Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Gave til 2 årig - Årets BEDSTE gaver til 2 årige børn

Gave til 2 årig 2024 – Årets BEDSTE gaver til 2 årige børn

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Endnu et år er gået, og endnu en gang er du inviteret med til bords ved en af de mindste i familien. Det var måske svært nok at finde en gave til en 1 årig – så hvad skal du så give i gave til 2 årige børn? Det er heldigvis ikke så svært, som du måske frygter, at det er. I hvert fald ikke når du benytter dig af vores fantastiske ideer til gaver til 2 årige.

Vi har nemlig før stået i nøjagtig samme situation som dig. Derfor har vi brainstormet en masse og ledt nettet tyndt for de bedste gaveideer til 2 årige. Det har ikke bare mundet ud i traditionelt legetøj til 2 årige, men er også mundet ud i nogle mere kreative forslag, som måske kan give dig inspiration til den bedste gave overhovedet i selskabet.

Se også vores guide til: Gaver til 3 årige

Gode gaver til 2 årige 2024

Til

Personlige navneskilte til børn

Skræddersyede navneskilte til børn, som giver et personligt præg døren eller værelset. Du finder her et stort udvalg af materialer, temaer og designs til enhver smag.

Kiids by Friis til børn

Her finde du et flot udvalg af Kids by Friis produkter til børn, som alle kommer med gratis gravering! Vælg mellem de populære stjernetegn sparebøsser, eller tandæsker, fødselsdagstog og smykkeskrin.
Inkl. gratis gravering

Personlige lamper til børn

Charmerende natlamper, der skaber en tryg og hyggelig atmosfære i børneværelset. Se de mange kreative og sikre lamper til børn, som samtidig kan personaliseres med navn og tema.

Lærerige tavler til børn

Stimuler barnets udvikling med læringslegetøj i træ. Perfekt til nysgerrige og kreative børn. Vælg mellem regnetavle, lær at stave tavle og mit ABC.

Sparebøsser med gravering

En sparebøsse er en både sjov og lærerig gave til børn. Vælg mellem forskellige designs og tilføj personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Personlige børneplakater med navn

Farverige og lærerige børneplakater, der vil pynte i ethvert børneværelse. En sjov og dekorativ gaveidé som samtidig er personlig. Se de mange søde designs.

BIBS Gift Sets - Kærlig Pleje til De Mindste

Disse gaveæsker fra BIBS indeholder alt, hvad du har brug for til at pleje de mindste med kærlighed. Høj kvalitet, sikkerhed og komfort er vores prioritet. Den ideelle gave til nybagte forældre og de mindste i familien. Vælg mellem de populære BIBS sutter, legetøj og meget mere.

BIBS komplette gave bundles

Med disse BIBS gave bundles får du en fuldstændig gavepakke, der er klar til at blive givet væk. Gør gavegivningen nem og bekvem med disse nøje udvalgte produkter. I pakkerne er der alt fra babyhåndklæder til BIBS sutteflasker. Se de mange muligheder via linket.

Personligt smykkeskrin med gravering

Et smykkeskrin er ikke bare opbevaring, men også en smuk dekoration. Perfekt til at holde smykkerne sikkert og organiseret.
Inkl. gratis gravering

Fisher Price Soothe'n Snuggle Otter

Denne søde odder bamser fungerer ikke kun som en god puttebamse for barnet, men kan også spille sød musik og give et beroligende afslappet lys. Den perfekte putteven for babyer og småbørn.

Filibabba Aktivitetslegetøj

Giv barnet timer af underholdning med aktivitetslegetøj fra Filibabba. Legetøjet er både sjovt og udviklende.

Investeringskonto til børn

Hvilken bedre gave at give barnet, end en som vokser med årene? Nemlig en investeringskonto til dem. Du kan nemlig oprette en investeringskonto til f.eks. dit barn eller barnebarn, og dermed investere på den, eller lade dem gøre det. På den måde får de også en fantastisk start på voksenlivet, når de kommer der til. Læs mere om investeringskonto for børn via linket.

Naturgummi legetøj

Miljøvenligt og sikkert naturgummi legetøj fra Filibabba. Ideel gave til de mindste børn.

Personlig højdemåler i træ med navn

Skab varige minder med en personlig højdemåler i træ med navn. Denne charmerende og funktionelle dekoration er ikke kun en måde at spore vækst på, men også en kærbar genstand, der vokser med familien.

Gigantisk Alpaka Tøjdyr

Bring glæde med dette gigantiske Alpaka tøjdyr. Perfekt til kram og pynt i hjemmet, dette store, bløde tøjdyr vil være en favorit for både børn og voksne. En sød og unik gaveidé, der spreder varme og hygge.

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Personlige børnebøger til 0-4 årige

Nu kan dit barn få hovedrollen i sin helt egen personlige bog. Familie, venner, dyr og andre personlige oplysninger skræddersyer bogen til dit barn. Vælg en af de mange spændende historier. Det kan f.eks. være en tur i skoven, på rumrejse, tidsrejse eller om at skulle være storesøster/storebror. Det er masser af spændende eventyr at vælge i mellem.

Stjernehimmel Projektor - Dinosaur Æg

Forvandl børneværelset til en stjernehimmel med denne unikke projektor formet som et dinosauræg. Ikke kun vil den skabe en beroligende atmosfære, men den fungerer også som en Bluetooth-højtaler. Med 14 forskellige farver og en indbygget lampe, der projicerer en smuk stjernehimmel, er denne projektor det perfekte natlys for ethvert barn, der elsker dinosaurer. En fantastisk gaveidé, der kombinerer funktionalitet med eventyr.

Moonie Humming Bear: Blødt Tryghedskram

Den bløde og beroligende Moonie Humming Bear er mere end et tøjdyr; det er en tryghedsgivende ven for dit barn. Med naturlige lyde og et beroligende lys, hjælper denne 25 cm bamse småbørn med at falde til ro og sove.

Aktivitetslegetøj til den lille

Enhver baby bør have aktivitetslegetøj de kan styrke deres sanser og motorik med. Her har du et skønt udvalg af aktivitetslegetøj fra brands som Konges Sløjd, Jellycat og mange flere. Helt perfekt gave til den lille ny.

Børnelamper til børneværelset

Se her de sødeste lamper til børneværelset! Vælg mellem hyggelige temaer som flyvemaskiner, himlen, hjerter og meget mere.

DR Børste Bamse

Kender du DR's Børste? Det gør dit barn helt sikkert! Her kan du få en bamse med den søde Børste.
Sammenlign priser

Little Tikes Kæmpe Rutsjebane

Rutsjebanen har en længde på 180 cm og kan benyttes af børn fra 2 år og opefter. Den kan pakkes sammen for at spare plads, når den ikke er i brug.
Sammenlign priser

Stor dovendyr bamse - 90 cm

Denne store dovendyr bamse er den perfekte putteven for børn. Dovendyrets form gør den særlig hyggelig for børn at putte med - den perfekte ven når der skal ses film på sofaen, soves til middag eller lege.

bObles skum møbler

bObles skum møbler er udviklet til at inspirere barnets motoriske leg og bevægelse. De søde og sjove møbler fås i et væld af forskellige varianter, og egner sig også til de mindste børn. Se f.eks. den populære krokodille, elefanten, eller den sjove rutsjebane.

Sansestimulerende tyngdebamser m. 5 beroligende egenskaber

Floofers er sansestimulerende tyngdebamser med ikke mindre end 5 forskellige beroligende egenskaber. Egenskaberne er deep Touch Pressure, varme-/kuldeterapi, aromaterapi, og taktil sansestimulation. Floofers indeholder vægtposer som bestemmer vægten på bamsen - disse kan skiftes ud til en tungere i takt med barnet vokser. Læs mere om de fantastiske tyngdebamser via linket.

Supergigantisk Bamse

Overrask en du holder af med denne enorme bamse fra Partyking. Perfekt til kram og dekoration i ethvert hjem. Denne bløde, charmerende gigant tilføjer en hyggelig atmosfære til ethvert rum. Ideel til børn og bamseelskere

Pakketilbud på tøj til børn: Vælg 6 for 380 kr.

Vi har fundet et fantastisk tilbud på børnetøj, hvor du frit kan vælge mellem hundredvis af tøjdele til børn i alderen 0-12 år. Prisen er kun 380 kr. for 6 stykker tøj. Se det fantastiske udvalg, og brug gerne filtrene til nemt at søge efter køb, størrelse, tøjtype osv.

Baby fodboldtøj

Kender du en lille fodboldfan? Eller en lille kommende fodboldfan? Giv den lille et sæt fodboldtøj med fars yndlingshold, og så glæden komme frem i hans øjne! Så er der dømt god stemning til næste kamp. Vælg mellem alle de kendte hold.

Personlig julesok med navn

Med ens helt egen personlige julesok med navn, er man ikke i tvivl om hvem julemanden er kommet til gaver med! Vælg her mellem flere flotte og hyggelige designs i forskellige farver, og med forskellige julemotiver.

Jellycat bamser

Det er ikke uden grund at Jellycat bamserne er nogle af de meste elskede bamser blandt børn. De søde smilende bamser fås i et væld af skønne varianter. Alt fra dyr, til skyer, hjerter, planter og meget mere. Se det skønne udvalg via linket, og udvælg din favorit.

Blød og kraftig elefant pude

Denne elefantpude er meget blød og kraftig, hvilket gør den til den perfekte putteven til de mindste. Den lille vil ligge trygt på elefantens mave, og kan ligge en af de kraftige ben henover sig. Elefanten kan nemt vaskes i hånden.

Badeslag med navn

Et badeslag er den perfekte måde at slutte et varmt bad af for den lille baby. Det bruges i stedet for et håndklæde og svøber barnet ind og varmer kroppen med det samme. Det er lavet i 100% bomuld.

Søde personlige puder med navn

En personlig pude med navn er en fantastisk personlig gave, som du kan give til stort set hvem som helst. Alt fra dåbsgave til den lille, til Mors Dags gave til mor, til gave til teenageren. Så de flotte designs der er at vælge mellem via linket.

Personlige bamser og nusseklude med navn

Få lavet en personlig bamse eller nusseklud med navn til babyen. En oplagt dåbsgave eller barselsgave til den lille. Af bamser kan der vælges både ugler og kaniner i forskellige farver.

Luksus baby udstyr

Kender du en ny mor, eller en baby, som trænger til noget lækkert luksus udstyr? Her kan du finde alt i luksus udstyr til babyer. Alt fra babynest, til pusletakser, til legetøj til babyen. Se det fantastisk udevalg via linket.

Personlig kop eller drikkeflaske med navn

Her kan du få lavet et personligt kop, eller en personlig drikkeflaske med barnets navn på. Vælg mellem søde designs i forskellige farver med roser eller kaniner. Helt perfekt at bruge både i barnehaven, skolen eller derhjemme.

Personlig portræt plakat af barn

En personlig portræt plakat af et barn, er den perfekte gave både til barnet selv til at hænge på værelset, og til at have som et godt minde når det bliver ældre. Men kan i den grad også gives til en mor, moster eller bedsteforældre. En fantastisk personlig gaveide som uden tvivl vil bringe et smil på læben af modtageren!
10% rabatkode: genialegaver2024

Luksus baby tøj

Her finder du et stort udvalg af fantastisk luksus tøj til babyer. Der er alt fra vintertøj til sommertøj og alt her i mellem, fælles for dem alle er at det er af super kvalitet. Se det fantastiske udvalg via linket, og finde den helt perfekte gave til den lille, eller til mor.

Scoot and ride 2 i 1 løbehjul/scooter

Scoot and ride er et 2 i 1 løberhjul og scooter. Sædet kan nemlig slåes op, og styret justeres så det bliver til et løbehjul. Helt genialt legetøj som barnet kan være aktiv med på flere måder, og bruge i flere år frem uden det bliver kedeligt.

Stjernetegn dekoration og sparebøsse til børn

Disse fantastiske stjernetegns dekorationer til børn, symboliserer hver i sær et stjernetegn. Samtidig beskriver det stjernetegnets personlighed, og fungerer samtidig som en sparebøsse. En fantastisk personlig gave til den lille, som egner sig både som dåbsgave såvel som til andre anledninger.

Personlige bamser

Giv en personlig bamse til barnet i gave! En bamse med deres navn, som er helt deres egen unikke bamse. En personlig bamse er en skøn gave, som barnet kan have hele livet. Vælg mellem mange søde bamser, som f.eks. kaninen, ræven eller den søde elefant. Bamserne er større end de ser ud.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Little Tikes Cozy Coupe Classic gåbil

Denne søde lille gåbil fra Little Tikes, kan lynhurtigt blive barnets yyndlingslegetøj. De kan gå rundt i den derhjemme, såvel som når der skal gåes tur. Her kan du sammenligne priser på den og sikre dig den bedste pris.
Sammenlign priser

Trehjulet cykel til 1-3 årige

Er det tid til at barnet skal have sin første cykel? Det er super sjovt for den lille at drøne rundt på en trehjulet cykel, og så hjælper det også med at forberede sig til, at lære at køre på en 2 hjulet cykel senere her.

Plakater med børnesange

Her finder du flotte plakater med illustrationer og tekster fra børnesange. Vælg mellem en lang række klassiske børnesange som Puff den magiske drage, Se min kjole, Jeg ved en lærkerede og mange flere.

Sjov giraf med lyd og lys

Denne sjove giraf elsker at blive fodret med bolde som den skyder ud igennem. Samtidig giver den en masse lyd og lys fra sig. Et fantastisk stykke aktivitetslegetøj til de mindste.

Hval aktivitetslegetøj med bolde, lyd og lys

Denne sjove hval elsker at skyde bolde afsted mens den siger lyde og lyser. En både sjov og lærerig form for aktivitetslegetøj som egner sig til børn helt ned til 6 måneder.

Cozy Kæmpe Bamse

Denne Cozy Kæmpe Bamse er hele 130 cm høj og den perfekte krammeven! Den herlige bamse kan uden tvivl bringe lykke til enhver modtager, børn såvel som voksne.

Personligt børnebestiksæt

Et personligt sæt børnebestik barnets indgraverede navn, er en smuk gave til børn. Det er ikke kun en praktisk gave, det er også en personlig gave, som du kan have med sig hele livet igennem. Sættet kommer i en flot gaveæske klar til at give.

Velogo løbecykel til de mindste

Velogo løbecykel er den perfekte første cykel til de mindste. Den flotte cykel er udstyret med sikkerhedshåndtag, har støjsvage hjul og vejer kun 1,8 kg. Den er god for børns motorik, og kan bruges af børn fra 1 år og opefter. Fås i flere farver.
Henter...

Hvad giver man i gave til 2 årig dreng?

Er du så heldig at skulle finde gaver til en 2 årig dreng? Selvom det måske kan lyde lidt svært, fordi barnet stadig ikke kan en hel masse, er der faktisk en masse gode gaver til 2 årige drenge, som du kan kaste dig ud i:

 • Gåbiler
 • Personlige børnebøger
 • Sansegynge
 • Larmende legetøj
 • Bløde bolde i stærke farver
 • Simple spil
   

Og mange andre fantastiske gode gaver til 2 årige, som du finder inspiration til i vores liste. For det er faktisk sjovere at give gaver til en 2 årig, end det er til en 1 årig. For der sker rigtig meget udviklingsmæssigt i denne periode. Barnet får derfor også meget mere ud af den gave, du finder på at give, fordi det forstår mere og har en mere naturlig lyst til at udforske det, du har fundet på at give i gave.

Vi har i hvert fald gjort vores bedste for, at du ikke skal panikkøbe en gave til drengen, fordi du ikke kan finde den rette gave til en 2 årig. Giver du os derfor et par minutter af din meget dyrebare tid, er vi helt sikre på, at du kommer til 2 års fødselsdagen med en helt fantastisk gave.

 

Hvad giver man i gave til 2 årig pige?

En 2 års fødselsdagsgave til en pige er relativt nemt at finde, da pigen er begyndt at vide, hvad hun godt kunne tænke sig, når det kommer til dukker, påklædning og meget andet. Det er også i denne alder, at en 2 årig pige begynder at være meget iagttagende og at gøre det samme, som de voksne gør.

Derfor kunne en fødselsdagsgave til 2 årig pige være:

 • Legekøkken med alt tilbehør
 • ”Haveredskaber” til sandkassen
 • En dukke til 2 årig
 • Løbecykel til 2 årig
 • Udklædningstøj

Udover rollespil kommer der også en del mere fart på motorikken. En løbecykel, gåbil eller dukkevogn, vil derfor være et stort hit til den lille og søde pige. Der findes et hav af gode gaver til piger, så der er god chance for, at du giver en, som andre ikke gør.

 

Hvad kunne være gode ønsker til 2 årige?

Sidder du på den anden side af ”festen” som mor eller far? Og ved du ikke rigtig, hvad du skal give af ønsker til dine gæster? Det kan også være en udfordring, hvis du føler, at barnet i forvejen har, hvad der er brug for.

Dog er der som regel en eller anden god gave til 2 årig, som du ikke selv har tænkt på. Det kunne for eksempel være nyt og spændende legemad til legekøkkenet, nogle udfordrende spil til 2 årige, en cykel til 2 årige eller måske nogle aktivitetsredskaber.

Du er i hvert fald mere end velkommen til at tjekke vores lange liste over gode gaver til 2 årige ud. Vi har fundet meget mere, end hvad du selv sikkert vi kunne komme på, og den kan bruges på til fødselsdagsgaver og julegaver til børn på 2 år. Så brug gerne rigtig god tid og se, om ikke du kan finde nogle ønsker, som du ikke selv har tænkt på, eller som måske giver dig yderligere inspiration til en gave til 2 årig.

Det gode ved listen er, at du som sagt også kan benytte den til julegaver til 2 årige, når den tid kommer. Så behøver du ikke finde på noget selv endnu engang – eller du kan være ude i god tid og købe den allerede nu!

 

Hvor meget giver man for i gaver til børn på 2 år?

Er du en bedsteforælder? Fætter? Kusine? Søster? Eller måske en god ven af forældrene? Så er der typisk stor forskel på, hvad der bliver givet for i gave til 2 årig. For bedsteforældre har det med at give for lidt mere, mens det ikke nødvendigvis forventes, at en fætter eller en ven giver for et stort beløb.

Det bedste du kan gøre i dette tilfælde, er at tage udgangspunkt i, hvad du plejer. Har du en stram økonomi, og kan det samme ikke lade sig gøre som normalt, kan du også være smart og prøve at finde en god gave, som ikke nødvendigvis koster en masse – eller som bare er på et rigtig godt tilbud.

Beløber i gaver til børn er altid meget individuelle. Det bedste er at give en gave til 2 årig, der matcher dit budget. For den billige gave kan lige såvel være den, der er mest populær for barnet, som den dyre. Desuden går barnet heller ikke op i, hvad der er givet for.

 

Hvad er godt legetøj til 2 årige?

Legetøj til 2 årige er heldigvis meget sjovere at finde og give end legetøj til 1 årige. For der sker rigtig meget i 2-års alderen, som også er underholdende for alle andre. Barnet begynder nemlig i langt højere grad at kunne lege selv og at finde på lege, som voksne også godt kan tage del i.

Se derfor gerne om ikke du kan finde:

 • Sjove spil
 • Legekøkken
 • Dukker
 • Bamser
 • Udelegetøj
 • Farverige bolde (der også kan hoppe)

Når først du kigger dig igennem vores lange liste over gaver til 2 årige, er vi sikre på, at du kommer på den helt perfekte gaveide, som måske både er sjovt for barnet og for forældrene selv.

Alt legetøj i vores liste over gave til 2 årig er naturligvis også af en rigtig høj kvalitet og fra danske forhandlere, der udelukkende sælger legetøj, der er godkendt til leg. Der er derfor ingen farlige stoffer eller komponenter i legetøjet.

 

Find din gave til 2 årig i vores fantastiske gaveunivers

Der er ingen grund til at bryde dit hoved med, hvad du mon skal give på at give i gave til 2 årig, når du får en masse gaveideer til 2 årig serveret direkte på et fad her på siden. Brug gerne god tid på at kigge listen igennem, så du får den helt rette gave med til den 2 års fødselsdag.

Vi tør næsten garantere, at du uanset valg af gaveide til 2 årig gør en dreng eller pige rigtig glad, når han eller hun modtager den. Det er netop det fantastiske ved at give gaver til børn. De bliver stort set altid glade, uanset hvad de får stukket i hænderne. Særligt hvis det er noget nyt legetøj, som de kan få lov til at rode rundt med og finde på nye og sjove lege med.

Rigtig god fornøjelse med at finde en gave til en 2 årig!

Denne artikel er anmeldt af Maria Vang (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne