebruse, Snehvide, Rødhætte og mange andre.

Fra: 99,00 DKK

Gurli Gris Legetøj

Alle små piger er ellevilde med Gurli Gris og hendes sjove familie. Her kan du finde alt med Gurli Gris, både legetøj, bøger, bestik og andre fantastiske ting. Se f.eks. det flotte Gurli Gris dukkehus i træ. Du får uden tvivl et glad barn, pakken bliver pakket op og Gurli Gris kommer frem.

Fra: 50,00 DKK

KlipKlap børnemøbler

KlipKlap børnemøbler er møbler til børn i et tidsløst design og af super god kvalitet. Vælg mellem siddestole, sofaer m.m., i forskellige flotte farver. De kommer samtidig i forskellige størrelser og designet med fokus på funktionalitet.

Fra: 1.272,00 DKK

Min første fingermaling – Forklæde, maling og papir

Et fingermaling sæt til de mindste børn. I sættet er der både fingermaling, forklæde og papir til at male på. En super lærerig og sjov måde for barnet at udfolde sin kreativitet på.

Fra: 214,00 DKK

Min første vandmaling

Et vandmaling sæt til de mindste børn. Der medfølger pensel og kort som barnet kan male på. På kortene males kun med vand, og farven vil efterfølgende komme frem. Sjovt og kreativt sæt til børn.

Fra: 103,96 DKK

Schleich dyr

Legetøjs dyrene fra Schleich er utroligt naturtro og fantastisk godt lavet. Dertil kommer de i alverdens varianter. Alt fra almindelige bondegårdsdyr til afrikanske vilddyr, til dinosaurer og til fabel dyr som enhjørninger og feer. En af de gode gaver til mindre børn, som aldrig går af mode.

Fra: 33,00 DKK

Scoot and Ride 2-i-1 løbehjul og løbecykel

Med Scoot and Ride får du både løbehjul og løbecykel i en. Du kan nemt justere det, ved et lille håndtag uden brug af værktøj. Løbehjulet er perfekt til børn i alderen 1-5 år og kan fås i adskillige farver. Et super sejt 2-i-1 løbecykel og løbehjul.

Fra: 749,00 DKK

Trybike løbecykler

Trybike har vundet priser for deres løbecykler til børn, så det er ikke uden grund, at netop disse løbecykler er så populære. Vælg mellem flere farver, samt modeller med både 2 og 3 hjul

Fra: 759,20 DKK

Vilac klaver

Er der et kommende lille musiktalent i familien? Med dette lille klaver kan barnet begynde sin musikalske rejse i en tidlig alder. Samtidig hjælper det med at stimulere barnets høresans, samt styrke barnets motorik.

Fra: 479,96 DKK

Hvad giver man i gave til 2 årig dreng?

Er du så heldig at skulle finde gaver til en 2 årig dreng? Selvom det måske kan lyde lidt svært, fordi barnet stadig ikke kan en hel masse, er der faktisk en masse gode gaver til 2 årige drenge, som du kan kaste dig ud i:

 • Gåbiler
 • Personlige børnebøger
 • Sansegynge
 • Larmende legetøj
 • Bløde bolde i stærke farver
 • Simple spil

Og mange andre fantastiske gode gaver til 2 årige, som du finder inspiration til i vores liste. For det er faktisk sjovere at give gaver til en 2 årig, end det er til en 1 årig. For der sker rigtig meget udviklingsmæssigt i denne periode. Barnet får derfor også meget mere ud af den gave, du finder på at give, fordi det forstår mere og har en mere naturlig lyst til at udforske det, du har fundet på at give i gave.

 

Hvad giver man i gave til 2 årig pige?

En 2 års fødselsdagsgave til en pige er relativt nemt at finde, da pigen er begyndt at vide, hvad hun godt kunne tænke sig, når det kommer til dukker, påklædning og meget andet. Det er også i denne alder, at en 2 årig pige begynder at være meget iagttagende og at gøre det samme, som de voksne gør.

Derfor kunne en fødselsdagsgave til 2 årig pige være:

 • Legekøkken med alt tilbehør
 • ”Haveredskaber” til sandkassen
 • En dukke til 2 årig
 • Løbecykel til 2 årig
 • Udklædningstøj

Udover rollespil kommer der også en del mere fart på motorikken. En løbecykel, gåbil eller dukkevogn, vil derfor være et stort hit til den lille og søde pige. Der findes et hav af forskellige varianter, så der er god chance for, at du giver en, som andre ikke gør.

 

Hvad kunne være gode ønsker til 2 årige?

Sidder du på den anden side af ”festen” som mor eller far? Og ved du ikke rigtig, hvad du skal give af ønsker til dine gæster? Det kan også være en udfordring, hvis du føler, at barnet i forvejen har, hvad der er brug for.

Dog er der som regel en eller anden god gave til 2 årig, som du ikke selv har tænkt på. Det kunne for eksempel være nyt og spændende legemad til legekøkkenet, nogle udfordrende spil til 2 årige, en cykel til 2 årige eller måske nogle aktivitetsredskaber.

Du er i hvert fald mere end velkommen til at tjekke vores lange liste over gode gaver til 2 årige ud. Vi har fundet meget mere, end hvad du selv sikkert vi kunne komme på. Så brug gerne rigtig god tid og se, om ikke du kan finde nogle ønsker, som du ikke selv har tænkt på, eller som måske giver dig yderligere inspiration til en gave til 2 årig.

Det gode ved listen er, at du også kan benytte den til julegaver til 2 årige, når den tid kommer. Så behøver du ikke finde på noget selv endnu engang – eller du kan være ude i god tid og købe den allerede nu!

 

Hvor meget giver man for i gaver til børn på 2 år?

Er du en bedsteforælder? Fætter? Kusine? Søster? Eller måske en god ven af forældrene? Så er der typisk stor forskel på, hvad der bliver givet for i gave til 2 årig. For bedsteforældre har det med at give for lidt mere, mens det ikke nødvendigvis forventes, at en fætter eller en ven giver for et stort beløb.

Det bedste du kan gøre i dette tilfælde, er at tage udgangspunkt i, hvad du plejer. Har du en stram økonomi, og kan det samme ikke lade sig gøre som normalt, kan du også være smart og prøve at finde en god gave, som ikke nødvendigvis koster en masse – eller som bare er på et rigtig godt tilbud.

Beløber i gaver til børn er altid meget individuelle. Det bedste er at give en gave til 2 årig, der matcher dit budget. For den billige gave kan lige såvel være den, der er mest populær for barnet, som den dyre. Desuden går barnet heller ikke op i, hvad der er givet for.

 

Hvad er godt legetøj til 2 årige?

Legetøj til 2 årige er heldigvis meget sjovere at finde og give end legetøj til 1 årige. For der sker rigtig meget i 2-års alderen, som også er underholdende for alle andre. Barnet begynder nemlig i langt højere grad at kunne lege selv og at finde på lege, som voksne også godt kan tage del i.

Se derfor gerne om ikke du kan finde:

 • Sjove spil
 • Legekøkken
 • Dukker
 • Bamser
 • Udelegetøj
 • Farverige bolde (der også kan hoppe)

Når først du kigger dig igennem vores lange liste over gaver til 2 årige, er vi sikre på, at du kommer på den helt perfekte gaveide, som måske både er sjovt for barnet og for forældrene selv.

Alt legetøj i vores liste over gave til 2 årig er naturligvis også af en rigtig høj kvalitet og fra danske forhandlere, der udelukkende sælger legetøj, der er godkendt til leg. Der er derfor ingen farlige stoffer eller komponenter i legetøjet.

 

Find din gave til 2 årig i vores fantastiske gaveunivers

Der er ingen grund til at bryde dit hoved med, hvad du mon skal give på at give i gave til 2 årig, når du får en masse gaveideer til 2 årig serveret direkte på et fad her på siden. Brug gerne god tid på at kigge listen igennem, så du får den helt rette gave med til den 2 års fødselsdag.

Vi tør næsten garantere, at du uanset valg af gaveide til 2 årig gør en dreng eller pige rigtig glad, når han eller hun modtager den. Det er netop det fantastiske ved at give gaver til børn. De bliver stort set altid glade, uanset hvad de får stukket i hænderne. Særligt hvis det er noget nyt legetøj, som de kan få lov til at rode rundt med og finde på nye og sjove lege med.

Rigtig god fornøjelse med at finde en gave til en 2 årig!

Denne artikel er anmeldt af Maria Vang (5/5)
5/5