Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gave til 2 årig - Årets BEDSTE gaver til 2 årige børn

Gave til 2 årig – Årets BEDSTE gaver til 2 årige børn 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Endnu et år er gået, og endnu en gang er du inviteret med til bords ved en af de mindste i familien. Det var måske svært nok at finde en gave til en 1 årig – så hvad skal du så give i gave til 2 årige børn? Det er heldigvis ikke så svært, som du måske frygter, at det er. I hvert fald ikke når du benytter dig af vores fantastiske ideer til gaver til 2 årige.

Vi har nemlig før stået i nøjagtig samme situation som dig. Derfor har vi brainstormet en masse og ledt nettet tyndt for de bedste gaveideer til 2 årige. Det har ikke bare mundet ud i traditionelt legetøj til 2 årige, men er også mundet ud i nogle mere kreative forslag, som måske kan give dig inspiration til den bedste gave overhovedet i selskabet.

Vi har i hvert fald gjort vores bedste for, at du ikke skal panikkøbe en gave, fordi du ikke kan finde den rette gave til en 2 årig. Giver du os derfor et par minutter af din meget dyrebare tid, er vi helt sikre på, at du kommer til 2 års fødselsdagen med en helt fantastisk gave.

Se også vores guide til: Gaver til 3 årige

Indholdsfortegnelse over gaver til 2 årige

Gode gaver til 2 årige 2021

Hval gyngehest

Gyngehvalen Moby elsker en god gyngetyr. Et sjovt legetøj for de mindste, som samtidig er en rigtig flot dekoration på børneværelset.
Fra: 849,00 DKK

Swingcar legekøretøj

Swingcar er et anderledes legekøretøj til de mindste. Der skal hverken bruges ben eller pedaler – swingcar kører nemlig ved at dreje styret fra side til side. Både sjovt og lærerigt for den lille. Kan holde til op til 60 kg.
Fra: 379,00 DKK

Traktor med anhænger

Kender du en lille fyr eller piger som ville elske at suse rundt på deres helt egen traktor med anhænger? Så tjek de mange flotte traktorere – de fås både med og uden frontskovl.
Fra: 639,00 DKK

Trehjulet cykel til 1-3 årige

Er det tid til at barnet skal have sin første cykel? Det er super sjovt for den lille at drøne rundt på en trehjulet cykel, og så hjælper det også med at forberede sig til, at lære at køre på en 2 hjulet cykel senere her.
Fra: 549,00 DKK

Trehjulet løbehjul til børn

Selv de mindste kan være med til at løbe på løbehjul. De kan lære det på et trehjulet løbehjul, indtil de er gamle nok til de 2 hjulede. De er samtidig super sjove for de små at ræse rundt på, både udenfor og indenfor. Vælg mellem mange flotte modeller til børn 2-6 år.
Fra: 399,00 DKK

Fingertryk plakat

Skønne håndillustrerede plakater, med mulighed for at lave fingeraftryk. Gæster til en fødselsdag, babyshower, dåb eller lign, kan sætte deres aftryk på plakaten. Er det til et ældre barn, kan barnet også selv sætte de mange fingertryk, og lave deres helt egen unikke plakat. Vælg mellem flere flotte billeder.
Fra: 249,00 DKK

Bamse med LED-lys

Verdens bedste bamse til at sove med! Den søde bamse er med LED lys, og fungerer både som en krammebamse og natlampe på sammetid. Perfekt til at give tryghed når der skal puttes om aftenen.
Fra: 149,00 DKK

Bordteater med figurer fra kendte historier

Bordteater er en fantastisk måde for barnet at udvikle sig kreativet på. Vælg her forskellige bordteatre fra kendte historier. Bl.a. de 3 små bukkebruse, Snehvide, Rødhætte og mange andre.
Fra: 99,00 DKK

Bouncing River Stone sæt

Bouncing river stone sættet lægges ud på gulvet, hvor barnet skal hoppe fra sten til sten. Stenene har fjedrende effekt, som barnet skal holde balancen på. Sundt udviklende legetøj, som hjælper med at styrke barnets balanceevne.
Fra: 679,00 DKK

Gurli Gris Legetøj

Alle små piger er ellevilde med Gurli Gris og hendes sjove familie. Her kan du finde alt med Gurli Gris, både legetøj, bøger, bestik og andre fantastiske ting. Se f.eks. det flotte Gurli Gris dukkehus i træ. Du får uden tvivl et glad barn, pakken bliver pakket op og Gurli Gris kommer frem.
Fra: 50,00 DKK

KlipKlap børnemøbler

KlipKlap børnemøbler er møbler til børn i et tidsløst design og af super god kvalitet. Vælg mellem siddestole, sofaer m.m., i forskellige flotte farver. De kommer samtidig i forskellige størrelser og designet med fokus på funktionalitet.
Fra: 1.272,00 DKK

Min første fingermaling – Forklæde, maling og papir

Et fingermaling sæt til de mindste børn. I sættet er der både fingermaling, forklæde og papir til at male på. En super lærerig og sjov måde for barnet at udfolde sin kreativitet på.
Fra: 189,00 DKK

Min første vandmaling

Et vandmaling sæt til de mindste børn. Der medfølger pensel og kort som barnet kan male på. På kortene males kun med vand, og farven vil efterfølgende komme frem. Sjovt og kreativt sæt til børn.
Fra: 101,00 DKK

Schleich dyr

Legetøjs dyrene fra Schleich er utroligt naturtro og fantastisk godt lavet. Dertil kommer de i alverdens varianter. Alt fra almindelige bondegårdsdyr til afrikanske vilddyr, til dinosaurer og til fabel dyr som enhjørninger og feer. En af de gode gaver til mindre børn, som aldrig går af mode.
Fra: 33,00 DKK

Trybike løbecykler

Trybike har vundet priser for deres løbecykler til børn, så det er ikke uden grund, at netop disse løbecykler er så populære. Vælg mellem flere farver, samt modeller med både 2 og 3 hjul
Fra: 759,20 DKK

Vilac klaver

Er der et kommende lille musiktalent i familien? Med dette lille klaver kan barnet begynde sin musikalske rejse i en tidlig alder. Samtidig hjælper det med at stimulere barnets høresans, samt styrke barnets motorik.
Fra: 499,00 DKK

Personlige børnebøger til 0-4 årige

Nu kan dit barn få hovedrollen i sin helt egen personlige bog. Familie, venner, dyr og andre personlige oplysninger skræddersyer bogen til dit barn. Vælg en af de mange spændende historier. Det kan f.eks. være en tur i skoven, på rumrejse, tidsrejse eller om at skulle være storesøster/storebror. Det er masser af spændende eventyr at vælge i mellem.
Fra: 249,00 DKK

Sød navneplakat

De søde navneplakater fra Plakatdyr passer perfekt ind på ethvert børneværelse. Plakaterne kan fås med forskellige nuttede dyr, motiver og farver i flere størrelser. De kan bestilles med eller uden en ramme.
Fra: 199,00 DKK

Snakkende hundehvalp

Hvilket barn vil ikke gerne kunne snakke med sin hund? Det kan lade sig gøre med hundehvalpen her, der kan sige sjove lyde, tælle til 10 og synge sange på dansk. Den er selvfølgelig også rigtig god at lege og kramme med.
Fra: 279,00 DKK

Babyhåndklæder med dyr

Babyhåndklæder med dyr er en perfekt gave til børn og babyer, der elsker at svøbe sig ind i stort håndklæde efter badet. Håndklæderne kan fås med forskellige dyr og farver og har et sødt dyreansigt på hætten.
Fra: 199,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

Cozy Kæmpe Bamse

Denne Cozy Kæmpe Bamse er hele 130 cm høj og den perfekte krammeven! Den herlige bamse kan uden tvivl bringe lykke til enhver modtager, børn såvel som voksne.
Fra: 349,00 DKK

Drømmejunglen beroligende godnathistorier

Drømmejunglen godnathistorier er baseret på hypnseteknikker, og hjælper dit barn med at falde bedre i søvn. De hjælper med at bearbejde de oplevelser barnet har måtte have i løbet af dagen, hvilken gør dem mere afslapper. Hør et uddrag at historierne via linket nedenfor.
Fra: 149,00 DKK

Verdenskort plakat for børn

Dennne verdenskort plakat for børn er både flot og lærerig på samme tid. Det viser dyrene i de forskellige lande, samt navne på kontinenter og verdenshave. Perfekt vægpynt til børneværelset. Fås i flere størrelser.
Fra: 199,00 DKK

Sjov løbecykel

Skal der cykles, men er det ikke helt sikkert uden støtte endnu, er en løbecykel den perfekte gaveide. De fås i masser af farver og er i rigtig høj kvalitet, så der kan tonses derudaf.
Fra: 369,00 DKK

Isbod med 6 is

Så er der is! Med denne isbod er der mulighed for at lave de lækreste is. Der er seks forskellige is i boden, som kan bruges til mange timers leg både ude og inde.
Fra: 339,00 DKK

Slikbutik fra MaMaMeMo

Hvem vil ikke gerne have deres helt egen slikbutik hjemme på værelset? Det kan du få med denne lækre slikbutik fra MaMaMeMo. Du får både menuskilt, slikposer og selvfølgelig massevis af slik.
Fra: 245,00 DKK

Legemad i træ startersæt

Legemad i træ startersæt fra Melissa & Doug. Sættet består af 20 dele i 4 kasser. Det indeholde bl.a. grøntsager, frugt, brød, æg og meget andet. Alt det du skal bruge for at lege køkken eller købmandsbutik.
Fra: 149,00 DKK

PlanToys Dyrlægesæt

På udkig efter en gave til en lille fremtidig dyrlæge? Dette dyrlægesæt fra PlanToys giver dig alle de nødvendige redskaber du skal bruge som dyrlæge. Både krave, røngtenbilleder, kanyle og meget mere.
Fra: 299,00 DKK

Gurli Gris og de gyldne gummistøvler

Hvilket eventyr begiver Gurli Gris og vennerne sig ud på i dag? I denne bog kan du læse historien om Gurli Gris og de gyldne gummistøvler, og der er naturligvis masser af billeder så barnet kan følge godt med.
Fra: 99,00 DKK

Hvad giver man i gave til 2 årig dreng?

Er du så heldig at skulle finde gaver til en 2 årig dreng? Selvom det måske kan lyde lidt svært, fordi barnet stadig ikke kan en hel masse, er der faktisk en masse gode gaver til 2 årige drenge, som du kan kaste dig ud i:

 • Gåbiler
 • Personlige børnebøger
 • Sansegynge
 • Larmende legetøj
 • Bløde bolde i stærke farver
 • Simple spil

Og mange andre fantastiske gode gaver til 2 årige, som du finder inspiration til i vores liste. For det er faktisk sjovere at give gaver til en 2 årig, end det er til en 1 årig. For der sker rigtig meget udviklingsmæssigt i denne periode. Barnet får derfor også meget mere ud af den gave, du finder på at give, fordi det forstår mere og har en mere naturlig lyst til at udforske det, du har fundet på at give i gave.

 

Hvad giver man i gave til 2 årig pige?

En 2 års fødselsdagsgave til en pige er relativt nemt at finde, da pigen er begyndt at vide, hvad hun godt kunne tænke sig, når det kommer til dukker, påklædning og meget andet. Det er også i denne alder, at en 2 årig pige begynder at være meget iagttagende og at gøre det samme, som de voksne gør.

Derfor kunne en fødselsdagsgave til 2 årig pige være:

 • Legekøkken med alt tilbehør
 • ”Haveredskaber” til sandkassen
 • En dukke til 2 årig
 • Løbecykel til 2 årig
 • Udklædningstøj

Udover rollespil kommer der også en del mere fart på motorikken. En løbecykel, gåbil eller dukkevogn, vil derfor være et stort hit til den lille og søde pige. Der findes et hav af forskellige varianter, så der er god chance for, at du giver en, som andre ikke gør.

 

Hvad kunne være gode ønsker til 2 årige?

Sidder du på den anden side af ”festen” som mor eller far? Og ved du ikke rigtig, hvad du skal give af ønsker til dine gæster? Det kan også være en udfordring, hvis du føler, at barnet i forvejen har, hvad der er brug for.

Dog er der som regel en eller anden god gave til 2 årig, som du ikke selv har tænkt på. Det kunne for eksempel være nyt og spændende legemad til legekøkkenet, nogle udfordrende spil til 2 årige, en cykel til 2 årige eller måske nogle aktivitetsredskaber.

Du er i hvert fald mere end velkommen til at tjekke vores lange liste over gode gaver til 2 årige ud. Vi har fundet meget mere, end hvad du selv sikkert vi kunne komme på. Så brug gerne rigtig god tid og se, om ikke du kan finde nogle ønsker, som du ikke selv har tænkt på, eller som måske giver dig yderligere inspiration til en gave til 2 årig.

Det gode ved listen er, at du også kan benytte den til julegaver til 2 årige, når den tid kommer. Så behøver du ikke finde på noget selv endnu engang – eller du kan være ude i god tid og købe den allerede nu!

 

Hvor meget giver man for i gaver til børn på 2 år?

Er du en bedsteforælder? Fætter? Kusine? Søster? Eller måske en god ven af forældrene? Så er der typisk stor forskel på, hvad der bliver givet for i gave til 2 årig. For bedsteforældre har det med at give for lidt mere, mens det ikke nødvendigvis forventes, at en fætter eller en ven giver for et stort beløb.

Det bedste du kan gøre i dette tilfælde, er at tage udgangspunkt i, hvad du plejer. Har du en stram økonomi, og kan det samme ikke lade sig gøre som normalt, kan du også være smart og prøve at finde en god gave, som ikke nødvendigvis koster en masse – eller som bare er på et rigtig godt tilbud.

Beløber i gaver til børn er altid meget individuelle. Det bedste er at give en gave til 2 årig, der matcher dit budget. For den billige gave kan lige såvel være den, der er mest populær for barnet, som den dyre. Desuden går barnet heller ikke op i, hvad der er givet for.

 

Hvad er godt legetøj til 2 årige?

Legetøj til 2 årige er heldigvis meget sjovere at finde og give end legetøj til 1 årige. For der sker rigtig meget i 2-års alderen, som også er underholdende for alle andre. Barnet begynder nemlig i langt højere grad at kunne lege selv og at finde på lege, som voksne også godt kan tage del i.

Se derfor gerne om ikke du kan finde:

 • Sjove spil
 • Legekøkken
 • Dukker
 • Bamser
 • Udelegetøj
 • Farverige bolde (der også kan hoppe)

Når først du kigger dig igennem vores lange liste over gaver til 2 årige, er vi sikre på, at du kommer på den helt perfekte gaveide, som måske både er sjovt for barnet og for forældrene selv.

Alt legetøj i vores liste over gave til 2 årig er naturligvis også af en rigtig høj kvalitet og fra danske forhandlere, der udelukkende sælger legetøj, der er godkendt til leg. Der er derfor ingen farlige stoffer eller komponenter i legetøjet.

 

Find din gave til 2 årig i vores fantastiske gaveunivers

Der er ingen grund til at bryde dit hoved med, hvad du mon skal give på at give i gave til 2 årig, når du får en masse gaveideer til 2 årig serveret direkte på et fad her på siden. Brug gerne god tid på at kigge listen igennem, så du får den helt rette gave med til den 2 års fødselsdag.

Vi tør næsten garantere, at du uanset valg af gaveide til 2 årig gør en dreng eller pige rigtig glad, når han eller hun modtager den. Det er netop det fantastiske ved at give gaver til børn. De bliver stort set altid glade, uanset hvad de får stukket i hænderne. Særligt hvis det er noget nyt legetøj, som de kan få lov til at rode rundt med og finde på nye og sjove lege med.

Rigtig god fornøjelse med at finde en gave til en 2 årig!

Denne artikel er anmeldt af Maria Vang (5/5)
5/5

Få 15% rabat på personlige børnebøger!

Få 15% rabat på personlige børnebøger hos MinBedsteBog, ved køb af mindst 2 bøger.

Klik på knappen nedenfor, og brug følgende kode ved bestilling: bog15

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.